PDA

View Full Version : Kelantan GOLD : Emas Bar & Dinar ( Paradise Fine Gold | Sri Ayu ) AGEN DiPERLUKAN


Pages : [1] 2

Kasyidi
16-02-2012, 03:32 PM
Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera....

Dengan Nama Allah Yang Maha Pemurah Lagi Maha Pengasih,

saya dengan ini memperkenal satu pelaburan & peluang keemasan melalui simpanan NILAI Emas atau Dinar keluaran Kelantan GOLD.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418145_10150578131442585_671657584_9210074_2143373 778_n.jpg

http://www.kelantangold.com.my/nucleus/img/pages/KelGoldWEB_Product.jpg

http://www.kelantangold.com.my/nucleus/img/product-list.jpg

Kelantan GOLD dikeluarkan oleh 100% Bumiputera Islam Melayu ( Paradise Fine Gold Sdn Bhd ) dibawah kelolaan syarikat Sri Ayu Fine Gold Sdn Bhd yang berpengalaman lebih 20 Tahun & mempunyai rangkaian Kedai Emas Sri Ayu di beberapa negeri dalam Malaysia.

Bagi yang berminat untuk menyimpan Emas Atau Dinar Kelantan GOLD, atau ingin menjadi Agen di tempat anda serta mengambil peluang untuk menjana pendapatan bersama Kelantan GOLD.
Sila Hubungi saya Kasyidi ( Ketua Pengurus Agensi (GBA) Kelantan Gold @ Paradise Fine Gold / Founder, KelantanGOLD.net ) :-

Hotline Tel/sms : 014-290 1177 / 013-986 3132 (WhatApps) BBM Pin : 28FB8F4C

Insya-Allah.. pendapatan lumayan setanding dengan pemilik Kedai Emas...
*** 1.) Tawaran Istimewa Buat Pengedar Didalam Group KelantanGOLD.net... Setiap Pengedar berhak mendapat 1 Website berniliai RM500 secara PERCUMA!!! untuk memudahkan proses promosi secara online/offline.. Website milik anda akan diletakkan nama, contact number, email & Facebook anda. Jangan lepaskan peluang keemasan ini.

2.) Seminar / Personal Coaching PERCUMA kepada Pengedar didalam network Group KelantanGOLD.net setiap minggu di KelantanGOLD.net Training Centre

sila LIKE Facebook Fanpage Kelantan Gold ----> www.Facebook.com/KelantanGold


Kursus/Seminar PERCUMA :-

1.) Seminar "Strategi Jutawan Emas Kelantan GOLD"
Tempat: Safira Country Club, Seberang Jaya, Pulau Pinang.
Masa: 8.30 mlm - 11.00 Mlm Tarikh: 09/06/2012 (Sabtu)
Yuran: PERCUMA!! Terhad untuk 30 Peserta sahaja.

Pendaftaran sila SMS :-

Nama<jarak>KGP<jarak>Email Hantar kepada 014-290 1177

2.) Mini Seminar Strategi Jutawan Emas Kelantan Gold (KG)"
Daftar SEGERA !! Tempat TERHAD!!
Masa: 23/06/2012 (Sabtu) Jam: 8.30 mlm
Tempat: Daya Kinabalu Hotel, Kota Kinabalu, Sabah.
Yuran : PERCUMA!!! (Tempat TERHAD untuk 30 Peserta Sahaja!!)

SMS =>> NAMA<jarak>EMAIL<jarak>KGKK
Hantar ke 014-290 1177 (Boleh call jika perlu penerangan lanjut)

3.) Mini Seminar Strategi Jutawan Emas Kelantan Gold & Rahsia & Teknik Membina Kekayaan Emas"
Daftar SEGERA !! Tempat TERHAD!!
Tarikh: 16/06/2012 (Sabtu) Jam: 9.00 mlm - 11 mlm
Tempat: Dewan Seminar, HQ Paradise Fine Gold, Kota Bharu Kelantan (Tepi PC Depot KB)
Yuran : PERCUMA!!! (Tempat TERHAD untuk 30 Peserta Sahaja!!)

SMS =>> NAMA<jarak>EMAIL<jarak>KBKG
Hantar ke 014-290 1177

4.) Seminar "Strategi Menyimpan Emas Kelantan Gold & Rahsia Kekayaan Emas"
Daftar SEGERA !! Tempat TERHAD!!
Tarikh: Setiap Minggu Hari Jumaat Jam: 9.00 Pagi
Tempat: KelantanGOLD.net Training Centre, Jln Masjid Al-Muqarrabin Gong Kepas, Besut Terengganu.
Yuran : PERCUMA!!! (Tempat TERHAD untuk 30 Peserta Sahaja!!

SMS =>> NAMA<jarak>EMAIL<jarak>KGP
Hantar ke 014-290 1177 (Boleh call jika perlu penerangan lanjut HOTLINE Number: 014-290 1177 / 013-986 3132 )




UPDATED Harga Emas Hari ini (28/09/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

1 Gram = RM199.80
5 Gram = RM963.50
10 Gram = RM1927.00
20 Gram = RM3854.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM762.00
2 Dinar = RM1524.00


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM194.00 / Gram
GOLD 916 = RM179.70 / Gram


Berminat nak menjadi Pengedar SAH Kelantan Gold ..?? Sila Klik Banner di Bawah...

Atau Layari www.KelantanGold.net

http://www.kelantangold.biz/images/banner-468x60.gif
(http://www.kelantangold.biz/emas)

http://kelantangold.net/v1/wp-content/uploads/2012/02/profil-syarikat2-1024x721.jpg
Ustaz Hj. Azbi Bin Salleh
Pengasas/Ketua Pengarah Eksekutif Sri Ayu Fine Gold Sdn Bhd
Ahli Lembaga Pengarah, Paradise Fine Gold Sdn Bhd


http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525091_433537113323715_1162848132_n.jpg
Admin/Founder KelantanGold.net bergambar selepas diskusi Ilmiah bersama Mentor Jutawan Senyap merangkap Pengerusi Kelantan GOLD, Dato' Dr. Rusly Abdullah @ Chef Li , CEO @ Owner Sri Ayu Fine Gold Sdn. Bhd , Ust. Hj Azbi Salleh & Ust. Hj Mohd. Zain di Wisma Dato' Rusly Kota Bharu...

mattop
16-02-2012, 03:35 PM
tahniah tuan...

faqs
16-02-2012, 03:44 PM
tlg bump utk TT

Kasyidi
16-02-2012, 03:56 PM
Kelantan GOLD adalah didalam Group Sri Ayu Fine Gold Sdn. Bhd melalui syarikat Paradise Fine Gold Sdn Bhd.

pentium5
16-02-2012, 03:58 PM
nk jadi pengedar bleh?

Kasyidi
16-02-2012, 04:29 PM
nk jadi pengedar bleh?

Boleh tuan... amat dialu-alukan.

Syarat untuk jadi pengedar sangat mudah & mampu bagi semua peringkat.... :D

PM saya atau call untuk detail... :)

kenzo816
16-02-2012, 05:26 PM
salam tt, pm sy detail jd ajen.. :D

Jutawan
16-02-2012, 05:38 PM
Agak murah untuk 1 dinar, kandungan sama sepertimana Dinar Kelantan by KGT?

jaketworld
16-02-2012, 07:47 PM
terbaik setakat ini. syabasssss

dr_zool
16-02-2012, 07:50 PM
xde website?
hage we buy we sell nak tgk mane

ilhamic
16-02-2012, 08:13 PM
bukan dinar emas Kelantan Gold Trade(KGT) kan nie bos?...

up utk tt....

syukranjz
16-02-2012, 08:39 PM
keluaran baru ke ni bos? xsame ngn KGT?

cdan
16-02-2012, 09:55 PM
satu lagi pilihan utk peminat dinar & gold... :)

jemoreng
16-02-2012, 09:58 PM
pm saya gak detail nak jadi agen..tt

Kasyidi
17-02-2012, 03:56 PM
bukan dinar emas Kelantan Gold Trade(KGT) kan nie bos?...

up utk tt....

Ini bukan keluaran KGT...

keluaran Paradise Fine Gold Sdn Bhd (Anak Syarikat, Sri Ayu Fine Gold Sdn Bhd)..

