PDA

View Full Version : [[[WTS]]]- Peluang Perniagaan Ayam Uncle Best !!!


FZex85
13-05-2012, 02:21 AM
Salam Warga CG sekalian,

Aku ingin membuka peluang bagi ahli carigold yang berminat dengan perniagaan ayam Uncle Best untuk mencuba dan merasai betapa bestnya berniaga Ayam Uncle Best nih...
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577713_3239024742544_1474542479_42906895_678198725 _n.jpg


Satu peluang perniagaan yg begitu menguntungkan!!!
Bagi mereka yg betol2 berminat utk berniaga ayam uncle best...disini aku nak offer harga pakej lengkap Permulaan Perniagaan Ayam Uncle Best.

Harga Offer sehingga Awal Bulan Julai shj !!!

~~~KHAS BAGI WARGA CARIGOLD~~~

#MENCARI 10 ORANG SHJ BAGI SETIAP NEGERI.

#SEMENANJUNG MALAYSIA SHJ!!!

#USAHAWAN BARU ATAU LAMA YANG INGIN MENCEBURI BIDANG PERNIAGAAN FRANCAIS DENGAN MODAL YANG SANGAT RENDAH!!!

#YANG MERASAKAN PERNIAGAAN INI MEMPUNYAI POTENSI YANG TINGGI DI TEMPAT MEREKA !!!

#YANG KOMITED UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN FRANCAIS SENDIRI KHUSUSNYA DALAM BIDANG MAKANAN SEGERA

HARGA LENGKAP SET PERMULAAN AYAM UNCLE BEST ADALAH SEPERTI DIBAWAH :-

PROMOSI !!!
RM5890.00
RM5500.00 SHJ !!!

APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN PAKEJ INI???

*1 SET LENGKAP GERAI MINI MUDAH ALIH
*1 SET LENGKAP DAPUR TAKUNG MINYAK (DEEP FRYER) 15 LITER (MENGGUNAKAN GAS)
*1 SET LENGKAP BANNER PROMOSI UNCLE BEST
*ALATAN MENGGORENG & PENYEDIAAN
-GUNTING SERBAGUNA x1
-PENYEPIT x2
-BEKAS SEGITIGA x1
-TUPPERWARE BESAR x2
-BEKAS MINYAK x1
-BEG KERTAS x1
*BEKAS POLISTERINE x1
*5 BEG BESAR AYAM MENTAH UNCLE BEST (30PCS/BEG)
*5 BEG SOSEJ CHEESE UNCLE BEST
*5 BEG TEPUNG (3KG/BEG)
*1 BEG SERBUK PERASA ORIGINAL UNCLE BEST
*1 BEG SERBUK PERASA PEDAS UNCLE BEST
*LATIHAN PENYEDIAAN (OPTIONAL)


http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292208_3252699484404_1474542479_42911260_76582720_ n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/563868_3252706604582_1474542479_42911261_995554174 _n.jpg


http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538123_3252607682109_1474542479_42911246_204025507 8_n.jpg


http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582107_3252617242348_1474542479_42911247_139838007 7_n.jpg


http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/148920_3252623442503_1474542479_42911249_554501876 _n.jpg


http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529692_3252637642858_1474542479_42911251_174076796 7_n.jpg


http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/522165_3252659483404_1474542479_42911253_597900458 _n.jpg


http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/534889_3252666603582_1474542479_42911255_681157799 _n.jpg


http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/389739_3252671843713_1474542479_42911256_233144485 _n.jpg


http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/562586_3252679243898_1474542479_42911257_146748966 4_n.jpg


http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/398986_3252687604107_1474542479_42911258_481261584 _n.jpg



BERMINAT DENGAN PERNIAGAAN FRANCAIS AYAM UNCLE BEST???

SILA HUBUNGI EN. MOHD FAIRUL AZUAR DI TALIAN :- 013-2113445

P/S: TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN. KOS PENGHANTARAN DITANGGUNG OLEH PEMBELI. ANDA BAYAR TERUS KEPADA PIHAK KOURIER SETELAH BARANG TIBA DEPAN MUKA PINTU RUMAH ANDA.

FZex85
13-05-2012, 02:54 AM
reserved post

FZex85
13-05-2012, 02:56 AM
Reserved post

Guanjiek
13-05-2012, 03:08 AM
salam bro, nak perbaiki sikit thread bro ni. bukan apa. sakit mata aku baca tulisan besar2 sangat nih. "APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN PAKEJ INI???" bawah2 tu besar sangat tulisan. cuba kecik sikit.

takut nanti orang minat nak baca terus tak mau baca pasal sakit mata. hehehe.

bump !

abangpower
13-05-2012, 03:12 AM
ish aku dah la tengah lapaq nih.... kena oder mekdi nih

abangpower
13-05-2012, 03:12 AM
ni hat ayam potong kecik2 makan ngan lidi cucuk tu ka?

FZex85
13-05-2012, 03:16 AM
salam bro, nak perbaiki sikit thread bro ni. bukan apa. sakit mata aku baca tulisan besar2 sangat nih. "APA YANG AKAN ANDA DAPAT DENGAN PAKEJ INI???" bawah2 tu besar sangat tulisan. cuba kecik sikit.

