PDA

View Full Version : topic close


highrulez
10-04-2012, 12:48 AM
topic close

highrulez
10-04-2012, 12:49 AM
SEMUA KAKITANGAN KERAJAAN,KERAJAAN NEGERI,UNIVERSITI TEMPATAN, PDRM,BOMBA LAYAK MEMOHON.

BADAN BERKANUN TERPILIH:

1)kumpulan wang simpanan perkerja(KWSP)
3)lembaga hasil dalam negeri(LHDN)
4)lembaga minyak sawit malaysia(MPOB)
5)lembaga peperiksaan malaysia
6)lembaga pertubuhan peladang
7)lembaga tabung haji
8)majlis amanah rakyat(MARA)
9)pejabat MARA negeri
10)maktab rendah sains MARA
11)majlis peperiksaan malaysia
12)MATRADE
13)PERKESO
14)suruhanjaya syarikat malaysia(SSM)
15)kumpulan wang amanah persaraan(KWAP)
16)majlis agama islam WP(MAWIP)
17)RISDA
18)lembaga promosi kesihatan malaysia
19)suruhanjaya sekuriti
20)dewan bahasa dan pustaka
21)lembaga penggalakan pelancongan malaysia
22)suruhanjaya komunikasi dan multimedia malaysia
23)MIDA
24)lembaga getah malaysia.

jejariku
10-04-2012, 09:25 AM
dah g tanye ambank.....tp ambank kata staff glc mcm aku ni xleh buat fresh loan,mesti nak kene ada loan lama dgn ambank then overlap....

highrulez
16-04-2012, 03:07 PM
dah g tanye ambank.....tp ambank kata staff glc mcm aku ni xleh buat fresh loan,mesti nak kene ada loan lama dgn ambank then overlap....

GLC terpilih shj boleh bt...mana2 staff boleh bt fresh loan..kadar tetap 4.45% tiada masalah..sy terus process terus ke HQ..:)paid

wazri75
16-04-2012, 03:56 PM
ctos,ccris camne pulak...ada toleransi ke

highrulez
16-04-2012, 04:12 PM
ctos bawah rm30k..boleh lg toleransi...kalau dah kawin boleh attach spouse income..bkn byr bersama. sebagai sokongan commitment..

highrulez
16-04-2012, 04:12 PM
ctos,ccris camne pulak...ada toleransi ke

ctos bawah rm30k..boleh lg toleransi...kalau dah kawin boleh attach spouse income..bkn byr bersama. sebagai sokongan commitment..

highrulez
16-04-2012, 07:07 PM
promosi dilanjutkan sehingga 30 JUN 2012. sebarang pertanyaan sila hubungi sy ditalian 012-2552750

midi112
16-04-2012, 07:13 PM
salam... berapa tunai bersih jika pinjam 81k

highrulez
16-04-2012, 07:16 PM
salam... berapa tunai bersih jika pinjam 81k

bersih tunai RM77,760
payout 95%

cas termasuk insuran takaful.

abuyah
17-04-2012, 04:59 PM
semoga murah rezeki.

sesenang mai la lepak minum..:)cgrock

highrulez
18-04-2012, 11:00 PM
semoga murah rezeki.

sesenang mai la lepak minum..:)cgrock

abisla boss besar dh msk sini...hehe..:D

highrulez
19-04-2012, 12:13 PM
kasi up skit hari ni...promosi gaji baru...

wazri75
20-04-2012, 04:16 PM
potongan guna apa?biro angkasa atau debit?

Anieazman
20-04-2012, 05:05 PM
bersih tunai RM77,760
payout 95%

cas termasuk insuran takaful.


95% payout...#:-S

areatv
23-04-2012, 11:33 AM
TT, aku ade member yg ambik loan AmIslamic nie dah 2 tahun, tempohari dia nak tutup sbb nak buat kat bank BIMB, tetapi x jadi sbb klu nk surrender exit fee kena bayar RM5K + balance loan. #:-S#:-S

Betul ke...ada fee tersembunyi macam nie..:-?:-?

highrulez
23-04-2012, 08:22 PM
TT, aku ade member yg ambik loan AmIslamic nie dah 2 tahun, tempohari dia nak tutup sbb nak buat kat bank BIMB, tetapi x jadi sbb klu nk surrender exit fee kena bayar RM5K + balance loan. #:-S#:-S

Betul ke...ada fee tersembunyi macam nie..:-?:-?

setahu sy tak ada fee tersembunyi...kalau bt full settelment pasti ada rebet...pakej ni tak ada bayaran yuran ahli...

highrulez
23-04-2012, 08:23 PM
95% payout...#:-S

boleh kira dulu bro...kalau bt fresh loan takaful tak byk..

areatv
23-04-2012, 08:32 PM
setahu sy tak ada fee tersembunyi...kalau bt full settelment pasti ada rebet...pakej ni tak ada bayaran yuran ahli...