Agen seluruh negara dicari... Benefit & Insentif yang menarik buat pengedar.

Insya-Allah, website group kami dalam pembikinan.. dalam minggu depan siap..

Facebook = www.facebook.com/KelantanGold

Setiap pengedar didalam group kami (KelantanGold.net) akan diberikan 1 website secara PERCUMA untuk tujuan promosi secara online/offline :D

website syarikat www.KelantanGold.com.my :)paid

Kasyidi
17-02-2012, 04:16 PM
ok saya dah PM semua yang berminat...

pogee752
17-02-2012, 04:28 PM
nak jadi agen macam mana? PM tt

taboh
17-02-2012, 04:29 PM
KGT takde ker?

Kasyidi
17-02-2012, 04:29 PM
nak jadi agen macam mana? PM tt

ok PM done...:D

Kasyidi
17-02-2012, 04:32 PM
KGT takde ker?

maaf... saya ada simpan dinar & dirham KGT..

tetapi saya pengedar Kelantan GOLD... harga lebih kompetitif & benefits yang menarik... :D

zcatz
17-02-2012, 04:39 PM
tahniah! lagi pilihan utk product org kita. mesti pilih!

pokler
17-02-2012, 04:45 PM
xberape mampu lg nak menceburi bidang ni.

kenzo816
17-02-2012, 05:06 PM
ok saya dah PM semua yang berminat...

tt, lom dpt lg pm...:((:((:((

roslinda
17-02-2012, 05:18 PM
saya nak tahu gak mcam mana nak jadi dealer?? pm saya gak tt

red_eye
17-02-2012, 05:20 PM
owh.. rangkaian sri ayu ruponyo..

Kasyidi
17-02-2012, 05:38 PM
xberape mampu lg nak menceburi bidang ni.

mesti mampu tuan...

tak perlu modal sampai RM10K++++ pun...

:D

Kasyidi
17-02-2012, 05:41 PM
ok.. saya dah PM semua...

tiggo
17-02-2012, 06:23 PM
bos, tlg pm brapa min modal utk jd dealer+komisen ..tq

Kasyidi
17-02-2012, 06:58 PM
bos, tlg pm brapa min modal utk jd dealer+komisen ..tq

ok.. dah PM..

check your PM inbox...

zil9897
17-02-2012, 07:18 PM
ok.. saya dah PM semua...

goner nak jd agen? Apa benefit? Ble PM

Kasyidi
17-02-2012, 07:53 PM
goner nak jd agen? Apa benefit? Ble PM


Ok.... dah PM.. check inbox :D

ilhamic
17-02-2012, 07:58 PM
KGT takde ker?

nak yg KGT leh PM sy, atau klik siggy bwh..ops :)cgrock:)cgrock

sjimain1
17-02-2012, 08:01 PM
salam tuan.. blh pm bagaimana jadi dealer?

juepunyer
17-02-2012, 08:09 PM
nk jadi dealer jgk..please pm detail untuk jadi dealer..

Kasyidi
17-02-2012, 09:11 PM
ok... Already sent PM...

harga Kelantan GOLD amat kompetitif berbanding Gold Bar & Dinar yang lain..

benefitnya juga banyak & bagi yg berminat untuk menjadi pengedar juga boleh memulakan bisnes emas tanpa modal yang tinggi & mampu menyaingi pemilik kedai emas... Insya-Allah. :)

Kasyidi
17-02-2012, 10:33 PM
Bagi yang berminat untuk menyimpan NILAI... PM saya untuk dapatkan Kelantan GOLD Bar atau Kelantan GOLD Dinar.. :)

Emie
17-02-2012, 11:44 PM
Kelantan GOLD adalah didalam Group Sri Ayu Fine Gold Sdn. Bhd melalui syarikat Paradise Fine Gold Sdn Bhd.

nampaknya kita dlm team yg sama..pengedar pfg..:)cgrock
kalau tinggal sekitar klang valley..blh sms aku..
stok jewelery,dinar dan gold bar dh ada..

p/s ; minta izin tt..bln 3 nnt boleh kita jumpa bila launching PFG..:)cgrock

elmotron
18-02-2012, 12:50 PM
i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM185.9 / Gram

yg ni macamana beli?

apa maksudnya?

beli, pastu brg anda simpan ke or mcm forex tu?

faizpakoh
18-02-2012, 12:57 PM
berminat nak jadi agen,camna nak mula perniagaan ni,commission sekali...pm saya tt

Diamond in Making
18-02-2012, 01:01 PM
bley PM sy detail x TT.??
tq!

Kasyidi
18-02-2012, 01:12 PM
i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM185.9 / Gram

yg ni macamana beli?

apa maksudnya?

beli, pastu brg anda simpan ke or mcm forex tu?


barang fizikal pembeli simpan sendiri.. bukan mcm forex.. ini emas fizikal tuan. :)

Kasyidi
18-02-2012, 01:13 PM
Ok... semua yg berminat telah saya PM...


Harga Hari ini (18/02/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

5 Gram = RM928.00
10 Gram = RM1856.00
20 Gram = RM3712.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM733.90
2 Dinar = RM1467.80


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM185.9 / Gram

pzalgold
18-02-2012, 02:23 PM
Ok... semua yg berminat telah saya PM...


Harga Hari ini (18/02/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

5 Gram = RM928.00
10 Gram = RM1856.00
20 Gram = RM3712.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM733.90
2 Dinar = RM1467.80


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM185.9 / Gram


PM saya tuan untuk jadi dealer...

Kasyidi
18-02-2012, 04:21 PM
PM saya tuan untuk jadi dealer...

Ok tuan...

PM done... :D

Zordeck
18-02-2012, 04:35 PM
Salam Tn,
kita sembang YM jap boleh??

Kasyidi
18-02-2012, 05:06 PM
Salam Tn,
kita sembang YM jap boleh??



ok... waktu bila..? minta sms saya di 014-2901177

geniousboy
18-02-2012, 05:36 PM
wah.. harga memang menarik..
apa lagi kelebihan/perbezaan dinar ni berbanding dinar lain terutamanya dinar kgt?
mmg sangat menarik perhatian harga dinar ni..

Kasyidi
18-02-2012, 05:53 PM
wah.. harga memang menarik..
apa lagi kelebihan/perbezaan dinar ni berbanding dinar lain terutamanya dinar kgt?
mmg sangat menarik perhatian harga dinar ni..

Banyak kelebihannya.. yang paling penting sekali keluaran 100% Bumiputera Melayu Islam...

Check PM.. saya PM tuan.. :)

manju7577
18-02-2012, 08:14 PM
Salam tuan
Tolong PM saya. tq:)

Kasyidi
18-02-2012, 08:20 PM
Salam tuan
Tolong PM saya. tq:)

Salam..

tuan x cukup pos lagi.. x leh PM.

Tuan bagi email..Insya-Allah saya cuba terangkan melalui email.

kasutputih
18-02-2012, 08:25 PM
salam,tlg pm tuan

Kasyidi
18-02-2012, 09:05 PM
salam,tlg pm tuan

Salam tuan..

smskan email ke HP saya 014-290 1177...

x leh nak PM tuan.. posting x cukup..

Kasyidi
19-02-2012, 07:28 AM
Bagi sahabat-sahabat di Kawasan KL, Selangor.. sila PM atau sms kepada phone number serta nama anda untuk temujanji bertemu secara face to face dengan wakil Kelantan GOLD untuk hari ini & esok... Kami akan hubungi anda.

SMS --> Kelantan GOLD<jarak>Nama<jarak>Telefon<Lokasi> hantar ke 014-290 1177

:):)

amazinggold88
19-02-2012, 07:43 AM
Pm rege agen bos

Kasyidi
19-02-2012, 07:57 AM
Pm rege agen bos

OK bos... Check PM :)

aiman27
19-02-2012, 08:51 AM
lg 1 pilihan yg ada utk melabur dlm emas

zikril86
19-02-2012, 09:07 AM
salam TT tolong bagi details n budget minima untuk jadi agen.. saya berminat

Kasyidi
19-02-2012, 09:26 AM
ok..telah saya PM semuanya.. :)

Kasyidi
19-02-2012, 09:28 AM
Tuan Zikril... saya tak dapat hantar PM kerana inbox tuan penuh. minta clearkan inbox.. :)

Kasyidi
19-02-2012, 12:18 PM
GOLD Price Updated...

khairi3011
19-02-2012, 01:12 PM
Tuan Zikril... saya tak dapat hantar PM kerana inbox tuan penuh. minta clearkan inbox.. :)
Salam, TT PM saya sekali..

