PDA

View Full Version : ::Koleksi Dangdut Terbaik. (Jaipong pun boleh)::


moneyceo
26-02-2008, 07:56 PM
Huhuhu... Thread ini khusus untuk sharing video clip dangdut yang best-best. Gue mulain dulu ya? Ini yang paling gue suke...
KeMnXEj22S8

Overclock
26-02-2008, 08:18 PM
Aku suke SMS dangdut..

moneyceo
26-02-2008, 08:43 PM
Ok... untuk yang minat SMS. Ini lagu nya
tnKK54l6vUU

Pastue aku kasi jawapan SMS sekali:
ywcYIpif_RM

Enjoy...

wak
26-02-2008, 08:43 PM
lagu Dangdut:
Tajuk:Kucing garang ada x bro?ah ah ah ahhh...

moneyceo
26-02-2008, 08:57 PM
lagu Dangdut:
Tajuk:Kucing garang ada x bro?ah ah ah ahhh...
Kucing garang rak ono wak... Iki kucing garong.. Ono loro boso.. Boso indonesia karo boso jowo.
Iki seng boso jowo, bocah wadon iki jeneng e Tarling
J-ut-T8reWA
Untuk versi bahasa indonesia standard aku tak jumpa plak hari ni. Lagu ini meniru intro lagu Karmila yang 1 tahun dulu sangat femes di kelab2 dangdut. KKhusus untuk wak kucing garong boso jowo

moneyceo
26-02-2008, 09:29 PM
Overclock duk usha dekat setengah jam dah... huhuhuhu... buat apa tu??=P~ =P~ =P~

mrsanji
26-02-2008, 09:54 PM
f29dw5Vb6Gs

lagu wajib utk joget lambak ni...
kat area aku la...
tempat lain aku x tau...
:D :D :D

irsaffy
26-02-2008, 10:41 PM
lagu Dangdut:
Tajuk:Kucing garang ada x bro?ah ah ah ahhh...

kucing senyum mau ka wak??:D

wak
27-02-2008, 01:13 AM
Kucing garang rak ono wak... Iki kucing garong.. Ono loro boso.. Boso indonesia karo boso jowo.
Iki seng boso jowo, bocah wadon iki jeneng e Tarling

Untuk versi bahasa indonesia standard aku tak jumpa plak hari ni. Lagu ini meniru intro lagu Karmila yang 1 tahun dulu sangat femes di kelab2 dangdut. KKhusus untuk wak kucing garong boso jowo

Fuiyooo...Terima kasih byk2 bro..caya laa..:)paid :)cgrock

dah lama usha lagu ni,tercapai gak hajat wak..(nti leh ajo wak memorex lak)

bahasa jawa:yo wes pantes banget,wak wes suie goleie..:)paid

wak
27-02-2008, 01:14 AM
kucing senyum mau ka wak??:D

kucing senyum lain taun wak carik:p

moneyceo
27-02-2008, 06:53 PM
kucing senyum lain taun wak carik:p
Wak kucing garong coba diteangkan dikit gimana?

Overclock
27-02-2008, 07:42 PM
Mbah dukun pun layan gak..:))

http://youtube.com/watch?v=1_Lva2Mpgqk

Overclock
27-02-2008, 07:44 PM
Overclock duk usha dekat setengah jam dah... huhuhuhu... buat apa tu??=P~ =P~ =P~

Gua layan dangdut ler..:))

moneyceo
27-02-2008, 07:50 PM
Fuiyooo...Terima kasih byk2 bro..caya laa..:)paid :)cgrock

dah lama usha lagu ni,tercapai gak hajat wak..(nti leh ajo wak memorex lak)

bahasa jawa:yo wes pantes banget,wak wes suie goleie..:)paid

iyo pantes seng iku... wak golei Kucing garang, iyo ra iso ketemu wak...

wak
27-02-2008, 07:53 PM
iyo pantes seng iku... wak golei Kucing garang, iyo ra iso ketemu wak...

kucing garang:(scam
kucing garong:)paid :)paid :D

caya laa...

kufat
27-02-2008, 07:56 PM
Apa cite kucing je ni...mana lagu dangdutnya...
rak sabar arek joget ni....:)paid :)paid

atlantis
27-02-2008, 08:07 PM
http://www.youtube.com/watch?v=_KpnbEux-wc
yg ni ker ?
kalau bukan, nanti aku buang :D

moneyceo
28-02-2008, 09:19 PM
Lagu ni nama nya Jambu alas... Cuba amati goyangan cewek ni yang lemah-lembut... Cair jadi nya dech...!!!
jEMFndi8CaM

ijakstory
28-02-2008, 09:22 PM
waduh! waduh!... :))

moneyceo
28-02-2008, 09:36 PM
Lirik Lagu Jambu Alas:
*Kelingan manis eseme trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih kasih sayange karep atiku klakon dadi bojone
Sayange wes duwe bojo nanging aku aku wes kadong tresno
Nelongso rasaneng ati yen aku ra klakon melu nduweni

reff:
Jambu alas kulite ijo seng di gagas wes duwe bojo
Ada gula ada semut durung rondo ojo di rebut

Sumpah neng batin yen kulo tidak di kawin
Tekating ati ora bakal luru ganti
Sumpah wes janji arep sehidup semati
seneng seding bareng bareng di lakoni

Jambu alas ndok manis rasane
Snajan tilas tak enteni rondone

Back to*

wak
28-02-2008, 11:18 PM
ilang penat dpt layan kucing garong...:)paid

moneyceo
28-02-2008, 11:35 PM
ilang penat dpt layan kucing garong...:)paid
Khusus untuk wak yang suka Kucing gARONG... Ni Veri 18SX punya

S3OwaMp8uAE

irsaffy
28-02-2008, 11:36 PM
ilang penat dpt layan kucing garong...:)paid

Waduhh wah...Wes Mangan?
nnt boleh ngeteh kat dangdut...:D :p

wak
28-02-2008, 11:52 PM
Waduhh wah...Wes Mangan?
nnt boleh ngeteh kat dangdut...:D :p

mau x penat geng,7jam drive dr kk ke sdkan ni...aduss..bkak CG layannnn kucing garong lak..


