PDA

View Full Version : ZHULIAN MARKETING (M) SDN BHD (186058-T) (AJL 93195) - www.zhulian.com.my


MummyYarn
28-03-2012, 11:05 AM
Menjana pendapatan dengan Syarikat Zhulian

Bermula Dengan Cemerlang anda dapat menjana pendapatan sehingga RM5k.
Dengan menggunakan formula dan bimbingan yang diberi, kita dapat menjana pendapatan hanya dalam tempoh 9 bulan secara part time.
Selepas tempoh tersebut, dengan formula yang sama kita boleh menambah income sehingga RM1ok berserta benefit2 yang lain spt tabung kereta, percutian mewah.

Tetapi pastikan anda mengikut sepenuhnya formula yang diberi!!
Formula ini dicipta oleh seorang bekas pensyarah matematik UITM.

Sertai team kami untuk bimbingan dan panduan bagaimana hendak menjana pendapatan sebegitu dalam tempoh yang singkat.

Berminat nak tahu lebih lanjut??
Call/sms 012-3284950 untuk tahu lebih lanjut...

**Yakin pada diri untuk jadi yang terbaik diantara yang terbaik
** Tanpa usaha kita tidak akan mendapat kejayaan
** Beri peluang pada diri untuk mencuba sesuatu yang baru..mungkin rezeki itu ada di sini..INSYAALLAH Tuhan akan sentiasa membantu setiap hamba-Nya :)

otaconMY
28-03-2012, 11:58 AM
Kalo tak dpt cari downline mcm mana?

THX
28-03-2012, 12:06 PM
ni jual barang aper, water filter gak ker :)

adijaya
28-03-2012, 12:12 PM
kaya kaya kaya

tipu tipu tipu

MummyYarn
28-03-2012, 12:22 PM
Kalo tak dpt cari downline mcm mana?

Hadirkan diri untuk kelas pertama "Bermula Dengan Cemerlang".
Disini kita akan dibimbing dan ditunjuk cara mcmana nak approach prospek. Mmg pada mulanya sayapun tanya mcm yg otaconMY tanya tp slps sy join kelas2 di Zhulian ni sy boleh fikir sendiri ttg bagaiman caranya saya nak dptkan downline tu..so, tepuk dada tanya selera...Zhulian yg saya nak bawak ni pada saya adalah berbeza dan istimewa berbanding dgn agensi Zhulian yg lain :)

MummyYarn
28-03-2012, 12:27 PM
ni jual barang aper, water filter gak ker :)

Kita tak menjaja barang tp barang tersebut kita boleh pakai sendiri di rumah. Zhulian sekarang bukan mcm Zhulian yg dulu..semua org berfikiran yang Zhulian ni MESTI kene jual barang! NO..brg2 ni adalah utk kegunaan sendiri selain kita dpt benefitnya. Zhulian ada bermacam barang kesihatan dan kegunaan harian..bukan setakat walter filter :)

MummyYarn
28-03-2012, 12:30 PM
kaya kaya kaya

tipu tipu tipu

Sorry to say...saya rasa takde satupun Syarikat MLM yang tipu kita..cuma cara bagaimana kita nak menjana pendapatan dari syarikat. Kdg2 kita mmg rasa ditipu sbb kita tak dpt menjana pendapatan kita tp cuba kalau kita dpt buat duit dgn syarikat ni..adakah kita akan kata syarikat ini tipu?? So, fikir-fikirkanlah...

THX
28-03-2012, 12:40 PM
kaya kaya kaya

tipu tipu tipu

ni pantun 2 kerat ker :D

THX
28-03-2012, 12:44 PM
Kita tak menjaja barang tp barang tersebut kita boleh pakai sendiri di rumah. Zhulian sekarang bukan mcm Zhulian yg dulu..semua org berfikiran yang Zhulian ni MESTI kene jual barang! NO..brg2 ni adalah utk kegunaan sendiri selain kita dpt benefitnya. Zhulian ada bermacam barang kesihatan dan kegunaan harian..bukan setakat walter filter :)

wahhhh, ketinggalan bas tul aku nih.....banyak betul produk dia...
aku selalu monitor saham zhulian ni, dividen dia tu memang masyukkk..