Macamana dengan exit fee sbyk RM 5K tu...kalau kita full settlement seblum loan tamat...:-?

highrulez
23-04-2012, 08:38 PM
Macamana dengan exit fee sbyk RM 5K tu...kalau kita full settlement seblum loan tamat...:-?

boleh sy tahu cawangan mana dia bt settlement kena exit fee byk mcm tu..? loan tinggi?

highrulez
23-04-2012, 08:42 PM
Macamana dengan exit fee sbyk RM 5K tu...kalau kita full settlement seblum loan tamat...:-?

dia settlekan tak dpt rebet ker..?setahu sy rules baru dh tak ada fee2 mcm nih...yuran ahli pon dah dimansuhkan..

areatv
23-04-2012, 08:46 PM
dia settlekan tak dpt rebet ker..?setahu sy rules baru dh tak ada fee2 mcm nih...yuran ahli pon dah dimansuhkan..

Dia x jadi settlekn sbb exit fee RM5K...banyak tu..:((:((

highrulez
24-04-2012, 07:24 PM
Dia x jadi settlekn sbb exit fee RM5K...banyak tu..:((:((

xpe bro kwn dah settlekan dia punya problem..ttgu jawapan esok..nak cek settlement dia..kalau jd dia nak overlap ambank.. tq :D

areatv
24-04-2012, 10:14 PM
Thank you TT..:)cgrock:)cgrock

highrulez
02-05-2012, 12:42 AM
ok no problem...insyaallah semua boleh settle...

highrulez
02-05-2012, 12:27 PM
promosi ni akan berakhir 30 jun 2012..so cepat loan tgh rate cantik lg ni...
**kepada existing customer ambank. boleh overlap tak kira swasta atau kerajaan. yg penting potongan angkasa.

hannuz1010
02-05-2012, 12:58 PM
kalo da penah buat baru ni bulan 2 aritu..kalo nak wat lg banyak tak dokumen

highrulez
02-05-2012, 01:01 PM
kalo da penah buat baru ni bulan 2 aritu..kalo nak wat lg banyak tak dokumen

kalau ada kelayakan/kenaikan gaji masih layak memohon.
dokumen diperlukan:
1 original payslip dan 2 salinan disahkan majikan.
3 salinan ic disahkan majikan.
1 muka depan buku akaun bank.
kena isi borang ambank.


**SMS detail. sy kira kelayakan selepas overlap. tq

hannuz1010
02-05-2012, 03:31 PM
ketua kerani (cc) bole sain tak..

highrulez
02-05-2012, 04:07 PM
ketua kerani (cc) bole sain tak..

kerja jabatan mana yea...selalu bhg unit gaji yg boleh sahkan. kalau sblm ni apply dgn ambank ketua kerani yg sain..boleh.

faqs
02-05-2012, 04:14 PM
blh cek kan x baki pinjaman lama TT?hehe

bananaphone
02-05-2012, 05:10 PM
area mana ni...klu aku dok penang boleh buat x?..

hannuz1010
02-05-2012, 05:18 PM
aritu buat 14k...ngam 60%..pas gaji naik aku leh wat lam 9k..

highrulez
02-05-2012, 11:02 PM
blh cek kan x baki pinjaman lama TT?hehe

boleh. sms nama penuh dan no ic.
sms ke 012-2552750

**maaf sy jarang online. sms sy boleh save no dan contact semula.tq
:)paid

highrulez
02-05-2012, 11:03 PM
aritu buat 14k...ngam 60%..pas gaji naik aku leh wat lam 9k..

kasi overlap mana2 loan selain ambank..rate tgh rendah lg ni..:D

sms no bro..boleh cte panjang.

highrulez
02-05-2012, 11:04 PM
area mana ni...klu aku dok penang boleh buat x?..

