PDA

View Full Version : kepada sesiapa yang nak sewa lori 10 tayar


minahslim
18-01-2008, 05:43 PM
jika anda berminat nak sewa lori 10 tayar yang ader premit dan pemandu dengan sewaan untuk setahun atau sebulan.

firstmuska
18-01-2008, 07:32 PM
ini area mane nih???

minahslim
19-01-2008, 07:24 AM
ni area selangor.... kalau nak kami boleh uruskan untuk seluruh negara punya....

minahslim
19-01-2008, 07:26 AM
kami boleh sediakan sekurang-kurangnya 100 biji lori

zakizakaria
19-01-2008, 03:19 PM
aku nak sewa lori 30 untuk kerja tanah kat melaka. tlg call zaki 017-2545065

krishnah
15-02-2008, 03:57 PM
Nama saya krishnah, saya nak sewa lori,i ada satu projek dekat terenganu,i nak 10 lori 10 tayar.i call hp encik tapi tak jawap.nombor hp saya 012-3599758.jawap secepat mungkin.tq

krishnah
16-02-2008, 02:47 PM
bila encik boleh hubung i tentang sewa lori.call me 012-3599758

krishnah
16-02-2008, 03:02 PM
saya ada pengawal keselamatan company(ISO),sesiapa nak security boleh hubung saya 012-3599758

antziust
22-02-2008, 10:38 AM
sy perlu kan lori 10 tayar dlm seratus biji dgn segera..
tlg hubungi sy (017-2435405) krn sy call no HP x dpt..

328i
28-03-2008, 10:15 PM
askm,,
ada lagi lori sewa ni,,,,,
saya minat nak guna,,
email kat saya info..
ad_zone74@Yahoo.com

kickers78
29-03-2008, 07:06 AM
jika anda berminat nak sewa lori 10 tayar yang ader premit dan pemandu dengan sewaan untuk setahun atau sebulan.

betul ke ni bro???aku baru lepas deal dgn sorang mamat yg perlukan lori ni..crite ni cuma utk iktibar je..mula2 aku tanye la tokey lori ni,aku nk sewa lori tyr 10..dia kate mmg ada,dlm stor dia pn byk lori tyr 10..tp bl aku bwk jmp mamat yg nk sewa lori tu,tetibe je tokey tu kate xde..yg ada cuma tyr 6..aku punye la bengang..mamat tu lg la..dh la dr kl,tp x dpt pape..cian kat dia.

gengjawa
29-03-2008, 09:06 AM
laku betol lori 10tayar nie mcm pisang goreng panas!!

my pren
29-03-2008, 02:04 PM
aku pun nak sewa lori...call/sms aku bro

my pren
29-03-2008, 02:09 PM
betul ke ni bro???aku baru lepas deal dgn sorang mamat yg perlukan lori ni..crite ni cuma utk iktibar je..mula2 aku tanye la tokey lori ni,aku nk sewa lori tyr 10..dia kate mmg ada,dlm stor dia pn byk lori tyr 10..tp bl aku bwk jmp mamat yg nk sewa lori tu,tetibe je tokey tu kate xde..yg ada cuma tyr 6..aku punye la bengang..mamat tu lg la..dh la dr kl,tp x dpt pape..cian kat dia.

cume ko bagi maklumat cikit pasal tokeh atau org yg bekenaan bagi ko maklumat pasal lori tu...aku nak tau gak tokeh mana yg menipu tu...wat naya org jee..hampehh toii tokeh tu...

kickers78
29-03-2008, 05:32 PM
cume ko bagi maklumat cikit pasal tokeh atau org yg bekenaan bagi ko maklumat pasal lori tu...aku nak tau gak tokeh mana yg menipu tu...wat naya org jee..hampehh toii tokeh tu...

