PDA

View Full Version : Pembekal Vending machine


vendingMachine
07-09-2011, 12:44 PM
Salam Buat warga CG,

Nationwide Vending adalah pembekal pelbagai mesin vending dan kini terdapat pelbagai produk mesin
vending pelbagai-guna yang mudah dikendalikan dan mampu milik. Antaranya:

-Multi-inventories vending machine

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr02.jpg

Mesin ini menggunakan kuasa elektrik yang rendah, serendah 24v sahaja. Mempunyai 4 ruang pengisian produk. Setiap produk pada ruang yang disediakan boleh dilaras harga dan penjualan terkini. Mampu memuatkan produk sehingga 4 cm tebal. Dilengkapi sensor untuk menandakan kehabisan stock. Ia juga mempunyai system anti-vandalism yang baik. Pada masa kini, kami masih lagi mempunyai stok yang tidak mempunyai paparan LCD. Tapi stok akan datang akan dilengkapi dengan paparan LCD untuk pengusaha menjual pula tapak iklan. Kenapa tidak? Dua pendapatan melalui satu mesin!! Lokasi adalah tidak terbatas seperti hostel, kedai dobi layan diri dan sebagainya. Paling menarik, anda boleh gantungkannya di dinding!
RM4388/dgn LCD display
RM3888/tanpa LCD display

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr03.jpg

Mesin ini merupakan mesin yang memaparkan isi kandungannya. Ringkas dan padat dan sesuai di letakkan di pantry o?s. Mempunyai 4 ruang jualan dan boleh memuatkan produk sehingga 3cm lebar. Menggunakan lampu LED untuk penjimatan dan tenaga elektrik yang rendah.
RM2588

-Self-service Pop Corn Machine

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr-04.png

Produk ini berupaya menjual stok bertih seberat 7.5kg di ruang penyimpanannya. Malahan, ia berupaya membekalkan kotak bungkusan yang akan dikeluarkan setelah pengguna memasukan jumpah wang yang tepat. Selain rekabentuknya yang kompak, ia juga adalah mudah untuk dipindah dengan bantuan roda yang disediakan. Harga, masa memasak, jumlah bertih jagung dan kapasiti jualan boleh ditetapkan. Malahan, jumlah penjualan boleh dipaparkan untuk memudahkan pengusaha memantau jualan mereka.
RM8888

-Toothbrush Vending Machine

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr-01.png

Mesin ini menggunakan tenaga bateri yang boleh bertahan 4 –6 bulan bergantung kepada kekerapan penggunaan. Terbaik di dalam system ‘anti-vandalism’ dan boleh ditempatkan di kawasan yang stratergik. Pemilihan produk yang bersesuaian seperti berus gigi pakai buang, ubat gigi, milo 3 dalam 1 dan pelbagai lagi produk yang di pak seumpamanya boleh di muatkan kedalamnya. Lokasi—lokasi yang bersesuaian adalah seperti di hotel budget dan resort. Tapi jangan hadkannya kepada lokasi yang kami nyatakan, anda mungkin lebih bijak dalam pemilihan lokasi!! Anda Cuma perlu mencari dinding sahaja untuk melakukan jualan.
RM1388

-Bootle Vending Machine

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr05.jpg

Produk ini lebih diutamakan untuk pengusaha IKS yang mengeluarkan produk—produk di dalam botol bersai kecil. Walaupun begitu, mesin ini lebih kepada pemasaran dan pengenalan dan penembusan pasaran sedia ada. Menarik dan mudah diselenggarakan.
price will update later

Mesin vending adalah jawapan mudah untuk pengusaha-pengusaha memperolehi pulangan yang
lumayan dan kos operasi yang sangat rendah.
Antara kos operasi yang boleh dikurangkan adalah seperti berikut :

-kos gaji pekerja
-sewaan kedai yang mahal
-alat ganti yang murah, dll.

Interested???

