PDA

View Full Version : Selesaikan Masalah Pembayaran Kad Kredit secara percuma!!!!!!


syafa
30-12-2007, 02:26 AM
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

lau_kau
30-12-2007, 02:31 AM
biar btul bro

fms
30-12-2007, 11:16 AM
ni mesti pinjaman..

mieera
31-12-2007, 09:49 AM
dtail la skit apa benda ni

tanjung
31-12-2007, 10:00 AM
nie sama ngan kat penang tu ka?

rahimi
31-12-2007, 10:08 AM
errr.. x paham le.. selesai pembayarn kad kredit FOC?

nisreen
31-12-2007, 10:26 AM
Musykil skit lah....betul ke tiada yuran di kenakan...?? Tak caya lah....

skullstar
31-12-2007, 10:48 AM
Bukan Pinjaman....
Bukan Along...
Cuma Nak Tolong

StanNero
31-12-2007, 10:52 AM
Assalammualaikum & Salam sejahtera.

Kepada semua yang menghadapi masalah utk pembayaran kad kredit anda boleh call/sms saya terutama di area kl & selangor.

- Tiada yuran dikenakan.
- Segala urusan yg mudah dan pantas
- Sah dari sisi undang2
- perkhidmatan 24jam sehari.
- Khidmat nasihat diberikan
- Anda boleh ambil cash
- Anda boleh jana pendapatan

Office: Di area wangsa maju (call saya sebelum datang)
No Agency: A0808

HOTLINE: 0126068107 / 0132375227 / 0162105776
EMAIL: syafa2u@gmail.com

Bank CC Apo yg boleh ? dah la area wangsa maju.. Banyak Along.. takut ako :p

ciku
31-12-2007, 11:05 AM
Along kot..:-? :-?

syafa
01-01-2008, 06:34 PM
betul saya tak tipu, tiada yuran dikenakan.....

syafa
01-01-2008, 06:34 PM
kalau nak penerangan detail anda boleh call saya segera atau buat temujanji janji dgn saya.....

syafa
01-01-2008, 06:38 PM
contoh mcm ni, anda sebulan bayar utk kredit kad sebulan RM1000 dan kami akan kurangkan menjadi separuh sahaja. Yang penting anda bayar separuh saja. saya tak ambil duit anda cuma saya membantu kurangkan beban anda.

mclarenx
01-01-2008, 07:08 PM
contoh mcm ni, anda sebulan bayar utk kredit kad sebulan RM1000 dan kami akan kurangkan menjadi separuh sahaja. Yang penting anda bayar separuh saja. saya tak ambil duit anda cuma saya membantu kurangkan beban anda.

Bagus ni...
Apa syarat....camna klu customer kantoi bayar?
Ramai rasanya yg berminat...terutama part2 interest

Tapi based on contoh di atas....rasanya package ni utk part "membayar" CC bulan2 saja ke?
Bukan utk kurangkan keseluruhan hutang CC??
Bleh clearkan record CCRIS dgn kadar lebih cepat...

Bole elobrate more?

Mesti ramai yg nak tau

TQ

lau_kau
02-01-2008, 01:35 AM
ya memang nak tau sangat2 nie
sapa la yg baik hati nak bg free nie
ceta la detail lagi........

keihin
02-01-2008, 02:35 AM
...
aa...detail sket lagi.
jgn along dah la..!!!

smesul
02-01-2008, 01:26 PM
details pls!!

mieera
02-01-2008, 01:33 PM
kalu cc dah block leh ker

skbsd3
02-01-2008, 03:09 PM
aaku minat boleh terangkan tak email aku azfs_130506@yahoo.com.my

chintok
02-01-2008, 04:02 PM
pening la...email aku lubok_12@yahoo.com

syafa
05-01-2008, 02:06 AM
nak detail call saya....

Darkchild
05-01-2008, 04:44 AM
Ada call En Syafa earlier today..Thank u for the info..Next week saya akan call u balik berkenaan Saya punya Citibank Credit card tu..:)

drzairie
05-01-2008, 05:24 AM
Along kot..:-? :-?

tak along..angah nih..
mano ado orang tolong free yo dalam dunio skarang nih...
dah tu buleh buek duit plak...kalau zaman hang jebat dulu mungkinlah kut...
Mintak adek poie boli rokok pun kono rasuah dulu..skarang nih..
kalau botul mau tolong...den sokong..den kad kredit berderet nak settlekan ni ha...

