PDA

View Full Version : Amway (Malaysia) Sdn Bhd (22062-P) (AJL93010) - www.amway2u.com


Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

ejalmlk
20-07-2012, 12:01 PM
salam tt :),

leh email x pd aku marketing plan amway nie? nk tau sgt2..

email kt myvisi247@gmail.com.. tq bro! :)cgrock

insyallah tuan boleh call edjal terus untuk edjal berkongsi plan marketing amway yang sangat adil dan saksama ini

:)paid:)paid:)paid

016 646 3158

Man bugis
20-07-2012, 12:59 PM
Allahamdullilah syukur ke hadrat ilahi atas rahmatnya .....Pagi tadi ada seorang hamba ALLAH dari Putrajaya call edjal untuk membeli dan menjadi ahli AMWAY ..inilah kebesaran dan nikmat ALLAH swt . Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan dan menyokong edjal selama ini .

edjal would like to wish all Muslims "Selamat menjalani ibadah puasa"
Fast the smart way to stay healthy this fasting month, do consider NUTRILITE Nutri Fibre Blend before food when you wake up for Sahur in order to meet your daily fibre needs. Remember also to take NUTRILITE Nutri Bifidus ahead of food when breaking fast to help reduce digestive problems such as stomach discomfort.

Untuk mengetahui set bersahur dan berbuka ..boleh hubungi : edjal terus 016 6463158 . Kelantan Melaka Negeri Sembilan , Selangor KL .. boleh call yer

selamat berpuasa....makin mantap edjal skg

ejalmlk
21-07-2012, 02:38 PM
Selamat Berpuasa .... Jom ikut edjal 2015 ... Free jer :) 0166463158

http://www.youtube.com/watch?v=o0ZKQ_TDzko&feature=player_embedded

Man bugis
21-07-2012, 03:33 PM
makin bertambah mantop edjal melaka

ejalmlk
24-07-2012, 03:19 PM
Sesiapa inginkan perawat air ( water treatment ~Espring boleh hubungi edjal 0166463158 ....

Servis terbaik punya

ejalmlk
24-07-2012, 08:19 PM
makin bertambah mantop edjal melaka

Allahamdullilah MAN rezeki ALLAH ..... selamat berpuasa MAN BUGIS

Man bugis
24-07-2012, 09:30 PM
Allahamdullilah MAN rezeki ALLAH ..... selamat berpuasa MAN BUGIS

selamat berpuasa kawan2

ejalmlk
25-07-2012, 05:49 PM
Jom .... sesiapa yang inginkan barangan AMWAY cepat dan MUDAH ..sila PM edjal dengan segera ..

0166463158

zam7371
25-07-2012, 10:39 PM
http://www.youtube.com/watch?v=zR3r2ZxiJKQ&feature=related

Jom oder Glister dengan edjal 0166463158

Glister amway ni mmg best. Cuba try test setahun yg lalu. Sampai la masih pakai lagi. Saya bukan Amway members nor MLMers. but truely, its 1 of the recomendded product.

zam7371
25-07-2012, 11:10 PM
Salam ... Julai .... akan menjelma... banyak wajah baru dalam AMWAY akan menjelma ... makin semangat nak buat AMWAY kerana semua tools sudah disediakan ... Ayuh siapa nak oder boleh dail terus 016 646 3158 24 jam oder . Edjal

Ada good news(watchout for this coming sept2012 renewal membership pgm). untuk member2 yg join SEPT 2011 to MARCH 2012. Kalau renew start sept2012 nih automaticly entitled for RM20 x 5 = RM100 eVoucher. Insyaallah. Hang dah DD ka bro Edjal.:D

ejalmlk
26-07-2012, 01:01 AM
Glister amway ni mmg best. Cuba try test setahun yg lalu. Sampai la masih pakai lagi. Saya bukan Amway members nor MLMers. but truely, its 1 of the recomendded product.

Allahamdullilah .... Testyimonials ikhlas .... Jom siapa nak beli barangan AMWAY ... boleh hubungi edjal ...

Jaminan wang dikembalikan ... Kepuasan anda adalah jaminan AMWAY !

0166463158

ejalmlk
27-07-2012, 05:26 PM
Jom oder Barangan AMWAY dengan EDJAL

0166463158

ejalmlk
30-07-2012, 02:15 PM
Allhamdullilah ...salam Ramadhan ..semua .......

bagi sesiapa yang ingingkan barangan amway .. seluruh Negeri Selangor , Melaka , negeri Sembilan Kelantan Kedah Perak dan Sarawak .. boleh hubungi edjal 0166463158 .. TQ

Radhia
01-08-2012, 08:02 AM
Isteri negatif senang jer sbb suami ketua keluarga.. nak bergerak sana sini pun senang.. tunjukkan hasil, baru isteri akan follow.. lepas tu kalau ada ruang, bawa sekali isteri jon Amway major meeting or gathering.. insyaAllah dia akan follow nanti... :)

saya pula, suami negetive... saya sgt positive nk buat biz Amway ni,,,

Radhia
01-08-2012, 08:12 AM
aku baru join amway selepas gagal dlm bnyk MLM...terima kasih Dr Azmi from DDG .....

yes, Dr Azmi mmg terbaik,,, barakallah

Radhia
01-08-2012, 08:22 AM
Berape harga produk nie...

setiap insan perlukan ni... hg cust rm111
utk dpt hg ahli , jom join jd ahli Amway ,,,
barakallah

Radhia
01-08-2012, 08:46 AM
Jom join Amway ... anda pasti akan gembra seumur hidup .. barang yang berkualaiti .. bertaraf dunia.


nak tanya ejal dpt ahli baru join Amway dr CG ke? erm ... bukanya Amway berkonsepkan 1 to 1? face to face ... just asking ...

ejalmlk
01-08-2012, 01:34 PM
nak tanya ejal dpt ahli baru join Amway dr CG ke? erm ... bukanya Amway berkonsepkan 1 to 1? face to face ... just asking ...

Yup konsep 1 to 1 ..... cuma promote kat sini dan buat appoitment jumpa terus ...

kalau tak macam mana mu kasi atarter kit .. dan bagi penerangan kepada mereka secara details :)paid:)paid:)paid:)paid :D:D:D:D

ejalmlk
01-08-2012, 01:36 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/290993_190696194342742_131121776966851_416102_4953 15225_o.jpg

JOM semua oder protein baru amway niee ....... perghhh sedap dan sihat ... cepat PM edjal untuk dapatkan servis yang terbaik !

Serdang , Setia Alam hantau depan rumah ....

Putrajaya pun bleh hantau !

Boleh hubungi edjal terus 016 6463158

Iman_Sr
01-08-2012, 01:41 PM
sape area jb yg nk join amway,leh kontek sy...
kita jmp...:)cgrock

Iman_Sr
01-08-2012, 01:42 PM
saya pula, suami negetive... saya sgt positive nk buat biz Amway ni,,,

sy isteri yg join,
tp sy ni jenis sapot bini,
dgn sy dpt kad sekali:D

ejalmlk
01-08-2012, 01:43 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/ogos2012.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/augustpromotion.jpg

Berita baik , bagi yang ingin mendapatkan barangan di atas , amat2 sesuai bagi kegunaan para ibu & isteri .... harga biasa RM 239.00 sahaja ... namun dengan pembelian 5 botol Nutrilite besau atau satu set bersalin dengan edjal pada bulan ini ..anda layak membeli dengan harga RM 45.00 sahaja .... cepat ...


hubungi edjal : 0166463158 !:)paid:)paid:)paid

Iman_Sr
01-08-2012, 01:43 PM
nk belajar slow...mula2 guna dulu produk amway,
bila dh tau kesan positifnya,
regis jd ahli lak,
hrga pn murah:)cgrock

ejalmlk
01-08-2012, 04:57 PM
nk belajar slow...mula2 guna dulu produk amway,
bila dh tau kesan positifnya,
regis jd ahli lak,
hrga pn murah:)cgrock

Allahamdullilah tahniah bro .... kerana anda insyallah memilih barangan yang tepat ! Tq

Sesiapa yang ingin oder

boleh SMS terus pada edjal

0166463158 - Termasuk Sabah & Sarawak !

ejalmlk
02-08-2012, 01:52 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/ogos2012.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/augustpromotion.jpg

Berita baik , bagi yang ingin mendapatkan barangan di atas , amat2 sesuai bagi kegunaan para ibu & isteri .... harga biasa RM 239.00 sahaja ... namun dengan pembelian 5 botol Nutrilite besau atau satu set bersalin dengan edjal pada bulan ini ..anda layak membeli dengan harga RM 45.00 sahaja .... cepat ...


hubungi edjal : 0166463158 !:)paid:)paid:)paid


sapa nak hubungi edjal 0166463158

AzMiLLioNaiRe
02-08-2012, 01:57 AM
Pergh ejal segar nampak buah tu. Otak2 ada lg x? Ingt nk buat buka puasa hehe

Iman_Sr
02-08-2012, 08:26 AM
Allahamdullilah tahniah bro .... kerana anda insyallah memilih barangan yang tepat ! Tq

Sesiapa yang ingin oder

boleh SMS terus pada edjal

0166463158 - Termasuk Sabah & Sarawak !

mantap betul promosi bro:)cgrock

Radhia
02-08-2012, 12:23 PM
Allahamdullilah .... Testyimonials ikhlas .... Jom siapa nak beli barangan AMWAY ... boleh hubungi edjal ...

Jaminan wang dikembalikan ... Kepuasan anda adalah jaminan AMWAY !

0166463158

boleh bagi tips cara2 nk jalankan biz ni?

Iman_Sr
02-08-2012, 12:35 PM
boleh bagi tips cara2 nk jalankan biz ni?

sy pn msih bru,setahu sy,bila dh register sbg ahli amway,
kita akn dpt starter kit dia,
kt starter kit tu ade catalog n mcm2 utk bntu kita buat jualan,..
klu ade networking yg bgus,i'Allah bole buat duit,
klu x,kita still dpt faedah beli brg amway dgn lebih murah:)paid

Iman_Sr
02-08-2012, 12:39 PM
sy pn msih bru,setahu sy,bila dh register sbg ahli amway,
kita akn dpt starter kit dia,
kt starter kit tu ade catalog n mcm2 utk bntu kita buat jualan,..
klu ade networking yg bgus,i'Allah bole buat duit,
klu x,kita still dpt faedah beli brg amway dgn lebih murah:)paid
xsilap bole kontek agen amway lain utk bt demonstrasi pd prospek2 yg kita ade:)cgrock
dr situ,mungkin akan ade yg berminat nk mendaftar mnjadi ahli:)

ejalmlk
02-08-2012, 10:06 PM
sy pn msih bru,setahu sy,bila dh register sbg ahli amway,
kita akn dpt starter kit dia,
kt starter kit tu ade catalog n mcm2 utk bntu kita buat jualan,..
klu ade networking yg bgus,i'Allah bole buat duit,
klu x,kita still dpt faedah beli brg amway dgn lebih murah:)paid
xsilap bole kontek agen amway lain utk bt demonstrasi pd prospek2 yg kita ade:)cgrock
dr situ,mungkin akan ade yg berminat nk mendaftar mnjadi ahli:)

Tepat sekali apa yang dinyatakan oleh TUAN FADESUM .... paling penting pada edjal centre meeting untuk mengetahui akan perniagaan AMWAY secara yang betul dan tepat . Kita juga perlu mempunyai mentor dalam perniagaan AMWAY ini. Allahamdullilah edjal selalu dengan mentor edjal yang seorang ni .. walaupun bergelar dato .. tapi seorang yang humble dan smart dalam perniagaan . Tak kira la AMWAY ataupun perniagaan conventional .. so proud of him ... Graduated From Japan .. Segala tindak tanduk serta gaya berniaga pun macam orang Jepun .. itulah Mentor edjal " DATO ZULKIFLI MALEK "

http://www.youtube.com/watch?v=0aGfauimIok

rolie11
02-08-2012, 10:57 PM
Terbaek crown, mentor teman juga tu, ALHAMDULILAH business AMWAY makin Berkembang, last month manage to help my new distributor archive 12% just guna barang jer. So bagi area perak, khususnya DI Ipoh if have anything just call me or SMS 012-5257257 (Ali).

ejalmlk
03-08-2012, 12:26 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/ogos2012.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/augustpromotion.jpg

Berita baik , bagi yang ingin mendapatkan barangan di atas , amat2 sesuai bagi kegunaan para ibu & isteri .... harga biasa RM 239.00 sahaja ... namun dengan pembelian 5 botol Nutrilite besau atau satu set bersalin dengan edjal pada bulan ini ..anda layak membeli dengan harga RM 45.00 sahaja .... cepat ...


hubungi edjal : 0166463158 !:)paid:)paid:)paid

Now Kasi BIDIEOOO PULA :)paid:)paid:)paid:)paid

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hUwBFQM2ix0#!