Come visit our showroom di Bandar Putra Permai, Seri kembangan
Call / SMS Nadia 03-8942 8870 / 017-3713183

Atau layari

facebook : http://www.facebook.com/Nationwidevending
website : www.nationwidevending.com.my
email : sales@nationwidevending.com.my

maxpix
07-09-2011, 12:45 PM
wow bisnes kontroversi ni,,,,

syahays
07-09-2011, 12:53 PM
leh custom ke tt??contoh jenis kita nak...rege range bp??

vendingMachine
07-09-2011, 01:08 PM
leh custom ke tt??contoh jenis kita nak...rege range bp??

Kite supply base coat shj, kite suggest buyer tuk customize sticker s'dr pd machine.

vendingMachine
07-09-2011, 01:14 PM
attention!!!!!!!!!!!!

Offer!!!!!!!!!!!!

kami mencari buyer yang berminat untuk membeli multi-inventories vending machine untuk dipasang di tapak sedia ada yang sangat strategik kuala lumpur infrastructure university college (kliuc)..details seperti dibawah :-

lokasi : Asrama student kliuc di ikram,kajang. Terdapat 2 blok yang menempatkan 700-800 student untuk 1 blok..
Harga mesin : RM3888/tanpa LCD display & RM4388/LCD display (bole sewa tapak untuk iklan)(students kat situ pun bole iklan kan produk-produk yg diorg jual)
Kadar sewa tapak : Rm30 sebulan sahaja (murah kan)

anda hanya perlu beli vending machine kami, pasang dan jual ape2 produk yang bersesuaian dengan keperluan student..bole jual sabun basuh (untuk kedai dobi layan diri), junk food/snack (megi,minuman 3in1,) keperluan harian (ubat gigi, sanitary pad, syampo) dll. bergantung kepada kreativiti anda

1st come 1 serve

Interested ???? call nadia 03-8942 8870 / 017-3713183

vendingMachine
07-09-2011, 01:17 PM
attention!!!!!!!!!!!!

Offer!!!!!!!!!!!!

kami mencari buyer yang berminat untuk membeli multi-inventories vending machine untuk dipasang di tapak sedia ada yang sangat strategik kuala lumpur infrastructure university college (kliuc)..details seperti dibawah :-

lokasi : Asrama student kliuc di ikram,kajang. Terdapat 2 blok yang menempatkan 700-800 student..
Harga mesin : RM3888/tanpa LCD display & RM4388/LCD display (bole sewa tapak untuk iklan)(students kat situ pun bole iklan kan produk-produk yg diorg jual)
Kadar sewa tapak : Rm30 sebulan sahaja (murah kan)

anda hanya perlu beli vending machine kami, pasang dan jual ape2 produk yang bersesuaian dengan keperluan student..bole jual sabun basuh (untuk kedai dobi layan diri), junk food/snack (megi,minuman 3in1,) keperluan harian (ubat gigi, sanitary pad, syampo) dll. bergantung kepada kreativiti anda

1st come 1 serve

Interested ???? call nadia 03-8942 8870 / 017-3713183

eboss
07-09-2011, 01:20 PM
menarik nie..kat kajang lak tu

azmi_tshirt
07-09-2011, 01:20 PM
untung ke bisness ni ye?

eboss
07-09-2011, 01:21 PM
gambar masin tu tepek ler sini

eboss
07-09-2011, 01:22 PM
leh jual kad top up?

vendingMachine
07-09-2011, 01:57 PM
Pada 19 August yg lalu Nationwide Vending telah memasang satu unit sabun vending machine di Suci Cuci Dobi, Self-service laundry di PPUM, PJ.

Sangat laku..:D:D:D

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0936.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0939.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0947.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0938.jpg

vendingMachine
07-09-2011, 02:02 PM
untung ke bisness ni ye?

mcm bisnes yg lain, kene tempat n kene ngan produk nye..tentu untung..lgpun bisnes ni leh wat sbgi side income sbb sng maintain, just refil brng n collect duit je..

golden_user2006
07-09-2011, 03:13 PM
Pada 19 August yg lalu Nationwide Vending telah memasang satu unit sabun vending machine di Suci Cuci Dobi, Self-service laundry di PPUM, PJ.

