PDA

View Full Version : perkhidmatan New/Re - New Passport dan Permit Pekerja asing


saa_hbf
07-03-2012, 11:16 AM
salam warga CG,

Perkhidmatan urusan untuk pekerja asing

1) Baru/membaharui/Passport hilang/Levi and Visa

2) Negara : Myanmar,Cambodia,philipine,Nepal,Indonesia,Banglad esh,india,vietnam

3) perkhidmatan yang istimewa untuk pembantu rumah

4) calling visa worker.

5) Pertukaran majikan

6) Surat AP Terus bayar Levy


SEKTOR:

kilang
pembinaan
perkhidmatan
perladangan
pertanian

sila hubungi kami sekarang

PT GOLD ENTERPRISE
No 16 Lorong Gelang 4B
42000 bandar Puteri Klang
Selangor Darul Ehsan
Email:
HR@ptgoldent.com

urusan pertanyaan hubungi PA sy:

SMS/Call: 0173649129/012-6275652/019-2760941

layari http://ptgoldent2u.blogspot.com

:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
07-03-2012, 07:35 PM
caj yang amat berpatutan...:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
08-03-2012, 03:42 PM
(NEW/RE-NEW PASSPORT DAN PERMIT PEKERJA ASING)
CALL KAMI DAN BUAT TEMPAHAN SEKARANG...LAYARI http://housemaid2u.blogspot.com/

:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
08-03-2012, 08:37 PM
kepada company atau majikan yang mempunyai ramai warga asing boleh runding dengan kami..:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
09-03-2012, 09:51 PM
(NEW/RE-NEW PASSPORT DAN PERMIT PEKERJA ASING)
CALL KAMI DAN BUAT TEMPAHAN SEKARANG...LAYARI http://housemaid2u.blogspot.com/

rumahemas4u
09-03-2012, 09:59 PM
Terbaikkkk.....

saa_hbf
10-03-2012, 02:59 PM
Terbaikkkk.....

kecil..kecilan je..tq bro:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
10-03-2012, 03:02 PM
pemberitahuan:

stock untuk pembantu rumah dah full semua dah di booking...kalau ada tempahan kami kena order yang baru dan processnya seperti biasa.:)cgrock:)cgrock

yussys
10-03-2012, 03:04 PM
kawan saya ada tanya untuk dapatkan perkhidmatan pekerja dari pakistan atau bangla.. (untuk kontraktor) indonesia dia tak mau..
mcmner caranya ek?

saa_hbf
11-03-2012, 01:37 PM
kawan saya ada tanya untuk dapatkan perkhidmatan pekerja dari pakistan atau bangla.. (untuk kontraktor) indonesia dia tak mau..
mcmner caranya ek?

boleh sy tau cik yus...u punya kawan nk pekerja tetap atau sementara?..kalau yang sementara sy boleh uruskan...

yussys
11-03-2012, 06:33 PM
boleh sy tau cik yus...u punya kawan nk pekerja tetap atau sementara?..kalau yang sementara sy boleh uruskan...

dia nak kontrak dalam setahun2... dalam kerja2 sivil...
saya pernah tanya kat 1 company kawan saya mcmner cara nak amek pekerja asing.. dia kata sekarang susah..boleh tuan pm saya detailnya??

joerizs
11-03-2012, 06:44 PM
Mak saya punya pembantu rumah passport dah lama mati dlam 2 tahun kot... Tuan boleh buat ke...?

saa_hbf
11-03-2012, 08:02 PM
Mak saya punya pembantu rumah passport dah lama mati dlam 2 tahun kot... Tuan boleh buat ke...?


boleh..pembantu rumah cik joe permit masih valid lagi ke?kalau 2 tahun passport dah mati ada penalti kena bayar di imegresen...sila nyatakan lokasi cik joe..kita boleh berbincang selanjutnya...:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
11-03-2012, 08:17 PM
dia nak kontrak dalam setahun2... dalam kerja2 sivil...
saya pernah tanya kat 1 company kawan saya mcmner cara nak amek pekerja asing.. dia kata sekarang susah..boleh tuan pm saya detailnya??

