PDA

View Full Version : Khidmat Servis dan Repair Aircond / Peti Ais / Mesin Basuh (0193822749)


Pages : [1] 2

roymaju
21-10-2011, 10:26 PM
Cahaya Kesyukuran Services (SA0203533-U) menyediakan perkhidmatan-perkhidmatan berikut:

Aircond:
-Supply Aircond
-Pindah Aircond / Pasang Aircond
-Service Aircond (full chemical servis indoor&outdoor,topup gas)
-Repair Aircond (tak sejuk,bocor,bising,dll..)

Repair Mesin Basuh:
-Repair kerosakan berikut:
>>error
>>air tak masuk / keluar
>>tak boleh spin / sangkut
>>bising
>>dll..

Repair Peti Ais / Chiller:
-Servis (topup gas)
-Repair kerosakan berikut:
>>tak sejuk
>>gas bocor
>>kompressor rosak
>>bising
>>frost/defrost
>>dll..

Turut menyediakan perkhidmatan wiring utk pemasangan lampu,kipas,water heater dan plug point

Hubungi kami di 0193822749 utk bantuan dan pertanyaan..

Area:Kuala Lumpur,Shah Alam,Putrajaya,Cyberjaya,Subang Jaya,Puchong,Damansara..

Dijamin Puas Hati Kerana Juruteknik Kami Terlatih...Kepuasan Anda adalah Keutamaan Kami...

roymaju
22-10-2011, 11:34 AM
bump hari ini :D

vc2216
22-10-2011, 11:45 AM
kami menyediakan perkhidmatan membaikpulih perkakas2 elektrik spt berikut:
-mesin basuh,membaiki mesin basuh,menyelesaikan masalah berkaitan mesin basuh spt xb'fungsi,error,xblh spin,bising,dll..

-peti ais,membaiki dan servis peti ais,menyelesaikan masalah2 berkaitan peti ais spt xsejuk,bocor,dll..

-microwave oven
-water heater
-hair dryer
-dll..

hubungi kami di 0193822749 utk bantuan dan pertanyaan lanjut :)
area:shah alam,putrajaya,cyberjaya,kajang,cheras,puchong

Free BUMP..semoga servis kepakaran tuan diperlukan serta usaha mendatangkan hasil yg lumayan..All the best to TT!! Amin..,Tabik ..! :)cgrock

roymaju
22-10-2011, 11:50 AM
Free BUMP..semoga servis kepakaran tuan diperlukan serta usaha mendatangkan hasil yg lumayan..All the best to TT!! Amin..,Tabik ..! :)cgrock

jutaan terima kasih atas sokongan :)cgrock

roymaju
22-10-2011, 07:26 PM
bump petang :)

roymaju
22-10-2011, 10:46 PM
22/10/11 bump :D

roymaju
23-10-2011, 10:58 AM
bump hari minggu :D

roymaju
23-10-2011, 07:43 PM
bump 23/10/11 :)

manisha07
23-10-2011, 11:16 PM
Hello and Hi to all my friends..
I am Manisha from Delhi.

roymaju
24-10-2011, 09:59 AM
Tea Time Bump :)

Keyrul37
24-10-2011, 10:08 AM
Hello and Hi to all my friends..
I am Manisha from Delhi.

apa plak nih...~X(

abeInc
24-10-2011, 10:08 AM
tt..mesin basuh bujang aku rosak..pahtu tv crt bujang aku pun rosak..meh shah alam repair boleh? pm saya

eday84
24-10-2011, 10:18 AM
kipas xde ke
kipas dah berlambak dah kat umah ni

roymaju
24-10-2011, 10:19 AM
apa plak nih...~X(
saya pn tgh duk pelik gak ni :D

roymaju
24-10-2011, 10:20 AM
kipas xde ke
kipas dah berlambak dah kat umah ni

boleh..xde masalah..saya blh dtg check dulu..apa masalahnya tu? :)

roymaju
24-10-2011, 11:23 AM
Jutaan Terima Kasih diucapkan kepada yg telah pm,call dan sms kami utk bantuan dan pertanyaan..masalah2 anda akan kami selesaikan segera..terima kasih atas sokongan warga CG

roymaju
24-10-2011, 12:57 PM
Cahaya Kesyukuran Services (SA0203533-U) menyediakan perkhidmatan-perkhidmatan spt berikut:

Aircond:
-Supply
-Pemindahan / Pemasangan
-Servis (full chemical servis indoor&outdoor,topup gas)
-Repair (tak sejuk,bocor,bising,dll..)

Mesin Basuh:
-Repair kerosakan berikut:
>>error
>>air tak masuk / keluar
>>tak boleh spin / sangkut
>>bising
>>dll..

Peti Ais / Freezer / Chiller:
-Servis (topup gas)
-Repair kerosakan berikut:
>>tak sejuk
>>gas bocor
>>kompressor rosak
>>bising
>>frost/defrost
>>dll..

Turut menyediakan perkhidmatan wiring utk pemasangan lampu,kipas,dan plug point

Hubungi kami di 0193822749 utk bantuan,pertanyaan dan sebarang komen..

Area:Kuala Lumpur,Shah Alam,Putrajaya,Cyberjaya,Subang Jaya,Puchong,Damansara..

Dijamin Puas Hati Kerana Juruteknik Kami Terlatih...Kepuasan Anda adalah Keutamaan Kami...

roymaju
24-10-2011, 05:05 PM
kipas xde ke
kipas dah berlambak dah kat umah ni

terima kasih atas pertanyaan anda,kami menyediakan perkhidmatan utk pemasangan kipas siling..

skateedge
25-10-2011, 07:57 AM
terima kasih atas pertanyaan anda,kami menyediakan perkhidmatan utk pemasangan kipas siling..

TT... utk kipas siling berapa upah + pasang holder skali...

roymaju
25-10-2011, 09:52 AM
TT... utk kipas siling berapa upah + pasang holder skali...

terima kasih atas pertanyaan,RM130 siap pasang utk 1unit..

roymaju
25-10-2011, 11:51 AM
Bump 25/10/11 :D

skateedge
25-10-2011, 12:01 PM
terima kasih atas pertanyaan,RM130 siap pasang utk 1unit..