sy HQ. jalan raja chulan, yap kuan seng. boleh..urusan pos 1 malaysia.

bananaphone
02-05-2012, 11:53 PM
sy HQ. jalan raja chulan, yap kuan seng. boleh..urusan pos 1 malaysia.


sy berminat nak try ni..hehe...borg sama x ngan ngan borg kat bank ambank lain..sbb sy da ada da..klu boleh submit terus ke bro la sbb bro HQ..apa dokumen nak kena sediakan ye...

hannuz1010
03-05-2012, 12:38 PM
kasi overlap mana2 loan selain ambank..rate tgh rendah lg ni..:D

sms no bro..boleh cte panjang.

yg lain2 baru je 6 bulan..rasa cam lagi rugi jerk..

highrulez
07-05-2012, 05:36 PM
sy berminat nak try ni..hehe...borg sama x ngan ngan borg kat bank ambank lain..sbb sy da ada da..klu boleh submit terus ke bro la sbb bro HQ..apa dokumen nak kena sediakan ye...

ok bro sy dah PM.

highrulez
07-05-2012, 05:37 PM
yg lain2 baru je 6 bulan..rasa cam lagi rugi jerk..

try kira dulu..br nampak br yg dpt dlm tangan..bt fresh loan pon x da masalah.

abykly
07-05-2012, 09:43 PM
kerja cimb boleh apply tak...gaji rm 2500

highrulez
09-05-2012, 09:48 PM
kerja cimb boleh apply tak...gaji rm 2500

maaf, sy menguruskan pembiayaan peribadi utk kakitangan kerajaan, kerajaan negeri dan badan berkanun terpilih shj.

**rasanya utk staff bank dia ada koperasi sendiri..:)cgrock

areatv
09-05-2012, 10:19 PM
Bump utk TT,

..Member aku deal dgn TT, komen servis dia tiptop..=D>

..credit utk TT:)cgrock

highrulez
14-05-2012, 10:07 PM
tq2. bulan ni byk dokumen masuk..harap2 tak byk problem nye...

abuyah
16-05-2012, 10:40 AM
tq2. bulan ni byk dokumen masuk..harap2 tak byk problem nye...

taula kawan kita masyukk banyak dah ngan Ambank...

bukan nak singgah kat tempat buruk kita nie..belanja kopi jantan ker..

kalau takde borang pun nak hulur pun ...takan lupa kengkawan kut..:)):)):(

faqs
17-05-2012, 12:46 AM
tq2. bulan ni byk dokumen masuk..harap2 tak byk problem nye...

akulah tu salah sorang yan buat problem kat TT...sian TT...harap2la lulus...

highrulez
11-06-2012, 12:24 PM
Promosi end this month jun 2012...

willrancid
11-06-2012, 12:44 PM
mmg murah,, swasta x leh ke ekh?

highrulez
11-06-2012, 02:06 PM
mmg murah,, swasta x leh ke ekh?

maaf swasta tak open.

kawebiz
11-06-2012, 03:17 PM
rate 4.45 ni tetap sehingga 20tahun ko bos..
or akan berubah bila BLR berubah...??

lagi satu..brapo payout dia kalu ambik rm50k..umur dah masuk 48 tahun loan 10 tahun ( sapai umur pencen laa nie..)

highrulez
13-06-2012, 12:18 AM
rate 4.45 ni tetap sehingga 20tahun ko bos..
or akan berubah bila BLR berubah...??

lagi satu..brapo payout dia kalu ambik rm50k..umur dah masuk 48 tahun loan 10 tahun ( sapai umur pencen laa nie..)

4.45% kadar tetap sehingga 20 tahun. tiada kenaikan 5 tahun berikutnya..hehe..

loan 50k
payout rm46287.50 (95%)termasuk insuran takaful

highrulez
15-06-2012, 12:36 PM
kira kalayakan anda secara percuma.hehe..mari2

highrulez
02-08-2012, 10:47 PM
PAKEJ TERBARU:

RATE 4.45% KHAS UNTUK PEMBIAYAAN MINIMUM RM50K KEATAS SHJ- UTK EXISTING LOAN DAN NEW LOAN.

RATE 4.8% KHAS UNTUK PEMBIAYAAN BAWAH RM50K-RM5K SHJ.-UTK EXISTING LOAN DAN NEW LOAN.
**rate ini berkuatkuasa dari 1hb Julai 2012.

abuyah
03-08-2012, 01:28 AM
PAKEJ TERBARU:

RATE 4.45% KHAS UNTUK PEMBIAYAAN MINIMUM RM50K KEATAS SHJ- UTK EXISTING LOAN DAN NEW LOAN.

