PDA

View Full Version : The Ninja-(Sasuke,Yin,Ji-Ge,Jingga)~CERITA NOSTALGIA KITA DULU DISIAR SEMULA DIJEPUN


OKwhat
15-08-2011, 10:32 PM
KAT JEPUN DIA ORANG BARU SAJA SIAR SMULA 17 EPISODE THE NINJA(SARUTOBI SASUKE@ JUMPING MONKEY) NI...HUJUNG MARCH LEPAS...X CAYA?..NI HAAA
http://www.jidaigeki.com/program/detail/jd11000506.html


http://www.youtube.com/watch?v=av0e8BFa-ho

THE NINJA(mALAYSIA)/Sarutobi Sasuke - The Jumping Monkey
minit ke 1:02


http://pics.dmm.com/mono/movie/n_713mrbf90048/n_713mrbf90048pl.jpghttp://pics.dmm.com/mono/movie/n_713mrbf90049/n_713mrbf90049pl.jpg
http://pics.dmm.com/mono/movie/n_713mrbf90050/n_713mrbf90050pl.jpg
http://pics.dmm.com/mono/movie/n_713mrbf90051/n_713mrbf90051pl.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-UqXiUuOVBgM/Tg212G1LmbI/AAAAAAAAAaY/mRI7_Z2bRZE/s320/51sJpXvhqcL._AA300_.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-LcW6kjHXd-I/Tg22JZNK9QI/AAAAAAAAAag/vvddq5aMSwc/s320/61qHHM9jktL._AA300_.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-dladafE0_y0/Tg22gOa1oxI/AAAAAAAAAaw/78tRBILlcsY/s1600/img576357831.jpg

猿飛佐助 (SARUTOBI SASUKE)
17 episode TV series

episode
1. Kouga Ninja Fly Tenryuu Noboru
2. Kouga ninja jutsu, ninja-like kite
3. Kouga ninja hit by the Katon jutsu
4. Kouga ninja returns garbage
5. Kouga Ninja flame (or glove Hi) giant swing
6. Fear of massive warship
7. Fly! Strategy buried treasure!
8. Ding jumped eight rescue your mother
9. Gold angel tsunami operations
10 Lateen rotation flight operations
11 Kouga ninja-style umbrella 神火
12 Kouga ninja sliding fire
13 Kouga ninja tank man
14 Kouga Ninja Crimson team hit by the Katon
15 Kouga ninja man eagle
16 Kouga ninja Ryu injection Tues
17 It Sasuke! Forever ..

http://www.youtube.com/watch?v=kNSFbS-va4M
lagu tema pembukaan
"Jumping Monkey" Song Miyanaga Yoshikazu

lagu penutup
"Wings of the Heart" song 太川 Yosuke

link

Cast
http://2.bp.blogspot.com/-XH-rQKeIObc/Tg3U1qkUJyI/AAAAAAAAAbA/R3QqHJwQeUs/s1600/4107072388.jpghttp://img04.ti-da.net/usr/okinawasansaku/tagawa_yosuke-s.jpg
TAGAWA Yosuke (SARUTOBI Sasuke)
SHISHIDO Jo (MIYOSHI Seikai Nyudo)
AKINO Yoko (Hotaru)
KURATA Yasuaki (KIRIGAKURE Saizo)
KAWASAKI Mayo (SANADA Yukimura)
HAMADA Mitsuo (KAKEI Juzo)
NABE Osami (ANAYAMA Kosuke)
ORIMO Masao (YURIKA Manosuke)
TSURUTA Shinobu (MIYOSHI Tamezo Nyudo)
INOUE Nozomi (Kaori)
SHIMOMOTO Tsutomu (SANADA Masayuki)
KAWASAKI Ryusuke (TOYOTOMI Hideyori)
KOIKE Asao (HATTORI Hanzo)
KISHIDA Shin (OKUBO Nagayasu)
NISHIMURA Ko (TOKUGAWA Ieyasu)

http://c3st.jp.msn.com/entertainment/images/1/W93-0062-101018_l.jpg

Ninja Yin(tua)dalam ori jepun punya watak adalah Hotaru dilakonkan oleh AKINO Yoko.Aku tak paham kenapa RTM rename kepada Yin...

