PDA

View Full Version : PSP Untuk Dijual. Comes with best Offer!!


amiruddin_j
24-10-2007, 07:14 AM
Assalamualaikum n slm sejahtera semua.....

Saya ingin menjual PSP saya dengan features brikut:

1. 1 x PSP (latest firmware yg membolehkan kita main modified games)
2. Memory Stick 4GB
3. Crystal Case Cover
4. USB Data+Power Cable
5. Sreen Protector (had attached)
6. Power Adapter
7. 10++ Games

Harga dijual: RM1000 (negotiable)...Tq

diablo
24-10-2007, 07:17 AM
Assalamualaikum n slm sejahtera semua.....

Saya ingin menjual PSP saya dengan features brikut:

1. 1 x PSP (latest firmware yg membolehkan kita main modified games)
2. Memory Stick 4GB
3. Crystal Case Cover
4. USB Data+Power Cable
5. Sreen Protector (had attached)
6. Power Adapter
7. 10++ Games

Harga dijual: RM1000 (negotiable)...Tq

erks . RM1k ? mahal siott . skrg ni harga dah turun da beb . RM800 dah leh dpt full set siap memory 4gb lagi . ko pun x ckp firmware baper psp ko ni . firmware tu penting gk , ko jz ckp leh main modified game je x cukup geng .

kalau jz basic set je pun RM600++ dah dpt . aku cuma mengatakan harga ko tu agak tinggi bagi PSP 2nd hand . TQ

vios7
24-10-2007, 07:33 AM
berapa
..............

dino
24-10-2007, 07:59 AM
berapa
..............

Harga dijual: RM1000 (negotiable)...Tq

viper21my
24-10-2007, 08:31 AM
aisey,,, aku tak main psp, main ngan anak2 lagi faedah

dino
24-10-2007, 08:32 AM
aisey,,, aku tak main psp, main ngan anak2 lagi faedah

Kalau yg tak der anak,nak main dgn apa beb...?:D

tuah
24-10-2007, 08:52 AM
yup...basic memang leh dpt dah rega rm600+....

ala wat bid jer senang....klu pembuka thread setuju deal jek...

meh aku start bid....klu tak setuju wat dek jek...

bid > rm500

amiruddin_j
24-10-2007, 09:23 AM
hehe...juz as expected,akan ade argument ttg harga.mcm aku kate,it is negotiable.rm1k is starting price.die bole turun or stick pd price tu.tp,aku t'lupe lg tiga features; PSP camera,1 Ori UMD game and Magic Stand Holder.dgn holder ni,korang boleh main kat dlm kete ke,atas cermin ke etc..Kalu dicampur semua features tu,worth it kat korang gak :) tentang firmware tu,it is 3.40-ea and aku akan upgrade lg PSP tu utk bg lg mantap. price yg aku letak tu kire worth it bg semua features yg aku sediakan.

tentang psp dah turun harga,aku x nafikan.tp,tgk die bg features ape kat korang.bole beat aku punye features?kalu beli yg baru,psp tu lum tested.tp,aku dah tested n confirm tahan lasak.

bg yang dah ade anak,syukur Alhamdulillah.bg yg lum ade,insyaAllah rezeki tu akan smpai nanti.

so,lg sekali,features PsP aku:

1. 1 x PSP (latest firmware yg membolehkan kita main modified games)
2. Memory Stick 4GB
3. Crystal Case Cover
4. USB Data+Power Cable
5. Sreen Protector (had attached)
6. Power Adapter
7. 10++ Games
8. PSP Camera
9. Magic Stand Holder
10. 1 Ori UMD game

viper21my
24-10-2007, 09:58 AM
Kalau yg tak der anak,nak main dgn apa beb...?:D

main psp la...

amiruddin_j
24-10-2007, 10:00 AM
main psp la...

hehe....thanks for answering that bro....:D

diablo
24-10-2007, 10:01 AM
TS , aku jz sampaikan pendapat 2 cents je ek . jgn maree~

Blues
24-10-2007, 10:07 AM
2nd hand baper lama dah pakai ni? Paste la gambar kat sini.. Masih cantik ke?

amiruddin_j
24-10-2007, 10:49 AM
http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc00429vv1.jpg

belum smpai setahun jagung lg :)

http://img89.imageshack.us/my.php?image=dsc00430gf3.jpg

zuljaalaa
24-10-2007, 11:07 AM
kalau PSP (profitswingerpro) aku nak beli ler.. kekeke..
gurau aje..
btw, apa reason nak jual? apsal tak terus pakai aje bro?

amiruddin_j
24-10-2007, 11:18 AM
hehehe....mau dirikan 'masjid'.dah smpai seruan :) kumpul extra money ckit2. :) if bro or member2 b'minat,silakan....

tuah
24-10-2007, 05:04 PM
takpe mari aku up bid jadi rm550...:D

viper21my
24-10-2007, 06:20 PM
hehehe....mau dirikan 'masjid'.dah smpai seruan :) kumpul extra money ckit2. :) if bro or member2 b'minat,silakan....

bagus la tu,, main la bende lain pulak dari psp tu,,, baru ada hasil... :D