PDA

View Full Version : Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T) - ceramicclub.net [Part 1]


Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361

jutaONEprepaid
12-10-2007, 09:22 AM
http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/header.jpg

Assalamualaikum / Salam Sejahtera / Welcome to CeramicClub

Ceramic Business Club

Total Akaun Agent: 1563
CCP Participants: 568
*Sehingga 4/11/2007 1.28AM

Peluang KEEMASAN Kepada Leader-Leader MLM /Program Matrik/Profit Sharing/Plan Autoplacement! Baru sahaja bermula! Sedang HOT di Pasaran! Leader2 Online Mula run bisnes ini!. Satu lagi Peluang Terbaik Untuk warga CariGold buat duit kat sini!

*bermula 28/10/2007
1 LOT IPS RM155.00
INTRODUCER BONUS RM20.00
PROFIT SHARING BONUS RM300.00
IPS 1 AUTOPLACEMENT BONUS RM10,220.00
IPS 2 AUTOPLACEMENT BONUS RM2,540.00
IPS OVERIDDING INCOME BONUS RM3,990,910.00

************************************************** ************
ABOUT US / MENGENAI KAMI

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/aboutus.jpg

PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/aboutus.php


CONTACT US / HUBUNGI KAMI

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/contactus.jpg

PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=contactus


OUR VISION / VISI KAMI

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/vision.jpg

PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=ourvision


OUR PRODUCT / PRODUK KAMI

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/product.jpg

MORE PRODUCT HERE: PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=our_product


COMMUNITY CARING PROGRAMME / KHAIRAT KEMATIAN

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/ccp.jpg

PAUTAN WEB: http://www.ceramicclub.net/index.php?m=ccp


__________________________________________________ ______________
How To Register As CeramicClub Distributor?
*Available since 28/10/2007


Anda boleh memilih mana-mana pakej yang ditawarkan oleh CeramicClub!
1. Pakej RM155 : Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (1 Lot) + Lucky Draw
2. Pakej RM1,550 : Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (10 Lot)+ Lucky Draw + FREE 1 Lot New AutoPlacement IPS 2

__________________________________________________ _____________
STEP 1:
Make a payment of RM155/RM1,550 to Maybank / CIMB Account (Cash Deposit/Online transfer);
Sila Bank In / Deposit Tunai / Online Transfer ke:
*Jumlah Transfer Mengikut Harga Pakej Yang Dipilih


1) Maybank Berhad / MBB
Penama: Mohd Zulhilmi Abd Ghafar
No akaun: 151306715266
Email: info_myrewards4u@yahoo.com
SMS Payment: 0167172481

2) CIMB Bank / BCB
Penama: Mohd Zulhilmi Abd Ghafar
No akaun: 13020116642523
Email: info_myrewards4u@yahoo.com
SMS Payment: 0167172481

__________________________________________________ ______________
STEP 2:
Selepas Bank In / Online Transfer, sila SMS ke 0167172481

i) PrepaidCard2U Member – Maklumat Keahlian Anda Diambil Berdasarkan Database PrepaidCard2U
*Reg PrepaidCard2U Here: http://www.prepaidcard2u.com/e/register.asp?r=ceramicclub

Format: AUTOREG <jarak> Username <jarak> Jumlah Transfer <jarak> Payment Processor <jarak> Tarikh <jarak> Masa
Contoh: AUTOREG zulhilmi RM155.00 MBB/CIMB 26/10/2007 11.35PM

*Anda akan diberikan website promosi Autodownline kedua melalui www.ceramicclub2u.biz. Detail profile anda akan dibina berdasarkan database PrepaidCard2U. Pendaftaran akan dilakukan oleh Admin.

ii) CeramicClub2U Member – Maklumat Keahlian Anda Diambil Berdasarkan Database CeramicClub2U
*Reg CeramicClub Here: website belum beroperasi lagi..

Format: CCREG <jarak> Username <jarak> Jumlah Transfer <jarak> Payment Processor <jarak> Tarikh <jarak> Masa
Contoh: CCREG zulhilmi RM155.00 MBB/CIMB 26/10/2007 11.35PM

*Website Promosi www.ceramicclub2u.biz anda akan diaktifkan serta merta oleh Admin. Sila promosikan Laman web replika anda untuk mendapatkan downline.

iii) Offline + CariGold Member – Admin perlukan maklumat detail anda untuk pendaftaran CeramicClub

Format: CCREG <jarak> Pilihan Pakej <jarak> Jumlah Transfer <jarak> Payment Processor <jarak> Tarikh <jarak> Masa <jarak> Email <jarak> Nama
Contoh: CCREG PAKEJ155 RM155.00 MBB/CIMB 26/10/2007 11.35PM sajul02@yahoo.com Mohd Sajulfitri Salleh

*Anda akan diberikan website promosi Online melalui www.ceramicclub2u.biz. Detail profile anda akan dibina berdasarkan SMS payment. Pendaftaran akan dilakukan oleh Admin.

__________________________________________________ ______________
STEP 3:
Saya akan memaklumkan kepada anda melalui SMS selepas pendaftaran anda selesai. Anda akan menerima Email dari support@ceramicclub.net yang memaklumkan Detail Login Member Area Anda.

__________________________________________________ ______________
STEP 4:
Sila login di web http://www.ceramicclub.net
Sila klik Button Edit Profile dan isikan maklumat detail anda, seperti akaun bank, nama penuh, maklumat pewaris, no telefon dsb. Anda boleh mengubah Temporary Password mengikut kesesuaian anda.

__________________________________________________ ______________
STEP 5:
Sila lihat Laman My Biz Plan, dan download Marketing Plan yang terdapat di situ.
BizPlan : http://www.ceramicclub.net/ibms/docs/bizplan_ps.pdf
Simple Guideline : http://simurl.com/ceramicguideline

************************************************** **************
JIKA ANDA MEMPUNYAI SEBARANG PERTANYAAN BERKENAAN PERNIAGAAN INI, SILA HUBUNGI:

CeramicClub Partner : 0167172481 - Mohd Zulhilmi Abd Ghafar
CeramicClub Founder : 0163388208 - Mr Steve Lim Long Yew

jutaONEprepaid
12-10-2007, 09:30 AM
Laman Web CeramicClub

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/mukadepan.jpg

http://www.ceramicclub.net

jutaONEprepaid
12-10-2007, 09:49 AM
Marketing Plan CeramicClub
DOWNLOAD HERE: http://www.ceramicclub.net/ibms/docs/bizplan_ps.pdf

************************************************** ******

Marketing Plan Profit Sharing [Autoplacemnet + ROI]

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan4a.jpg
Pakej RM155.00 - Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (1 Lot) + Lucky Draw
1. Selepas pendaftaran berjaya,Upline anda menerima Introducer Bonus RM20.00. Lot IPS anda di Autoplacement IPS 1 telah diaktifkan. Setiap pendaftaran baru oleh mana-mana agen selepas anda akan disusun secara Auto Placement oleh company. Anda akan menerima downline secara susunan seperti dalam gambarajah di atas (kanan) dalam kiraan 1 x 2 sehingga 9 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Plan ini tidak memerlukan anda mencari downline kerana penyusunan melalui pembelian lot secara autodownline memberikan anda bonus RM10,220!
2. Selepas Lot IPS anda telah lengkap 9 Level AutoPlacement, Re-entry sebanyak 20% akan dimasukkan sebagai Lot IPS baru menggantikan Lot tadi. Lot Re-entry tersebut menerima susunan oleh company seperti Lot IPS pertama tadi. Lot IPS pertama tadi dimasukkan sebagai Lot PS (Profit Sharing) lihat gambarajah atas (kiri) anda sebagai U. Introducer mendapat RM20.00 bonus dari reentry anda ke PS. Lot PS anda akan menerima 4 kali downline secara autoplacement 1 x 1 oleh company dengan setiap 1 kali anda mendapat bonus RM100.00. Untuk kali ke-4, company akan jadikan sebagai entry ke IPS 2.
3. Apabila Lot anda berpindah ke IPS 2 dari last round (ke-4), introducer mendapat RM20.00 bonus. Di IPS 2, anda akan menerima downline hasil daripada reentry lot PS agen lain selepas PS anda. Susunan dalam kiraan 1 x 2 sehingga 7 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Lengkap 7 Level = RM2540.
4. Apabila Lengkap 7 Level di IPS 2, reentry lot akan disusun di IPS 1 kembali dengan setiap reentry tersebut Introducer mendapat bonus RM20.00. Flow pergerakan lot seterusnya adalah akan mengulangi semula step 1 di atas.

************************************************** ***************
Pakej RM1550.00 - Keahlian CeramicClub + IPS 1 Autoplacement (10 Lot) + IPS 2 Autoplacement (1 Lot) + Lucky Draw
1. Selepas pendaftaran berjaya,Upline anda menerima Introducer Bonus RM200.00. Lot IPS anda di Autoplacement IPS 1 telah diaktifkan dengan 10 Lot. Setiap pendaftaran baru oleh mana-mana agen selepas anda akan disusun secara Auto Placement oleh company. Anda akan menerima downline secara susunan seperti dalam gambarajah di atas (kanan) dalam kiraan 1 x 2 sehingga 9 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Bagi 10 Lot IPS tersebut, anda akan menerima bonus sebanyak RM10,220.00 x 10 Lot = RM102,200.00
2. Selepas Lot IPS anda telah lengkap 9 Level AutoPlacement, Re-entry sebanyak 20% akan dimasukkan sebagai Lot IPS baru menggantikan Lot tadi. Lot Re-entry tersebut menerima susunan oleh company seperti Lot IPS pertama tadi. Lot IPS pertama tadi dimasukkan sebagai Lot PS (Profit Sharing) lihat gambarajah atas (kiri) anda sebagai U. Introducer mendapat RM200.00 bonus dari reentry anda ke PS. Lot PS anda akan menerima 4 kali downline secara autoplacement 1 x 1 oleh company dengan setiap 1 kali anda mendapat bonus RM1000.00. Untuk kali ke-4, company akan jadikan sebagai entry ke IPS 2.
3. Apabila Lot anda berpindah ke IPS 2 dari last round (ke-4), introducer mendapat RM200.00 bonus. Di IPS 2, anda akan menerima downline hasil daripada reentry lot PS agen lain selepas PS anda. Susunan dalam kiraan 1 x 2 sehingga 7 Level. Setiap 1 Lot disusun, anda akan menerima bonus RM10.00. Lengkap 7 Level = RM25,400.00. *Dengan pakej ini anda sudah diberi 1 Lot IPS 2 secara PERCUMA.
4. Apabila Lengkap 7 Level di IPS 2, reentry lot akan disusun di IPS 1 kembali dengan setiap reentry tersebut Introducer mendapat bonus RM200.00. Flow pergerakan lot seterusnya adalah akan mengulangi semula step 1 di atas.


http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan5a.jpg
Kelebihan Bagi Yg Suka Menaja
Jika anda rajin membuat network dan tidak mengharapkan bonus duduk diam sahaja, CeramicClub adalah tempat yang betul untuk anda menjadi seorang jutawan. Selain daripada bonus Introducer (RM20 bagi pakej RM135 @ RM200 bagi pakej RM1350), CeramicClub menyediakan Income Overidding Bonus yang mencecah jumlah RM3,990,910!

Bonus diberikan sebanyak 10% daripada Jumlah Bonus IPS yang diperolehi oleh downline anda sehingga level ke-5. 1 Lot IPS mendapat bonus RM10,220 dari plan autoplacement 1 x 2 di atas.
Walaupun anda mendaftarkan akaun kedua sebagai downline anda, anda juga akan menerima 10% x RM10,220 hasil daripada Overidding Income Bonus tadi.
Lagi banyak downline di bawah anda, lagi banyak bonus yang anda dapat.
Tiada had untuk mempunyai seberapa ramai direct downline, 5 DL seperti dalam gambarajah sebelah hanyalah ilustrasi pengiraan sahaja!

__________________________________________________ _______________
Download Simple Guideline Here: http://simurl.com/ceramicguideline

jutaONEprepaid
20-10-2007, 01:39 PM
Pakej Pendaftaran:

Pakej 1: RM155
Distributor Pakage
IPS Package : 155 EV

1. For Introduce / Sign up new Distributor, no product purchased need.
2. 1 Lucky draw eTicket will be sent to you by email, please print out for your reference or prove of your purchase.
3. This is a simple sign up Distributor Package strictly offer for IPS (International Profit Sharing) Pool reward programme only!
4. International Profit Sharing Pool reward is base on the progress of sales and the participation of the distributors / business partners


Pakej 2: RM1,550
Premium Package 10 + 1 : 1550 EV

1. For Introduce / Sign up new Distributor, no product purchased need.
2. Free 1 IPS for every unit.
3. This is a simple sign up Distributor Package strictly offer for IPS (International Profit Sharing) Pool reward programme only!

************************************************** **************
Plan ini adalah berdasarkan Profit Sharing + Autoplacemnet. masih lagi baru di pasaran, leader2 diperlukan untuk boom market. Owner Ceramicclub adalah Leader Networking yang sangat terkenal di Malaysia!

jutaONEprepaid
20-10-2007, 01:41 PM
Antara Contoh Income Bonus Agen CeramicClub:

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonusboyan.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus-2.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus3.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus2-1.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus2-2.jpg

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus-1.jpg

jutaONEprepaid
20-10-2007, 01:43 PM
Kalau ada yg berminat nak join, boleh contact saya segera di no bawah tu. peluang sebagai pioneer..

Roadshow Ceramicclub:

20/10/2007 - Restoran Noor, FKE UTM Skudai : 10.00pm
26/10/2007 - Kemaman, Terengganu

jutaONEprepaid
20-10-2007, 01:51 PM
Bisnes ini sedang heboh di pasaran sekarang, cuma belum lagi hebat dipromosikan di dunia internet. sekarang total lot IPS terjual adalah sebanyak 1212 Lot.

Dengan setiap pembelian lot ini, anda akan memperoleh 1 tiket lucky draw. pelbagai hadian disediakan dengan hadiah pertama adalah Toyota Vios 1.5E.

http://www.ceramicclub.net/images/Lucky_Draw2.gif

jutaONEprepaid
20-10-2007, 02:00 PM
sesiapa yang tinggal area skudai, bolehlah datang berjumpa dengan Owner Ceramicclub sendiri malam ni di UTM. Meeting di Restoran Noor P19 FKE.

Owner: Mr Steve Lim
TEL: 0163388208

*semalam roadshow di Masai, petang ini di Kulai, malam ini saya berjumpa dengannya di UTM. Ada pending 30 Lot lagi untuk register malam ini..Ceramicclub tengah hebat sekarang nie. tengah hot di Ipoh sekarang, ada agent sana dapat RM12,000 minggu lepas. anda bila lagi? mybe ceramicclub akan menjadi hangat seperti empay,ut2u dsb nanti..

jutaONEprepaid
20-10-2007, 02:03 PM
Pakej 2: RM1,350
Premium Package 10 + 1 : 1350 EV

1. For Introduce / Sign up new Distributor, no product purchased need.
2. Free 1 IPS for every unit.
3. This is a simple sign up Distributor Package strictly offer for IPS (International Profit Sharing) Pool reward programme only!
************************************************** ***************

*Untuk pendaftaran 10 Lot di atas, akan dapat 1 Free IPS dan IPS itu akan dimasukkan dalam Pokok Auto yang baru. jadi, takde masalah bagi agent yang mendaftar sekarang untuk jadi orang teratas di plan autoplacemnet ini.. Betul2 peluang hebat!! tak join sekarang jgn menyesal. pakej RM1350 baru sahaja jalan pagi ini.

jutaONEprepaid
20-10-2007, 02:12 PM
sekarang agent MyMode under group PrepaidCard2U diberikan satu lagi kelebihan untuk mempromosikan plan ini melalui web PrepaidCard2U. New Sign Up distributor Pakej RM200 (IPS Reg + MyMode Reg). Untuk VIP Member prepaidcard2u, diaorg boleh apply pakej RM135 sahaja, bayar MyPoints pon boleh. sebab itu setiap hari lebih kurang 10 agent yg apply pakej ini kerana ingin mendapatkan bonus duduk diam2 sebanyak RM10,220 ini.