Hubungi Edjal 0166463158

ejalmlk
03-08-2012, 04:15 PM
http://www.youtube.com/watch?v=XIlv6fPV_cU&feature=channel&list=UL


JOM DAPATKANNYA : EDJAL 016 646 3158 anytime .. call /sms

ejalmlk
06-08-2012, 03:11 PM
Jom oder suplement AMWAY /....

Demam Getah
07-08-2012, 02:23 PM
Jom kasi bump sket...:D
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

RazerCopperhead
08-08-2012, 09:47 PM
Mencari pengedar amway dari area penang island. Kalo dari Balik pulau lagi tip top. Nak beli alano

RazerCopperhead
08-08-2012, 09:53 PM
Kalo ada, pm saya yer

ejalmlk
10-08-2012, 09:43 PM
Yang penang pun boleh hubungi edjal kalau nak ... terbaik ..... !

0166463158 ... Barang terus sampai di tangan ,.

Amway the best !

Malam ini edjal nak cerita product ajaib yang wajib ada di setiap rumah warga CG , Kerana malang tidak berbau , Kena starika laa , Air panas laa , main mercun la Dan sebagainya .. Insyallah jika diambil awal parut akan hilang ... & memulihkan sel sel terbakar dengan segera ...

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

Call Edjal yer 0166463158 Satu Malaysia edjal cover

ejalmlk
11-08-2012, 02:43 AM
alano body lotion ..... boleh hubungi edjal 0166463158 ( AMWAY AGENT YANG SAH )

ejalmlk
12-08-2012, 05:38 PM
Yang penang pun boleh hubungi edjal kalau nak ... terbaik ..... !

0166463158 ... Barang terus sampai di tangan ,.

Amway the best !

Malam ini edjal nak cerita product ajaib yang wajib ada di setiap rumah warga CG , Kerana malang tidak berbau , Kena starika laa , Air panas laa , main mercun la Dan sebagainya .. Insyallah jika diambil awal parut akan hilang ... & memulihkan sel sel terbakar dengan segera ...

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

Call Edjal yer 0166463158 Satu Malaysia edjal cover

Mesti ada setiap rumah anda !

ejalmlk
13-08-2012, 06:03 PM
Now Kasi BIDIEOOO PULA :)paid:)paid:)paid:)paid

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hUwBFQM2ix0#!

Hubungi Edjal 0166463158

Selamat berbuka puasa semua ...sapa nak fiber & lecithin e ... boleh hubungi edjal
:)paid:)paid:)paid

moore426559
16-08-2012, 02:17 PM
Yang penang pun boleh hubungi edjal kalau nak ... terbaik ..... !

0166463158 ... Barang terus sampai di tangan ,.

Amway the best !

Malam ini edjal nak cerita product ajaib yang wajib ada di setiap rumah warga CG , Kerana malang tidak berbau , Kena starika laa , Air panas laa , main mercun la Dan sebagainya .. Insyallah jika diambil awal parut akan hilang ... & memulihkan sel sel terbakar dengan segera ...

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

Call Edjal yer 0166463158 Satu Malaysia edjal cover

ada steroid ke tak ni>

Iman_Sr
16-08-2012, 02:44 PM
nkorder je bole,nk jd ahli pn bole,
berminat????bole roger no d siggy sy:)cgrock

poknik
16-08-2012, 04:20 PM
nak beli barang ngan harga dealer bleh?

ejalmlk
18-08-2012, 12:19 PM
ada steroid ke tak ni>

Untuk pengetahuan TUAN AMWAY lah syarikat yang tak menggunakan langsung barangan kimia .. mahupun Drug ,,,, semuanya Organic base ... Thank for the question ....

call edjal 0166463158 AMWAY MY CHOICE :)paid:)paid:)paid

ejalmlk
18-08-2012, 05:52 PM
Saya ingin mgucapkan selamat Hari Raya eidul fitri Kepada semua warga cg yang menggunakan barangan AMWAY ... jika mahu oder boleh call / sms edjal ... Ingat AMWAY INGAT EDJAL ... Pasti terbaik layanan insyallah

016 646 3158

ejalmlk
20-08-2012, 12:38 PM
Yang penang pun boleh hubungi edjal kalau nak ... terbaik ..... !

0166463158 ... Barang terus sampai di tangan ,.

Amway the best !

Malam ini edjal nak cerita product ajaib yang wajib ada di setiap rumah warga CG , Kerana malang tidak berbau , Kena starika laa , Air panas laa , main mercun la Dan sebagainya .. Insyallah jika diambil awal parut akan hilang ... & memulihkan sel sel terbakar dengan segera ...

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

Call Edjal yer 0166463158 Satu Malaysia edjal cover
Boleh Call edjal 0166463158

moore426559
20-08-2012, 12:48 PM
Untuk pengetahuan TUAN AMWAY lah syarikat yang tak menggunakan langsung barangan kimia .. mahupun Drug ,,,, semuanya Organic base ... Thank for the question ....

call edjal 0166463158 AMWAY MY CHOICE :)paid:)paid:)paid

ADA STEROID WUJUD SECARA semulajadi. Contoh plg senang, Tangkat ali. Ada logam berat wujudcsecara SEMULAJADI.
Organic base tak menjamin ada atau takder steroid.

ejalmlk
28-08-2012, 02:40 PM
Yang penang pun boleh hubungi edjal kalau nak ... terbaik ..... !

0166463158 ... Barang terus sampai di tangan ,.

Amway the best !

Malam ini edjal nak cerita product ajaib yang wajib ada di setiap rumah warga CG , Kerana malang tidak berbau , Kena starika laa , Air panas laa , main mercun la Dan sebagainya .. Insyallah jika diambil awal parut akan hilang ... & memulihkan sel sel terbakar dengan segera ...

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

Call Edjal yer 0166463158 Satu Malaysia edjal cover


Agen Amway yang sah edjal .. boleh buat penghantaran segera ke seluruh semenanjung Malaysia dan Sabah Sarawak

Jika ingin menjadi ahli juga sangat di alu alukan ...


jangan segan .. hubungi edjal 0166463158 - 28 8 2012 :)paid:)paid:)paid

ejalmlk
28-08-2012, 09:48 PM
Boleh Hubungi Edjal .untuk dapatkan Barangan Amway di Serdang Ampang , Kuala Lumpur , Alaor Gajah , Jasin , Kota Bharu Penang , Alor setar , Ipoh , Kuantan dan semua tempat di semenanjung Malaysia ...

Ingat AMway Ingat Edjal 0166463158

ejalmlk
30-08-2012, 01:59 AM
Assalamualaikum Wrt wbt .... Saya akan berada di HQ Petaling Jaya esok .. Jika ada yang nak membuat oder barangan Amway seperti biasa

0166463158 edjal

moore426559
01-09-2012, 06:58 PM
Assalamualaikum Wrt wbt .... Saya akan berada di HQ Petaling Jaya esok .. Jika ada yang nak membuat oder barangan Amway seperti biasa

0166463158 edjal

bedak tu ada steroid ke takde?

ejalmlk
02-09-2012, 01:30 AM
bedak tu ada steroid ke takde?

Tuie bukan bedak tuan .. foam base ... Tidak ada :)

ejalmlk
02-09-2012, 01:34 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/ogos2012.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/augustpromotion.jpg


Jom DAPATKANNYA DENGAN PEMBELIAN SET BERSALIN @ NUTRILITE SUPLEMENT 5 botol ....

Hubungi edjal yer : 016 6463158

AMWAY THE BEST PRODUCT IN THE WORLD !

Boleh add edjal kat FB : untuk mengetahui business Amway ini . cari : haizulresources@gmail.com

ejalmlk
04-09-2012, 04:51 PM
Salam AMway untuk semua ... bagi yang ingin mendapatkan dengan segera product AMWAY .. ataupun ingin menegtahui lanjut bagaimana syarikat ini boleh memberikan peluang kepada anda antara 9-10 ribu sebluan ... boleh terus hubungi edjal di talian 0166463158 .

Ingat AMWAY INGAT EDJAL :)

manmd
04-09-2012, 04:53 PM
Salam AMway untuk semua ... bagi yang ingin mendapatkan dengan segera product AMWAY .. ataupun ingin menegtahui lanjut bagaimana syarikat ini boleh memberikan peluang kepada anda antara 9-10 ribu sebluan ... boleh terus hubungi edjal di talian 0166463158 .

Ingat AMWAY INGAT EDJAL :)

mantop edjal..:)cgrock:)cgrock

ejalmlk
06-09-2012, 01:00 PM
mantop edjal..:)cgrock:)cgrock

Terima kasih tuan atas sokongan ... Edjal mesti jadi orang AMWAY yang sejati baru lah boleh capai kejayaan yang besar .. When u believe .... Ur dream semakin hampir !

Bagi yang inginkan Product Amway seluruh negeri Selangor , Melaka , Johor Perak Kelantan & pahang boleh hubungi edjal di Talian 0166463158.. edjal juga ada wakil di USM Penang ...

JOM sabah & sarawak ..call edjal untuk menjadi agent yang sah :)

INGAT AMWAY INGAT EDJAL 0166463158

ejalmlk
09-09-2012, 07:10 PM
terima kasih tuan atas sokongan ... Edjal mesti jadi orang amway yang sejati baru lah boleh capai kejayaan yang besar .. When u believe .... Ur dream semakin hampir !

Bagi yang inginkan product amway seluruh negeri selangor , melaka , johor perak kelantan & pahang boleh hubungi edjal di talian 0166463158.. Edjal juga ada wakil di usm penang ...

Jom sabah & sarawak ..call edjal untuk menjadi agent yang sah :)

ingat amway ingat edjal 0166463158

jom >>>>> oder 016 6463158

JEMPOL
09-09-2012, 10:47 PM
Top products for month of August: GH Honey Bar Soap, GH AntiBact Soad, Allano Talcum, Glucosamine..sayangnyha selalu habih stok dan Nuytrilites. Area Jengka and Jerantut boleh contact o196561791.

ejalmlk
11-09-2012, 02:43 AM
Top products for month of August: GH Honey Bar Soap, GH AntiBact Soad, Allano Talcum, Glucosamine..sayangnyha selalu habih stok dan Nuytrilites. Area Jengka and Jerantut boleh contact o196561791.