TT.. kos termasuk pasang holder atau tk? holder TT sediakan atau owner rumah sediakan...

fiezie
25-10-2011, 12:08 PM
TT tanya sikit
peti ais tak sejuk..bising sangat motor dia kot..br 2tahun...sebab ape...coz baper...tolong PM

roymaju
25-10-2011, 12:36 PM
TT.. kos termasuk pasang holder atau tk? holder TT sediakan atau owner rumah sediakan...

kos termasuk holder,holder kami sediakan..lokasi di mana tu??berapa unit kipas nak pasang..

roymaju
25-10-2011, 01:52 PM
TT.. kos termasuk pasang holder atau tk? holder TT sediakan atau owner rumah sediakan...

saya dah PM harga,klu cmfirm blh call/sms saya..

roymaju
25-10-2011, 02:28 PM
TT tanya sikit
peti ais tak sejuk..bising sangat motor dia kot..br 2tahun...sebab ape...coz baper...tolong PM

saya dh PM..klu berminat boleh call/sms kami,tq..

roymaju
25-10-2011, 04:26 PM
tt..mesin basuh bujang aku rosak..pahtu tv crt bujang aku pun rosak..meh shah alam repair boleh? pm saya

Thanks bro,klu ada projek nti halo saya ok :D

roymaju
25-10-2011, 06:38 PM
bump sebelum solat maghrib :)

roymaju
25-10-2011, 11:34 PM
As'salam...bro yg nk buat pemasangan kipas dan lampu boleh PM,call atau sms saya utk comfirm ya,tq

roymaju
26-10-2011, 10:10 AM
Bump untuk hari ini :)

roymaju
26-10-2011, 04:36 PM
TT tanya sikit
peti ais tak sejuk..bising sangat motor dia kot..br 2tahun...sebab ape...coz baper...tolong PM

As'salam..klu jd nak buat peti ais tu call/sms saya ya...tq..

roymaju
26-10-2011, 10:13 PM
Bump 26/10/11 :)

roymaju
27-10-2011, 06:24 PM
Bump untuk 27/10/11

roymaju
28-10-2011, 09:17 AM
bump hari ini :)

fadli1982
28-10-2011, 11:12 AM
tt aircond aku x sejuk...jenis daikin inverter 1 hp...sbb x servis kot..berapa cas yer kalu kes gitu?lepas tu bila on dlm beberapa minit dia tetiba cut off sendiri.

roymaju
28-10-2011, 12:20 PM
tt aircond aku x sejuk...jenis daikin inverter 1 hp...sbb x servis kot..berapa cas yer kalu kes gitu?lepas tu bila on dlm beberapa minit dia tetiba cut off sendiri.

kena check dulu bro..sama ada board atau cooper censor rosak..tp klu xde apa2 kerosakan,servis utk daikin inverter 1hp rm180 shj..full chemical servis indoor ngn outdoor..lokasi di mana tu??kami blh dtg check,xde masalah..klu comfirm nak buat blh sms/call kami di 0193822749..

roymaju
29-10-2011, 01:53 PM
bump hari ini :)

roymaju
31-10-2011, 10:19 AM
today's bump :)

roymaju
31-10-2011, 03:38 PM
tt aircond aku x sejuk...jenis daikin inverter 1 hp...sbb x servis kot..berapa cas yer kalu kes gitu?lepas tu bila on dlm beberapa minit dia tetiba cut off sendiri.

Salam bro,klu jadi nak buat aircond tu call/sms kami utk cmfirm ya..tq :)

roymaju
31-10-2011, 10:10 PM
bump hari ini :)

roymaju
01-11-2011, 10:40 AM
Today's bump :)

IrfanCK
01-11-2011, 02:15 PM
aircond tak sejuk,berapa kos utk servis?

roymaju
01-11-2011, 02:34 PM
aircond tak sejuk,berapa kos utk servis?

aircond brand apa tu?brp hp?1.0hp,1.5hp,atau 2.0hp?

roymaju
01-11-2011, 11:41 PM
Bump hari ni :D

roymaju
02-11-2011, 10:33 AM
Good Morning :)

roymaju
02-11-2011, 05:05 PM
Bump petang :D

roymaju
03-11-2011, 11:54 AM
Bump 3/11/11 :)

roymaju
05-11-2011, 10:11 AM
Bump for 5/11/11 :)

roymaju
07-11-2011, 12:12 PM
Hari ini punya bump :D

popet89
18-11-2011, 11:46 PM
peti ais jenis chiller kecik tak berapa sejuk..
berapa kos servis ye?
aircond toshiba pun tak sejuk..
berapa kos?
area banting ada pergi tak?
thx

serai
25-11-2011, 02:45 PM
peti ais aku bile pasang trip..knp ye?

roymaju
12-12-2011, 10:44 PM
peti ais jenis chiller kecik tak berapa sejuk..
berapa kos servis ye?
aircond toshiba pun tak sejuk..
berapa kos?
area banting ada pergi tak?
thx

xsejuk mungkin sbb bocor atau gas kurang..
kalau bocor,tampal+topup gas rm180
kalau x bocor,topup gas rm80

aircond xsejuk mgkin sbb dah lama xservis,utk normal aircond 1.0hp servis+topup gas rm130..

banting pergi..

roymaju
12-12-2011, 10:48 PM
peti ais aku bile pasang trip..knp ye?

compressor rosak..peti ais brand apa?brp pintu?klu nak repair blh call/sms saya di 0193822749..

roymaju
12-12-2011, 10:52 PM
Today's Bump :)

roymaju
14-12-2011, 09:42 PM
Bump malam ini :D

roymaju
16-12-2011, 02:38 PM
Bump untuk hari ini :)

msazmer
16-12-2011, 02:43 PM
ape sebab mesin basuh bila air masuk pastu tak boleh keluarkan air dia? pastu dia takleh nk rinse,spin and wash..

kat board tu dia tulis mcm error...apa sebab?

juweialhaj
16-12-2011, 02:48 PM
TT boleh baiki 3doors freezer or chiller tak? Yg kedai punya ni tau.

roymaju
16-12-2011, 02:50 PM
ape sebab mesin basuh bila air masuk pastu tak boleh keluarkan air dia? pastu dia takleh nk rinse,spin and wash..

kat board tu dia tulis mcm error...apa sebab?

w/m brand apa?selalu klu jd mcmtu sbb board rosak/motor rosak..

roymaju
16-12-2011, 02:51 PM
TT boleh baiki 3doors freezer or chiller tak? Yg kedai punya ni tau.

boleh..apa masalahnya tu?

msazmer
16-12-2011, 03:19 PM
w/m brand apa?selalu klu jd mcmtu sbb board rosak/motor rosak..

samsung bro...mtor ok je...kalo board tu apa yg kene tukar?

