PDA

View Full Version : Tolong aku belikan barang di EBAY


khairilhusni
19-02-2008, 08:49 PM
Salam, kat sini aku nak offer sape2 yg leh belikan aku barang di ebay?

Aku bayar melalui paypal sahaja + RM10 upah.

Kalau sape2 yg nak tolong tu, buzz aku di ym, khairilhusni80 sekarang.

haQ
20-02-2008, 12:52 PM
napa ko tak ebli ajer guna paypal account ko kh?
bak mai pm aku

khairilhusni
20-02-2008, 10:14 PM
aku nyer akaun ada problem.
dulu2 masa muda2 aku main2 bid.
ok, kalau ko setuju, siang esok aku ym ko.
malam ni aku ada keje.

tolong yer HAQ....

haQ
20-02-2008, 11:38 PM
hahah...tu lah ko mesti kes verify salah nih atau bid pastu xmoh beli

khairilhusni
22-02-2008, 01:34 AM
takpelah bro, aku dah beli by email.

Invoice
farmasalut.com
bpt1111@hotmail.com
Qty Description Unit Price Amount
1 Vichy Normaderm Night 21,95 21,95
1 Vichy Normaderm Anti-Imperfection Hydrating Care 50ml 19,95 19,95

Subtotal: $41,90
Shipping: 12,00
Currency is in U.S. Dollars (USD) Total: $53,90 USD
Note:The shipping costs are 16 USD, but I can discount 4 USD for the two items. And we will send some vichy samples.