processnya leceh..berapa orang pekerja yang kawan cik yus nak?di tangan syarikat sy sekarang ada dlam 50 orang bangladesh...inform kawan cik yus kita boleh jumpa dan sy boleh bagi costing..:)cgrock

yussys
11-03-2012, 08:24 PM
processnya leceh..berapa orang pekerja yang kawan cik yus nak?di tangan syarikat sy sekarang ada dlam 50 orang bangladesh...inform kawan cik yus kita boleh jumpa dan sy boleh bagi costing..:)cgrock

terima kasih tuan...
saya tanya dia nnty saya pm tuan yer.. :)paid:)paid

fredo
11-03-2012, 09:38 PM
ini yg mohon permit 6p tu ker...

joerizs
11-03-2012, 09:51 PM
saya di rawang.., permit pun dah mati jugak.
PM harga tuan.

saa_hbf
11-03-2012, 11:06 PM
terima kasih tuan...
saya tanya dia nnty saya pm tuan yer.. :)paid:)paid

ok..:)cgrock

saa_hbf
11-03-2012, 11:18 PM
saya di rawang.., permit pun dah mati jugak.
PM harga tuan.

sebelum tu sy nk tanya dulu berapa orng pembantu rumah?dan under persendirian ke atau syarikat..

saa_hbf
11-03-2012, 11:19 PM
ini yg mohon permit 6p tu ker...

yang ada 6p atau xda untuk passport dan Levi..kami boleh menguruskan

saa_hbf
12-03-2012, 09:46 AM
ramai majikan di luar sana..terkena caj yang mahal...untuk passport dan levi..jadikan kami sebagai consultant syarikat anda..dan kami caj process dan perkhidmatan dengan harga yang berpatutan.:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
12-03-2012, 01:30 PM
sila hubungi kami untuk new/renew passport atau levi pekerja anda..

bhumi_ada
12-03-2012, 11:02 PM
Salam Bro..aku ada soalan..aku ada 2 org pekrja indon yg aku nk ambil berkeja dgn aku dlm bidang pembinaan.selama ni deorg hanya pki pasport jek.mcm mana cara nk menguruskan nye supaya deorg dpt berkerja dgn sah.lokasi selangor

saa_hbf
13-03-2012, 01:04 AM
Salam Bro..aku ada soalan..aku ada 2 org pekrja indon yg aku nk ambil berkeja dgn aku dlm bidang pembinaan.selama ni deorg hanya pki pasport jek.mcm mana cara nk menguruskan nye supaya deorg dpt berkerja dgn sah.lokasi selangor

untuk bekerja dengan sah...yang paling penting bro kena pastikan passport dorang masih valid dan permit(levi pas kerja sementara approve by KDN(kementrian dlm negeri)kalau xda permit kena cekop masak la bro...dan pasal permit pekerja asing kami boleh menguruskan untuk bro dengan caj yang berpatutan..

saa_hbf
13-03-2012, 11:47 AM
(NEW/RE-NEW PASSPORT DAN PERMIT PEKERJA Asing) dalam sektor:

- perkilangan
- pembinaan
- perladangan
- perkhidmatan
- pertanian
- pembantu rumah

sila hubungi kami sekarang..

bhumi_ada
13-03-2012, 12:07 PM
Bro aku ada pm ko

saa_hbf
13-03-2012, 12:50 PM
Bro aku ada pm ko

xdapat pn bro

abangbeca
13-03-2012, 12:56 PM
lokasi kt mana bro? klu pmbntu rmh visa dah mati tp kurang 2 thn...xdak permit...berapa anggaran kos nyer...

saa_hbf
13-03-2012, 01:44 PM
lokasi kt mana bro? klu pmbntu rmh visa dah mati tp kurang 2 thn...xdak permit...berapa anggaran kos nyer...