Tahniah tuan ... Sememangnya product Amway cepat habis .. Good business !:)paid:)paid:)paid

ejalmlk
11-09-2012, 02:48 AM
Salam warga CG :

Now edjal nak share tentang kelebihan 2 product nie ... Double X dan Protein .

Kehebatan Protein, Kurniaan Alam

Dikuasakan oleh yang terbaik dari alam, NUTRILITE All Plant Protein Powder dirumus dengan Rumusan Adunan NUTRILITE yang eksklusif iaitu kombinasi unik soya, protein dan kacang pis.

• Sumber semula jadi
• Tanpa laktosa
• Mesra vegetarian
• Tanpa kolesterol
• Rendah lemak
• Menyokong jantung dan keimunan anda


Double X pula :


Ciri-ciri:

• Multivitamin DOUBLE X membekalkan 12 vitamin penting
• Multimineral DOUBLE X membekalkan 9 mineral penting
• Pekatan DOUBLE X membekalkan 12 jenis pekatan tumbuhan yang berbeza
• DOUBLE X Multivitamin/Multimineral/Concentrate mengandungi Sebatian Tumbuhan Fitonutrien daripada 17 sumber tumbuhan kesemuanya iaitu ceri aserola, alfalfa, bioflavonoid sitrus, oregano, brokoli, epal, asparagus, kranberi, anggur, kubis daun, marigold, tomato, delima, prun, rosmeri, beri biru liar dan sej Salutan NUTRILOCK
• Tiada bahan pengawet, perisa tiruan atau bahan pewarna ditambah
•
62 tablet multivitamin, 62 tablet multimineral, dan 62 tablet pekatan setiap pek
• Dicipta untuk diambil dua kali setiap hari dengan sajian
• Bungkusan kedap udara
Faedah:

• Memberi jumlah vitamin, mineral dan fitonutrien bermanfaat yang optimum untuk jaminan pemakanan
• Memberi bahan tumbuhan semula jadi dan fitonutrien yang berharga (sebatian tumbuhan)
• Salutan tidak mengandungi lilin atau pengisi, sekali gus membolehkan suplemen melarut dengan cepat agar nutrien boleh diperolehi. Tablet juga lebih mudah untuk ditelan
• Sesuai terutamanya bagi mereka yang mahu mengelakkan bahan tambahan sintetik
• Bekalan satu bulan yang menyenangkan; anda boleh membawanya ke mana-mana sahaja
• Memberi asas yang kukuh bagi sebarang program suplemen
• Dua kali sehari memberikan dua peluang untuk tubuh anda menyerap nutrien
• Memastikan kualiti dan integriti produk

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/bulanseprt.jpg

skateedge
11-09-2012, 07:21 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/bulanseprt.jpg

sy memang minum protein ni.. memang best.. bangun pagi tak malas mcm dulu dah... :eek: :eek: :eek:

badan pun rasa fresh jekk... :)cgrock

ejalmlk
11-09-2012, 11:17 AM
sy memang minum protein ni.. memang best.. bangun pagi tak malas mcm dulu dah... :eek: :eek: :eek:

badan pun rasa fresh jekk... :)cgrock

Testimoni ikhlas .,.... Tahniah Tuan :)paid:)paid:)paid:)paid

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/110415_b.jpg

ejalmlk
11-09-2012, 08:04 PM
Sebaranag pertanyaan Untuk dapatkan Barangan AMWAY sila Hubungi Edjal 0166463158

ejalmlk
12-09-2012, 10:05 AM
Testimoni ikhlas .,.... Tahniah Tuan :)paid:)paid:)paid:)paid

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/110415_b.jpg

Dapatkan Bcomplex untuk kecedasan Minda anda !:)paid:)paid:)paid

Man bugis
12-09-2012, 12:41 PM
makin mantop cik edjal

ejalmlk
13-09-2012, 02:21 AM
makin mantop cik edjal

cari sesuap nasi jer MAN .. :) ko bila mau join dengan aku niee MAN .. kasi suport sahabat ... dah jutawang pun .... tak nak join khaaa heheehehhe :)paid:)paid:)paid

ejalmlk
14-09-2012, 12:39 PM
Yang penang pun boleh hubungi edjal kalau nak ... terbaik ..... !

0166463158 ... Barang terus sampai di tangan ,.

Amway the best !

Malam ini edjal nak cerita product ajaib yang wajib ada di setiap rumah warga CG , Kerana malang tidak berbau , Kena starika laa , Air panas laa , main mercun la Dan sebagainya .. Insyallah jika diambil awal parut akan hilang ... & memulihkan sel sel terbakar dengan segera ...

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

Call Edjal yer 0166463158 Satu Malaysia edjal cover

Product ini mesti ada setiap Rumah anda .. kerana kita tidak tahu , kecelakaan seperti terkena starika , air panas , terbakar dan sebagainya ...untuk menegetahu dengan lebih lanjut boleh hubungi edjal 016 646 3 158

Hamirul
14-09-2012, 04:23 PM
Edjal mesti dah naik DD nie kan.. hehe :D

ejalmlk
14-09-2012, 05:48 PM
Edjal mesti dah naik DD nie kan.. hehe :D

iskkk mana ada baru 600 PV jer :">:">:">:">

Go 600 PV ... with 20 leh front diamont 2015 .. Med Cruise :)paid:)paid:)paid:)paid

ejalmlk
15-09-2012, 12:54 AM
Happy evening .. all ....

any pertanyaan pasal amway .,... jangan segan TERUS CALL EDJAL 0166463158

ejalmlk
15-09-2012, 12:55 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg


Salam semua .... Jom dapatkan Alano lotion .... Setiap rumah kena ada satu :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Call : 0 1 6 6 4 6 3 1 5 8

ejalmlk
18-09-2012, 06:52 PM
Jom mai oder dengan edjal ...... 0166463158

ejalmlk
19-09-2012, 10:54 AM
Selamat pagi semua .... Pastikan Nutrilite menjadi routine anda ..

Calsium magnesium , Protein All Plant .

0166463158

ejalmlk
19-09-2012, 07:36 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/290993_190696194342742_131121776966851_416102_4953 15225_o_zpsed435992.jpg


Jom healthy Drink ! 0166463158

ejalmlk
23-09-2012, 10:55 PM
Berita baik! Kedai AMWAY di Perai akan dibuka untuk urus niaga pada hari Selasa,18 September 2012.

Berita baik! Sukacita dimaklumkan bahawa Kedai AMWAY di Perai akan dibuka untuk urus niaga pada hari Selasa,18 September 2012.



Alamat: 1797-G-07 & 08, Kompleks Auto World, Jalan Perusahaan, Juru Interchange, 13600 Perai, P. Pinang.​

ejalmlk
25-09-2012, 02:57 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/ogos2012.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/augustpromotion.jpg


Jom DAPATKANNYA DENGAN PEMBELIAN SET BERSALIN @ NUTRILITE SUPLEMENT 5 botol ....

Hubungi edjal yer : 016 6463158

AMWAY THE BEST PRODUCT IN THE WORLD !

Boleh add edjal kat FB : untuk mengetahui business Amway ini . cari : haizulresources@gmail.com


Masih berpeluang lagi untuk dapatkannya .... hubungi edjal 0166463158 AMWAY THE BEST MLM

ejalmlk
25-09-2012, 03:04 PM
jom oder barangan amway ! 0166463158

ejalmlk
26-09-2012, 05:54 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/nutrilite-logo.gif

Allahamdullilah dapat oder from Putrajaya ....


Sesiapa yang ingin barangan AMWAY Boleh Hubungi edjal secara terus

0166463158 . Pasti kan kehidupan anda ceria bersama AMWAY ! Putrajaya Bangi Serdang Shah Alam Melaka Seremban Kelantan Pahang Kedah

Boleh Hubungi sekarang 26 09 2012

ejalmlk
27-09-2012, 01:51 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/postnatal.jpg

Salam untu para ibu ataupun yang bakal melahirkan anak lagi .. Jom dapatkan set bersalin AMWAY dengan edjal ..

Boleh hubungi edjal terus 016 646 3 158 !

Ingat Amway product Ingat Edjal !

ejalmlk
27-09-2012, 11:45 AM
Saya akan berada di Putrajaya petang nanti boleh oder jika mahukan barangan Amway

28 09 2012

ejalmlk
29-09-2012, 01:22 AM
Jom oder barangan AMWAY dengan edjal ...esok edjal berada di PJ ... boleh call edjal untuk dapatkannya ..


0166463158

ejalmlk
30-09-2012, 02:35 AM
Jom oder barangan Amway di hujung minggu ..edjal 0166463158

ejalmlk
01-10-2012, 02:19 AM
Salam esok saya akan berada di Putrajaya central .. sapa sapa nak oder boleh hubungi edjal yer 0166463158 !

ejalmlk
01-10-2012, 03:46 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/110415_b.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/290993_190696194342742_131121776966851_416102_4953 15225_o_zpsed435992.jpg

Salam warga CG yang dikasihi 1 october 2012 , edjal menyarankan kepada warga CG agar dirumah masing masing beli 1 allano untuk kegunaan kecemasan . Kerana insyallah jika berlaku terkena minyak panas air panas , baby ruam ruam dengan Allano perkara tersebut dapat diselesaikan dengan baik tanpa parut . Dengan izin ALLAH , Insyallah

edjal .

0 1 6 6 4 6 3 1 5 8

ejalmlk
02-10-2012, 07:11 PM
Syukur Allahamdullilah ... Hari nie dapat oder dari putrajaya ... ada sesiapa nak oder lagi ..

Ingat AMWAY ingat edjal :) 0166463158

ejalmlk
03-10-2012, 02:30 PM
Jom oder barangan Amway .... Periuk Noxxa Presure cooker .. memang kegemaran semua suri rumah di Malaysia ..bagi yang belum dapatkan ..sila dapatkan dengan Segera ...

0166463158

ko'bek
03-10-2012, 02:33 PM
ada lagi amway..gogogo

ejalmlk
05-10-2012, 12:37 PM
ada lagi amway..gogogo

AMWAY Tak pernah pupus .. Malah makin kuat dan kuat ...Heheheh :)

1976 ..sales setahun RM 1juta sahaja ...

2011 sales SEHARI RM 2 Juta ! 1st board kat KLSE :)


Jom sapa nak join business hubungi edjal 0166463158

ejalmlk
07-10-2012, 03:40 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg


Salam semua .... Jom dapatkan Alano lotion .... Setiap rumah kena ada satu :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Call : 0 1 6 6 4 6 3 1 5 8

Salam 07 10 2012 .... JOM sapa nak dapatkan alano lotion nie boleh hubungi edjal sekarang ...


0166463158

ejalmlk
07-10-2012, 11:08 PM
Salam ... bagi yang tinggal di Pulau Pinang .. Terutama sekali di PULAU atau di USM ... anda juga boleh memesan dengan edjal kerana agent saya berada disana .. Insyallah service tip top

edjal ..Amway ... 08 10 2012

ejalmlk
09-10-2012, 01:13 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/postnatal.jpg

Salam untu para ibu ataupun yang bakal melahirkan anak lagi .. Jom dapatkan set bersalin AMWAY dengan edjal ..

