PDA

View Full Version : Kerjasama Untuk Palm Oil Business Untuk Dalam Dan Luar Negara


cheer
20-03-2008, 08:59 PM
I am seller of Crude Palm Oil (CPO), Palm Kernel Shell (PKS), Palm Sludge Oil (PSO) / Palm Acid Oil (PAO) and Palm Kernel Cake. Whoever want to cooperate in Malaysia or oversea into above business, please leave me message. Thanks

adn4488
21-03-2008, 12:48 AM
Please elaborate.. tq

mrafif
21-03-2008, 12:52 AM
apa kah? :)

hannuz1010
21-03-2008, 09:10 AM
ape nih...

gengjawa
21-03-2008, 09:17 AM
apa yg nak dikerjasamakan tu?

shahbiah
22-03-2008, 10:48 PM
i interested in the bisness -

u can email me the detail..
shahbiahssp@yahoo.com

rahmanbhg
22-03-2008, 11:16 PM
I am seller of Crude Palm Oil (CPO), Palm Kernel Shell (PKS), Palm Sludge Oil (PSO) / Palm Acid Oil (PAO) and Palm Kernel Cake. Whoever want to cooperate in Malaysia or oversea into above business, please leave me message. Thanks
please email/call me rahman- 0176434242.i got buyers

cheer
24-03-2008, 04:56 PM
CPO can be used to make cooking oil, soap and biodiesel. The PSO / PAO can be used to make biodiesel only. Hope it is clear.

jkbkk75
24-03-2008, 04:59 PM
detail kan kat cni bleh...:-? :-? :-?

aminju
24-03-2008, 05:25 PM
please email/call me rahman- 0176434242.i got buyers

man ..apo demo ngarut tu :eek: :eek:

cheer
26-03-2008, 09:05 AM
man ..apo demo ngarut tu :eek: :eek:

Apa mengarut?

butterland
26-03-2008, 11:02 AM
boleh cakap bahasa melayu? >>baca ikut stlye minah DUYUNG..heheheh.. :)

cheer
26-03-2008, 06:32 PM
CPO memerlukan broker, sesiapa yang ada kenal kawan / syarikat yang mahu membeli, kita boleh kerjasama. Komisen kingsi bersama.

daoss
26-03-2008, 06:55 PM
apo kemenatang nehh,....:-? :-?

marvelous
27-03-2008, 06:39 AM
CPO memerlukan broker, sesiapa yang ada kenal kawan / syarikat yang mahu membeli, kita boleh kerjasama. Komisen kingsi bersama.

U penjual ya...seller..Kalo beli tak mahu k?

Susah ckitlah kalo nak jual..Mungkin ada kawan2 dalam CG yang ada kawan-kawan dari factory minyak masak bolehlah jadi broker..

old_code
27-03-2008, 06:55 AM
U penjual ya...seller..Kalo beli tak mahu k?

Susah ckitlah kalo nak jual..Mungkin ada kawan2 dalam CG yang ada kawan-kawan dari factory minyak masak bolehlah jadi broker..

nak tau jugak nie..

jidin19
27-03-2008, 10:12 PM
Saya ada buyer untuk CPO and Palm Sludge Oil boleh bagi quotation

cheer
28-03-2008, 08:27 PM
Saya ada buyer untuk CPO and Palm Sludge Oil boleh bagi quotation

PM dihantar

328i
28-03-2008, 09:46 PM
askm bro.....
u nie seller...
maksudnya u ada supply tu u punya ke atau u org tengah?
demand dr middle east boleh layan ke...

cheer
31-03-2008, 03:01 PM
askm bro.....
u nie seller...
maksudnya u ada supply tu u punya ke atau u org tengah?
demand dr middle east boleh layan ke


http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=32673&page=2

mana2 negara pun boleh, yang penting, buyer luar negara yang serious, ambil LOI dulu supaya tak bazir masa.

shazjr
31-03-2008, 06:04 PM
mintak mahap tuan tanah, aku ada contact direct utk supply Palm Kernel Shell (PKS) dr felda. Boleh tumpang sekapal ke?