Bagi warga CG, anda juga diberikan pilihan untuk mendaftar sebagai Ahli PrepaidCard2U dengan pakej di bawah ini:
************************************************** ***

1. Cara Pembelian Lot bagi VIP Member PrepaidCard2U : Anda perlu membayar sebanyak RM135.00 untuk pembelian 1 Lot. Pembayaran adalah melalui Deposit Tunai ke akaun bank Admin PrepaidCard2U ataupun melalui pemindahan MyPoints MyMode. Sila SMS: "VIP Autoreg" ke 0167172481 untuk mendapatkan maklumat detail akaun bank dan cara permohonan.

2. Cara Pembelian Lot bagi FREE Member PrepaidCard2U : Anda perlu membayar sebanyak RM200.00 untuk Pendaftaran MyMode (VIP Member) dan pembelian 1 Lot Autoplacement. Pembayaran adalah melalui Deposit Tunai ke akaun bank Admin PrepaidCard2U. Sila Register PERCUMA terlebih dahulu di Laman Pendaftaran web ini dan SMS: "FREE Autoreg" ke 0167172481 untuk mendapatkan maklumat detail akaun bank dan cara permohonan.

"Inilah Masanya Untuk PrepaidCard2U Membantu Anda Memperolehi Pendapatan 5 Angka! Tak Usah Berlengah Lagi! Langgan Segera!"

************************************************** ************
REG Free Member PrepaidCard2U: www.prepaidcard2u.com

znlftr
20-10-2007, 02:24 PM
apa benefit jadi ahli?

jutaONEprepaid
20-10-2007, 02:55 PM
apa benefit jadi ahli?

1. Distributor bagi barang2 ceramic, kalau nak supply pinggan mangkuk, cawan dsb yg berjenis ceramic untuk restoran, kafe dsb bolehlah. then, kalau nak supply barang2 hiasan kat hotel mana2 pun boleh juga.
2. CCP - Community Care Programme, ini program khairat kematian. kalau agen meninggal dapat sumbangan daripada ahli lain & company.
3. akan datang, steve nak buat redeem points untuk shopping online. lebih kurang seperti realrewards ataupun ompay sekarang kot.
4. setiap pembelian IPS, dapat satu lucky draw ticket. hadiah utama Toyota Vios 1.5E.

jutaONEprepaid
20-10-2007, 02:57 PM
UT2U - Dah boleh shopping online!! <---macam nie la lebih kurang. program hampir sama dengan Empay,UT2U dsb. cuma masih baru lagi

jutaONEprepaid
20-10-2007, 02:59 PM
Contoh bonus downline saya:


http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonusboyan.jpg

jutaONEprepaid
20-10-2007, 03:12 PM
dah naik 1 lot lagi, jadik 1213
kalau ikut perkiraan, masih baru lagi.
peluang buat duit...

agent mymode, transfer MyPoints MyMode pun boleh.

jutaONEprepaid
20-10-2007, 03:13 PM
malam ini akan register lagi 33 lot, ini pending payment dari agent PrepaidCard2U..peluang bagi warga CG untuk buat duit di plan autoplacemnet.

znlftr
20-10-2007, 04:03 PM
4 prod je ke?
price baper? member price?

kalu prod tak strong, bisnes boleh jalan ke?:)

boy
20-10-2007, 04:22 PM
produk ada dekat 3000 produk
tp kat website just ada 14 sahaja
cepat reg mlm ni nk pump lg...

znlftr
20-10-2007, 04:42 PM
3,000? kat mana nak tgk?
price camne?
demand ok tak?
stokist kat mana?

jutaONEprepaid
20-10-2007, 04:57 PM
rasanya sudah diterangkan kat dalam page depan post pertama, ini bukan main2 plan je. CeramicClub asasnya adalah dari perniagaan Ceramic secara offline. ada kilang sendiri dah, selama ini mmg giat aktif buat jualan melalui offline sejak 1980, ini yg owner bagitahu la kat saya.

then, mr steven CEO cuba nak masuk market online, nak buat secara internet marketing. dia pun mintak pakej company dari mr steve, sebab steve ada team yg sediakan perkhidmatan yg sediakan plan marketing, system + programming, website dan runnernya sekali.

alkisahnya, bila dah masuk market internet ini, kita sebagai distributor bolehlah memasarkan produk ini. kalau tak nak jual produk dia pun tak ape sebab takde perlu maintain jualan product, just maintain reentry lot rasanya lah.

3000 product adalah jenis product ceramic, nak masuk dalam web banyak2 susah juga sebab banyak sgt. product dekat kilang la, mybe 1 day dia akan passing staterkit penuh pasal product kot.

znlftr
20-10-2007, 05:06 PM
tunggu product dulu la, kang jadi mcm empay lak:D

jutaONEprepaid
20-10-2007, 05:32 PM
tunggu product dulu la, kang jadi mcm empay lak:D

yes, sebaiknya tunggu dan kaji dahulu sebelum masuk.
jika baik pada pandangan awak, boleh register.
jika tak baik, kami tidak memaksa..

sebaik2 bisnes adalah yg mementingkan product dan plan sekali, jika plan tiada product, jadilah macam moneygame dan macam investment epoints dahulu..

jutaONEprepaid
20-10-2007, 07:07 PM
pada leader2 sekalian, anda boleh mengkaji plan pemasaran ceramicclub ini. jika baik, boleh register jika tak baik bolehlah kemukakan cadangan pada saya, bolehlah saya inform kat owner.

sekarang tengah hot di plan autoplacemnet, kalau berkesempatan malam ini saya posting lagi antara income2 agent dan leader yg cecah sehingga 5 angka.

masih baru lagi, bolehlah nak parking dulu ke.

jutaONEprepaid
20-10-2007, 07:32 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (5 members and 1 guests)
jutaONEprepaid, ridersenja, Bizzport786, annuarm, Nokia69
************************************************** ************

Nanti saya huraikan lagi pasal marketing plan untuk autoplacemnet ini supaya nampak sikit gambaran nya. Kekuatan CeramicClub sekarang adalah pada plan IPS Income Overidding Bonus.

berbeza dengan autoplacement sedia ada di pasaran sekarang, yang mana jika kita buat sponsor 1 downline tidak semestinya company akan menyusun lot tersebut di bawah kita pada plan autoplacemnet. Untuk ceramicclub, walaupun tidak disusun di bawah kita pada plan autoplacemnet, ceramicclub memberi ganjaran bonus IPS Income Overidding Bonus.

Perkiraannya:
1. Jika anda ada 1 direct downline, dia dapat lengkap bonus autoplacemnet RM10,220. anda akan menerima 10% x RM10,220 tersebut. Hasilnya ialah RM1,022
2. Perkiraan adalah 10% x Income downline sebanyak 5 level. jika anda punyai lebih ramai downline dalam 5 level tersebut, maka lebih besar bonus yang anda dapat.

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan5a.jpg

boy
20-10-2007, 07:52 PM
Ini bukan binary program..
tapi kita bukak 5x5,jadi di autoplacement semua agen akan rasa bonus..
agen yang dah join masih boleh beli lot IPS, semakin banyak IPS, maka group makin besar..
peluang untuk dapat income masih terbuka..

boy
20-10-2007, 07:56 PM
kepada leader2 dinasihatkan tengok dulu biz plan.
asia ceramic masih awal lagi.
di semenanjung pun masih baru lg..

jutaONEprepaid
20-10-2007, 08:43 PM
thanks to heryboyz sebab dah buat payment, malam nie zul registerkan awak okeyh. cek email untuk detail login.

pada yg lain, masih boleh buat pendaftaran..

jutaONEprepaid
20-10-2007, 08:43 PM
wahh...35 lot lagi untu key in malam nie.
siapa yag nak jadi pioneer, masih dialu alukan okeyh!

jutaONEprepaid
20-10-2007, 10:18 PM
ini ada lagi contoh bonus agen:

Bulan 9
http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus3.jpg

Bulan 10
http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus2-1.jpg

ada lagi bonus yg cecah rm78k, nanti upload.

jutaONEprepaid
21-10-2007, 01:39 AM
Bonus Peningkatan Agen, baru 2 bulan berjalan bonus sudah 5 Angka!! CeramicClub memang power!!

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus2-2.jpg

Ini dia bukti CeramicClub memang power!!
Bonus untuk 2 Minggu sudah mencecah RM78,000.
masih ada 2 minggu lagi untuk cecah 6 angka.
http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus-1.jpg

jutaONEprepaid
21-10-2007, 02:13 AM
baru je balik dari berjumpa owner ceramicclub, Mr Steve di skudai tadi..future planning di ceramicclub memang power. coming soon ceramicclub akan joint venture dengan Mobile Elektronic Transaction untuk dapatkan sistem tambah nilai prepaid dan juga pembayaran bil ultiliti. shoping points (SP) juga akan dilancarkan pada bulan 11 ini.

banyak lagi planning ceramicclub,
dan yang terbaru adalah pakej RM1350 yg baru bermula pagi tadi.
zul dah beli pakej nie sebentar tadi, 1 lot percuma diberikan dan dimasukkan ke pokok autoplacemnet baru. pokok baru masih awal lagi, tak sampai 10 lot.

jadi yg mana tak masuk lagi, boleh la hentak banyak2 pakej rm1350kalau nak betul2 rasa hebatnya ceramicclub ini. sebab 1 lot akan masuk dekat pokok baru.

tak tahan betul tengok bonus dia tadi...hahaha

esok bagi yg ada kelapangan, bagi yg duduk area skudai/jb atau mana2 yg dekat dengan Hotel GoodHope, Skudai bolehlah datang ke meeting CeramicClub di hotel ini jam 3.00ptg. saya akan berada di sana, contact saya jika betul2 berminat..

Thanks sgt2 to Mr Steve.
inilah peluang untuk betul2 menaik taraf hidup saya dan ahli yg lain!!!

boy
21-10-2007, 04:56 AM
ayuh semua leader2..
masa untuk bom ceramicclub..

boy
21-10-2007, 05:04 AM
Bonus Peningkatan Agen, baru 2 bulan berjalan bonus sudah 5 Angka!! CeramicClub memang power!!

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus2-2.jpg

Ini dia bukti CeramicClub memang power!!
Bonus untuk 2 Minggu sudah mencecah RM78,000.
masih ada 2 minggu lagi untuk cecah 6 angka.
http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus-1.jpg

lihatlah bagaimana kenaikan mendadak bonus di ceramicclub..
dalam masa 21 hari sahaja income dah mencecah 100k..
jadi target kami di ceramicclub adalah untuk melahirkan 30 jutawan tahun hadapan..

register sekarang untuk menikmati kehebatan bizz plan di cermicclub!!

jutaONEprepaid
21-10-2007, 05:05 AM
21/10/2007 4:54 AM Sign Up Distributor AC636526 -135
21/10/2007 4:48 AM Sign Up Distributor AC676922 -135
21/10/2007 4:40 AM Sign Up Distributor AC637481 -135
21/10/2007 4:30 AM Sign Up Distributor AC340361 -135
21/10/2007 4:18 AM Sign Up Distributor AC911877 -135
21/10/2007 4:06 AM Sign Up Distributor AC109315 -135
21/10/2007 3:54 AM Sign Up Distributor AC080312 -135
21/10/2007 3:49 AM Sign Up Distributor AC839067 -135
21/10/2007 3:32 AM Sign Up Distributor AC051290 -135
21/10/2007 3:22 AM Sign Up Distributor AC528416 -135
21/10/2007 3:12 AM Sign Up Distributor AC256025 -135
21/10/2007 3:06 AM Sign Up Distributor AC224253 -135
21/10/2007 2:56 AM Sign Up Distributor AC948339 -135
21/10/2007 2:45 AM Sign Up Distributor AC674803 -135
21/10/2007 1:22 AM Sign Up Distributor AC845836 -1,350
21/10/2007 1:19 AM Top Up 1,350 top up 1350ev
20/10/2007 10:32 PM Top Up 1,950 tpp up 1950ev
************************************************** ********

Perjalanan Akaun saya semalam. Selamat Datang Kepada Member baru yang telah mendaftar di CeramicClub. Masih ada dalam 1700 Member PrepaidCard2U yang masih belum sertai plan autoplacemnet. InsyaALLAH, kita akan usahakan untuk anda sertai plan ini! Meletupppppp!!!

jutaONEprepaid
21-10-2007, 10:13 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
jutaONEprepaid, jembal
************************************************** ************

Up lagi topik ceramicclub!
Sesiapa yang tinggal area johor dan ada kelapangan petang ini, sudi2 kanlah datang ke Hotel GoodHope Skudai, jam 3 petang ini. Preview untuk CeramicClub bersama leader2 Offline dari johor akan diadakan..contact saya dulu kalau berminat.

Peluang bagi yang nak berada di kedudukan Top Position dalam Autoplacement. Belum capai 20 Lot dalam pokok baru. Pakej RM1350, 10 Lot pokok lama dan 1 lot akan diberikan percuma kepada anda dalam pokok baru...baru je semalam start pokok baru..jom2 warga CG

jutaONEprepaid
21-10-2007, 01:18 PM
Terima kasih kepada 2 lagi member yang telah membuat payment untuk pakej rm135 ini. sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:02 AM
bonus masuk lagi...waaaaaa...
riban2 lagi kali nie...
CeramicClub memang power!!
****************************

Profit Sharing 100
International Profit Sharing (IPS) 60
International Profit Sharing (IPS) Overriding 1,382

Grand Total 1,549

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:11 AM
siapa yang dapat bonus lagi updated lagi ya..

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:32 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (4 members and 1 guests)
jutaONEprepaid, evilgoodguy, heryboy, annuarm
************************************************** ************

Bisnes tengah hot sekarang nie, leader2 kembali bersatu untuk letupkan CeramicClub.

001 MyMode (Mr Steve) + 001 MobileWallet (Ramli) = 30 Jutawan Setahun!!!

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:37 AM
ada sedikit perubahan pada plan hasil dari meeting petang tadi.
harga 1 Lot akan dinaikkan pada 28/10/2007 kepada RM155.

harga 1 lot sekarang masih lagi kekal RM135, jadi yg nak parking dulu bolehlah reg sebelum 28 ini.

harga 1 lot dinaikkan untuk memberikan bonus register RM20.00 kepada upline.