Sangat laku..:D:D:D


sy nak offer tempat, biz dobi (kami dah teckle).....tp utk sabun basuh.....sila2 , sewa tempat (kos api) buleh bincang
asrama (2 tempat) kat serdang , pelajar dlm 200 org....minat sila pm

p/s: vending machine ambik kat tt, pastu pasang kat tempat kami, amacam, win2 situation..... :D
p/s/s: kami xwat sbb byk komitmen lain (tgk kat siggy KoIPS bawah)

vendingMachine
07-09-2011, 03:23 PM
sy nak offer tempat, biz dobi (kami dah teckle).....tp utk sabun basuh.....sila2 , sewa tempat (kos api) buleh bincang
asrama (2 tempat) kat serdang , pelajar dlm 200 org....minat sila pm

p/s: vending machine ambik kat tt, pastu pasang kat tempat kami, amacam, win2 situation..... :D
p/s/s: kami xwat sbb byk komitmen lain (tgk kat siggy KoIPS bawah)

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jerul
07-09-2011, 03:43 PM
untung ke bisness ni ye?

untung klu tmpt strategi...:D

babyblacky
07-09-2011, 03:47 PM
menarik nie..customer TT dah carikkan...

vendingMachine
07-09-2011, 03:54 PM
menarik nie..customer TT dah carikkan...

btul tu..di KLIUC tu ade 700-800 org students

vendingMachine
08-09-2011, 11:33 AM
Salam 1 Malaysia,

Disini sy nak share serba sedikit gambaran pembuatan vending machine kami:

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/067.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/065.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/061.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/060.jpg

golden_user2006
08-09-2011, 11:58 AM
Salam 1 Malaysia,

Disini sy nak share serba sedikit gambaran pembuatan vending machine kami:



mesti besar kilang/bengkel............

Pak M
08-09-2011, 12:00 PM
hebat nie... hehehe

pokyo
08-09-2011, 12:18 PM
TT, ada tak servis sewa machine?

vendingMachine
08-09-2011, 01:00 PM
tt, ada tak servis sewa machine?

maaf,wat mase ni blum ade..

ooz
08-09-2011, 11:40 PM
TT.. saya nak tanya kos vending machine untuk makanan, yang macam kita nampak vending machine jual coklat tu, mungkin tak sama design, tapi untuk fungsi sebegitu, satu machine buleh muat 250-300 paket, berapa kos seunit?

sekali dengan maintenance? warranty berapa lama?

regards

ooz
08-09-2011, 11:48 PM
[SIZE="4"]Salam Buat warga CG,

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr03.jpg

Mesin ini merupakan mesin yang memaparkan isi kandungannya. Ringkas dan padat dan sesuai di letakkan di pantry o?s. Mempunyai 4 ruang jualan dan boleh memuatkan produk sehingga 3cm lebar. Menggunakan lampu LED untuk penjimatan dan tenaga elektrik yang rendah.
RM2588

yang ni berapa kapasiti dia? size? ada gambar full sebab nak tgk kesesuaian lokasi dia.. tak buleh ke yang guna wang kertas? apa lg ye....:-?




-Bootle Vending Machine

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr05.jpg

Produk ini lebih diutamakan untuk pengusaha IKS yang mengeluarkan produk—produk di dalam botol bersai kecil. Walaupun begitu, mesin ini lebih kepada pemasaran dan pengenalan dan penembusan pasaran sedia ada. Menarik dan mudah diselenggarakan.
price will update later

ha menarik juga.. sy tungu detailsnya....




...........................

silverchair959
08-09-2011, 11:56 PM
selalu lalu kedai ni tapi tak berkesempatan lagi nak singah

vendingMachine
09-09-2011, 10:03 AM
TT.. saya nak tanya kos vending machine untuk makanan, yang macam kita nampak vending machine jual coklat tu, mungkin tak sama design, tapi untuk fungsi sebegitu, satu machine buleh muat 250-300 paket, berapa kos seunit?

sekali dengan maintenance? warranty berapa lama?

regards

Hi,

FYI,Coming Soon on our store Beverage & Snack Vending Machine. masih dlm R&D.

but saye suggest y not u cube multi-inventories vending machine. same function.tp machine ni ade 4 layer n bole muat dlm 38 produk yg tebal nye sehingga 4cm.

