PDA

View Full Version : sape nak jual motor letak sini


hannuz1010
24-02-2008, 02:49 PM
sape ader moto ngan kete nak dijual..letak kat thread cni..letak la gamba dan sewaktu dengannyer

MoneyGear
24-02-2008, 02:54 PM
sape ader moto nak dijual..letak kat thread cni..

moto je ke ? motokar nak letak mana bro.. saya ada motokar nak jual ni year 1985

hannuz1010
24-02-2008, 03:01 PM
letak je cni pun bole

atlantis
24-02-2008, 03:06 PM
letak gambo sekali
leh gak screen shopping :D

blackstylus
24-02-2008, 03:13 PM
cepat ler letak pic motor/motorcar yg nk jual tu....:)paid

MoneyGear
24-02-2008, 03:26 PM
Gambar tu Tekan [SINI (http://www.slide.com/r/2Nsh4vsd6z-M1wQHjLPwvm1vOGXM0Sig?previous_view=lt_embedded_ur l)]

P:S
sapa nak bit rege, start 4K.. coz saya dah betulkan sikit

sERaiTok
27-02-2008, 11:45 AM
mana org nk jual moto ni....
aku nak beli...
letih isi minyak keta...
lepas ngundi ni minyak naik pulak.

zul5445
12-06-2008, 12:37 PM
Tahun : 1979
2 Owner
ada geran & roadtax
Keadaan amat baik
Lokasi : Sri Iskandar, Perak
Harga : RM5500bdr
Hubungi : Azmi Cikgu 012-2758533
e-mail : panther2020@YAHOO.COM

zul5445
12-06-2008, 12:49 PM
Tahun : 1979
2 Owner
ada geran & roadtax
Keadaan amat baik
Lokasi : Sri Iskandar, Perak
Harga : RM5500bdr
Hubungi : Azmi Cikgu 012-2758533
e-mail : panther2020@YAHOO.COM
http://i276.photobucket.com/albums/kk9/zul5445/1979VespaPX.jpg
inilah motor tu... yang warna kuning

-RIZUAN-
04-05-2010, 11:11 AM
kebetulan terjumpa thread ni..tumpang je la skaki..tkyah buat baru..

ni ceritanya...aku mencari motor
suzuki FX125 atau 150.kondisi tk kisah camna janji enjin jer cun...bajet tk la beso sgt.kalau bajet beso dh lama amik yg ada kat market internet skang.sesapa ada info yg nak menjual tu salur2 la ke sini yer..kalau ada gambar lg bgs,tq

banapore
05-05-2010, 10:27 PM
kalau ada motor bawah seribu dan enjin berkedaan baik pm aku..nak guna gi dekat2 kedai runcit etc

permaicat
05-05-2010, 10:37 PM
kalau ada motor bawah seribu dan enjin berkedaan baik pm aku..nak guna gi dekat2 kedai runcit etc

ok...

aku ada moskito 125 scooter taun 2004.. no cantek 567 nk jual 1k
tp aku nk cari NAZA blade 650 naked secondhand...:-?

audifan
10-05-2010, 11:53 AM
bang, sori kalu mcm hijack ..
tp aku nak propose website aku utk letak motor ..
jual beli style lelong la. manatau kot2 ramai orang berebut
nak moto tu, harga pun mesti ups punya..

http://lelongkereta.com.my/

pi ke section 'bike'. free je listing sini. pastu tampal la link moto korang tu kat mana2 forum, ramai la menjenguk and bidding.

thanks CG

Blog Alternative (http://blogdia.com/)

sureheboh.com
10-05-2010, 11:55 AM
Motorboat boleh letak sama ke TT

afeeq
03-09-2010, 09:45 PM
salam..,
ade ssape yg nk jual skuter elegen x???
hrga brptutan laaa..
klo ade,infrm kt aku..
urgent..
location kuching..

mesir
03-09-2010, 09:57 PM
Wahhh.. nice thread.. :)cgrock:)cgrock





ps: berniaga secara berhemah sumer ya.. :):):)

emmet_fx
04-09-2010, 12:37 AM
ok...

aku ada moskito 125 scooter taun 2004.. no cantek 567 nk jual 1k
tp aku nk cari NAZA blade 650 naked secondhand...:-?