kalau dah xvalid 6 bulan dan ke atas ada pembayaran denda di imegresen...sy pm kosnya:)cgrock

saa_hbf
13-03-2012, 07:31 PM
(NEW/RE-NEW PASSPORT DAN PERMIT PEKERJA Asing) dalam sektor:

- perkilangan
- pembinaan
- perladangan
- perkhidmatan
- pertanian
- pembantu rumah

sila hubungi kami sekarang..

saa_hbf
14-03-2012, 12:45 PM
Bro aku ada pm ko

bro aku dah pm

saa_hbf
14-03-2012, 03:37 PM
sila buat tempahan dengan kami segera..

saa_hbf
14-03-2012, 09:40 PM
kami dari syarikat/agensi yang berpengalaman dalam menguruskan pembantu rumah dan (NEW/RE-NEW PASSPORT DAN PERMIT PEKERJA) dalam sektor:

- perkilangan
- pembinaan
- perladangan
- perkhidmatan
- pertanian
- pembantu rumah
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
15-03-2012, 12:16 AM
bumm thread ni..caj yang berpatutan dan process yang cepat:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
15-03-2012, 12:29 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
15-03-2012, 04:04 PM
info untuk semua pengambilan pekerja asing :

JP VISA dah stop penggunaannya di malaysia hanya calling visa sahaja dan kepada syarikat yang pekerjanya hanya pakai passport melancong hubungi kami segera untuk menguruskan pekerja anda supaya sah bekerja di malaysia dan di sisi undang2 malaysia.

imigresen telah menguatkuasakan kepada syarikat yang mempunyai pekerja asing dimana tidak mempunyai status/dokumen yang sah bekerja di mana2 syarikat tersebut..akan di kenakan penalti RM 10000-20000 bagi setiap orang.

saa_hbf
15-03-2012, 11:52 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

yussys
15-03-2012, 11:53 PM
bro nak tanya..
proses berapa lama ek?
mcmana nak tau pekerja tu ok ke tak?

saa_hbf
16-03-2012, 11:50 AM
bro nak tanya..
proses berapa lama ek?
mcmana nak tau pekerja tu ok ke tak?

proses berapa lama ek?
mana2 syarikat yg nk ambil pekerja asing atau berkenaan passport dan levi segala urusan kami yg buat a to z dan untuk pengambilan pekerja asing process yg paling lama adalah di jabatan tenaga Kerja(JTK)ambik masa 2 bulan untuk approval tp insyallah kami try the best untuk percepatkan..dan selepas tu kena hantar untuk approval di kemetrian dalam negeri(KDN) pulak baru kita tau berapa kouta untuk syarikat kawan tuan boleh ambik pekerja asing..

pekerja tu ok ke tak?
sebelum tu kami interview dulu..for sure ok pasal ketuanya kawan kami apa hal dia yg supervise..dan hidop mereka mmg susah jadi kerja apapn mereka sanggup buat..:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
16-03-2012, 03:08 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

saa_hbf
17-03-2012, 12:17 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda:)cgrock:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
18-03-2012, 06:02 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

saa_hbf
19-03-2012, 02:30 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

saa_hbf
19-03-2012, 08:41 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

saa_hbf
20-03-2012, 10:44 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

saa_hbf
21-03-2012, 03:12 PM
bumm....:)cgrock:)cgrock

my.name.is.nad
21-03-2012, 03:47 PM
Kat kch boleh TT

saa_hbf
21-03-2012, 08:58 PM
Kat kch boleh TT

xpaham tuan uhuhu:">

Authentic
21-03-2012, 09:07 PM
subscribed thread..

saa_hbf
22-03-2012, 09:53 AM
subscribed thread..