Khusus untuk wak yang suka Kucing gARONG... Ni Veri 18SX punya

cayalah moneyceo.:)paid :)cgrock :)paid

p/s:perhh..teringat kisah2 silam kambek arek2 8-> 8-> 8->

kelembai
28-02-2008, 11:52 PM
Loh... kok rame wong jowo neng CG rupane..., kabare sak kabehan.. lujeng nggeh...

wak
28-02-2008, 11:53 PM
haaa..apa bikin tu..lama tersadai kat cni wak peratikan !!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (7 members and 3 guests)
wak, moneyceo, irsaffy, kelembai, 2poi, nitestalker, deputra

irsaffy
28-02-2008, 11:55 PM
haaa..apa bikin tu..lama tersadai kat cni wak peratikan !!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (7 members and 3 guests)
wak, moneyceo, irsaffy, kelembai, 2poi, nitestalker, deputra

Kucing garong banget skali...:)):p :)paid

mebenk2u
28-02-2008, 11:59 PM
madu..madu orangnya manis..semanis madu..membuat hati selalu rindu.
Yang ni ada tak moneyceo??

mebenk2u
29-02-2008, 12:01 AM
kucing garong tu ngetop banget ya??:)cgrock :)cgrock
Tak pandai nak cakap jawa..:p

irsaffy
29-02-2008, 12:03 AM
Loh... kok rame wong jowo neng CG rupane..., kabare sak kabehan.. lujeng nggeh...

waras wak..sayo wong kelate..:D

moneyceo
29-02-2008, 12:10 AM
mau x penat geng,7jam drive dr kk ke sdkan ni...aduss..bkak CG layannnn kucing garong lak..




cayalah moneyceo.:)paid :)cgrock :)paid

p/s:perhh..teringat kisah2 silam kambek arek2 8-> 8-> 8->
Ambek arek2 nagdi iku wak..??:D

wak
29-02-2008, 12:11 AM
kucing garong tu ngetop banget ya??:)cgrock :)cgrock
Tak pandai nak cakap jawa..:p

selain drpd kucing garong ni ada beberapa lg feveret wak tp kalo wak ckp nti silap ari bln wak kena cop kaki dangdut:">

wak
29-02-2008, 12:14 AM
Ambek arek2 nagdi iku wak..??:D

:-$ :-$ :-$ :-$ >:) >:)

moneyceo
29-02-2008, 12:18 AM
madu..madu orangnya manis..semanis madu..membuat hati selalu rindu.
Yang ni ada tak moneyceo??

Ini dia lagu nya...
jDKX8gKq16I

bintang4
29-02-2008, 12:21 AM
Mlm2 jumaat ni layan kucing garong..peergghhh....:)cgrock
Layan pacat pulak..
GAXzXKOGvko

armins_eye
29-02-2008, 12:32 AM
Ok... untuk yang minat SMS. Ini lagu nya
tnKK54l6vUU

Pastue aku kasi jawapan SMS sekali:
ywcYIpif_RM

Enjoy...

Aku respek sama engkau.....

tahniah beb....

kau buat aku gembira dengan lagu ni....

Yes !!!!!!!!

mak aku raja
bapak aku jawa

irsaffy
29-02-2008, 12:40 AM
selain drpd kucing garong ni ada beberapa lg feveret wak tp kalo wak ckp nti silap ari bln wak kena cop kaki dangdut:">

:eek: :eek:

mebenk2u
29-02-2008, 12:43 AM
thanks kerana lagu madu tu..:D
undefined

mebenk2u
29-02-2008, 12:45 AM
eh..apsal video aku tak keluar? Tolong...

Muzri - Team Kamrie
29-02-2008, 01:15 AM
dangdut...jgn tak dangdut....lu layan dangdut kat mane moneyceo??heheh

moneyceo
29-02-2008, 01:20 AM
dangdut...jgn tak dangdut....lu layan dangdut kat mane moneyceo??heheh

Suroboyo, Bandung, Jakarta, Batam, Medan... Itulah tempat2 dangdut aku... Paling best kat Gang Dolly Surabaya. Saper pernah sampai tau la ada apa kat situ... hehehe

moneyceo
29-02-2008, 01:35 PM
Kulo ndik bengi nongkrong ambek boje e kulo... wes ngumpul iyo ngomong2 soal thread iki. Kulo ngomong karo de'e, kulo ono thread special ngomong2 lagu dangdut.. de'e takon karo kulo, "ono lagu opo mas?" kulo ngomong... ono kucing garong, ono jambu alas, ono blebes etc.. mendadak de'e ngambeg... kulo takon... opo'o?? de'e ngomong kok rak ono boso ee kulo mas..?? ono'e boso sampeian wae... Boso Jowo..

Maka ne iki lagu special boso menado...

Translated:

Tadi malam saya lepak ngan istri saya, dah lepak sembang2 pasal thread ni.. saya cakap, saya ada thread untuk sembang2 pasal lagu dangdut. dia tanya ada lagu apa jer bang.. saya pun cakap ada lagu kucing garong, jambua alas blebes etc.. tiba-tiba dia merajuk. saya tanya... kenapa? dia cakap naper takde bahasa saya bang..?? ada nya bahasa abang jer... bahse jawa...

so, ini lagu special bahasa menado...

uf0Y5JKQHQk

atlantis
29-02-2008, 01:39 PM
Kulo ndik bengi nongkrong ambek boje e kulo... wes ngumpul iyo ngomong2 soal thread iki. Kulo ngomong karo de'e, kulo ono thread special ngomong2 lagu dangdut.. de'e takon karo kulo, "ono lagu opo mas?" kulo ngomong... ono kucing garong, ono jambu alas, ono blebes etc.. mendadak de'e ngambeg... kulo takon... opo'o?? de'e ngomong kok rak ono boso ee kulo mas..?? ono'e boso sampeian wae... Boso Jowo..

Maka ne iki lagu special boso menado...