Boleh hubungi edjal terus 016 646 3 158 !

Ingat Amway product Ingat Edjal !

Cepat sapa nak bersalin call edjal 0166463158 09 10 2012 :)paid:)paid:)paid

ejalmlk
10-10-2012, 11:02 AM
Selamat pagi semua .... sekadar berkongsi untuk anda semua dari edjal ....

In order to succeed, your desire for success should be greater than your fear of failure.

adjourned !

sapa-sapa nak barangan Amway boleh lah hubungi edjal 0166463158 09 10 2012

ejalmlk
15-10-2012, 01:27 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/110415_b.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/290993_190696194342742_131121776966851_416102_4953 15225_o_zpsed435992.jpg

Salam warga CG yang dikasihi 1 october 2012 , edjal menyarankan kepada warga CG agar dirumah masing masing beli 1 allano untuk kegunaan kecemasan . Kerana insyallah jika berlaku terkena minyak panas air panas , baby ruam ruam dengan Allano perkara tersebut dapat diselesaikan dengan baik tanpa parut . Dengan izin ALLAH , Insyallah

edjal .

0 1 6 6 4 6 3 1 5 8

Bagi Penduduk KEDAH PERLIS SABAH SARAWAK BRUNEI JOHOR BHARU KELANTAN PAHANG PERAK MELAKA SELANGOR TERENGGANU NEGERI SEMBILAN PUTRAJAYA & WILAYAH PERSEKUTUAN ... Boleh HUbungi edjal jika ingin mendapatkan produt AMWAY !

15 10 2012 ! Agent Amway Anda ! edjal

ejalmlk
16-10-2012, 04:13 AM
Salam 16 OCT 2012 ... Sebarang pertanyaan amway serta ngin membeli Product AMWAY boleh hubungi edjal 0166463158

ejalmlk
17-10-2012, 11:48 AM
Jom oder Barangan Amway dengan Edjal ... pasti anda akan gumbira :)


016 6463158

JEMPOL
17-10-2012, 10:49 PM
Basikal SAMSON Amway memang berbaloi, berpeluh tak berhenti bila 30 minutes berkayuh sambil menonton cerita KOREA!!!
hubungi 0196561791 utk penghantaran dan pemasangan.Area Jerantut, Maran dan Jengka.

ejalmlk
18-10-2012, 07:30 PM
Basikal SAMSON Amway memang berbaloi, berpeluh tak berhenti bila 30 minutes berkayuh sambil menonton cerita KOREA!!!
hubungi 0196561791 utk penghantaran dan pemasangan.Area Jerantut, Maran dan Jengka.

Memang terbaik Tuan .... yup siapa yang kawasan tersebut boleh hubungi TUAN JEMPOL ...

Yang kat Selangor KL Melaka Kedah & kelantan boleh hubungi edjal 0166463158 :)paid:)paid:)paid:)paid

ejalmlk
20-10-2012, 12:16 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/418380_10151158577354188_489684212_n.jpg


Salam semua .... Jom dapatkan Alano lotion .... Setiap rumah kena ada satu :)cgrock:)cgrock:)cgrock

Call : 0 1 6 6 4 6 3 1 5 8

Jom oder dengan edjal .... Kelantan Melaka Negeri sembilan , Selangor Johor ... boleh call edjal

0166463158

ejalmlk
21-10-2012, 05:33 PM
salam boleh hubungi edjal 21 10 2012 0166463158

ejalmlk
22-10-2012, 07:28 PM
Salam 22 10 2012 ...

bagai yang berkelapangan masa edjal menjemput anda semua pada :

Super Weekend Amway - Jalani Kehidupan yang Sempurna
Tarikh :​ ​3 November 2012 (Sabtu)
​Masa : ​10.00 pg – 6.00 ptg
​Tempat : ​Ibu Pejabat Amway


call / sms edjal 0166463158 .. nak barangan AMWAY pun boleh ... wassalam

ejalmlk
23-10-2012, 02:12 PM
Allahamdullilah , 2 deodarant lagi hari ni ... 4 vitamin nutrilite for kids , Thank you rezeki Allah

Bagi sesiapa yang inginkan Barangan AMWAY satu Malaysia .. boleh hubungi edjal ... Yang berminat nak jadi agen Amway Satu Malaysia Singapore & brunei juga boleh hubungi edjal di talian 0166463158

ejalmlk
23-10-2012, 07:38 PM
Ada sesiapa nak beli Barangan AMWAY --edjal sedia memberikan service !

rumahemas4u
23-10-2012, 08:00 PM
tunjukkan yang bisnes amway ni mudah, kaya dan berjaya, macam mana? tunjuk kan cara kaya dan berjaya.

:)

oxygenO2
23-10-2012, 08:09 PM
Berdasarkan buku Art Of Deception m/s 106,amway merupakan penyumbang kpd new world order organization,ape kate org amway?klu tanye pakcik google mmg ade.minta pencerahan sket..

ejalmlk
25-10-2012, 02:53 PM
Go 1bilion 2015 ( AMWAY MALAYSIA ) ! sesiapa yang inginkan perniagaan yang sebenar dan berterusan sehingga boleh diwariskan kepada ANAK - ANAK anda ..cepat hubungi edjal ...

Bagi yang ingin membeli barangan AMWAY juga boleh hubungi edjal 0166463158anda pasti Gembira ! dengan service edjal

25 10 2012

jzie85
25-10-2012, 03:53 PM
rajin promote nih. Bagus betul Amway nih. huhu

ejalmlk
26-10-2012, 12:00 AM
rajin promote nih. Bagus betul Amway nih. huhu

Terima Kasih tuan atas sokongan tersebut . Salam aidil adha ..

dari edjal AMWAY ! 0166463158

hafiy
26-10-2012, 02:44 AM
Salam Aidil Adha ! Saya juga seorang agen AMWAY yang sah ! Kalau nak barang AMWAY just call saya ! 013-3437736
Area Serdang, Bangi, Putrajaya, KL, Lembah Kelang, Sepang, Nilai, Dan seremban boleh jumpa terus one to one :) Kalau barang AMWAY bagus, sila bagitahu kawan kawan anda, kalau tak bagus dan tak puas hati, sila bagitahu saya (013-3437736)

farissoya
27-10-2012, 09:07 AM
Assalamualaikum,


Tahukah anda ?
Rakyat Malaysia kini beralih secara drastik kepada perniagaan internet ?
Jadi gunakan peluang ini dengan sebaik mungkin.
Pihak kami menawarkan servis Search Engine Optimizer (SEO) yg membolehkan website anda berada dalam Google,
Dan kepakaran & pengalaman kami membuatkan kami berani untuk memberi jaminan website anda pasti akan berada dalam #1 page GOOGLE (atau wang anda dikembalikan)
Tidak kiralah perniagaan apa jenis pun yang anda jalan,
walaupun jual goreng pisang !


Maklumat lanjut , sini (http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=376685)

atau

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=376685

Contact :
farisbiz29@gmail.com
0172852201

duskcircle
28-10-2012, 11:03 AM
Amway di senaraikan di bursa saham kuala lumpur papan utama.

http://www.bursamalaysia.com/market/listed-companies/list-of-companies/plc-profile.html?stock_code=6351 >> untuk dapatkan maklumat lebih jelas...,

duskcircle
28-10-2012, 11:08 AM
Amway di senaraikan di bursa saham kuala lumpur papan utama.

http://www.bursamalaysia.com/market/listed-companies/list-of-companies/plc-profile.html?stock_code=6351 >> untuk dapatkan maklumat lebih jelas...,

harga terkini RM12.60. Tinggi juga ni....,

ada MLM lain yg harag saham mereka setinggi ini??:-?

duskcircle
28-10-2012, 11:12 AM
Petikan daripada Buku Prospektus Syarikat tahun 2011.

"TADBIR URUS KORPORAT
Tadbir urus korporat merupakan suatu komitmen
berterusan yang dikongsi oleh Lembaga Pengarah,
pengurusan dan kakitangan Amway. Kejayaan
mencapai kedudukan antara 100 syarikat senarai awam
terbaik dalam Indeks Tadbir Urus Korporat Malaysia 2011
bagi tahun ketiga berturut-turut adalah bukti penekanan
Amway terhadap pematuhan dan tatacara beretika."


Sila rujuk link disini >>> http://www.bursamalaysia.com/market/listed-companies/company-announcements/929305

Harap anda nampak apa yg jelas disini...,

duskcircle
28-10-2012, 11:22 AM
Senarai pembeli saham AMWAY >>>

THIRTY LARGEST SHAREHOLDERS

Name of Shareholders No. of Shares held % of Issued Capital
1. GDA B.V. 84,990,283 51.70
2. AmanahRaya Trustees Berhad - Skim Amanah Saham Bumiputera 22,599,700 13.75 - SAPE ADA DUIT DIA KAT SINI??
3. Citigroup Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- Employees Provident Fund Board 8,161,133 4.96
4. Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) 7,819,800 4.76- SAPE ADA DUIT DIA KAT SINI??
5. AmanahRaya Trustees Berhad
- Amanah Saham Malaysia 7,000,000 4.26
6. Lembaga Tabung Haji 6,246,331 3.80- SAPE ADA DUIT DIA KAT SINI??
7. Valuecap Sdn Bhd 5,877,800 3.58
8. AmanahRaya Trustees Berhad
- Amanah Saham Didik 2,210,300 1.34
9. Citigroup Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- Kumpulan Wang Persaraan (Diperbadankan) (Kenanga) 647,000 0.39
10. Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad 558,000 0.34 - SAPE KEJE BANK RAKYAT?? DUIT ANDA ADA DISINI....
11. Employees Provident Fund Board 500,000 0.30
12. HSBC Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- HSBC (M) Trustee Bhd for MAAKL Al-Fauzan (5170) 432,600 0.26
13. Citigroup Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- Exempt An for Kenanga Investors Bhd 403,300 0.25
14. Citigroup Nominees (Asing) Sdn Bhd
- CBNY for DFA Emerging Markets Small Cap Series 396,700 0.24
15. Amanah Saham Mara Berhad 345,000 0.21
16. HSBC Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- HSBC (M) Trustee Bhd for MAAKL Dividend Fund (5311-401) 260,000 0.16
17. PM Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- PCB Asset Management Sdn Bhd for MUI Continental Insurance Berhad 240,000 0.15
18. AmanahRaya Trustees Berhad
- Dana Al-Aiman 234,800 0.14
19. DB (Malaysia) Nominee (Tempatan) Sendirian Berhad
- Exempt An for Kumpulan Sentiasa Cemerlang Sdn Bhd (TSTAC/CLNT) 222,000 0.13
20. Tabung Amanah Warisan Negeri Johor 194,500 0.12
21. HSBC Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- HSBC (M) Trustee Bhd for Kenanga Growth Fund (3795) 172,000 0.10
22. Ho Teik Chuan @ Ho Sonney 156,000 0.09
23. Permodalan Nasional Berhad 149,100 0.09
24. Chin Chee Kin 142,000 0.09
25. BHLB Trustee Berhad
- Public Focus Select Fund 139,800 0.09
26. Ajeet Kaur A/P Inder Singh 127,700 0.08
27. Mehar Singh @ Mehar Singh Gill 124,000 0.08
28. Malaysian Reinsurance Berhad
- As Beneficial Owner (MMIP Fund) 123,500 0.08
29. HLB Nominees (Tempatan) Sdn Bhd
- Pledged Securities Account for Tan Kian Chuan 120,000 0.07
30. Teo Chiang Hong 116,000 0.07
150,709,347 91.68

BOLEH CHECK LINK MAKLUMAT DISINI >>> http://www.bursamalaysia.com/market/listed-companies/company-announcements/929305

duskcircle
28-10-2012, 11:36 AM
Apa yang mesti ANDA tahu tentang AMWAY

1. Syarikat memiliki track rekod pencapaian yang panjang...sehingga 57tahun didunia dan 37tahun di Malaysia

2. Sudah mencecah jualan keseluruhan didunia USD10Billion...brp dlm RM??

3. Setiap bulan , bonus kepada pengedar akan dilunaskan setiap 15hb atau awal jika 15hb tu jatuh pd hari sabtu TANPA PERNAH MISS WALAU SEKALI PUN

4. Produk yang bermutu tinggi, ttp kesilapan yg berlaku, ada mengatakan produk mahal..., makluman disini..bukan produk mahal, ttp produk PEKATAN A.K.A CONCENTRATED.

5. JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN jika x berpuas hati dengan produk.

6. Boleh menjalankan bisnes dengan permulaan yang rendah atau tiada langsung. RM90. Dapat stater kit. dlm tempoh setahun x berminat niaga boleh refund starter kit then dpt duit anda balik.

Itu dulu setakat ini...,

berjumpa lagi yer...,

ejalmlk
28-10-2012, 12:09 PM
Apa yang mesti ANDA tahu tentang AMWAY

1. Syarikat memiliki track rekod pencapaian yang panjang...sehingga 57tahun didunia dan 37tahun di Malaysia

2. Sudah mencecah jualan keseluruhan didunia USD10Billion...brp dlm RM??

3. Setiap bulan , bonus kepada pengedar akan dilunaskan setiap 15hb atau awal jika 15hb tu jatuh pd hari sabtu TANPA PERNAH MISS WALAU SEKALI PUN

4. Produk yang bermutu tinggi, ttp kesilapan yg berlaku, ada mengatakan produk mahal..., makluman disini..bukan produk mahal, ttp produk PEKATAN A.K.A CONCENTRATED.

5. JAMINAN WANG DI KEMBALIKAN jika x berpuas hati dengan produk.

6. Boleh menjalankan bisnes dengan permulaan yang rendah atau tiada langsung. RM90. Dapat stater kit. dlm tempoh setahun x berminat niaga boleh refund starter kit then dpt duit anda balik.

Itu dulu setakat ini...,

berjumpa lagi yer...,

TERBAIK DIAMOND ! edjal suka akan FACT yang diberikan ... semoga kita berada di PUNCAK kejeyaan ... Tahniah -edjal 27 10 2012 0166463158

ejalmlk
28-10-2012, 12:12 PM
Salam Aidil Adha ! Saya juga seorang agen AMWAY yang sah ! Kalau nak barang AMWAY just call saya ! 013-3437736
Area Serdang, Bangi, Putrajaya, KL, Lembah Kelang, Sepang, Nilai, Dan seremban boleh jumpa terus one to one :) Kalau barang AMWAY bagus, sila bagitahu kawan kawan anda, kalau tak bagus dan tak puas hati, sila bagitahu saya (013-3437736)

Tahniah Anak muda yang berjiwa besar ! Saya amat bangga dengan anda ..Baru berumur 18 Tahun sudah ada komitment yang tinggi dalam Business Bertaraf Dunia .. Tahniah Diamond Hafiy atas pemilihan tepat saudara dalam business yang anda ceburi ... Bayangkan kamu selepas 5 tahun dalam business ini ... Orang lain duk bzz cari kerja kamu dah mengecapi income 30k sebagai Intan Melayu Muda Di Malaysia ... Saya doakan kejayaan anda ! Jumpa di Puncak kejayaan

duskcircle
28-10-2012, 02:01 PM
Fakta terkini pertumbuhan jualan produk Amway...,

Lihat lah, ini bukan bisnes hanya mengenakan orang...inilah bisnes menjual barangan harian..., bahkan ramai yang berjaya dalam bisnes ini...anda mahu melihat kejayaan orang lain...sedangkan anda juga boleh menjalankan perniagaan ini...,

Anda tahu, sebenarnya, dalam Marketing Plan Amway, siapa yang berusaha lebih dia akan dapat pendapatan lebih...

bukan sebab dia masuk dulu dia akan dapat lebih...BUKAN SAMA SEKALI!! yang sebenarnya...sudah ramai yg berjaya hanya kerana mereka berusaha..bukan mengKAYAKAN UPLINE DIA... nak tahu???

Em...nak dpt rm400 sebulan...mau??

Produk!!!

Syarikat!!!

Upline Anda!!

Bersama anda selalu!!!

Sila lihat link ini >>>

http://www.amway.my/en/ResourceCenterDocuments/Visitor/201208_AMWAYResultNewsRelease_bm_MY.pdf

Petikan dalam Press Release Amway ini.

Mengenai Amway
Amway (Malaysia) Sdn. Bhd. (AMSB) adalah salah sebuah syarikat jualan langsung terkemuka
di Malaysia. AMSB merupakan subsidiari milik penuh Amway (Malaysia) Holdings Berhad,
tersenarai di Papan Utama yang mencatatkan pusing ganti RM719.4 juta bagi tahun fiskal
yang berakhir 31 Disember 2010. AMSB yang memulakan operasi pada 1976, menawarkan
rangkaian luas produk berkualiti yang dibezakan dengan penuh erti di bawah lima rangkaian
produk utama, iaitu Pemakanan dan Kesejahteraan (vitamin dan suplemen dietari
NUTRILITE™), Penjagaan Kulit & Kosmetik (produk penjagaan kulit dan kosmetik
ARTISTRY™), Dandanan Diri (termasuk penjagaan mulut, barangan dandanan diri dan
penjagaan rambut), Penjagaan Barangan Di Rumah (termasuk produk pencucian pakaian dan
penjagaan kereta serta barangan pencucian di rumah); dan Barangan Bertknologi Di Rumah
(termasuk sistem rawatan air, sistem rawatan udara dan periuk masak). Selain itu, Personal
Shoppers Catalogue menawarkan produk pengguna daripada sumber tempatan yang terdiri
daripada makanan dan minuman hingga jam tangan, pakaian, aksesori peribadi serta
peralatan rumah.

duskcircle
28-10-2012, 02:01 PM
TERBAIK DIAMOND ! edjal suka akan FACT yang diberikan ... semoga kita berada di PUNCAK kejeyaan ... Tahniah -edjal 27 10 2012 0166463158

x de paper edjal.., just sharing the knowledge...fact, and reality...

duskcircle
28-10-2012, 02:04 PM
Kenapa Nutrilite??

Jom check kat sini >>> http://www.amway.my/nutrition/nutrilite/why-nutrilite

duskcircle
28-10-2012, 02:05 PM
Nutrilite...memiliki ladangnya sendiri....,

http://www.amway.my/nutrition/nutrilite/why-nutrilite/organic-farms

duskcircle
28-10-2012, 02:07 PM
lebih 15,000 ujian produk setiap bulan


untuk vitamin, mineral dan ekstrak botani, kami menggunakan pelbagai langkah kualiti bagi memastikan hanya bahan terbaik digunakan dalam produk nutrilite. Spesifikasi bahan kami yang ketat memerlukan sijil analisis dan kami menjalankan ujian analitikal kami sendiri serta mengaudit pembekal bahan kami secara berkala bagi memastikan ia dipatuhi. Walaupun tidak disyaratkan, semua suplemen dietari nutrilite kami memilih untuk mematuhi amalan pengilangan baik (gmp) bagi memastikan produk nutrilite selamat, dikenal pasti sempurna dan berkualiti tinggi. Malah, lebih 15,000 ujian kualiti dijalankan setiap bulan untuk memastikan produk yang dihasilkan konsisten, selamat dan berkesan.

duskcircle
28-10-2012, 02:11 PM
KESUNGGUHAN AMWAY MEMPERKENALKAN PRODUK NYA...,

INILAH SYARIKAT YANG MEMENTINGKAN ALAM SEKITAR DALAM MENGHASILKAN PRODUK KEGUNAAN HARIAN....,

NI BUKAN CIKAINYE COMPANY YER...,

http://www.amway2u.com/amway_images/miniweb/amwayhome/index.html

jzie85
29-10-2012, 10:40 AM
salam tuan. kat area n9 ade x kedai amway. klo kenal owner dia lg elok. Bole dpt fon nmber. nnt sy dtg balik thread nih. Go amway

ejalmlk
29-10-2012, 03:37 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/55413_10151170980409079_1490892098_o.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/131711_10151170981109079_1974734420_o.jpg[/CENTER[CENTER]]

Surat khabar semalam 28 10 2012 3 helaian penuh ... menceritakan kejayaan bumiputra dalam perniagaan AMWAY .. Product berkualiti pelan pemasaran yang adil .. Edjal sungguh bangga menjadi salah seorang usahawan AMWAY ! Biarlah orang nak gelak yang pasti AMWAY adalah jenama WORLD CLASS ! 016 646 3158

andy23
29-10-2012, 08:14 PM
lagi banyak orang gelak lagi berjaya kita nanti .. trust me.. dah pernah alaminya sebelum ini... go ejal n go amway!!

duskcircle
29-10-2012, 08:16 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/55413_10151170980409079_1490892098_o.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/131711_10151170981109079_1974734420_o.jpg[/CENTER[CENTER]]

Surat khabar semalam 28 10 2012 3 helaian penuh ... menceritakan kejayaan bumiputra dalam perniagaan AMWAY .. Product berkualiti pelan pemasaran yang adil .. Edjal sungguh bangga menjadi salah seorang usahawan AMWAY ! Biarlah orang nak gelak yang pasti AMWAY adalah jenama WORLD CLASS ! 016 646 3158

tq edjal..., abg jalil tu diamond saya tu...., org penang dok di bukit beruntung....,

Eh..Amway kan syarikat yg mengkayakan org atas...sian saya...kena tipu dgn diamond saya...., hehe... ni ayat org yg x pernah pun tgk marketing plan amway...,

sebab nak byk duit dgn amway...anda haruslah menjadikan downline anda berjaya mendapatkan 21%...., 21% mean anda ada duit bisnes amway anda rm4000-7000 sebulan bergantung kpd produk apa yg anda jual....,

igt senang ke org nak kasi jalan dan peluang buat bisnes yg siap tolong jayakan diri kita utk dpt income camtu....,

leh ke nak jual nasi lemak org sgt2 gembira bila kita bukak kedai nasi lemak sebelah kedai nasi lemak dia...emmm...tula dunia bisnes ari ni....,

so...., what next?? Go 1B

duskcircle
29-10-2012, 08:20 PM
salam tuan. kat area n9 ade x kedai amway. klo kenal owner dia lg elok. Bole dpt fon nmber. nnt sy dtg balik thread nih. Go amway

tuan...amway bukan ada stokis...,kedai tu hak milik 100% Amway yg punya..., sape nak pegi beli situ mesti sign up to be a distributor dulu...., kalau x, mmg x leh beli le jawabnye...:D

inilah yg org x nampak bisnes amway..., sebab lama mana org tu dlm amway...tetap beli hanya kepunyaan amway 100%..., x de stokis-stokis...., sebab amway x mau market monopoli pd org yg byk modal aje....,

best wat bisnes amway ni....,

rumahemas4u
29-10-2012, 08:52 PM
tuan...amway bukan ada stokis...,kedai tu hak milik 100% Amway yg punya..., sape nak pegi beli situ mesti sign up to be a distributor dulu...., kalau x, mmg x leh beli le jawabnye...:D

inilah yg org x nampak bisnes amway..., sebab lama mana org tu dlm amway...tetap beli hanya kepunyaan amway 100%..., x de stokis-stokis...., sebab amway x mau market monopoli pd org yg byk modal aje....,

best wat bisnes amway ni....,

:)cgrock :)cgrock :)cgrock

rumahemas4u
29-10-2012, 09:05 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/55413_10151170980409079_1490892098_o.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/131711_10151170981109079_1974734420_o.jpg[/CENTER[CENTER]]