:)cgrock:)cgrock

my.name.is.nad
22-03-2012, 09:56 AM
*kuching sarawak.

saa_hbf
22-03-2012, 05:06 PM
*kuching sarawak.

anytime anywhere tuan.:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
22-03-2012, 11:47 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
23-03-2012, 04:25 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda:)cgrock

saa_hbf
26-03-2012, 12:19 AM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

saa_hbf
28-03-2012, 07:15 PM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda :)cgrock:)cgrock

PopIsDead
28-03-2012, 07:30 PM
Salam tuan.
Saya nk sambung paspot pembantu rumah warga indo.
Masalahnya nama majikan ialah abang saya.dan dia xdapat hadir ke kedutaan indon.

Permit valid sampai bulan 6/2012
Paspot valid sampai 03/2013

Tuan boleh buat service renew paspot tanpa majikan hadir di kedutaan?

Call saya 0166611686 (urgent)

Thanks

saa_hbf
01-04-2012, 12:41 AM
kami boleh menyelesaikan masalah pekerja asing untuk syarikat anda

anytime anywhere

saa_hbf
02-04-2012, 10:44 AM
anytime anywhere

saa_hbf
08-04-2012, 08:36 PM
10 april the end of 6P...:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
10-04-2012, 09:41 PM
bumpp:)cgrock:)cgrock

sapeq
10-04-2012, 09:54 PM
kalau nak ambik pembantu rumah seorg tk blh ke?

saa_hbf
11-04-2012, 12:33 PM
kalau nak ambik pembantu rumah seorg tk blh ke?

belum boleh lagi bro...pasal calling visa belum di buka oleh imigresen..dan kalau sesiapa ckp boleh..jgn mudah tertipu...dorang boleh masuk pakai pass melancong..:)cgrock:)cgrock

sapeq
11-04-2012, 09:42 PM
belum boleh lagi bro...pasal calling visa belum di buka oleh imigresen..dan kalau sesiapa ckp boleh..jgn mudah tertipu...dorang boleh masuk pakai pass melancong..:)cgrock:)cgrock

owh...ok..tq for infomation... :)cgrock

pokyo
11-04-2012, 09:48 PM
TT, bekas orang gaji saya nak masuk balik ke Malaysia tahun ni.Setahu tuan berapa RM kos utk buat passport di sana? dan bila dia sampai di sini kalau saya guna sevis tuan utk permit dll berapa kos? Harap PM saya. Terima kasih.

saa_hbf
12-04-2012, 03:46 PM
TT, bekas orang gaji saya nak masuk balik ke Malaysia tahun ni.Setahu tuan berapa RM kos utk buat passport di sana? dan bila dia sampai di sini kalau saya guna sevis tuan utk permit dll berapa kos? Harap PM saya. Terima kasih.

bekas maid tuan ada buat pendaftaran 6p ke?buat passport dan medical disana senang je tuan kalau maid tuan sihat walafiat...tapi lebih baik tuan prepare document dulu siap2..calling visa belum di buka lagi..kalau maid tuan datang jugak mybe kena halau ngn imigresen dan menyusahkan kita..insyallah sy akan inform disini jikalau ada good news dari imigresen...:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
12-04-2012, 03:47 PM
owh...ok..tq for infomation... :)cgrock

yang paling penting ada SLIP pendaftaran Pati

saa_hbf
14-04-2012, 11:32 PM
satu malaysia serbu imigresen dan KDN sekarang...:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
15-04-2012, 04:43 PM
besok ke imigresen putrajaya..pagi2..ambik nombo:)cgrock:)cgrock

pokyo
15-04-2012, 06:58 PM
bekas maid tuan ada buat pendaftaran 6p ke?buat passport dan medical disana senang je tuan kalau maid tuan sihat walafiat...tapi lebih baik tuan prepare document dulu siap2..calling visa belum di buka lagi..kalau maid tuan datang jugak mybe kena halau ngn imigresen dan menyusahkan kita..insyallah sy akan inform disini jikalau ada good news dari imigresen...:)cgrock:)cgrock

oh ye ke? maksud tuan visa yg dia akan buat buat sementara ni imigresen malaysia tak terima?
semalam dia dah call bgtau kos utk buat pasport kat sana RM300 tak termasuk medical dll.