1 thn warranty cover tuk part/machine mechanisme only.


http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr02.jpg

vendingMachine
09-09-2011, 10:13 AM
selalu lalu kedai ni tapi tak berkesempatan lagi nak singah

Skali nanti dtg ar singgah..:D:D

kasmarol
09-09-2011, 10:16 AM
agak2 la mesin ni boleh beza x duit asing dgn duit betul?nnti ada masuk duit siam plk :-?

vendingMachine
09-09-2011, 10:29 AM
agak2 la mesin ni boleh beza x duit asing dgn duit betul?nnti ada masuk duit siam plk :-?

yup..mesin ni ade setting yg bole detect coin tuh,so kalu msk coin yg lain dr yg kite set,die akan reject..:)

ooz
09-09-2011, 05:39 PM
Hi,

FYI,Coming Soon on our store Beverage & Snack Vending Machine. masih dlm R&D.

but saye suggest y not u cube multi-inventories vending machine. same function.tp machine ni ade 4 layer n bole muat dlm 38 produk yg tebal nye sehingga 4cm.

1 thn warranty cover tuk part/machine mechanisme only.


http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr02.jpg

Beverage & Snack Vending Machine yg ni bile boleh launch?

yg TT suggest tu bukan tak nak, tp 38 pack aja? saya target dlm 300-500 per machine...

sebab ada orang nak jual vending machine kapasiti sebegitu, tp harga nya saya rasa....tinggi.... around rm15k-20k....

so sy mencari yang low cost tp berkualiti dan tahan lama..

MyWork
09-09-2011, 06:28 PM
bro, tootbrush vending machine. ble bg detail spesifikasi dan actual pic.

Fx_L
09-09-2011, 07:38 PM
Bro ada x vending machine yg leh terima duit kertas ... sbb la ni ramai budak2 pakai duit kertas dh ...

erishah
09-09-2011, 07:49 PM
TT bleh x bg size2 vending machine nih..thanks

vendingMachine
10-09-2011, 09:45 AM
bro, tootbrush vending machine. ble bg detail spesifikasi dan actual pic.

Toothbrush Vending Machine


OVERALL SIZE : 57 x 9.5 x 13cm


MESIN LAYAN DIRI BERUS GIGI DIPERBUAT DARIPADA KELULI


MENGGUNAKAN KUASA BATERI YANG MAMPU BERTAHAN SEHINGGA 3-4 BULAN BERGANTUNG PADA PENGGUNAAN


PRODUK TIDAK TERHAD PADA BERUS GIGI DAN UBAT GIGI SHJ. BOLEH MENJUAL MINUMAN 3 IN 1 DAN PELBAGAI PRODUK YANG DIPAK SEUMPAMANYA


SANGAT SESUAI DITEMPATKAN DI ASRAMA DAN HOTEL BAJET

GAMBARAN VENDING MACHINE :

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr-01.png

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0529-1.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0527.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0530.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0529.jpg

vendingMachine
10-09-2011, 09:48 AM
Bro ada x vending machine yg leh terima duit kertas ... sbb la ni ramai budak2 pakai duit kertas dh ...

Maaf,wat mase ni kami hanya supply coin operated machine shj.tp rasenye xde isu pasal duit syiling.

vendingMachine
10-09-2011, 10:03 AM
TT bleh x bg size2 vending machine nih..thanks

Toothbrush vending machine
overall size : 57 x 9.5 x 13cm
capacities : 30 produk

Multi-inventories vending machine
1) overall size : 621 x 503 x 162mm
capacities : 4 pilihan, dalam lingkungan 40 produk
2) overall size : 450 x 450 x 450mm (pantry vending machine)
capacities : 4 pilihan, dalam lingkungan 40 produk

