PDA

View Full Version : Rumah untuk dijual di Selangor


azhari11
04-03-2008, 02:09 PM
1) Jalan Kebun, Seksyen 29, Shah Alam
-Harga dari RM135,000
-Saiz dari 20X65
-Teres 1 Tingkat
-3 Bilik 2 Tandas
-Bumiputera sahaja

2) Jalan Merbuk, Kebun Baru, Banting
-Harga dari RM119,800
-Saiz 20X63
-Teres 1 Tingkat
-3 Bilik 2 Tandas
-Bumiputera sahaja

3) Taman Meru, Jalan Jambu, Meru Klang
-Harga RM185,000
-Saiz dari 20X80
-Teres 2 Tingkat
-4 Bilik 3 Tandas
-Bumiputera sahaja

4) Taman Perepat Indah, Sementa, Klang
-Harga dari RM110,900
-Saiz 20X60
-Teres 1 Tingkat
-3 Bilik 2 Tandas
-Freehold
-Booking RM100 sahaja

5) Taman Sri Pulau Indah, Port Klang
-Harga dari 149,900
-Saiz 35X79
-Rumah Semi-D 1 Tingkat (Berkembar)
-3 Bilik 2 Tandas
-Bumiputera sahaja
-Booking RM200 sahaja

Pakej ditawarkan:
-Tiada booking
-Tiada deposit
-Loan 100% pada yang layak
-Pengeluaran KWSP diuruskan
-Percuma yuran guaman, insuran dan sijil jual beli

Untuk maklumat lanjut, layari blog saya di:
azharitasha.blogspot.com

No telefon:
0192243626

Email:
finger010@hotmail.com

lyn
05-03-2008, 12:10 PM
area cheras or kajang tak de ker?

kimgold
05-03-2008, 12:19 PM
lain kali tunjuk gambar bro baru ngam

azhari11
07-03-2008, 02:16 PM
cheras ngan kajang xde..sory

eh, picture ade, kat blog saye tu, azharitasha.blogspot.com
sume complete info psl rumah yang sy jual ade kat situ..

tq

Fadu
07-03-2008, 02:42 PM
byknye umah nk jual nih.. best2

nih perumahan baru kn?

p/s- blog kite sama templete la.. haha

mifard
11-03-2008, 01:14 PM
yg kat meru tu bape square feet?

azhari11
21-03-2008, 10:51 PM
meru yang mane satu bro? yang taman meru tu ke? yang tu 1600 square feet..

aah, ni sume projek perumahan baru. ade yang baru level tanah, ade yang dah naik dinding, ko minat yang mane? ala, bagi document je, xde bayar booking.hehe. beli la sebijik, hehe.

aminju
22-03-2008, 01:44 AM
1) Jalan Kebun, Seksyen 29, Shah Alam
-Harga dari RM135,000
-Saiz dari 20X65
-Teres 1 Tingkat
-3 Bilik 2 Tandas
-Bumiputera sahaja

2) Jalan Merbuk, Kebun Baru, Banting
-Harga dari RM119,800
-Saiz 20X63
-Teres 1 Tingkat
-3 Bilik 2 Tandas
-Bumiputera sahaja

3) Taman Meru, Jalan Jambu, Meru Klang
-Harga RM185,000
-Saiz dari 20X80
-Teres 2 Tingkat
-4 Bilik 3 Tandas
-Bumiputera sahaja

4) Taman Perepat Indah, Sementa, Klang
-Harga dari RM110,900
-Saiz 20X60
-Teres 1 Tingkat
-3 Bilik 2 Tandas
-Freehold
-Booking RM100 sahaja

5) Taman Sri Pulau Indah, Port Klang
-Harga dari 149,900
-Saiz 35X79
-Rumah Semi-D 1 Tingkat (Berkembar)
-3 Bilik 2 Tandas
-Bumiputera sahaja
-Booking RM200 sahaja

Pakej ditawarkan:
-Tiada booking
-Tiada deposit
-Loan 100% pada yang layak
-Pengeluaran KWSP diuruskan
-Percuma yuran guaman, insuran dan sijil jual beli

Untuk maklumat lanjut, layari blog saya di:
azharitasha.blogspot.com

No telefon:
0192243626

Email:
finger010@hotmail.com

banglo ada tak ?

azhari11
29-03-2008, 12:48 PM
adoi, banglo xde la bos..

kat meru ade 3 taman perumahan yang sy jual..

1) Taman Desa Meru

-Sebelah Jalan Besar, antara Jalan Nenas dan Jalan Jambu
-Harga dari RM180,000
-Teres 2 Tingkat
-Saiz 20X80

2) Taman Desa Kencana

-Jalan Dusun
-Harga RM138,900
-Teres 1 Tingkat
-Saiz 20X92

3) Taman Saujana Meru

-Persiaran Hamzah Alang
-Harga RM145,000
-Teres 1 Tingkat
-Saiz 22X92

Ada banyak lagi rumah sy jual..
-Shah Alam
-Banting
-Sg. Buloh-Kuala Selangor
-Port Klang
-Meru, Klang
-Sementa, Klang (next month ade launching 1 projek teres 2 tingkat)

Info semua leh tgk kat blog sy:
azharitasha.blogspot.com

azhari11
29-03-2008, 12:56 PM
Rumah lain turut dijual:

1) Taman Wira Setia, Johan Setia, Klang
-Corner Lot
-Teres 1 Tingkat
-RM192,000

2) Taman Hijrah, Rantau Panjang, Klang
-Corner Lot
-Teres 1 Tingkat
-RM172,000

3) Jalan Kebun, Shah Alam
-Taman Maya 1, Lot Tgh -RM145,000
-Taman Maya 3, Lot Tgh -RM135,000

gengjawa
29-03-2008, 01:05 PM
area bkt kemuning @ bkt rimau ada x? semiD klu bleh

hannuz1010
29-03-2008, 01:09 PM
kawasan indon je sume tu

azhari11
29-03-2008, 03:51 PM
Taman Maya 1 di Jalan Kebun habis di jual.