aku bengang btul ms tu sbb aku yg bwk mamat tu dari kl turun johor..lori tokey cine tu byk..sbb skrg sume org keja tyr 10,so tyr 6 dia parking jer..bl ada kerja mcm ni,dia belit ayat pulak..nk keluarkn tyr 6 dia la tu...btul x?bro pren..klau ko x caye,ko bole pancing phone dia..mst dia ckp tyr 10 bole ready punye..

my pren
29-03-2008, 09:31 PM
aku bengang btul ms tu sbb aku yg bwk mamat tu dari kl turun johor..lori tokey cine tu byk..sbb skrg sume org keja tyr 10,so tyr 6 dia parking jer..bl ada kerja mcm ni,dia belit ayat pulak..nk keluarkn tyr 6 dia la tu...btul x?bro pren..klau ko x caye,ko bole pancing phone dia..mst dia ckp tyr 10 bole ready punye..

ye kee..mmm..kalau mcm tu sekali je laa beurusan dgn org mcm tuu...

kapalkorek08
03-04-2008, 12:01 PM
ade lg ke lori 10 tayar ni??..klu ade lg sy nak sewa dlm 450buah utk projek 2nd bridge Penang..pls call 012-6911121 nazrie..klu tak cukup brape yg ade je la...tq

penjejak
03-04-2008, 12:09 PM
jika anda berminat nak sewa lori 10 tayar yang ader premit dan pemandu dengan sewaan untuk setahun atau sebulan.

salam,

mana tuan tanah ni..
ramai bonar tgh mencarik...

kapalkorek08
03-04-2008, 12:10 PM
ade lg ke lori 10 tayar ni??..klu ade sy nak sewa dlm 450buah utk projek 2nd bridge Penang..pls call 012-6911121 nazrie..klu tak cukup brape2 yg ade je la..projek dah confirm..duit pun dah ready..cuma lori je yg takde...

kickers78
04-04-2008, 06:37 AM
ade lg ke lori 10 tayar ni??..klu ade sy nak sewa dlm 450buah utk projek 2nd bridge Penang..pls call 012-6911121 nazrie..klu tak cukup brape2 yg ade je la..projek dah confirm..duit pun dah ready..cuma lori je yg takde...


wah..banyaknye lori ko nk gune bro?tuan tanah ni mesti tgh pening nk bagi2 lori kat penyewa..hehehe..mcm pisang panas..

kickers78
04-04-2008, 06:47 AM
lori trailers x leh gune ke?hehehe ..saje bg idea.sbb aku pnh dgr ada kontraktor yg guna trailers ni wat angkat tnh/batu..kapasiti 1 trailers = 3 lori tripper.amacam,ada brani nk gune?

kapalkorek08
04-04-2008, 02:59 PM
mmg nak pakai byk pun...masalah jugak klu takde lori ni...

kickers78
05-04-2008, 07:04 AM
mmg nak pakai byk pun...masalah jugak klu takde lori ni...

sume org kejar lori tyr 10..mcm mn nk cukup.tokey2 lOri tu sendri dah ada projek..tambah pulak projek2 mega nih..tyr 6 x laku lar..harga lori pn aku dgr2 diaorg nk naikkan..guna trailers lg bagus..hehehe.

kuds
05-04-2008, 09:44 PM
Boleh tahu berapa sewa setiap bulan?
sila hubungi saya 012 3958786

kickers78
05-04-2008, 11:12 PM
Boleh tahu berapa sewa setiap bulan?
sila hubungi saya 012 3958786

bro..tuan tnh ni dah lame sepi..sibok sgt uruskan lori kot..demand lori tyr 10 byk sgt.hehehe..

kapalkorek08
07-04-2008, 11:11 AM
dlm rm9000 sebulan...klu boleh call gua 012-6911121

kickers78
08-04-2008, 12:30 PM
dlm rm9000 sebulan...klu boleh call gua 012-6911121

lori tyr 10 sewa 9k sbulan kire murah lar tu..purata sewa sehari = rm346-minyak sehari rm200=untung kasar seratus lbh je..blm tolak duit gaji driver lg tu..
kalau guna trailers lg jimat..1 trailers = 3 tripper.harga sewa trailers kene tgk site dulu baru bole bg harga.

jackson88
08-04-2008, 01:27 PM
boleh x contact 0193367678 jackson.urgent nak lorries

kickers78
09-04-2008, 12:03 PM
boleh x contact 0193367678 jackson.urgent nak lorries


bro..lu nk lori ape bro?tyr 10,ke trailers 40ft nyer?