roymaju
16-12-2011, 03:40 PM
samsung bro...mtor ok je...kalo board tu apa yg kene tukar?

technician kena dtg check dulu,mungkin ada komponen dlm board tu rosak,atau terbakar..

cyberiz
16-12-2011, 03:50 PM
area dengkil ada cover tak tauke?
kalu repair lampu rmh ada buat tak?
ada jual aircond 2nd tak? bajet dlm rm400 siap pasang.. (utk rmh)
byk plak aku tanya... :D

msazmer
16-12-2011, 03:53 PM
technician kena dtg check dulu,mungkin ada komponen dlm board tu rosak,atau terbakar..

tulah...kalo setakat benda yg simple2 je, baik try bukak sendiri...tp cuak jugak...kot2 hancur w.m tu dibuatnya..huhuhu...setahu sy, komponen dlm w/m ni tak lah mahal mana pun...takut service dia je la yg mahal...:D

roymaju
16-12-2011, 04:14 PM
tulah...kalo setakat benda yg simple2 je, baik try bukak sendiri...tp cuak jugak...kot2 hancur w.m tu dibuatnya..huhuhu...setahu sy, komponen dlm w/m ni tak lah mahal mana pun...takut service dia je la yg mahal...:D

spare part blh thn jgk la bro hrga nya..service kami/upah pasang rm30 je :)

mfadhlan
16-12-2011, 04:18 PM
salam sejahtera.

nak tanya, kalau setakat baiki kipas meja boleh? xpasti komponen ape yg terbakar sebab ada bau hangit,bila on je, pasang speed no.1 xjln, psg speed no.3 baru gerak tp slow la.
kalau harga repair murah,nk hantar la.area puncak alam.

roymaju
16-12-2011, 04:26 PM
area dengkil ada cover tak tauke?
kalu repair lampu rmh ada buat tak?
ada jual aircond 2nd tak? bajet dlm rm400 siap pasang.. (utk rmh)
byk plak aku tanya... :D

lampu rumah rosak apa bro?boleh je.
aircond 2nd dh sold out,klu ada nti saya inform :)
boleh je tanya :)

roymaju
16-12-2011, 04:27 PM
salam sejahtera.

nak tanya, kalau setakat baiki kipas meja boleh? xpasti komponen ape yg terbakar sebab ada bau hangit,bila on je, pasang speed no.1 xjln, psg speed no.3 baru gerak tp slow la.
kalau harga repair murah,nk hantar la.area puncak alam.

nak repair boleh je tp hrga repair dh lbh krg sama mcm hrga kipas baru :)

khairi78
16-12-2011, 04:45 PM
TT, den punya termos elektrik x berfungsi, boleh repair lagi ker? Brand toshiba.

roymaju
16-12-2011, 04:50 PM
TT, den punya termos elektrik x berfungsi, boleh repair lagi ker? Brand toshiba.

kena check dulu tgk apa rosak,klu blh repair,repair :)

juweialhaj
16-12-2011, 07:39 PM
boleh..apa masalahnya tu?

Baru lepas ada masalah. Saja nak cari technician lagi. Lg2 yg melayu. Saya area s.alam. Boleh kan cover kalo emergency suh dtg on the spot?

shahpapa
19-12-2011, 03:24 PM
bro roy.. area hulu langat cover x

roymaju
04-02-2012, 02:19 PM
Baru lepas ada masalah. Saja nak cari technician lagi. Lg2 yg melayu. Saya area s.alam. Boleh kan cover kalo emergency suh dtg on the spot?

boleh..xde masalah...

roymaju
04-02-2012, 02:19 PM
bro roy.. area hulu langat cover x

hulu langat xcover bro :)

roymaju
04-02-2012, 02:21 PM
bump for today :)

boyspark
07-02-2012, 08:23 PM
air con kalau 2 bape la charge je..

roymaju
09-02-2012, 12:30 PM
air con kalau 2 bape la charge je..

aircond brand apa , berapa hp ? baru ke 2nd ?

roymaju
09-02-2012, 03:10 PM
Bump hari ini :)

roymaju
09-02-2012, 04:13 PM
Bump for today :)

roymaju
10-02-2012, 07:36 PM
bump hari jumaat :)

roymaju
11-02-2012, 11:41 AM
bump hari ini :)

roymaju
13-02-2012, 02:23 PM
Monday's Bump :D

roymaju
03-03-2012, 02:52 PM
bump for today :)

faris_sn
18-04-2012, 09:10 AM
salam TT...peti ais den mcm dah kong...tp sayang nak beli baru takut rosak skit jerk...

suspected gas habis...brp anggaran kos

lg satu getah pintu ingat mau ganti brp kos gak ni...

peti ais brand samsung 2 pintu...dah dkt 10 thn pakai...

roymaju
18-04-2012, 10:09 AM
salam TT...peti ais den mcm dah kong...tp sayang nak beli baru takut rosak skit jerk...

suspected gas habis...brp anggaran kos

lg satu getah pintu ingat mau ganti brp kos gak ni...

peti ais brand samsung 2 pintu...dah dkt 10 thn pakai...

Dah pm harga :) terima kasih kpd yg bertanya :)

Huula
25-04-2012, 07:06 AM
salam tt, ekon rumah saya tak sejuk lak...sama da gas kurang, atau kompressor rosak..berapa kosnya TT?

roymaju
25-04-2012, 10:34 AM
salam tt, ekon rumah saya tak sejuk lak...sama da gas kurang, atau kompressor rosak..berapa kosnya TT?