saa_hbf
22-04-2012, 12:28 AM
oh ye ke? maksud tuan visa yg dia akan buat buat sementara ni imigresen malaysia tak terima?
semalam dia dah call bgtau kos utk buat pasport kat sana RM300 tak termasuk medical dll.

calling visa dah di buka..sapa2 yang nk buat JP visa pn sy boleh ejas..untuk maid....tetapi maid baru dari indonesia sahaja kerajaan malaysia xbagi buat calling visa pasal isu sebelum ni...kalau melalui jp visa insyallah saya cuba tolong dapatkan maid dari indon....bagi pekerja asing sector kilang,ladang,pembinaan,perkhidmatan calling visa available now..:)cgrock:)cgrock

aeolian
22-04-2012, 12:34 AM
bpe caj nya?

miecs
22-04-2012, 01:24 AM
tt, sy cari pembantu rumah paling murah...ada?

saa_hbf
22-04-2012, 03:24 PM
tt, sy cari pembantu rumah paling murah...ada?

erm Murah??..paling murah indon RM7 - 8K complete process ada berani..:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
22-04-2012, 03:25 PM
bpe caj nya?

caj yang mana satu bro??

saa_hbf
22-04-2012, 07:16 PM
jumpa PA tan Sri hishamuddin dan JTK..:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
23-04-2012, 07:15 PM
kepada sesiapa yang tiada PATI,pasport dan LEVI...di tipu tumbprint..dan pelbagai maslah kumpulkan semua janji ada majikan....sila hubungi kami dengan kadar segera...dan kami akan cuba menolong...we will try the best... :)cgrock:)cgrock

saa_hbf
24-04-2012, 10:52 PM
harini settlekan bangladesh passport:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
25-04-2012, 05:51 PM
ada soalan ker???:)cgrock:)cgrock

kancil biru
25-04-2012, 06:44 PM
kalau nak ambil pekerja dari dari india atau pakistan yg kita dh pilih..? boleh kah pihak tuan uruskan visa kemasukan untuk menjadi pembantu di kedai ?


soalan kedua: kalau kita ada jumpa pekerja di malaysia yg visa nya adalah visa pembinaan.. boleh kah kita nk tukar ke visa peladangan?

saa_hbf
26-04-2012, 12:32 AM
kalau nak ambil pekerja dari dari india atau pakistan yg kita dh pilih..? boleh kah pihak tuan uruskan visa kemasukan untuk menjadi pembantu di kedai ?


soalan kedua: kalau kita ada jumpa pekerja di malaysia yg visa nya adalah visa pembinaan.. boleh kah kita nk tukar ke visa peladangan?


soalan pertama: ambil pekerja dari pakistan atau india atau dimana jua boleh buat VISA janji di bawah syarikat atau premis tuan senang cerita pekerja asing tersebut ada majikan dan kami boleh uruskan..sila pm no nama,hp dan alamat

soalan kedua: untuk tukar sector dari pembinaan ke perladangan boleh di buat tetapi kena buat surat rayuan(akuan sumpah)untk pertukaran majikan tersebut bagi memperkuatkan lagi dokumen tuan..kerana pertukaran majikan telah pn di tutup..kami bolh uruskan.:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
01-05-2012, 09:35 PM
bump CG terbaik....:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
02-05-2012, 09:31 PM
ramai company yang buat PATI palsu...nk kaya cepat pn agak2 lah:)cgrock:)cgrock

sapeq
04-05-2012, 10:39 PM
tuan, pkhdmatan pembantu rumah dah boleh apply ke? pd pndangn tuan,pembantu rumah ngara mane yg ok? sblm ni ambik indonesia tp byk yg tk tahu bt kerja..myusahkan n merugikan...pm me details..

ckama33
04-05-2012, 10:53 PM
salam warga CG,

Perkhidmatan urusan untuk pekerja asing

1) Baru/membaharui/Passport hilang/Levi and Visa

2) Negara : Myanmar,Cambodia,philipine,Nepal,Indonesia,Banglad esh,india,vietnam

3) perkhidmatan yang istimewa untuk pembantu rumah

4) calling visa worker.