Self-service pop corn machine
overall size : 350mm x 410 x 1500mm

Scorpions10
10-09-2011, 10:10 AM
kt student jual megi je..mesti laku..:D:D

vendingMachine
10-09-2011, 11:54 AM
kt student jual megi je..mesti laku..:D:D

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

erishah
10-09-2011, 04:19 PM
Toothbrush vending machine
overall size : 57 x 9.5 x 13cm
capacities : 30 produk

Multi-inventories vending machine
1) overall size : 621 x 503 x 162mm
capacities : 4 pilihan, dalam lingkungan 40 produk
2) overall size : 450 x 450 x 450mm (pantry vending machine)
capacities : 4 pilihan, dalam lingkungan 40 produk

Self-service pop corn machine
overall size : 350mm x 410 x 1500mm

thanks TT, 40 produk maksudnya, 1 row tu, 10 je la? atau setiap row 40? harga bleh kurang x?

vendingMachine
10-09-2011, 09:57 PM
thanks TT, 40 produk maksudnya, 1 row tu, 10 je la? atau setiap row 40? harga bleh kurang x?

1 row 10..tu best price

erishah
10-09-2011, 10:11 PM
1 row 10..tu best price

ok, nanti ada duit lebih bleh buat biz nih..:)cgrock

vendingMachine
12-09-2011, 01:13 PM
Salam 1 Malaysia,

Tawaran sewa tapak di Ikram, Kajang masih dibuka untuk sesiapa yang berminat..

1st come 1st serve

vendingMachine
12-09-2011, 03:31 PM
ok, nanti ada duit lebih bleh buat biz nih..:)cgrock

No prob,anytime..:)cgrock

kipaslipas
12-09-2011, 10:47 PM
Saya belum nak beli vending machine. Cuma saya nk tanya, ada kerja kosong x abg vendingmachine... betul ni. Klu ada pm yea.

vendingMachine
13-09-2011, 11:19 AM
Salam 1 Malaysia,

Gambaran vending machine

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr02.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0518.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0515.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0523.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0514.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0513.jpg

vendingMachine
14-09-2011, 01:06 PM
Salam 1 malaysia

:D:D:D

vendingMachine
15-09-2011, 04:11 PM
Salam 1 Malaysia,

Multi-Coin Vending Machine,

Sgt sesuai diletakkan di pantry office anda..:D:D

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/szr03.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0500.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0499.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0503.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0506.jpg

vendingMachine
16-09-2011, 02:24 PM
SLAMAT HARI MALAYSIA WAT WARGA CG.

PROUD TO BE MALAYSIAN

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

xtraez
16-09-2011, 02:26 PM
best nih.. kita leh masuk produk sendiri.

vendingMachine
16-09-2011, 02:34 PM
best nih.. Kita leh masuk produk sendiri.

terpulang pada kreativiti anda..:-? :-? :-?

vendingMachine
17-09-2011, 09:19 AM
Salam 1 Malaysia wat warga CG

AzMiLLioNaiRe
17-09-2011, 09:34 AM
Berminat pm sy best pricee tq

MyWork
17-09-2011, 11:04 AM
aku tgh tunggu mesin yg pkai duit kertas. klo ade info la. sbb aku fikir2 klo beli mesin vending 1k lebih pastu jual milo 3in1/maggi cm xberbaloi je

vendingMachine
17-09-2011, 02:46 PM
aku tgh tunggu mesin yg pkai duit kertas. klo ade info la. sbb aku fikir2 klo beli mesin vending 1k lebih pastu jual milo 3in1/maggi cm xberbaloi je

kite bole convert from coin to note..tapi ade additional cost la..

Kalu btul2 berminat bole pm tuk details.