Semi-D kat Jalan Kebun ade 1, harge RM201,000, saiz 35X79. Dekat lorong Sekolah Rendah Jalan Kebun.

Eh, mane ade kawasan indon, aku dok Jalan Kebun banyak Melayu je..
Jangan la nak buruk2 kan thread aku, aku carik rezeki jual rumah je, x yah la nak kaco2..

fazarudin
31-03-2008, 06:43 PM
area bukit tinggi klang xde ke bro ?

azhari11
31-03-2008, 10:32 PM
sory bro, area situ kiteowg xde jual la bro.. sebab kat situ value rumah dier mahal sgt, kiteowg byk jual rumah kos sederhana harge antara rm120,000 sehingga rm200,000 sahaja..

ganurianz
01-04-2008, 11:38 AM
apartment utk investment ade tak? nk mencari apartment yg ble disewakan kat area s.alam....

-ganu-

fazarudin
01-04-2008, 02:15 PM
sory bro, area situ kiteowg xde jual la bro.. sebab kat situ value rumah dier mahal sgt, kiteowg byk jual rumah kos sederhana harge antara rm120,000 sehingga rm200,000 sahaja..

xde ke area selain dpd meru ..

ayie106
01-04-2008, 03:30 PM
target rumah exco kat shah alam tu bro.. komisen banyak tu..
:)cgrock :)cgrock

Zul.H
01-04-2008, 04:36 PM
area selayang x de ke?

mydesk
01-04-2008, 05:03 PM
Jarak lingkungan 30-40 km ke KL ada ke....Kerja kat Bangsar, Menara Maybank.....:D

azhari11
01-04-2008, 08:53 PM
sory bro, kiteowg marketing xde jual apartment..

kalau area klang selain meru, kite ade kat taman perepat indah, sementa, harge rm110,900,taman hijrah rantau panjang, corner lot, harge rm172,000, taman wira setia johan setia, corner lot, harge rm192,000..lain sume kat meru..

waa..rumah exco tu memang komisen byk giler, sape agent dapat memang jadi jutawan tu, kalo komisen 5% dari rm40 juta, dah dapat rm2 juta..hehe..

Kalau keje kat bangsar, bagi sy paling dekat sekali rumah yg kiteowg jual kat Jalan Kebun, kire dari Jalan Kebun masuk Kesas Highway, hale ke Sunway, pastu masuk Federal Highway..

sory, kat selayang kite xde..

azlancimb
01-04-2008, 11:57 PM
Ello azhari
u from marketing ye? for house ke?

saya azlan dari CIMB.. nak tanya u all dah ada alias dgn CIMB ke?

azlancimb
02-04-2008, 12:00 AM
Assalamualaikum Zul.H

nk cari selayang yeee? dah jumpa ke?

nak yg apartment ke or rumah teres?

TQ

azhari11
02-04-2008, 10:18 PM
Aah, marketing for many developers.. kire kiteowg jual rumah-rumah yang developer buat..

Dah ade dah, ngan CIMB Jalan Kapar, Klang..

azlancimb
02-04-2008, 11:15 PM
aiseh ye ke? rasanya boleh masuk line lagi tak eheheh

bosan bila sales takde.. kalau nak suruh lepak jual skali boleh aja.. :D

azhari11
04-04-2008, 08:50 PM
sory la bos, itu management punye hal, kiteowg wat sales je..hehe

rumah untuk di jual di taman bunga raya, berdekatan bandar baru salak tinggi, sepang. Harga dari RM136,000

azhari11
04-04-2008, 09:55 PM
Address: Taman Bunga Raya, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang

Price: RM136000

Size: 20X70

Type: Terrace Single Storey

Open Title

Leasthold


Pakej yang ditawarkan:

•Bayaran booking RM500 sahaja
•Bayaran booking akan di kembalikan jika permohonan pinjaman tidak di luluskan bank
•Pinjaman bank sehingga 95%
•Pinjaman bersama sehingga 4 orang (suami isteri atau tunang, adik beradik, dan ibu bapa)
•Percuma sijil jual beli (SNP)
•Panel bank yang di lantik ialah BSN, CIMB, dan MBSB
•Bayaran penuh hanya akan dikenakan selepas proses serah kunci (Perlu menyediakan deposit eletrik dan air, sekitar RM500+/- sahaja)

Blog: azharitasha.blogspot.com

azhari11
09-04-2008, 07:42 PM
Ade sape2 tak ade tanah nak buat JV sekitar Selangor especially kay Klang ke, Shah Alam ke?

azhari11
26-04-2008, 11:33 AM
Rumah Untuk Dijual

1)Jalan Kebun, Shah Alam

2)Pulau Indah, Port Klang

3)Kebun Baru, Banting

4)Meru, Klang

5)Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang

6)Pekan Sasaran, Kuala Selangor

Blog: http://azharitasha.blogspot.com

Sape minat nak wat part time sales jual umah pon leh contact aku, tapi aku nak yang dok dekat2 je, area shah alam or klang. Office kat klang. Or sape ade nak recommend2 kat kwn2 or sedare, leh la aku bg manis2.hehe.

kptm
27-04-2008, 12:31 AM
ada-ada ..
panjang 7 kaki .. lebar 3 kaki .. dalam pun 7 kaki ..
ada sapa mau..