http://29.media.tumblr.com/tumblr_llrbj5HYvx1qz6p7po1_500.jpghttp://img02.hamazo.tv/usr/eiga/%E5%AE%8D%E6%88%B8%E9%8C%A0.JPG
Watak Jige atau pon nama Ori MIYOSHI Seikai Nyudo dilakonkan Joe Shishido (宍戸 錠.Gambo JiGe susah dicari.Aku masih xpaham kenapa RTM rename kepada nama JiGe.

http://www.jdorama.com/img_a/000852.jpg
JINGGA OR NAMA ORI SANADA Yukimura DILAKONKAN OLEH kAWASAKI MAYO.MASIH X PAHAM KENAPA RTM RENAME KPD JINGGA.

http://content7.flixster.com/photo/11/12/51/11125113_ori.jpg
AKU LUPA WATAK DIA NI TAPI NAMA ORI ADALAH (KIRIGAKURE Saizo)DILAKONKAN OLEH KURATA Yasuaki

SAPA2 masih ingat citer The Ninja zaman 80an duu.Seingat aku citer ni ditayangkan di TV1 pada 1986.Tajuk sebenar The Ninja ni adalah Sarutobi Sasuke(The Jumping Monkey)Aku dah x berapa igt jalan citer ni tapi aku pernah tgk byk kali kat TV.Kat mana mana kat dunia ni pon x dapat jumpa link download citer ni.Kalau ada pon jual DVD kat Amazon Jepun.Itu pon sold out.Harga rm380 semua complete DVD..

http://img.tvmao.com/stills/drama/22/373/b/800x251_1.jpg

Jingga dan Sasuka(Sasuke)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ55R7xXZexrNfoLV_VOS0b0pwcVmS7m Cm7Z0XBsICZc-MGmajy0A

now

Diip
15-08-2011, 10:33 PM
aku ingat lagi cerita ni..nama sasuke tu masih ingat lagi ha ha...

petehketing
15-08-2011, 10:36 PM
Macam2 alat dia reka.... mmg minat citer ni dulu.... :)cgrock

digimortal
15-08-2011, 10:38 PM
antara yang aku masih ingat babak dia ambik batu lempar atas permukaan air.. melantun lantun batu tu.. jaun bukan main..

lepas dari tu bermula la teman n da geng duk humban batu cara senget atas
permukaan air sungei perak..

OKwhat
15-08-2011, 10:42 PM
antara yang aku masih ingat babak dia ambik batu lempar atas permukaan air.. melantun lantun batu tu.. jaun bukan main..

lepas dari tu bermula la teman n da geng duk humban batu cara senget atas
permukaan air sungei perak..same le kite..kume baling batu dari seberang kampung Gajah sampei Bawah Bungor sane..he he he:eek:

kalamsiber
15-08-2011, 10:43 PM
lagi sorang kalo xsilap aku jubeynaiki hehe

tukunkayu
15-08-2011, 10:43 PM
mase kecik darjah 3,4 kot. aku buat bintang ninja guna tudung botol, ketuk2 kasi leper pastu gunting mcm bintang. main baling kat papan dengan kwn2. indah sungguh zaman tu.

klu nak yg bintang ninja yg lagi power, gi kedai pomen...cari zink tampal utk keta dan gunting mcm bintang. lagi best mata bintang tak sumbing, baling pon jauh.

OKwhat
15-08-2011, 10:45 PM
http://img04.ti-da.net/usr/okinawasansaku/tagawa_yosuke-s.jpg
Yosuke Tagawa AKA Sarutobi Sasuke Ninja Sasuke yg tua)

tukunkayu
15-08-2011, 10:45 PM
aku lupa dah ending citer ni, saper ingat?

OKwhat
15-08-2011, 11:19 PM
http://www.disclegend.com/images/2010/05/13/I/img051.jpg
nak cari gambar sasuke pun susah..nasib baik jumpa

Pulau Tenggol
15-08-2011, 11:23 PM
Cite kegemaranku zaman budak2...hahaha

OKwhat
15-08-2011, 11:24 PM
http://www.youtube.com/watch?v=UIrqk2nLec8

Sasuke(Yosuke tagawa) zaman muda..ha ha ha

OKwhat
15-08-2011, 11:25 PM
http://www.youtube.com/watch?v=2I36EB6oZe4

Rindu sgt kat Sasuka? Tgk video ni....hohohoho

Hidier
15-08-2011, 11:31 PM
peh...filem peberet zaman budak2 ni...
waktu tu, asyik lari gaya ninja jek...tangan kat belakang pegang pedang.. haha :D

pastu siap buat bintang ninja tu....