Saya dah PM :)

roymaju
25-04-2012, 09:30 PM
bump 25/4/12

ed_zero
06-05-2012, 07:36 PM
salam TT...peti sejuk dah x sejuk..suspect getah..sebab dah koyak..takut bocor..berapa harga getah TT? brand LG..tq..

akecema
22-05-2012, 10:10 AM
pm aku harga servis aircond
air keluar, fan bising

sbb lama xservis kot

Ringgitman
22-05-2012, 10:31 AM
Salam TT.... Sya ada peti ais jenama GE 2 pintu side-by-side.... Dah tak sejuk rasa2 compressor dah ko... Dah 15 thn pakai... TT ader repair peti ais jenis ini x? Kalau ada anggaran kos dier brp?

faris_sn
04-06-2012, 10:52 AM
tuan ...air cond york 1 hp utk rumah den ni brp yg paling murah2 dah ler siap pasang...

izzo5439
04-06-2012, 03:20 PM
Tuan, untuk pindah aircond 1hp charge berape sekali dengan servis...

roymaju
26-06-2012, 09:43 PM
Bump malam ini..
maaf semua,sibuk sikit kebelakangan ni,tak sempat online & check forum..
apa-apa masalah boleh call atau sms terus ke 0193822749,maaf atas segala kesulitan,terima kasih semua..

roymaju
29-04-2013, 08:48 AM
Assalamualaikum..
Selamat Pagi..
Bump Pagi Isnin.

acoimy
30-04-2013, 12:33 PM
nk tanya air-cond apa yg bagus untuk bilik 20x16

slayer
30-04-2013, 04:54 PM
saya ada dua aircond yang rasanya bocor kat indoor... bocor tu sehalus-halusnya. lepas 2 bulan, gas aircond akan habis... dah penah hantar baiki, dia cakap ok je... kalau bole baiki, bole bitau berapa harga

roymaju
06-06-2013, 11:17 AM
Assalamualaikum & Salam Sejahtera Warga CG..

roymaju
23-06-2013, 02:03 PM
Bump hari minggu :)

krankk66
24-06-2013, 10:36 AM
bro upah bukak dan pasang brp charge area petaling jaya....

mattop
24-06-2013, 10:45 AM
nak servis 2 ketul 1hp... 1 ketul 1.5hp... bg quotation bos...

kawasan bandar baru bangi...

roymaju
24-06-2013, 10:47 AM
bro upah bukak dan pasang brp charge area petaling jaya....

saya pm :)

roymaju
24-06-2013, 10:49 AM
nak servis 2 ketul 1hp... 1 ketul 1.5hp... bg quotation bos...

kawasan bandar baru bangi...

Saya pm :)

roymaju
24-06-2013, 05:11 PM
Bump petang isnin..
Jaga kesihatan ye semua,kurangkan aktiviti luar..semoga cuaca segera pulih..

roymaju
25-06-2013, 12:51 PM
Bump hari selasa :) masih berjerebu..minum byk air ye :)

roymaju
26-06-2013, 12:42 PM
Bump Hari Rabu :)

roymaju
29-06-2013, 10:08 PM
Bump hari minggu :)

myvisilver
30-06-2013, 02:37 AM
salam bos...

nk tanya saya ada peti ais jenis samsung RT21MHSS dah dekat 10 tahun pakai.bahagian atas tempat ais sejuk tp bahagian bawah tak berapa sejuk,brape kos agak2 tu bos?lokasi putrajaya.

roymaju
30-06-2013, 10:56 AM
salam bos...

nk tanya saya ada peti ais jenis samsung RT21MHSS dah dekat 10 tahun pakai.bahagian atas tempat ais sejuk tp bahagian bawah tak berapa sejuk,brape kos agak2 tu bos?lokasi putrajaya.

Saya pm :)

Jaynazrin
30-06-2013, 11:03 AM
TT pm brapa upah pasang aircond 1hp baru. Nak tukar yg baru

roymaju
30-06-2013, 11:41 AM
TT pm brapa upah pasang aircond 1hp baru. Nak tukar yg baru

Saya pm :)

roymaju
30-06-2013, 04:27 PM
Bumping :)

roymaju
01-07-2013, 02:51 PM
Bring Up My Post :)

nazells
01-07-2013, 02:57 PM
mesin basuh x boleh spin, bunyi bising. nak baiki berapa kos ppm me

simn
01-07-2013, 03:02 PM
tt, sy punya aircond 1hp rosak sebab gas bocor. bape kos repair? lokasi kajang

roymaju
01-07-2013, 03:23 PM
mesin basuh x boleh spin, bunyi bising. nak baiki berapa kos ppm me

PM done :)

roymaju
01-07-2013, 03:34 PM
tt, sy punya aircond 1hp rosak sebab gas bocor. bape kos repair? lokasi kajang

Sudah PM :)

achok
01-07-2013, 07:43 PM
tt, kasi harga+upah pasang siap untuk 2.5hp inverter
kasi quote apa brand yg tt ada.

+

upah pindah+pasang 1 unit 1hp

+

chemical wash untuk 2 unit 1hp

roymaju
02-07-2013, 10:47 AM
tt, kasi harga+upah pasang siap untuk 2.5hp inverter
kasi quote apa brand yg tt ada.

+

upah pindah+pasang 1 unit 1hp

+

chemical wash untuk 2 unit 1hp

As'salam.saya sudah pm :)

roymaju
02-07-2013, 06:37 PM
BUMP petang selasa :)

roymaju
03-07-2013, 10:38 AM
Selamat pagi :)
BUMP :)

roymaju
04-07-2013, 10:28 PM
Bump sket :)

roymaju
05-07-2013, 10:35 AM
Salam Jumaat :)

roymaju
08-07-2013, 08:07 AM
Assalamualaikum..
Kasi up sikit :)

roymaju
09-07-2013, 10:16 AM
Selamat pagi...Esok kita mula berpuasa...
Salam Ramadhan saya ucapkan...
Selamat menunaikan ibadah puasa...
Mari sama-sama kita tingkatkan amalan...

bangau04
09-07-2013, 12:14 PM
Selamat pagi...Esok kita mula berpuasa...
Salam Ramadhan saya ucapkan...
Selamat menunaikan ibadah puasa...
Mari sama-sama kita tingkatkan amalan...

salam bro,klu microwave kita panaskan lauk tapi x panas,apa masaalahnya.. sedangkan supply ada! boleh repair ke & anggaran kos berapa? boleh pm saya..

roymaju
09-07-2013, 03:26 PM
salam bro,klu microwave kita panaskan lauk tapi x panas,apa masaalahnya.. sedangkan supply ada! boleh repair ke & anggaran kos berapa? boleh pm saya..

PM done :)

roymaju
10-07-2013, 07:21 AM
Selamat menjalankan ibadah puasa..

roymaju
11-07-2013, 10:23 AM
Bump pagi khamis :)

-Johan-
11-07-2013, 10:31 AM
meru klang cover tak? Servis aircond brpa bro?

kudut
11-07-2013, 10:37 AM
meru klang cover tak? Servis aircond brpa bro?

kota damansara... servis aircond brpa bro? weekend blh buek tak?

roymaju
11-07-2013, 10:37 AM
meru klang cover tak? Servis aircond brpa bro?

PM Sent :D

roymaju
11-07-2013, 10:41 AM
kota damansara... servis aircond brpa bro? weekend blh buek tak?