Thanks

khg
18-09-2011, 06:47 AM
aku plan nk beli under koperasi... PM me contact detail dan info..

juweialhaj
18-09-2011, 07:11 AM
aku tgh tunggu mesin yg pkai duit kertas. klo ade info la. sbb aku fikir2 klo beli mesin vending 1k lebih pastu jual milo 3in1/maggi cm xberbaloi je

ada congak2 gak. kalo mende bawah seringgit lambat no nak dapat untung balik. kalo harga mahal pn takkan nak bawak syiling byk2. kurang pulak orang yang nk beli.

so TT. details sket apa additional convert kepada duit kertas. :)cgrock:D:)

vendingMachine
18-09-2011, 11:37 PM
ada congak2 gak. kalo mende bawah seringgit lambat no nak dapat untung balik. kalo harga mahal pn takkan nak bawak syiling byk2. kurang pulak orang yang nk beli.

so TT. details sket apa additional convert kepada duit kertas. :)cgrock:D:)

Pulangan tu bergantung pada produk dan tmpt.

Jika sesuai,Walaupun pasarkan produk RM1,pulangan dianggarkan dlm 6 bln ke 1 thn.

ade additional cost jika nak convert system/setting tu dr coin ke note.

If btl2 interested leh PM ye.

erishah
18-09-2011, 11:54 PM
TT bgtau la kt sini addtional cost kalau pki duit kertas tu..rasa rmai gk nak tau..:D

vendingMachine
21-09-2011, 02:03 PM
aku tgh tunggu mesin yg pkai duit kertas. klo ade info la. sbb aku fikir2 klo beli mesin vending 1k lebih pastu jual milo 3in1/maggi cm xberbaloi je

Buat pengetahuan semua warga CG, Nationwide Vending telah mula memasarkan produk vending machine yg baru dengan note acceptor system..

:D:D:D

vendingMachine
04-10-2011, 04:51 PM
Pada 26 Sept yg lalu kami telah memasang satu lagi vending machine menjual sabun utk kedai dobi layan diri Puan Azliza (Aleez Planet Laundry) bertempat di Pengkalan Chepa, Kelantan.

Tahniah dan Terima Kasih diucapkan kepada Pn.Azliza

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0680.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0677.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0674.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0685.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0679.jpg

http://i179.photobucket.com/albums/w320/zamrirazak/DSC_0679.jpg

ejalmlk
04-10-2011, 04:56 PM
Send me details .. saya berminat .. yang dekat KLIUC dah ada ker

vendingMachine
05-10-2011, 10:13 AM
Send me details .. saya berminat .. yang dekat KLIUC dah ada ker

Check inbox ye.thanks

vendingMachine
07-10-2011, 11:26 AM
Salam 1 Malaysia

selipar2010
07-10-2011, 11:52 AM
Buat pengetahuan semua warga CG, Nationwide Vending telah mula memasarkan produk vending machine yg baru dengan note acceptor system..

:D:D:D

harga brape bro?

bleh terima kombinasi duit kertas dgn syiling sekaligus ke?

no trade
24-12-2012, 01:05 PM
ada lagi ke tt?

mhnga04
15-03-2013, 10:53 AM
senyap je dah TT ni...

kalau boleh mencelah sikit, company saya pun ada menjual vending machine pelbagai guna. bole accept coin and notes. boleh pm saya kalau berminat.

tx.

mhnga04
15-03-2013, 11:18 AM
tepek gambar sikit...

machine2 ni dipasang di bangunan kerajaan di putrajaya... selain boleh meniaga payung machine ini juga boleh mempunyai LCD display yg boleh digunakan utk memaparkan iklan!

http://i1281.photobucket.com/albums/a502/mhnga04/kpdnkk1_zpsbdc60f18.jpg

http://i1281.photobucket.com/albums/a502/mhnga04/kpdnkk2_zps5c1cc6cc.jpg

kami juga ada ditawarkan kawasan di dalam LRT station. boleh pm saya jika berminat.

mhnga04
16-03-2013, 12:01 PM
Bump for today...

zkry
16-03-2013, 12:33 PM
senyap je dah TT ni...

kalau boleh mencelah sikit, company saya pun ada menjual vending machine pelbagai guna. bole accept coin and notes. boleh pm saya kalau berminat.

tx.

Boleh bagi web company...:D

mhnga04
17-03-2013, 03:38 PM
Website masih dlm pembikinan tuan.. Apa maklumat tambahan yg tuan perlukan?

mhnga04
18-03-2013, 10:58 AM
bump for today...