saudagar_fx
15-08-2011, 11:32 PM
citer kegemaran. masih ingat masa dia cipta alat terbang tapi sayap berlubang sbb kena serang

OKwhat
15-08-2011, 11:36 PM
Aku nak kumpui duit la..beli kat amazon citer ninja ni..rm380 lantak la x der sub..pastu aku copy bebanyak aku juai 1 keping rm30..semua 4 dvd..kat malaysia ni ramai org leh sub..

OKwhat
15-08-2011, 11:45 PM
http://c3st.jp.msn.com/entertainment/images/1/W93-0062-101018_l.jpg

Ninja Yin(tua)dalam ori jepun punya watak adalah Hotaru dilakonkan oleh AKINO Yoko.Aku tak paham kenapa RTM rename kepada Yin...

http://29.media.tumblr.com/tumblr_llrbj5HYvx1qz6p7po1_500.jpghttp://img02.hamazo.tv/usr/eiga/%E5%AE%8D%E6%88%B8%E9%8C%A0.JPG
Watak Jige atau pon nama Ori MIYOSHI Seikai Nyudo dilakonkan Joe Shishido (宍戸 錠.Gambo JiGe susah dicari.Aku masih xpaham kenapa RTM rename kepada nama JiGe.

http://www.jdorama.com/img_a/000852.jpg
JINGGA OR NAMA ORI SANADA Yukimura DILAKONKAN OLEH kAWASAKI MAYO.MASIH X PAHAM KENAPA RTM RENAME KPD JINGGA.

http://content7.flixster.com/photo/11/12/51/11125113_ori.jpg
AKU LUPA WATAK DIA NI TAPI NAMA ORI ADALAH (KIRIGAKURE Saizo)DILAKONKAN OLEH KURATA Yasuaki

agen14
15-08-2011, 11:51 PM
hahaha.. pasal cita ni le aku sanggup buat bintang dari tudung tin.. pastu berangan nak jadi ninja.. satu scene yg aku ingat diorang terbang guna buluh yg diletak kat belakang kedian kuar bunga api ...mcm2 alat yg diorang buat..

yudiliya
16-08-2011, 12:17 AM
huh kenangan zaman budak-budak nih
ade saper nak share cerita nih kat sini

OKwhat
16-08-2011, 12:21 AM
huh kenangan zaman budak-budak nih
ade saper nak share cerita nih kat siniJGN HARAP NAK DOWNLOAD LINK OR YOUTUBE...MMG X DER..dah 10 tahun aku cari..:((

Drogba_Perkasa
16-08-2011, 12:23 AM
My peberite series zaman kecik2 dulu. Satu lagi citer samurai mata satu..Shogun samurai Jubei Yanaiki..:)):))

OKwhat
16-08-2011, 12:32 AM
http://www.youtube.com/watch?v=n3eNDUzUjLU

trailer sneek peek the avengers

riz_network
17-08-2011, 02:22 AM
http://c3st.jp.msn.com/entertainment/images/1/W93-0062-101018_l.jpg

Ninja Yin(tua)dalam ori jepun punya watak adalah Hotaru dilakonkan oleh AKINO Yoko.Aku tak paham kenapa RTM rename kepada Yin...

http://29.media.tumblr.com/tumblr_llrbj5HYvx1qz6p7po1_500.jpghttp://img02.hamazo.tv/usr/eiga/%E5%AE%8D%E6%88%B8%E9%8C%A0.JPG
Watak Jige atau pon nama Ori MIYOSHI Seikai Nyudo dilakonkan Joe Shishido (宍戸 錠.Gambo JiGe susah dicari.Aku masih xpaham kenapa RTM rename kepada nama JiGe.

http://www.jdorama.com/img_a/000852.jpg
JINGGA OR NAMA ORI SANADA Yukimura DILAKONKAN OLEH kAWASAKI MAYO.MASIH X PAHAM KENAPA RTM RENAME KPD JINGGA.

http://content7.flixster.com/photo/11/12/51/11125113_ori.jpg
AKU LUPA WATAK DIA NI TAPI NAMA ORI ADALAH (KIRIGAKURE Saizo)DILAKONKAN OLEH KURATA Yasuaki

