PDA

View Full Version : SOLD- MESIN URUT KAKI+LEHER+PINGGANG-jenama OSIM


zurk
11-12-2007, 10:51 PM
SALAMs kepada warga cgold..aku nak jual mesin urut jenama osim..mesin nih terpakai..

MODEL= OSIM EREFLEXOLOGIST OS-899

KEGUNAAN= URUT TAPAK KAKI,BETIS,PINGGANG BELAKANG,PINGGANG TEPI,LEHER

SEBAB NAK JUAL = JARANG GUNA...dAH DIJUAL PADA BRO KASYIDI

HARGA = RM300 (NEGO)

COD KL atau post..

BERMINAT,SMS ME 012-5911780

zurk
12-12-2007, 12:32 AM
bump!!...sapa nak pm aku...aku nak clearkan dri umah aku.....rege leh nego..beli bagi mak pak lg elok...

Kasyidi
12-12-2007, 05:10 PM
RM50 boleh ke..? :)

zurk
12-12-2007, 05:16 PM
murah sgt tue bro...nih jenama osim..berjenama..puas hati beli

zurk
13-12-2007, 02:20 AM
bump!!!...anda sayang org tua anda,so belilah untuk org tua tersayang...

fine net
13-12-2007, 02:23 AM
yg gmbr org tu ko jual x...:D

aidiryatim
13-12-2007, 03:47 AM
da brp lama beli? ade warranty lg x? harga beli brp? sbb nk kira susutnilai nih:) klu rosak.. jauh x agent nyer .. aku kt jb nih

zurk
13-12-2007, 06:57 AM
yg gmbr org tu ko jual x...:D

:) tue buku manualnyer..mestilah aku bg skali...perempuan dalam tue soryla,hehe:D :D

zurk
13-12-2007, 07:06 AM
da brp lama beli? ade warranty lg x? harga beli brp? sbb nk kira susutnilai nih:) klu rosak.. jauh x agent nyer .. aku kt jb nih

bro..brg nih abg aku yg beli..dia hadiah kat aku,sbb dia dah beli kerusi urut..dia ckp masa beli awal2 keluar dulu rm800+ tp skrg aku rasa dah turun jd rm500+,untuk kepastian cuba ko chek kt kedai....warranty plk dah abisla bro...tp kalu rosak ko infm aku,insyallah aku tolong baikikan..kira free servis lerr...:D :D :D

zurk
13-12-2007, 07:16 AM
apa lg bro:D ..angkatla bagi kat mak pak:"> :"> ...benda nih berjenama,xrugi beli..ko nak tolak balik kat osim pun boleh tp tolak dan beli brg dia bolehlaa,tolak amik cash xbleh laaa.:D ..ko pakai je benda nih comfm berpeluh#:-S ..xjogging pun xper..sbb dia bgus untuk aliran darah ...satu session 20minit..pinggang,leher,belakang,betis suma bleh diurut..xpayah beli kerusi yg rm6k++..beli yg ni je dah memadai...:) :)

aidiryatim
13-12-2007, 07:29 AM
bro..brg nih abg aku yg beli..dia hadiah kat aku,sbb dia dah beli kerusi urut..dia ckp masa beli awal2 keluar dulu rm800+ tp skrg aku rasa dah turun jd rm500+,untuk kepastian cuba ko chek kt kedai....warranty plk dah abisla bro...tp kalu rosak ko infm aku,insyallah aku tolong baikikan..kira free servis lerr...:D :D :D
alamak bro.. klu warranty da abis.. n rege skrg da RM500.. so better beli baru.. hehe:"> .. ape pn aku harap ko dpt cari buyer terbaik.. x pn ko guna la utk kebaikan diri ko juga ..:)

tuah
13-12-2007, 08:11 AM
zurk,

ko dok area mana?

boleh main bid ke apa nie...hehehe

ada yg offer rm50....

kang aku up bid rm60 boleh ke...:D

building
13-12-2007, 08:20 AM
brp tahun dah benda ni? ni kena tau gak ni.

ps:- ko jual barang yg abg hang bagi ni x marah ke dia nnt?

zurk
13-12-2007, 08:37 AM
zurk,

ko dok area mana?

boleh main bid ke apa nie...hehehe

ada yg offer rm50....

kang aku up bid rm60 boleh ke...:D

bro..mana ada main bid kt sini...rege rm300..tp leh kurang lg...kalu nak pm aku..

zurk
13-12-2007, 08:40 AM
brp tahun dah benda ni? ni kena tau gak ni.

ps:- ko jual barang yg abg hang bagi ni x marah ke dia nnt?

brang nih dah guna setahun lebih dah...nak dekat 2 thn gaklaa..:D :D ..abg aku xkesah aku jual...bro mcm berminat jer?..angkatla..bg mak pak pakai...rege rm300 tp leh nego lg...bermint pm aku:)cgrock :)cgrock

zurk
13-12-2007, 08:44 AM
alamak bro.. klu warranty da abis.. n rege skrg da RM500.. so better beli baru.. hehe:"> .. ape pn aku harap ko dpt cari buyer terbaik.. x pn ko guna la utk kebaikan diri ko juga ..:)

bro warannty mmg dah abis..brg dah nak dekat 2 thn...aku skrg jrg guna sbb ptg aku jogging:D :D jg badan...:D thnkz bro atas nasiht..:)

Kasyidi
13-12-2007, 12:08 PM
rm70 bleh ke..?

zurk
13-12-2007, 12:53 PM
rm70 bleh ke..?

rm70 murah sgt tue bro :(( ...rege rm300.:"> ..tp boleh kurang...xderla sampai 2 angka...:( anyway sapa yg bermint boleh pm aku kay...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

tuah
13-12-2007, 07:09 PM
rm70 bleh ke..?