AutoGlobalZone
09-04-2008, 12:50 PM
Bisness lori mmg bagus tapi maintenance tinggi kot..
Berapa minimum hari kalau nak sewa?

SharmCos
09-04-2008, 01:00 PM
Waaaaa nak sewa gak lori 100 bijik utk 2 tahun.. sapa ada?

Trailer x bleh la sebab xleh jack.. jenuh la nak turunkan tanah guna cangkul.. mana nak cari Hang Kebun ramai2? :p

kickers78
10-04-2008, 06:48 AM
Waaaaa nak sewa gak lori 100 bijik utk 2 tahun.. sapa ada?

Trailer x bleh la sebab xleh jack.. jenuh la nak turunkan tanah guna cangkul.. mana nak cari Hang Kebun ramai2? :p

mmg la x bole jack bro..gune sawa tolak je..x takut lori tumbang..lgpn aku tau ada tokey cine yg gune trailers ms buat projek kat PTP phase 1&2 dulu..trailers bole tarik tanah +-70tonne..tripper baru bape tonne.pling byk pon 25tonne..

kapalkorek08
10-04-2008, 11:10 AM
minyak ditanggung oleh kontraktor...so rm9k tu kira tinggi jugak tu...

firstmuska
14-04-2008, 03:53 PM
ada sapa yg minat nak sewa 10 tayar lagi??? kalau ada kasi kol aku bgtau detail projek, n aku nak tengok LOI n Offer letter.... kalau ada tu sumer boleh sain kontrak terus.... kol/msg aku 0163456141

ayie
16-05-2008, 12:40 AM
saya ayie.. mcm mane saya boleh berunding dgn tuan utk saya sewe lori tuan.. tlg kol saya di 0172121727. tq

saudagarbiasa
17-05-2008, 01:12 AM
Gua pun ada lori tayar 10..siapa minat..bleh SMS gua...lori hantu pun ada

MUZRI
17-05-2008, 10:35 AM
bagus ni..kongsi komisyen.. ada projek di johor nak 200 lori.. 50 dah pakai kat sana

saudagarbiasa
18-05-2008, 12:54 AM
Bro muzri..kasi kao punya HP or email then kita akan hantar offer letter

awi2000
19-05-2008, 06:31 PM
ada sapa yg minat nak sewa 10 tayar lagi??? kalau ada kasi kol aku bgtau detail projek, n aku nak tengok LOI n Offer letter.... kalau ada tu sumer boleh sain kontrak terus.... kol/msg aku 0163456141

salam bro...saya dapat tawaran untuk bekalan lori tayar 10...nak 40 biji...area tg malim..rege boleh runding atas sebutan bro...perjalanan 100km...jadual kja 8 pagi hga 6 petang k..sila nyatakan quatition yang bro boleh terima untuk kja angkut kuari ..di tg malim ini...tempat simpan lori dan kuaters pemandu...disediakan..:D hubungi segera hp 0124150976 awi penang>>>>ym abang_awi2000 profit sharing boleh bcg kemudian.>>.sila hubungi saya pada kadar segera K>>>

awi2000
19-05-2008, 06:36 PM
TAWARAN LORI TAYAR 10:

kepada warga CG sapa2 yang berminat untuk pjek lori tayar 10 ni...sila baca LOI yang saya terima ni...jika bekalan lori ader...dan setuju dgn syarat co bagi kat saya ni...kit urus sama2 dan profit sharing kita ambil ...setelah pjek berjaya k..siapa berminat hubungi saya segera:hp 0124150976 awi penangMus'ab Jamaludin to me

show details May 16 (3 days ago)