TT yg bawah sekali tu jinga lah yg atas dia tu tuan shin hehehehehe

OKwhat
17-08-2011, 08:32 PM
TT yg bawah sekali tu jinga lah yg atas dia tu tuan shin heheheheheaku lupa daaa...25 tahun lepas citer tu

muaqall
18-08-2011, 04:28 AM
..mana pegi thread cecite 80 an tu..aku baru donlod sikit daa...sumer cite ader tu..naik letih aku usha..~X(:(scam

OKwhat
18-08-2011, 08:57 PM
..mana pegi thread cecite 80 an tu..aku baru donlod sikit daa...sumer cite ader tu..naik letih aku usha..~X(:(scamkalau ko nak download citer tu bukan kat sini..kat sini..reg dulu free..pastu suka hati ko la nak downlyg mana
http://www.syok.org/portal/forum/viewthread.php?forum_id=67&thread_id=130740

:D

iwak
18-08-2011, 09:03 PM
pebret mse kecik ni. siap ikot skil guling2

OKwhat
13-09-2011, 09:46 PM
Harap maklum..citer Ninja mmg x der link..dah 10 tahun aku cari elainkan dijual di Amazon.com jepun punya

OKwhat
18-09-2011, 11:59 AM
tgh kumpul duit nak beli kat amazon..huhuhuhu

OKwhat
08-10-2011, 12:21 AM
soon will be updated

andeq
21-10-2011, 11:11 PM
HEHEHE...nostalgia betui cerita ninja jepun nie

OKwhat
22-10-2011, 01:24 AM
maaf sesiapa yg mintak...mmg xs der link

adaceae
22-10-2011, 01:45 AM
TT apa kata kita share reramai..sapa setuju kita share ler sorang sikit pastu burn DVD...original copy TT simpan...

OKwhat
22-10-2011, 01:46 AM
Bole..no poblem tapi pastikan jujur...

OKwhat
28-10-2011, 11:48 AM
Kalau nak share bole..tapi kena bjumpa dulu ka..kena ppekena teh ke..

qates
01-11-2011, 09:24 AM
aku lupa dah ending citer ni, saper ingat?

Aku ada ingat lagi sikit, scene last sasuke lawan dgn musuh dia, musuh dia tabur sejenis serbuk kat mata dia buatkan dia jadi buta. Pastu sasuke kena bunuh. Lepas tu ada scene menunjukkan sasuke dikatakan dilihat oleh orang2 di tempat lain. Jadi maknanya sasuke terselamat la, ntah ilmu apa yg dia guna.

gersangnye
01-11-2011, 09:30 AM
donload link takde keee...aku minat sasukeee ni masa kecik2 dulu

zamRY_
01-11-2011, 10:11 AM
tingat zaman aku sekolah rendah dulu...yg aku masih ingat sasukeee nie pndai reka mcm2 alat...utk lawan musuh dia...indahnya zaman aku kecik2 dulu...semua penuh dgn kegembiraan...

OKwhat
01-11-2011, 09:37 PM
Download link xder...yg ada scene sekejap kat youtube tu

OKwhat
22-11-2011, 09:34 PM
sapa sapa dapat link Sarutobi Sasuke ni?

nizamac79
22-11-2011, 09:40 PM
ingat2 dulu nama penjahat banchang .... dah habis crite ninja ni rtm tayang shogun samurai pulak :)) :))

OKwhat
22-11-2011, 10:38 PM
ingat2 dulu nama penjahat banchang .... dah habis crite ninja ni rtm tayang shogun samurai pulak :)) :))
bukan terbaliik ker?

husen
22-11-2011, 10:50 PM
Mengingatkn kembali zaman knk2ku....hehehe...sempoi...tq2...2

SgtGaNaSz
22-11-2011, 11:21 PM
teringat aku masa tu...thanks tt...

x silap aku ending sasuke tu ..dia dikatakan terbunuh...tp ramai yg mengatakan pernah terserempak dgn dia...sama ada mati atau pun tidak..ianya menjadi misteri...hahahaha

poknik
23-11-2011, 12:00 AM
memang nostalgia gila citer nih... antara citer yg hangat dibualkan masa budak2 dulu