Translated:

Tadi malam saya lepak ngan istri saya, dah lepak sembang2 pasal thread ni.. saya cakap, saya ada thread untuk sembang2 pasal lagu dangdut. dia tanya ada lagu apa jer bang.. saya pun cakap ada lagu kucing garong, jambua alas blebes etc.. tiba-tiba dia merajuk. saya tanya... kenapa? dia cakap naper takde bahasa saya bang..?? ada nya bahasa abang jer... bahse jawa...

so, ini lagu special bahasa menado...

bahasa menado...tu bahasa apa ??

moneyceo
29-02-2008, 01:44 PM
bahasa menado...tu bahasa apa ??
Bahasa Menado adalh bahasa dari kepulaun sulawesi.. Bukan pulau jawa... Daerah menado bersebelahan dengan daerah makasar.. Pulau sulawesi ni dekat ngan pulau filipina...

atlantis
29-02-2008, 01:47 PM
Bahasa Menado adalh bahasa dari kepulaun sulawesi.. Bukan pulau jawa... Daerah menado bersebelahan dengan daerah makasar.. Pulau sulawesi ni dekat ngan pulau filipina...

jauh nya ko dapat bini :D
payah gak kalau dia ajak balek kampung.

moneyceo
29-02-2008, 01:55 PM
jauh nya ko dapat bini :D
payah gak kalau dia ajak balek kampung.

Kalau jodoh... asam di darat ikan di laut... dalam kuali bertemu juga...

moneyceo
29-02-2008, 02:01 PM
selain drpd kucing garong ni ada beberapa lg feveret wak tp kalo wak ckp nti silap ari bln wak kena cop kaki dangdut:">
Eleh wak... Kalau sampean ga ngomong pun kulo tau... Lagu nimesti salah 1 feveret wak...eqg_h738yqU

wak
29-02-2008, 09:37 PM
Eleh wak... Kalau sampean ga ngomong pun kulo tau... Lagu nimesti salah 1 feveret wak...eqg_h738yqU

Lho..keprea kue iso tau ki..anyway u r right:)paid

lai lai lai lai lai laiii...

to rica,ku mahang damang?

wak
29-02-2008, 09:39 PM
:eek: :eek:

waaahhh...gelak beso ko ya..

moneyceo
29-02-2008, 09:42 PM
Lho..keprea kue iso tau ki..anyway u r right:)paid

lai lai lai lai lai laiii...

to rica,ku mahang damag?
Wak... Cuma kaki dangdut boleh kenal kaki dangdut... Dah betul tu... Tak sawer ke wak?:)paid :)paid

wak
29-02-2008, 10:01 PM
Wak... Cuma kaki dangdut boleh kenal kaki dangdut... Dah betul tu... Tak sawer ke wak?:)paid :)paid

yeehhaaa...:)paid :)paid :)paid
kalo si irsaffy nmpk statement ni,kira bole agak la apa dia nak wat kat wak..:p

moneyceo
01-03-2008, 01:26 AM
Ini satu lagi untuk wak... Tapi Ini versi lain sikit dariyang original..
Karmila
YQoWAJZubeE

irsaffy
01-03-2008, 01:30 AM
yeehhaaa...:)paid :)paid :)paid
kalo si irsaffy nmpk statement ni,kira bole agak la apa dia nak wat kat wak..:p

den hanyo mampu..:)) :)) :)) ...waduh dah 2 mlm dok layan kucing garong nehh....wak bilo laei nk poei mendangdutkan diri kat pulau jowo ajak tuan tanah skali..:D :p

mebenk2u
01-03-2008, 01:38 AM
Maka ne iki lagu special boso menado...

so, ini lagu special bahasa menado...

uf0Y5JKQHQk

lagu ni ler yg saya cuba masukkan mlm td tapi x keluar pulak..
ko dah masukkan thanks ler. Poco-poco.:)cgrock

wak
01-03-2008, 01:44 AM
den hanyo mampu..:)) :)) :)) ...waduh dah 2 mlm dok layan kucing garong nehh....wak bilo laei nk poei mendangdutkan diri kat pulau jowo ajak tuan tanah skali..:D :p

jom la join skali....lai lai laiii...:))

moneyceo
01-03-2008, 09:15 PM
jom la join skali....lai lai laiii...:))

Series ker nak gi ni wak..?? Kulo on ajer...

moneyceo
04-03-2008, 07:18 AM
Kulo nak sharing lagu favourite kulo dulu... Kalau sampean boleh berbahasa jawa, cerita dalam lirik dia sadis sekali. Tajuk dia Tragedi Tali Kotang (TTK) atau pun Tali bra... Harap konco2 kulo enjoy lagu ni...
bus8dyPT9Cc

*ps: ada 1 lirik tu kulo suka tukar kalau nyanyi, Nang endi aku goleki isine kutang. hehehe... ngerti wak?

moneyceo
04-03-2008, 11:12 PM
Mana la plak wak ni....

mebenk2u
04-03-2008, 11:19 PM
Fuiyoo..sampai nak gi tanah seberang plak ko berdua..Chaiyoook.
Lagu Sir Gobang Gosir ada tak bro CEO? :)

moneyceo
05-03-2008, 02:45 AM
Fuiyoo..sampai nak gi tanah seberang plak ko berdua..Chaiyoook.
Lagu Sir Gobang Gosir ada tak bro CEO? :)

Sir gobang gosir-sir... gula-gula jawa-wa.. sir boleh naksir-sir.. kalau abang suka....
Fc0L55hEvg8

mebenk2u
05-03-2008, 08:50 PM
Sir gobang gosir-sir... gula-gula jawa-wa.. sir boleh naksir-sir.. kalau abang suka....
Fc0L55hEvg8

Uih..baguih nya dah ada kat sini..Pasni takyahlah aku bukak youtube lagi..Hehehe:)cgrock

wak
05-03-2008, 08:54 PM
Mana la plak wak ni....

wak di siniiiiii....sori la bro,wak baru smpi dr S'dkan ni..nak g makan jap..memalam sket bru leh layan ni.....:)cgrock :)paid

moneyceo
06-03-2008, 05:43 AM
JeU-pb5ShTA
Ini lagu yang di dedicate kan kepada kulo waktu pertama kali mengenal kelab dangdut oleh purel di dangdut... Ku nanti mu di pintu syurga

moneyceo
06-03-2008, 06:00 AM
Uih..baguih nya dah ada kat sini..Pasni takyahlah aku bukak youtube lagi..Hehehe:)cgrock

Ini antara lagu favourite kulo ni... tapi lama dah tak dengar... :)cgrock :)cgrock

moneyceo
13-03-2008, 04:39 AM
Mana wak ni...??? Kangen Deh

wak
18-03-2008, 12:01 PM
Mana wak ni...??? Kangen Deh

wak ono ni,jek urip kok..sori la bro,wak baru abis le tour de joho-pahang ni..