jidin19
31-03-2008, 07:09 PM
Saya ada buyer untuk CPO and Palm Sludge Oil boleh bagi quotation

sila hantarkan quotation anda ke email: jidinfl60@yahoo.co.uk
or call 0136469128

328i
02-04-2008, 08:48 PM
bro...
saya pun ada buyers untuk product nie..
tlg kasi detail apa product bro ada,
berapa harga,
berapa banyak boleh supply sebulan dan utk berapa lama...
terms of payment mcm mana.
kita nye komisyen share mcm mana tu....berapa dollar,,
ni utk middle east nye..
tlg email ke email ni segera...
ad_zone74@yahoo.com

tq

cheer
06-04-2008, 02:09 PM
sila hantarkan quotation anda ke email: jidinfl60@yahoo.co.uk
or call 0136469128

Kebelakangan ini sibuk. PM hantar.

cheer
06-04-2008, 02:13 PM
bro...
saya pun ada buyers untuk product nie..
tlg kasi detail apa product bro ada,
berapa harga,
berapa banyak boleh supply sebulan dan utk berapa lama...
terms of payment mcm mana.
kita nye komisyen share mcm mana tu....berapa dollar,,
ni utk middle east nye..
tlg email ke email ni segera...
ad_zone74@yahoo.com

tq

Kebelakangan ini sibuk. PM hantar.

tradernbroker
06-04-2008, 02:17 PM
bro,u base kat mana,kl ker?

cheer
06-04-2008, 03:27 PM
bro,u base kat mana,kl ker?

Betul, siapa sana?>

shahjb
18-04-2008, 07:06 PM
salam bro, tolong pm saya..ada nak guna cpo dalam 100mt urgent...

cheer
19-04-2008, 12:45 AM
salam bro, tolong pm saya..ada nak guna cpo dalam 100mt urgent...

100 mt tak ada orang buat .

mamamoto
20-04-2008, 05:35 PM
bro leh bg quoatation, arga ikut MPOB ke or leh kawtim pm aku bro

cheer
21-04-2008, 10:32 PM
bro leh bg quoatation, arga ikut MPOB ke or leh kawtim pm aku bro

PM dihantar. Harga lebih rendah dari MPOB sehingga jari ini, 21/04/2008.

cheer
06-05-2008, 08:51 AM
bro leh bg quoatation, arga ikut MPOB ke or leh kawtim pm aku bro

Apa email saudara?

mdkyksa
07-05-2008, 03:01 PM
Tak berapa faham lah you massage . What do you mean bu Join Venture?

cheer
08-05-2008, 08:29 AM
Tak berapa faham lah you massage . What do you mean bu Join Venture?

Tak ada JV, hanya ada commission agent SAHAJA. Jika ada pembeli, hubung saya untuk CPO soft order.

awi2000
15-05-2008, 02:02 PM
salam bro...mber saya minat untuk beli CPO ni...sila bro nyatakan rege yang bro tawarkan sekg..atau satu tan ...lokasi kilang ..dan lain2 berkaitan k..saya akan hubungi bro secepat mkin sekirayer rege menarik k..hp 0124150976 ym abang_awi2000 email:goldstep@gmail.com

328i
16-05-2008, 12:08 AM
bro...harga rendah dari mpob tu berapa % ye,,,
senang nak kira....

cheer
21-05-2008, 09:06 PM
bro...harga rendah dari mpob tu berapa % ye,,,
senang nak kira....

Market price sudah mencecah USD1020++. Kita punya kurang daripada USD1000. Stock ada

cheer
04-06-2008, 02:39 PM
Stock dari Klang, Pasir Gudang, Lahad Datu dan Sandakan.

jerongak85
14-06-2008, 05:30 PM
ader lg stok? email saya mohd_mawardi@yahoo.com 0196221022
serious buyer

cheer
16-06-2008, 04:58 PM
ader lg stok? email saya mohd_mawardi@yahoo.com 0196221022
serious buyer

Stock selalu ada. Usah risau/

Syamreen
19-06-2008, 12:43 PM
:) A'kum saudara..

Saya mempunyai buyer di dalam dan luar negara. Saya perlukan spec dan harga terkini untuk semua product anda.

Sila hubungi saya di H/P 017 656 1574 dahulu dan e-mail saya di syam9302@yahoo.com secepat mungkin..

Terima kasih,
Badrul KL

titann
24-12-2008, 07:16 PM
selamat berpuasa ya

tms
28-12-2008, 11:08 PM
kal ada duit ni boleh join..... banyak untung nih..