PDA

View Full Version : Pernahkah Anda Guna Ilmu Penunduk/pengasih??


Peecock
07-12-2007, 03:07 PM
Adakah kalangan di antara anda yg pernah guna ilmu sihir,apa2 jenislah,santau ke,penunduk ke pengasih ke minyak dagu ke? sila kongsi pengalaman anda? menjadi tak guna ilmu2 begini? :-?

cay3869
07-12-2007, 03:14 PM
utk tau leh laa, tp jgn amalkan.. :">

smileyjawa
07-12-2007, 03:15 PM
ish2.. syirik2..

Peecock
07-12-2007, 03:19 PM
Kawan pernah guna minyak dagu dulu.Beli dgn sami siam rm150. memang menjadi lerr..kawan cuit sikit kat awek yg kawan minat..terus seminggu dia mimipikan daku huhuh

cay3869
07-12-2007, 03:20 PM
Kawan pernah guna minyak dagu dulu.Beli dgn sami siam rm150. memang menjadi lerr..kawan cuit sikit kat awek yg kawan minat..terus seminggu dia mimipikan daku huhuh

hmm bagi pihak pempuan, kalu ada pendinding xmjadi gak.. :-?

anbusan
07-12-2007, 03:43 PM
pada aku pompuan yg aku suke perlu suke pada aku lahir dari hati die ehehe bkn dr paksaan muahaha

p/s aku mintak kat Allah je lah

diablo
07-12-2007, 03:45 PM
Japg mesti ada reply tnya ayat pengasih pulak . keke

Peecock
07-12-2007, 03:46 PM
pada aku pompuan yg aku suke perlu suke pada aku lahir dari hati die ehehe bkn dr paksaan muahaha

p/s aku mintak kat Allah je lah

bukan wat bini,wat skandal je hahaha

jai_x5
07-12-2007, 03:46 PM
pada aku pompuan yg aku suke perlu suke pada aku lahir dari hati die ehehe bkn dr paksaan muahaha

p/s aku mintak kat Allah je lah

samala kite..harap2 ditemukan dgn org yg baik2..

perempuan pun banyak scammer jugak skang nie..kaki kikis.. :D

azhas71
07-12-2007, 03:51 PM
samala kite..harap2 ditemukan dgn org yg baik2..

perempuan pun banyak scammer jugak skang nie..kaki kikis.. :D

hehehehe aku selalu gak dengau minyak dagu dgn ayat pengasih nie tapi tak penah nak cuba pon....

tahtar
07-12-2007, 04:47 PM
dlm al-quran byk terdapat ayat pengasih ni,cuba intai tgk :)

azhas71
07-12-2007, 04:49 PM
dlm al-quran byk terdapat ayat pengasih ni,cuba intai tgk :)

cuba cari kat suruh yusuf tu

princesskhan
07-12-2007, 04:52 PM
Mcm2 la ngko org ni...
Bnda syirik camni pun nak dibincang...
Lantak ngko org la... :p

Ganasze
07-12-2007, 05:01 PM
salam.....klu ye pon xyah lah nak guna ilmu2 cmnie....bek cari ayat pengasih kt quran kang banyak.....tutamanya surah nabi yusuf....that my suggestion...klu boleh hindarkanlah dari menduakan Allah \...peace be upon you...

nazwa69.net
07-12-2007, 05:08 PM
x macho tul nak dapatkan sorang pompuan tu dengan taktik kotor ni.. buang je anu lagi baik... be gentleman beb... bukan gentel man :))

deputra
07-12-2007, 05:32 PM
haha betul tu...buang anu je

zCk
07-12-2007, 05:46 PM
xpenah $ xkn cuba..
jngn buat benda yg bercanggah ngn hukum islam..

cukaijalan
07-12-2007, 05:48 PM
giler aper nak gune22 ayat pengasihhh niiih
tapi kalo untuk kebaikan tu takper laaa...
tu pon kena guna ayat dari Al Quran

enaldin
07-12-2007, 05:52 PM
saudara peecock,blh bg email x,nak mintak tlg sgt,email sy enal7670@yahoo.com.my

bujangsenang
07-12-2007, 08:00 PM
saudara peecock,blh bg email x,nak mintak tlg sgt,email sy enal7670@yahoo.com.my

ishhh pikir elok2, kang ko tercalit kat awek sesapa kat sini xpun awek bro peacock kang haaaa.....

x payah laaaa, bnyak cara yg lebih elok. :p :p

watakutama
07-12-2007, 08:51 PM
saudara peecock,blh bg email x,nak mintak tlg sgt,email sy enal7670@yahoo.com.my

:)) :)) nak tanya sami mana yg jual la tuh..dah tahu nanti PM aku sekali..kita pi beli sama2:eek: :eek: :eek:

Peecock
07-12-2007, 10:05 PM
ai,dah jadi cam MLM la pulak ramai peminat...kang aku turut sama dpt dosa kalau aku kongsi rahsia dgn korang

fredo
07-12-2007, 10:51 PM
:)) :)) nak tanya sami mana yg jual la tuh..dah tahu nanti PM aku sekali..kita pi beli sama2:eek: :eek: :eek:

ai bro,,, kalu tul g calit kt fasha sada gok...
pe nk jd.....
ikut balik umah woooo.....:D

betul ke mende ni ade...:">
aku pun slalu dok fi ke.....

watakutama
07-12-2007, 11:02 PM
ai bro,,, kalu tul g calit kt fasha sada gok...
pe nk jd.....
ikut balik umah woooo.....:D

betul ke mende ni ade...:">
aku pun slalu dok fi ke.....

kih kih kih...benda nih kalo dapat aku nak ngetes kat org eropah, latin ke ape ke..asyik2 melayu jer..aku nak tgk bangsa europe nih berkesan tak..nak2 dapat latin..mak aih hidung mancung tuh..:eek: :eek:

Peecock
07-12-2007, 11:06 PM
[QUOTE=watakutama;783221]kih kih kih...benda nih kalo dapat aku nak ngetes kat org eropah, latin ke ape ke..asyik2 melayu jer..aku nak tgk bangsa europe nih berkesan tak..nak2 dapat latin..mak aih hidung mancung tuh..:eek: :eek:[/QUOTE

Kau pernah pegi pulau2 kat tganu tak? kau akan lihat mamat melayu pulau yg tak hensem lagsung couple dgn minah salleh, siap ada yg main tuh.. ada pernah aku tanya apa rahsia depa bulih ngorat minah saleh.. Depa cakap...minyak daguu...syyy...jgn bitau org#:-S

Peecock
07-12-2007, 11:07 PM
SESIAPA YG BERMINAT NAK TAHU RAHSIA ILMU PENGASIH/PENUNDUK SECARA ISLAM ATAU SECARA BUKAN ISLAM BOLEH EMAIL SAYA DIRECT
peacock@gmail.com
SAYA SEDIA MEMBANTU ASAL NIAT ANDA IKHLAS

enaldin
08-12-2007, 05:54 AM
thanks saudara peacock.

fildoo
08-12-2007, 07:43 AM
kesan sampingan terkena minyak dagu adalah pompuan tu akan tuntut ape janji kite yg di meterai semasa amik minyak dagu...
masa toreh amik minyak dagu tu,terdapat perjanjian alam yg perlu di selesaikan...nak tau ape janji dia..tanya SAMI siam tu..:D

L.O.V.E
08-12-2007, 09:11 AM
kesan sampingan terkena minyak dagu adalah pompuan tu akan tuntut ape janji kite yg di meterai semasa amik minyak dagu...
masa toreh amik minyak dagu tu,terdapat perjanjian alam yg perlu di selesaikan...nak tau ape janji dia..tanya SAMI siam tu..:D

macam berpengalaman jer daus :p

isfayad
08-12-2007, 09:14 AM
aku pernah pakai...tapi buat guna ayat quran lah....entah aper2 jer tah....tapi memang jadi ler....memang pompuan tue minat giler kat aku....xtaulah sebab abenda tue atau aper.....tapi yang penting aku memang macho pun...wakakakaka

Peecock
08-12-2007, 01:51 PM
aku pernah pakai...tapi buat guna ayat quran lah....entah aper2 jer tah....tapi memang jadi ler....memang pompuan tue minat giler kat aku....xtaulah sebab abenda tue atau aper.....tapi yang penting aku memang macho pun...wakakakaka

pastu kau kawin ke kau wat geli2 je?

DanielAriffin
08-12-2007, 02:26 PM
Hello geng...
best topic ni... :D :D :D

p/s:yg guna ayat2 tu jaga2 kadang2 ayat tu banyak yg dah diselewengkan... ayat2 suci untuk pengasih laki bini bagus la.. yg dok bagi kat anak dara org salah juga consep tu... :(( :(( :((

DanielAriffin
08-12-2007, 02:28 PM
Hello geng...
nice thread ni buleh jadi port2 :D :D :D

p/s: peecock mana ko dapat ideal ni :D :D :D

norza0204
08-12-2007, 03:38 PM
aku rase xseswai ler pakai benda2 gini..
pompuan tuh bukan suke kite ngan ikhlas..
tapi suker coz kene calit...
boleh ker bahgia...

kalu calit niat nak geli2 or rosakkan anak dara org..
renti2kan lah...korang pon ada adik, kakak or saudara mara pompuan kang...cuba bayangkan depa pon dicalit dan dirosakkan org..korang marah tak?

lagipon x macho ler main calit2...
:eek: :eek: :eek: :eek:

zkry
08-12-2007, 03:46 PM
aku rase xseswai ler pakai benda2 gini..
pompuan tuh bukan suke kite ngan ikhlas..
tapi suker coz kene calit...
boleh ker bahgia...