X de stok baik lg ker?:D

moneyceo
20-04-2008, 09:48 PM
wak ono ni,jek urip kok..sori la bro,wak baru abis le tour de joho-pahang ni..

X de stok baik lg ker?:D

Wak... 1 bulan berpisah ni... Kangen nya... ekekekek... nanti kulo cari stok baik punya...

moneyceo
24-04-2008, 04:26 PM
Iki lagune ge ngetop neng Malaysia. KETAHUAN iso dadi dangdut. Spesial untuk Wak...

D-UQaIJnBVc

wak
24-04-2008, 09:05 PM
Iki lagune ge ngetop neng Malaysia. KETAHUAN iso dadi dangdut. Spesial untuk Wak...

D-UQaIJnBVc

lho..kok dadi dangdut..
mau sore kulo delok neng TV bocah2 grup MATA nyanyi unplugged neng muzik2..
yuk,layannnn.....

tq:D :)cgrock

atlantis
25-04-2008, 01:40 AM
Iki lagune ge ngetop neng Malaysia. KETAHUAN iso dadi dangdut. Spesial untuk Wak...

yg ni versi lucah ! :))

HCiCiI24kIw&feature=related

moneyceo
26-04-2008, 12:35 AM
yg ni versi lucah ! :))

HCiCiI24kIw&feature=related

Kalau bab luvah2 serahkan pada atlantis.... ekekekekek...
Wak saikine nangdi tho? delok matta band..

wak
26-04-2008, 01:09 AM
Kalau bab luvah2 serahkan pada atlantis.... ekekekekek...
Wak saikine nangdi tho? delok matta band..

kang,wak saiki jek ono neng kuantan..wes meh 1 bulan...wes kerjo ne koyok ngene..sediluk neng kene,sediluk neng kono...:D
Matta band ono metu tv3..

p/s:Insya Allah,wak arek blajar forex ambek sampeian iyo...

moneyceo
26-04-2008, 01:31 AM
kang,wak saiki jek ono neng kuantan..wes meh 1 bulan...wes kerjo ne koyok ngene..sediluk neng kene,sediluk neng kono...:D
Matta band ono metu tv3..

p/s:Insya Allah,wak arek blajar forex ambek sampeian iyo...

ooo, neng Kuantan... Kulo mikirin sampean neng Jowo. Kulo saiki neng Suroboyo. Kapan main merene? Munggo wak.. arek2 suroboyo ngenteni sampean iki.. Akeh wak Kucing Garong nangkene:)cgrock :)cgrock :)cgrock

wak
26-04-2008, 01:46 AM
ooo, neng Kuantan... Kulo mikirin sampean neng Jowo. Kulo saiki neng Suroboyo. Kapan main merene? Munggo wak.. arek2 suroboyo ngenteni sampean iki.. Akeh wak Kucing Garong nangkene:)cgrock :)cgrock :)cgrock

ohh arek2 suroboyo ku...:x :x =P~ =P~ :x :x =P~ =P~ =P~ =P~

kapan smapean ono neng kene?

moneyceo
26-04-2008, 02:59 AM
ohh arek2 suroboyo ku...:x :x =P~ =P~ :x :x =P~ =P~ =P~ =P~

kapan smapean ono neng kene?

Waduh wak... mikirin kucing garong neng suroboyo iki rak iso mulih kulo neng Malaysia. Tapine kulo wedi bojo kulo nangkono nyanyiin lagu iki. Dino senin iki yo mulih ndisek tapine langsung mulih neng kampung e kulo, Perak. Bojo seng nomer siji arep lahirin anak kulo seng nomer papat. Arep e iso entok anak wedok, seng ono saiki lanang kabeh wak...

I722R7KbHiI

moneyceo
26-04-2008, 03:18 AM
Tengah menunggu Atlantis masuk bawak video lucah lagi ni... hmmm...:-? :-? :-?

atlantis
26-04-2008, 03:40 AM
S3OwaMp8uAE

kucing garong versi lucah :)) :eek:

mod. jgn bann saya.
bann lah wak !

wak
28-04-2008, 12:29 AM
Waduh wak... mikirin kucing garong neng suroboyo iki rak iso mulih kulo neng Malaysia. Tapine kulo wedi bojo kulo nangkono nyanyiin lagu iki. Dino senin iki yo mulih ndisek tapine langsung mulih neng kampung e kulo, Perak. Bojo seng nomer siji arep lahirin anak kulo seng nomer papat. Arep e iso entok anak wedok, seng ono saiki lanang kabeh wak...

Congratulation bro...
iyo lah,kulo tak doa angger kabih slamet.orak kisah lah entok anak lanang @ wedhok... <:-P <:-P :)cgrock
minggu iki,kulo jek ono neng kuantan..emboh lah kapan arek balik KL..




kucing garong versi lucah :)) :eek:

mod. jgn bann saya.
bann lah wak !

jgn la bann wak..:(( :((
cuma kalo wak tgk/dgr lagu tu,hormon kelelakian wak akan meningkat!!!:)) :))

princesskhan
28-04-2008, 12:36 AM
Thread ni khas utk wong jowo je ke... he..he..he.. :D

moneyceo
28-04-2008, 02:04 AM
Thread ni khas utk wong jowo je ke... he..he..he.. :D

Tergantung sapa yang masuk... Dah asyik2 muka wak jer yang ada... nomong jowo ler... ekekekekek...

moneyceo
28-04-2008, 05:15 AM
Ini lagu yang geram gak aku tengok penyanyi dia, Judul Perawan Saiki (Perawan Sekarang):
-4Z1xm232aw