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:43 AM
Perjalanan Akaun Register New member saya Hari ini:
21 Oktober 2007
************************************************** *
22/10/2007 1:37 AM Sign Up Distributor AC985203 -135
22/10/2007 1:26 AM Sign Up Distributor AC489217 -135
22/10/2007 1:21 AM Sign Up Distributor AC984632 -135
22/10/2007 1:01 AM Sign Up Distributor AC293072 -135
21/10/2007 11:45 PM Sign Up Distributor AC617187 -135
21/10/2007 11:20 PM Sign Up Distributor AC881063 -135
21/10/2007 11:10 PM Sign Up Distributor AC490358 -135
21/10/2007 10:07 PM Sign Up Distributor AC890512 -135
21/10/2007 10:02 PM Sign Up Distributor AC205448 -135
21/10/2007 9:51 PM Sign Up Distributor AC669426 -135
21/10/2007 9:41 PM Sign Up Distributor AC558597 -1,350
21/10/2007 4:54 AM Sign Up Distributor AC636526 -135
21/10/2007 4:48 AM Sign Up Distributor AC676922 -135
21/10/2007 4:40 AM Sign Up Distributor AC637481 -135
21/10/2007 4:30 AM Sign Up Distributor AC340361 -135
21/10/2007 4:18 AM Sign Up Distributor AC911877 -135
21/10/2007 4:06 AM Sign Up Distributor AC109315 -135
21/10/2007 3:54 AM Sign Up Distributor AC080312 -135
21/10/2007 3:49 AM Sign Up Distributor AC839067 -135
21/10/2007 3:32 AM Sign Up Distributor AC051290 -135
21/10/2007 3:22 AM Sign Up Distributor AC528416 -135
21/10/2007 3:12 AM Sign Up Distributor AC256025 -135
21/10/2007 3:06 AM Sign Up Distributor AC224253 -135
21/10/2007 2:56 AM Sign Up Distributor AC948339 -135
21/10/2007 2:45 AM Sign Up Distributor AC674803 -135
21/10/2007 1:22 AM Sign Up Distributor AC845836 -1,350

************************************************** ********
Bukti CeramicClub sedang meletup sekarang ini!!
Leader2 Offline sedang giat run CeramicClub, semua sebab Steve, raja segala Plan Marketing

vios7
22-10-2007, 05:47 AM
Perjalanan Akaun Register New member saya Hari ini:
21 Oktober 2007
************************************************** *
22/10/2007 1:37 AM Sign Up Distributor AC985203 -135
22/10/2007 1:26 AM Sign Up Distributor AC489217 -135
22/10/2007 1:21 AM Sign Up Distributor AC984632 -135
22/10/2007 1:01 AM Sign Up Distributor AC293072 -135
21/10/2007 11:45 PM Sign Up Distributor AC617187 -135
21/10/2007 11:20 PM Sign Up Distributor AC881063 -135
21/10/2007 11:10 PM Sign Up Distributor AC490358 -135
21/10/2007 10:07 PM Sign Up Distributor AC890512 -135
21/10/2007 10:02 PM Sign Up Distributor AC205448 -135
21/10/2007 9:51 PM Sign Up Distributor AC669426 -135
21/10/2007 9:41 PM Sign Up Distributor AC558597 -1,350
21/10/2007 4:54 AM Sign Up Distributor AC636526 -135
21/10/2007 4:48 AM Sign Up Distributor AC676922 -135
21/10/2007 4:40 AM Sign Up Distributor AC637481 -135
21/10/2007 4:30 AM Sign Up Distributor AC340361 -135
21/10/2007 4:18 AM Sign Up Distributor AC911877 -135
21/10/2007 4:06 AM Sign Up Distributor AC109315 -135
21/10/2007 3:54 AM Sign Up Distributor AC080312 -135
21/10/2007 3:49 AM Sign Up Distributor AC839067 -135
21/10/2007 3:32 AM Sign Up Distributor AC051290 -135
21/10/2007 3:22 AM Sign Up Distributor AC528416 -135
21/10/2007 3:12 AM Sign Up Distributor AC256025 -135
21/10/2007 3:06 AM Sign Up Distributor AC224253 -135
21/10/2007 2:56 AM Sign Up Distributor AC948339 -135
21/10/2007 2:45 AM Sign Up Distributor AC674803 -135
21/10/2007 1:22 AM Sign Up Distributor AC845836 -1,350

************************************************** ********
Bukti CeramicClub sedang meletup sekarang ini!!
Leader2 Offline sedang giat run CeramicClub, semua sebab Steve, raja segala Plan Marketing

hebat.....

vios7
22-10-2007, 05:58 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
jutaONEprepaid, jembal
************************************************** ************

Up lagi topik ceramicclub!
Sesiapa yang tinggal area johor dan ada kelapangan petang ini, sudi2 kanlah datang ke Hotel GoodHope Skudai, jam 3 petang ini. Preview untuk CeramicClub bersama leader2 Offline dari johor akan diadakan..contact saya dulu kalau berminat.

Peluang bagi yang nak berada di kedudukan Top Position dalam Autoplacement. Belum capai 20 Lot dalam pokok baru. Pakej RM1350, 10 Lot pokok lama dan 1 lot akan diberikan percuma kepada anda dalam pokok baru...baru je semalam start pokok baru..jom2 warga CG

zul....hang ke ni....huhuhuh

heryboy
22-10-2007, 08:01 AM
wah zul dasatla hang...aku baru je join tp lot 135...insyaallah ada rezeki lebih kat mymode..leh tmbh lot lg..:D

degaOne
22-10-2007, 08:27 AM
Senang ke nak wat duit kat sini?... usaha mmg la kena usaha, tapi usaha keras ke usaha biasa2 jer?

heryboy
22-10-2007, 09:38 AM
lau usaha lebih dapatla lebih...:D

jutaONEprepaid
22-10-2007, 11:27 AM
zul....hang ke ni....huhuhuh

ya.
zul la nie.
kenal ke?
kalau nak join, better before 28 sebab nanti harga 1 lot naik rm155..

pakej rm1350 dapat 10 lot IPS pokok sedia ada, dan 1 lot IPS pokok baru..pokok baru belum capai 20 lot lagi. kalau nak rasa jadi org atas, mehla reg hari nie..

try tengok bonus2 agen dekat page depan tu, ada yg cecah rm78,000 dalam masa 2 minggu je.

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/bonus-1.jpg

jutaONEprepaid
22-10-2007, 11:32 AM
wah zul dasatla hang...aku baru je join tp lot 135...insyaallah ada rezeki lebih kat mymode..leh tmbh lot lg..:D


join ape2 pakej sekalipun takpe bos, ceramicclub bukan bisnes 3 bulan je nie. steve nak run bisnes nie 10 tahun. sebab ini jugak company dia, selama ini dia duduk run bisnes org lain, jadi susahlah nak buat itu buat ini sebab yg org punya. bila dah company dia sendiri, mmg makin semangat lagi la..

kalau dah kata nak run 10 tahun, sure la 1 lot rm135 akan lengkap dapat rm10,220 nanti walaupun duduk saja. bisnes ini nanti mmg akan perlukan volume juga, makin besar volume sekarang, maka makin cepatlah pertambahan reentry lot. akan jadik auto dah, tak perlu nak fokus pada pendaftaran agen baru sebab agen lama akan reentry lot secara automatik oleh sistem.

lagi pun plan nie pakai plan yg agak unik la, belum pernah org buat lagi..hahaha

jutaONEprepaid
22-10-2007, 11:40 AM
Senang ke nak wat duit kat sini?... usaha mmg la kena usaha, tapi usaha keras ke usaha biasa2 jer?

ada dua jenis org yang terlibat dalam plan autoplacemnet ataupun profit sharing.

1. jenis yang nak masuk duduk diam-diam tapi nak bonus. kalau anda adalah org yg jenis ini, saya sarankan anda masuk dengan lot yg besar, iaitu RM1350 (sehingga 28/10/2007) *harga baru RM1550. Apa yg dia dapat dekat sini? Ceramicclub akan bagi 10 Lot IPS di pokok IPS 1 sedia ada, dan 1 Lot Percuma di pokok IPS 2 yg baru. di IPS 2, bilangan Lot belum cecah 20 lot lagi sekarang, jadi anda masih berpeluang nak jadi yg teratas dekat sini. faham2 sendirilah kalau plan autoplacemnet anda yg teratas macam mana..hehe

2. jenis yg suka buat sponsor dan tajaan. kalau anda jenis ini, masuk yg pakej RM135 je,(nanti pas 28hb jadik RM155). dekat sini, bagi yg suka sponsor, bonus untuk setiap tajaan direct akan dapat RM20 bagi satu lot. RM20 ini bukan sekali dapat sahaja, sebab bila Lot tersebut berlaku reentry 155 ke PS(Profit Sharing) anda sebagai penaja akan dapat lagi bonus RM20. Dan, dari PS akan reentry ke IPS 2, bila dekat IPS 2 reentry 155 lagi ke IPS 1, anda akan dapat lagi bonus RM20 tadi. kiranya, bonus rm20 nie tak akan berhenti lagi dah. setiap reentry kita akan dapat bonus lagi walaupun dari downline yg sama je.

jutaONEprepaid
22-10-2007, 11:48 AM
lau usaha lebih dapatla lebih...:D


masuk ape2 sekalipun, kalau takde usaha langsung, mmglah bonus tu berdasarkan usaha kitalah.

macam sekarang nie, kita takde usaha nak reg ceramicclub RM135, mmg tak akan rasalah bonus setiap hari isnin tu.

sama jugak bagi yg dah reg, kalau takde usaha nak reg new member/lot, maka takde peluang lah nak dapatkan bonus sponsor rm20.

bagi leader2, kalau diaorg tak usaha juga, mmg tak akan capailah leadership bonus Silver Manager & Gold Manager. Zul sekarang sudah hampir ke pangkat Gold Manager. sekarang baru ada 2 org Gold Manager di ceramicclub.

zul pun kalau nak pilih bisnes mesti yg terbaik dan plan juga mesti betul, sebab kita nak run sesuatu bisnes bukan dalam masa sebulan dua je. dan bagi zul, zul rasakan mmg ceramicclub punya plan yg simple tapi POWER!! hasilnya boleh tengok income agent2 ceramicclub. kalau dekat mana2 program ke, nak dapat income mcm tu mmg mustahil dengan yuran reg yg rendah (kalau nak besar kena main besar), tapi dengan ceramicclub reg hanya RM135 pon boleh cecah RM78,000 (2 minggu bonus). ini maknanya plan itu memang hebat la..

plan nie tak overpaid, nanti zul ceritakan kenapa dia tak overpaid ya.

jutaONEprepaid
22-10-2007, 11:55 AM
Kepada Member yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

************************************************** *********
Anda juga boleh membuat pembelian EV points dengan saya ataupun Owner Mr Steve. Takde had maksima atau minima pembelian. semua boleh lor..

masa untuk bertindak sekarang! Meeting di Nilai petang ini, Kemaman hari jumaat, Kuala terengganu hari sabtu, kuantan hari ahad.

contact saya jika anda mahu berjumpa secara offline.
kita akan bawak sekali Owner untuk berjumpa dengan anda!!!
POWER! POWER! POWER!

jutaONEprepaid
22-10-2007, 12:21 PM
Bagaimana Autolacemnet di Ceramicclub berfungsi:

Plan ini berdasarkan Profit Sharing iaitu agen baru juga boleh nikmati bonus daripada kerja yang dilakukan oleh Upline dan leader2 mahupun agen yang lain.

Ciri2 Plan:

1. IPS 1 = Pokok Autoplacemnet sedia ada (1 x 2 x 2) 9 Level. Bonus Level RM10 setiap Lot. Lengkap = RM10,220
2. Profit Sharing (PS) = Reentry Lot dari IPS 1 akan masuk sini. Disusun secara 1 x 1 sebanyak 7 kali dapat. setiap 1 kali dapat RM100. Lengkap = RM700.00
3. IPS 2 = Pokok Autoplacemnet Baru/Kedua (1 x 2 x 2) 7 Level. Last Entry dari PS akan masuk sebagai New Lot dekat IPS 2. Bonus Level RM10 setiap 1 lot. Lengkap = RM2540

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan4a.jpg

Flow Perjalanan Lot adalah seperti berikut:
1. Bila si A mendaftar dengan si B, si B akan dapat bonus sponsor RM20. Kemudian Lot tersebut akan disusun dalam Pokok Autoplacemnet IPS 1.
2. Apabila Lot tersebut matang (cukup 155EV=hasil 20% x IPS bonus), akan berlaku reentry ke Profit Sharing PS. Bila berlaku reentry ke PS, si B akan mendapat bonus sponsor sekali lagi sebanyak RM20.
3. Lot ini akan berada di PS sehingga lengkap mendapat 7 pusingan. 1 pusingan akan dapat RM100. Bila sahaja capai pusingan ke-8, auto reentry ke IPS 2, Pokok autoplacemnet yg baru.
4. Di IPS 2, sama macam di IPS 1 tadi, bila lengkap 155EV untuk reentry, lot tersebut akan reentry ke lot IPS 1. Uplinenya si B tadi akan dapat lagi sekali Sponsor bonus RM20.
5. kemudian, begitulah flow perjalanannya....thehhe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 12:23 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
jutaONEprepaid, polywang
************************************************** ************

Abesoff nak join tak ceramicclub?
Sabtu nie steve turun terengganu boom market sana. haji mat terengganu dah join, dia handle meeting sana nanti. kalau ada kelapangan, bolehlah turun terengganu. tgok dulu plan dia camne.

leader2 offline dok tengah boom ceramicclub sekarang nie..thehe

vios7
22-10-2007, 12:25 PM
steven tu...owner icallsoft kan

jutaONEprepaid
22-10-2007, 12:29 PM
tu Mr Steven lain la.
Mr steven icallsoft tak join menda nie.
Mr steven nie owner Kilang Ceramic dekat petaling jaya yg supply product nie. member baik steve jugak la.

steve kenal kan?
kalau kenal rapat, jomlah apelagi...
dia bapak segala plan, campur dengan ramli RC icallsoft lagi..
hahaha..leader2 ramai bersatu dekat ceramicclub sekarang.
cikgu rahim zul tak tahulah nak ke tak..thehehe

vios7
22-10-2007, 12:32 PM
tu Mr Steven lain la.
Mr steven icallsoft tak join menda nie.
Mr steven nie owner Kilang Ceramic dekat petaling jaya yg supply product nie. member baik steve jugak la.

steve kenal kan?
kalau kenal rapat, jomlah apelagi...
dia bapak segala plan, campur dengan ramli RC icallsoft lagi..
hahaha..leader2 ramai bersatu dekat ceramicclub sekarang.
cikgu rahim zul tak tahulah nak ke tak..thehehe

cikgu rahim....otai melayu tu....leader yg berhemah...huhuhu

mati2 ingat steven icallsoft tadi.....

jutaONEprepaid
22-10-2007, 12:47 PM
cikgu rahim....otai melayu tu....leader yg berhemah...huhuhu

mati2 ingat steven icallsoft tadi.....


owh, biaq pie laa..
ramli ics dapat downline hebat juga, zaki tawang group ipoh..
ramai runner offline dah bersatu buat ceramicclub pulak sekarang.
nak tak nak kena run sama jugalah..

vios7
22-10-2007, 12:50 PM
owh, biaq pie laa..
ramli ics dapat downline hebat juga, zaki tawang group ipoh..
ramai runner offline dah bersatu buat ceramicclub pulak sekarang.
nak tak nak kena run sama jugalah..

zaki tawang group ipoh,, upline kawe....