MummyYarn
28-03-2012, 12:49 PM
Just nak share..Killer product di Zhulian

1. Beyond Water - Sistem Pemulihan Air Bio-aktif,
2. Beyond Microplasma Air Purifier - Sistem Penulenan Udara,
3. B'Young Advanced Functional Beverage dan
4. Lapik Tilam Terapiutik Bio-ion Contiago

:)

lambda123
28-03-2012, 12:54 PM
Just nak share..Killer product di Zhulian

1. Beyond Water - Sistem Pemulihan Air Bio-aktif,
2. Beyond Microplasma Air Purifier - Sistem Penulenan Udara,
3. B'Young Advanced Functional Beverage dan
4. Lapik Tilam Terapiutik Bio-ion Contiago

:)

rege nyer brapa?

hokmama
28-03-2012, 12:58 PM
B young mmg terbaikkkk...

abunz
28-03-2012, 02:19 PM
Just nak share..Killer product di Zhulian

1. Beyond Water - Sistem Pemulihan Air Bio-aktif,
2. Beyond Microplasma Air Purifier - Sistem Penulenan Udara,
3. B'Young Advanced Functional Beverage dan
4. Lapik Tilam Terapiutik Bio-ion Contiago

:)


KILLER produk :D:D :eek::eek:

harga gerenti mahal ... sebab MLM ...

kelebihan produk sebab ada BIO-BIO mesti cecah 2, 3 pages ... yang pada pandangan aku memang akan ada unsur2 BIO Kelentong ...

MummyYarn
28-03-2012, 02:29 PM
KILLER produk :D:D :eek::eek:

harga gerenti mahal ... sebab MLM ...

kelebihan produk sebab ada BIO-BIO mesti cecah 2, 3 pages ... yang pada pandangan aku memang akan ada unsur2 BIO Kelentong ...



Harga kalau tgk mmg terkedu lah kejap tp harus diingat kita beli untuk pakai sendiri dan...
rasanya hak masing2 kan untuk pilih yg mana terbaik untuk kita dan keluarga? Tak gitu ABUNZ?? ;)

MummyYarn
28-03-2012, 02:31 PM
B young mmg terbaikkkk...

chaiyok..chaiyok..=D>

MummyYarn
28-03-2012, 03:49 PM
Kepada sesiapa yg berminat boleh dtg ke agensi Zhulian Shah Alam pada mlm ini jam 9mlm...

Dijemput hadir untuk sesi 'Bermula dengan cemerlang' pada mlm ini
Ambil peluang ini untuk mengubah kehidupan anda kepada yg lebih baik :)

Perlukan maklumat lanjut boleh pm saya ;)

manmd
28-03-2012, 05:12 PM
Kepada sesiapa yg berminat boleh dtg ke agensi Zhulian Shah Alam pada mlm ini jam 9mlm...

Dijemput hadir untuk sesi 'Bermula dengan cemerlang' pada mlm ini
Ambil peluang ini untuk mengubah kehidupan anda kepada yg lebih baik :)

Perlukan maklumat lanjut boleh pm saya ;)

mummy yarn lokasi mana yer??

MummyYarn
29-03-2012, 09:06 AM
Assalamualaikum..& goog morning sume :)
Harap ceria selalu...adake yg pg2 dah bad mood??
Haha..kalau bad mood meh la try B'Young Advanced Functional Beverage dari Zhulian sure tak bad mood lg...senyummmmm je hi...

mummy yarn lokasi mana yer??

ooo...kita kat shah alam..meh la dtg Zhulian agensi Shah Alam..leh kenal2..

zedfron
25-04-2012, 10:53 PM
Boleh tahan Zhulian ni. :)cgrock

badai707
15-05-2012, 11:57 PM
Brapa rm ya maintenence zhulian bulan-bulan?

999.9
16-05-2012, 01:18 PM
modal permulaan berapa ya?

jebatz
16-05-2012, 02:04 PM
modal permulaan berapa ya?

kalau nak cepat naik pangkat ambik pakej rm4k++ tu hehe