kalu calit niat nak geli2 or rosakkan anak dara org..
renti2kan lah...korang pon ada adik, kakak or saudara mara pompuan kang...cuba bayangkan depa pon dicalit dan dirosakkan org..korang marah tak?

lagipon x macho ler main calit2...
:eek: :eek: :eek: :eek:


Kalau mak korang kene calit macam manerr...?

rafimalay
08-12-2007, 03:49 PM
henti-hentikanlah benda2 yang tk berfaedah ni..syirik lagi menyesatkan

norza0204
08-12-2007, 03:51 PM
org yg x yakin dengan ngan diri jer pakai benda2 camnih..
pompuan kan lagi ramai dr laki..xkan susah sgt nak dapat sorang pon...:p :p :p

bujangsenang
08-12-2007, 04:06 PM
bayangkan kalo adik @ family @ tunang@ bini korang kene calit org lain apa perasaaan korang?

atau lagi best diri anda sendiri dicalit oleh pompuan yg mmg sebijik jamban x siap.

Allah itu maha adil, kalo kita buat orang pasti ada orang buat kita.

nasihat ini aku tujukan buat diri aku sendiri dan rakan2 lain.

norza0204
08-12-2007, 04:39 PM
bayangkan kalo adik @ family @ tunang@ bini korang kene calit org lain apa perasaaan korang?

atau lagi best diri anda sendiri dicalit oleh pompuan yg mmg sebijik jamban x siap.

Allah itu maha adil, kalo kita buat orang pasti ada orang buat kita.

nasihat ini aku tujukan buat diri aku sendiri dan rakan2 lain.

aku sokong 1000% statement ko nih..
kalu kene atas diri sendri baru insap kot...

DanielAriffin
08-12-2007, 04:42 PM
bayangkan kalo adik @ family @ tunang@ bini korang kene calit org lain apa perasaaan korang?

atau lagi best diri anda sendiri dicalit oleh pompuan yg mmg sebijik jamban x siap.
Allah itu maha adil, kalo kita buat orang pasti ada orang buat kita.

nasihat ini aku tujukan buat diri aku sendiri dan rakan2 lain.

Hello geng...
ayat ko ni buat aku gelak sorang wakakakaka :)cgrock :)cgrock :)cgrock

enaldin
08-12-2007, 05:25 PM
saudara peecock,email tersalah kot,peacock@gmail.com atau peecock@gmail.com.harap dpt membantu.

Zulkarnine
08-12-2007, 05:34 PM
Semoga bala besar menimpa bertubi2 pada pengamal benda2 yg syirik2 ni..

Matlamat tak menghalalkan cara....

Peecock
08-12-2007, 07:08 PM
saudara peecock,email tersalah kot,peacock@gmail.com atau peecock@gmail.com.harap dpt membantu.

peacock@gmail.com atau senang PM aje..

btw,benda ni aku tak galakkan juga kalau nak rosakkan anak dara org,atau membalas dendam,kalau tujuan suci murni nak wat isteri ok la..walaupun isteri utk 2-3bulan je ke,utk mutaah ke,kawin kontrek ke,janji halal haahaa

Megat Sri Rama
08-12-2007, 07:17 PM
peacock@gmail.com atau senang PM aje..

btw,benda ni aku tak galakkan juga kalau nak rosakkan anak dara org,atau membalas dendam,kalau tujuan suci murni nak wat isteri ok la..walaupun isteri utk 2-3bulan je ke,utk mutaah ke,kawin kontrek ke,janji halal haahaa

1. nikah itu sendiri satu kontrak
2. konsep nikah adalah untuk dari saat sah akad sehingga salah seorangnya meninggal dunia selagi kedua pihak menjalankan tanggungjawab seperlunya. nikah adalah mustahil untuk satu tempoh yang telah ditetapkan, contohnya "untuk tempoh setahun".

demikian adanya, tidak wujud "kawin kontrek" dalam islam.

ini apa aku belajar kat sekolah menengah seperti dalam silibus KBSM.

kalam
08-12-2007, 10:23 PM
syaitan dh muncul dlm cg...berhati2 lah..

tahtar
10-12-2007, 01:10 PM
tp geng ko orang ada pernah dengar tak dulu2 ( masa aku skolah menengah la),heboh budak2 duk try ayat yg asah kat kuku, ala bagi pompuan xsenang duduk :-), betul ke leh jadi cam tu?....any comment? nak gak aku tau kebenarannya....

cybermaster
10-12-2007, 01:17 PM
Kawan pernah guna minyak dagu dulu.Beli dgn sami siam rm150. memang menjadi lerr..kawan cuit sikit kat awek yg kawan minat..terus seminggu dia mimipikan daku huhuh

peacock@gmail.com atau senang PM aje..