Kasyidi
19-02-2012, 01:21 PM
Salam, TT PM saya sekali..

ok tuan.. Check Your PM inbox.. :)

muaz aag
19-02-2012, 01:29 PM
berminat sngt2 tlg pm sy use cg..

Kasyidi
19-02-2012, 02:13 PM
berminat sngt2 tlg pm sy use cg..

Ok tuan.. dah PM :)

umys2u
19-02-2012, 03:19 PM
pm atau emel kat saya tuan..kalau boleh emel lah yer..... umys_vision@yahoo.com

Kasyidi
19-02-2012, 05:08 PM
pm atau emel kat saya tuan..kalau boleh emel lah yer..... umys_vision@yahoo.com


ok tuan.. dah email & PM sekali.. :)

syariza7
20-02-2012, 12:09 AM
Salam,
Tuan, minta pm saya sekali details untuk jadi agen. Terima kasih.

Kasyidi
20-02-2012, 01:19 AM
Salam,
Tuan, minta pm saya sekali details untuk jadi agen. Terima kasih.

Ok dah PM.. check PM..:)

Kasyidi
20-02-2012, 07:17 AM
Insya-Allah.. hujung minggu ini website rasmi Dealer Group KelantanGOLD.net akan siap....

setiap dealer didalam network Group KelantanGOLD.net akan dibekalkan dengan satu website promosi peribadi Khas bernilai RM500 secara PERCUMA sahaja!! doakan semoga Allah permudahkan urusan kita...

pagi ini akan berjumpa dgn owner Sri Ayu Fine Gold utk sedikit diskusi & pendaftaran beberapa dealer baru... :)

Kasyidi
20-02-2012, 11:58 AM
UPDATED Harga Emas Hari ini (20/02/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

5 Gram = RM925.00
10 Gram = RM1850.00
20 Gram = RM3700.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM731.00
2 Dinar = RM1462.00


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM185.4 / Gram

Kasyidi
20-02-2012, 02:28 PM
Alhamdulillah... sambutan amat menggalakkan, Jom support syarikat Bumiputera Islam yang telah berpengalaman dalam bidang perniagaan Emas.

Harga hari ini ada sikit Turun.. mari ambil peluang..sebelum harga mencanak naik... :)

Kasyidi
21-02-2012, 07:07 AM
Insya-Allah... kami masih mencari Pengedar di setiap kawasan untuk bersama-sama Group KGN ( KelantanGOLD.net ) mengedarkan Kelantan Gold keluaran Paradise Fine Gold Sdn Bhd @ Sri Ayu Fine Gold Sdn Bhd.

Banyak keistimewaan & ganjaran yang lumayan untuk setiap pengedar Kelantan Gold bersama Group KelantanGOLD.net... PM saya atau hubungi 014-290 1177 @ BBM Pin :28167D68.

Rebutlah peluang Keemasan ini untuk sama-sama membantu syarikat 100% Bumiputera Islam & berjaya didunia & akhirat.. Insya-Allah.

Kasyidi
21-02-2012, 10:36 AM
Updated Gold Price hair ini...

Kasyidi
21-02-2012, 02:36 PM
Alhamdulillah... respon & sambutan sangat menggalakkan. Hari ini laju Kelantan GOLD i-Jewell..

semua PM telah saya balas... sekira mahu berjumpa direct dgn saya, boleh hubungi untuk set masa.. Insya-Allah.

slick
21-02-2012, 07:43 PM
salam tt, pm sy detail jd ajen...

PerajuritMalaya
22-02-2012, 12:41 AM
Alhamdulillah... respon & sambutan sangat menggalakkan. Hari ini laju Kelantan GOLD i-Jewell..

semua PM telah saya balas... sekira mahu berjumpa direct dgn saya, boleh hubungi untuk set masa.. Insya-Allah.

salam tt.pm kat saya cam mana nak jadi ajen...insyaallah kalau jadi nak try dalam area penang...tapi saya baru nak belajaq bab2 emas nie,harap tt dapat tolong..

Kasyidi
22-02-2012, 01:06 AM
salam tt.pm kat saya cam mana nak jadi ajen...insyaallah kalau jadi nak try dalam area penang...tapi saya baru nak belajaq bab2 emas nie,harap tt dapat tolong..

Alhamdulillah...

ok semua request telah saya PM tuan.. :)

qba437
22-02-2012, 01:09 AM
salam tt.pm kat saya cam mana nak jadi ajen...insyaallah kalau jadi nak try dalam area penang...tapi saya baru nak belajaq bab2 emas nie,harap tt dapat tolong..

sama lah kite..:)

PerajuritMalaya
22-02-2012, 01:22 AM
Alhamdulillah...

ok semua request telah saya PM tuan.. :)

terima kasih tuan..pm dah diterima..

raz4
22-02-2012, 01:57 AM
Pm saya detal dealer.. Lokasi KL.

kakikukacak
22-02-2012, 02:05 AM
pm details utk menjadi ejen ye TT..
tq

Kasyidi
22-02-2012, 06:58 AM
Ok sahabat sekalian..

saya telah PM semuanya... Insya-Allah. :)

qba437
22-02-2012, 10:36 AM
mohon cara bagai mana hendak menjadi ejen..bukan apa..sementara ada wang nih..takut plak ianya lari ke benda-benda yang tak berpekdah..:D

Kasyidi
22-02-2012, 11:00 AM
mohon cara bagai mana hendak menjadi ejen..bukan apa..sementara ada wang nih..takut plak ianya lari ke benda-benda yang tak berpekdah..:D

saya cuba PM tuan tapi x dapat.... boleh tuan berikan saya email..? :)

aiman27
22-02-2012, 11:05 AM
Kursus/Seminar PERCUMA :-

1.) Mini Seminar "Jana Kekayaan Dengan Simpanan Emas Kelantan GOLD"
Tempat: KelantanGOLD.net Training Centre
4325, Jln Masjid Al-Muqarrabin Gong Kepas, Kg. Raja Besut Terengganu.
Masa: 9.30 Pagi - 11.30 Pagi Tarikh: 24/02/2012 (Jumaat)
Yuran: PERCUMA!! Terhad untuk 35 Peserta sahaja.

bulan depan musim cuti sekolah leh buat kat area kota bharu pula.
tp masa tu buat waktu malam lepas isyak pun boleh.

Kasyidi
22-02-2012, 11:18 AM
Kursus/Seminar PERCUMA :-

1.) Mini Seminar "Jana Kekayaan Dengan Simpanan Emas Kelantan GOLD"
Tempat: KelantanGOLD.net Training Centre
4325, Jln Masjid Al-Muqarrabin Gong Kepas, Kg. Raja Besut Terengganu.
Masa: 9.30 Pagi - 11.30 Pagi Tarikh: 24/02/2012 (Jumaat)
Yuran: PERCUMA!! Terhad untuk 35 Peserta sahaja.

bulan depan musim cuti sekolah leh buat kat area kota bharu pula.
tp masa tu buat waktu malam lepas isyak pun boleh.

Insya-Allah...

sesi seminar ini rancangannya akan di buat di seluruh kawasan / negeri...

:D

Kasyidi
22-02-2012, 01:04 PM
GOLD Price Updated....

Hari ini harga emas naik....