RATE 4.8% KHAS UNTUK PEMBIAYAAN BAWAH RM50K-RM5K SHJ.-UTK EXISTING LOAN DAN NEW LOAN.
**rate ini berkuatkuasa dari 1hb Julai 2012.

lama tak dgr kabar ...

amacam ada baik ?

highrulez
04-11-2012, 10:36 PM
PROMOSI PEMBIAYAAN PERIBADI AmIslamic Bank. Kadar Tetap 3.90% sehingga 20 Tahun. FRESH LOAN,OVERLAP LAYAK TERIMA RATE INI. BERKUATKUASA 31 OKTOBER 2012

ahmed77
05-11-2012, 08:24 PM
up cket...........

ahmed77
06-11-2012, 12:48 AM
free bumps......

adie@coway
06-11-2012, 12:56 AM
xde payment table ke tt???

mohdahmad1980
06-11-2012, 05:37 PM
pm detils cket..

highrulez
06-11-2012, 11:35 PM
maaf jarang on9 kat CG. kalau nak detail sms/call sy ditalian 012-2552750. lebih pantas dan cepat...hehe..

highrulez
06-11-2012, 11:35 PM
Jadual pembayaran di page 1. Dah di attach kan.

mohdahmad1980
07-11-2012, 08:40 PM
Jadual pembayaran di page 1. Dah di attach kan.

potongan bpa ker?

adie@coway
07-11-2012, 09:35 PM
Jadual pembayaran di page 1. Dah di attach kan.

thanks tt...:)cgrock

mohdahmad1980
08-11-2012, 12:52 AM
kontrak 2 bulan boleh tak?

mohdahmad1980
10-11-2012, 03:29 AM
tak pe..:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Kyat Hunter
11-11-2012, 04:18 PM
bro check sms 018-xxx3996

dsufira
11-11-2012, 10:46 PM
kalau keja ngan Kolej poly-tech MARA cmna???nak loan 20K buat 5-6 tahun

highrulez
12-11-2012, 01:14 AM
kalau keja ngan Kolej poly-tech MARA cmna???nak loan 20K buat 5-6 tahun

payslip MARA boleh apply. tq

just sms sy. jarang online. PM lg jarang..hehe

highrulez
12-11-2012, 01:14 AM
bro check sms 018-xxx3996

on bro. on monday sy call u. tq

highrulez
12-11-2012, 01:15 AM
kontrak 2 bulan boleh tak?

kontrak staff tak diterima. hanya kakitangan kerja tetap. 3 bulan dah boleh apply. potongan biro angkasa. tiada yuran ahli...

mohdahmad1980
13-11-2012, 05:48 AM
memang servis baek...

highrulez
13-11-2012, 02:11 PM
Promosi pembiayaan peribadi ambank 3.90% kadar tetap sehingga 20 tahun. Pinjaman dari rm5k sehingga rm200k. Fresh loan, overlap layak memohon.

Semakan kelayakan : Melalui sms.

Nama, no ic, gaji pokok+elaun tetap dan jumlah potongan.

Sms ke 012-2552750

highrulez
20-11-2012, 12:21 AM
Promosi pembiayaan peribadi ambank 3.90% kadar tetap sehingga 20 tahun. Pinjaman dari rm5k sehingga rm200k. Fresh loan, overlap layak memohon.

Semakan kelayakan : Melalui sms.

Nama, no ic, gaji pokok+elaun tetap dan jumlah potongan.

Sms ke 012-2552750

email: hairullah-hashim@ambankgroup.com

abuyah
20-11-2012, 01:15 AM
dah mantap sahabat kita ni... all the best!

highrulez
21-11-2012, 06:26 PM
dah mantap sahabat kita ni... all the best!

hehe...lama tak jumpa bro...bz skit..insyaallah kalau free sy singgah ofis bro.. :D

wish88
21-11-2012, 06:42 PM
salam tt,
saya keje bsn layak ker mohon?

mohdahmad1980
23-11-2012, 07:32 AM
salam tt,
saya keje bsn layak ker mohon?