Tapi Nena ni dah tembam semacam sejak dikerjakan mas sodiq.. Ni Video dia waktu aku geram ngan dia, waktu tu baru kapel ngan sodiq...
M6HTtLDhNJc

moneyceo
28-04-2008, 10:00 AM
Atlantis, kalau berani cuba lawan kelucahan aku ni... ekekekek... mod kalau nak ban, ban wak... jangan ban aku...
I5hFi44q1Kc

alonso
28-04-2008, 10:04 AM
Atlantis, kalau berani cuba lawan kelucahan aku ni... ekekekek... mod kalau nak ban, ban wak... jangan ban aku...
I5hFi44q1Kc

dewi persik takde ke?haha
ko da beli ke lom album julia perez yg dpt free condom tu??:eek: :eek:

moneyceo
28-04-2008, 10:06 AM
dewi persik takde ke?haha
ko da beli ke lom album julia perez yg dpt free condom tu??:eek: :eek:

Kat sini x yah beli album bro... tiap2 hari ada live show...

alonso
28-04-2008, 10:07 AM
Kat sini x yah beli album bro... tiap2 hari ada live show...

kalo dangdut2 yg ade tarian erotik2 ni mmg aku suka sakan lah..:eek: :eek: :eek:

moneyceo
28-04-2008, 10:37 AM
kalo dangdut2 yg ade tarian erotik2 ni mmg aku suka sakan lah..:eek: :eek: :eek:

Aku ada 1 lagi, memang erotik abis... Aku 3 bulan gila bayang ngan video tu... nantilah aku post... kasik saspen sket

alonso
28-04-2008, 10:40 AM
Aku ada 1 lagi, memang erotik abis... Aku 3 bulan gila bayang ngan video tu... nantilah aku post... kasik saspen sket

aku tunggu dgn penuh napsu ni..:eek: :eek: :eek:

topoii03
28-04-2008, 11:25 AM
Suroboyo, Bandung, Jakarta, Batam, Medan... Itulah tempat2 dangdut aku... Paling best kat Gang Dolly Surabaya. Saper pernah sampai tau la ada apa kat situ... hehehe

:-? :-? :-? :o :o #:-S #:-S

wak
28-04-2008, 01:32 PM
Thread ni khas utk wong jowo je ke... he..he..he.. :D

alaaa..masuk jer la..

moneyceo
28-04-2008, 03:09 PM
alaaa..masuk jer la..

Wak... masih di kuantan ker? All over the place gak wak ni... ekekekek

moneyceo
30-04-2008, 07:50 PM
Atas permintaan Atlantis, aku siarkan video yang aku janjikan, judul e Sinden Jaipong... Sapa yang terkeras kang aku tak jamin.

JV_DOJ84qe8

moneyceo
30-04-2008, 08:04 PM
atlantis ndlok opo iku wes telung puluh menit rak ngepost opo2.. meluk kulo wae merono, minggu iki flight pukul papat. Suroboyo ku...

=

atlantis tengok apa tu dah 30 minit tak post apa2 lagi.. ikut aku ajalah gi sana flight ahad ni pukul 4, Surabayaku

atlantis
30-04-2008, 08:08 PM
nasib baik gambo tak clear.
tak la teruja sangat :p

minah ni tak lucah macam yg lain2 tu.
dia cantik dan seksi je. :D

moneyceo
30-04-2008, 08:11 PM
nasib baik gambo tak clear.
tak la teruja sangat :p

minah ni tak lucah macam yg lain2 tu.
dia cantik dan seksi je. :D

Ekekekekek.... aku dah tau taste atlantis...:-?

atlantis
30-04-2008, 08:14 PM
atlantis ndlok opo iku wes telung puluh menit rak ngepost opo2.. meluk kulo wae merono, minggu iki flight pukul papat. Suroboyo ku...

=

atlantis tengok apa tu dah 30 minit tak post apa2 lagi.. ikut aku ajalah gi sana flight ahad ni pukul 4, Surabayaku

kena donlod dulu. :D
stimik aku slo.

tak berani aku ikut ko. jamin bini aku dapat madu :))

atlantis
30-04-2008, 08:16 PM
Ekekekekek.... aku dah tau taste atlantis...:-?

aku telah dikantoi kan :eek:

moneyceo
30-04-2008, 08:19 PM
kena donlod dulu. :D
stimik aku slo.

tak berani aku ikut ko. jamin bini aku dapat madu :))

Ala... kalau buat cara betul tak salah pun...

atlantis
30-04-2008, 08:23 PM
Ala... kalau buat cara betul tak salah pun...

aku yg tak betul nantinya :D

oh mela liani :x

moneyceo
30-04-2008, 08:31 PM
aku yg tak betul nantinya :D

oh mela liani :x

ekekekekek.... penuhkan dulu ilmu, iman dan amal...

myitalian
30-04-2008, 08:48 PM
I need more

moneyceo
30-04-2008, 09:33 PM
I need more

Leh jadi DJ kelab dangdu aku ni... Tapi kat dangdut takder DJ, MC ada la...:-?

wak
30-04-2008, 10:33 PM
Wak... masih di kuantan ker? All over the place gak wak ni... ekekekek

yup.wak masih kat kuantan,mgkin smpi mggu ngarep.13 Mei,Insya Allah,wak gi penang/kedah pulok!!

lho..kok wes arek mabur..kapan arek ngombe2

moneyceo
01-05-2008, 01:53 PM
Lagu jablai spesial dari Suci Saharani, terkenal dengan dangdut erotik. Lai..lai.. lai.. Jablai = Jarang Di Belai. Kalau di Jakarta Jablai tu sah la PSK (pekerja seks komersial) sebutan nya Pe es ka. Jadi kalau nak cari PSK di Jakarta tanya Pak, mau nyari jablai di mana. Aku pun pelik bukan yang kerja camni terlebih di belai ker? Naper orang gelar jablai gak?