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:07 PM
haha...tu baru betul vios7.
jom sama2 semarakkan ceramicclub...boommmm market malaysia kali nie..meh warga CG, join cepat2.

zul cadangkan masuk yg lot rm1350,, sebab 1 lot percuma akan diberikan di IPS 2.thehe

polywang
22-10-2007, 01:11 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
jutaONEprepaid, polywang
************************************************** ************

Abesoff nak join tak ceramicclub?
Sabtu nie steve turun terengganu boom market sana. haji mat terengganu dah join, dia handle meeting sana nanti. kalau ada kelapangan, bolehlah turun terengganu. tgok dulu plan dia camne.

leader2 offline dok tengah boom ceramicclub sekarang nie..thehe

rasa nak join juga....leader2 kelate tak ada lagi buat benda ni..

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:13 PM
petang nie jumpe steve lagi di Goodhope hotel skudai..
siapa area skudai yg nak join, contact saya dulu. boleh jumpa sekali dengan owner..thehehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:15 PM
rasa nak join juga....leader2 kelate tak ada lagi buat benda ni..


boleh jugak abe soff, zul regkan dulu.
nanti dapat bonus mymode hari khamis, transfer points je okeyh?
nak buat meeting kat kelantan tak?
kalau nak nanti zul mintak steve uruskan.
buat meeting kedai makan abg din ke..hehehe

leader kelantan belum lagi masuk nie,
sebab benda masih baru lagi..
runner offline setiap hari buat meeting kat kedai makan..
zul reg org online je..hahaa

abe soff bagi no hp, email,nama..zul key in data dulu.
nanti transfer mypoints takpe..thehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:17 PM
zul ramai mintak VIP Member PrepaidCard2U apply Lot. dapatlah diaorg bonus besar di ceramic, dapat tambah points lagi...thehehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 01:24 PM
http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan5a.jpg

nie Plan Overidding Income Bonus.
Kita dapat 10% sehingga 5 level.
10% x RM10,220 (yg nie downline dapat dari IPS bonus)
dalam ceramic, plan nie best jugak lah, sebab dia atasi masalah yg berlaku pada autoplacement yg lain.
apabila kita reg 1 member, lot nya belum tentu akan diletakkan di bawah kita dalam susunan autoplacemnet IPS 1, jadi ceramic bagi plan ni supaya kita dapat juga overidding dari bonus downline kita walaupun dia tak disusun bawah kita dalam plan autoplacement.

vios7
22-10-2007, 02:31 PM
lucky draw lak mcm ner?

heryboy
22-10-2007, 02:40 PM
yang bestnya ada lucky draw dan jg sponsor downline dapat LCD,laptop,hp dan tv...:D

vios7
22-10-2007, 02:45 PM
yang bestnya ada lucky draw dan jg sponsor downline dapat LCD,laptop,hp dan tv...:D

potensi dapat?

heryboy
22-10-2007, 02:55 PM
yang lucky draw keta tu...lau ada rezeki..yg prizes lain2 itu bila sponsor org..tp siapa cepat dia dpt..:D

jutaONEprepaid
22-10-2007, 02:55 PM
Dengan setiap pembelian 1 lot IPS ini (RM135), anda akan memperoleh 1 tiket lucky draw. pelbagai hadian disediakan dengan hadiah pertama adalah Toyota Vios 1.5E.

http://www.ceramicclub.net/images/Lucky_Draw2.gif

untung nasib sabut la, kalau boleh vios gak kiranya untung bedooh lalu la tu..

jutaONEprepaid
22-10-2007, 03:02 PM
yang bestnya ada lucky draw dan jg sponsor downline dapat LCD,laptop,hp dan tv...:D

Untuk hadiah yg lain, sekarang ada promosi sehingga bulan 2/2008.

1. Jika anda adalah Distibutor pakej RM135 + purchase pakej RM380(dapat Product ceramic + 200BV), dan dapat membuat sponsor 6 New agent dengan pakej yg sama seperti anda, anda akan menerima sebuah Handphone Nokia N73

2. Jika anda adalah Distibutor pakej RM135 + purchase pakej RM380(dapat Product ceramic + 200BV), dan dapat membuat sponsor 8 New agent dengan pakej yg sama seperti anda, anda akan menerima sebuah Handphone Apple IPhone Terbaru bernilai RM3,100

3. Jika anda adalah Distibutor pakej RM135 + purchase pakej RM380(dapat Product ceramic + 200BV), dan dapat membuat sponsor 10 New agent dengan pakej yg sama seperti anda, anda akan menerima sebuah Sebuah Laptop Acer Model Terbaru

Tips:
Nak reg banyak2 pakej ini mybe modal kena besar la kan kalau nak reg akaun sendiri, dinasihatkan anda membuka 10 lot lagi di bawah anda dengan akaun sendiri, ambik pakej RM135 je. Kumpulkan bonus dulu dari IPS sehingga bulan 2 nanti, pastu teruskan purchase pakej RM380..tak perlu kuar modal besar..thehehe

heryboy
22-10-2007, 03:39 PM
hmmm...menarik jg tu zul...:D

jutaONEprepaid
22-10-2007, 03:52 PM
hmmm...menarik jg tu zul...:D

yezz hery, jap lagi zul reg sorg lagi bawah bro [abg soff]
pastu yg zulkiflie dia nak buat payment besok, jadi nanti ada 3 org lah bawah bro ok.

3 org x 10% x RM10,220 = sekitar rm3000++ la bonus bos nanti

alhamdulillah..

heryboy
22-10-2007, 04:08 PM
tq zul..oh kiraannya macam tu ke zul?lau sy placing 1lot 135 bwh sy lg...adalah bonus lg ek..:D

heryboy
22-10-2007, 04:09 PM
yezz hery, jap lagi zul reg sorg lagi bawah bro [abg soff]
pastu yg zulkiflie dia nak buat payment besok, jadi nanti ada 3 org lah bawah bro ok.

3 org x 10% x RM10,220 = sekitar rm3000++ la bonus bos nanti

alhamdulillah..

alhamdulilah..syukur..:)

vios7
22-10-2007, 04:13 PM
yezz hery, jap lagi zul reg sorg lagi bawah bro [abg soff]
pastu yg zulkiflie dia nak buat payment besok, jadi nanti ada 3 org lah bawah bro ok.

3 org x 10% x RM10,220 = sekitar rm3000++ la bonus bos nanti

alhamdulillah..

FUUUUUHUHUUHUHUHUHUH..............
HEBAT

vios7
22-10-2007, 04:14 PM
3 org x 10% x RM10,220 = sekitar rm3000++ la bonus bos nanti

mcm ni ke kira......
kira 10% dr auto

jutaONEprepaid
22-10-2007, 04:16 PM
Kepada Member Terbaru [Polywang]AC751647 yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

************************************************** ***
Selamat datang ke CeramicClub. MyBe ahad Mr Steve akan jumpa abesoff di kelantan ok.

vios7
22-10-2007, 04:19 PM
Kepada Member Terbaru [Polywang]AC751647 yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

************************************************** ***
Selamat datang ke CeramicClub. MyBe ahad Mr Steve akan jumpa abesoff di kelantan ok.

sapu bersih ye

jutaONEprepaid
22-10-2007, 04:22 PM
jap lagi zul balas ya, nak pergi jumpa steve kejap di skudai.

vios7
22-10-2007, 04:27 PM
jap lagi zul balas ya, nak pergi jumpa steve kejap di skudai.

zul...check aku line mana tu...

heryboy
22-10-2007, 04:35 PM
tunggu apa lagi bro?nak stdy plan marketing ke...

vios7
22-10-2007, 04:38 PM
tunggu apa lagi bro?nak stdy plan marketing ke...

kawe join doh semalam d...
group zaki ipoh....

heryboy
22-10-2007, 04:43 PM
kawe join doh semalam d...
group zaki ipoh....

chaiyok la bro....mudah2an murah rezeki dlm program yg baru ni..:D

vios7
22-10-2007, 04:47 PM
chaiyok la bro....mudah2an murah rezeki dlm program yg baru ni..:D

parking je dlu.....malas nak sungguh mana lagi...musim exam ni

jutaONEprepaid
22-10-2007, 05:24 PM
Kepada Member Terbaru [Norizan Binti Sohok]AC064811 yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

heryboy
22-10-2007, 05:55 PM
wah..masyuk lg nampaknya bro zul kita ni...:D

jutaONEprepaid
22-10-2007, 07:51 PM
tq zul..oh kiraannya macam tu ke zul?lau sy placing 1 lot 135 bwh sy lg...adalah bonus lg ek..:D

Yes, setiap Income IPS daripada downline/Lot under kita akan diberikan sebanyak 10% kepada kita, dan bonus ini untuk 5 Level.
sila tengok plan di bawah ini:

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan5a.jpg

jutaONEprepaid
22-10-2007, 07:52 PM
tq zul..oh kiraannya macam tu ke zul?lau sy placing 1lot 135 bwh sy lg...adalah bonus lg ek..:D

kalau pasang lot sendiri pun, still dapat bonus 10% jugak..hehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 07:53 PM
alhamdulilah..syukur..:)

hadiah hari raya untuk kita..thehehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 07:55 PM
FUUUUUHUHUUHUHUHUHUH..............
HEBAT

plan nie mmg hebat betul.
tadi steve ada bagitahu, nanti dia akan jumpa Cikgu rahim. c.rahim mmg tak nak masuk kalau downline ajak, kalau Bos sendiri yg ajak mesti reg punya..

amir dan syukri pun sama, syukri kalau c.rahim join juga, dia pun akan ikut juga..no problem lor...

thehehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 07:57 PM
3 org x 10% x RM10,220 = sekitar rm3000++ la bonus bos nanti

mcm ni ke kira......
kira 10% dr auto


10% x Downline IPS Bonus.

kan setiap lot akan dapat auto bonus rm10,220.
kita sebagai introducer akan dapat 10% tu lah.
maknanya, ini adalah hadiah yg hebat untuk org yg suka menaja...

jutaONEprepaid
22-10-2007, 08:02 PM
sapu bersih ye


kena cepat tangkap leader.
abe soff kenalan mymode zul yg rapat juga,rakan seperjuangan.
takkan tak nak inform benda baik macam nie.

berita agak baik la untuk yg dah reg dengan zul dan group zul sendiri, web affiliate promosi akan disiapkan minggu ini.

domain masih lagi sama iaitu www.prepaidcard2u.com

dalam web ini ada 3 pakej reg.
1) MyMode reg RM65
2) Ceramic Reg RM155
3) Ceramic + MyMode Pakej RM220

kalau siapa yg ahli mymode tu untung sgt la,
sambil2 promote ceramic, mymode perfomance tetap berjalan..thehehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 08:08 PM
zul...check aku line mana tu...

hiraki mu camni:

steve,
ramli ics,
zaki,
mung dok sini...

di ceramic takdop masalah group mana2 pon, lagi cepat org reg, lagi cepat pertambahan lot dia..

jutaONEprepaid
22-10-2007, 08:13 PM
chaiyok la bro....mudah2an murah rezeki dlm program yg baru ni..:D

target ceramicclub nak masuk pasaran luar negara,
mybe bulan depan masuk brunei dulu,
bulan 12 masuk market indonesia..
steve dah ada network sana, nak masuk boom saje..hehe

10 buah negara dah cukup rasanya,
just wait n see, but reg dulu RM135...thehehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 08:15 PM
parking je dlu.....malas nak sungguh mana lagi...musim exam ni

thehehe..budak2 U tengah exem lonie,
zul jah takdop exem sem nie sebab ada praktikal..
hahaha....

jutaONEprepaid
22-10-2007, 08:16 PM
wah..masyuk lg nampaknya bro zul kita ni...:D

daily reg, thehehe..
nie ada lagi pending lot, tengah tunggu payment dan beli EV dulu.
hahaha

annuarm
22-10-2007, 08:23 PM
apa lagi..join le..hehe

jutaONEprepaid
22-10-2007, 08:29 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (4 members and 1 guests)
jutaONEprepaid, annuarm, degaOne, diablo
*********************************************
zul try siapkan web affiliate secepat mungkin, lagi cepat lagi bagus untuk group...orait!!!

parking dulu RM135 sebelum 28hb nie,
28nie dah naik harga jadik RM155 dah..

takut ada yg nanti kata, rugi dulu tak join awal2..

annuarm
22-10-2007, 08:40 PM
aha betul tu...tp modal x da lagi..hehe

heryboy
22-10-2007, 10:57 PM
dapat bonus mymode boleh park lg 1 lot atau lebih..insyaallah..:D

vios7
23-10-2007, 12:29 AM
hiraki mu camni:

steve,
ramli ics,
zaki,
mung dok sini...

di ceramic takdop masalah group mana2 pon, lagi cepat org reg, lagi cepat pertambahan lot dia..

lepas ni jd lgu ni...
steve,
ramli ics,
zaki,
mung dok sini...
cgu rohim..wawawawwawa

vios7
23-10-2007, 12:31 AM
kena cepat tangkap leader.
abe soff kenalan mymode zul yg rapat juga,rakan seperjuangan.
takkan tak nak inform benda baik macam nie.

berita agak baik la untuk yg dah reg dengan zul dan group zul sendiri, web affiliate promosi akan disiapkan minggu ini.

domain masih lagi sama iaitu www.prepaidcard2u.com

dalam web ini ada 3 pakej reg.
1) MyMode reg RM65
2) Ceramic Reg RM155
3) Ceramic + MyMode Pakej RM220

kalau siapa yg ahli mymode tu untung sgt la,
sambil2 promote ceramic, mymode perfomance tetap berjalan..thehehe

zul kawe nk se.....

vios7
23-10-2007, 12:39 AM
target ceramicclub nak masuk pasaran luar negara,
mybe bulan depan masuk brunei dulu,
bulan 12 masuk market indonesia..
steve dah ada network sana, nak masuk boom saje..hehe

10 buah negara dah cukup rasanya,
just wait n see, but reg dulu RM135...thehehe

berminat....sms je sapa...

jutaONEprepaid
23-10-2007, 01:02 AM
Kepada Member Terbaru [Najwa Hanani binti Kopli]AC001822 yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
23-10-2007, 01:04 AM
lepas ni jd lgu ni...
steve,
ramli ics,
zaki,
mung dok sini...
cgu rohim..wawawawwawa

hehe...insyaAllah

jutaONEprepaid
23-10-2007, 01:19 AM
apa lagi..join le..hehe

meh2...sebelum 28hb nie.
nak parking dulu takpe, nanti dah ada duit baru bayar.
tapi email dan akaun saya control dulu la.
buat la payment separuhdulu ke...thehehe

bayar rm50 dulu, pastu saya regkan.
nanti ada duit bayar lagi selebihnya, bayar kasik cukup rm135 sudah lah..nanti 28 dah jalan harga rm155 dah..hehe

jutaONEprepaid
23-10-2007, 01:31 AM
aha betul tu...tp modal x da lagi..hehe

modal boleh dicari, bonus tak boleh dibeli...hehe

vios7
23-10-2007, 01:41 AM
modal boleh dicari, bonus tak boleh dibeli...hehe

ye le........

vios7
23-10-2007, 01:41 AM
cgu rahim nak jumpa steve minggu depan.
hehe...leader2 semua akan bersatu balik dalam satu plan.