btw,benda ni aku tak galakkan juga kalau nak rosakkan anak dara org,atau membalas dendam,kalau tujuan suci murni nak wat isteri ok la..walaupun isteri utk 2-3bulan je ke,utk mutaah ke,kawin kontrek ke,janji halal haahaa


ini orang kalau mahu sembang pasal agama , baik simpan dalam tong drum saja lah ... ini brg memang tak boleh pakai . Memang budaya pengikut UMNO yang sukakan perkara syirik dan benda yang tidak baik dlm kehidupan. sebab itu mereka sgt menentang hukum Allah dan mereka2 yang cenderung menegakkan hukum Allah di bumi ini.

kata orang " Sudah Terang Lagi Bersuluh ".Memang Sesat lagi menyesatkan !!!:(scam :(scam :(scam :(scam

zalnet
10-12-2007, 01:40 PM
Minyak dagu yng ambik dari dagu mayat tu ke? ISk ISk Jauhkan...Naud'zubillah

awek_goku
10-12-2007, 01:41 PM
Kawan pernah guna minyak dagu dulu.Beli dgn sami siam rm150. memang menjadi lerr..kawan cuit sikit kat awek yg kawan minat..terus seminggu dia mimipikan daku huhuh

teruk ko ni
camni seorang islam
percaya mende2 gitu

awek_goku
10-12-2007, 01:41 PM
Adakah kalangan di antara anda yg pernah guna ilmu sihir,apa2 jenislah,santau ke,penunduk ke pengasih ke minyak dagu ke? sila kongsi pengalaman anda? menjadi tak guna ilmu2 begini? :-?

kutuk pas macam dia bagus tp dia ni lebih lak main2 setan lak dak ni... masysallah

zalnet
10-12-2007, 01:52 PM
Laa ni abisla anak dara org cun2 kena kebas... Patutlah aku try tackle x dapat2...Maybe or maybe not ...#:-S

arulgit
10-12-2007, 02:38 PM
woi..tk pyhla nk wat mende2 gtu.syirik hang tau..
nmpk sgt mendedahkan kelemahan/membuke pekung sendiri klu korg gune mende2 gtu.klu gentle gune ability sendiri.sedetik hang berniat nk gune mende tu,berjuta syaitan dh tggu didepan hati hang nk cucuk..

norza0204
10-12-2007, 04:04 PM
kalu nyawa dah sampai kat halkum nanti baru nak taubat kot...
dah xguna dah masa tuh...:mad: :mad:

rimau
10-12-2007, 04:43 PM
Pernah belajar resepi wat ubat pengasih ...bukan minyak dagu la...tapi saya tak pernah amalkan. arwah ayah atok nenek dulu mmg dukun. pernah ikut masuk hutan amik akar akar kayu wat ubat. :)


arwah ayah dulu mmg ramai peminat tapi aku pulak takut dgn pompuan masa sekolah dulu....tu yg tak amalkan tu.



p/s naper aku takut dgn pompuan masa tu ...rugi laaa:p

rogon gayo
11-12-2007, 05:44 PM
Waaaaaa..tak gentelmenlah... Entah dah berapa aweks engko dah jilat.. Esok esok bila dah gian jadi perogol bersiri pulak..

sarazman
17-12-2007, 11:40 AM
En peacock.. tak dapat lah pakai email tu.

L.O.V.E
17-12-2007, 11:52 AM
camne nak lupakan org eh.. ubat pembenci ader tak

trigger_86
17-12-2007, 12:12 PM
wei, gune ubat pengasih buat ape bro. gune kemachoan sendiri sudah. takyah gune ubat2 merepek nih. syirik tuh... kan payah kalo mampos nanti.

boey
17-12-2007, 01:02 PM
menteri2 yb2 yg banyak guna minyak nie.. bab utk diorg cari dan main pompuan

boey
17-12-2007, 01:03 PM
camne nak lupakan org eh.. ubat pembenci ader tak

ubat pembenci?.. ler apasal.. just explain ler.. org tu blh atau x blh terima terpulang ler.. jgn d buang bulat2..

L.O.V.E
17-12-2007, 01:18 PM
ubat pembenci?.. ler apasal.. just explain ler.. org tu blh atau x blh terima terpulang ler.. jgn d buang bulat2..

masalahnya kite jer sayang gila2 kat dier.. dier tak pun.. tuh yang nak ubat bagi tak suke dier nie,,

irsaffy
17-12-2007, 01:41 PM
masalahnya kite jer sayang gila2 kat dier.. dier tak pun.. tuh yang nak ubat bagi tak suke dier nie,,

Patut la dier tak mau..pasai cik lyn sayang giler..cuba cik lyn sayang tak gila (waras) mesti dier suka..hehehehe:D :D :D