1rnX3Xm0ajw

moneyceo
01-05-2008, 01:57 PM
Sempena Hari Pekerja ni, 1 kali lagi Kucing Garong... miaaaw....
jG4_m5eZIU4

atlantis
01-05-2008, 01:58 PM
Lagu jablai spesial dari Suci Saharani, terkenal dengan dangdut erotik. Lai..lai.. lai.. Jablai = Jarang Di Belai. Kalau di Jakarta Jablai tu sah la PSK (pekerja seks komersial) sebutan nya Pe es ka. Jadi kalau nak cari PSK di Jakarta tanya Pak, mau nyari jablai di mana. Aku pun pelik bukan yang kerja camni terlebih di belai ker? Naper orang gelar jablai gak?
kalau ko tak tau, aku laaaaaaagi la tak tau! :D
cuba ko siasat. apsal dapat panggilan tu.

moneyceo
01-05-2008, 02:00 PM
kalau ko tak tau, aku laaaaaaagi la tak tau! :D
cuba ko siasat. apsal dapat panggilan tu.

Teori aku, sebab tiap2 hari tak cukup2 kena belai kot... nak kena atlantis gak pergi membelai, baru depa tau macam mana kena belaian beruang kutub.:)paid :)paid :)paid

atlantis
01-05-2008, 02:04 PM
Sempena Hari Pekerja ni, 1 kali lagi Kucing Garong... miaaaw....


mela liani susah carik loh!
kat youtube ada 2je.
jenuh carik keyword.

sang jablai ni gaya dia terlalu dibuat2.
tak bes. macam paperdoll.
jarang tengok sampai habis.

atlantis
01-05-2008, 02:06 PM
Teori aku, sebab tiap2 hari tak cukup2 kena belai kot... nak kena atlantis gak pergi membelai, baru depa tau macam mana kena belaian beruang kutub.:)paid :)paid :)paid

boleh mati kalau aku nak belai sumer jablai tu! :-?

moneyceo
01-05-2008, 02:06 PM
mela liani susah carik loh!
kat youtube ada 2je.
jenuh carik keyword.

sang jablai ni gaya dia terlalu dibuat2.
tak bes. macam paperdoll.
jarang tengok sampai habis.

Sang Jablai tu dia tu imej penyanyi erotik. Aku berkenan yang erotik ala2 jual mahal... tu yang rasa nak terkam... cam lagu blebes sebelum ni. Nanti aku carik lagi lagu yang taste aku..

moneyceo
01-05-2008, 02:07 PM
boleh mati kalau aku nak belai sumer jablai tu! :-?

ekekekekek... aloh, bawak la 1 kampung... pi belai..

moneyceo
01-05-2008, 02:13 PM
Ini paling aku berkenan. Lagune Sidho Rondo = Jadi Janda
9jjTHXHrRrM

atlantis
01-05-2008, 02:19 PM
Ini paling aku berkenan. Lagune Sidho Rondo = Jadi Janda


ini kena kiv malam2 sikit

nak try faham lirik ! :eek:

moneyceo
01-05-2008, 02:20 PM
ini kena kiv malam2 sikit

nak try faham lirik ! :eek:

Ekekekekek... Nanti aku bukak thread belajar boso jowo.

tjbumi
01-05-2008, 02:46 PM
Lagu dangdut layan time bosan2 ok gak.... cuma kekadang tu bahasa dia yg kureng sket nak paham...:-?

moneyceo
01-05-2008, 02:51 PM
Lagu dangdut layan time bosan2 ok gak.... cuma kekadang tu bahasa dia yg kureng sket nak paham...:-?

Banyak lagu dangdut bahasa standard bro.. Cuma sebab nak rasa feel Suroboyo nya tu yang banyak keluar boso jowo... ekekekekek... Sap yang pernah ke sana jer tau feel apa tu...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

tjbumi
01-05-2008, 02:56 PM
Banyak lagu dangdut bahasa standard bro.. Cuma sebab nak rasa feel Suroboyo nya tu yang banyak keluar boso jowo... ekekekekek... Sap yang pernah ke sana jer tau feel apa tu...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Tapi aku tak kisah sgt tang bahasa tu... yg syok dengar muzik dia.... ah....ah.... ah..... cam amelina la pulak...:))

moneyceo
01-05-2008, 02:58 PM
Tapi aku tak kisah sgt tang bahasa tu... yg syok dengar muzik dia.... ah....ah.... ah..... cam amelina la pulak...:))

Ekekekekek.... ko jangan digelar kaki dangdut plak nanti... kalau Wak memang dah kaki..

tjbumi
01-05-2008, 03:01 PM
Ekekekekek.... ko jangan digelar kaki dangdut plak nanti... kalau Wak memang dah kaki..

takde ah kaki dangdu plak... dengar sesekali ok ler.... kalau selalu nnti boring plak.... tgh layan projek Pop.... angkat dong.... ah... ah... ah....:D

moneyceo
01-05-2008, 03:05 PM
takde ah kaki dangdu plak... dengar sesekali ok ler.... kalau selalu nnti boring plak.... tgh layan projek Pop.... angkat dong.... ah... ah... ah....:D

Ai... Kalau indo jer mesti banyak sambutan... ni aku rasa nak anjurkan rombongan ni...

tjbumi
01-05-2008, 03:09 PM
Ai... Kalau indo jer mesti banyak sambutan... ni aku rasa nak anjurkan rombongan ni...

rombongan mana plak.... gie konsert dangdut kat surabaya ker.... :-?

moneyceo
01-05-2008, 03:11 PM
rombongan mana plak.... gie konsert dangdut kat surabaya ker.... :-?