tu ler aku baru nak layan bid...jadi rm80 ke...dia kata takleh bid lak...

pertanyaan tak jawap lagi tu...dok area mana?

zurk
13-12-2007, 09:04 PM
tu ler aku baru nak layan bid...jadi rm80 ke...dia kata takleh bid lak...

pertanyaan tak jawap lagi tu...dok area mana?

bro tuah:) ..aku dok area kL :D ..bermint ker bro?:-? ...rege boleh kurang lg...benda nih bgs untuk aliran darah dlm bdn...org tua paling sesuai..belila utk mak pak..org muda pun okey gak terutama yg xda masa nak exercise...:) :)cgrock :)cgrock :)cgrock

Harimau_kumbang
13-12-2007, 09:53 PM
bro.... jual mesin lak ker?..
huhuu..

zurk
13-12-2007, 09:57 PM
bro.... jual mesin lak ker?..
huhuu..

:) barang xterpakai..jual jelaaa:D :D :D ..knpa bro?:-? ...bermint kerr...:"> :)cgrock :)cgrock :)cgrock

Harimau_kumbang
13-12-2007, 09:58 PM
baper bleh?.. kasi arr staff price.. huhuu..

zurk
13-12-2007, 10:00 PM
ko xonline ym kerr?...kalu ko bermint pm aku:D :D :D ..kiter nego:)) :)) :)) ..ok

zurk
14-12-2007, 12:25 AM
:)) :)) :)) BUMP!!!!mesin urut.:) ..musin urut:) .rege rm300 leh nego..:D :D :D :D :)paid :)paid :)paid :)paid .

kickasix
14-12-2007, 12:42 AM
paling murah leh pegi brapa?

zurk
14-12-2007, 01:07 AM
:) :) boleh murah lagikkk..jom nego..pm aku k:D :D :D :D :D

Kasyidi
14-12-2007, 07:13 AM
RM99.00, Jadi...:)

zurk
14-12-2007, 08:11 AM
:) murah sgt tue bro...:D :D

zurk
14-12-2007, 10:04 PM
:D :D bump!!...mesin urut:D :D :D ..rege leh nego...:)paid :)paid :)paid ..

zurk
15-12-2007, 08:23 AM
:D :D bump....sapa nak beli ...mesin urut...lelong...:D :D :D

zurk
16-12-2007, 05:59 PM
:D :D :D lelong,lelong..:D :D .rege turun lg..rm285...:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock

Kasyidi
30-12-2007, 01:44 AM
RM120 boleh..? ada lagi ke brg ni..?:)

zurk
30-12-2007, 09:57 AM
rege tue xdapatla bro...brg nih still ader...elok lg..:D :D :D mcm mana dgn offer sy tue...dah pertimbang ker blom?
:D :D :D :D

adamma
30-12-2007, 10:18 AM
xde org beli lg ke bro?

adamma
30-12-2007, 10:19 AM
Bump!!! mahal sgt tu bro

zurk
30-12-2007, 10:27 AM
Bump!!! mahal sgt tu bro

rege murah tue bro...kalu xcayer bro bleh survy kat kedai...:)

adamma
30-12-2007, 10:29 AM
murah ke? aku xminat OSIM, sorry ye bro

zurk
30-12-2007, 10:42 AM
xpa...:D :D :D

Kasyidi
01-01-2008, 04:44 PM
best ke urut pakai mesin ni...? hehehe tak sabar plak nak beli. :)

zurk
01-01-2008, 05:21 PM
mestila best,hehe...ikut instruction yg diberi kay...semoga mesin nih mmberi mamfaat pada bro...

Kasyidi
04-01-2008, 09:24 PM
x sabar menunggu sampainya mesin urut ni :)

P/S: dah 3 hari x ngurut...:D

zurk
04-01-2008, 10:53 PM
insyallah isnin nih sampai...ada sedikit masalah pada pej pos sy hingga menyebabkan kelewatan penghantaran..hrp maaf...

SedBen
04-01-2008, 10:54 PM
insyallah isnin nih sampai...ada sedikit masalah pada pej pos sy hingga menyebabkan kelewatan penghantaran..hrp maaf...

kasyidi dah tak sabau tu tak lena tido :))

zurk
05-01-2008, 07:29 AM
hehe:D :D :D ...mesin urut dlm perjalanan tue..tahniah untuk bro kasyidi kerana bru jer menimang cahaya mata:D :D :D :D :D :D

Kasyidi
05-01-2008, 09:36 AM
hehe:D :D :D ...mesin urut dlm perjalanan tue..tahniah untuk bro kasyidi kerana bru jer menimang cahaya mata:D :D :D :D :D :D

Terima Kasih... Doakan kami sekeluarga. :)

Kasyidi
07-01-2008, 08:19 PM
Alhamdulillah barang dah sampai & dah try test, memang ok cuma sy kena biasakan guna je lah. maklumlah tak pernah pakai benda alah ni... :D TQ Zurk...:)

zurk
08-01-2008, 09:28 AM
hehe..u r welcome....amalkan 20minit satu sesi urutan...comfom berpeluh...hehe...

Kasyidi
08-01-2008, 10:13 AM
hehe..u r welcome....amalkan 20minit satu sesi urutan...comfom berpeluh...hehe...

kalau nk urut kat leher tekan yg "back" ke "foot"? sebab tgk lebi kurang je cara urutannya. tapi memang best lah...:)

zurk
08-01-2008, 10:23 AM
foot tue untuk kaki jer bro...tekan selain tuelaa...reflex@back atau yg lain..xsure....hehe...