Surat khabar semalam 28 10 2012 3 helaian penuh ... menceritakan kejayaan bumiputra dalam perniagaan AMWAY .. Product berkualiti pelan pemasaran yang adil .. Edjal sungguh bangga menjadi salah seorang usahawan AMWAY ! Biarlah orang nak gelak yang pasti AMWAY adalah jenama WORLD CLASS ! 016 646 3158

amway sentiasa di hati walaupun tak buat amway lagi, dua hari lepas ada rakan oder tyre shine untuk kereta mercedes, dapat untung sikit, siapa nak bagi. rezeki dari allah, ini lah istimewa amway, bila org dah kenal, tak buat pun, org tetap kenal kita buat bisnes amway, JENAMA ANDA ADALAH JENAMA AMWAY.

http://www.amway2u.com/amway_images/main/img_boy.jpg

:)cgrock

JEMPOL
29-10-2012, 09:42 PM
Proud to be one of the Amway distributor, the best and the ONLY MLM in the world in my dictionary.

duskcircle
29-10-2012, 10:09 PM
Proud to be one of the Amway distributor, the best and the ONLY MLM in the world in my dictionary.

pelan-pelan pun ada hasil...laju2 pun ada hasilnya...,

x rugi sebenarnya bg peluang pd diri wat bisnes yg unik ini...,

yg rugi..., org yg hanya judge by the cover aje...isi x mau tengok x mau belek... x mau baca..., sudahnya...ambik org lain kata kat amway pastu ye la betul la...amway ni menipu...tipu sana tipu sini..., sian woo.....,

duskcircle
29-10-2012, 10:12 PM
Sekarang ni wife tgh wat prepare utk DEMO Periuk Pressure Cooker Noxxa kat sekolah downline...,

Ni mesti tipu org ni..., wat demo tipu...brg mahal la..., kayakan org atas la..., hehe... sian sian....

biaq pi la apa org nak kata...janji saya dah buka mata hati saya dan nampak apa yg org x nampak...lama2 nampak jugak....:D:)

duskcircle
29-10-2012, 10:16 PM
Nutrilite...memiliki ladangnya sendiri....,

http://www.amway.my/nutrition/nutrilite/why-nutrilite/organic-farms

Ladang sendiri bermaksud semuanya dibawah kawalan sendiri...,

Halalan tayyiban....,

ejalmlk
30-10-2012, 02:05 PM
lagi banyak orang gelak lagi berjaya kita nanti .. trust me.. dah pernah alaminya sebelum ini... go ejal n go amway!!

Terima Kasih Tuan atas sokongan dan kata kata semangat ... Yup lagi orang gelak lagi kuat edjal nak menjayakan business AMWAY ini ...

Insyallah tuan ...jumpa kita di Puncak Kejayan ... !

Edjal 016 6463158

ejalmlk
30-10-2012, 02:11 PM
tq edjal..., abg jalil tu diamond saya tu...., org penang dok di bukit beruntung....,

Eh..Amway kan syarikat yg mengkayakan org atas...sian saya...kena tipu dgn diamond saya...., hehe... ni ayat org yg x pernah pun tgk marketing plan amway...,

sebab nak byk duit dgn amway...anda haruslah menjadikan downline anda berjaya mendapatkan 21%...., 21% mean anda ada duit bisnes amway anda rm4000-7000 sebulan bergantung kpd produk apa yg anda jual....,

igt senang ke org nak kasi jalan dan peluang buat bisnes yg siap tolong jayakan diri kita utk dpt income camtu....,

leh ke nak jual nasi lemak org sgt2 gembira bila kita bukak kedai nasi lemak sebelah kedai nasi lemak dia...emmm...tula dunia bisnes ari ni....,

so...., what next?? Go 1B

Sama - sama kita berkongsi .. maklumat agar orang Melayu kita buka mata untuk jayakan business Amway nie ... Tahniah anda mempunyai Diamond yang cukup Komited dalam businesnya ... Saya juga punya leader yang dikira hebat .. walaupun ada 14 Multinatinal business kat LUAR tapi dalm group beliau tidak pernah diabaikan akn downlinenya malm without failed Housemeeting dia hadir ... kalau apa apa edjal nak mintak tolong and tunjuk ajar segera sahaja beliau bagi komitment ... itu lah Emerald direct Dato Zulkifli Malek ... Proud jadi downline dia .. direct ...... :) :)paid:)paid:)paid:)paid

Sapa sapa nak beli barangan Amway terus call edjal 0166463158

ejalmlk
31-10-2012, 03:31 PM
Salam semua ... edjal sudah berada di KL esok ... boleh nak oder barangan AMWAY ...bagi seluruh Negeri Selangor ... KUala Lumpur & negeri Sembilan ....


0166463158 edjal

jzie85
01-11-2012, 02:39 PM
makin mantap Amway nih. makin power

ejalmlk
02-11-2012, 01:16 AM
Salam .... Kawasan bangi ..Untuk dapatkan barangan amway dengan secepat KIlat .,... Sila hubungi edjal dengan segera ...

Bangi Amway agen -0166463158 - Bangi , Kajang Serdang !

02 11 2012

JEMPOL
02-11-2012, 10:45 PM
Proud to be under dynamic leader Muthu dan Shiela..walaupun berlainan bangsa dan agama, Amway menyatukan kami dengan nilai nilai murni..tak payah tunggu slogan 1 Malaysia...

ejalmlk
03-11-2012, 11:37 PM
Proud to be under dynamic leader Muthu dan Shiela..walaupun berlainan bangsa dan agama, Amway menyatukan kami dengan nilai nilai murni..tak payah tunggu slogan 1 Malaysia...

Yes .. tepat sekali ... Kerana Perniagaan yang Hebat membuatkan semua orang Gembira ...

Edjal Akan berada di Bangi & shah Alam 04 11 2012 .... nak barangan Amway boleh oder

0166463158

AzMiLLioNaiRe
03-11-2012, 11:43 PM
Wah 1 malaysia tahniah ejal

ejalmlk
04-11-2012, 12:07 PM
http://www.youtube.com/watch?v=QpxqYE1aIHk&feature=youtube_gdata_player

Terbaik !

Call 0166463158

ejalmlk
06-11-2012, 10:57 AM
http://www.youtube.com/watch?v=QpxqYE1aIHk&feature=youtube_gdata_player

Terbaik !

Call 0166463158

Allahamdullilah Seperti biasa hari ini dapat oder lagi syukur ke hadrat ilahi atas REZEKI NYA ...

Sesiapa yang nak barangan AMWAY dengan Kadar segera di Kawasan Shah Alam , USJ Bangi Serdang & Seluruh taklukan Selangor darul Ehsan

Sila PM edjal - Agen Amway Anda 016 646 3158

06 11 2012

rizalali6
07-11-2012, 09:26 AM
Setia pengguna amway dari 1990.. produk yang baik akan selalu diingati

ejalmlk
09-11-2012, 12:44 PM
Setia pengguna amway dari 1990.. produk yang baik akan selalu diingati

Allahamdullilah dah 20 tahun tuan guna ... Memang terbaik


edjal - 0166463158 ( sila sms atau call untuk mendapatkan kesemua jenis barangan AMWAY )

09 11 2012

ejalmlk
10-11-2012, 12:19 AM
Pagi sabtu ..... penghantaran barangan AMWAY ke Bangi , Serdang Kajang dan Putrajaya ...

sapa-sapa nak oder lagi leh

call edjal 0166463158 Agen Amway Anda !

ejalmlk
10-11-2012, 12:06 PM
Oder Barangan Amway di Terima

0166463158

edjal

10 11 2012

avonia81
14-11-2012, 12:03 PM
terpulang pd masing²..

ejalmlk
16-11-2012, 01:03 AM
Jom oder barangan Amway dengan edjal ...selurh Putrajaya Bangi Shah alam & Klang ....016 6463158

ejalmlk
17-11-2012, 04:02 PM
Perasmian SHOP IPOH .... JUMPA EDJAL ESOK 18 11 2012 Jam 10 Pagi ! datang ramai ramai yer


0166463158 ! <<< segera Hubungi edjal bagi yang tingal di IPOH PERAK !

ejalmlk
19-11-2012, 09:54 AM
Allahamdullilah ... syukur akan rezeki NYA ,,,

Promosi hebat pagi nie ... Set bersalin Amway ! Hubungi Edjal untuk dapatkannya

Amway Product: Edjal 0166463158

sofea7661
20-11-2012, 02:13 PM
SAYA bukan ahli AMWAY.. tp sy guna deodoran AMWAY dr tahun 1997..mmg terbaekk..sy xpenah jmpa lg deodoraan yg long lasting..my MIL pulak mmg member AMWAY..vitamin tiap bulan mmg maintain AMWAY.. same goes to MY uncle..

Tapi skrg saya buat eCosway...tgh berusaha nk bukak stokis farmasi eCosway..Cosway da rebranding blik..klu ada sesape kt cni minat nk bukak kedai farmasi eCosway blh la kol sy..skrg sy kt putrajaya.. 013-7998980..Sofea..

oxygenO2
21-11-2012, 09:21 PM
Berdasarkan buku Art Of Deception m/s 106,amway merupakan penyumbang kpd new world order organization,ape kate org amway?klu tanye pakcik google mmg ade.minta pencerahan sket..

xde pencerahan ke dr wakil2 AMWAY??..wife aku bace buku nie,ke maklumat dlm buku nie slh???..:-?:-?:-?

ejalmlk
22-11-2012, 01:50 AM
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bD3cbsMuGt4#!

Jom .. hubungi edjal sesiapa yang ingin buat business amway mahupun membeli barangan AMWAY

edjal 21 / 11 / 2012 - 0166463158

ejalmlk
23-11-2012, 01:12 AM
Salam .... jom dapatkan protein ..satu tin setiap rumah di Malaysia :

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/552414_4275280674566_1091985092_n.jpg

Hubungi edjal 0166463158

ejalmlk
24-11-2012, 04:16 AM
Salam ..alamilah kehebatan AMWAY .....

24 / 11 / 2012

Agent AMWAY ANDA edjal 0166463158

ejalmlk
25-11-2012, 01:58 PM
Salam orang mersing boleh hubungi edjal...sekarang Centre edjal dah ada kat Mersing .... Tahniah ..ATC mersing

25 11 2012 -edjal 0166463158

ejalmlk
26-11-2012, 10:00 PM
Selamat petang semua .... insyallah orang KEDAH & perlis boleh jumpa edjal lusa & khamis ...untuk mengetahui kehebatan barangan AMWAY !


edjal

0166463158

ejalmlk
27-11-2012, 10:40 AM
Sarapan dengan Penuh Amalan kesihatan ...
Nutrilite !