Kasyidi
22-02-2012, 03:13 PM
UPDATED Harga Emas Hari ini (22/02/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

5 Gram = RM935.00
10 Gram = RM1870.00
20 Gram = RM3740.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM740.00
2 Dinar = RM1480.00


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM187.4 / Gram

Kasyidi
22-02-2012, 06:29 PM
Alhamdulillah... perkembangan sangat baik.

baru lepas diskusi dengan CEO Paradise Fine Gold di KelantanGOLD.net Training Centre...

whizzkid
22-02-2012, 09:32 PM
Terbaek =)

cincinsakti
22-02-2012, 11:56 PM
Assalamualaikum tuan kasyidi, boleh tolong PM saya details macam mana nak join, berminat jugak..:) terima kasih

Kasyidi
23-02-2012, 07:01 AM
Assalamualaikum tuan kasyidi, boleh tolong PM saya details macam mana nak join, berminat jugak..:) terima kasih

W'salam... check PM tuan. :)

Kasyidi
23-02-2012, 12:07 PM
Updated Harga Kelantan GOLD hari ini...

UPDATED Harga Emas Hari ini (23/02/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

5 Gram = RM945.00
10 Gram = RM1890.00
20 Gram = RM3780.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM749.00
2 Dinar = RM1498.00


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM189.4 / Gram
GOLD 916 = RM176.0 / Gram

Kasyidi
23-02-2012, 01:13 PM
Alhamdulillah... semakin rancak sambutan & permintaan.. :)

Kasyidi
23-02-2012, 08:36 PM
Insya-Allah... bagi orang pantai timur khasnya area Kuala Terengganu, Setiu, Besut.. Pasir Putih, Machang, Kota Bharu... esok pagi Seminar di KelantanGOLD.net Training Centre Besut...

Belimbing
23-02-2012, 11:30 PM
salam... tolong pm cara2 nak jadi agen... tq...

Kasyidi
24-02-2012, 01:42 AM
salam... tolong pm cara2 nak jadi agen... tq...

Alhamdulillah... selesai present pada sahabat-sahabat tentang potensi emas & kelebihan Kelantan GOLD...

ok tuan, PM telah dihantar.. :)

nt1
24-02-2012, 06:29 AM
salam boleh email ke saya cara jadi dealer

hashinidr @ gmail .com

Kasyidi
24-02-2012, 07:09 AM
salam boleh email ke saya cara jadi dealer

hashinidr @ gmail .com

Ok .. check your email inbox. :)

Kasyidi
24-02-2012, 09:53 PM
UPDATED Harga Emas Hari ini*(24/02/2012)*:-Kelantan GOLD Bar5 Gram = RM942.0010 Gram = RM1885.0020 Gram = RM3770.00Kelantan GOLD Dinar1 Dinar = RM746.002 Dinar = RM1492.00i-Jewell (Invesment Jewelleries)GOLD 999 = RM188.8 / GramGOLD 916 = RM175.0 / Gram

Kasyidi
24-02-2012, 09:58 PM
Alhamdulillah...

Seminar berjalan dengan baik... Hampir 10 org sign up jadi dealer & jualan emas hari ini semakin meningkat...


Sekarang saya ada di Putrajaya... Jika ada yg berminat utk berjumpa boleh hubungi saya... Insya-Allah

wakil
24-02-2012, 10:57 PM
PM kawe jugak yer...

Kasyidi
25-02-2012, 11:15 AM
Gold Price updated

juggernout
25-02-2012, 11:26 AM
lawa juga ni....banyak company melayu buat macam PG dah.. Kalau bergabung InsyaAllah company melayu ni setanding PG..
Pm Saya detail boleh..

Kasyidi
25-02-2012, 11:29 AM
Alhamdulillah... Semua request telah saya PM.

lursa
25-02-2012, 12:03 PM
minat jadi agen.pm saya ya.

Kasyidi
25-02-2012, 12:27 PM
minat jadi agen.pm saya ya.

Ok... Check your PM inbox...

Kasyidi
25-02-2012, 08:28 PM
Alhamdulillah... Selesai diskusi dgn sahabat2 di Putrajaya...

Mat Abid
25-02-2012, 08:37 PM
tengah kumpul modal nak jadi agen nie...

rayz
25-02-2012, 09:01 PM
pm sy cr nk jd agen tt

Kasyidi
26-02-2012, 04:14 AM
tengah kumpul modal nak jadi agen nie...


Insya-Allah tuan... Peluang kemasan yg tak patut di tolak.

Kasyidi
26-02-2012, 04:21 AM
pm sy cr nk jd agen tt

Ok Tuan Rayz... Check Your PM inbox... :)

Kasyidi
27-02-2012, 12:43 AM
Updated Harga & Seminar di Kota Bharu pada 02/03/2012

Kasyidi
27-02-2012, 07:05 AM
Insya-Allah... temui kami secara terus di :-

Seminar Strategi Kekayaan Menyimpan Emas Kelantan GOLD

Tarikh: 02 Mac 2012 (Jumaat) Jam: 9.00 Mlm

Tempat: Hotel Raudhah, Jln Dato' Pati, Kota Bharu Kelantan.

Yuran : PERCUMA!!! (Tempat TERHAD untuk 60 Org Peserta Sahaja!!)

Daftar SEGERA..!!!

SMS ---> Nama<jarak>Email<jarak>Lokasi Anda<jarak>SeminarKB Hantar kepada 014-290 1177

Bagi pertanyaan lanjut sila hubungi Hotline Number :-

014-290 1177 atau 013- 986 3132

Kasyidi
27-02-2012, 11:32 AM
Updated Gold Price...

Bagi pengedar yang berminat di Sekitar KL, Lembah Klang, Shah Alam, Putrajaya, Kajang, Bangi & Seremban, Nilai boleh hubungi Dr. Zainal Rashid ditalian 016-2214 280...

Kasyidi
27-02-2012, 04:25 PM
Updated Gold Price...

Bagi pengedar yang berminat di Sekitar KL, Lembah Klang, Shah Alam, Putrajaya, Kajang, Bangi & Seremban, Nilai boleh hubungi Dr. Zainal Rashid ditalian 016-2214 280...

Seminar Strategi EMAS di KB pada 2 Mac 2012 ini.. Daftar segera... :D

Kasyidi
28-02-2012, 12:51 AM
Semua Request telah saya PM...

Bagi Warga Kelantan @ Pantai Timur... seminar Emas PERCUMA di Hotel Raudhah, Kota Bharu Kelantan...

Hubungi/SMS 014-290 1177 / 013-986 3132 (Temui saya secara terus di Hotel Raudhah)

Bagi Warga Lembah Klang, Bangi, Kajang, Shah Alam, Putrajaya .... Seminar EMAS diadakan setiap minggu di KelantanGOLD.net Training Centre (AKA iZR Training) Hentian Kajang, Jalan Reko, Kajang Selangor...

Sila Hubungi/SMS : 016-2214 280 ( Dr. Zainal Rashid )

Kasyidi
28-02-2012, 07:30 AM
Bagi sahabat-sahabat yang ingin mengetahui strategi menjana kekayaan melalui simpanan Emas Kelantan Gold...

sila hadiri Seminar Strategi Kekayaan Dengan Menyimpan Emas Kelantan GOLD di Hotel Raudhah, Kota Bharu Kelantan.

Pada 02 Mac 2012 (Jumaat) Jam 9 malam... Yuran adalah PERCUMA!!! SMS atau Call saya ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132 untuk pertanyaan & pendaftaran.

Jumpa saya secara terus di Seminar jumaat ini... Insya-Allah.

Kasyidi
28-02-2012, 12:19 PM
Harga Emas hari ini telah di updated 1st page...

Kasyidi
28-02-2012, 06:58 PM
Alhamdulillah... hari ni harga sedikit turun berbanding semalam..

berebut-rebut customer beli & tak kurang juga yang sign up untuk menjadi Pengedar Sah Kelantan GOLD.

Jom.. sekarang adalah masa yang sesuai untuk menyimpan emas... bukan esok.. bukan minggu depan... :)

aiman27
28-02-2012, 07:38 PM
Bagi sahabat-sahabat yang ingin mengetahui strategi menjana kekayaan melalui simpanan Emas Kelantan Gold...

sila hadiri Seminar Strategi Kekayaan Dengan Menyimpan Emas Kelantan GOLD di Hotel Raudhah, Kota Bharu Kelantan.

Pada 02 Mac 2012 (Jumaat) Jam 9 malam... Yuran adalah PERCUMA!!! SMS atau Call saya ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132 untuk pertanyaan & pendaftaran.

