PDA

View Full Version : Kereta Kawalan Jauh Nak Jual..


tauke_830
02-01-2008, 09:31 AM
Kereta kawalan jauh (Nitro TC3) ni saya nak jual murah jer. Saya letak RM950. Semua yang ada dalam gambar kat bawah ni itu yang akan dapat termasuk charger. Kereta ni complete set cuma glow start dan terus main. Ada 2 set tayar satu slick (sport rim aloi) dan biasa (palstik). Kenapa jual? Nak beli sound system kereta... duit tak cukup...

Kalu berkenan PM saya atau e-mel khir_830@yahoo.com.my

cakkoi74
02-01-2008, 09:35 AM
cam menarik jer...... jap nak kena pikir dulu..... kang perang lak ngan bini... mehehehehe

tauke_830
02-01-2008, 09:37 AM
cam menarik jer...... jap nak kena pikir dulu..... kang perang lak ngan bini... mehehehehe

jgn tunggu lama2.....

cikpyan
02-01-2008, 09:39 AM
elo beb,

kwn bid rege at RM400 ... bole?

tauke_830
02-01-2008, 09:40 AM
elo beb,

kwn bid rege at RM400 ... bole?

tak leh ler RM400.. itu baru harga remote jer skali ngan bateri... maaf yer

miXxer
02-01-2008, 09:50 AM
asal windshield dia berlubang? bleh wat layan drift x ek :-? :-?

StanNero
02-01-2008, 09:57 AM
Bagi sejuk enjin agaknya

tauke_830
02-01-2008, 09:57 AM
asal windshield dia berlubang? bleh wat layan drift x ek :-? :-?

depan tu berlubang untuk isi minyak. Senang tak yah bukak semua. Drift boleh guna tayar slick tu..

12daily_pro
02-01-2008, 09:58 AM
tak leh ler RM400.. itu baru harga remote jer skali ngan bateri... maaf yer

ada ym x bro..add aku kat etudung...serius...:)

Overclock
02-01-2008, 10:01 AM
Pehh best nih.. Dah lame berangan nak beli satu..Tapi duit takder lak.. Bende nih pakai piston gak kan.. Kalau nak korek block dekat mane.. Kedai spepart ade jaul ker piston & ring dier..:D

tauke_830
02-01-2008, 10:02 AM
ada ym x bro..add aku kat etudung...serius...:)

ym ada. apa2aje_laki la ni pun tgh on line chat

tauke_830
02-01-2008, 10:04 AM
Pehh best nih.. Dah lame berangan nak beli satu..Tapi duit takder lak.. Bende nih pakai piston gak kan.. Kalau nak korek block dekat mane.. Kedai spepart ade jaul ker piston & ring dier..:D

Tak perlu korek block bro. tukar turbo enjin dah cukup giler... itu pun payah nak control...

tomie
02-01-2008, 10:07 AM
vroom.!! broom..!! hehe :D :">

znlftr
02-01-2008, 10:33 AM
ade geran tak ni?:D

saje nyampuk:))

keihin
02-01-2008, 10:41 AM
ade geran tak ni?:D

saje nyampuk:)) :)) :)) :))

road tax berapa setaun?
heheh....kalo masuk terbo bape modal?
kalo accident insuran cover ke... :)cgrock :)cgrock :)cgrock

tauke_830
02-01-2008, 10:52 AM
:)) :)) :))

road tax berapa setaun?
heheh....kalo masuk terbo bape modal?
kalo accident insuran cover ke... :)cgrock :)cgrock :)cgrock

ikut jenis apa nak masuk.. kalu yg branded mahal ler

tauke_830
02-01-2008, 11:05 AM
warga CG yang dihormati sekalian. Kereta kawalan jauh telah pun dijual. Terima kasih semua.

12daily_pro
02-01-2008, 11:40 AM
warga CG yang dihormati sekalian. Kereta kawalan jauh telah pun dijual. Terima kasih semua.

sapelah beli tu:D