PM done :)

soyabean84
11-07-2013, 10:45 AM
TT, umah sy ada 1 aircond jenis lama, tp pakai yg split unit. Mg jns old-school pnya aircond sb remote pn xde.

Mslh skang aircond tu dah x sejuk, sy suspek ada mslh dgn compressor. Tp sy pn x pasti.

Aircond ni rasanya dah 10tahun x servis kot, maklumlah umah sewa, tuan umah pn x ambk kisah sngt psl aircond ni.

Agak2 TT berapa kos klau datang check dulu & servis yg mna patut? Karang kene mahal2 x berbaloi sb bkn sy pnya. Area batu caves.

joee
11-07-2013, 11:02 AM
bos mau tnya..klu peti ais bunyi dia kuat...pastu stop..nti bunyi balik apa sebab eh...

roymaju
11-07-2013, 11:03 AM
TT, umah sy ada 1 aircond jenis lama, tp pakai yg split unit. Mg jns old-school pnya aircond sb remote pn xde.

Mslh skang aircond tu dah x sejuk, sy suspek ada mslh dgn compressor. Tp sy pn x pasti.

Aircond ni rasanya dah 10tahun x servis kot, maklumlah umah sewa, tuan umah pn x ambk kisah sngt psl aircond ni.

Agak2 TT berapa kos klau datang check dulu & servis yg mna patut? Karang kene mahal2 x berbaloi sb bkn sy pnya. Area batu caves.

Dah PM bos :)

roymaju
11-07-2013, 05:05 PM
bos mau tnya..klu peti ais bunyi dia kuat...pastu stop..nti bunyi balik apa sebab eh...

PM done :)

roymaju
12-07-2013, 11:51 AM
Salam Jumaat :)

roymaju
13-07-2013, 11:35 AM
Selamat berhujung minggu...

roymaju
14-07-2013, 11:33 AM
Sedia menerima sebarang pertanyaan..
Boleh dihubungi bila2 masa...

roymaju
15-07-2013, 10:05 AM
Salam pagi isnin..kami sedia menerima panggilan anda..bila2 masa..

roymaju
16-07-2013, 10:11 AM
Selamat pagi :)

roymaju
16-07-2013, 05:35 PM
Selamat berbuka puasa...

zai1240
16-07-2013, 07:22 PM
salam..bleh repair water heater x? da x panas..ampeh tol..

sy area kajang

rasa2 brape kos repair?

ejalmlk
16-07-2013, 07:24 PM
Salam 1horse power aircond siap pasang beraoa ek. Meru klang

roymaju
16-07-2013, 07:35 PM
salam..bleh repair water heater x? da x panas..ampeh tol..

sy area kajang

rasa2 brape kos repair?

Wa'salam,water heater kami pasang je bro,xrepair...hehe sory..

roymaju
16-07-2013, 07:39 PM
Salam 1horse power aircond siap pasang beraoa ek. Meru klang

Pm done :)

roymaju
17-07-2013, 07:26 AM
Masuk hari ke 7 berpuasa... Alhamdulillah...

roymaju
18-07-2013, 01:14 PM
Waktu operasi:Isnin-Ahad, 9am-9pm

roymaju
19-07-2013, 01:51 PM
Waktu operasi:Isnin-Ahad,9am-9pm

roymaju
20-07-2013, 09:35 AM
promosi hari raya!!
full chemical servis 1.0hp:rm100
full chemical servis 1.5hp:rm130
full chemical servis 2.0hp:rm150

AREA:SUBANG JAYA,DAMANSARA,PUTRAJAYA,CYBERJAYA,& PUCHONG SAHAJA..

roymaju
20-07-2013, 11:02 PM
Promosi Hari Raya!!
full chemical servis 1.0hp:rm100
full chemical servis 1.5hp:rm130
full chemical servis 2.0hp:rm150

AREA:SUBANG JAYA,DAMANSARA,PUTRAJAYA,CYBERJAYA,& PUCHONG SAHAJA..

roymaju
21-07-2013, 11:43 AM
Promosi Hari Raya!!
full chemical servis 1.0hp:rm100
full chemical servis 1.5hp:rm130
full chemical servis 2.0hp:rm150

AREA:SUBANG JAYA,DAMANSARA,PUTRAJAYA,CYBERJAYA,& PUCHONG SAHAJA..

roymaju
22-07-2013, 08:28 AM
Promosi Hari Raya!!
full chemical servis 1.0hp:rm100
full chemical servis 1.5hp:rm130
full chemical servis 2.0hp:rm150

AREA:SHAH ALAM, SUBANG JAYA,DAMANSARA,PUTRAJAYA,CYBERJAYA,& PUCHONG SAHAJA..

roymaju
24-07-2013, 03:40 PM
Bump 24/7/13 :)

roymaju
25-07-2013, 12:06 PM
Bump 25/7/13 :)

roymaju
26-07-2013, 09:35 AM
Bump 26/7/13 :)

roymaju
27-07-2013, 09:41 AM
Bump 27/7/13 :)

roymaju
28-07-2013, 03:10 PM
Bump 28/7/13 :)

hannuz1010
28-07-2013, 10:48 PM
Salam...nk tanya kalo kat tempat tekan kat mesin basuh ada kelip2 dan bunyi buzzer, takleh nak spin.brape angaran nak repair yr...toshiba 6kg..

roymaju
28-07-2013, 11:44 PM
Salam...nk tanya kalo kat tempat tekan kat mesin basuh ada kelip2 dan bunyi buzzer, takleh nak spin.brape angaran nak repair yr...toshiba 6kg..

Saya dah pm :)

roymaju
29-07-2013, 08:45 AM
Salam pagi isnin warga CG :)

hulk80
29-07-2013, 09:07 AM
tt,mesin basuh umh sy tu..kalo basuh,rinse smua tu ok...kcuali spin sbb censor tu cam x dpt detect sgt bila pintu tutup..so sy kena sumbat benda kt celah utk ketatkan..bole fix ke?

roymaju
29-07-2013, 09:34 AM
tt,mesin basuh umh sy tu..kalo basuh,rinse smua tu ok...kcuali spin sbb censor tu cam x dpt detect sgt bila pintu tutup..so sy kena sumbat benda kt celah utk ketatkan..bole fix ke?