Jom oder

0166463158 edjal 27/11/2012

hafiy
27-11-2012, 03:15 PM
Sape nak order minyak hitam ELF, memang terbaik ! boleh call saya terus 013-3437736 !

k_a_a
27-11-2012, 04:08 PM
ya memang terbaik.. pm saya

GL IMPUL
28-11-2012, 09:47 AM
amway memang the best...lotion alano mmg terbaikk...anak2 teman ada ezema kulit dah ok bila guna alano....


tuan/puan boleh order lotion dengan teman roger no hp teman 0195906969-MELAKA, PERAK...

k_a_a
30-11-2012, 06:13 PM
yeah terbaik.. meh pm saya ... nak jadi member ka nak beli ka... pm sy kita sembang...

rmbiz
30-11-2012, 07:22 PM
yeah terbaik.. meh pm saya ... nak jadi member ka nak beli ka... pm sy kita sembang...

sembang jangan tak sembang

Pn Rozi
30-11-2012, 11:00 PM
salam, mcm mana nak jadi ahli amway? berminat sangat.

JEMPOL
30-11-2012, 11:40 PM
salam, mcm mana nak jadi ahli amway? berminat sangat.

kalau minat boleh jer tunjuk ajar.ada mana?:D

ejalmlk
01-12-2012, 03:05 AM
kalau minat boleh jer tunjuk ajar.ada mana?:D

Boleh hubungi edjal 0166463158

01/12/2012 :)

Hokkaido 2013 PASTI !

k_a_a
01-12-2012, 11:06 AM
salam, mcm mana nak jadi ahli amway? berminat sangat.
Boleh je PM saya atau kekawan yg lain :)

Pn Rozi
01-12-2012, 11:29 AM
Boleh je PM saya atau kekawan yg lain :)


salam semua,

ntah kenapa, Aura amway tetiba datang, walhal bisness ni dah lama bertapak, apakah hikmah disebaliknya?:-? InsyaAllah sy akan pm salah seorg member di sini.

k_a_a
01-12-2012, 11:42 AM
salam semua,

ntah kenapa, Aura amway tetiba datang, walhal bisness ni dah lama bertapak, apakah hikmah disebaliknya?:-? InsyaAllah sy akan pm salah seorg member di sini.

hikmahnya boleh jadi ahli amway jika belum & nikmati produk amway serta buat biz amway (jika suka).

ejalmlk
02-12-2012, 03:59 AM
salam semua,

ntah kenapa, Aura amway tetiba datang, walhal bisness ni dah lama bertapak, apakah hikmah disebaliknya?:-? InsyaAllah sy akan pm salah seorg member di sini.

Itulah Amway ... Business sepanjang zaman .... Esok 2/12/2012 saya akan berada di Shah Alam , sesiapa inginkan product amway atau ingin menjadi ahli Amway ..

sila hubungi edjal dengan segera !

0166463158 !

ejalmlk
03-12-2012, 02:23 AM
03/12/2012 ... barangan AMWAY serta business amway ... Bumiputra harus ambil peluang ...


hubungi edjal 0166463158

k_a_a
03-12-2012, 12:01 PM
Ya betul.. bumiputera jgn lepaskan peluang.. gemilang dalam Amway ! .. mari join, pm saya :-)

ejalmlk
03-12-2012, 12:09 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/55413_10151170980409079_1490892098_o.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/131711_10151170981109079_1974734420_o.jpg

Hubungi edjal : pasti akan berpuas hati

Barangan Amway terus ke rumah anda : 0166463158

k_a_a
03-12-2012, 01:02 PM
Fuh hebat AMWAY ...

Sila PM saya.. mau jadi member ka, mau beli ka... boleh saja...

Yeah AMWAY !!!

k_a_a
03-12-2012, 01:03 PM
hebat AMWAY ...

Sila PM saya.. mau jadi member ka, mau beli ka... boleh saja...

Barang tulen, tak tipu punya...

Cerita Benar, tak belit2 punya...

Sila PM saya

HEBAT AMWAY !!

k_a_a
03-12-2012, 01:06 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/55413_10151170980409079_1490892098_o.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/131711_10151170981109079_1974734420_o.jpg
[/CENTER][/B]

Hebat AMWAY.. Lihatlah advertorial di suratkhabar...

PM SAYA .. BARANG TERUS SMP KE RUMAH ANDA.. POSTAGE FREE

MAU JADI AHLI PUN BOLEH , LAGI DIGALAKAN

popo2012
03-12-2012, 01:14 PM
usaha plus rajin bro.. kaya la..kalo malas..paham2 je la

ejalmlk
04-12-2012, 04:46 PM
Malam niee meeting jom

nak oder barangan seperti biasa edjal 0166463158

k_a_a
04-12-2012, 06:38 PM
Ya meeting hari selasa , tiap2 selasa malam

Jgn lupa.. naik kan semangat diri anda...

Yeah !!

k_a_a
04-12-2012, 07:13 PM
Kalau mau beli barang.. atau mau join ahli.. pm saya :)

rmbiz
05-12-2012, 12:41 AM
Ya meeting hari selasa , tiap2 selasa malam

Jgn lupa.. naik kan semangat diri anda...

Yeah !!

ye betul tu?apa apa hal mesti ada semangat..

k_a_a
05-12-2012, 06:25 AM
ye betul tu?apa apa hal mesti ada semangat..
Naikkan semangat motivasi anda dengan menghadiri 'meeting' amway setiap selasa malam..

ejalmlk
05-12-2012, 11:49 AM
Selamat Berangkat Ke Sydney Platinum Till Emerald ...... Diamond and above dah pergi awal lagi .....

see yeah ...

oder 0166463158 barangan amway .. allano deodarant amway terbaik

k_a_a
05-12-2012, 01:22 PM
Yeah.. selamat lah semua yg berjaya ke Sydney... !
Yang belum berjaya, masih boleh cuba!!
PM untuk order atau join :)

ejalmlk
06-12-2012, 02:45 AM
Allahamdullilah ...

Masih menerima oder ... ahad saya berada di Sabak bernam ... untuk demo & berkongsi potensi dalam dunia perniagaan AMWAy ...

call 016 646 3158 -edjal

ejalmlk
07-12-2012, 04:27 PM
Jom oder barangan amway .. Lecithin E Calsium Magnesium ker

call sahaja edjal 0166463158

ejalmlk
08-12-2012, 12:09 PM
esok saya berada di Sabak bernam ....

jom sapa sapa nak tau pasal amway atau nak beli barangan amway

hubungi saya 0166463158

ejalmlk
10-12-2012, 03:23 AM
Seperti Biasa : seluruh Melaka , Selangor & kl edjal 0166463158

Seluruh Kelantan pun boleh call edjal : ( no agent sana belum update lagi )

0166463158

Ingat AMway Ingat 0166463158 08/12/2012

ejalmlk
12-12-2012, 02:43 AM
Salam ... untuk memudahkan anda dapatkan barangan Amway seleuruh Malaysia

sila hubungi edjal secara terus

0166463158 24 jam

Insyallah anda akan berpuas hati akan servis edjal & rakan rakan ...

Amway the best product in the world !

rmbiz
12-12-2012, 07:08 PM
Salam ... untuk memudahkan anda dapatkan barangan Amway seleuruh Malaysia

sila hubungi edjal secara terus

0166463158 24 jam

Insyallah anda akan berpuas hati akan servis edjal & rakan rakan ...

Amway the best product in the world !

AMWAY..dari dulu hingga kini,tetap maintain dan steady je

ejalmlk
12-12-2012, 08:37 PM
AMWAY..dari dulu hingga kini,tetap maintain dan steady je

Yup terima kasih tuan atas sokongan dang ungkapan tersebut ...

Jom oder barangan AMWAY dengan EDJAL

ejalmlk
13-12-2012, 10:12 AM
Jom Oder barangan AMWAY ... sekarang penghantaran secepat yang mungkin

AMWAY The best product ever ...

rmbiz
15-12-2012, 12:30 AM
Jom Oder barangan AMWAY ... sekarang penghantaran secepat yang mungkin

AMWAY The best product ever ...

order jangan tak order

ejalmlk
16-12-2012, 12:22 PM
order jangan tak order

Terima kasih tuan atas sokongan :)


0166463158 16/12/12

rmbiz
17-12-2012, 08:09 PM
Dulu,Kini Dan Selamanya..itulah AMWAY

ejalmlk
18-12-2012, 01:11 AM
Dulu,Kini Dan Selamanya..itulah AMWAY

Memang terbaik ever & ever

edjal agent AMWAY 0166463158

ejalmlk
20-12-2012, 01:10 PM
Jom .... Oder barangan Amway .. Hubungi edjal segera 0166463158

rmbiz
20-12-2012, 07:30 PM
Jom .... Oder barangan Amway .. Hubungi edjal segera 0166463158

order jangan tak order...produk dikagumi

ejalmlk
21-12-2012, 11:27 PM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/55413_10151170980409079_1490892098_o.jpg

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/131711_10151170981109079_1974734420_o.jpg

Hubungi edjal : pasti akan berpuas hati

Barangan Amway terus ke rumah anda : 0166463158

Jom ...sesiapa nak ikut buatg amway call edjal .

bagi nakmembeli barangan amway pun boleh call edjal

0166463158

ejalmlk
25-12-2012, 01:23 PM
Jom jangan lepas kan peluang ini ..... call 0166463158 untuk mengetahui perniagaan AMWAY anda .

ejalmlk
27-12-2012, 06:16 PM
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7BmXYoW4RJM

Jom selamatkan keluarga anda ... belilah espring perawat air di rumah anda ..

pemasangan percuma seluruh Malaysia

call edjal 0166463158

ejalmlk
27-12-2012, 06:30 PM
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=XkqpeS6tWWE&feature=endscreen

Memang terbaik di dunia call 0166463158 pemasangan percuma :)

ejalmlk
28-12-2012, 10:17 PM
Salam sejahtera ... sini edjal nak kongsi periuk ajaib .. masak nasi 3 minit jer ... Then ia sangat2 berguna kepada yang suka masak ..

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/735199_572272499453920_1709362115_n.jpg



Call Edjal agent Amway anda 016 646 3158

Radhia
29-12-2012, 05:45 PM
salam,
vitamin apa yg sesuai utk pesakit kencing manis, yg mkn ubat... x suntik lg.. ?

shahzeast
29-12-2012, 09:09 PM
saya agen amway yang sah dan menetap di melaka. jika ada order di seluruh melaka boleh hubungi di nombor 017-6177594

JEMPOL
29-12-2012, 09:15 PM
Salam sejahtera ... sini edjal nak kongsi periuk ajaib .. masak nasi 3 minit jer ... Then ia sangat2 berguna kepada yang suka masak ..

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/735199_572272499453920_1709362115_n.jpg



Call Edjal agent Amway anda 016 646 3158

MEMANG AJAIB!!!!
Petang tadi demo rumah downline Jengka 24..masak dodol dlm masa 5 minit. Masak sup ayam dlm masa 5minit...area Jengka, Maran, Jerantut, Temerloh dan Mentakab boleh dapatkan barang dgn saya.

ejalmlk
30-12-2012, 03:08 PM
MEMANG AJAIB!!!!
Petang tadi demo rumah downline Jengka 24..masak dodol dlm masa 5 minit. Masak sup ayam dlm masa 5minit...area Jengka, Maran, Jerantut, Temerloh dan Mentakab boleh dapatkan barang dgn saya.

