PDA

View Full Version : Profil Syarikat


sunway
29-02-2008, 01:18 PM
asalamualaikum semua warga cg....

nak minta tolong sapa2 yang ada pengalaman atau contoh untuk membuat profil syarikat yang power punya untuk syarikat enterprise jer... tapi ada reg dgn kewangan...

nak buat profil syarikat yg power..:D :D :D

sapa2 yg ada 'KABEL' baik punya untuk supply kat gov pun blh contact saya, blh bg komisen...:D :D :D

sunway
29-02-2008, 02:38 PM
:-? :-? :-?
Tak De Ke Yg Blh Bantu
:-? :-? :-?

sunway
29-02-2008, 02:54 PM
tolongggggggg...:D

sunway
29-02-2008, 05:52 PM
belum ada lg ke yg nak bg bantuan

sunway
04-03-2008, 12:26 PM
bantuan blum sampai lagi

baller
04-03-2008, 12:37 PM
akunyer kompeni ada register ngan kk...tapi takde la plak profile company yang powermower..biasa2 gitu jek...kabel besar ngan gomen tu pon takde gak,dapat projek kecik2 jek....supply alat2 disposable utk pjbt kesihatan,hospital dan klinik2 kesihatan

kot2 ada sape2 yang ada profile company yang best2..leh gak share kat sini...huhuuuuu

sunway
04-03-2008, 12:43 PM
akunyer kompeni ada register ngan kk...tapi takde la plak profile company yang powermower..biasa2 gitu jek...kabel besar ngan gomen tu pon takde gak,dapat projek kecik2 jek....supply alat2 disposable utk pjbt kesihatan,hospital dan klinik2 kesihatan

kot2 ada sape2 yang ada profile company yang best2..leh gak share kat sini...huhuuuuu

salam bro

ko punya bidang biz mcm sama ngan aku jer.. aku pun nak attack kementerian kesihatan gak

aku ada background hosp pernah kerja lab hosp

kalo blh jv pun ok gak.. sebab aku pun bru je nak menceburkan diri dlm biz ni

sunway
04-03-2008, 01:06 PM
bro baller u asal kb ke...\

nak try masuk usm ker...
saya dulu bljr kat sana kubang kerian grade tahun 1997
pernah buat praktikal kat gh kb
member ada yg kerja kat sana gak.. cuma da los contact
skrg saya kat kl

bro tempat lain takde kabel ke...

rizzmerr76
04-03-2008, 01:12 PM
nak power camner...yg penting backup document...aku ada wat company profile nak kater power tu takla sgt cuma lengkap dan todate...kalau mau bantuan tarak hal

sunway
04-03-2008, 01:14 PM
nak power camner...yg penting backup document...aku ada wat company profile nak kater power tu takla sgt cuma lengkap dan todate...kalau mau bantuan tarak hal

blh share tak nak buat mcm mana... backup document tu mcm mana...
memang memerlukan bantuan skrg ni
al maklum la
SAYA BUDAK BARU BELAJAR

rizzmerr76
04-03-2008, 01:44 PM
blh share tak nak buat mcm mana... backup document tu mcm mana...
memang memerlukan bantuan skrg ni
al maklum la
SAYA BUDAK BARU BELAJAR

backup document ni mcm surat authorized dari supplier atau company yg establish...biasanya company member la senang kuar surat yg nyatakan company bro ada link sbagai agent or apa2...company baru mana ada job history sgt..bende2 camni yg bleh support...kalau nak contoh aku leh bagi nengok...

sunway
04-03-2008, 01:48 PM
backup document ni mcm surat authorized dari supplier atau company yg establish...biasanya company member la senang kuar surat yg nyatakan company bro ada link sbagai agent or apa2...company baru mana ada job history sgt..bende2 camni yg bleh support...kalau nak contoh aku leh bagi nengok...

aku nak.. aku nak..
kalo blh ngan profil skali
email mohd_azlan17@yahoo.com.my
terima kasih bro

sunway
05-03-2008, 05:27 PM
takde sapa lg ke yg nak share

dteruna
22-05-2008, 05:53 PM
blh share tak nak buat mcm mana... backup document tu mcm mana...
memang memerlukan bantuan skrg ni
al maklum la
SAYA BUDAK BARU BELAJAR

ko kasi emel, aku ada sample

hsahmad
23-02-2010, 02:09 PM
Tolong email kat aku sekali haifa.dinamik@yahoo.com

dhomnirhahs
23-02-2010, 02:33 PM
uh .. takat comp profile ni banyak aku ada, sebab aku uruskan untuk tender2 kerajaan ni... tapi maleh nak scan satu2 ..

gengjawa
23-02-2010, 02:36 PM
dtg jumpa wak
nnt wak kasi tunjuk profile kompeni wak
klu berkenan wak kasi soft copy pastu bleh edit

*bleh la belanja wak kenny rogers

faris_sn
23-02-2010, 02:41 PM
den nak gak...cadang nak nak transform ke tahap yg baru...

ehsansolution@gmail.com

tq kpd yg sudi

hsahmad
24-02-2010, 10:15 AM
Saya nak jugak, tolong e-mail kat saya di email haifa.dinamik@yahoo.com

hsahmad
25-02-2010, 11:46 PM
:)Tak terima lagi contoh profile syarikat tu.

malaysiasearch
06-03-2010, 10:23 PM
uh .. takat comp profile ni banyak aku ada, sebab aku uruskan untuk tender2 kerajaan ni... tapi maleh nak scan satu2 ..

Assalam,

macam mana nak jumpa tuan, sebab nak tanya macam mana nak masuk tender kerajaan. boleh tak emailkan tuan punya HP NO.Email saya malaysiasearch@yahoo.com.my

TKASIH

malaysiasearch
06-03-2010, 10:25 PM
uh .. takat comp profile ni banyak aku ada, sebab aku uruskan untuk tender2 kerajaan ni... tapi maleh nak scan satu2 ..

Assalam,

macam mana nak jumpa tuan, sebab nak tanya macam mana nak masuk tender kerajaan. boleh tak emailkan tuan punya HP NO.
emailkan kepada malaysiasearch@yahoo.com.my
TKASIH

aie deveroux
07-03-2011, 09:05 PM
minta tolong gak sent contoh profile ke
aie_deveroux@yahoo.com

trima kasih
aie

aie deveroux
07-03-2011, 09:08 PM
minta tolong fwd profile contoh coz i baru start
enterprise je.

aie_deveroux@yahoo.com

kindly reply higly apprctd
aie