:(( :(( :(( :(( :(( :((

Darkchild
05-01-2008, 05:32 AM
Kalau ikut penjelasan En Syafa it is actually a win-win situation..u dapat duit or u get to reduce ur montly instalment plus interest rate rendah.Company ni untung from the interest yang bank charge tu.
Kalau yang ada c/card limit tinggi tu leh ambik cash n it is like a personal loan with less hassle as tak yah nak submit any document cam slip gaji etc..

jetta
05-01-2008, 11:10 AM
Kalau ikut penjelasan En Syafa it is actually a win-win situation..u dapat duit or u get to reduce ur montly instalment plus interest rate rendah.Company ni untung from the interest yang bank charge tu.
Kalau yang ada c/card limit tinggi tu leh ambik cash n it is like a personal loan with less hassle as tak yah nak submit any document cam slip gaji etc..

ape name company en syafa tu, dia agen bertauliah atau agen part time?:-?

redace
05-01-2008, 11:48 AM
part time ke full time ke sama je fungsi die....janji cc clear....bank pun tak tipon lagi...hakhak

syafa
05-01-2008, 03:21 PM
tujuan saya adalah membantu sesiapa yg ada masalah kad kredit, benda ni tiada caj yg terselindung malah sekiranya dalam pengiraan ada baki u boleh ambil cash by hand.

syafa
05-01-2008, 03:24 PM
kepada sesiapa yang hendak selesaikan maslah kad kredit ini, anda boleh datang ke office di wangsa maju seksyen 2. Pada hari selsa dan rabu ini dan waktu nyadari 10pagi hingga 10mlm. saya ada di office sana dari pagi sampai malam.

Kepada yang berminat boleh call saya dulu sebulum nak ke office......

syafa
05-01-2008, 03:27 PM
syarat utk berurusan kad kredit mestilah aktif dan kalau yg kena blok hanya dalam 3 bulan sahaja.

syafa
05-01-2008, 03:29 PM
HARI SELASA DAN RABU adalah hari utk selesaikan maslah kredit kad, Jika anda hendak berurusan boleh call saya dan datang ke office di wangsa maju.........

Darkchild
06-01-2008, 03:33 AM
HARI SELASA DAN RABU adalah hari utk selesaikan maslah kredit kad, Jika anda hendak berurusan boleh call saya dan datang ke office di wangsa maju.........

Saya akan call u next week.Jangan lupa check detail tuk my citibank credit card tu..I nak ambik yang setahun punya installment...Cash nak bawak keluar maximum kalau boleh..
Terima Kasih..:D
P/S saya nak buat dulu then baru boleh cerita kat kawan.Ramai kawan saya yang berhabuk hutang C/C ni...

syafa
06-01-2008, 04:05 AM
saya dapat info dari menegement citibank, ambank akan mula 15hb

syafa
06-01-2008, 04:08 AM
lepada semua yang menaghadapai masaalah keredit card boleh jumpa saya pada hari selasa di office wangsa maju.......

Abu nawas
07-01-2008, 12:30 PM
kalau credit limit RM4K, dan dah guna RM4K...kena top up RM720 utk swipe cc tu, sebulan kena bayo RM4K / 36 = RM111.11

1.Dalam statement cc, hutang jadi RM0 ke?
2.Bank akan masukkan dlm statement setiap bulan RM111.11 tu ke?
3.Kalo tak bayo RM111.11 akan kena 1.5% interest kan?
4.Apsal kad tu kena swipe? kalo tak swipe tak leh ke?

Tima kasih kerana sudi jawab :D

syafa
08-01-2008, 03:47 AM
pagi nanti boleh jumpa saya di wangsa maju....... jom ramai2 kita selesaikan masalah kredit kad saya akan cuba membantu anda...

call/sms saya segera....

lau_kau
08-01-2008, 08:26 AM
kat alor star xdak ka
jauh sngt 2 nak pi
hehehehehehehe.................

chaosiky
08-01-2008, 11:13 AM
menarik ni
aku pasti call soon

Darkchild
09-01-2008, 03:27 AM
pagi nanti boleh jumpa saya di wangsa maju....... jom ramai2 kita selesaikan masalah kredit kad saya akan cuba membantu anda...

call/sms saya segera....

