PDA

View Full Version : pengedar diedel petronas D(2).....


zairil_tnb
08-01-2008, 05:51 PM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam

ziedane
08-01-2008, 05:57 PM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam

hang ni salah thread kot.

ni salah disisi undang undang.nak mesti nak seludup masuk thailand.aku report kan

jutawan_senyap
08-01-2008, 06:00 PM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam

nanti aku try survey......member aku ada.

znlftr
08-01-2008, 06:17 PM
wei, org kat tawau tak cukup diesel wei! :))

mariko
08-01-2008, 08:21 PM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam

dah sesat ni tak jumpa pintu rumah :)) ni nak soh org supply ke atau mencari supplier...penah supply kat sape ek dulu minyak diesel ni :-? tapi tak sampai selori laa..dlm 3drum camtu laa

saidins
08-01-2008, 09:51 PM
Carilah Azhar anak tok imam kodiang. Bini dia ahli parlimen, rasanya lebih drp tu pun dia blea supply kot.

zairil_tnb
09-01-2008, 01:33 AM
hang ni salah thread kot.

ni salah disisi undang undang.nak mesti nak seludup masuk thailand.aku report kan

yang nie bukan yg salah punya la....ada lesen....org yg nak supplier minyak tue pun kena ada lesen dari petronas...bukan seludup cm gitu je...nak seludup pe nya...siap 5 lori 32000 liter lagi...itu lori petronas yg paling besar sekali

adam hakim
09-01-2008, 07:14 AM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam

aku ingat jual kad tadi 1.90 nak jer aku sapu semua:D

mariko
09-01-2008, 09:27 AM
en.zairil nak supply kat sape ek..ada few company yg leh supply diesel type D (2) ni...tapi tatau lee rege dia berapa...cuba en.zairil guna search engine..macam alibaba.com banyak list supplier semua...tapi rege tu tatau la berapa

mariko
09-01-2008, 09:28 AM
oo nama dia D2 petronas diesel...tak silap saya lee

gfauzi82
10-01-2008, 02:53 PM
Askum,
Adakah order ini masih valid atau dah dapat pembekal? Harap dapat confirmkan pada kadar segera.

evilgoodguy
10-01-2008, 05:29 PM
kat sini ada mmbr supply minyak D2...

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=22977

zairil_tnb
10-01-2008, 08:28 PM
saya still cari org yg boleh supplyapa ynag saya nak kan...dgn harga yg ditetapkan

Emil
10-01-2008, 08:37 PM
Hi,
Ni sah-sah kes seludup diesel nih. Harga biasa diesel kat si kan
lebih murah dari tu.. ko orang siam ker??
Berani ko ek.

moolaswiss
10-01-2008, 08:41 PM
Zairi, aku boleh supply diesel yg ko nak tu.
Aku bekerjasama dgn SYARIKAT YANG BERLESEN utk supply diesel SECARA SAH. Diesel tersebut Diesel Petronas.
Aku bermastautin di Penang, dan you di Bukit Kayu Hitam, nampaknya takder masalah utk kita bekerjasama.
Sila PM i contact nombor you utk senang i contact.

P/s: Rakan-2 yg lain,tolong jgn fitnah yg bukan-2. Bisnes ni memang wujud.

zairil_tnb
11-01-2008, 02:48 AM
terpulang pada u...i buat benda nie berlesen dan sah...apa brg nak main seludup2 nie...profesional la bro

zairil_tnb
11-01-2008, 02:49 AM
aku org penang gakk...lagi cantik...aku dah pm hang dah
Zairi, aku boleh supply diesel yg ko nak tu.
Aku bekerjasama dgn SYARIKAT YANG BERLESEN utk supply diesel SECARA SAH. Diesel tersebut Diesel Petronas.
Aku bermastautin di Penang, dan you di Bukit Kayu Hitam, nampaknya takder masalah utk kita bekerjasama.
Sila PM i contact nombor you utk senang i contact.

P/s: Rakan-2 yg lain,tolong jgn fitnah yg bukan-2. Bisnes ni memang wujud.

SedBen
11-01-2008, 03:04 AM
kat tajuk thread 'diedel' rupanya 'diesel'..

zairil_tnb
12-01-2008, 02:03 AM
yeke silap...heheheh tak perasan la....sori admin

gfauzi82
12-01-2008, 12:40 PM
En Zairil,kalau belum dapat supplier utk diesel ke Bkt. Kayu Hitam tu harap dapat hubungi saya 017-9009833 atau emel fauziez@yahoo.com Syarikat kami berkemampuan untuk membekalkan.

saudagarbiasa
08-04-2008, 02:47 AM
kalau u ada desel contack saya 019 655 7176

jackson88
11-04-2008, 06:46 PM
give me your phone no
0193367678

m.hanif
19-12-2008, 03:37 AM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam
salam en zairil

kami sedia untuk supply mengikut permintaan, harga boleh dirunding
jika berminat hubungi kami

syafiee 0142822296
hanif 0193705227

GT
19-12-2008, 03:41 AM
Saya memerlukan minyak diesel petronas D(2).
Harga yang saya sanggup berikan: rm1.90 (perliter)(fix)
Jumlah amaun yang nak: 5 lori 32000liter perday
Lokasi: Bukit kayu hitam

Pegi Station Minyaklah..... Apasal cari kat sini? :(scam:(scam:(scam

GT
19-12-2008, 03:42 AM
salam en zairil

kami sedia untuk supply mengikut permintaan, harga boleh dirunding
jika berminat hubungi kami

syafiee 0142822296
hanif 0193705227

Berapa harga boleh kasi?:-?

m.hanif
19-12-2008, 03:47 AM
brapa kuantiti nak ambik..

sebelum ni ambik brapa RM/liter

GT
19-12-2008, 04:00 AM
brapa kuantiti nak ambik..

sebelum ni ambik brapa RM/liter

Aku biasa ambik untuk Generator....
Tak banyak... Sehari dalam 500 liter

m.hanif
19-12-2008, 10:32 AM
aiseh..kalau 500 tu bukan taknak bagi..tapi saya antar paling kurang pun 50k metrik tan lbh kurang 500j liter..ade tak member2 yang biasa amik sebanyak nie..harga special punye..