OKwhat
23-11-2011, 09:36 PM
kalaulah aku jumpa link Sarutobi Sasuke ni...akan ku jual mahal mahal..sanggup tak?

albagold99
23-11-2011, 09:55 PM
rsanya ade yg sggup tpi dgn syrt ade subtitle la, hehehe...tk pn TT bgtau web apa ade jual scra online..kot ade dsni mmg ade budget usha brg tu :D

OKwhat
24-11-2011, 09:26 PM
memang ada usaha nak share ramai ramai beli DVD kat Amazom.com jepun....

albagold99
25-11-2011, 01:29 AM
hege die lbih kurg brpa bro?sj nk tau :D

mdnor34
25-11-2011, 02:04 AM
Aku ada ingat lagi sikit, scene last sasuke lawan dgn musuh dia, musuh dia tabur sejenis serbuk kat mata dia buatkan dia jadi buta. Pastu sasuke kena bunuh. Lepas tu ada scene menunjukkan sasuke dikatakan dilihat oleh orang2 di tempat lain. Jadi maknanya sasuke terselamat la, ntah ilmu apa yg dia guna.

last2 skali sasuka lwn dgn musuh utama, banchan.....masing2 setuju lawan tanpa guna ilmu ninja...cuma tempur biasa je pakai pedang...tapi banchan mungkir janji....dia taburkan serbuk putih ninja ke mata sasuka....terus sasuka xnampak....banchan nak bunuh sasuka...
dlm keadaan buta, sasuka cuba buat sesuatu smbil pegang matanya....rasanya dia melompat tinggi....maybe buka ilmu ninja dia jugak....lepastu terus habis, xtunjuk apa sebenarnya sasuka buat utk lwn balik...
scene tu ramai agak sasuka mati...tp xtau sbb xtunjuk betul2...

cuma suara latar masa nak ending mengatakan org kata dua2 terbunuh dlm pertarungan tu....
tp xlama lepastu, penduduk2 kg pernah ternampak banchan berjalan sorang2 di tempat lain....dan sasuka juga berjalan sorang2 kat tempat lain....

itu je ending dia...mmg best cite ni..lagu thema drama bersiri ni masih aku ingat...best...

mdnor34
25-11-2011, 02:11 AM
My peberite series zaman kecik2 dulu. Satu lagi citer samurai mata satu..Shogun samurai Jubei Yanaiki..:)):))

zaman 80an mmg byk filem lawan2...sejak zaman 70an lg...
Jubei yanaiki walaupun mata satu tp terlampau hebat....xde lwn yg setandingnya...
selain cite jepun, aku minat filem jaka sembung ....indon punya...lakonan barry prima...yg paling top si buta lawan jaka sembung....hehe....lg nama2 filem indon yg top - sibuta dari gua hantu, dendam sibuta

hanak
22-12-2011, 06:00 PM
tersedia di DVD itu?

OKwhat
03-01-2012, 01:20 AM
apa yg tersedia di DVD?

OKwhat
21-01-2012, 01:35 AM
bila la link nak adaaa....x jumpa lamgsung

OKwhat
06-02-2012, 11:52 PM
Pencarian 10 tahun aku untuk link Ninja ni.....x jumpa langsung

OKwhat
10-09-2012, 01:33 AM
Bila la cerita ni akan ditayangkan semula or ada download link

AuraSuccess_88
10-09-2012, 01:37 AM
saya dok tengok juga..

Actifast
10-09-2012, 01:38 AM
Pencarian 10 tahun aku untuk link Ninja ni.....x jumpa langsung

lama mencari eak, agak2 berapa la umur hang:eek:

mbf584
15-02-2013, 11:28 PM
zaman 80an mmg byk filem lawan2...sejak zaman 70an lg...
Jubei yanaiki walaupun mata satu tp terlampau hebat....xde lwn yg setandingnya...
selain cite jepun, aku minat filem jaka sembung ....indon punya...lakonan barry prima...yg paling top si buta lawan jaka sembung....hehe....lg nama2 filem indon yg top - sibuta dari gua hantu, dendam sibuta

Citer hot masa aku zaman sek rendah. Smp nama jubei tu melekat kat aku smp skrg. Tp org sekampung je yg panggi nama tu. :)

braintrust
15-02-2013, 11:33 PM
sedih wooo ending die, sasuke mati kene tembak, ramai2 plak tu yg tembak...