Saya turun next week la jumpa u Insyallah since u said Citibank hanya boleh apply starting on the 15/1. I akan call dulu apa pun.
Kalau terms n condition semua ok..Saya nak swipe terus..:D

dragons
09-01-2008, 01:12 PM
kalo aku punya rhb bank..kredit limit 10k pastu dah pakai 9k nak settle camne..bole gak ke?

shello
09-01-2008, 02:14 PM
bro...macam saya ni yg ada 8 cc leh tolong ker..? hehehehe...

syafa
11-01-2008, 01:12 AM
rhb pun boleh disettelkan....call saya...

syafa
11-01-2008, 01:17 AM
tidak kisah berapa banyak kredit kad janji kad itu aktif dan boleh digunakan dan kalau yg dah kena blok saya tak dapat membantu.

anda semua boleh call saya dia ini

syafa
11-01-2008, 01:28 AM
office mula sepenuhnya pada 15hb januari 2008

syafa
11-01-2008, 01:49 AM
kepada yg berada dia area kl boleh call saya utk buat temujanji dan lebih mudah datang ke office........

Darkchild
11-01-2008, 08:12 AM
boss..lupa nak tanya masa call hari tu..Kalau kita join ni Cash diorang bagi camna?..By cheque ke atau transfer ke kita punya bank account.Kalau transfer ke acc proses berapa hari baru dapat duit tu? N apa assurance yang kita akan dapat duit tu..
Terima Kasih..:)

smileyjawa
11-01-2008, 08:38 AM
nie kire swap ambik cash ke? CIMB boleh tak?

kadol
11-01-2008, 02:31 PM
ken wangsa maju ke.....?saya di melaka dan tak paham sangat jalan kl...cam ner he...kalau boleh email la kat saya...jebat458@yahoo.com

oilfilter99
12-01-2008, 05:16 AM
klu aku cari org ada dpt reff comm x??

shah79
14-01-2008, 07:18 AM
bro, bleh emAILKAN INFO TAK?? BERMINAT NAK TAHU LEBIH LANJUT NIE... nortaf@gmail.com

lau_kau
14-01-2008, 08:28 AM
nak tau gak nie
liebiliswira@gmail.com

tok
14-01-2008, 12:32 PM
huisss ... betul ke ni???
bro, kalau cam kes ak leh x??ak da pakai duit kad 70k+++, total limit 3 kad ak 100k ... so bulan2 ak byr nk 4k tuk kad jer ... kalau ni tul2 free tlg byrkn, mmg ak nk join hihihi ...

syafa
15-01-2008, 04:03 PM
benda ni betul tapi hold sementara......utk buka office baru....

sokia
15-01-2008, 04:08 PM
Assalammualaikum & Salam sejahtera.

Kepada semua yang menghadapi masalah utk pembayaran kad kredit anda boleh call/sms saya terutama di area kl & selangor.

- Tiada yuran dikenakan.
- Segala urusan yg mudah dan pantas
- Sah dari sisi undang2
- perkhidmatan 24jam sehari.
- Khidmat nasihat diberikan
- Anda boleh ambil cash
- Anda boleh jana pendapatan

Office: Di area wangsa maju (call saya sebelum datang)
No Agency: A0808

HOTLINE: 0126068107 / 0132375227 / 0162105776
EMAIL: syafa2u@gmail.com

oooo....yg ni ke hang btau semalam...huhu

NomadJr78
16-01-2008, 04:41 AM
Bro, smlm stu ari aku try kontek tp xangkat daa..aku kt ukayperdana je.Wangsa maju kt mane,bole aku dtg trus ja.

syafa
16-01-2008, 02:45 PM
sory bro time tu saya berurusan dgn menegement, ada masalah sikit.....

Untuk pengetahuan semua, perkhidmatan ini ditangguhkan sementara sebab ada masalah yang tidak dapat dielakan. Tunggu sehingga diberitahi kelak.

haslan
16-01-2008, 03:05 PM
aisey, aku baru nak call syafa. kena tangguh lak

mclarenx
17-01-2008, 07:37 PM
sory bro time tu saya berurusan dgn menegement, ada masalah sikit.....

Untuk pengetahuan semua, perkhidmatan ini ditangguhkan sementara sebab ada masalah yang tidak dapat dielakan. Tunggu sehingga diberitahi kelak.

Aiseyman... kok ya pun, jangan ler beritahi kat kami...beritahu ok ler...... :)) :)) :))

Peace Bro!!! :D

shah alliance
18-01-2008, 12:15 AM
Cuba baca link saya di www.loantunai.blogspot.com