PDA

View Full Version : (ALAT PENAMBAH TINGGI BADAN) benar atau tidak??


belagaklabah
13-05-2012, 09:28 PM
http://www.lelong.com.my/alat-tambah-ketinggian-K591264B-2007-01-Sale-I.htm

saye berminat ingin menambah ketinggian...adakah produk ini berkesan?

rayz
13-05-2012, 09:31 PM
35hinggit jer...?????


tt leh try kalo jd betui leh jd agen jual pula.

RajaDiamond
13-05-2012, 09:32 PM
lebih baik pakai kasut tumit tinggi je tt...

ayie147
13-05-2012, 09:40 PM
pernah beli..pakai dalam 1 bulan..
rasanya dia bantu dari segi perlancaran darah..
bila pakai dia macam urut2 gitu bila jalan..
keberkesanan?bergantung pada orang..

kuceng_gemok
13-05-2012, 09:40 PM
btol ke boleh tggi lagi? hmm...

niko
13-05-2012, 09:47 PM
cerita benar,housemate aku pnah guna,die pakai bende ni n follow semua instruction diberi,die tak makan nasi n minum susu tepung n mcm2 lagi laa selama 3 bulan lebih tak silap,siap beli kasut khas utk pkai dlm umah sbb nak pkai bnde ni,hasilnya KENCING semate2...ksian member aku tu kene tipu...syesly tak pyh bro,aku blay bgi no fon housemate aku tu klau ko nak,tnye sndiri perasaan die...jngn la percaye...

niko
13-05-2012, 09:48 PM
member aku tu mmg komited laa,mmg follow giler2,tp tak berhasil pon

insanmarhaen
13-05-2012, 09:52 PM
tambah tinggi hahahaha lawak la..kalu setakat seinci bulih la kot nak caya ini sampai 3inci susah ooooo..

mahir_tg
13-05-2012, 09:54 PM
baik boh wat senaman je...gayut2 ke,lompat2 ke,senaman harimau ke...:D

zaralove
13-05-2012, 09:57 PM
bro tinggi berapa? ada 163cm?

atlantis
13-05-2012, 10:00 PM
menda tu dah lebih 20 tahun ada di pasaran.

kalau betul la ada yg berjaya, semua orang akan beli dan pakai

belagaklabah
13-05-2012, 10:09 PM
kalau beli human growth hormon ok x????

poknik
13-05-2012, 10:11 PM
karut je tu... takyah la buang duit je

poknik
13-05-2012, 10:12 PM
kalau beli human growth hormon ok x????

umur berapa TT?

belagaklabah
13-05-2012, 10:17 PM
19...why?de alternafif lain?

AureLia
13-05-2012, 10:22 PM
http://www.lelong.com.my/alat-tambah-ketinggian-K591264B-2007-01-Sale-I.htm

saye berminat ingin menambah ketinggian...adakah produk ini berkesan?

Kalau nak rugi duit, belilah. Seriously, setiap manusia sudah ada limit ketinggiannya masing-masing. Maksudnya, kalau umur kau dah sampai 25 tahun, dan ketinggian kau cuma 165cm, tak perlulah buang duit beli sebarang ubat-ubatan atau alat yg kononnya boleh menambah tinggi. Kalau betul-betul nak tinggi, ada 1 cara - buat pembedahan utk memanjangkan tulang (memang dah pernah dilakukan orang). Itu jer caranya.

atlantis
13-05-2012, 10:27 PM
satu cara je yg terbukti setakat ini.
semua yg terlibat mmg jadi gergasi.

caranya ialah.... rosakkan kelenjar pituiry.
masalahnya, takleh nak stop :D

tudung87
13-05-2012, 10:31 PM
ketinggian ni melibatkan hormon human growth.

mungkin kalo makan hormon tu, bole tinggi kot..

rayz
13-05-2012, 10:37 PM
tt sblm umur 25 tahun.hormon tgh naik boleh la pagi2 gayut ka palang pintu.otot tangan dn kepak pun ok dah . dulu aku nak pi sekolah aku buat camtu pg2 sebelum mandi nk siap g sekolah, tapi kurus kering ler zaman tu, skang gemuk.

Kyat Hunter
13-05-2012, 11:24 PM
Nak tgg g wat pembedahan
Pastu kasi pth tulang
Smbg besi
Dlm tv ade klinik kat rusia kot
Buat bende nie

wanlan
13-05-2012, 11:34 PM
kalau beli human growth hormon ok x????

umo brape?human growth nieh biasenye org nk maen gym besarkan muscle :D klu tinggi tatau plak

hairy84
13-05-2012, 11:42 PM
xpenah dgr alat bg tinggi.... kalau alat bg besar dgn panjang penah la dengar ...hehehe

monst3r
13-05-2012, 11:43 PM
da guna dan x bekesan..wat saket kaki jek..nk instant beli insole dalam kasut,max 3inci bole naik..or beli kasut DON (kalo x silap) mmg direka untuk menambah ketinggian ..Tom Cruise pakai kasut ni sebab bini tggi..sekian...

qubs
14-05-2012, 06:36 PM
xpyh buang duit boh

never12die
17-05-2012, 07:15 PM
so cool.... how much?

mr.kay
18-11-2012, 01:22 PM
perkara yang nak tambah ketinggian yang diiktiraf dunia perubatan cuma limb lengthening procedure munggunakan kaedah ilizarov...ada satu hospital di siberia ada buat pembedahan ni..nama tempat tu Ilizarov Institute...tapi kos tinggi 80,OOOdollar ketinggian boleh capai sehingga 15cm atas kekentalan semangat pesakit menahan kesakitan selama setahun...sape yang berani dan duit banyak cuba laa...