Ha'a... tiap2 minggu ada konsert kat sana... nak ikut ker? aku ahad ni bertolak.

tjbumi
01-05-2008, 03:39 PM
Ha'a... tiap2 minggu ada konsert kat sana... nak ikut ker? aku ahad ni bertolak.

aku layan kat pc jer... live konsert nie macam tak tangkap syahdu la....:)

moneyceo
01-05-2008, 03:42 PM
aku layan kat pc jer... live konsert nie macam tak tangkap syahdu la....:)

Belum kena belum tau... Dah kena tiap2 minggu mau..:)paid :)paid :)paid

tjbumi
01-05-2008, 03:44 PM
Belum kena belum tau... Dah kena tiap2 minggu mau..:)paid :)paid :)paid

Tu yg tak mau kena tu... dah kena nnti lupa plak nak balik rumah... berumah tangga plak aku kat surabaya nnti....#:-S

moneyceo
01-05-2008, 04:01 PM
Tu yg tak mau kena tu... dah kena nnti lupa plak nak balik rumah... berumah tangga plak aku kat surabaya nnti....#:-S

Ekekekeke.... asyik dech...

atlantis
01-05-2008, 11:13 PM
Ini paling aku berkenan. Lagune Sidho Rondo = Jadi Janda
9jjTHXHrRrM

line clear. leh layan sekarang :))

moneyceo
01-05-2008, 11:21 PM
line clear. leh layan sekarang :))

ekekekekek... layan...:)paid :)paid :)paid

pamenan65
01-05-2008, 11:32 PM
lagu Dangdut:
Tajuk:Kucing garang ada x bro?ah ah ah ahhh...
bukan kucing garang, but kucing garong (kucing suka mencuri ):eek:

atlantis
01-05-2008, 11:34 PM
bukan kucing garang, but kucing garong (kucing suka mencuri ):eek:

pamenan tu makna apa ?

moneyceo
01-05-2008, 11:34 PM
bukan kucing garang, but kucing garong (kucing suka mencuri ):eek:

Welcome to the club... nak laguu, carik sendirik ek... ekekekekek.... :D

moneyceo
29-05-2008, 12:18 AM
Kepengen turu nag dadane... apik joss e...
TzC3dFdhEt8

moneyceo
29-05-2008, 12:26 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (2 members and 0 guests)
moneyceo, wak

Waa... wak wes melebu ki... kangen karo sampean..

wak
29-05-2008, 12:30 AM
Ekekekekek.... ko jangan digelar kaki dangdut plak nanti... kalau Wak memang dah kaki..

:-$ :-$ :-$

<:-P <:-P

moneyceo
29-05-2008, 12:31 AM
:-$ :-$ :-$

<:-P <:-P

wak kat mana tu?? meh la bergoyang...

wak
29-05-2008, 12:36 AM
Waa... wak wes melebu ki... kangen karo sampean..

kabare sampean?
wak wes suie orak delok nang kene...lho kok podho,kulo pun kangen ambek sampean...:)cgrock

wak
29-05-2008, 12:38 AM
wak kat mana tu?? meh la bergoyang...

wak kat penang la bro..:D

moneyceo
29-05-2008, 12:42 AM
kabare sampean?
wak wes suie orak delok nang kene...lho kok podho,kulo pun kangen ambek sampean...:)cgrock

iyo wes... kangen kabeh... kulo barusan mulih suroboyo. ndlok arek2 karo kucing2 garong nang kono..

arek iki arep kenalan ambek sampean wak.. :D
1rnX3Xm0ajw

moneyceo
29-05-2008, 12:44 AM
wak kat penang la bro..:D

Penang?? waduh wak... mabur nang medan wae.. goyang sich...

moneyceo
29-05-2008, 12:46 AM
lai...lai...lai..lai...lai...lai... panggil aku si jablay... wak jarang pulang aku jarang di belai... asyikk...

atlantis
29-05-2008, 12:49 AM
Kepengen turu nag dadane... apik joss e...
TzC3dFdhEt8

ni kalau bersara mesti gemok :D

moneyceo
29-05-2008, 12:52 AM
ni kalau bersara mesti gemok :D

ekekekekek... dah gemok kita remove la dari list ni... :eek:

wak
29-05-2008, 01:10 AM
iyo wes... kangen kabeh... kulo barusan mulih suroboyo. ndlok arek2 karo kucing2 garong nang kono..

arek iki arep kenalan ambek sampean wak.. :D


arek kayak iki pantes wae ambek wak...(selera tajam..ekekekek)

atlantis
29-05-2008, 01:14 AM
ekekekekek... dah gemok kita remove la dari list ni... :eek:

ooo... itu maksud pepatah jawa 'shape up or ship out' tu ye :-?

moneyceo
29-05-2008, 01:16 AM
arek kayak iki pantes wae ambek wak...(selera tajam..ekekekek)

seng endi seng pantes wak..?? bokonge?? gegere?? seng opo...??

moneyceo
29-05-2008, 01:16 AM
ooo... itu maksud pepatah jawa 'shape up or ship out' tu ye :-?

itu pepatah bahasa sunda la... jawa barat.. :eek: :eek: :eek:

moneyceo
29-05-2008, 01:19 AM
Mesti ramai dah dengar lagu sms... tapi ramai tak dengar lagu balasan nya... (english version)
318EoW3FLCY

YANG SMS THAT YOU ARE READING YANG
YANG IT IS NOT FROM MY G'FRIEND SAYANG
YANG DON'T BE UNEASY DULU SAYANG
YANG OUR NEIGHBOUR WILL HEAR US SAYANG

YANG PLS RELAX PLS BE PATIENT SAYANG
YANG LET ME EXPLAIN TO YOU 1ST SAYANG
YANG PLS BELIEVE TO MY WORDS O SAYANG
YANG ONLY YOU KU SAYANG

HONESTLY FRANKLY SPEAKING
I AM NOT LYING TO YOU
BELIEVE ME I'M NOT GUILTY
I WILL SWEAR IF YOU WANT TO

IT COULD BE WRONG NUMBER LAH
IT COULD BE SOMEONE JOKE LAH
IT COULD BE WRONG NUMBER LAH
IT COULD BE SOMEONE JOKE LAH
I ASK AND BEG YOU SAYANG PLEASE
RETURNED BACK MY HAND PHONE

wak
29-05-2008, 02:23 AM
seng endi seng pantes wak..?? bokonge?? gegere?? seng opo...??

full body..gawe stail opo waie,kabih keno=P~ =P~ =P~ =P~

myebiz
29-05-2008, 06:03 AM
goyang inul mananya dong..

Kamarul-Baharain
29-05-2008, 06:06 AM
Dangdut ni muzik pekerja kontrek la

moneyceo
29-05-2008, 10:38 AM
Dangdut ni muzik pekerja kontrek la

Besarkan skop pemikiran bro... :)cgrock :)cgrock :)cgrock

wak
30-05-2008, 03:11 AM
Dangdut ni muzik pekerja kontrek la

alamak pakcik ni..wak ni x keje kontrek pun layan jgk..so pikir2 kan lah..:-? :-?

moneyceo
03-06-2008, 11:54 PM
alamak pakcik ni..wak ni x keje kontrek pun layan jgk..so pikir2 kan lah..:-? :-?

