PDA

View Full Version : Shopping and makan2 di Langkawi...


farhana_peo
16-01-2012, 02:26 PM
Ade kawan CG boleh bg info..
1) Kat mana nk shopping murah
2) Kat mana nk makan sedap...

:D:D:D:):):):)

no trade
17-01-2012, 10:48 AM
Aku baru balik dari trip langkawi ahad lepas, kalau untuk shopping tgk barang apa yg ko nak beli. Kalau coklat pergi kat ismail group dlm pekan kuah. Kedai makan pun banyak kalau pergi ke pantai cenang ada kedai makan thailand dkt simpang 3 terakhir sebelum sampai pantai cenang. Lagi satu tempat utk shopping org cakap dekat andaman suri, tapi aku tak berkesempatan nak kesana akibat kekangan masa.

chuah123
21-01-2012, 09:53 PM
nak makan ketam berlada sedap boleh ke bamboo restoren..kat chenang ada kat kuah pon ada..kt kuah tu best sikit..tepi pantai..nak makan ala thai yg murah kedai siam kt kedawang before petronas..sotong goreng tepung ngan tomyam kau2 punya.kt jalan pantai tengah pon banyak kedai makan. choping mana2 pon harga sama..ismail group ke tey song huat ke ram ke..harga lebih kurang je..

panglima_ayam
22-01-2012, 03:34 AM
aku kalau pi langkawi cari restoran nelayan je ,memang terangkat power gila masakkan dia

AuraSuccess_88
22-01-2012, 03:43 AM
Aku baru balik dari trip langkawi ahad lepas, kalau untuk shopping tgk barang apa yg ko nak beli. Kalau coklat pergi kat ismail group dlm pekan kuah. Kedai makan pun banyak kalau pergi ke pantai cenang ada kedai makan thailand dkt simpang 3 terakhir sebelum sampai pantai cenang. Lagi satu tempat utk shopping org cakap dekat andaman suri, tapi aku tak berkesempatan nak kesana akibat kekangan masa.

dekat ngan asenia..org pngl ciu pantai tengah..dekat ler nak g awana :)cgrock

AuraSuccess_88
22-01-2012, 03:44 AM
nak makan ketam berlada sedap boleh ke bamboo restoren..kat chenang ada kat kuah pon ada..kt kuah tu best sikit..tepi pantai..nak makan ala thai yg murah kedai siam kt kedawang before petronas..sotong goreng tepung ngan tomyam kau2 punya.kt jalan pantai tengah pon banyak kedai makan. choping mana2 pon harga sama..ismail group ke tey song huat ke ram ke..harga lebih kurang je..

saya kalo g langkawi :eek::eek::eek:pon suka bamboo.ketam berlaa jgk saya ngap :D

no trade
24-01-2012, 07:37 AM
Hari tu masa makan kat bamboo tu aku try siput buluh berlada fuh mmg sedap.

addy
24-01-2012, 07:40 AM
TT nak ikut.......

ajv6
30-03-2012, 07:43 PM
ada lg ke tempat makanan sedap kat langkawi...den ada kat langkawi la ni dok menginap di sea view hotel..

farah alia
30-03-2012, 07:48 PM
ada lg ke tempat makanan sedap kat langkawi...den ada kat langkawi la ni dok menginap di sea view hotel..

Bole try islandish restoran mknan sedap servis terbaik woooo..lobster dia mmg sedap sangat ikn kerapu tiga rasa perrghhh mmg best....

firtdoch
30-03-2012, 07:48 PM
kalo nk kena gulai panas2 dekat kuala teriang...sekian trima kasih

ilhamic
30-03-2012, 07:52 PM
ak jgk bakal pi bulan 4 nie...haha...pirst time...
g kaji bisnes keluarga haji ismail grup utk stdy..keke...

pajen6610
17-04-2012, 05:21 PM
kalau ada group student nk g, try tanya brother ni.. dia slalu wat trip kat lgkawi.. dr pg sampai mlm dia bawak kita.. huhuhu.. harga pun okes
0134319516- faiz

mhar_2086
19-04-2012, 01:53 PM
kuala triang..mkn murah2
kalau nk lagi power, g makan kt restoran nelayan..dkt hospital langkawi
SUPERB!!!

joee
19-04-2012, 02:04 PM
pegi area hj ismail group..situ sume de..tmp mkn2 kena round sndiri..isi minyak rm20 round la 1 pulau cari pot2 yg best...

aku dlu wt gitu la..

akumakangaji
19-04-2012, 02:08 PM
syukeu jumpa thread ni..cek kt langkawi la ni..

anipzz
21-04-2012, 03:27 AM
JOm pi langkawi...

firtdoch
21-04-2012, 03:42 AM
nk promote sket...hehe..sape2 ada hajat nk melancong ke langkawi pm aku...perseorangan ka,group ka boleh saja...harga boleh runding,saja promote travel agent bapa saudara...hehehe