PDA

View Full Version : Kerja Kosong - Guru Tadika (Perempuan Sahaja)


nazwa69.net
02-01-2008, 11:36 PM
Salam hormat dan salam sejahtera warga CG...

Disini saya ada tawaran kerja kosong bagi mereka yang berminat :

Berikut adalah detail pekerjaan tersebut :-


Pemohon :

Pekerjaan : Guru Tadika (4 Kekosongan)
Status Jawatan : Guru Tetap
Status Pemohon : Belum Kahwin/Berkahwin
Layak Memohon : Perempuan Sahaja!
Kelayakan : SPM Ke atas
Pengalaman : Tidak Diperlukan, asalkan minat mengajar kanak2
Bangsa : Melayu/Cina/India
Area : Klang/Shah Alam

Pekerjaan :

Gaji : RM500-RM1200
Kemudahan : Bujang - Penginapan disediakan (lengkap
peralatan) - Sewa Free!
Kenaikan : Kenaikan tahunan mengikut pencapaian/prestasi


Status Tadika :

Tadika 1 : Tadika 3-6 Tahun
Alamat : Seksyen 7, Shah Alam
Jumlah Pelajar : >50 Orang

Jika berminat, sila hubungi saya melalui :

PM : PM Saya (http://www.carigold.com/portal/forums/private.php?do=newpm&u=9579)
No Tel : Sila PM saya bagi no telefon
E-Mail : nazwa69@gmail.com


Tadika 1 (Seksyen 7, Shah Alam) - 1 Kekosongan
Tadika 2 (Rawang) - Full
Tadika 3 (Batu 3, Shah Alam) - 1 Kekosongan
Tadika 4 (Under MBSA) - 2 Kekosongan
Taska (Subang Jaya) - Full


>>>> Degree Holder, aku tak galak mohon..

Sebarang pertanyaan, leh kontek aku...

nazwa69.net
03-01-2008, 08:57 PM
Salam...

bertambah plak student.... jadi tadika kami memerlukan 4 orang lagi guru.... yang berminat, sila hubungi saya! TQ

lingeriehouse
04-01-2008, 05:45 PM
menarik nye!! i suka kerja deal dengan kanak-kanak lagi bagus drpd deal dgn orang dewasa yg kerenah tah ape2. tapi mak suruh grad setinggi-tinggi qualification yang boleh :(

working hours full time ke? ade untuk part time? :D

nazwa69.net
07-01-2008, 12:14 AM
menarik nye!! i suka kerja deal dengan kanak-kanak lagi bagus drpd deal dgn orang dewasa yg kerenah tah ape2. tapi mak suruh grad setinggi-tinggi qualification yang boleh :(

working hours full time ke? ade untuk part time? :D

kalo nak part time pon muleh... sila PM saya... :)

edin
02-05-2008, 05:07 PM
assalamualaikum,

saje ingin btanye jika ade kekosongan utk guru tadik di sekitar rawang ?

terima kasih krn sudi bce msg ni.

nazwa69.net
21-07-2008, 09:11 PM
TEMUDUGA TERBUKA SEBAGAI GURU TADIKA AKAN DIADAKAN PADA 25/7/2008.YANG LAYAK MEMOHON HANYALAH PEREMPUAN SAHAJA.TEMPAT TINGGAL AKAN DISEDIAKAN.SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI 0169464300 (puan wani)

tomet05
20-08-2008, 06:30 PM
kalu saya menyamar jadi perempuan wawa terima x..? hehe

ciara wannabe
26-08-2008, 04:17 PM
part time ade? kalu area rawang o slayang ade x?sy mmg on d way jd cikgu.. so, da ade basic la..

nazwa69.net
17-03-2009, 01:30 AM
Bump! Update! guru diperlukan....