SEKTOR:

kilang
pembinaan
perkhidmatan
perladangan
pertanian

sila hubungi kami sekarang

PT GOLD ENTERPRISE
No 16 Lorong Gelang 4B
42000 bandar Puteri Klang
Selangor Darul Ehsan
Email:
HR@ptgoldent.com

urusan pertanyaan hubungi PA sy:

SMS/Call: 0173649129/012-6275652/019-2760941

layari http://ptgoldent2u.blogspot.com

:)cgrock:)cgrock

Klau ada fresh workers nak kerja ladang kelapa sawit.. bagi kat aku bro.. hehhe nak letak kat ladang tabung haji sabah.

saa_hbf
12-05-2012, 03:06 PM
Klau ada fresh workers nak kerja ladang kelapa sawit.. bagi kat aku bro.. hehhe nak letak kat ladang tabung haji sabah.

bro nk worker baru ke..??kami boleh arrange..:)cgrock:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
12-05-2012, 03:08 PM
tuan, pkhdmatan pembantu rumah dah boleh apply ke? pd pndangn tuan,pembantu rumah ngara mane yg ok? sblm ni ambik indonesia tp byk yg tk tahu bt kerja..myusahkan n merugikan...pm me details..

yang ok...kemboja dan filipina lah..tapi mahal la sket..costnya...RM 13k:)cgrock:)cgrock

sapeq
12-06-2012, 10:24 PM
yang ok...kemboja dan filipina lah..tapi mahal la sket..costnya...RM 13k:)cgrock:)cgrock

rm13k..adoi..mcm ni blh bt hantaran kdua..he he he... :D
pembantu rumah indon bpe harga tuan?

saa_hbf
10-07-2012, 12:02 AM
rm13k..adoi..mcm ni blh bt hantaran kdua..he he he... :D
pembantu rumah indon bpe harga tuan?

indon RM6+++ je tuan

saa_hbf
10-07-2012, 12:12 AM
kepada syarikat construction,kilang,dan ladang yg memerlukan pekerja baru dari bangladesh,india,myanmar,nepal dan lain-lain dengan jumlah yang ramai iaitu 200-500 keatas..kami boleh arrange hanya 3 hari approval sahaja..harga mengikut semasa:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
12-07-2012, 08:25 AM
thumprint baru akan tiba.,,,,:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
30-07-2012, 11:12 AM
pertukaran majikan,submit document xperlu interview untuk dapat AP...dan berita baik untuk pekerja asing buat IC kewarnegaran...cepat sementara masih ada stock:)cgrock

saa_hbf
30-07-2012, 03:25 PM
bumppp:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
30-07-2012, 05:14 PM
- pertukaran majikan - 2 hari siap
- AP for LEVY (no interview) - 1 minggu siap
- calling Visa
- Special approval untuk kemasukan dari bangladesh
hanya 1 minggu dengan syarat 100 org ke atas.:)cgrock:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
31-07-2012, 02:20 PM
bumper....:)cgrock:)cgrock

saa_hbf
31-07-2012, 10:38 PM
- pertukaran majikan - 2 hari siap
- AP for LEVY (no interview) - 1 minggu siap
- calling Visa
- Special approval untuk kemasukan dari bangladesh
hanya 1 minggu dengan syarat 100 org ke atas.

saa_hbf
01-08-2012, 03:17 PM
pertukaran majikan - 2 hari siap
- AP for LEVY (no interview) - 1 minggu siap
- service untuk insurance pekerja asing siap 2 jam sahaja
- buat permit sticker 1-2 minggu siap
- clear fomema unfit 1 minggu
- calling Visa
- Special approval untuk kemasukan dari bangladesh
hanya 1 minggu dengan syarat 100 org ke atas.
:)cgrock:)cgrock