tapi kalau blacklist?#:-S#:-S

wish88
23-11-2012, 10:36 AM
tapi kalau blacklist?#:-S#:-S

layak ker kalu blacklist tu dah reschedule?...
mohon pencerahan tt...

mohdahmad1980
23-11-2012, 05:06 PM
layak ker kalu blacklist tu dah reschedule?...
mohon pencerahan tt...

susah juga....kecuali bayar abis...

mohdahmad1980
24-11-2012, 08:24 PM
ambank bukan dah ada 3.88%?ari tu nampak x.

highrulez
05-12-2012, 12:13 PM
ambank bukan dah ada 3.88%?ari tu nampak x.

ambank rate lama 4.45% sekarang dah turun 3.90%

highrulez
05-12-2012, 12:15 PM
salam tt,
saya keje bsn layak ker mohon?

sorry staff bank tak boleh apply loan nih..hehe..

highrulez
05-12-2012, 12:17 PM
blacklist bwh rm25k layak memohon.
komitment tinggi boleh attach sekali payslip spouse.

Teratak Damai
05-12-2012, 12:52 PM
TT kalau nak buat f/settlement blh buat kat ambank ke@koperasi.

highrulez
05-12-2012, 01:00 PM
TT kalau nak buat f/settlement blh buat kat ambank ke@koperasi.

boleh bt kat ambank. tak da masalah..nanti call/sms sy boleh kirakan kelayakan..sbb sy jarang on9. :D

vandejie
05-12-2012, 01:42 PM
Sy nk tanye skit...apsal rate 3.90% amislamic bank ni lagi byk byr bulan2 berbanding bsn (3.95%)? ke lg skit interest lg byk kena byr bulan2...contoh sama mcm cimb rate 3.88% tp byr bulan2 same mcm bsn (3.95%)...mohon dpt diperjelaskan...terima kasih.

highrulez
18-12-2012, 10:19 AM
Promosi pembiayaan peribadi ambank 3.90% kadar rata sehingga 20 tahun.

highrulez
21-12-2012, 12:40 PM
Semakan kelayakan percuma...

Hairan
21-12-2012, 12:44 PM
Tepek la jadual pembayaran kat sini..

highrulez
21-12-2012, 02:27 PM
Tepek la jadual pembayaran kat sini..

Dah ada kat 1st pages. Sila la download. Tq

highrulez
31-12-2012, 04:51 PM
Promosi pembiayaan ambank 3.90% kadar rata sehingga 20thn...bertindak sekarang sementara rate masih rendah....:D

highrulez
07-01-2013, 10:12 AM
Promosi pembiayaan peribadi ambank 3.90 kadar rata sehingga 20thn. Loan sehingga rm200k. Free gift diary , calendar 2013...

kizwan
08-01-2013, 09:04 PM
bole apply tak kalau ada blacklist AmBank (hire purchase) jumlah 14k???

highrulez
24-01-2013, 01:58 AM
Kalau ada blacklist melibatkn internal mmg tak lepas....

highrulez
25-01-2013, 10:49 AM
Promosi pembiayaan peribadi ambank 3.90%..

mrtuang
25-01-2013, 11:03 AM
berapa payout ni bos?

elnino25
25-01-2013, 11:34 AM
Promosi pembiayaan peribadi ambank 3.90%..

br0, pls check exim bank (357198-K) layak ke x? nama jer glc..huhu..

highrulez
25-01-2013, 12:14 PM
berapa payout ni bos?

Payout 94% ke 95% ikut umur...sbb cover insurans.

highrulez
25-01-2013, 12:15 PM
br0, pls check exim bank (357198-K) layak ke x? nama jer glc..huhu..

Sorry bro exim bank staff kte tak process...ambank glc tak byk open market. Boleh tgk kat 1st pages glc yg terpilih... :)cgrock

elnino25
25-01-2013, 12:18 PM
Sorry bro exim bank staff kte tak process...ambank glc tak byk open market. Boleh tgk kat 1st pages glc yg terpilih... :)cgrock

terima kasih bro!

Ran
25-01-2013, 11:30 PM
Brp int klu nk loan 5k tempoh byrn 3thn..payout?

highrulez
29-01-2013, 05:17 PM
Brp int klu nk loan 5k tempoh byrn 3thn..payout?