Ko dok mana? Enjin ok ker

TT
04-09-2010, 01:17 AM
http://i675.photobucket.com/albums/vv118/kayamainsaham/Picture002-1.jpg
http://i675.photobucket.com/albums/vv118/kayamainsaham/Picture016-1.jpg
http://i675.photobucket.com/albums/vv118/kayamainsaham/Picture015.jpg

Honda CG125 utk warga CG :))
dah pasang brake disc tu weh
saje tayang..nk jual kena tanya owner dulu

artline7
21-09-2010, 12:48 PM
http://www.mudah.my/Yamaha+fz150i-7189194.htm

motor ni nk jual sbb jarang pakai..ngn skang ni nk guna duit..
mtk sape brminat kol la saya..
motor : yamaha fz150i
tahun : 2008
harga : RM 5500..
free helmet..

urgent sale..
leh kontek trus 0122296354(daus)

syamsiah
24-09-2010, 02:18 PM
Salam..

pada sesape yg nk beli motor ni
sila PM aku utk dptkan contact no empunye motor ni (tlg kawan aku iklankan)

harga : cash only RM3200


tahun beli : 2009

km : 19k++

roadtax : sampai ogos 2011

owner : 1 ladies owner

lokasi : gombak, selangor

sebb jual : ada komitmen kewangan yg lain & guna motor lama aje

nk tgk motor?? click link dibawah

http://i860.photobucket.com/albums/ab161/syamsiah/P8201247.jpg

http://i860.photobucket.com/albums/ab161/syamsiah/suzuki%20rr-125/P8201250.jpg

http://i860.photobucket.com/albums/ab161/syamsiah/suzuki%20rr-125/P8201249.jpg

http://i860.photobucket.com/albums/ab161/syamsiah/suzuki%20rr-125/P8201246.jpg

:)cgrock:)cgrock

ashaidi
01-05-2011, 06:52 PM
FOR SALE : Kawasaki Versys CBU 2008 650cc, 2008 Bridgestone Tyre 1 month old, selling RM34,000.00..accident free

http://i876.photobucket.com/albums/ab324/ashaidi/motoversys3.jpg

ahmad 012-283 2092

aries_642003
16-06-2011, 08:32 AM
Salam..

Disini saya ingin menjual Motosikal dan
Pada Sesiapa yang sedang mencari / atau ingin membeli Motosikal,
sila PM untuk mendapatkan contact no dan butiran lanjut mengenai motosikal ini :-

JENIS : YAMAHA LC 135

Warna : Hitam Gold

HARGA : CASH BUYER ONLY RM5,499.00

Tahun beli : JUNE 2010 (CASH & CARRY)

km : 10k++

Roadtax : EXPIRED JUNE 13-2011

Owner : 1 Owner

Lokasi : Puchong Perdana. Puchong Selangor

Condition : Accident Free - Tip - Top (Suasana kedai macam baru)

Sebab Nak Jual : UPGRADE KE 4 RODA / CASH

NOTE : KOS PENUKARAN NAMA / ROAD TAX / INSURANCE DAN SEBAGAINYA DITANGGUNG OLEH PIHAK PEMBELI;
Gambar akan diuploadkan secepat mungkin -
Untuk menilai condition Kenderaan sila lihat sendiri dan tidak hanya bergantung pada gambar..
Berminat sila pm saya untuk mendapatkan contact number..

areff
16-06-2011, 08:44 AM
klu nk jual yamaha cup agak2 bleh x?

pijan
19-09-2011, 12:36 AM
sapa2 nk jual motor mai sini...bump utk TT...