Jumpa saya secara terus di Seminar jumaat ini... Insya-Allah.

aloh.. xblk lg tu.. wat lah musim ct sekolah pulok.. rmi wat balik kg musim tu..

Kasyidi
29-02-2012, 12:58 AM
aloh.. xblk lg tu.. wat lah musim ct sekolah pulok.. rmi wat balik kg musim tu..

Insya-Allah.. akan diadakan musim cuti bulan 3 ni juga... :)

Kasyidi
29-02-2012, 08:49 AM
Simpanan wang yang banyak & paling selamat sekalipun tidak dapat menandingi mereka yang memiliki emas di tangan. Amatlah rugi mereka yang tidak mempunyai simpanan emas kerana diri terdedah kepada kerugian di luar kawalan & sebenarnya tidak selamat kerana nilainya menyusut dengan cara yang amat cepat!

Mulakan Simpanan anda sekarang... pertanyaan & pembelian sila hubungi saya di talian 014-290 1177 / 013-986 3132

jasma
29-02-2012, 09:07 AM
ustaz...
PM saya cara nak jadi ejen....
tq

Kasyidi
29-02-2012, 10:49 AM
ustaz...
PM saya cara nak jadi ejen....
tq

ok..Check Your PM inbox. :)

Abu nawas
29-02-2012, 11:04 AM
ustaz...
PM saya cara nak jadi ejen....
tq

PM saya jugak ustaz..cara nak jadi agen...:)

Kasyidi
29-02-2012, 11:25 AM
PM saya jugak ustaz..cara nak jadi agen...:)

Ok..dah PM. Check PM Inbox... :D

gKeyTer
29-02-2012, 11:50 AM
emas gold bar tu emas 999 @ 999.9?

Kasyidi
29-02-2012, 12:46 PM
emas gold bar tu emas 999 @ 999.9?

Kelantan Gold emas 999.9 tuan.. :)

Kasyidi
29-02-2012, 12:48 PM
Harga hari ini telah di UPDATED... :)

haris4949
29-02-2012, 01:27 PM
Boh,emel kawe detais..nak jadi ejen mcm mana?

harisbiz88@gmail.com

Kasyidi
29-02-2012, 01:33 PM
Boh,emel kawe detais..nak jadi ejen mcm mana?

harisbiz88@gmail.com

Bereh Boh... Check Email.. ambo sent doh :)

don corleone
29-02-2012, 03:05 PM
Salam Ustaz.PM saya camne nak jd dealer.TQ

Kasyidi
29-02-2012, 08:16 PM
Salam Ustaz.PM saya camne nak jd dealer.TQ

Ok tuan.. saya telah PM. Check your PM inbox... :)

don corleone
29-02-2012, 08:53 PM
Sudah diterima Ustaz.Saya fikirkan dahulu ye..

pokler
29-02-2012, 08:54 PM
abe, email skit camno nak jadi ejen.berapo harga ejen.nok details semua
pokler9661@gmail.com

Kasyidi
29-02-2012, 09:05 PM
Sudah diterima Ustaz.Saya fikirkan dahulu ye..

ok.. apa-apa hal boleh call saya terus atau jumpa face to face.. lagi mudah saya berikan penjelasan. :D

Kasyidi
29-02-2012, 09:07 PM
abe, email skit camno nak jadi ejen.berapo harga ejen.nok details semua
pokler9661@gmail.com

bereh boh.. ambo email doh detail.

jupo ambo di Hotel Raudhah Kota Bharu 2/3/12 jam 9 malam... :)

pokler
29-02-2012, 09:17 PM
tq, dpt dh

ibnuqadir
29-02-2012, 09:37 PM
TT elok rasenye kalau share terus bape modal nak jd agen, and agen dpt harge camane, aku tengok rege diatas, kurang dr harga pasaran sri ayu,memang saleable

pegaga
01-03-2012, 12:42 AM
pm saya detail nk jd agen & komisen boleh dapat brapa

Kasyidi
01-03-2012, 01:23 AM
TT elok rasenye kalau share terus bape modal nak jd agen, and agen dpt harge camane, aku tengok rege diatas, kurang dr harga pasaran sri ayu,memang saleable

Modal untuk menjadi Pengedar Sah ( Authorized Dealer ) adalah sangat murah & benefits yang sangat menguntungkan serta menarik..

Modal dalam lingkungan RM3100 ++ (Mengikut Harga Semasa Emas). :D

afiqahkaya
01-03-2012, 09:42 AM
ramai nak jd agen kt sini yer..

Kasyidi
01-03-2012, 02:13 PM
ramai nak jd agen kt sini yer..

Alhamdulillah..sambutan amat menggalakkan..

Tuan nak jadi agen jugak ke..?

Kasyidi
01-03-2012, 04:39 PM
Harga emas hari ini turun.... Jom simpan emas....

Kasyidi
02-03-2012, 01:15 AM
Seminar Strategi Menyimpan Emas Kelantan GOLD & Teknik Jana Kekayaan akan diadakan pada 02 Mac 2012 (Jumaat) :-

1.) Tempat : KelantanGOLD.net Training Centre
4325, Jln Masjid Al-Muqarrabin Gong Kepas,
Kg. Raja Besut Terengganu.

Masa: 9.00 Pagi

Yuran : PERCUMA!! (Terhad Untuk 30 Org Peserta Sahaja)

2.) Tempat : Hotel Raudhah
Jln Dato' Pati, Kota Bharu Kelantan.

Masa: 9.00 Mlm.

Yuran : PERCUMA!! (Terhad Untuk 100 Org Peserta Sahaja)

Pendaftaran Sila SMS---> NAMA <jarak> EMAIL <jarak> Seminar KB / BST ---> Hantarkan kepada 014-290 1177

Untuk pertanyaan lanjut sila hubungi :-

014-290 1177 / 013-986 3132 (Kasyidi)

Kasyidi
02-03-2012, 05:27 PM
Harga hari ini telah di updated...

Temui saya secara terus di Seminar Strategi Jutawan EMAS Kelantan Gold malam ini jam 9.00 Malam di Hotel Raudhah, Kota Bharu Kelantan. Masih ada beberapa tempat kosong... Temui saya secara terus...Hubungi saya melalui talian 014-290 1177

Kasyidi
03-03-2012, 02:06 AM
Alhamdulillah... baru sampai rumah dari seminar Strategi Emas di Kota Bharu. Sambutan amat menggalakkan...

Kasyidi
03-03-2012, 08:13 PM
Harga hari ini telah Updated..

tiada perubahan berbanding semalam.. rebut peluang menyimpan Emas Kelantan Gold sekarang... :)

ibnuqadir
03-03-2012, 08:48 PM
TT, tak reveal lg bape margin keuntungan, takpun pm, really serius wannabe agen

Kasyidi
03-03-2012, 09:00 PM
TT, tak reveal lg bape margin keuntungan, takpun pm, really serius wannabe agen

Check PM Tuan... :)

moazmar
03-03-2012, 09:08 PM
bila lagi ada taklimat ttg palbran ini

Kasyidi
03-03-2012, 10:03 PM
bila lagi ada taklimat ttg palbran ini

Taklimat @ Seminar Strategi Emas setiap minggu di Training Centre kami... :)

Tuan dimana..?

raz4
04-03-2012, 01:30 AM
terbaekk lah tuan..saya baru buat payment tadi..hehehehe..akhirnya selepas kaji banyak company..rasanya KGP nie adalah yg terbaekk..Plan intensif yg tiada tandingan..saya dah deal dgn tuan zainal tadi..

Kasyidi
04-03-2012, 07:07 AM
terbaekk lah tuan..saya baru buat payment tadi..hehehehe..akhirnya selepas kaji banyak company..rasanya KGP nie adalah yg terbaekk..Plan intensif yg tiada tandingan..saya dah deal dgn tuan zainal tadi..

Welcome to the Kelantan Gold Family....

Insya-Allah, saya pun nampak benda yang sama... Kelantan Gold yang terbaik..

diterajui & didokong oleh Sri Ayu Fine Gold yang berpengalaman dalam bidang EMAS selama lebih 20 Tahun++... :D

Kasyidi
04-03-2012, 11:12 AM
Updated Harga Emas hari ini...