Reply


Kepada: Jawawi bin salidin

Tuan,
Per: Tawaran membekalkan lori tanah/tripper 10 tayar berpermit/tanpa permit bagi tujuan kerja kerja tanah, setiap satu tahun diperbahrui


Merujuk perkara di atas, adalah dengan sukacitanya syarikat kami telah menerima tawaran pembekalan kenderaan bagi kerja kerja di atas dan menjemput syarikat Tuan bagi membekalkan sejumlah kenderaan yang di perlukan mengikuti terma terma asas di bawah,

Syarikat Tuan hendaklah mematuhi terma terma di bawah :-

No. Lokasi Kuantiti Jarak Tawaran Sewa Tahun Pajakan

1. Tg. Malim 40 100km 3

Tawaran pajakan : Rm 19,000.00 setiap unit sebulan
Tahun pajakan: 3 tahun

Bilangan Hari Kerja : 26 hari bekerja satu bulan
Waktu Bekerja: Jam 8pagi - 6 petang
Kesalahan Lalulintas : Akan di tanggung oleh pemilik lori sekiranya pemandu
ingkar arahan lalulintas
Tarikh Mula Bekerja: Bila bila masa mengikut persetujuan kedua dua pihak
Pemandu : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Tempat Tinggal : Adalah tanggungjawab pihak kami sepenuhnya
Tempat Letak Lori : Adalah tanggungjawab pihak kami sepenuhnya
(Mempunyai kawalan keselamatan)
Kerosakkan Lori : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Bahanapi : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Baikpulih (maintenance) : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Denda Lewat
Penghantaran ke Lokasi : Rm1,000.00 sebuah lori bagi setiap hari yang lewat
Bayaran:
pertama : Pembayaran wang deposit akan di bayar setelah lori
tiba di tapak lokasi berkeadaan baik setelah di periksa, bayaran deposit sebanyak Rm1,000.00 bagi setiap lori akan di jelaskan pada hari yang sama menggunakan Bank Guarantee


kedua : Pembayaran pertama akan di jelaskan setiap seminggu satu bayaran dalam satu bulan setelah resit tuntutan di serahkan untuk pengiraan pada hari yang sama

Pihak syarikat tuan hendaklah memberi notis kepada syarikat kami sama ada secara bertulis atau menghubungi pegawai kami sebelum sebarang penghantaran lori di buat ke tapak projek. Pihak tuan di kehendaki memberi nombor lori tuan secepat yang mungkin kepada kami untuk memudahkan urusan kemasukan lori ke tapak projek.

Sepanjang tempoh kontrak, pihak tuan hendaklah mematuhi segala arahan yang di berikan oleh pihak kami dari masa ke semasa. Sila kemukakan satu salinan geran lori kepada pihak kami

Sekian Terima Kasih

ardeen
20-05-2008, 12:47 PM
TAWARAN LORI TAYAR 10:

kepada warga CG sapa2 yang berminat untuk pjek lori tayar 10 ni...sila baca LOI yang saya terima ni...jika bekalan lori ader...dan setuju dgn syarat co bagi kat saya ni...kit urus sama2 dan profit sharing kita ambil ...setelah pjek berjaya k..siapa berminat hubungi saya segera:hp 0124150976 awi penangMus'ab Jamaludin to me

show details May 16 (3 days ago)


Reply


Kepada: Jawawi bin salidin

Tuan,
Per: Tawaran membekalkan lori tanah/tripper 10 tayar berpermit/tanpa permit bagi tujuan kerja kerja tanah, setiap satu tahun diperbahrui


Merujuk perkara di atas, adalah dengan sukacitanya syarikat kami telah menerima tawaran pembekalan kenderaan bagi kerja kerja di atas dan menjemput syarikat Tuan bagi membekalkan sejumlah kenderaan yang di perlukan mengikuti terma terma asas di bawah,