001 mymode + 001 mobilewallet + 001 mastereload

zaki ada btau tadi

vios7
23-10-2007, 01:43 AM
001 mastereload org kelate, duk kb....huhuhuh

jutaONEprepaid
23-10-2007, 03:12 AM
dapat bonus mymode boleh park lg 1 lot atau lebih..insyaallah..:D

insyaAllah..bukan kita nak tinggal terus buat mymode, mymode tetap tak akan mati dah sebab dah autopilot sales dah situ..thehehe..

cuma keadaan tahun depan agak tak menyebelahi bisnes prepaid lah. ramli mw ada cakap, mobilewallet pun akan stop jual prepaid tahun depan, tinggal bayar bil sahaja...thehehe

jutaONEprepaid
23-10-2007, 03:17 AM
zul kawe nk se.....

insyaALLAH, mybe dibuka kepada semua agent ceramicclub..thehehe

jutaONEprepaid
23-10-2007, 03:24 AM
001 mastereload org kelate, duk kb....huhuhuh

demo ko tu bos?
insyaALLAH semua akan bersatu dalam satu plan..bahagia betul hidup nanti..takdop dah nak balah2 macam sebelum2 nie kan?

jutaONEprepaid
23-10-2007, 03:46 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
jutaONEprepaid, smileyjawa
************************************************** ************
pagi hari ada guest yg view lagi ke?
ke ada link dari mana2 forum/website nie?
hehehe...
insyaALLAH web autodownline akan muncul tak lama lagi.
jom placing cepat2..

vios7
23-10-2007, 04:06 AM
demo ko tu bos?
insyaALLAH semua akan bersatu dalam satu plan..bahagia betul hidup nanti..takdop dah nak balah2 macam sebelum2 nie kan?

sakni kawe mesej cgu ajak join...tpi tak pasal2 kawe kena titik dia plak...hhuhuhuhu

jutaONEprepaid
23-10-2007, 04:07 AM
ini bukti CeramicClub sedang meletup2:
Pendaftaran Baru hari Ini dengan zul:
**************************************
AC513458 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC747984 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC245180 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC910613 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC113455 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
23/10/2007 1:30 AM Sign Up Distributor AC168988 -135
23/10/2007 12:35 AM Sign Up Distributor AC001822 -135
22/10/2007 10:47 PM Sign Up Distributor AC686394 -135
22/10/2007 10:37 PM Sign Up Distributor AC399853 -1,350
22/10/2007 10:30 PM Sign Up Distributor AC396489 -1,350
22/10/2007 10:25 PM Sign Up Distributor AC703994 -1,350
22/10/2007 10:25 PM Sign Up Distributor AC095908 -1,350
22/10/2007 10:23 PM Sign Up Distributor AC309186 -1,350
22/10/2007 5:22 PM Sign Up Distributor AC064811 -135
22/10/2007 4:02 PM Sign Up Distributor AC751647 -135
22/10/2007 1:37 AM Sign Up Distributor AC985203 -135
22/10/2007 1:26 AM Sign Up Distributor AC489217 -135
22/10/2007 1:21 AM Sign Up Distributor AC984632 -135
22/10/2007 1:01 AM Sign Up Distributor AC293072 -135
************************************************** *****
Nanti dah siap website autoplacemnet laju sikit register kot.
InsyaALLAH yg mana belum dapat downline tu, akan zul placingkan dalam masa terdekat ini ya. no need to worry, ceramicclub nak run 10 tahun (ini janji owner pada kita semua)..

vios7
23-10-2007, 04:10 AM
ini bukti CeramicClub sedang meletup2:
Pendaftaran Baru hari Ini dengan zul:
**************************************
AC513458 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC747984 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC245180 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC910613 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
AC113455 - Wan Mohd Izyan Azri B Wan Muda (1485EV)
23/10/2007 1:30 AM Sign Up Distributor AC168988 -135
23/10/2007 12:35 AM Sign Up Distributor AC001822 -135
22/10/2007 10:47 PM Sign Up Distributor AC686394 -135
22/10/2007 10:37 PM Sign Up Distributor AC399853 -1,350
22/10/2007 10:30 PM Sign Up Distributor AC396489 -1,350
22/10/2007 10:25 PM Sign Up Distributor AC703994 -1,350
22/10/2007 10:25 PM Sign Up Distributor AC095908 -1,350
22/10/2007 10:23 PM Sign Up Distributor AC309186 -1,350
22/10/2007 5:22 PM Sign Up Distributor AC064811 -135
22/10/2007 4:02 PM Sign Up Distributor AC751647 -135
22/10/2007 1:37 AM Sign Up Distributor AC985203 -135
22/10/2007 1:26 AM Sign Up Distributor AC489217 -135
22/10/2007 1:21 AM Sign Up Distributor AC984632 -135
22/10/2007 1:01 AM Sign Up Distributor AC293072 -135
************************************************** *****
Nanti dah siap website autoplacemnet laju sikit register kot.
InsyaALLAH yg mana belum dapat downline tu, akan zul placingkan dalam masa terdekat ini ya. no need to worry, ceramicclub nak run 10 tahun (ini janji owner pada kita semua)..

ini janji owner pada kita semua

bleh caya ke

jutaONEprepaid
23-10-2007, 04:12 AM
sakni kawe mesej cgu ajak join...tpi tak pasal2 kawe kena titik dia plak...hhuhuhuhu


stanby awal2 la dulu, rm135 tak mahal pon berbanding bonus rm20k sebulan tu, betul tak?

vios7
23-10-2007, 04:14 AM
sekarang gini jah, join atau tidak, downline dia tetap akan join ceramicclub juga nanti..better dia join sebab nanti downline akan reg bawah dia.

kalau dia tak join, untung jugak dekat kita sebab lagi ramai masuk bawah kita kan? tambah2 lagi dengan web affiliate tak lama lagi, tengah nak siapkan domain sahaja..thehehe

kalau cgu rahim join, alkisahnya meletuppp boommmm la malaysia dengan ceramicclub..hahaha..ada org kata Kumpulan Tanah Liat, takpelah nak kata ape pun..kita dah tahu future what will happen to prepaid bisnes..hehehe.

stanby awal2 la dulu, rm135 tak mahal pon berbanding bonus rm20k sebulan tu, betul tak?


kena pelepas se sama se ni..
biar dia face to face dgn steve....

vios7
23-10-2007, 04:16 AM
brapa hari kalu witdraw duit ni..........

jutaONEprepaid
23-10-2007, 04:16 AM
ini janji owner pada kita semua

bleh caya ke

hehe, kalau dah kenal steve tahulah boleh percaya atau tidak.hahaha....kalau plan dah betul, takde overpaid, ape yg menyebabkan bisnes tak boleh run?

investment mati kerana overpaid terlalu besar.
binary mati kerana akan berlaku juga overpaid bila sudah besar.
profit sharing? makin ramai yg join, makin untuk agen2. makin besar bonus leader, makin bertambah reentry lot auto..

jadi, bila dah VOLUME tu besar, segalanya akan jadi auto dah semua..no need to worry lor.. steve sudah siapkan dulu planning dia untuk ceramicclub.

thanks to mr steve kerana peluang yg hebat ini!!

boy
23-10-2007, 04:19 AM
brapa hari kalu witdraw duit ni..........

sekejap je...
dalam 4 hari bekerja...

vios7
23-10-2007, 04:21 AM
hehe, kalau dah kenal steve tahulah boleh percaya atau tidak.hahaha....kalau plan dah betul, takde overpaid, ape yg menyebabkan bisnes tak boleh run?

investment mati kerana overpaid terlalu besar.
binary mati kerana akan berlaku juga overpaid bila sudah besar.
profit sharing? makin ramai yg join, makin untuk agen2. makin besar bonus leader, makin bertambah reentry lot auto..

jadi, bila dah VOLUME tu besar, segalanya akan jadi auto dah semua..no need to worry lor.. steve sudah siapkan dulu planning dia untuk ceramicclub.

thanks to mr steve kerana peluang yg hebat ini!!

tu steve--- kira ok la...
kalu steven lak apa cer bro? ramai org tak tau pasal dia ni

jutaONEprepaid
23-10-2007, 04:21 AM
brapa hari kalu witdraw duit ni..........

3-5 hari, ikut cek clear.
kalau pakai maybank cepat sikit, kalau transfer ke ASB tu lambat sikit lah kot sebab inter-bank kan..

boyan dah buat withdraw hari tu, tengok dia cakap ape..

vios7
23-10-2007, 04:22 AM
dia nyer pitis dalam rm ke usd bro?

vios7
23-10-2007, 04:23 AM
sekejap je...
dalam 4 hari bekerja...

banker takde ke yg nak beli?

boy
23-10-2007, 04:24 AM
dia nyer pitis dalam rm ke usd bro?

RM la..
klik kat withdraw, trus transfer ke akaun bank agent...
lagi cepat guna mbb..
cas 2ev..

boy
23-10-2007, 04:26 AM
banker takde ke yg nak beli?

transfer kat zul xpe..
dia buat sign up hari2 sekarang..haha..
x ada cas dikenakan untuk sesama agen..

boy
23-10-2007, 04:27 AM
cepat2 la daftar..
nanti steve bom lg...

vios7
23-10-2007, 04:27 AM
transfer kat zul xpe..
dia buat sign up hari2 sekarang..haha..
x ada cas dikenakan untuk sesama agen..

takde cas...
comellll

vios7
23-10-2007, 04:37 AM
tido ke...blum abis tanya ni

jutaONEprepaid
23-10-2007, 10:18 AM
tu steve--- kira ok la...
kalu steven lak apa cer bro? ramai org tak tau pasal dia ni

aku pun tak pernah jumpa lagi mamat tu.
baru nie ada jugak yg dah jumpa, termasuk leader2 johor la.
tak dapat bagi gambaran macam mana rupa dia..thehehehe..

jutaONEprepaid
23-10-2007, 10:21 AM
dia nyer pitis dalam rm ke usd bro?

dalam RM la, ape usd2 pulak nie.
nie bukan investmnet dulu2 la.
real bisnes tanpa risiko..profit sharing..

jutaONEprepaid
23-10-2007, 10:23 AM
banker takde ke yg nak beli?

nak withdrawl berapa,meh aku beli.
sekarang reg masih lagi secara manual, upline yg buatkan.
nanti dah ada web affiliate, masa tu sangat2 perlukan EV,
bolehlah nak jual kat aku..takde hal punya..

jutaONEprepaid
23-10-2007, 10:56 AM
tido ke...blum abis tanya ni

selamat pagi...
waaaa..aku dah takleh jadik hantu lagi dah sekarang nie..

polywang
23-10-2007, 10:56 AM
lajunya thread ni....tak dam nak ikut...walaupun dah join tetapi tak sempat nak buat promosi lagi...

jutaONEprepaid
23-10-2007, 11:15 AM
lajunya thread ni....tak dam nak ikut...walaupun dah join tetapi tak sempat nak buat promosi lagi...

dah kena mulakan dah abesoff.nak beli ev points cakap je,zul akan uruskan untuk abe soff ya.

jutaONEprepaid
23-10-2007, 04:03 PM
HARGA 1 LOT SEKARANG!

RM135.00

SELEPAS 28/10/2007

RM155.00

parking tempat anda sekarang!!

boy
23-10-2007, 06:53 PM
HARGA 1 LOT SEKARANG!

RM135.00

SELEPAS 28/10/2007

RM155.00

parking tempat anda sekarang!!

cepat2...
sebelum 28/11/07..

vios7
23-10-2007, 07:11 PM
aku pun tak pernah jumpa lagi mamat tu.
baru nie ada jugak yg dah jumpa, termasuk leader2 johor la.
tak dapat bagi gambaran macam mana rupa dia..thehehehe..

huhuhuhu.....bukan kL tan ke?

vios7
23-10-2007, 07:13 PM
HARGA 1 LOT SEKARANG!

RM135.00

SELEPAS 28/10/2007

RM155.00

parking tempat anda sekarang!!


btau steve....up sikit tarikh tu....
bulan dpan la, naik harga....org tak gaji lagi mi...

papito
23-10-2007, 07:15 PM
aku pun sama lom gaji lagi nih

vios7
23-10-2007, 07:19 PM
lajunya thread ni....tak dam nak ikut...walaupun dah join tetapi tak sempat nak buat promosi lagi...

slow2 kecap la......poly, ko parking berapa lot?

Gangster
23-10-2007, 07:33 PM
RM 135 naik RM 155... macam em-pay plak rasanya.. hai donia2.. tak serik2 kawan semuo yer.. :D

vios7
23-10-2007, 07:34 PM
aku pun sama lom gaji lagi nih


tu la pasal....surul zul btau steve la....

polywang
23-10-2007, 08:32 PM
slow2 kecap la......poly, ko parking berapa lot?

kawe 1 lot dulu...tengok keadaan dulu.....

heryboy
23-10-2007, 09:15 PM
kawe 1 lot dulu...tengok keadaan dulu.....

hehe sama la jugok...:D

boy
23-10-2007, 10:52 PM
hehe sama la jugok...:D

bisness ni kena cepat,sebab masih ramai yang belum join..
jadilah antara yang terawal..
masih ramai lagi di luar sana.
mungkin mereka jadi ur downline..
siapa tahu..

boy
23-10-2007, 10:55 PM
RM 135 naik RM 155... macam em-pay plak rasanya.. hai donia2.. tak serik2 kawan semuo yer.. :D

bisness apa pun kalau plan x bocor @ overpaid mesti boleh tahan lama..
lagi 1 owner x buat hal. jadi bisness akan boleh run lagi lama..

heryboy
23-10-2007, 11:46 PM
harap biz ni boleh maintain utk long term..:)

degaOne
24-10-2007, 12:23 AM
RM 135 naik RM 155... macam em-pay plak rasanya.. hai donia2.. tak serik2 kawan semuo yer.. :D

ni tok guru aku cakap,... " Klu ada bisnes yg modal dia bawah 200 jangan masuk, menipu je tu " heheheh... tu guru aku yg cakap laa.. bukan aku..

:p

vios7
24-10-2007, 01:53 AM
ni tok guru aku cakap,... " Klu ada bisnes yg modal dia bawah 200 jangan masuk, menipu je tu " heheheh... tu guru aku yg cakap laa.. bukan aku..

:p

kawe penah dgr gak...
sapa guru tuan hamba>?

vios7
24-10-2007, 01:54 AM
kawe 1 lot dulu...tengok keadaan dulu.....

jgn tamak....
"dont be greedy k....

vios7
24-10-2007, 01:55 AM
harap biz ni boleh maintain utk long term..:)

target setahun dah la....

vios7
24-10-2007, 02:12 AM
mana Otai Semua.......nak Bguru Ni

annuarm
24-10-2007, 11:13 AM
eh jutaONEprepaid diam je...sibuk ka..

emoney
24-10-2007, 01:36 PM
Salam:D
Aku pun dah terjun. Tggu zul activate jer:)

emoney
24-10-2007, 10:26 PM
Mana pegi semua otai-otai kat sini...tongah kiro duit ke?

annuarm
25-10-2007, 03:41 AM
aha senyap je..kami perlukan bantuan..tolong............

polywang
25-10-2007, 10:04 AM
kawe juga dok tunggu perkembangan terbaru dari zul....

emoney
25-10-2007, 10:09 AM
kawe juga dok tunggu perkembangan terbaru dari zul....