Jom menyimpan Emas KelantanGold.. :)

aiman27
04-03-2012, 05:17 PM
Alhamdulillah... baru sampai rumah dari seminar Strategi Emas di Kota Bharu. Sambutan amat menggalakkan...

migu dpn leh buat lah lg seminar KGT kat kota bharu...

Kasyidi
04-03-2012, 06:51 PM
migu dpn leh buat lah lg seminar KGT kat kota bharu...

Insya-Allah... kena tengok masa & waktu.

Di Training Centre kami buat setiap minggu... :)

Kasyidi
04-03-2012, 08:14 PM
Alhamdulillah... baru sampai Training Centre, lepas berdiskusi bersama CEO Sri Ayu Fine Gold Sdn Bhd di Bandaraya Islam Kota Bharu...

http://kelantangold.net/v1/wp-content/uploads/2012/02/profil-syarikat2-1024x721.jpg
Ustaz Hj. Azbi Bin Salleh
Pengasas/Ketua Pengarah Eksekutif Sri Ayu Fine Gold Sdn Bhd
Ahli Lembaga Pengarah, Paradise Fine Gold Sdn Bhd

Kasyidi
05-03-2012, 11:21 AM
Alhamdulillah...

harga hari ini telah updated...

Pagi2 hari lagi dapat jual RM20k & beberapa pendaftaran pengedar baru...

bagi yang berminat untuk menjadi pengedar.. boleh mendaftar di www.KelantanGold.biz

kindaichico
05-03-2012, 12:39 PM
cepat2.. sertai sekarang.. :)

Kasyidi
06-03-2012, 12:38 AM
Bagi yang berminat membeli Kelantan Gold atau menjadi Pengedar... Sila layari :-

www.KelantanGold.biz

Kasyidi
06-03-2012, 08:09 PM
Harga Hari ini telah UPDATED...

Harga hari ni turun... Jom menyimpan emas Kelantan GOLD.

Berminat untuk menjadi Pengedar Sila layari www.KelantanGold.biz atau hubungi saya :-

Hotline Tel/sms : 014-290 1177 / 013-986 3132 (WhatApps) BBM Pin : 28167D68


Muhamad Kamarkasyidi Al-Baghdadi
Founder, KelantanGOLD.net
3rd Agency Manager, Kelantan Gold @ Paradise Fine Gold.


Bagi yang berminat membeli Kelantan Gold atau menjadi Pengedar... Sila layari :-

www.KelantanGold.biz

Musafir Bumi
06-03-2012, 08:14 PM
berminat gak ya akhi...:)cgrock
tunggu rv jap...:)):eek:

terbaik syeikh!:)paid

Kasyidi
06-03-2012, 08:25 PM
berminat gak ya akhi...:)cgrock
tunggu rv jap...:)):eek:

terbaik syeikh!:)paid

Jangan tunggu RV... mulakan langkah sekarang... :)

RV Tetap RV... sambil tunggu RV, harga emas semakin naik lagi & lagi...

sebab itu perlunya bertinak sekarang!! hehe :D

Kasyidi
07-03-2012, 07:17 AM
Alhamdulillah....

dipagi hari dapat order dari customer nak beli emas.... :)

khalifah7
07-03-2012, 10:11 AM
TT nak bertanya, jika saya beli gajah padu dalam 50g.. emas fizikal ni dipakai.. nanti nak jual balik ada efek susut nilai tak.. maklum la dah pakai... sorie newbie yang dah bosan melabur dalam asb...

Kasyidi
07-03-2012, 12:21 PM
TT nak bertanya, jika saya beli gajah padu dalam 50g.. emas fizikal ni dipakai.. nanti nak jual balik ada efek susut nilai tak.. maklum la dah pakai... sorie newbie yang dah bosan melabur dalam asb...

emas tiada istilah 2nd hand atau terpakai tuan..

bila nak jual akan ikut harga semasa.. & spreed yg ditentukan dalam 8% atau 6% bagi emas Kelantan Gold.. :D

Kasyidi
07-03-2012, 12:42 PM
UPDATED Harga Emas Hari ini (07/03/2012) :-

Kelantan GOLD Bar

5 Gram = RM900.00
10 Gram = RM1800.00
20 Gram = RM3600.00


Kelantan GOLD Dinar

1 Dinar = RM711.00
2 Dinar = RM1422.00


i-Jewell (Invesment Jewelleries)

GOLD 999 = RM180.60 / Gram
GOLD 916 = RM170.60 / Gram

Kasyidi
08-03-2012, 11:14 AM
UPDATED harga hari ini...

**Alhamdulillah.. Kelantan GOLD menembusi pasaran utara, Tahniah kepada Encik Shahrulnizam kerana menjadi Pengedar pertama di negeri Kedah Sejahtera... :)

Kasyidi
08-03-2012, 08:10 PM
Seminar Strategi Emas Kelantan Gold Esok (09/03/2012) Jumaat di:-

Kelantan Gold dot net Training Centre
Kampung Raja, Besut Terengganu
Jam 9 Pagi - 12 Tgh Hari
Yuran: PERCUMA!! (Terhad untuk 30 Peserta sahaja!!)

Akan diBONGKARkan!!
- Strategi Menyimpan EMAS Kelantan GOLD & Menjadi Kaya Berjaya!!
- Teknik Manipulasi Keuntungan 300% Dengan Ar-Rahnu...
- Teknik Loan = Aset Yang Menjana Keuntungan!!

SMS Nama, Email & Lokasi anda ke 014-290 1177

Kasyidi
09-03-2012, 05:49 AM
Dijemput semua hadir pagi ini... :-

Seminar Strategi Emas Kelantan Gold Esok (09/03/2012) Jumaat di:-

Kelantan Gold dot net Training Centre
Kampung Raja, Besut Terengganu
Jam 9 Pagi - 12 Tgh Hari
Yuran: PERCUMA!! (Terhad untuk 30 Peserta sahaja!!)

Akan diBONGKARkan!!
- Strategi Menyimpan EMAS Kelantan GOLD & Menjadi Kaya Berjaya!!
- Teknik Manipulasi Keuntungan 300% Dengan Ar-Rahnu...
- Teknik Loan = Aset Yang Menjana Keuntungan!!

SMS Nama, Email & Lokasi anda ke 014-290 1177

Kasyidi
09-03-2012, 02:25 PM
Alhamdulillah... seminar berjalan dengan lancar.. kehadiran amat menggalakkan. :)

Musafir Bumi
09-03-2012, 09:51 PM
UPDATED harga hari ini...

**Alhamdulillah.. Kelantan GOLD menembusi pasaran utara, Tahniah kepada Encik Shahrulnizam kerana menjadi Pengedar pertama di negeri Kedah Sejahtera... :)

InsyaALLAH, ada rezeki saya contact tuan syeikh...:)

tokmat™
09-03-2012, 09:52 PM
Tuan Kasyidi buat biz ni pulak.....

Kasyidi
09-03-2012, 11:23 PM
Tuan Kasyidi buat biz ni pulak.....

Owner company ni Tok Guru ambo....

so Sri Ayu Fine Gold banyak membantu jemaah & gerakan Islam terutamanya sekitar Kelantan & Besut ini...

Syarikat juga berpengalaman luas dalam bidang emas... lebih 20 tahun ++ dalam perniagaan emas..

Sehingga menjadi Pengeluar Emas Terbesar di Pantai Timur... :)

Kasyidi
11-03-2012, 12:33 AM
Tahniah kepada Dr. Zainal Rashid (Lembah Klang) kerana dinobatkan sebagai Agency Manager Kelantan Gold @ PFG yang ke 5... :)

Hobin
11-03-2012, 12:49 AM
pernah membeli sri ayu 5g gold....cantik finishing nya...

Kasyidi
11-03-2012, 08:23 AM
pernah membeli sri ayu 5g gold....cantik finishing nya...

ya Tuan...

Insya-Allah, Emas yang berkualiti dari Sri Ayu @ Kelantan Gold.