Boleh tuan, area mana tinggal.

roymaju
30-07-2013, 11:24 AM
Raya dah dekat ni...Sapa2 nak beli & pasang aircond baru,boleh calling2 saya... :)

nwa
30-07-2013, 11:28 AM
Raya dah dekat ni...Sapa2 nak beli & pasang aircond baru,boleh calling2 saya... :)

kalo aircond tak sejuk cas bape?

roymaju
30-07-2013, 11:31 AM
kalo aircond tak sejuk cas bape?

Aircond brp hp tuan?

nwa
30-07-2013, 11:32 AM
Aircond brp hp tuan?

entahler...haha...ni aircond owner lama punya...rasanya 1hp kot..paling tinggi pun 1.5hp...sbb letak bilik je

roymaju
30-07-2013, 11:39 AM
entahler...haha...ni aircond owner lama punya...rasanya 1hp kot..paling tinggi pun 1.5hp...sbb letak bilik je

Oh..
klu xsejuk kena check dulu sbb apa,mgkin dh lama xservis ataupun ada bocor kt mana2..
Klu 1hp full chemical servis indoor & outdoor rm120,klu 1.5hp rm150
Klu ada bocor kena check dulu bocor kt mana,tampal bocor & topup semula gas rm180.
Klu kapasitor rosak pn blh jd jgk,anggaran tukar kapasitor rm150-rm180.

blukor
30-07-2013, 12:07 PM
Salam TT,
Nak tanya pasal Peti sejuk...dua pintu...atas sejuk tapi bawah tak sejuk..
berapa agak2 kos nak repair ?
(umur peti sejuk dah hampir 10 tahun - brand samsung.)
Area Pasar borong selangor...

roymaju
30-07-2013, 12:26 PM
Salam TT,
Nak tanya pasal Peti sejuk...dua pintu...atas sejuk tapi bawah tak sejuk..
berapa agak2 kos nak repair ?
(umur peti sejuk dah hampir 10 tahun - brand samsung.)
Area Pasar borong selangor...

Salam,
Peti ais samsung selalunya sama ada termostat nya rosak, defrostheater, kipas, atau sumbat.. Anggaran kos repair dlm rm150-rm280 mcmtu.

silverchair959
30-07-2013, 12:28 PM
servis ekon 1hp amik berapa yer ??

roymaju
30-07-2013, 12:50 PM
servis ekon 1hp amik berapa yer ??

Full chemical servis indoor&outdoor rm120 tuan.

-Johan-
30-07-2013, 01:17 PM
Full chemical servis indoor&outdoor rm120 tuan.

Ini angkat unit turun bawah ke?

roymaju
30-07-2013, 02:06 PM
Ini angkat unit turun bawah ke?

Ye tuan, indoor&outdoor.

roymaju
31-07-2013, 12:49 PM
Salam... :)

roymaju
02-08-2013, 11:19 AM
Salam Jumaat..Jumaat terakhir Ramadhan ini..

Abdul wahob
02-08-2013, 11:43 AM
tt kalau dapur gas yg ada oven sekali tu bole bt tk......dapur gas mcm sumbat nk kena petik byk2 kali baru keluar api....jenama zanusi

roymaju
02-08-2013, 12:05 PM
tt kalau dapur gas yg ada oven sekali tu bole bt tk......dapur gas mcm sumbat nk kena petik byk2 kali baru keluar api....jenama zanusi

sory bos,dapur gas kami xbuat bos :D

Abdul wahob
02-08-2013, 12:09 PM
sory bos,dapur gas kami xbuat bos :D

ok tk pa......

eijai
02-08-2013, 01:32 PM
bro tambah gas aircon berape? lokasi mana?

roymaju
04-08-2013, 11:41 AM
bro tambah gas aircon berape? lokasi mana?

Salam bos,maaf lewat reply,busy skt :D
topup gas rm90,kami area puchong bos.

roymaju
12-08-2013, 09:22 PM
Salam Aidilfitri :)
Kami kembali beroperasi seperti biasa, isnin-ahad, 9am-9pm.

roymaju
13-08-2013, 10:09 AM
Kami kembali beroperasi seperti biasa, Isnin-Ahad, 9am-9pm

roymaju
19-08-2013, 04:20 PM
bump 19/8/13 :)

roymaju
20-08-2013, 07:55 AM
bump 20/8/13 :)

anbusan
20-08-2013, 08:16 AM
penutup beku peti ais ade jual tak bro hehe

roymaju
20-08-2013, 08:32 AM
penutup beku peti ais ade jual tak bro hehe

Xde jual bro,kami repair kerosakan mcm xsejuk sahaja :)

anbusan
20-08-2013, 12:13 PM
Xde jual bro,kami repair kerosakan mcm xsejuk sahaja :)

hehe mane tau bikin2 ade barang lebih haha. ade perkhidmatan repair ni ok la senang.

hasremi
20-08-2013, 12:26 PM
tt.. kalau pukul 5pm datang rumah repair peti sejuk boleh x?

roymaju
21-08-2013, 02:00 PM
tt.. kalau pukul 5pm datang rumah repair peti sejuk boleh x?

Baru baca ni, sibuk smlm, call/sms saya bosss....

roymaju
26-08-2013, 11:22 AM
bump 26/8/13 :)

roymaju
27-08-2013, 10:12 AM
bump 27/7/13 :)
maaf kpd yg saya lambat reply pm,saya jarang online,apa2 blh terus sms/call saya yea :)cgrock

Ibn Raffar
27-08-2013, 10:16 AM
bump 27/7/13 :)
maaf kpd yg saya lambat reply pm,saya jarang online,apa2 blh terus sms/call saya yea :)cgrock

kampung jawa, klang boleh datang ke tuan?

roymaju
03-09-2013, 08:00 AM
Bump 03/09/13 :)cgrock

roymaju
05-09-2013, 09:57 AM
Bump 05/09/13 :)

roymaju
11-09-2013, 10:29 AM
Bump 11/9/13 :)

roymaju
18-09-2013, 01:22 PM
Bump 18/9/13 :)

roymaju
20-09-2013, 08:12 AM
Assalamualaikum,
Salam Jumaat..
Maaf kepada yg saya lambat reply pm,xsempat online..
Terima kasih diucapkan atas sokongan anda semua..
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

roymaju
25-09-2013, 09:28 AM
Bump 25/9/13 :)

kiaspectra
25-09-2013, 09:44 AM
TT bleh quote harga tak..

peti sejuk kecik yang mini tu.

kerosakan..kat wayar belakang ada ais beku.. so air akan meleleh keluar la kat belakang tu..kenapa heh.

roymaju
25-09-2013, 09:53 AM
TT bleh quote harga tak..

peti sejuk kecik yang mini tu.

kerosakan..kat wayar belakang ada ais beku.. so air akan meleleh keluar la kat belakang tu..kenapa heh.