Syarikat Tuan hendaklah mematuhi terma terma di bawah :-

No. Lokasi Kuantiti Jarak Tawaran Sewa Tahun Pajakan

1. Tg. Malim 40 100km 3

Tawaran pajakan : Rm 19,000.00 setiap unit sebulan
Tahun pajakan: 3 tahun

Bilangan Hari Kerja : 26 hari bekerja satu bulan
Waktu Bekerja: Jam 8pagi - 6 petang
Kesalahan Lalulintas : Akan di tanggung oleh pemilik lori sekiranya pemandu
ingkar arahan lalulintas
Tarikh Mula Bekerja: Bila bila masa mengikut persetujuan kedua dua pihak
Pemandu : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Tempat Tinggal : Adalah tanggungjawab pihak kami sepenuhnya
Tempat Letak Lori : Adalah tanggungjawab pihak kami sepenuhnya
(Mempunyai kawalan keselamatan)
Kerosakkan Lori : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Bahanapi : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Baikpulih (maintenance) : Adalah tanggungjawab pihak tuan sepenuhnya
Denda Lewat
Penghantaran ke Lokasi : Rm1,000.00 sebuah lori bagi setiap hari yang lewat
Bayaran:
pertama : Pembayaran wang deposit akan di bayar setelah lori
tiba di tapak lokasi berkeadaan baik setelah di periksa, bayaran deposit sebanyak Rm1,000.00 bagi setiap lori akan di jelaskan pada hari yang sama menggunakan Bank Guarantee


kedua : Pembayaran pertama akan di jelaskan setiap seminggu satu bayaran dalam satu bulan setelah resit tuntutan di serahkan untuk pengiraan pada hari yang sama

Pihak syarikat tuan hendaklah memberi notis kepada syarikat kami sama ada secara bertulis atau menghubungi pegawai kami sebelum sebarang penghantaran lori di buat ke tapak projek. Pihak tuan di kehendaki memberi nombor lori tuan secepat yang mungkin kepada kami untuk memudahkan urusan kemasukan lori ke tapak projek.

Sepanjang tempoh kontrak, pihak tuan hendaklah mematuhi segala arahan yang di berikan oleh pihak kami dari masa ke semasa. Sila kemukakan satu salinan geran lori kepada pihak kami

Sekian Terima Kasih

macam loi aku jeeeeeeeeeee ni :-?

skyvirus
21-05-2008, 09:14 AM
Salam. please call me at this number 0122423887. i want to rent 100 lorries with permit n 300 lori hantu. call me for details please.

regards,
hafiz:)

firstmuska
21-05-2008, 09:51 AM
aku ada projek kat cyberjaya n tg.malim.... direct to the maincon... so aku nak kontek direct to the owner... pengenal akan dapat komisen bg setiap lori yg diberi sewa... kol aku, aku akan bg detail.... nak lori 10 tayar n lori hantu... 0163456141 - mus -

rahmanbhg
21-05-2008, 10:53 PM
saya pn ada suplier lori.jika sapa 2 nak sewa lori tanah boleh ctc saya rahman 0176434242

bulatan
23-06-2008, 08:19 AM
morning..

ok...cik ade menyediakan lori 10 tayar ke?
saya memerlukan lori 10 tayar untuk projek pembinaan lebuhraya di terengganu.agak2 berapa biji yang cik ada buat masa sekarang?

email saya di : bullet_invisible@yahoo.com

noordinyaakub
23-06-2008, 04:27 PM
Saya noordin, site manager untuk UEM 2nd bridge project. Perlukan
lori tayar 10 untuk tanah merah dan pasir.Please call : 012-4390016.

john.baem
05-09-2009, 12:03 AM
up skit thread nih.

saya perlukan banyak lori 10 tayar,

ini untuk trip semenyih - lcct.
saya memerlukan lori dengan kadar segera. kepada sesiapa yang betul2 serius boleh hubungi saya terus jika ada bekalan lori.

0123081949 baem

arisss
29-04-2010, 09:40 PM
Lori Hantu diperlukan segera............