Kasyidi
11-03-2012, 02:54 PM
Harga hari Updated.. dah mula naik... :)

tokmat™
11-03-2012, 05:29 PM
best ni kalau ada modal...... :)

PapaKuat
11-03-2012, 10:04 PM
tt nnti pm detail yer.. tq

beryeng
11-03-2012, 11:11 PM
Salam TT, saya pon berminat nak jadi ajen. pls...

Kasyidi
12-03-2012, 01:00 AM
best ni kalau ada modal...... :)

Modalnya saya kira dah paling murah.... :)

Kasyidi
12-03-2012, 01:06 AM
tt nnti pm detail yer.. tq

Ok.. semua request telah saya PM... :)

Kasyidi
12-03-2012, 05:50 AM
Alhamdulillah.... Jam 3 Pagi pun masih ada lagi customer beli Emas Kelantan GOLD....

Berminat nak jadi Pengedar atau membeli emas Kelantan GOLD..?

sila Layari www.KelantanGold.biz/emas

Kasyidi
13-03-2012, 02:31 PM
Alhamdulillah... Harga hari ini telah UPDATED...

Group Kelantan Gold telah berjaya menembusi pasaran di Singapura & Brunei Darussalam...

:D

Kasyidi
13-03-2012, 09:09 PM
Bagi sahabat-sahabat di Brunei Darussalam.. sila hubungi Tuan Hanafi Bin Mahmood, Pngedar Kelantan Gold pertama di negara Brunei Darussalam..

Kasyidi
14-03-2012, 01:15 PM
Harga hari dah updated....

Berminat menjadi pengedar Kelantan GOLD...?

Layari www.KelantanGold.biz/emas

Kasyidi
14-03-2012, 06:54 PM
Insya-Allah...

Pada hujung minggu ini (17 hingga 18hb Mac 2012) saya akan berada di sekitar KL, Kajang & Putrajaya..

bagi yang berminat membeli emas Kelantan Gold atau menjadi Pengedar Sah Kelantan GOLD...

Sila hubungi saya secara terus ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132...

boleh kita jumpa sambil santai untuk bertukar pendapat & berbicara tentang potensi EMAS Kelantan GOLD..

Jangan lepaskan peluang keemasan ini... ;D

Kasyidi
15-03-2012, 11:28 AM
harga hari UPDATED....

Jom menyimpan emas... :D

Kasyidi
15-03-2012, 08:13 PM
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421077_372176489482308_100000698801902_1209397_381 212188_n.jpg

Sales Rantai Gajah Padu 50gram Emas 999.9....

ada sesiapa nak order lagi....?

Kasyidi
16-03-2012, 01:58 AM
Saya akan berada di sekitar Kajang & Putrajaya pada esok malam sampai ke ahad...

sesiapa ada kelapangan & berminat untuk bertanya atau berjumpa secara terus.. hubungi saya 014-290 1177

raz4
16-03-2012, 05:39 AM
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421077_372176489482308_100000698801902_1209397_381 212188_n.jpg

Sales Rantai Gajah Padu 50gram Emas 999.9....

ada sesiapa nak order lagi....?

wah byak utz...

tokmat™
16-03-2012, 05:46 AM
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421077_372176489482308_100000698801902_1209397_381 212188_n.jpg

Sales Rantai Gajah Padu 50gram Emas 999.9....

ada sesiapa nak order lagi....?
wahhhhhh......
50.0 gram 999.9 :o :o
berapa riban tu....? :D

raz4
16-03-2012, 06:16 AM
wahhhhhh......
50.0 gram 999.9 :o :o
berapa riban tu....? :D

Rm180.3 x 50gm x 10unit : RM91,150.00 wow..

tokmat™
16-03-2012, 06:21 AM
Rm180.3 x 50gm x 10unit : RM91,150.00 wow..
tak mampu sia nak beli 1 unit....
apatah lagi nak beli 10 unit.... :">

Kasyidi
16-03-2012, 08:51 PM
Saya sekarang berada di Training Centre Kajang Selangor... ada sesiapa berminat utk tahu detail tentang benefit pengedar boleh jumpa saya.. hubungi saya ditalian 014-290 1177

Kasyidi
18-03-2012, 01:49 AM
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426273_10150637849537585_671657584_9413427_1067382 426_n.jpg

Ada siapa nak order lagi..?

Temui saya esok di Mini Seminar Strategi EMAS Kelantan Gold di iZR Training Centre, Hentian Kajang jam 2.00 Petang..

Tempat Terhad.. sila sms/call 014-290 1177


Berminat untuk menjadi Agen Sah kawasan/Negeri Anda...?

Layari atau KLIK---> www.KelantanGold.biz/emas

namaku
18-03-2012, 01:57 AM
salam tuan,saya berminat untuk jadi agen..emas macam ni saya setuju sebab mudah di pajak di ar rahnu..

Kasyidi
18-03-2012, 02:22 AM
salam tuan,saya berminat untuk jadi agen..emas macam ni saya setuju sebab mudah di pajak di ar rahnu..

Salam..

check PM... saya dah PM detail.

Ya, kami ada bermacam jenis emas... perhiasan ada, dinar ada & gold bar serta jongkong pon ada... just pilih saja yang mana nak :)

Kasyidi
19-03-2012, 01:48 PM
Harga hari ini dah UPDATED

Kasyidi
20-03-2012, 12:52 PM
Harga hari ni Updated...

berminat jadi agen...?

sila layari www.KelantanGold.biz

Kasyidi
21-03-2012, 09:28 AM
Bagi sahabat-sahabat yang berminat untuk menjadi Pengedar atau membeli emas Kelantan Gold...

Sila Layari www.KelantanGold.biz

Untuk berjumpa secara terus & face to face.. sila hubungi saya ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132

atau di area KL, Selangor @ Lembah Klang Hubungi :-

1.) Dr. Zainal Rashid 016-2214 280
2.) Tuan Razif 018-202 3500
3.) Tuan Noorizam Shah 012-912 7100

Area Utara (Kedah, Perak, Penang)

1.) Tuan Shahrul Nizam 019-953 9426
2.) Tuan Abdul Hadi 012-594 2495
3.) Tuan Mustapha 012-415 4918

Area Pantai Timur (Kelantan, Terengganu, Pahang)

1.) Ustaz Nadzaruddin 019-936 2092
2.) Ustaz Saharudin Al-Thobibi 019-9779 553
3.) Tuan Sabri 012-326 1361
4.) Tuan Mohd Faizol 019-9071 206

Kasyidi
21-03-2012, 10:37 AM
Harga Hari UPDATED...

Bagi sahabat-sahabat yang berminat untuk menjadi Pengedar atau membeli emas Kelantan Gold... SETIAP Pengedar Didalam Rangkaian Agensi Kami akan diberikan PERCUMA!! Website untuk tujuan promosi online & Offline...

Sila Layari www.KelantanGold.biz

Untuk berjumpa secara terus & face to face.. sila hubungi saya ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132

atau di area KL, Selangor @ Lembah Klang Hubungi :-

1.) Dr. Zainal Rashid 016-2214 280
2.) Tuan Razif 018-202 3500
3.) Tuan Noorizam Shah 012-912 7100

Area Utara (Kedah, Perak, Penang)

1.) Tuan Shahrul Nizam 019-953 9426
2.) Tuan Abdul Hadi 012-594 2495
3.) Tuan Mustapha 012-415 4918

Area Pantai Timur (Kelantan, Terengganu, Pahang)

1.) Ustaz Nadzaruddin 019-936 2092
2.) Ustaz Saharudin Al-Thobibi 019-9779 553
3.) Tuan Sabri 012-326 1361
4.) Tuan Mohd Faizol 019-9071 206

Kasyidi
21-03-2012, 07:17 PM
Alhamdulillah... sambutan amat menggalakkan..

kami masih mencari pengedar sulong di kawasan / negeri Perlis, Pulau Pinang, Negeri Sembilan, Johor, Sabah & Sarawak...

Alhamdulillah.. Group agensi kami telah menembusi pasaran di Singapura & Brunei Darussalam... :)

Bagi yang berminat boleh hubungi saya secara terus ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132

Atau Layari www.KelantanGold.biz

Kasyidi
22-03-2012, 12:48 PM
Harga hari UPDATED

Kasyidi
23-03-2012, 07:21 AM
Mini Seminar Strategi EMAS Kelantan Gold hari ini jam 9.30 pagi di KelantanGold Training Centre, Besut Terengganu..

jemput semua hadir... :)

Kasyidi
23-03-2012, 08:06 PM
Harga hari ini sama seperti kelmarin...