Emie
17-03-2009, 08:33 AM
kalu saya menyamar jadi perempuan wawa terima x..? hehe

kasi licin muka,bulu lengan & betis dulu..:eek::eek:

BOCK
17-03-2009, 08:39 AM
Bump! Update! guru diperlukan....

lor ... bbaru nih kera jaan ramai amik jadi guru sandaran .... beriban ribun datang intebiu beb:D

kirana86
17-03-2009, 03:17 PM
salam..berminatni..tp degree holder..sementalah xde keje..bek keje jaga bebudak..lg best..huhuh..nnt emailkan sy yer..nur_suci86@yahoo.com.

clorox_bersih
17-03-2009, 04:19 PM
kazen aku bulan lepas keje ngan sape tah..
jadi cikgu tadika gak..bos die bagi 230 je...
cilakak btol..

nazwa69.net
19-03-2009, 12:30 AM
lor ... bbaru nih kera jaan ramai amik jadi guru sandaran .... beriban ribun datang intebiu beb:D

guru tadika la bang... takdok kene mengena ngen aku...

BOCK
19-03-2009, 12:32 AM
guru tadika la bang... takdok kene mengena ngen aku...

lawo abatar ... wat ke aku satu wehh .... esok jom pi ttdi :D

eizza115
26-03-2009, 11:12 AM
minatnye...tp jauh la plak...

nabilah
19-07-2009, 08:41 PM
salam..
sy berminat keje sbg guru ni..de lgi ke kekosongan tuk sy?

fine net
19-07-2009, 08:46 PM
saya pn minat jgak nie..ekekekeke...

zamiera
26-05-2010, 11:54 AM
menarik nye!! i suka kerja deal dengan kanak-kanak lagi bagus drpd deal dgn orang dewasa yg kerenah tah ape2. tapi mak suruh grad setinggi-tinggi qualification yang boleh :(

working hours full time ke? ade untuk part time? :D


saye dah hntr permohonan untuk jawatan ni,tp x dpt ape2 feedback lg.saye bminat sgt ngan jwtn ni sbb sye ske knk2..
:)

nazwa69.net
31-05-2010, 05:52 PM
saye dah hntr permohonan untuk jawatan ni,tp x dpt ape2 feedback lg.saye bminat sgt ngan jwtn ni sbb sye ske knk2..
:)

Rasanya dah balas kot email... ke takder?

nazwa69.net
31-05-2010, 06:06 PM
tawaran guru tadika/taska sepenuh masa.5 kekosongan.pengurus 1 kekosongan(pengalaman mengurus sekurang3nya 3 tahun.bertempat di shah alam.tpt tinggal dan makan disediakan.

ahib0205
28-09-2010, 12:17 AM
tawaran guru tadika/taska sepenuh masa.5 kekosongan.pengurus 1 kekosongan(pengalaman mengurus sekurang3nya 3 tahun.bertempat di shah alam.tpt tinggal dan makan disediakan.

waktu kerja kul berapa ye? :)

msbelanis
13-11-2010, 01:56 AM
masih ade kekosongan ke skrg wawa?

mia arissa
16-12-2010, 12:46 PM
Hi...saya berminatla dgn post ni..how to apply?

nazwa69.net
16-12-2010, 12:53 PM
waktu kerja kul berapa ye? :)

uih.. tak pasan thread aku nih...

Keje dari 7am - 7pm

ada OT apa semua.

Firdaus2008
18-12-2010, 12:27 PM
Assalamualaikum.
Saya sedang mencari kerja untuk isteri saya dalam bidang perguruan terutamanya untuk mengajar kanak kanak.Isteri saya berasal dari Kedah dan belum dapat berpindah ke Selangor kerana belum mendapat kerja lagi. saya tinggal di Shah alam dan berharap ada kerja yang akan ditawarkan untuk isteri saya. Beliau merupakan seorang yang berminat pada kanak kanak dan berpengalaman mengajar.Harap mendapat pertimbangan dari pihak puan/Tuan

nurashikin
10-04-2011, 12:25 AM
nak guru tadika ke.. sy baru sahaja habis belajar dan menunggu pekerjaan.. klu nak blhlah hantar email pd sy di shikin_klate@hotmail.com

eLLYaNa
10-04-2011, 12:29 AM
nak guru tadika ke.. sy baru sahaja habis belajar dan menunggu pekerjaan.. klu nak blhlah hantar email pd sy di shikin_klate@hotmail.com

cik shikin kena email/contact encik nazwa sendiri. takut2 dia x perasan post ni.