L.O.V.E
17-12-2007, 01:54 PM
Patut la dier tak mau..pasai cik lyn sayang giler..cuba cik lyn sayang tak gila (waras) mesti dier suka..hehehehe:D :D :D

perumpamaan jer tuh :(( .. tolong lah.. tak sanggup makan ati dah

boey
17-12-2007, 01:58 PM
masalahnya kite jer sayang gila2 kat dier.. dier tak pun.. tuh yang nak ubat bagi tak suke dier nie,,

ler.. x pe anggap kwn jer.. jgn buang mcm tu.. bab nnti satu masa cuma dia jer yg blh bantu ngko

boey
17-12-2007, 02:00 PM
perumpamaan jer tuh :(( .. tolong lah.. tak sanggup makan ati dah

tak payah makan ati nnti ko kena darah tinggi.. mkn ayam dah cukup

L.O.V.E
17-12-2007, 02:03 PM
ler.. x pe anggap kwn jer.. jgn buang mcm tu.. bab nnti satu masa cuma dia jer yg blh bantu ngko
kalo ader treatment utk kite buang org dalam pikiran dan hati kite kan best :((

boey
17-12-2007, 02:04 PM
kalo ader treatment utk kite buang org dalam pikiran dan hati kite kan best :((

ler.. benda tu payah nak buang

L.O.V.E
17-12-2007, 02:06 PM
ler.. benda tu payah nak buang

susahnyalah.... penat dah tanggung 8 taun nie

boey
17-12-2007, 02:08 PM
susahnyalah.... penat dah tanggung 8 taun nie

perhubungan ko ngan dia tunang ker couple ker apa? g tau detail baru rakan CG ble bantu ngko..

L.O.V.E
17-12-2007, 02:09 PM
perhubungan ko ngan dia tunang ker couple ker apa? g tau detail baru rakan CG ble bantu ngko..

:eek: :eek: :eek: xbf

boey
17-12-2007, 02:16 PM
:eek: :eek: :eek: xbf

ler xbf jer.. 8 thn couple tp x kesudahan ker? maksud dia ajak tunang ker kawen ker.. kalau x tu mkin cuma men2 jer tu..

boey
17-12-2007, 02:17 PM
kalau dia x men2 mkin ko jer yg cuma men2 kan dia

L.O.V.E
17-12-2007, 02:17 PM
ler xbf jer.. 8 thn couple tp x kesudahan ker? maksud dia ajak tunang ker kawen ker.. kalau x tu mkin cuma men2 jer tu..

:(( :(( :(( tuh nak ubat pembenci tuh

boey
17-12-2007, 02:19 PM
:(( :(( :(( tuh nak ubat pembenci tuh

kalau ko nak ubat pembenci.. ko cari bomoh ler :eek: :eek: :eek:
so skrg ko couple org len tapi ko x ble lupakan xbf ko

boey
17-12-2007, 02:20 PM
kalau ko x ble lupakan x bf ko tu maknanya dia lg hebat dari bf ko skrg.. cinta pertama ker?

L.O.V.E
17-12-2007, 02:20 PM
kalau ko nak ubat pembenci.. ko cari bomoh ler :eek: :eek: :eek:
so skrg ko couple org len tapi ko x ble lupakan xbf ko

mana ader couple ngan org lain.. couple pun ingat dier baik tak yah.. sian org lain tu... risau nie usia dah makin meningkat...

irsaffy
17-12-2007, 02:30 PM
:(( :(( :(( tuh nak ubat pembenci tuh

Kalau sy senang jer baca yassin byk2..pastu buat solat hajat minta lupa wajah org tersebut...:D :D. amalkan tiap2 minggu insyaallah dgn kuasa Allah S.W.T mudah2an menjadi.

boey
17-12-2007, 02:31 PM
Kalau sy senang jer baca yassin byk2..pastu buat solat hajat minta lupa wajah org tersebut...:D :D. amalkan tiap2 minggu insyaallah dgn kuasa Allah S.W.T mudah2an menjadi.

betul gak tu.. tapi misslyn kena khusyuk ler

boey
17-12-2007, 02:32 PM
mana ader couple ngan org lain.. couple pun ingat dier baik tak yah.. sian org lain tu... risau nie usia dah makin meningkat...

ler.. skrg ni org tak tgk umur ler.. ada gak lelaki muda kawen pompuan tua title makcik..

L.O.V.E
17-12-2007, 02:57 PM
Kalau sy senang jer baca yassin byk2..pastu buat solat hajat minta lupa wajah org tersebut...:D :D. amalkan tiap2 minggu insyaallah dgn kuasa Allah S.W.T mudah2an menjadi.