Aku punya dari semlm tak activate lg pun:((

annuarm
25-10-2007, 12:30 PM
apakah masalah sekarang...huhu

vios7
25-10-2007, 12:42 PM
Aku punya dari semlm tak activate lg pun:((

dia bz kot...
ngajar bdk sekolah....
huhuh

emoney
25-10-2007, 02:27 PM
dia bz kot...
ngajar bdk sekolah....
huhuh

Oooo dah jd cikgu rupe nyer zul ni

boy
25-10-2007, 03:50 PM
Oooo dah jd cikgu rupe nyer zul ni

dia ada latihan dikir barat..
jadi malam dia bz sikit..

jutaONEprepaid
25-10-2007, 03:53 PM
huhuhuhu.....bukan kL tan ke?

tak tahu gak jib, nanti aku jumpa dia aku bagitahu macam mana profile dia okeyh?

aku busy sikit lenie dengan bengkel dikir barat.
hehehe...

jutaONEprepaid
25-10-2007, 03:56 PM
btau steve....up sikit tarikh tu....
bulan dpan la, naik harga....org tak gaji lagi mi...


hehe, tak boleh la..
makin cepat makin bagus untuk yg bekerja buat network.
sebab RM20 akan diberikan sebagai bonus untuk Introducer.
dan juga RM20 akan diberikan lagi sekali apabila EV downline mula reentry dari IPS1 ke PS dan RM20 lagi akan diberikan sekali lagi apabila EV downline reentry dari IPS 2 ke IPS 1.

jadik, sangat2 untung bagi yg suka membina network.
yg masuk nak tunggu akan dapat bonus dengan tunggu sahaja,
yg masuk dan bekerja, waaaaa bonus tunggu dapat bonus buat kerja pun dapat.. betul tak?

jutaONEprepaid
25-10-2007, 04:02 PM
aku pun sama lom gaji lagi nih

sabar2, takkan kemana kalau dah rezeki.

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:13 PM
slow2 kecap la......poly, ko parking berapa lot?

bro najib tak nak reg bawah zul ke?
thehehe....
weh, bonus banyak dekat ME taruk la lagi lot kat sini..haha

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:16 PM
RM 135 naik RM 155... macam em-pay plak rasanya.. hai donia2.. tak serik2 kawan semuo yer.. :D

Just invest what you can afford to lose~!

kalau plan tak overpaid, takdelah jadi macam empay kot..hehe
ape jua plan kat malaysia pun, mmg org malaysia tak akan serik2 sebab faktor kewangan, nak carik duit lebih..

try tengok dulu plan dia, baru tahu sama atau tidak macam empay..hehe

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:18 PM
kawe 1 lot dulu...tengok keadaan dulu.....


parking n tengok perkembangan bisnes,
kalau boleh pergi jauh baru ambik next step..
hehe

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:20 PM
harap biz ni boleh maintain utk long term..:)

insyaALLAH kalau takde aral melintang dari mana2 pihak yg tak suka kat ceramicclub..planning untuk masa depan tu dah ada..

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:22 PM
ni tok guru aku cakap,... " Klu ada bisnes yg modal dia bawah 200 jangan masuk, menipu je tu " heheheh... tu guru aku yg cakap laa.. bukan aku..

:p


MyMode modal RM65.00 pun 200k yg join.
siap dapat income puluhan ribu lagi tu..hehe.

bisnes ape pun, kalau plan tak bocor, surelah admin boleh bayar bonus..haii,takkan tak kaji dulu perbezaan antara Investment dengan profit sharing kot..

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:24 PM
jgn tamak....
"dont be greedy k....

yezza,
biarkan papa asalkan bahagia..
duit banyak pun kalau kepala serabut susah jugak..thehe

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:26 PM
target setahun dah la....

lepas setahun pun alhamdulillah dah tu,
tapi kalau dah masuk tahun2 seterusnya, untunglah yg masuk sekarang nie..hehe

plan yg akan datang akan membaiki plan sedia ada.
begitulah adat resam bisnes di malaysia ini...

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:28 PM
mana Otai Semua.......nak Bguru Ni

aku sibuk dengan dikir barat la lenie jib.
nak dikir jugak ke, marilah..
aku persembahan sabtu nie di alumni UTM sempena hari raya,
sek2 PAKATAN buat..mehlah, boleh makan free...
pastu nak belajar plan cc pon boleh..

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:30 PM
Salam:D
Aku pun dah terjun. Tggu zul activate jer:)

bos, nanti cek email ya.
tak sedar dah buat payment, sibuk dikir barat tekpon lonie..haha
insyaALLAH web autodownline kami akan bekalkan untuk anda dalam masa terdekat ini...

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:31 PM
aha senyap je..kami perlukan bantuan..tolong............


nak mintak tolong ape bos..
boleh aje.
nak beli EV ke?

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:32 PM
kawe juga dok tunggu perkembangan terbaru dari zul....

steve ada call tak nak jumpa di kelantan?

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:33 PM
dia bz kot...
ngajar bdk sekolah....
huhuh

haha,
aku dah habis la praktikal jib,
sekarang cuti 3 bulan..
dok pulun promosi ceramicclub la aku cuti nie..thehehe

jutaONEprepaid
25-10-2007, 05:37 PM
insyaALLAH, meeting ceramicclub akan diadakan minggu ini di:

Kemaman - jumaat
Kuala Terengganu - sabtu

sek leader2 offline akan turun sama ke meeting ini..
BOOMMMMMMMM Market offline..

sunway
25-10-2007, 05:38 PM
mcm mana nak claim cash.. spt int. investment yg lepas ke.. kena buat transfer point point gak... transfer direct ke bank atau transfer ke upline.. bagaimana sekiranya point dah terlalu byk sehingga upline tak terima..

sunway
25-10-2007, 05:42 PM
UT2U - Dah boleh shopping online!! <---macam nie la lebih kurang. program hampir sama dengan Empay,UT2U dsb. cuma masih baru lagi

kalau lebih kurang sama.. tak takut jadi senasib ngan empay, ut2u n etc.. apa bezanya selain dr dpt barang.. ari tu dah letih mjawab kat dwline takut jd mcm tu lg

jutaONEprepaid
25-10-2007, 06:11 PM
mcm mana nak claim cash.. spt int. investment yg lepas ke.. kena buat transfer point point gak... transfer direct ke bank atau transfer ke upline.. bagaimana sekiranya point dah terlalu byk sehingga upline tak terima..

withdrawl direct ke akaun bank kita,
masa edit profile tu boleh letak mana2 akaun bank kita,
dan nanti owner akan bayar melalui cek oleh akaun bank company.
nak beli dengan upline pun boleh juga, tapi kalau nak rasa duit lebih selamat takut2 upline buat hal ke, better withdrawl dengan company je senang.

biasalah,
lepas musim investmnet dahulu, banyak dah upline2 yg tak boleh kita percaya lagi, sebab dahulu semua terkena termasuk saya sekali..dah admin investment buat problem kita leader2 pun turut mati sekali lah nak menjawab..

kalau awak rasa agak keliru dan ragu2 dengan bisnes ini, better terus berhubung dengan owner. dia boleh terus berjumpa dengan anda dan terangkan di mana kekuatan plan ceramicclub ini.

profit sharing berbeza dengan investment, kerana investment dah ditetapkan berapa payout yg kita akan dapat per day. ada yg dapat 3.3% daily, sebulan dah 100%, mana ada bisnes yg boleh untung cepat macam tu...

jutaONEprepaid
25-10-2007, 06:20 PM
kalau lebih kurang sama.. tak takut jadi senasib ngan empay, ut2u n etc.. apa bezanya selain dr dpt barang.. ari tu dah letih mjawab kat dwline takut jd mcm tu lg


shooping points nie kita diberikan ganjaran points untuk buat pembelian barang2 secara online, konsep sama macam e-commerce. sama lah macam real rewards ke, kita dapat bonus IPS dapat sekali dengan points pastu leh beli barang2 pakai SP..

kalau ada downline yg kurang faham, bolehlah terus belek2 posting di CG nie, sebab saya pon banyak updated dekat sini.lebih senang sebab semua org boleh baca..

empay,ut2u masuk pasaran awal sebelum ceramicclub,sama jugak. plan yg baru akan menyelesaikan plan yg terdapat di pasaran sekarang. ceramicclub sekarang perlukan volume yg besar sahaja sekarang, sebab selepas itu dia akan jadi autopilot dah.

auto 30% deduction dari IPS bonus sudah cukup untuk percepatkan pertambahan lot2 daripada leader2 yg aktif. pertambahan lot ini akan membantu agen2 baru dapat autoplacement. bagi yg suka buat sponsor,setiap reentry lot dari direct refferal kita akan dapat sekali lagi bonus RM20 sebab dulu kita yg buat sponsor..

ceramicclub bukan guna sistem binary (pairing) sebaliknya guna sistem unilevel. disebabkan unilevel sistem inilah yg jadikan bonus tidak overpaid..banyak company yg gagal bukan kerana tiada pertambahan agent2 baru, tetapi disebabkan payout tersebut lebih menyebabkan owner terpaksa buat keluar duit lagi setiap kali pembayaran bonus..

jutaONEprepaid
25-10-2007, 06:44 PM
kalau rasa tak faham plan dia, pastu nak suh explain dengan call, PM zul no HP, nanti zul free zul call back yep..

rasanya plan pun senang nak faham, sebab semua kat sini pengalaman bisnes mmg dah banyak.

thanks to new member ceramicclub yg reg tadi dengan pakej RM1350, kita promote sedap deh ceramicclub nie ya..manalah tahu kat sini jalan nak tebus kekecewaan investment dahulu.

zul pun terkena banyak juga masa invesement dulu, sampai downline mintak refund. ada yg zul boleh bayar, ada yg masih pending lagi. insyaALLAh ada profit lagi dalam ceramicclub zul akan refund semua okeyh...

ceramicclub bukan internet investment okeyh.

jutaONEprepaid
25-10-2007, 06:48 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
jutaONEprepaid, annuarm
************************************************** ************
anuarrm, semalam ada nak tanya zul ek?

annuarm
25-10-2007, 09:13 PM
just nak ty apa perkembangan kerkini jer..:)..tp masih lum paham lagi plan cc ni..

jutaONEprepaid
25-10-2007, 09:32 PM
malam nie kalau sempat zul upload marketing plan yg baru updated dengan leadership bonus.

leadership bonus terbahagi kepada 2 iaitu:
Silver Manager - 2%
Gold Manager - 5%

Kedudukan Pangkat Manager:
Manager - 5 direct sponsor
Silver Manager - 5 Direct Sponsor menjadi Manager (5x5)
Gold Manager - 10 Direct Sponsor menjadi Manager (10x5)

Cara pembahagian bonus Leadership:
Silver Manager - 1% bagi Level 1 & Level 2 Silver Manager
**Terhenti apabila wujud 3 level Silver Manager
Gold Manager - 1% bagi Level 1 + 2 + 3 + 4 + 5 Gold Manager
**Terhenti apabila wujud 5 level Gold Manager

1% adalah daripada New EV perfomance.
eg: 1 Reg pakej RM155 = 155EV
1 Reg pakej RM1550 = 1550EV + 155EV

*********************************************
Tak susah nak dapat income 5 angka di ceramicclub.
network tak sampai 100 org dah dapat 4 angka.

jutaONEprepaid
25-10-2007, 09:33 PM
just nak ty apa perkembangan kerkini jer..:)..tp masih lum paham lagi plan cc ni..

nanti mesej zul, zul akan call explain marketing plan ceramicclub.
malam nie ada training dikir, nanti free zul cal balik ya.
no hp 0167172481

jutaONEprepaid
25-10-2007, 09:43 PM
agent yang telah mendaftar kalau nak dapatkan maklumat atau ape2 dengan zul, boleh sms atau call zul ya..free zul reply, busy dengan dikir sikit lonie.

pastu kalau nak beli EV points boleh beli dengan zul atau direct dengan steve pon boleh..bereh

jutaONEprepaid
26-10-2007, 02:54 PM
salam, tengah tunggu payment dan EV points daripada Mr Steve untuk reg lagi 3 new member.

2 pakej RM135
1 pakej RM1350

selamat datang kepada semua Ahli CeramicClub!
salam kejayaan..masa untuk menjadi jutawan bersama kami!!

************************************************** ********
zul tengah mesej hampir 1800 member prepaidcard2u untuk apply lot profit sharing ini. bagi yg masih duduk perhati lagi tu, boleh lah cepat2 buat payment untuk join ceramicclub, sebab dari yg zul mesej nanti sure beratus2 org akan join...

masa untuk bertindak sekarang!!!

jutaONEprepaid
26-10-2007, 04:19 PM
Kepada Member Terbaru AC019593 - heryboy - suhairi nizar bin md shukor 02 (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
26-10-2007, 04:31 PM
yang mana masih tak faham lagi ape plan CeramicClub nie, bolehlah tengok plan lat bawah nie:

http://i241.photobucket.com/albums/ff152/prepaidcard2u/plan4a.jpg

jutaONEprepaid
26-10-2007, 04:33 PM
cepat2, masih ada lagi 2 hari sebelum introducer bonus diperkenalkan..

harga 1 lot masih lagi RM135.00
28hb dah naik jadik rm155.00

pakej 10 Lot percuma 1 Lot berharga RM1350, 1 lot ditempatkan di IPS 2, pokok autoplacemnet kedua yg masih lagi baru..peluang kepada yg nak jadik antara 50 yg terawal...jom2

vios7
26-10-2007, 04:38 PM
AKU NAK power point ada tak

jutaONEprepaid
26-10-2007, 04:56 PM
aku tak buat lagi.
n d way nak siapkan material lengkap untuk web autodownline.
nanti aku passingkan kalau dah siap..berehh..

jutaONEprepaid
26-10-2007, 10:26 PM
Alhamdulillah, makin ramai yg menyertai CeramicClub ini. semoga kita sama-sama membantu supaya semua orang akan dapat bonus 5 angka.

malam ini zul akan reg lagi dalam 10 lagi Lot, hasil dari apply lot oleh downline2 prepaidcard2u. satu perfomance yg memberangsangkan ditunjukkan oleh semua.

tak sabar menunggu bonus isnin ini.hehe..