Tahniah tuan ... teruskan usaha ....

ejalmlk
30-12-2012, 03:09 PM
saya agen amway yang sah dan menetap di melaka. jika ada order di seluruh melaka boleh hubungi di nombor 017-6177594

Tahniah Shahzeast ... bagi yang menetap di Melaka boleh hubungi Beliau untuk dapatkan service yang terbaik ! Tahniah dari edjalmlk !

ejalmlk
31-12-2012, 02:46 AM
http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/postnatal.jpg

Salam untu para ibu ataupun yang bakal melahirkan anak lagi .. Jom dapatkan set bersalin AMWAY dengan edjal ..

Boleh hubungi edjal terus 016 646 3 158 !

Ingat Amway product Ingat Edjal !

Setiap ibu yang bakal melahirkan anak .. mesti dapatkanya satu set .. Pasti hebat & memeuaskan ... Free Bengkung !

edjal 0166463158 - agent Amway anda !

rmbiz
01-01-2013, 08:04 AM
Setiap ibu yang bakal melahirkan anak .. mesti dapatkanya satu set .. Pasti hebat & memeuaskan ... Free Bengkung !

edjal 0166463158 - agent Amway anda !


kepada ibu ibu yang bakal bersalin di tahun 2013 ni dah boleh lihat lihat produk produk ni..

ejalmlk
01-01-2013, 03:54 PM
Perlunya keseimbangan dalam pemakanan kita .. Maka Protein All plant adalah jawapannya ... ! Jom oder

ejalmlk
01-01-2013, 03:55 PM
Perlunya keseimbangan dalam pemakanan kita .. Maka Protein All plant adalah jawapannya ... ! Jom oder

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/552414_4275280674566_1091985092_n.jpg

Edjal Amway Agent 0166463158

rmbiz
03-01-2013, 12:21 AM
Tahniah Shahzeast ... bagi yang menetap di Melaka boleh hubungi Beliau untuk dapatkan service yang terbaik ! Tahniah dari edjalmlk !

saya pun di melaka

ejalmlk
03-01-2013, 05:09 PM
saya pun di melaka

Cantik boleh bekerjasama dengan beliau ... :)paid:)paid:)paid

JEMPOL
05-01-2013, 10:29 PM
Home meeting dan masak dodol di Padang Tengku, Kuala Lipis.Terangkat kopiah Pak Haji tengok dodol masak dalam 5 minit....
Orang Lipis boleh contact Encik Hisham utk dapatkan penerangan tentang bisnes hebat Amway.

JEMPOL
05-01-2013, 11:00 PM
Home meeting dan masak dodol di Padang Tengku, Kuala Lipis.Terangkat kopiah Pak Haji tengok dodol masak dalam 5 minit....
Orang Lipis boleh contact Encik Hisham utk dapatkan penerangan tentang bisnes hebat Amway.

Encik Hisham:0199472587.Berbagai products bermutu tinggi boleh diperolehi.

JEMPOL
05-01-2013, 11:05 PM
Encik Hisham:0199472587.Berbagai products bermutu tinggi boleh diperolehi.

Jengka dan Jerantut boleh hubungi Klinik Dr. Mohd Ali, Jengka.
Maran boleh hubungi Dr.Aminudin, Poliklinik Maran.

rmbiz
07-01-2013, 07:20 AM
Jengka dan Jerantut boleh hubungi Klinik Dr. Mohd Ali, Jengka.
Maran boleh hubungi Dr.Aminudin, Poliklinik Maran.

JEMPOL ni tinggal di ULU JEMPOL ke?

ejalmlk
08-01-2013, 10:29 AM
Perlunya keseimbangan dalam pemakanan kita .. Maka Protein All plant adalah jawapannya ... ! Jom oder

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/552414_4275280674566_1091985092_n.jpg

Edjal Amway Agent 0166463158

Selamat pagi semua . Tahukah anda kepentingan Protein kepada tubuh badan kita .. Pasti kan setiap ruma kita ada protein ..

hubungi edjal untuk dapatkannya .. serta product barangan AMWAY yang lain

Edjal Amway 0166463158 08 01 2013

yeoptts
08-01-2013, 11:46 AM
Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

ejalmlk
09-01-2013, 10:51 AM
Perlunya keseimbangan dalam pemakanan kita .. Maka Protein All plant adalah jawapannya ... ! Jom oder

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/552414_4275280674566_1091985092_n.jpg

Edjal Amway Agent 0166463158

Sila hubungi edjal untuk seluruh Malaysia ...

anda akan dilayan dengan sebaik yang mungkin !


0166463158

ejalmlk
10-01-2013, 06:55 PM
Salam semua ... Barangan Amway boleh di Pesan Dengan edjal

0166463158

yeoptts
10-01-2013, 10:30 PM
Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

jamd
11-01-2013, 07:54 PM
For those yg berminat dgn body series nie - boleh sms saya at 012-3232775 - ready stock

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/481446_299169303528307_1839880421_n.jpg

mmcnadia
11-01-2013, 08:29 PM
For those yg berminat dgn body series nie - boleh sms saya at 012-3232775 - ready stock

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/481446_299169303528307_1839880421_n.jpg

mavam mana nak dapat ye

jamd
12-01-2013, 08:06 AM
mavam mana nak dapat ye

boleh sms at 012-3232775 atau PM saya

nak berapa unit ?

rmbiz
12-01-2013, 04:39 PM
Sila hubungi edjal untuk seluruh Malaysia ...

anda akan dilayan dengan sebaik yang mungkin !


0166463158

bagus budak edjal ni...semoga berjaya

ejalmlk
14-01-2013, 01:20 AM
bagus budak edjal ni...semoga berjaya

Amin ya Rabil alamin , Semoga Allah memakbulkan doa tuan . Didoakan jua supaya tuan juga berjaya didunia amway serta berjaya di akhirat ....

JOM servis Pantas Barangan AMWAY :

edjal 0166463158

Oder sahaja barangan Amway .. Insyallah terus ke Rumah Anda

yeoptts
14-01-2013, 09:41 AM
Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

yeoptts
15-01-2013, 09:04 AM
Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

ejalmlk
15-01-2013, 10:56 AM
Perlunya keseimbangan dalam pemakanan kita .. Maka Protein All plant adalah jawapannya ... ! Jom oder

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/552414_4275280674566_1091985092_n.jpg

Edjal Amway Agent 0166463158

Mesti ada setiap rumah anda 0166463158

yeoptts
17-01-2013, 08:53 AM
Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

ejalmlk
17-01-2013, 11:09 AM
APakah sarapan anda pagi ini ...

Apakah barangan yang digunakan oleh anda hari ini untuk membasuh baju dan sebagainya ,,,, bertukarlah kepada barangan yang lebih mesra ALAM ..terbaik dari Alam

AMWAY semuanya ada !!!! edjal 0166463158

rmbiz
17-01-2013, 11:37 PM
APakah sarapan anda pagi ini ...

Apakah barangan yang digunakan oleh anda hari ini untuk membasuh baju dan sebagainya ,,,, bertukarlah kepada barangan yang lebih mesra ALAM ..terbaik dari Alam

AMWAY semuanya ada !!!! edjal 0166463158

gunalah barangan amway...hebat sekali

yeoptts
18-01-2013, 08:12 AM
gunalah barangan amway...hebat sekali

saya sudah guna..mmg hebat serta dapat menjaga alam...:)cgrock

Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

rmbiz
20-01-2013, 02:14 PM
saya sudah guna..mmg hebat serta dapat menjaga alam...:)cgrock

Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

syampu keta dia pon saya ada guna..

ejalmlk
21-01-2013, 02:54 AM
Assalamualaikum & selamat pagi semua ...

Rasailah kehebatan barangan AMWAY >..

Untuk maklumat lanjut sila hubungi edjal : 0166463158 TQ

Rishhana
21-01-2013, 11:30 AM
water filter berapa kali bayar,,
saya dah survey amway punya dan blondal .
so nak tahu apa kelebihan dari segi pembayaran ansuran,
dua dua sama jer fungsinya.

water filter ye bukan water purified.

Rishhana
21-01-2013, 11:35 AM
Assalamualaikum & selamat pagi semua ...

Rasailah kehebatan barangan AMWAY >..

Untuk maklumat lanjut sila hubungi edjal : 0166463158 TQ

water filter berapa harga?
ada ansuran tak?

ejalmlk
21-01-2013, 11:52 AM
water filter berapa harga?
ada ansuran tak?

Water Filter nieee yang mana kalau AMWAY punya WATER TREATMENT ....

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/68619_398995360179490_1841067253_n.jpg


Jika water treatment ini yang dimaksudkan saya sudah pm puan . Pakej dari edjal :)

0166463158

ejalmlk
21-01-2013, 11:56 AM
Assalamualaikum & selamat pagi semua .... :

You heard this phrase, prevention is better than cure, this is especially true for oral hygiene as nobody want to lose their teeth. Use GLISTER Multi-Action Fluoride Toothpaste to help fight cavity-causing plague, freshen breath and whiten teeth.


Maka gunalah glister Amway ... untuk penjagaan gigi anda .. tahan lama .... & mengelakkan kerosakan gigi


http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/335805_394860837259609_856247926_o.jpg

0166463158

yeoptts
21-01-2013, 12:37 PM
Assalamualaikum & selamat pagi semua .... :

You heard this phrase, prevention is better than cure, this is especially true for oral hygiene as nobody want to lose their teeth. Use GLISTER Multi-Action Fluoride Toothpaste to help fight cavity-causing plague, freshen breath and whiten teeth.


Maka gunalah glister Amway ... untuk penjagaan gigi anda .. tahan lama .... & mengelakkan kerosakan gigi


http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/335805_394860837259609_856247926_o.jpg

0166463158

Jom tukar buat gigi anda...:)cgrock

Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak

Rishhana
21-01-2013, 10:38 PM
Water Filter nieee yang mana kalau AMWAY punya WATER TREATMENT ....

http://i2.photobucket.com/albums/y42/aditra/68619_398995360179490_1841067253_n.jpg


Jika water treatment ini yang dimaksudkan saya sudah pm puan . Pakej dari edjal :)

0166463158

rasanya salah nie,
tapi takpa sebab nie pun dalam budget saya.
nanti saya bagi maklum balas jika saya jadi membeli.

kaylis
21-01-2013, 10:43 PM
water filter amway ni berapa RM?? mana lagi bagus dgn coway nyerr...boleh pm kalau nak publish kat sini..

ejalmlk
22-01-2013, 01:32 PM
rasanya salah nie,
tapi takpa sebab nie pun dalam budget saya.
nanti saya bagi maklum balas jika saya jadi membeli.

Terima kasih atas makluman

boleh hubungi edjal di talian 0166463158

ejalmlk
23-01-2013, 02:02 AM
water filter amway ni berapa RM?? mana lagi bagus dgn coway nyerr...boleh pm kalau nak publish kat sini..

Saya dah PM ... Tentang Harga Water Treatment tersebut ..

Tq edjal

0166463158

yeoptts
23-01-2013, 09:05 AM
Agent AMWAY yang SAH ( 0175547499 )
sila sms/call terus
untuk dapatkan barangan AMWAY
Wakil Negeri Perak