bintang4
15-02-2013, 11:38 PM
zaman ninja mmg best..muka/kepala balut ngan t-shirt, kasi nampak mata jer..
tutup botol kasi leper..pastu gunting kasi tajam jadi mcm bintang ninja..
baling kat pintu melekat..:)paid

OKwhat
16-02-2013, 06:25 PM
X kan korang jumpa videonya...hanya dijual kat amazon jepon je

OKwhat
07-03-2013, 11:36 PM
Sampai sekarang dah 15 tahun aku cari ONLINE citer ni..mmg x de..hanya DVD dijual di AMAZON JAPAN je..

wawantow
07-03-2013, 11:37 PM
hemo hemo hemo..jgn dilupakan:D

OKwhat
28-03-2013, 12:58 PM
aku masih lagi mencari......dun worry..x putus asa

malique
30-03-2013, 11:13 PM
cari apa lagi bro...ada duit beli je kat mazon tu,dari 2011 lagi ko kata camtu...

nika
30-03-2013, 11:16 PM
cari apa lagi bro...ada duit beli je kat mazon tu,dari 2011 lagi ko kata camtu...
tapi kan..seingat aku bro okwhat pernah mention
share sesiapa nak beli sorang sikit..

btw..berapa harga ni..kalau nak share pm aku sekali

OKwhat
31-03-2013, 11:08 AM
masaalahnya..takot x sampai

nika
31-03-2013, 12:03 PM
kalau masalah scam ..aku agak.bolehla cari kawan2 yg ada kat usa sana ke
suruh cod

jaih
31-03-2013, 12:15 PM
rasanya kalu amazon tuh tak scam..
cuma dok tgk detail.. DVD tuh takdak subtitle la plop..

OKwhat
10-04-2013, 10:14 PM
http://img.tvmao.com/stills/drama/22/373/b/800x251_1.jpg

Jingga dan Sasuka(Sasuke)

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ55R7xXZexrNfoLV_VOS0b0pwcVmS7m Cm7Z0XBsICZc-MGmajy0A

now

OKwhat
10-04-2013, 10:33 PM
http://img03.ti-da.net/usr/joemurasaki/app-099880700s1350903870.jpg
http://img03.ti-da.net/usr/joemurasaki/app-051271400s1350903900.jpg

OKwhat
10-04-2013, 11:14 PM
KAT JEPUN DIA ORANG BARU SAJA SIAR SMULA 17 EPISODE THE NINJA(SARUTOBI SASUKE@ JUMPING MONKEY) NI...HUJUNG MARCH LEPAS...X CAYA?..NI HAAA
http://www.jidaigeki.com/program/detail/jd11000506.html

Icecape
11-04-2013, 09:00 PM
masaalahnya..takot x sampai

Amazon ok la. Sampai punya.
So nanti dah beli, masuk hard sub...then jual la kat kekawan. ada market punya...:D

OKwhat
13-04-2013, 01:29 AM
Subbing sapa nak buat?..Japan ke Malay ?..lipsync lagi..hrhehehehe

Icecape
13-04-2013, 01:17 PM
Subbing sapa nak buat?..Japan ke Malay ?..lipsync lagi..hrhehehehe

Sub kena Malay la....English pun okay.
Tapi takda kepakaran la bab nih...:p
Dulu masa tgh carik cerita nih, tau baru rupanya ramai jugak org lain tgh usha. Cuma bila tgk VCD kat website Japan putus harapan...

OKwhat
13-04-2013, 02:11 PM
Sub kena Malay la....English pun okay.
Tapi takda kepakaran la bab nih...:p
Dulu masa tgh carik cerita nih, tau baru rupanya ramai jugak org lain tgh usha. Cuma bila tgk VCD kat website Japan putus harapan...Sapa yg nak translate?dah 15 tahun aku cari online..english sub pon x de..melainkan RTM siarkan semula

teruna78
11-08-2013, 10:42 PM
sapa ada citer ni
nak beli

fenkers
12-08-2013, 12:11 PM
Sapa yg nak translate?dah 15 tahun aku cari online..english sub pon x de..melainkan RTM siarkan semula

betul tu.. kita pakat buat memorandum... mintak Rtm siar balik... huhu

Bidam
15-08-2013, 04:03 PM
Legend ni. Lama dh cari, rasa nak tengok balik