:D :D terima kasih.. akan ku cuba

L.O.V.E
17-12-2007, 03:03 PM
kalau ko x ble lupakan x bf ko tu maknanya dia lg hebat dari bf ko skrg.. cinta pertama ker?

yup.. cinta pertama.. takdelah hebat mana dier tu.. hebat menipu jer :p

bile hati dah sayang.. suma jadi indah...

boey
17-12-2007, 03:44 PM
yup.. cinta pertama.. takdelah hebat mana dier tu.. hebat menipu jer :p

bile hati dah sayang.. suma jadi indah...

ler itu biasa ler.. masalah nya skrg kita dah salah masuk thread.. marah tuan pekok nnti..

Zulkarnine
18-12-2007, 02:39 PM
Kalau sy senang jer baca yassin byk2..pastu buat solat hajat minta lupa wajah org tersebut...:D :D. amalkan tiap2 minggu insyaallah dgn kuasa Allah S.W.T mudah2an menjadi.

Tul tu..aku pun tgh amalkan skrg ni..Alhamdulillah..makin ok sikit jiwa aku ni...10 tahun kenal..last2..jd mcm ni lak..dh takde jodoh, nk wat camne...aku percaya, suatu hari nnt dia akan rasa keperitan yg aku rasa skrg ni..sampai emak aku pun menangis, hampeh punye perempuan..betul2 takde hati perut..

Tiap kali aku teringat, aku baca yassin ni..kalo malas sekali pun, aku akan dgr mp3 bacaan yassin, then aku ikut baca sekali..

Kimie
18-12-2007, 02:50 PM
Tul tu..aku pun tgh amalkan skrg ni..Alhamdulillah..makin ok sikit jiwa aku ni...10 tahun kenal..last2..jd mcm ni lak..dh takde jodoh, nk wat camne...aku percaya, suatu hari nnt dia akan rasa keperitan yg aku rasa skrg ni..sampai emak aku pun menangis, hampeh punye perempuan..betul2 takde hati perut..

Tiap kali aku teringat, aku baca yassin ni..kalo malas sekali pun, aku akan dgr mp3 bacaan yassin, then aku ikut baca sekali..

10 tahun?

dah bertunang ker?

pasal aper bro putus?

mehler citer

azhas71
18-12-2007, 02:58 PM
10 tahun?

dah bertunang ker?

pasal aper bro putus?

mehler citer

huh 10 thn tu mau nyer luar dalam dah tengok

L.O.V.E
18-12-2007, 03:02 PM
ingatkan lyn jer yang lama tunggu org..:eek: :eek:

arulgit
18-12-2007, 04:42 PM
Tul tu..aku pun tgh amalkan skrg ni..Alhamdulillah..makin ok sikit jiwa aku ni...10 tahun kenal..last2..jd mcm ni lak..dh takde jodoh, nk wat camne...aku percaya, suatu hari nnt dia akan rasa keperitan yg aku rasa skrg ni..sampai emak aku pun menangis, hampeh punye perempuan..betul2 takde hati perut..

Tiap kali aku teringat, aku baca yassin ni..kalo malas sekali pun, aku akan dgr mp3 bacaan yassin, then aku ikut baca sekali..

rileks bro...besa dugaan ko tu bro.
papepon aku tabik ko bleh hendel emosi ko :D
sec32 kat mane bro?

Zulkarnine
18-12-2007, 05:20 PM
Aku baru je clash bulan 8 tahun ni...malas la nk cite panjang2...benda dh nk jd..ni semua angkara benda2 syirik ni la...takpe kalo aku kalah..yg penting org jahat tu tak menang...kadang2 kalo aku larat.. aku layan baca yassin ni 7 kali straight dua jam sebelum subuh....kalo ada sapa2 nk test ke-power-an yassin tu..try la...aku dh alaminya..

Zulkarnine
18-12-2007, 05:23 PM
rileks bro...besa dugaan ko tu bro.
papepon aku tabik ko bleh hendel emosi ko :D
sec32 kat mane bro?

sec 32,shah alam dekat ngan sri muda...dekat ngan jalan kebun..kalo takde org lain beri sokongan kat aku, rasanya dh lama gile kot...

wgn_white
23-12-2009, 03:09 PM
Mana abang peacocknya sudah? :D

K.E.Y..kuchi
23-12-2009, 03:10 PM
xpenah tau pun...

dan xnak amalkan...

cuma nak cube je..:p

mimie813
23-12-2009, 03:13 PM
xpenah tau pun...

dan xnak amalkan...

cuma nak cube je..:p

x pernah terlibat dalam penggunaan ilmu pengasih nie.....

roBUST
23-12-2009, 03:15 PM
kalo ade yg gune pn,x de nye nk gtau kt sini

wgn_white
23-12-2009, 03:18 PM
Tu la, semua nak simpan rahsia...