************************************************** ***************
Masih ada lagi 2 hari sebelum harga lot dinaikkan, siapa yg nak reg sekarang, masih boleh. yang nak reg selepas 28/10 pon boleh tetapi harga pakej sudah berubah menjadi RM155.00.

harga sekarang masih lagi dengan RM135.00

jutaONEprepaid
27-10-2007, 05:43 AM
nie ada simple guideline dari zul untuk CeramicClub member.
Untuk yang belum lagi join pon boleh ambik sekali,sebab zul dah sertakan sekali dengan cara2 untuk melakukan pembayaran macam mana..

nie link dia:

http://www.prepaidcard2u.net/download/ceramicguide.doc

http://simurl.com/ceramicguideline

atau download attachment kat bawah tadi..

jutaONEprepaid
27-10-2007, 05:57 AM
Kepada Member Terbaru AC083538 - lizayacob - ROSLIZA YACOB (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
27-10-2007, 05:58 AM
Kepada Member Terbaru AC203869 - MUHAMMAD SYUKUR BIN SAPUAN (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
27-10-2007, 06:10 AM
Kepada Member Terbaru AC174485 - hangprepaid - Ahmad Nazri Bin Wan Idrus (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
27-10-2007, 06:18 AM
berikut adalah perfomance sign up under group zul hari ini:

AC229553 - GH 3 (135EV)
AC796599 - GH 4 (135EV)
AC822109 - GH 5 (135EV)
AC173253 - GH 6 (135EV)
AC306791 - GH 7 (135EV)
AC226966 - abd ghafar abd latef 8 (135EV)
AC743491 - GH 9 (135EV)
AC528554 - GH 10 (135EV)
AC790149 - Zahari bin mat ghani (675EV)
AC174485 - hangprepaid - Ahmad Nazri Bin Wan Idrus (135EV)
AC019593 - heryboy - suhairi nizar bin md shukor 02 (135EV)
AC083538 - lizayacob - ROSLIZA YACOB (135EV)
AC203869 - MUHAMMAD SYUKUR BIN SAPUAN (135EV)
************************************************** *********
Bukti ceramicclub sedang top sekarang..
masih ada satu lagi pending, dia dah buat payment tetapi kena confirmkan balik sebab dia nak reg pakej rm1350.

yang masih nak tunggu2 lagi tu, boleh tunggu dulu.
yang dah register, zul akan mula placingkan downline2 kat korang semua..supaya dapat rasa bonus overidding 10% tu.

no need to worry, semalam sambutan apabila zul mula hantar 300 mesej dekat downline prepaidcard2u amat menggalakkan.ada sekitar 30 agent yg pending pembayaran.

web autodownline in progress..peluang nak parking dulu sekarang sebelum web siap..

jutaONEprepaid
27-10-2007, 06:26 AM
now. group zul setakat hari ini sudah mencecah angka 202 orang.
selepas 27 hari run bisnes ini..screen shoot akan dipaparkan kemudian jika ada yg berminat untuk mendapatkan bukti..

jutaONEprepaid
27-10-2007, 01:35 PM
Kepada Member Terbaru AC465427 - SHAHROM BIN MOHD JAD (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan

jutaONEprepaid
27-10-2007, 01:38 PM
nie ada simple guideline dari zul untuk CeramicClub member.
Untuk yang belum lagi join pon boleh ambik sekali,sebab zul dah sertakan sekali dengan cara2 untuk melakukan pembayaran macam mana..

nie link dia:

http://www.prepaidcard2u.net/download/ceramicguide.doc

http://simurl.com/ceramicguideline

atau download attachment kat bawah tadi..

sesiapa yang belum faham lagi tentang ceramicclub, bolehlah download simple guideline di atas..khas dari zul untuk member2 ceramicclub dan juga carigold

jutaONEprepaid
27-10-2007, 06:35 PM
Kepada Member Terbaru AC599048 - MOHD FAIRUS BIN SELIMAN (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
************************************************** **************
Jika anda berminat untuk menyertai CeramicClub di bawah Fairuz,anda boleh menghubunginya untuk maklumat lanjut di:

fairus_6961@yahoo.com
0126630506

jutaONEprepaid
27-10-2007, 06:45 PM
Kepada Member Terbaru AC836694 - Rosnani Binti Mokhtar (135EV) yang telah mendaftar sebagai ahli CeramicClub tadi, sila chek email anda untuk maklumat detail Login.

Step 1: Dapatkan detail login dalam email anda
Step 2: Login www.ceramicclub.net dengan detail anda
Step 3: Updated Profile anda. Tukarkan Password dengan Transaction Code yang diberikan mengikut kesesuaian anda.
Step 4: Download BizPlan di laman My Biz Plan
************************************************** **************

jutaONEprepaid
28-10-2007, 12:40 AM
sudah ada 1 member under zul yang dah jadik Silver Manager, dia dah ada 7 Manager directnya..tahniah..lagi 3 manager untuk capai Gold Manager..tahniah sekali lagi..

zul pun dalam proses untuk naik jadik Gold Manager..

kepada semua, masih ada 1 hari lagi sebelum harga pakej dinaikkan, bermula jam 12 malam esok, harga pakej menjadi RM155 dengan introducer bonus mendapat rm20 bonus.

sesiapa yang masih berminat nak parking lagi, bolehlah contact zul untuk sertai ceramicclub.

ini link untuk guideline http://simurl.com/ceramicguideline

jutaONEprepaid
28-10-2007, 02:48 AM
Zul ada edit sedikit page pertama..semua maklumat terbaru berkaitan pakej selepas 28hb dah diletakkan di page depan sana..thanks

jutaONEprepaid
28-10-2007, 03:02 AM
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (1 members and 3 guests)
jutaONEprepaid
************************************************** *************

Jom sertai CeramicClub! Tengah hot sekarang...tetete

jutaONEprepaid
28-10-2007, 03:43 PM
Peluang KEEMASAN Kepada Leader-Leader MLM /Program Matrik/Profit Sharing/Plan Autoplacement! Baru sahaja bermula! Sedang HOT di Pasaran! Leader2 Online Mula run bisnes ini!. Satu lagi Peluang Terbaik Untuk warga CariGold buat duit kat sini!

*bermula 28/10/2007
1 LOT IPS RM155.00
INTRODUCER BONUS RM20.00
PROFIT SHARING BONUS RM300.00
IPS 1 AUTOPLACEMENT BONUS RM10,220.00
IPS 2 AUTOPLACEMENT BONUS RM2,540.00
IPS OVERIDDING INCOME BONUS RM3,990,910.00

jutaONEprepaid
28-10-2007, 03:47 PM
petang ini 3 lot lagi dah dibooking...
sape2 yg tak beli lot lagi, boleh lah contact saya kalau rasa nak join...malam nie around jam 12mlm dapat bonus..kita tengok berapa k pulak dapat..alhamdulillah..

khairilhusni
28-10-2007, 03:49 PM
bro jual lot je ke? tak jual produk?

jutaONEprepaid
28-10-2007, 03:54 PM
bro jual lot je ke? tak jual produk?

nak beli product,kena reg dulu.
reg pakai IPS lot.
tak reg tak boleh beli product.
dah start jual product secara offline,
ada makcik tempah pinggan mangkuk letak nama sendiri..

annuarm
28-10-2007, 04:47 PM
ayuh..mari kita sama2 daftar sekarang..plan mmg mantap habis...
lepas ni leh la nak tempah semua barang ceramic ada nama sendiri..:)

jutaONEprepaid
28-10-2007, 10:31 PM
alhamdulillah,dah setelkan register untuk yang booking pendaftaran petang tadi.

esok akan bermula pakej pendaftaran baru rm155.
malam nie jam 12mlm bonus akan keluar,
sama-samalah kita pakat tunggu bonus dari ceramicclub.
dapat sikit sebanyak pun dah kira ok lah dari modal rm135 tu..tetete

jutaONEprepaid
28-10-2007, 10:34 PM
yang mana member2 CG mendaftar dengan zul sebelum ini, bolehlah tanya ape2 masalah melibatkan ceramicclub ini..

kalau nak lagi jelas dan ingin berjumpa dengan owner, mr steve, boleh terus contact dia di 0163388208.

minggu depan hari rabu steve akan turun ke JB sekali lagi, yg duduk area sini bolehlah kita makan2 minum2 bersama sambil bincang pasal ceramicclub lagi...hehe

annuarm
29-10-2007, 08:00 PM
eh zul...hg dh dapat bonus ka..berapa k..aku x da apa lagi pun.:-?

akuskadia
01-11-2007, 03:49 PM
mcm empay je ni......?

vios7
03-11-2007, 01:34 PM
Masyukkkkk
Gak...huhuhu

jutaONEprepaid
04-11-2007, 01:08 AM
untuk agen bawah zul, new platform forum untuk kita berdiskusi dan dapatkan maklumat lanjut berkaitan ceramicclub akan bermula pagi esok...ada ruang chatbox dan forum sekali..

sori no updated di CG dalam seminggu dua nie sebab busy sgt dengan komitmen offline..ape2 tunggu info baru dalam platform sana...terlalu menarik untuk saya ceritakan di sini.

bagi sesiapa yg tinggal di Miri, Kuching dan kelantan, roadsho akan dijalankan di tempat anda dalam minggu kedua dan ketiga bulan ini. dimulakan dengan Miri pada 6hb nanti.

thanks to all 4 ur support:

Our New Platform : http://ceramicclub.prepaidcard2u.net
Our New Forum : http://forumcc.prepaidcard2u.net

jutaONEprepaid
04-11-2007, 02:22 AM
eh zul...hg dh dapat bonus ka..berapa k..aku x da apa lagi pun.:-?

alhamdulillah la, sebab minggu tu dapat sekali lagi Profit Sharing RM100 lagi..dah 3 kali dah dapat PS, jadik reentry ke 4 akan masuk ke IPS 2..

yg lot zul beli 1350 tu pun dah mula dapat bonus dah...
slow2 takpe, asalkan benda nie berpanjangan.
owner jamin 1 bulan 1 level completed, sebab dia jaga perfomance sign up

jutaONEprepaid
04-11-2007, 03:04 AM
mcm empay je ni......?

lebih kurang tapi tak sama..
plan bisnes baru mengatasi kelemahan plan sedia ada di pasaran..
hehe

jutaONEprepaid
05-11-2007, 02:58 AM
alhamdulillah payment berjalan molek semalam,
zul dapat RM1171 untuk minggu ini, tak termasuk lagi bonus PS hari khamis ini..alhamdulillah, ada sikit duit untuk project dikir dan new website affiliate nanti..hehe

nie link bonus :: http://forumcc.prepaidcard2u.net/index.php?topic=4.0

xylene
14-11-2007, 03:35 PM
Tuan/ Puan,

Terima kasih di atas maklumat yang diberikan.

Sila ambil maklum bahawa syarikat atau laman web di atas tidak dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti. Oleh itu, sebarang produk pelaburan yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat atau laman-laman web ini juga tidak berdaftar atau mendapat kelulusan Suruhanjaya Sekuriti.

Tuan / puan juga boleh mengesahkan status pelesenan individu atau syarikat di laman web SC (www.sc.com.my). Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau aduan, Tuan / puan boleh menghubungi Jabatan Hal Ehwal Pelabur &Pengaduan di talian 03-62048999.

Sekian, terima kasih.

Suruhanjaya Sekuriti
Jabatan Hal Ehwal Pelabur & Pengaduan

--------------------------------------------------------------------------------
From: ----
Sent: Sunday, November 11, 2007 2:37 AM
To: Aduan
Subject: Autoplacement Marketing

www.ceramicclub.net

Adakah skim ini dibenarkan dan dilesenkan



Disclaimer Note.

This e-mail and any files transmitted with it is confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed. If you are not the intended recipient, or the person responsible for delivering the e-mail, be advised that you have received this e-mail and any files transmitted with it in error and that any use, dissemination, forwarding, printing or copying of this e-mail and any files transmitted with it is strictly prohibited. If you have received this e-mail and any files transmitted with it in error, please advise the sender immediately by reply e-mail and delete this message.

Thank you for your co-operation.

rafa-the-best
14-11-2007, 03:44 PM
Tuan/ Puan,

Terima kasih di atas maklumat yang diberikan.

Sila ambil maklum bahawa syarikat atau laman web di atas tidak dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti. Oleh itu, sebarang produk pelaburan yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat atau laman-laman web ini juga tidak berdaftar atau mendapat kelulusan Suruhanjaya Sekuriti.

Tuan / puan juga boleh mengesahkan status pelesenan individu atau syarikat di laman web SC (www.sc.com.my). Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau aduan, Tuan / puan boleh menghubungi Jabatan Hal Ehwal Pelabur &Pengaduan di talian 03-62048999.

Sekian, terima kasih.

Suruhanjaya Sekuriti
Jabatan Hal Ehwal Pelabur & Pengaduan

--------------------------------------------------------------------------------
From: ----
Sent: Sunday, November 11, 2007 2:37 AM
To: Aduan
Subject: Autoplacement Marketing

www.ceramicclub.net

Adakah skim ini dibenarkan dan dilesenkan



Disclaimer Note.

This e-mail and any files transmitted with it is confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed. If you are not the intended recipient, or the person responsible for delivering the e-mail, be advised that you have received this e-mail and any files transmitted with it in error and that any use, dissemination, forwarding, printing or copying of this e-mail and any files transmitted with it is strictly prohibited. If you have received this e-mail and any files transmitted with it in error, please advise the sender immediately by reply e-mail and delete this message.

Thank you for your co-operation.

padah menanti spa2 yg dah join......

hancur ........

xylene
17-11-2007, 01:21 AM
Lucky Draw..

Ticket Berharga RM35

Mcm beli no ekor jer kan..

Korok
20-11-2007, 10:19 PM
padah menanti spa2 yg dah join......

hancur ........

Hang tak tau lagi ker...ini money game la.:)) :)) :))

jutaONEprepaid
21-11-2007, 05:33 AM
Tuan/ Puan,

Terima kasih di atas maklumat yang diberikan.

Sila ambil maklum bahawa syarikat atau laman web di atas tidak dilesenkan oleh Suruhanjaya Sekuriti. Oleh itu, sebarang produk pelaburan yang ditawarkan oleh syarikat-syarikat atau laman-laman web ini juga tidak berdaftar atau mendapat kelulusan Suruhanjaya Sekuriti.

Tuan / puan juga boleh mengesahkan status pelesenan individu atau syarikat di laman web SC (www.sc.com.my). Untuk sebarang pertanyaan lanjut atau aduan, Tuan / puan boleh menghubungi Jabatan Hal Ehwal Pelabur &Pengaduan di talian 03-62048999.

Sekian, terima kasih.

Suruhanjaya Sekuriti
Jabatan Hal Ehwal Pelabur & Pengaduan

--------------------------------------------------------------------------------
From: ----
Sent: Sunday, November 11, 2007 2:37 AM
To: Aduan
Subject: Autoplacement Marketing

www.ceramicclub.net

Adakah skim ini dibenarkan dan dilesenkan



Disclaimer Note.

This e-mail and any files transmitted with it is confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom it is addressed. If you are not the intended recipient, or the person responsible for delivering the e-mail, be advised that you have received this e-mail and any files transmitted with it in error and that any use, dissemination, forwarding, printing or copying of this e-mail and any files transmitted with it is strictly prohibited. If you have received this e-mail and any files transmitted with it in error, please advise the sender immediately by reply e-mail and delete this message.

Thank you for your co-operation.

Salam...
Ada ke patut pergi tanya pasal website kat sc, pergi la tanya status company betul ke tidak sah ke tidak.

nie ha, tanya pasal menda nie kat sc, betul ke salah:

Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd (780794-T)

pastu kalau nak rasa betul ke salah, try bank in duit kat akaun bank nie, betul ke tak naik nama company.

Bank Account Information
Asia Ceramic Marketing Sdn Bhd
5140 6613 3487 (Maybank)

hehehe...kalau duit tu masuk je dalam akaun company, kira sedekah jelah kat owner k..

jutaONEprepaid
21-11-2007, 05:42 AM
padah menanti spa2 yg dah join......

hancur ........

ye ke padah?
kita sama-sama lihat siapa yg kena padahnya ya.
jgn sesekali cepat jatuhkan hukuman pada sesuatu bisnes kalau tak fikir panjang dulu..

dah banyak company yg kata ada link dengan itu ini, ada AJL sekalipun tetap bungkus juga. bisnes is bisnes. yg penting kena lihat kejujuran dan kesungguhan owner dalam managed company dia.

ala...investment HYIP tu dah mufti pun kata haram, korang main juga. ini yg takda kaitan dengan investment pun korang nak cop haram jugak ke..camon la bro...konsep autoplacement kena faham betul2, beza dengan investment..

jutaONEprepaid
21-11-2007, 05:48 AM
Lucky Draw..

Ticket Berharga RM35

Mcm beli no ekor jer kan..

pergilah nak beli no ekor pun, kawe tak marah demo..tetete.
ceramic tak tulis pun kat situ lucky draw=nombor ekor.
kalu korg tafsirkan benda tu no ekor, ikut pemahaman masing2 la..
yg penting jgn sesekali dok cop company org lain haram ke tak sah ke..ustaz zaharuddin dah explain dah dalam website dia, kalau nak tahu halal haram sesuatu bisnes company tu, syarikat tu sendiri kena lantik Panel Syariah untuk kaji urusan perniagaan dia.

apa, company korang ada panel syariah ke?
jgn sesekali cepat menghukum sesuatu bisnes kalau sekadar tengok 2 3 minit. ajak jumpa owner sendiri nak tahu betul ke salah.