Alhamdulillah... seminar berjalan dgn lancar... penjualan & pendaftaran agen semakin rancak...

Kasyidi
25-03-2012, 02:47 PM
Harga hari ni UPDATED...

Berminat membeli atau menjadi Pengedar Sah...?

sila layari www.KelantanGold.biz

Kasyidi
25-03-2012, 08:03 PM
Saya buka special Offer Hari ini...

Untuk 3 Orang Pertama saya berikan Rebet RM150 bagi yang berminat menjadi Pengedar Sah dalam Group KelantanGold.biz

Sila daftar di www.KelantanGold.biz

tokmat™
25-03-2012, 08:14 PM
Saya buka special Offer Hari ini...

Untuk 3 Orang Pertama saya berikan Rebet RM150 bagi yang berminat menjadi Pengedar Sah dalam Group KelantanGold.biz

Sila daftar di www.KelantanGold.biz
mantep.... :)cgrock

Kasyidi
25-03-2012, 09:04 PM
mantep.... :)cgrock

Tok Mat.. jom bersama kami gegarkan bumi Borneo.. :D

Kasyidi
26-03-2012, 07:41 AM
Saya buka special Offer Hari ini...

Untuk 3 Orang Pertama saya berikan Rebet RM150 bagi yang berminat menjadi Pengedar Sah dalam Group KelantanGold.biz

Sila daftar di www.KelantanGold.biz


Alhamdulillah...pagi yg penuh barokah..

sesiapa yang berminat.. Offer saya masih ada lagi.. :)

tokmat™
26-03-2012, 09:45 AM
Tok Mat.. jom bersama kami gegarkan bumi Borneo.. :D
Belum ada modal

Kasyidi
26-03-2012, 01:03 PM
Updated Harga hari ini...

Offer Rebet RM150 masih ada untuk 2 Orang Lagi.... :)

Kasyidi
27-03-2012, 07:43 AM
Belum ada modal

x apa Tok Mat...

register dulu di www.Kelantangold.net

:)

Kasyidi
27-03-2012, 04:17 PM
updated harga hari ini...

harga dah naik...

Kasyidi
28-03-2012, 02:32 PM
Harga hari ni Updated..

harga agak turun skit.. Jom mulakan sekarang menyimpan emas.. :)

Kasyidi
29-03-2012, 11:57 AM
Harga emas dah updated.... :)

Harimau_kumbang
29-03-2012, 10:47 PM
Salam TT, mcm mana nak jadi agen?

amirzzz
29-03-2012, 11:43 PM
salam TT pm mcm maner nk jadi agen. kat gombak ader agent x?

Kasyidi
30-03-2012, 12:52 AM
Salam TT, mcm mana nak jadi agen?

Wsalam, Tuan boleh daftar terus di web www.KelantanGold.net

:):)

pertanyaan boleh hubungi saya direct di talian 014-290 1177

Kasyidi
30-03-2012, 12:55 AM
salam TT pm mcm maner nk jadi agen. kat gombak ader agent x?


Wsalam, Tuan boleh daftar terus di web www.KelantanGold.net

:):)

pertanyaan boleh hubungi saya direct di talian 014-290 1177

Kasyidi
30-03-2012, 08:08 AM
Sebentar lagi akan handle seminar di Training Centre...

Jom menyimpan EMAS Kelantan Gold.. :)

Kasyidi
30-03-2012, 08:26 PM
Harga hari ni dah updated...

sama seperti kelmarin.. :)

Kasyidi
31-03-2012, 07:39 AM
Hari ini Saya berada di sekitar Kuala Terengganu hingga jam 5 petang... Bagi sahabat-sahabat di KT, sila hubungi 014-290 1177 untuk pertanyaan secara detail tentang potensi emas & peluang bisnes bersama Kelantan Gold...

www.KelantanGold.biz/emas

muaz aag
31-03-2012, 07:42 AM
mcm na nak jadi ejen..n mcm na keuntungan dia??? pm sy

Kasyidi
31-03-2012, 09:32 PM
mcm na nak jadi ejen..n mcm na keuntungan dia??? pm sy

ok tuan..check PM. :)

Kasyidi
02-04-2012, 12:16 AM
Tawaran Rebat RM150 masih dibuka untuk 1 tempat sahaja lagi!!! :)

Kasyidi
02-04-2012, 12:17 AM
Tawaran Rebat RM150 masih dibuka untuk 1 tempat sahaja lagi!!! :)

Kasyidi
02-04-2012, 02:37 PM
Harga hari ni dah UPDATED...

Rebet RM150.00 masih ada lagi...

Hubungi saya secara terus ditalian 014-290 1177

Kasyidi
03-04-2012, 02:09 PM
Harga telah updated...

Mari bersama-sama Kelantan Gold..

Rebet RM150 masih terbuka untuk 1 orang lagi...

layari www.KelantanGold.net

Kasyidi
04-04-2012, 07:56 PM
Updated Harga & Seminar Pertama di Kuala Terengganu...

masih ada 1 tempat untuk tawaran RM150 rebet bagi mendaftar pengedar sah melalui saya.. :)

Kasyidi
05-04-2012, 06:12 PM
Harga terkini telah Updated...

Kasyidi
06-04-2012, 09:29 AM
Updated harga..

harga sama seperti kelmarin. :)

syukranjz
08-04-2012, 01:02 AM
Harga hari ni dah UPDATED...

Rebet RM150.00 masih ada lagi...

Hubungi saya secara terus ditalian 014-290 1177

detail nk jd dealer...

Kasyidi
08-04-2012, 11:42 AM
detail nk jd dealer...

ok tuan.. saya dah PM.

harga dah updated... sementara harga tgh murah elok mula menyimpan skrg..

Tawaran rebet RM150 masih ada utk 1 tempat lagi.. :)

Kasyidi
09-04-2012, 08:27 PM
Alhamdulillah... sales semakin meningkat... lebih 100k di area Kuala Terengganu & Kuala Lumpur hari ini...

Harga hari ni rendah....

Kasyidi
10-04-2012, 02:05 PM
Harga hari dah UPDATED...

harga dah naik...

Kasyidi
11-04-2012, 05:38 PM
Harga hari ini naik lagi...

jom rebut peluang ini... :)

Mulakan simpanan emas anda sekarang...

Kasyidi
12-04-2012, 12:42 PM
Harga hari ini updated...

Kasyidi
13-04-2012, 05:33 PM
Malam ni saya ada di Kuala Terengganu...

boleh hubungi saya ditalian 014-290 1177 atau 013-986 3132

Kasyidi
14-04-2012, 01:11 PM
Harga hari ni dah updated...

Malam ini

Mini Diskusi Strategi Jutawan Emas Kelantan Gold & Rahsia Menjana Kekayaan Melalui Emas di Kota Bharu..

jom pakat2 hadir... hubungi saya 014-290 1177

Kasyidi
21-04-2012, 08:42 AM
Lama x update sini.. bz dgn offline market.. sambutan amat menggalakkan.

Program Mini Seminar Strategi Emas Kelantan Gold hari ini jam 3 Petang di Hotel Kenangan, Kuala Terengganu... Masih ada lagi tempat kosong untuk diisi oleh para peserta, Yuran adalah PERCUMA 100%... dijemput semua sahabat-sahabat hadir sebagai peserta, hubungi saya ditalian 014-290 1177 untuk pertanyaan...

kelapabali
21-04-2012, 10:48 AM
kat selangor x ade yg leh cod ke

Kasyidi
22-04-2012, 12:23 AM
kat selangor x ade yg leh cod ke

boleh COD... no problem..

tuan lokasi dimana..?

kelapabali
23-04-2012, 09:39 AM
boleh COD... no problem..

tuan lokasi dimana..?

klang tuan..

Kasyidi
23-04-2012, 11:06 AM
klang tuan..

boleh turun area puchong atau kajang...?

kelapabali
23-04-2012, 12:44 PM
ni sri ayu ke kelantan gold?