takut nanti orang minat nak baca terus tak mau baca pasal sakit mata. hehehe.

bump !

ORAIT BOS..TENKIU..:) NAK SENANGKAN ORANG BACA JEW...XPE, AKAN DIKECILKAN SEDIKIT SAIZ FONT. HEHEHE
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

FZex85
13-05-2012, 03:17 AM
ni hat ayam potong kecik2 makan ngan lidi cucuk tu ka?

ye bos...:) dah biasa try ke bos?

FZex85
13-05-2012, 03:18 AM
ish aku dah la tengah lapaq nih.... Kena oder mekdi nih

order ayam uncle best la 1 bos..baru rm5.50 je...makan 2orang pon kenyang..hehee

abangpower
13-05-2012, 03:23 AM
lepas mein besi lapag gilla, jadi aku slalu pekena ayam uncle bob rm5.50, aku beli 2 bungkuih hat pedas & biasa....

apa2 pun x kisahlah uncle apa2, janji aku support org melayu kita meniaga:D

ni tengah teliog ni nak cari mana pagi2 buta... aku di shah alam sk6....call mekdi laaaa:))

FZex85
13-05-2012, 03:39 AM
lepas mein besi lapag gilla, jadi aku slalu pekena ayam uncle bob rm5.50, aku beli 2 bungkuih hat pedas & biasa....

apa2 pun x kisahlah uncle apa2, janji aku support org melayu kita meniaga:D

ni tengah teliog ni nak cari mana pagi2 buta... aku di shah alam sk6....call mekdi laaaa:))

patotla....mau xpower..dok maen besi rupanyer..hehehhe.... nih adik uncle bob,hehhehe....

betol 2..yg penting 100% org melayu kita punye bisnes...:) tq bos coz support...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

FZex85
13-05-2012, 03:40 AM
patotla....mau xpower..dok maen besi rupanyer..hehehhe.... nih adik uncle bob,hehhehe....

betol 2..yg penting 100% org melayu kita punye bisnes...:) tq bos coz support...

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

sy niaga pon sampai kul 11 mlm je...:) tp xtaw la kalo kat uptown shah alam bukak sampai kul bape gerai uncle bob 2..hehehe

FZex85
14-05-2012, 12:01 PM
Peluang Perniagaan Ayam Uncle best.
Call 0132113445 utk pertanyaan.

roslinda
14-05-2012, 09:46 PM
Sy penah try yg ni... rasanya sedap skit dari uncle boob...hehehe...student yg niaga...

balang
17-05-2012, 12:54 PM
dulu uncle bob pioneer ni...

sahabat-shirt
17-05-2012, 12:57 PM
macam macam brand skang ni..support bisnes bumuputra!

PainKiller
17-05-2012, 01:03 PM
kat mana dah buka stall ni?
nak p rasa....stall KL area mana?

decalXsia
17-05-2012, 01:03 PM
cube cite cket margin die tt..

azrulazman
17-05-2012, 02:18 PM
dah lama tak makn bendi ni..

FZex85
30-05-2012, 06:35 PM
up my post

FZex85
30-05-2012, 07:12 PM
Sy penah try yg ni... rasanya sedap skit dari uncle boob...hehehe...student yg niaga...

:)cgrock
mmg sedap....adik sy meniaga nih dalam UIA pon ada....:D:D

FZex85
30-05-2012, 07:14 PM
dulu uncle bob pioneer ni...

Aah..skg nih dah banyak brand ade....yg penting rasanya yg MEMANG BEST !!!:)cgrock

FZex85
30-05-2012, 07:14 PM
macam macam brand skang ni..support bisnes bumuputra!

Tenkiu Bro coz support bisnes bumiputera & melayu....:D:D:D:)cgrock

FZex85
30-05-2012, 07:16 PM
kat mana dah buka stall ni?
nak p rasa....stall KL area mana?

banyak tempat ade.....banyak di area pasar malam....
dalam UIA gombak pon ade student jual,
area taman layang2 selayang pon ade...
jemput dtg....

FZex85
30-05-2012, 07:17 PM
cube cite cket margin die tt..

Margin die sy PM...bagi yg serius nak bukak francais uncle best...:D

FZex85
31-05-2012, 11:53 AM
UP My Post...

FZex85
11-06-2012, 10:46 PM
FREE BUMP for TODAY

watakutama
12-06-2012, 12:14 AM
nak try dulu resepi dia bolh ke..

syed_4321
12-06-2012, 12:42 AM
Tt..pm more details... saya duk klang...kat klang@ shah alam dah ada org ke yg jual uncle best ni? kalo ada mau p try..

hyfactive
04-09-2012, 12:15 PM
interested..pm me..

hyfactive
04-09-2012, 04:46 PM
mane tt menghilang..

suaji
04-09-2012, 04:48 PM
TT pm detail jgk..

Makasih..

misscordelia
04-09-2012, 04:57 PM
Salam TT, kalau nak stok tepung Uncle Bob, bgtau la ye? Boleh supply. :D

syamjutawan
08-04-2013, 07:51 PM
assalam

sy nk ceburi bis ni. bole bg detail tak. emel sy syamjutawan69@gmail.com. sy area pndn indah. kalu stok abih cmne nk dptkn smula. cmne margin keuntungannya ye..

tq

cyborg
08-04-2013, 08:13 PM
Dah nampak tiga kompeni jual ayam gunting ni..
Uncle Bob & Ali Fried Chicken owner cina tapi ada sijil halal.
Uncle Best yang terbaru .. cer cerita bab sijil halal & ownership ??

EHCORP TRADING
11-09-2013, 11:36 AM
pm sy minat.