Wak kontraktor kot...:D

moneyceo
09-06-2008, 08:43 PM
Persembahan malam ini kulo mulakan dengan lagu yang dipopulerkan oleh Inul Darastita, Goyang Dombret
ueTAvBUhY0k

frigid03
09-06-2008, 08:57 PM
mas joko satooo!! :">

moneyceo
09-06-2008, 09:03 PM
mas joko satooo!! :">

Aduh.. lagu klasik tu...

mejbpN7LkJU

Lagu ni baru lagi kulo nyanyi kat thailand. Cari lagu dangdut yang baru2 tak ada...

monalito
10-06-2008, 07:23 AM
dangdut sesuai untuk kontrak Indon je kot?

moneyceo
11-06-2008, 03:42 PM
dangdut sesuai untuk kontrak Indon je kot?

Alamak bro ni... Muzik tak melambangkan mana2 golongan... Bethoven pun ada mat rempit/ drug addict yang suka:eek: :eek: takkan kita nak cakap mat rempit/ drug addict golongan elit sebab diaorang dengar Bethoven. Pastu, takkan kita nak kata Wak (Juragan Import Export) sebagai golongan kontrak indon. :eek: :eek: :eek: Kami orang-orang jawa, lagu jawa banyak nya dangdut... adakah bro seorang yang perkauman terhadap kaum jawa??:(scam :(scam :(scam

irsaffy
11-06-2008, 04:18 PM
perhhh mantap skali dangdut neh...:p

wak
11-06-2008, 09:05 PM
perhhh mantap skali dangdut neh...:p

ni abe kito ni minat lg dangdut jugok...abe weeeeeeeeaaaaa,,,,,,

moneyceo
09-07-2008, 09:14 PM
ni abe kito ni minat lg dangdut jugok...abe weeeeeeeeaaaaa,,,,,,

Piye kabare wak... Kangen ki... Kulo barusan mulih Umroh. Alhamdulillah... Wak nangdi saiki?

moneyceo
17-07-2008, 09:09 PM
lama x jumpa wak kat thread ni... kangen dech..

irsaffy
17-07-2008, 10:18 PM
hehe..den pon lamo xlayan dangdut neh..kucing garong..:D:D

moneyceo
17-07-2008, 10:20 PM
hehe..den pon lamo xlayan dangdut neh..kucing garong..:D:D

kucing nya udah capek mas... sekarang kulo sama teman2 senang dengerin lagu Abang Roni, coba di search di youtube, Koneksi nya kulo slow banget sekarang.

irsaffy
17-07-2008, 10:32 PM
ini ka mas?? Abang Roni..
LOPVTv-mGHI

Gila Komik
17-07-2008, 10:34 PM
bg kucing garong leh??? hehehe

moneyceo
17-07-2008, 10:35 PM
ini ka mas?? Abang Roni..
LOPVTv-mGHI

Nggih mas... ini lah lagu nya... sip....:)cgrock :)cgrock :)cgrock

sawang
17-07-2008, 10:36 PM
ngeh ngeh...jadi layan dangdut lak aku mlm nih..:)):))

moneyceo
17-07-2008, 10:37 PM
bg kucing garong leh??? hehehe

Udah mas, lagu nya yang itu... di cari dalam thread ini. ada pelbagai versi..

Gila Komik
17-07-2008, 10:43 PM
aku nak yversi dier pakai bju pink...geleng smbil baring...caya wooo

moneyceo
17-07-2008, 10:47 PM
aku nak yversi dier pakai bju pink...geleng smbil baring...caya wooo

Itu nama nya Suci Saharani Orkes Musik nya Sanjaya. Penyanyi paling lucah yang pernah kulo temui.

faisal05
18-07-2008, 12:53 AM
cayalahhh, takyah ssh2 aku carik kat youtube.... :)paid :)paid :)paid

kang.... cucok rowo satuuu ehehehhe

Gila Komik
18-07-2008, 12:56 AM
Itu nama nya Suci Saharani Orkes Musik nya Sanjaya. Penyanyi paling lucah yang pernah kulo temui.

yaaa...itu lah yg aku carik...:)paid :)paid :)paid

CikSukan
24-12-2009, 11:03 PM
Up baliklah thread ni =D>

Bestlak dengar lagu ni tu hari bila member layan karaoke, now baru jumpa.

http://www.youtube.com/watch?v=L5TOd2w-RUQ

http://search.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=sahara+dangdut*mp3

haudli
24-12-2009, 11:07 PM
camne pokdin bole terlepas ini thread...

CikSukan
24-12-2009, 11:16 PM
camne pokdin bole terlepas ini thread...


Sebab Pokdin register tahun 2009, Most thread santai2 sebelum ni especially member2 CG ditahun 2006 - awal 2008 bagi saya best2 thread diorang bukak syok layan menghiburkan. Nampaknya generasi dan kegemilangan sweet memory yang tinggal Nemo jerlah yg maintain best..Now on the way to 2010 harap2 thread2 best & kreatif akan lebih banyak lagi oleh member2 CG yg baru register di tahun 2010.:D

razif1224
24-12-2009, 11:20 PM
Erk.. thread lama kembali daaa...

tudung87
24-12-2009, 11:26 PM
seksi gle penyanyi dangdut..


unsur2 erotik yg sangat tingggi..

K.E.Y..kuchi
24-12-2009, 11:49 PM
dangdut...dandut....

gelekan tu yg wt mata berpinar..:D

K.E.Y..kuchi
24-12-2009, 11:50 PM
camne pokdin bole terlepas ini thread...

heppp...pokdin...

cakap da cuci tangan..:p

roBUST
25-12-2009, 12:01 AM
pokdin..jum dangdut :eek:

Don Malaya
26-10-2013, 07:50 PM
layan dangdut plak... :)) :))

Don Malaya
28-10-2013, 12:38 AM
kucing garong..kucing garong..kucing garong..kucing garong..