quinn izs
09-10-2010, 05:36 PM
Kawan pernah guna minyak dagu dulu.Beli dgn sami siam rm150. memang menjadi lerr..kawan cuit sikit kat awek yg kawan minat..terus seminggu dia mimipikan daku huhuh

na beli jugak , bule bg num fon ? hm , plsss :(

TT
09-10-2010, 06:06 PM
na beli jugak , bule bg num fon ? hm , plsss :(

woi bg salam r masuk..bukan nk beli minyak

TT
09-10-2010, 06:09 PM
dlu masa ak student mbe ak slu gune air ape nth..dr sarawak..botol kecik je cm myk atar tu..titis je setitik dua kt dlm minuman..mmg ppuan trus horny nk main..mane nk cri eh haha

dhalim dsarun
09-10-2010, 06:43 PM
jangan wat main wei ,minyak2 pengasih penunduk serimuka semua tu.boleh bergegar rumah oi,malam2 ada suara orang panggil dari atas syiling rumah lah,bunyi orang berjalan atas bumbung dn mcm2 lg yg ganggu tiap2 mlm.ni pengalaman aku la.

am2020
09-10-2010, 06:48 PM
dlu masa ak student mbe ak slu gune air ape nth..dr sarawak..botol kecik je cm myk atar tu..titis je setitik dua kt dlm minuman..mmg ppuan trus horny nk main..mane nk cri eh haha

nie kat pasar pudu n cow kit berlambak aku tgk..entah yer atau tidak...

am2020
09-10-2010, 06:50 PM
huh 10 thn tu mau nyer luar dalam dah tengok

hah hah hah..tahi lalat kat celah mana pun leh tau..kik kik kik

am2020
09-10-2010, 06:50 PM
jangan wat main wei ,minyak2 pengasih penunduk serimuka semua tu.boleh bergegar rumah oi,malam2 ada suara orang panggil dari atas syiling rumah lah,bunyi orang berjalan atas bumbung dn mcm2 lg yg ganggu tiap2 mlm.ni pengalaman aku la.

kena duduk rumah condo atau flat la..sbb x der bumbung n syiling..huah huah huah

eday84
09-10-2010, 06:52 PM
kalau guna surah yusuf kira guna2 ke ek..
kita amal surah yusuf jek

tapi untuk dikasihani.. ada gak la tanam niat utk pmpn tu tapi cam xde paper pun.. just mintak kat Allah jek

am2020
09-10-2010, 06:53 PM
aku ada jual myk pengasih cam saji n cap buruh...para2 isteri kalu nak mengikat suami salah satunya dengan masakan..kalu masak x sedap...nanti suami cari makan kat luar...

msaifziec
09-10-2010, 06:53 PM
keje org2 yg pengecut..nak bersaing cara jujur la..ape barang guna2 ni hahaha..

am2020
09-10-2010, 06:58 PM
kalu bab ayat pengasih nie ...nak yg power ko cari indon warga lombok..sure mujarab..kalu tidak cam ner aweks m'sia leh ikut dorang..aku pun tgh cari org lombok nak menuntut..tp aku x mau ngorat aweks..aku nak ngorat bini najib..nak mtk projek juta2..hah hah ha

akukurt
09-10-2010, 07:02 PM
den tak perlukan semua ini, hanya berdoa kepada Allah, nak wajah indah seperti nabi yusuf semua doa kepada Allah, disamping banyakkan bertaubat nasuha.. baru wajah nampak berseri, manis je.. awek tengok pun cair.. ok

salam

TT
09-10-2010, 07:03 PM
kalu bab ayat pengasih nie ...nak yg power ko cari indon warga lombok..sure mujarab..kalu tidak cam ner aweks m'sia leh ikut dorang..aku pun tgh cari org lombok nak menuntut..tp aku x mau ngorat aweks..aku nak ngorat bini najib..nak mtk projek juta2..hah hah ha

btol r..dr pg kenakan org yg kite tgilekan baik cr org yg berpangkat ckit..artis ke..lisa surihani, rcw :))

nvmname
09-10-2010, 07:10 PM
Ya Allah ya tuhanku.
Jauhkanlah aku daripada menyekutukanmu.

quinn izs
09-10-2010, 11:16 PM
Kawan pernah guna minyak dagu dulu.Beli dgn sami siam rm150. memang menjadi lerr..kawan cuit sikit kat awek yg kawan minat..terus seminggu dia mimipikan daku huhuh

saya na minyak tuh , contact no ni 0177278599 , harap sgt2

Rosman
09-10-2010, 11:29 PM
kalau guna ilmu untuk memikat hati seseorang, pada tak ikhlas namanya. Orang tu pun tak ikhlas dengan kita sebab dah terkena ilmu kita. Kalau dia tahu tentu dia putuskan hubungan. Adalah lebih baik kita gunaka ilmu yang Allah beri pada kita. Dan berdoalah pada Allah sentiasa.

kalau
10-10-2010, 12:00 AM
aku tak perlu benda camtue.......

let the best man win......

men.....start yer engines.......

mrlan09
10-10-2010, 12:09 AM
http://i956.photobucket.com/albums/ae44/mrlan_2009/ringgit-50-front.jpg
penunduk paling power yg pernah aku guna,....:)):))

firdaus90
10-10-2010, 12:11 AM
tajuk ntah ape2...