Int 3.90% kadar rata. Payout 95% tiada yuran ahli..

highrulez
14-02-2013, 01:27 PM
PROMOSI PEMBIAYAAN PERIBADI AmIslamic Bank. Kadar Tetap 3.90% sehingga 20 Tahun. FRESH LOAN,OVERLAP LAYAK TERIMA RATE INI. BERKUATKUASA 31 OKTOBER 2012 SEHINGGA 31 MAC 2013.

don_shah
14-02-2013, 01:38 PM
telekom boleh x

rosmie78
14-02-2013, 01:38 PM
"**Blacklist,CCRISS layak memohon"
tul ke ni bro..

mydeuter
14-02-2013, 01:40 PM
apa maksud over lap ...saya tak faham

rosmie78
14-02-2013, 02:03 PM
apa maksud over lap ...saya tak faham
tutup pinjaman lain kot..TT kl CTOS leh gak ke memohon?

mm2003
15-02-2013, 03:27 PM
gomen saja ke bro? swasta layak x?

highrulez
12-03-2013, 12:21 PM
Khas utk kakitangan kerajaan dan bdn berkanun terpilih shj....

orga21
12-03-2013, 04:14 PM
borang ambik kat mana bro?

syahays
12-03-2013, 05:50 PM
"**Blacklist,CCRISS layak memohon"
tul ke ni bro..

bukan ke klu ade ccris/blacklist...dia ada rate lain ke?

rosmie78
13-03-2013, 06:41 AM
bukan ke klu ade ccris/blacklist...dia ada rate lain ke?

tul tu..tgk jumlh ctos kia lg..:D

msazmer
13-03-2013, 06:49 AM
wah menarik tu....3.9%..payout berapa %?

highrulez
14-03-2013, 11:32 PM
wah menarik tu....3.9%..payout berapa %?

Payout 95%...

highrulez
14-03-2013, 11:35 PM
tul tu..tgk jumlh ctos kia lg..:D

Bank biasa ssh nk lepas...komitment diambil kira...tp boleh bg supporting document. Ctos bwh rm20k shj. Dpt deviation rate 5.3%.

highrulez
14-03-2013, 11:36 PM
bukan ke klu ade ccris/blacklist...dia ada rate lain ke?

Yup btul ada special rate utk blacklisted nih. Rate 5.3% :)

samuelkie
14-03-2013, 11:37 PM
PROMOSI PEMBIAYAAN PERIBADI AmIslamic Bank. Kadar Tetap 3.90% sehingga 20 Tahun. FRESH LOAN,OVERLAP LAYAK TERIMA RATE INI. BERKUATKUASA 31 OKTOBER 2012 SEHINGGA 31 MAC 2013

**Terbuka Kepada Kakitangan Kerajaan,Kerajaan Negeri, Universiti Tempatan, Polis Di Raja Malaysia Dan Badan Berkanun Yang Terpilih.
COVER AREA SATU MALAYSIA, TERMASUK SABAH DAN SARAWAK. URUSAN MELALUI POS.LEMBAH KLANG, PUTRAJAYA SY BOLEH COLLECT BY HAND.

Keistimewaan :-
**Tanpa Penjamin
**Tanpa Bayaran Pendahuluan 3 Bulan Ansuran Bulanan
**Rebet Ke Atas Pembayaran Awal
**Kelulusan Yang Pantas 5 hari berkerja**
**Tanpa Melalui Mana-Mana Koperasi Atau Agen –Terus kepada Staff.
**Overlap Di Alu-Alukan
**Tiada Yuran Ahli
**Potongan Melalui Angkasa
**Blacklist,CCRISS layak memohon.
**PERCUMA KAD KREDIT AMISLAMICBANK(bagi yang layak)
**KOD potongan AMANAH RAYA CAPITAL-KEMENTERIAN KEWANGAN



Syarat – Syarat Permohonan :-

1.Berumur 19 - 60 Tahun

2.Status Kerja TETAP ( 3 Bulan Kerja Sudah Layak Memohon )

3.Minimum Gaji RM 1500++ ( Gaji Pokok + Elaun Tetap )

4.Minimum Pinjaman Dari RM 5000.00 Sehingga RM 200,000.00

5.Potongan Gaji Tidak Melebihi 60% Daripada Jumlah Pendapatan.LEBIH 60% WAJIB OVERLAP LOAN LAIN.



Dokumen Yang Di Perlukan :-

1)1 Penyata Gaji Terkini & 3 Salinan Disahkan Majikan

2)3 Salinan Kad Pengenalan Yang Disahkan Majikan

3)1 Salinan Muka Depan Buku Bank.