Kna check tu mungkin gas kurang atau cooling coil kotor.

kiaspectra
25-09-2013, 01:44 PM
Kna check tu mungkin gas kurang atau cooling coil kotor.

kalau repair yang ni ada tak agak2 mcm beli baru?

roymaju
25-09-2013, 01:58 PM
kalau repair yang ni ada tak agak2 mcm beli baru?

Anggaran rm90-rm200,tgk jugak apa masalahnya.

roymaju
27-09-2013, 07:37 AM
SALAM JUMAAT WARGA CG
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

roymaju
28-09-2013, 03:17 PM
Bump 28/9/13 :)

roymaju
30-09-2013, 10:47 AM
Bump 30/9/13 :)

tet
30-09-2013, 01:17 PM
as salam tt...

sebis ekon 1hp brapa? area nilai cover x?

roymaju
30-09-2013, 01:47 PM
as salam tt...

sebis ekon 1hp brapa? area nilai cover x?

Wa'salam tuan..
Full chemical servis 1hp rm130..
Tp nilai sy xcover, kl & selangor shj :)

roymaju
01-10-2013, 11:14 AM
Bump 1 Okt 13 :)

AKULAGI
01-10-2013, 10:11 PM
salam tt..
air cond brand hitachi 2hp....problem xsejuk...dh paggil technicien hittachi dtg check utk claim waranty...bila dia dtg check,,,problem piping bocor...so waranty xcover...berapa kos utk repair.....area puchong

roymaju
01-10-2013, 11:13 PM
salam tt..
air cond brand hitachi 2hp....problem xsejuk...dh paggil technicien hittachi dtg check utk claim waranty...bila dia dtg check,,,problem piping bocor...so waranty xcover...berapa kos utk repair.....area puchong

Wa'salam tuan,
Kna check tgk bocor nya tu, klu tukar piping baru, buat blk semua tukar baru rm250.

roymaju
02-10-2013, 10:38 AM
Bump 2 Okt 13 :)

alberq
02-10-2013, 10:47 AM
aslm..nak tanya ...saya punya mesin basuh keeluar asap...then saya check panel elctronic mcm terbakar especially kapasitor etc...bole tukar ke panel tu?

roymaju
02-10-2013, 11:20 AM
aslm..nak tanya ...saya punya mesin basuh keeluar asap...then saya check panel elctronic mcm terbakar especially kapasitor etc...bole tukar ke panel tu?

Wa'salam tuan,
Mesin basuh tuan jenis / jenama apa..
Klu kes mcm tu kami kna check tgk kerosakannya mcmmana, klu cuma kapasitor yg terbakar & xmenjejaskan panel tu mgkin masih blh repair..
Tp klu kami check panel tu dh rosak & perlu tukar baru, kna check dgn suplier sama ada mereka masih keluarkan panel model tu.

kasem_hashim
02-10-2013, 11:35 AM
Sy br pindah rumah nk re-install semula n nk service aircond. 1HP. Brape harge TT. Area sempadan S.Alam-Klang TT cover?

roymaju
02-10-2013, 12:27 PM
Sy br pindah rumah nk re-install semula n nk service aircond. 1HP. Brape harge TT. Area sempadan S.Alam-Klang TT cover?

Aircond 1hp normal / inverter? Klu normal, install rm180,free piping 10kaki, servis rm60.
Tp sblm tu nk tnya masa kontraktor lama buka aircond tu dia tutup blk x lubang piping kompressor? Klu xtutup, gas kosong kna topup semula.

Area situ kami cover.

kasem_hashim
02-10-2013, 01:16 PM
Aircond 1hp normal / inverter? Klu normal, install rm180,free piping 10kaki, servis rm60.
Tp sblm tu nk tnya masa kontraktor lama buka aircond tu dia tutup blk x lubang piping kompressor? Klu xtutup, gas kosong kna topup semula.

Area situ kami cover.

Aircond normal n diaorg tutup rasanyer piping compressor 2 kurang pasti plak....ok noted. nanti kwn call TT.

roymaju
02-10-2013, 01:33 PM
Aircond normal n diaorg tutup rasanyer piping compressor 2 kurang pasti plak....ok noted. nanti kwn call TT.

Ok tuan,
Pape roger lah :)

alberq
02-10-2013, 01:39 PM
Wa'salam tuan,
Mesin basuh tuan jenis / jenama apa..
Klu kes mcm tu kami kna check tgk kerosakannya mcmmana, klu cuma kapasitor yg terbakar & xmenjejaskan panel tu mgkin masih blh repair..
Tp klu kami check panel tu dh rosak & perlu tukar baru, kna check dgn suplier sama ada mereka masih keluarkan panel model tu.

jenama samsung model WA91U3
7 kg air turbo...tuan tolong cari kan panel tu bole?

roymaju
02-10-2013, 01:55 PM
jenama samsung model WA91U3
7 kg air turbo...tuan tolong cari kan panel tu bole?

Oh, samsung dh xkeluarkn lagi tuan panel utk model tu, klu nak kami blh pasang universal board utk mesin basuh tu, rm280 siap pasang.

alberq
02-10-2013, 01:56 PM
Oh, samsung dh xkeluarkn lagi tuan panel utk model tu, klu nak kami blh pasang universal board utk mesin basuh tu, rm280 siap pasang.

area mana bos?

roymaju
02-10-2013, 04:15 PM
area mana bos?