TT
10-10-2010, 12:14 AM
http://i956.photobucket.com/albums/ae44/mrlan_2009/ringgit-50-front.jpg
penunduk paling power yg pernah aku guna,....:)):))
betul la tu..gmbr blkg xde ke :))

seri cendana
10-10-2010, 12:17 AM
syirik kan benda2 tu

mrlan09
10-10-2010, 12:18 AM
betul la tu..gmbr blkg xde ke :))

http://i956.photobucket.com/albums/ae44/mrlan_2009/ringgit-50-back.jpg
dilarang print....:)):))

nur khaira alisa
10-10-2010, 12:21 AM
salam...kat sini sy nk kongsi sikit....sy da byk kali berubat sbb kena minyak2 yg tak elok ney...huhuhu seksa sgt org yg sy harapkan tu rupanyer guna cara yg tak elok kat sy...huhuhu sedih sgt sbb hubungan yg terbina 3thn hancur mcm tu jer...huhuhu...kepada kaum lelaki...tlg la jgn guna cara kotor mcm tu...ingat la pembalasan tuhan di akhirat nti...

nur khaira alisa
10-10-2010, 12:23 AM
bkn semua perempuan kaki kikis

ez008
10-10-2010, 12:45 AM
tak elok guna benda ni.. side effect yg buruk berpanjangan pd yg guna dan yg kena calit..

AuraSuccess_88
10-10-2010, 01:22 AM
utk tau leh laa, tp jgn amalkan.. :">

bdosa besaq tu...

AuraSuccess_88
10-10-2010, 01:24 AM
saya na minyak tuh , contact no ni 0177278599 , harap sgt2

oit ada sambutan jugak rupanya:o:o:o

lady_nite06
10-10-2010, 01:25 AM
Untuk keje keje ni
aku ada la ayat2 yang boleh....
ayat al-Quran,ayat xtentu hala pon ada
menjadik gak....
aku buat sebulan 2 sebelum pose
nasihat aku,kenapa perlu rosakkan anak gadis orang?
Lain la kita bertujuan baik seperti nak menikah dgn anak gadis tuh...
benda ni aku dah hentikan dah....
Kan lebih elok,hajat kita dihajatkan pada Allah SWT
Mana taw,YANG MAHA SATU perkenankan hajat kita
Buatlah solat hajat byk2
Insyaallah,Hajatkan kita dimakbulkan
dapat pahala plak tu

safa69
11-10-2010, 12:31 AM
member aku ada gak sebotol..dia beli dari bomoh siam seribu lebih..kalau nak power harga 3 ribu...dia nak bagi aku sikit tapi tak maulah aku...bau wangi jer minyak tur....

kerunai
11-10-2010, 12:32 AM
ada member aku dok kawasan asli, memang main minyak pengasih ni..cenuai ..tak tau la dia nk buat bisnes ke tak

bintangtimor
11-10-2010, 03:29 PM
ayat al-Quran banyak boleh diamalkan untuk pengasih dlm pergaulan harian. :)
tapi kenapa perlu bekerja ngan syaitan jugak :-?

klo kita guna cara syaitan ia x akan tahan lama punyer.. gerenti.
klo kita guna cara Islam berpandukan al-Quran dan Sunnah,insya'Allah,Allah s.w.t bahkan seluruh hamba Allah akan sayangkn kita. :D

hairy84
16-10-2010, 01:40 AM
menarik ni... aku nk try laa beli..pastu join MLM.. aku jumpe sape2 je aku calit... mesti kayaaaa..yg leader MLM pon aku calit...yg kaki scam org aku calit..hahaha :)paid:)paid:)paid
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

tebbaloi
16-10-2010, 01:41 AM
tak pernah sebab hukumnya haram iaitu menyekutukan ALLAH

nadyasweet
16-10-2010, 03:51 AM
bahaya benda ni. kira syirik. can go to hell

lelakiselamanya
16-10-2010, 03:58 AM
mohon mod delete thread nih

zerovirus
16-10-2010, 04:01 AM
tak pernah sebab hukumnya haram iaitu menyekutukan ALLAH

aku pun tak rela ... hidup dah la susah .. nanti masuk neraka pulak ~X(~X(

zerovirus
16-10-2010, 04:02 AM
mohon mod delete thread nih

aku pun sokong ... tak ada faedah membincangkan hal mcm ni

lelakiselamanya
16-10-2010, 04:05 AM
aku pun sokong ... tak ada faedah membincangkan hal mcm ni

serius dari aku "kegilaan yang melampau" guna minyak dagu....dagu sape ntah dia guna...ingat kawan, jgn kerana ko guna menda ni ko terseret ke neraka buat selamanya...kita bukan hidup kat sini je:(scam:(scam