LOI 13k
Lokasi: area LCCT
Jarak angkutan : 7km -8km [dalam site je]
Tanggungan Owner lori : Lori, pekerja, diesel dan maintenance
Tanggungan Kami : Tempat tinggal pekerja siap dengan air dan api serta kawalan keselamatan 24 jam,parking lori.
Kuantiti lori : 50-300 biji
Jangkamasa Projek : 12 bulan plus 12 bulan
Kos sewaan :13k per lori
Bayaran : daily before 12.00 PM[cash][nego]
Deposit :2k per lori.Lori sampai kat site on da spot 2k byr cash
Trip :18 trip minimun after 18 trip kira rm 1.80 per tan[nego]

LOI 8.5k
Lokasi: area Pulau Carey
Jarak angkutan : 5km -6km [dalam site je]
Tanggungan Owner lori : Lori, pekerja, dan maintenance
Tanggungan Kami : Tempat tinggal pekerja siap dengan air dan api serta kawalan keselamatan 24 jam,parking lori.
Kuantiti lori : 50-300 biji
Jangkamasa Projek : 12 bulan plus 12 bulan
Kos sewaan :8.5k per lori
Bayaran : daily before 12.00 PM[cash][nego]
Deposit :2k per lori.Lori sampai kat site on da spot 2k byr cash
Trip :18 trip minimun after 18 trip kira rm 1.80 per tan[nego]

sape2 yang berminat dan setuju dengan term kat atas sila call saya untuk prepare agreement.hari ni agreement siap, esok bleh sain agreement.....


sila call saya.sy xselalu online kat sini

012-9491200 [farisss]

akeim
12-07-2010, 02:25 AM
URGENT...

KEPADA : Yang berkenaan..

TAJUK : nak cari lori sewa, 3tan (TIPPER)

UNIT DIPERLUKAN : 10-12 Unit

JENIS KERJA : nak wat kerja kat estate (ANGKAT TANAH)

LOKASI : kat rompin pahang

hubungi saya 0127960039 MR LOKMAN...

berapa unit ada pun belasah lah....
tel jer nego harga... dulu..
lori kosong pun tak per....(lori hantu)
email boleh
skype leh
chat kat facebook pun leh akeim27@yahoo.com

TARIH MSG.. : 12 - JULY - 2010
LAST D.DATE : 1 MINGGU.. DARI TARIKH TERSEBUT

SALAM...

TQ...

nuzyie
14-07-2010, 11:38 AM
Salam semua......


kepada sape2 yang ader lori hantu nk kira sewa bulan atau tan sila hubungi saya.saya ada dapat site dekat LCCT direct account dengan menta .

019-794 2926
nik faris
marketing manager

aireen9
10-12-2011, 11:49 AM
Kami 017-2396413 mencari lori sewa tipper hantu tanpa permit, kerja kat kawasan lombong bijeh, pasir, tanah, mesti Siap dgn maintenace,Lori +driver. Minyak diesel kami sediakan.Jarak pergi balik cuma 20km di pahang. Segera segera hubungi kami 017-2396413 [email]dmenshin@gmail.com http://benih-ketutu-keli.blogspot.comhttp://1.bp.blogspot.com/-kDvXrhLGz9E/TuLTV3KBL3I/AAAAAAAAAJs/Z3hPp_zCXss/s1600/loriHantu.jpg

hafizcompany
20-09-2012, 08:20 PM
masih ad lg x, lori yg bleh disewa.... lori tipper or treller 10 tyar keatas..

klu ad, email segera at hafiz_company@yahoo.com

blackiel
20-09-2012, 08:32 PM
aku nk bukak bisnes lori gak ar...

mnurazmi
20-12-2013, 01:25 AM
Saya berminat untuk menyewa 30 buah lori selama 5 tahun...Syarat mestila bersertakan :
1. Driver
2. Maintenance

Remarks : Diesel kami sediakan

Sila hubungi saya segera di 014-6666557


Azmi
MNN Integrated Logistics Sdn Bhd