4)Salinan Penyata Penyelesaian (Jika Overlap)


PAKEJ TERBARU:

RATE TERBARU 3.90% FRESH LOAN,INTERNAL OVERLAP,OVERLAP LOAN LUAR DARI RM5K SEHINGGA RM200K LAYAK MEMOHON. KOMITMEN TINGGI, BLACKLIST, CTOS,CRISS LAYAK MEMOHON.


Sebarang Maklumat @ Pertanyaan Lanjut Sila Hubungi Saya Di Talian :-

Nama:Mohd Hairullah Bin Hashim

Staf ID AMBANK:10022481

Fax:03-2078 5727 ATTN TO HAIRULLAH

Mobile:012-255 2750

Email:hairullah-hashim@ambankgroup.com
myloangov@gmail.com

Blog: www.pinjaman-peribadiambank.blogspot.com (http://www.pinjaman-peribadiambank.blogspot.com)

Alamat: Bangunan AmBank Group, Mezzainane floor,Jalan Raja Chulan
Kuala Lumpur.

****Untuk Kiraan Kelayakan Sila Faxkan Atau Emailkan Payslip Anda Ke No Fax Dan Email Diatas.
****Atau SMS, NAMA,JABATAN,GAJI POKOK+ELAUN TETAP DAN JUMLAH POTONGAN, TAHUN LAHIR.
SMS ke 012-2552750


:)cgrock:)paid:)paid


Bro .. kalau ade kad kredet dah kene legal leh tak .. nak wat loan clearkan credit kat .. tolong PM ye ..

alfii
14-03-2013, 11:40 PM
Kontrak bdn berkanun x dpt ke bro huhu

highrulez
19-03-2013, 02:07 AM
Kontrak bdn berkanun x dpt ke bro huhu

Maaf staff kontrak mmg tidak diterima. Jawatan tetap 3 bulan layak memohon. :D

elnino25
20-03-2013, 06:12 PM
xde angkasa xbley la ek?

stuck
25-03-2013, 06:33 PM
dh lama aku cari kalo ada sape2 dr ambank, just nk tnya dlu ambank pnya loan melalui koperasi sejati so share kat koperasi tu mcmana nak tuntut blk psl aku dh overlap dgn pihak lain...

lampor_2003
14-07-2013, 10:50 AM
Masih availble lg ke?

Zulnas78
14-07-2013, 10:52 AM
dh lama aku cari kalo ada sape2 dr ambank, just nk tnya dlu ambank pnya loan melalui koperasi sejati so share kat koperasi tu mcmana nak tuntut blk psl aku dh overlap dgn pihak lain...

Betul tue...Koperasi sejati sampai sekarang takdak berita. Dah habis bayar tapi yurannya sebulan RM5 dah potong selama 4 tahun tak bagi balik. Telefon tak jawab faks tak balas. Sudahnya aku mintak statement kat BIRO ANGKASA memang koperasi nie still buat pemotongan. Boleh sesapa dari keperasi SEJATI nie bantu tak????:mad::mad::mad::(scam:(scam:(scam

abuyah
15-07-2013, 02:25 PM
Betul tue...Koperasi sejati sampai sekarang takdak berita. Dah habis bayar tapi yurannya sebulan RM5 dah potong selama 4 tahun tak bagi balik. Telefon tak jawab faks tak balas. Sudahnya aku mintak statement kat BIRO ANGKASA memang koperasi nie still buat pemotongan. Boleh sesapa dari keperasi SEJATI nie bantu tak????:mad::mad::mad::(scam:(scam:(scam

pi terus koop sejati..

ikmal3425
15-07-2013, 03:46 PM
ader extra charge tk..?hidden..?

stuck
17-07-2013, 03:40 PM
Betul tue...Koperasi sejati sampai sekarang takdak berita. Dah habis bayar tapi yurannya sebulan RM5 dah potong selama 4 tahun tak bagi balik. Telefon tak jawab faks tak balas. Sudahnya aku mintak statement kat BIRO ANGKASA memang koperasi nie still buat pemotongan. Boleh sesapa dari keperasi SEJATI nie bantu tak????:mad::mad::mad::(scam:(scam:(scam

yg pembuka topik pun dh pg close plk..:(scam:(scam:(scam