Kami cover KL & Selangor, tp ada area yg xcover..
Tuan tggal di mana?

alberq
02-10-2013, 04:33 PM
Kami cover KL & Selangor, tp ada area yg xcover..
Tuan tggal di mana?

alamak keh..keh..keh...kedah jauh dari cover la tu :)):))

roymaju
03-10-2013, 10:12 AM
Bump 3 Okt 13 :)

roymaju
10-10-2013, 04:16 PM
Bump 10 Okt 13 :)

roymaju
29-10-2013, 10:07 AM
Assalamualaikum,
Lama x up,hari ni up skt :)

zydy
29-10-2013, 12:04 PM
tt nak tanya skit,mesin basuh kat umah aku tu ada mslah skit,bila spin kering baju jer dia berbunyi bergoyang goyang,mslah mcm dia pusing tak center,gelong mcm tu,apa masalahnyer

roymaju
29-10-2013, 12:14 PM
tt nak tanya skit,mesin basuh kat umah aku tu ada mslah skit,bila spin kering baju jer dia berbunyi bergoyang goyang,mslah mcm dia pusing tak center,gelong mcm tu,apa masalahnyer

Salam tuan,
Mesin basuh jenama apa, auto/semiauto, topload/frontload..
Check dulu tuan, mgkin drum patah/gearbox patah.

zydy
30-10-2013, 09:04 AM
Salam tuan,
Mesin basuh jenama apa, auto/semiauto, topload/frontload..
Check dulu tuan, mgkin drum patah/gearbox patah.

http://www.mudah.my/New+samsung+washing+machine+7kg-23135041.htm
dulu ada pindah skali, bawa naik kereta,letak tak tegak,letak menidur belakang kereta,depa kata batu dia dah lari

alaq22
03-12-2013, 08:33 AM
salam tt..area putrajaya cover x?mesin basuh air xmasuk la..laen2 ok..

roymaju
03-12-2013, 09:11 AM
salam tt..area putrajaya cover x?mesin basuh air xmasuk la..laen2 ok..

Wa'salam..
Putrajaya cover..
Pm no utk kami hubungi..

giggsy
03-12-2013, 09:12 AM
bro, servis aircond brape charge? puchong area

roymaju
03-12-2013, 09:15 AM
bro, servis aircond brape charge? puchong area

Aircond brp hp tuan?
Jnis normal atau inverter?

giggsy
03-12-2013, 09:35 AM
Aircond brp hp tuan?
Jnis normal atau inverter?

jenis normal je. 2hp, 1.5hp, 1 hp. bape?

roymaju
03-12-2013, 09:45 AM
jenis normal je. 2hp, 1.5hp, 1 hp. bape?

Pm no hp utk kami hubungi.

oilfilter99
03-12-2013, 02:18 PM
tt pasang pintu umh bleh??

Lobey
03-12-2013, 02:31 PM
TT mesin basuh bising la masa spin.
kalau repair agak2 brp? area putrajaya.

Lobey
03-12-2013, 02:33 PM
salam tt..area putrajaya cover x?mesin basuh air xmasuk la..laen2 ok..

penapis penuh dgn karat kut.

HAJI ZIN
02-01-2014, 03:49 PM
ASALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN MEMBAIKPULIH SERTA
MEMBAIKI MESIN BASUH DAN PETI AIS SECARA TERUS DI
KEDIAMAN ANDA.

1. UPAH SERVICE SERENDAH RM50 BAGI SETIAP BARANGAN
YANG DIPERBAIKI.
2. KHUSUS DI KAWASAN BANGI, PUTRAJAYA DAN KAJANG.
3. KERJA-KERJA MEMBAIKPULIH AKAN DILAKUKAN OLEH
JURUTEKNIK KAMI YANG BERPENGALAMAN.
4. TERUTAMA DI KAWASAN PUTRAJAYA,BANGI DAN KAJANG.

JIKA BERMINAT BOLEH HUBUNGI ATAU SMS DAN WhatsApp
KAMI DI NOMBOR BERIKUT. 0176655361 (HAJI ZIN)

SILA LAYARI: http://justpaste.it/RepairPetiAisDanMesinBasuh

FACEBOOK: https://www.facebook.com/RepairPetiAisDanMesinBasuhPutrajayaBangiDanKajang

Tags:
repair peti ais kajang, repair peti ais bangi, repair peti bangi, baiki peti ais,baiki peti ais bangi

HAJI ZIN
02-01-2014, 04:02 PM
ASALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA.
KAMI MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN MEMBAIKPULIH SERTA
MEMBAIKI MESIN BASUH DAN PETI AIS SECARA TERUS DI
KEDIAMAN ANDA.

1. UPAH SERVICE SERENDAH RM50 BAGI SETIAP BARANGAN
YANG DIPERBAIKI.
2. KHUSUS DI KAWASAN BANGI, PUTRAJAYA DAN KAJANG.
3. KERJA-KERJA MEMBAIKPULIH AKAN DILAKUKAN OLEH
JURUTEKNIK KAMI YANG BERPENGALAMAN.
4. TERUTAMA DI KAWASAN PUTRAJAYA,BANGI DAN KAJANG.

JIKA BERMINAT BOLEH HUBUNGI ATAU SMS DAN WhatsApp
KAMI DI NOMBOR BERIKUT: 0176655361 (HAJI ZIN)

SILA LAYARI: http://justpaste.it/RepairPetiAisDanMesinBasuh

FACEBOOK: https://www.facebook.com/RepairPetiA...BangiDanKajang

Tags:
repair peti ais kajang, repair peti ais bangi, repair peti bangi, baiki peti ais,baiki peti ais bangi

alang_nizms
02-01-2014, 04:15 PM
bilo nk amik mesin basoh den

helmi maryam
02-01-2014, 04:17 PM
kalau aircond rosak agak2 beraap kos upah repair?

tak bole on huhuhu

Rizza
07-01-2014, 11:40 PM
salam tuan.
kalau nak pasang aircond brp charge?
kalau nak pindah - bukak dan pasang kat rumah baru, brp charge?

t kasih

roymaju
10-01-2014, 09:45 AM
bilo nk amik mesin basoh den

Salam,kt mano mesin basuh?

roymaju
10-01-2014, 09:47 AM
kalau aircond rosak agak2 beraap kos upah repair?

tak bole on huhuhu

Salam,kena check dulu tuan apa problemnya.aircond brp hp ni?

roymaju
10-01-2014, 09:48 AM
salam tuan.
kalau nak pasang aircond brp charge?
kalau nak pindah - bukak dan pasang kat rumah baru, brp charge?

t kasih

Salam,
Aircond brp hp?
Nak pindah dr mana ke mana tu tuan?

helmi maryam
10-01-2014, 11:52 AM
Salam,kena check dulu tuan apa problemnya.aircond brp hp ni?

rasanya 1 hp jer....tuan bole repair x?saya tinggal kt ampang

Rizza
10-01-2014, 01:15 PM
Salam,
Aircond brp hp?
Nak pindah dr mana ke mana tu tuan?

Owh ade ikut hp ye
Aircond 1.5hp
Shah alam ke setia alam

roymaju
13-01-2014, 07:51 AM
Owh ade ikut hp ye
Aircond 1.5hp
Shah alam ke setia alam

1.5hp klu yg jnis normal tiada inverter pindah & pasang di tempat baru rm320 tuan.