0163388208 - Mr Steve

jutaONEprepaid
21-11-2007, 06:22 AM
zul jarang nak online lagi sampai bulan januari nanti sebab komitmen dengan training dikir barat Cita Deewana untuk MAKUM di Kustem bulan depan.

kalau ada ape nak tanya ke ape ke pasal ceramic, better SMS zul sahaja, no 0167172481. downline zul kalau ada masalah ke ape ke, tak ingat passwd ke ape ke nak beli ev ke, ikutlah, bolehlah sms zul ok. senang2 zul reply..

kalau nakkan lebih kepastian pasal ceramicclub ini, kelulusan ke ape ke, illegal ke tak, bolehlah terus refer dengan Owner Company Mr Steve 0163388208.tengok nanti dia basuh korang camne, ingat kami nie bisnes main2 ke..

zul hanya nak bersama dengan ahli yg nak run ceramic sahaja, kalau nak kutuk ke ape ke, baik korang check bebetul company korang dulu before duk kutuk2 company org lain..takde guna duk gaduh sana sini tapi ape2 pun tak dapat..

fikir biarlah secara matang sebagai org yg professional dalam bisnes. jgn terlalu taksub dengan kata2 upline, buat research sendiri pasal marketing plan, betul ke tidak overpaid ke tidak..

dah banyak sgt dah program sana sini yg linkup, tak kiralah dia ada link dengan itu ke ini ke ada akad la ape la, yg ruginya ahli macam kita nie jugak..management company kena jujur dengan ahli, barulah boleh pergi jauh company.

k sekian,
ape2 sms zul 0167172481

emoney
21-11-2007, 09:06 AM
dah banyak sgt dah program sana sini yg linkup, tak kiralah dia ada link dengan itu ke ini ke ada akad la ape la, yg ruginya ahli macam kita nie jugak..management company kena jujur dengan ahli, barulah boleh pergi jauh company.

k sekian,
ape2 sms zul 0167172481

Hu..hu..semangat demo ni Zul:D Harap-harap begitu la:)cgrock

jutaONEprepaid
22-11-2007, 02:27 AM
Hu..hu..semangat demo ni Zul:D Harap-harap begitu la:)cgrock

sebab saya kenal baik dengan owner la saya cakap macam tu.
4 tahun saya dengan dia run MyMode, saya tahu dia macam mana.
kalau bisnes *****2 cikai2 je management mmg sya takkan run betul2 la. reputasi kena jaga..nanti kalau lingkup apa nak jawab dekat downline?

ke nak ulang sejarah investment dulu?
tak serik2 lagi ke?

ala, banyak je program reseller kat internet nie yg korang langsung tak kenal siapa admin, malah company sendiri pun takde. inikan pula ceramicclub korang nak kata macam tu..fikir logik la.
nak bukak akaun bank company pun bukan senang beb..

zul tak kisah la org nak cakap ape. yg nak join boleh join, yg tak nak join zul tak paksa korang ok..memaksa bukan sikap zul.

downline zul yg ada problem boleh contact zul melalui HP ya. 0167172481..tak dapat online selalu sebab busy dengan dikir barat. TQ

heryboy
22-11-2007, 08:38 AM
betul tu...yg mana rasa nak join bleh join...tiada paksaan..kaji dulu betul2 bru join...dan sy memg trust kat zul ni..:D

xylene
23-11-2007, 01:23 AM
http://www.ceramicclub.net/luckydraw.php

Limited eTicket! Hurry Up!
* Please log on to user area to purchase your Lucky eTicket!

korang baca sendiri, even korang kata aku jahil agama ker, pk la sendiri, kalo dah taksud pegang duit banyak mmg x peduli apa org kata.

nak dpt lucky draw kne bli tiket 35EV, mengeluarkan duit untuk menang hadiah yg belum tentu semua org dapat tak nama nyer HARAM. Aku tak cakap pon kat ceramic tu tulis no ekor. Tu laa dah taksub sgt, xleh nak cover.

Cuba fikir, beli no ekor 4 angkat. Letak duit dapat tiket, tunggu masa tgk, kne ker tak no kita beli. Sama jugak ngan ceramic lucky draw. Beli tiket RM35, dpt no kat tiket, tunggu masa diumumkan no tiket yg menang.... tak ke sama nama nyer... belajar tinggi2, akal letak kat lutut tak guna jugak.

ok, tak bli tiket lucky draw so tak join benda haram. mcm mana plak yg join prog tu? bayaran join prog tu termasuk dgn lucky draw 35EV kan, tgk laa elok2 blk...

keuntungan pulak boleh menjangkau 10k++ dgn join mcm tu, goyang kaki, x payah buat apa2, bg jer duit, tunggu masa duit jd byk...tak haram ker nama nyer...duit berganda tanpa hasil titik peluh, ntah kemana duit tu dtg sumber nyer, haram ker halal, xder dinyatakan duit tu dtg dr mana..

fikir2 lah elok2, jgn taksub sgt...

hazwan17
24-11-2007, 01:39 AM
wahai manusia di atas ni
klu x tau bisnes plan ceramic club ni jangan main ckp jerk ok...

xylene
24-11-2007, 06:34 AM
wahai manusia di atas ni
klu x tau bisnes plan ceramic club ni jangan main ckp jerk ok...

ok lah, anggap aku xtau,

tp skrg, ko explain dekat aku pasal lucky draw? pasal tiket tu boleh beli? kalau beli barang dapat lucky draw (nilai barang tu sama dgn duit yg bayar) tu baru betul.

rafa-the-best
24-11-2007, 06:15 PM
zul..service yg tbaik utk downline tu....
huhuhuhuh.....

pada yg asking tu...
btau elok2...jgn hit slalu...

jutaONEprepaid
25-11-2007, 11:44 PM
hihihi...
salam semua..
ape la nak gaduh gaduh nie..
ada ke pergi samakan dengan no ekor la pulak..
cuba check company korang macam mana dia buat urusan bisnes..
nie yg pergi duk melalut pasal halal haram nie kenapa??
ada panel syariah kata ceramic nie haram ke?

try baca balik posting ustaz zaharuddin di website dia.
ape ustaz tu cakap, try fikir betul2.

nie konsep autoplacement la bro.
ko tahu kan ape dia autoplacement?
kalu ko nak tahu, konsep autoplacement nie banyak lagi company lain yg guna termasuk dengan Mastereload, MobileWallet, Empay, Ut2u..yg lain2 boleh tengok sendiri la..

pasal lucky draw tu, tiket harga RM35..dalam website dia takde pulak nyatakan RM35 bagi satu tiket. Cuma aku nyatakan di sini mengikut pecahan pembahagian daripada RM155 tu je..yelah kalau aku tak nyatakan mungkin korang tak tahu ape pecahan yg dia bagi. dan kat sini aku nak nyatakan kesilapan tu, harga lebihan daripada plan untuk lucky draw tu tak sampai pun rm35 sebab:

rm155 >>>
rm20 - introducer bonus
rm90 - IPS 1 bonus autoplacement
rm5 - overidding income bonus
rm7.75 - leadership bonus
selebihnya adalah bagi company dan lucky draw tiket.
dulu aku anggap satu tiket ialah rm35 bagi korang tahu pecahan dia, sekarang dah tak jadik rm35 lagi dah sebab pecahan dah berbeza bro..

ko faham tak kenapa aku buat pecahan nie?
sebab aku nak bagitahu bahawa Ceramic nie tak overpaid dari segi pembayaran bonus sebab tulah aku buat pecahan macam nie.

ke tak faham lagi?
ko join MyMode tak?
kalu mymode reg rm65, pastu pecahan dia>>>
rm19 - level bonus
rm8 - mp bonus
rm15 - leadership bonus
rm11 - percuma MyP
selebihnya company ambik..

dan nie aku nak bagitahu kat hang, kalu ko kata Ceramic nie haram sebab reg pastu dapat satu lucky draw tiket, ok kalu ko join mymode kan, dulu ada promosi topup pakai ATM, ko beli pin tu pastu dapat satu lucky draw yg bonus minggu2 dia bagi RM50 tu, yg tu tak haram ke????? try kaji balik???

dan satu lagi nak bagitahu, kalau ikut peraturan di kpdhn ataupun ajl tu, dia ada nyatakan, kalau ikutkan sebenar punya MLM bisnes, tak boleh ada introducer bonus.. cuba ko explain sikit pasal bisnes yg ko buat tu.. ape bisnes yg ko buat..bagitahu aku sikit...

apelah korang nie..
benda2 macam nie pun nak gaduh2 lagi..
fikir lah baik2..
pada downline zul, sila edit alamat anda, nanti ceramic nak bagi kad privilege tu ya..

bagi yg nak kutuk2 tu, teruskan jelah..aku tak kisah pun..
sebab aku nampak ape potensi bisnes ini pada masa depan.
company yg nak berjaya, mesti dari management yg jujur dan boleh di ajak berunding, serta tahu apa masalah agen dia. kalau company yg endah tak endah je dengan masalah agen, hehehe....jaga2 lah beb..

malam nie dapat bonus lagi..
k bye thanks to all

jutaONEprepaid
25-11-2007, 11:46 PM
betul tu...yg mana rasa nak join bleh join...tiada paksaan..kaji dulu betul2 bru join...dan sy memg trust kat zul ni..:D

thanks hery..
insyaALLAH ceramic ada masa depan yg cerah..
just wait n see kemampuan Mr Steve..

jutaONEprepaid
25-11-2007, 11:57 PM
keuntungan pulak boleh menjangkau 10k++ dgn join mcm tu, goyang kaki, x payah buat apa2, bg jer duit, tunggu masa duit jd byk...tak haram ker nama nyer...duit berganda tanpa hasil titik peluh, ntah kemana duit tu dtg sumber nyer, haram ker halal, xder dinyatakan duit tu dtg dr mana..

fikir2 lah elok2, jgn taksub sgt...

ko tahu tak konsep AUTOPLACEMENT?
nie bukan konsep INVESTMENT la bro..
aduhh......
entahlah, baik baca dulu plan betul2 okey.
pastu tryla belajar pasal plan2 kat pasaran nie.
ape dia Binary, ape dia autoplacement, ape dia matrik force.
pastu bolehlah nak try2 kondem bisnes org lain..hehe

kat ajl ada cakap, tak boleh yg ada plan 2 kaki. tapi tahu tak ape dia 2 kaki tu? ajl nak maksudkan tak boleh bisnes yg menguntungkan org atas, sebab ia menyerupai skim cepat kaya atau skim piramid..tapi di ceramic, bonus downline boleh mengatasi bonus upline..sebab ini guna konsep autoplacement bro..

contoh si A masuk 1 akaun 1 lot IPS,
si B pulak masuk 1 akaun 100 lot IPS,
bila sampai giliran completed 1 level si A dan si B,masing2 dapat bonus comtoh RM20 bagi satu IPS, jadik>>
si A bonus RM20
si B bonus RM2000.

walaupun si A tu Upline, dia dapat bonus lagi rendah dari si B sebab dah si B yg beli banyak IPS...ha, skim piramid ke macamnie???????

duit berganda tanpa hasil titik peluh, ntah kemana duit tu dtg sumber nyer, haram ker halal, xder dinyatakan duit tu dtg dr mana..

duit dtg dari mana? tu dah dinyatakan dalam plan dengan pecahan yg aku buat sebelum nie...hurmmm...bacalah baik2 plan dia..ke minat nak join nie?? hehehe..ke ada downline bro yg dah convert ke ceramic nie...hehehe

jutaONEprepaid
26-11-2007, 12:00 AM
ok lah, anggap aku xtau,

tp skrg, ko explain dekat aku pasal lucky draw? pasal tiket tu boleh beli? kalau beli barang dapat lucky draw (nilai barang tu sama dgn duit yg bayar) tu baru betul.

hurmm..
reg ceramic, dah diberi percuma 1 tiket lucky draw..pastu kalu ko rasa haram nak beli tiket tu, tak payah lah beli...ape da..dah company nak bagi free tiket tu, tak kan la nak buang pulak..boleh jugak nak buang,delete jelah email yg kita terima tu..

LUCKY DRAW tiket dapat masa register la bro..diberi percuma..ke ko nak tiket dia?? meh2 email aku bagi kat hang satu..

jutaONEprepaid
26-11-2007, 12:04 AM
zul..service yg tbaik utk downline tu....
huhuhuhuh.....

pada yg asking tu...
btau elok2...jgn hit slalu...

dia bukan downline saya rasanya..
mybe bukan ceramic agen pun.
kalau downline saya mestilah dia sms tanya saya.

hurm..
ada lagi yg nak cop2 kata HALAL HARAM nie.
biarlah panel syariah sendiri yg tentukan pasal perkara nie.
jgn suka2 je duk kata benda yg tak tentu sahih lagi ok..

tahu tak kenapa Investment Online tu haram?

xylene
26-11-2007, 09:20 PM
hurmm..
reg ceramic, dah diberi percuma 1 tiket lucky draw..pastu kalu ko rasa haram nak beli tiket tu, tak payah lah beli...ape da..dah company nak bagi free tiket tu, tak kan la nak buang pulak..boleh jugak nak buang,delete jelah email yg kita terima tu..

LUCKY DRAW tiket dapat masa register la bro..diberi percuma..ke ko nak tiket dia?? meh2 email aku bagi kat hang satu..

ok, yang percuma tu x kisah laa...

tp pasal apa boleh beli? KENAPA BOLEH BELI RM35???? Beli dapat tiket ***** mcm tu jer, menang belum tentu..

Yang lucky draw ATM Mymode tu, kita beli kredit, byk tu jugak yg kita dapat.. kalo dapat lucky draw mcm tu baru betul...bukan dapat tiket ***** mcm tu jer..

izack1981
27-11-2007, 01:06 PM
ok, yang percuma tu x kisah laa...

tp pasal apa boleh beli? KENAPA BOLEH BELI RM35???? Beli dapat tiket ***** mcm tu jer, menang belum tentu..

Yang lucky draw ATM Mymode tu, kita beli kredit, byk tu jugak yg kita dapat.. kalo dapat lucky draw mcm tu baru betul...bukan dapat tiket ***** mcm tu jer..

waaaa... lucky draw tu...kalau buat option macam mymode lagi baik rasanya..di mymode.. sapa yg topup RM100 je dpt lucky draw.. xperlu la semua ahli join wajib beli lucky draw..kalau dia mmg x minat lucky draw pun kena beli gak ek??

bucah
11-12-2007, 02:09 PM
waaaa... lucky draw tu...kalau buat option macam mymode lagi baik rasanya..di mymode.. sapa yg topup RM100 je dpt lucky draw.. xperlu la semua ahli join wajib beli lucky draw..kalau dia mmg x minat lucky draw pun kena beli gak ek??

betul gak idea ko

planlumayan
16-12-2007, 02:28 AM
payplan yang menarik tapi dah lama tuan rumah tak update. kalau join, dapat tak ceramic tu?

Korok
16-12-2007, 05:04 PM
payplan yang menarik tapi dah lama tuan rumah tak update. kalau join, dapat tak ceramic tu?

Dapat bro....
Dapat habuk :eek: :eek: :eek: