PDA

View Full Version : Koleksi lagu Rock Kapak Melayu sahaja


Pages : [1] 2

SgtGaNaSz
09-09-2007, 10:56 AM
assalammualaikum..

mintak kengkawan sumbangkan lagu2 rock kapak melayu kita dulu2...banyak kenangan kita bleh kongsikan bersama...peminat2 rock kapak nih memang x dpt dinafikan lagi...ramai...dan yg paling best skali kebanyakkan kumpulan ni banyak yang mainkan muzik tanpa bantuan sessionist (pemuzik undangan)..jadi kita dapat lihat kreativiti mereka sendiri...itu yg meriah dengan skill2 mereka...sekarang memang sepenuhnya sessionist yg memainkan peranan mereka...diaorg pun nak masyuk jugak...heheheh...apa2 pun sumbangkan lagu rock kapak korang kat sini...dan bleh kita cita kan kenangan kita masa tu...hehehe....lepak dat dayabumi/pertama/campbell/wilayah...heheheh..macam2 lagi le...

p/s : masa tu aku suka main game kat paradise (kota raya atas)hehehe...penuh sesak gila kat situ... :D

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:00 AM
apDN8hktSKo

nih kumpulam rockers lagu kekejaman...suara garau...dan masih main lagi kat singapore...tapi mamat nih gaya nyanyian dia klakar sikit...hehehe...takpe suare rock kapak tu...

p/s : kartun dalam video klip tu macam avatar jutaonefahmi versi ****** je...:D ...jgn marah ye...:D

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:07 AM
korang jangan gelak ye video clip nih....hehehhe...lagu memang pun power....perghhh...dulu jamming lagu zaleha dgn kekejaman ni memang layan gile...

http://www.youtube.com/watch?v=dpuiMgbtZ14

tergelak jugak aku bro kita nih nyanyi...excited..hehehe...

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:17 AM
kumpulan Burnmark-secebis rayuan

http://www.youtube.com/watch?v=wapNtGuq_FU

kumpulan Sofea(S.Y.J)- orang timur

http://www.youtube.com/watch?v=AWXEkumBOq8

kumpulan Sofea(S.Y.J)- hati syaitan

http://www.youtube.com/watch?v=Nlp-KjbbIck

kumpula Sofea (S.Y.J)- mata sepet

http://www.youtube.com/watch?v=WbQTPzOI5Eg

p/s : teringat aku masa nak jamming kat studio diaorg Nahar Studio kat komplek wilayah...Nahar (drummer) x bagi jamming sebab budak2 skol...terpaksa la jamming kat bintang studio kat situ gak..wasiat...ade satu lagi kat dlm snuker tu..ape nama ntah lupe..

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:32 AM
kumpula d'riyadh - Hanya Ketenangan...sekarang dah jadi Ustaz..ustaz Akill Hayy....suara tak tukar....sedap lagu nih...masuk hit carta skarang nih memang bleh menang nih...:D

M7GdS0Xw-nY

p/s : sarung tangan sebelah tu...jangan main2..ade berani ke?

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:00 PM
kumpulan crossfire - realiti dan fantasi

http://www.youtube.com/watch?v=iYF7Bt-z-g8

kumpulan Rusty blade - pertama dan terakhir

http://www.youtube.com/watch?v=LNozcyp1mhI

kumpulan rockers - memori

http://www.youtube.com/watch?v=UiY2nlNWAQc

kumpulan putra - cinta kain putih (new version)penyanyi asal...tp ayaq liuq ade mercik skit...bujang lagi :D

http://www.youtube.com/watch?v=uEuFDwthunw

kumpulan putra (version lagu lama )dulu jamming lagu nih memang best...layann

http://www.youtube.com/watch?v=tjZIFbiLwVU


kita jiwang kejap ye...

lanz jr
09-09-2007, 12:05 PM
perghh..teringat kisah lama...zaman rock kapak..
pakai seluar ketat..hee hee hee....:)) :)) :))

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:10 PM
Shima and the boys..perdaya cinta...lagu nih bleh layan gakkkk...ade heavy skit...perghhh!!!

http://www.youtube.com/watch?v=w63SXHLHVzY

Ella...

http://www.youtube.com/watch?v=5d173SRSFek

ingat lagi aku jamming lagu nih masa tingkatan 4 dulu...layan gakk....dgn suara jantan serak..perghhh...jadiii

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:21 PM
kumpulan meditasi - biar pedih kasih memanjang

http://www.youtube.com/watch?v=6BM_af7rbPY

kumpulan crossfire - setelah kau tiada

http://www.youtube.com/watch?v=6ho6sHSdLEo

kumpulan U-topia - disini pasti

http://www.youtube.com/watch?v=ILpfIn1xK4g

p/s : dengar malam2 nih best nih..pastu pejam mata...bukak mata je dah pagi...:))

lanz jr
09-09-2007, 12:28 PM
Bro bagi lagu Srikandi Cintaku..perghh :(( :(( :(( meleleh...
layanzzz

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:28 PM
lagu heavy skit....

album pertama crossfire...terus meletuppp...lagu hidup satu....

http://www.youtube.com/watch?v=DS9VZ39CLV4

crossfire - lagenda gunung ledang

http://www.youtube.com/watch?v=I24F7nFSrTo

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:32 PM
Bro bagi lagu Srikandi Cintaku..perghh :(( :(( :(( meleleh...
layanzzz

nahhh...layan malam2 best nih....pejam mata ye... :))

kumpulan bloodshed - srikandi cintaku...ini lagu terbaik m.nasir...

http://www.youtube.com/watch?v=FOA9c8kTtSg

sokmo501
09-09-2007, 12:35 PM
aku dah lupa dah lagu2 crossfire ni..thanks upload kat cni..crossfire album pertama aku suka dgr lagu fatamorgana dan realiti & fantasi

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:42 PM
aku dah lupa dah lagu2 crossfire ni..thanks upload kat cni..crossfire album pertama aku suka dgr lagu fatamorgana dan realiti & fantasi

ye memang...masa nih aku tingkatan 3...aku ingat lagi kakak kawan aku kawin...dia bantai nya lagu nih satu album dari tengahari sampai petang...hushh..dasat penangan kumpulan nih waktu dulu...dengat lagu heavy pun jalan skali... :D

kumpulan crossfire - fatamorgana (video klip asal)

http://www.youtube.com/watch?v=CNX9hKtjS_s

lanz jr
09-09-2007, 12:43 PM
nahhh...layan malam2 best nih....pejam mata ye... :))

kumpulan bloodshed - srikandi cintaku...ini lagu terbaik m.nasir...

http://www.youtube.com/watch?v=FOA9c8kTtSgthank bro..mlm ni aku layan...pergh teringat kisah lama...nostalgia tul.....:D :D

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:47 PM
thank bro..mlm ni aku layan...pergh teringat kisah lama...nostalgia tul.....:D :D

kene sedeyy betul2 baru tragiss...huhuhuh....

SgtGaNaSz
09-09-2007, 12:53 PM
kumpulan kejora - bila kasih menyepi

http://www.youtube.com/watch?v=CNX9hKtjS_s

kumpulan zodiak - detik yg berlalu

http://www.youtube.com/watch?v=gEcVhtaNka0

kumpulan kafilah (rattle) -selagi masih ada sang suria

http://www.youtube.com/watch?v=YoIaMXOXXuY

kumpulan handy black - jenazah cinta

http://www.youtube.com/watch?v=l__9DciT9vM

stevie-g
09-09-2007, 10:35 PM
best la bro layan thread lu nih...tringat zaman sek menengah....
gua dari mula layan Search, Batlle of the Bands, Wings dll spi la stop dlm thn 91....
plg x bley lupa...sluar suma nak fit (jahit sendri je beb)...spi abah gua ngamuk sbb sluar melayu pun gua nak fitkan gak....:)) :))

stevie-g
09-09-2007, 10:41 PM
ramai peminat crossfire ye...sama la gua pun...
ada skali masa form 4 tgh tunggu turn jamming....bro2 crossfire nih stop dpn studio, masuk dlm trus kluar bwk gitar bass....ada konsert mlm 2 tuan studio kata sambil soh kitaorg balik sbb gitar dah kena amik....
kitaorg melopong seronok sbb crossfire tgh top giler....tp pas 2 bengang x dpt jamming....:)) :D

SgtGaNaSz
09-09-2007, 10:42 PM
best la bro layan thread lu nih...tringat zaman sek menengah....
gua dari mula layan Search, Batlle of the Bands, Wings dll spi la stop dlm thn 91....
plg x bley lupa...sluar suma nak fit (jahit sendri je beb)...spi abah gua ngamuk sbb sluar melayu pun gua nak fitkan gak....:)) :))

wakakakaa...umur kau lebih kurang aku gak kot....aku masuk tingkatan satu dah kena tahan dgn cikgu disiplin...hmmm...pakai seluar tempah mcm seluar jean tu..poket blakang tampal...bell bottom...huh...kene tetas la pulak kat tepi dari bawah sampai peha...cittt....beg pun buat sendiri...beli seluar bundle dan jahit sendiri,...perghhh...dasat kalau kenangkan balik....beg gantung la..beg pakai tali sangkut gitar la...apa2 la... :D

SgtGaNaSz
09-09-2007, 10:44 PM
ramai peminat crossfire ye...sama la gua pun...
ada skali masa form 4 tgh tunggu turn jamming....bro2 crossfire nih stop dpn studio, masuk dlm trus kluar bwk gitar bass....ada konsert mlm 2 tuan studio kata sambil soh kitaorg balik sbb gitar dah kena amik....
kitaorg melopong seronok sbb crossfire tgh top giler....tp pas 2 bengang x dpt jamming....:)) :D

wakakaaa...itu memang rock kapak betul tu...dgn gitar kat studio pun kena kapak.... :)) :)) :))

stevie-g
09-09-2007, 10:47 PM
wakakakaa...umur kau lebih kurang aku gak kot....aku masuk tingkatan satu dah kena tahan dgn cikgu disiplin...hmmm...pakai seluar tempah mcm seluar jean tu..poket blakang tampal...bell bottom...huh...kene tetas la pulak kat tepi dari bawah sampai peha...cittt....beg pun buat sendiri...beli seluar bundle dan jahit sendiri,...perghhh...dasat kalau kenangkan balik....beg gantung la..beg pakai tali sangkut gitar la...apa2 la... :D

kasut lu xde kaler Loudness ke?....:eek: :eek:

SgtGaNaSz
09-09-2007, 10:50 PM
kasut lu xde kaler Loudness ke?....:eek: :eek:

:)) :)) ...ada!!!...tapi aku buat kat beg putih...aku beli seluar bundle putih...aku buat beg gantung.sandang bahu tu....pastu...aku kaler matahari loudness tu dgn kaler merah...puhhhh....ramai tiru...putih dgn merah..dari jauh dah nampak...pakai pen marker jekk...tapi x penah basuh le...nanti kaler luntur.... :)) :)) :))

stevie-g
09-09-2007, 11:19 PM
opera hidup - wings...

MvmWgyMjzFM

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:34 PM
kumpulan UG14 - bunga larangan

mEDafVRMinE

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:39 PM
kumpulan laksamana - gugurnya bunga cinta

TRr0a5hm-wg

stevie-g
09-09-2007, 11:50 PM
bro rockers suma...layan may - gadis bertudung putih

gMzXpntYHoM

SgtGaNaSz
09-09-2007, 11:52 PM
kumpulan rockers - andalusia

http://www.youtube.com/watch?v=OMZNgcQd05A

stevie-g
09-09-2007, 11:58 PM
mlm2 ni dgr langsuir liar - rusty blade

NQSxnFzO3kw

SgtGaNaSz
10-09-2007, 12:00 AM
kumulan Bumiputera rockers - Dajal

VoCdF8-eJJ0

stevie-g
10-09-2007, 12:02 AM
for headbangers...ikrar perwira - rusty blade lagi...
layanz..

hQfCV3S8HsM

klu ada clip samarkand, paste la....yg cover toksah...

SgtGaNaSz
10-09-2007, 12:10 AM
for headbangers...ikrar perwira - rusty blade lagi...
layanz..



klu ada clip samarkand, paste la....yg cover toksah...

ikrar perwira memang best...samarkand aku dah carik.... xde...mmm..best tuh....

SgtGaNaSz
10-09-2007, 09:03 AM
slamat pagi....sape2 ade lagu rock kapak best2 meh la letak....hehehe

stevie-g
10-09-2007, 10:47 AM
slamat pagi....sape2 ade lagu rock kapak best2 meh la letak....hehehe

smlm x jumpa samarkand...ari ni nazira (putra) pun x jumpa...
tp ni aku bg patahnya sayap malam - masa....tp vokal cam seksa je...

4d6m8T1_xJ0

syah99
10-09-2007, 10:54 AM
smlm x jumpa samarkand...ari ni nazira (putra) pun x jumpa...
tp ni aku bg patahnya sayap malam - masa....tp vokalis cam seksa je...



vokalis dia dah arwah ni. mati kena belasah #:-S

layan SEARCH lak raja rock kapak, tp yg ni lagu & videoclip dah maju la hehe :D

lAdBPc0mhKg

stevie-g
10-09-2007, 01:11 PM
tringat perform lagu nih...
gadisku - search

zHY1vm4vfsc

stevie-g
10-09-2007, 01:46 PM
gua mmg admire style joe....jerangkung dlm almari...

http://www.youtube.com/watch?v=r_VL7G72uYc

stevie-g
10-09-2007, 03:10 PM
layan raja rock masa sek rendah...

jf5hLLAf4fk

SgtGaNaSz
10-09-2007, 11:07 PM
[QUOTE=stevie-g;589264]smlm x jumpa samarkand...ari ni nazira (putra) pun x jumpa...
tp ni aku bg patahnya sayap malam - masa....tp vokal cam seksa je...



smalam aku pun carik lagu nazira-kump. putra jugak..x jumpa gak....hmmmppp...kecewa...hehehe

SgtGaNaSz
10-09-2007, 11:11 PM
vokalis dia dah arwah ni. mati kena belasah #:-S

layan SEARCH lak raja rock kapak, tp yg ni lagu & videoclip dah maju la hehe :D

dah arwah pun penyanyi dia...suara memang sedap..live pun x de masalah...meninggal sebab orang tu sepak kat alat sulit dia...Al-fatihah

SgtGaNaSz
11-09-2007, 12:39 AM
kumpulan febians - untukmu sayang

nak tau??...ni la bandi penyanyi kumpulan Amuk yg pakai topeng tu...ni la kumpulan asal dia..dulu nama dia dalam febians nasha...:D

A-9gCDAJ2vo

kumpulan febians - rumi dan julie

CM4MhFDx9nU

kumpulan febians - kesan

KG1MAXhuFwA

yg lagu kesan nih mungkin bukan penyanyi asal kot...

SgtGaNaSz
11-09-2007, 12:56 AM
kumpulan last minute - kau kusayangi

sedap gak lagu nih...kira era hujung 80 an gak kot... :D x silap nih penyanyi asal dia..manisa..

b0rTo31KSvk

kumpulan gersang - masih aku terasa...syahdu nye...:D

Jfr8DosQkJA

kumpulan love hunter - ku tetap menanti

hHLlOUMPn54

kumpulan BPR - seribu tahun takkan mungkin.. sound sistem macam kita di zaman dulu tu... perghhh!!!

uHZWvwWG1fU

kumpulan BPR - 1000 thn takkan mungkin...ni sound yg power...

diofOs8TO5Y

kumpulan desire - bias cinta

JErMv3GGnVU

kumpulan mega - pasti..nih penyanyi asal dia...zarith

08_4v6Y8Uls

SgtGaNaSz
11-09-2007, 01:32 AM
kumpulan melissa .....

P6gG1jfEV5w

nih group dari singapore...best layanzzz...

kumpulan samudera - salam sejahtera... memang best lagu nih...aku rasa ramai penah dengar lagu nih...

5bDBYfUPns0

kumpulan samudera - titian hasrat....puhhhhh...sedappp...

9FLir9cG_hg

kumpulan samudera - bila diburu kenangan

nZwwfBWxADM

kumpulan Stra-TG - kau mutiara segalanya

Wnp7YAf3fuo

kumpulan junction - demi cinta setia...huhhhhhhhhhh...memang kene dengar nih...SEDEYYYY GILE!!!.... sape jiwang kuat nangis ni le lagu nye...

QzRPzbtAPeE

SgtGaNaSz
11-09-2007, 01:44 AM
kumpulan may - tragedi...ade heavy skit...segar mata skit..

zoEShj9NVoE

kumpulan search - balada pemuzik jalanan.....video lama...perghhh...layanzzz..

j1dd-TZ857k

m.nasir - duit....kembara seniman jalanan...layanzzzzzzzzzzz

YbVOn7oMsZU

kumpulan search - nombor

-NbYNIzPOO0

kumpulan junction - arah kehidupan

Idmvx4RnmtM

kumpulan junction - perjalanan

sHhsmKZbvb8

SgtGaNaSz
12-09-2007, 01:52 AM
kumpulan helter skelter - tiada lagi airmata...dulu meletup2 lagu nih...band dari singapore....


OaFhRREFGds

SedBen
12-09-2007, 01:55 AM
Cayalah SgtGaNaSz..Rock Kapak :)cgrock

SgtGaNaSz
12-09-2007, 08:26 AM
Cayalah SgtGaNaSz..Rock Kapak :)cgrock

tq...alaaa...untuk kenangan bersama...banyak nostalgia...:D

SgtGaNaSz
12-09-2007, 08:28 AM
kumpulan rusty blade - lima perwira.....puhh...inilah lagu yg aku carikk....lagu ni kalau nak jamming memang mencabar...bestttt


eI3HwpWVb_4

kumpulan rusty blade - ketagihan

3sLeWHE6KoE

stevie-g
12-09-2007, 12:34 PM
kumpulan helter skelter - tiada lagi airmata...dulu meletup2 lagu nih...band dari singapore....

aku pun dok cari lagu ciplak how many tears - helloween nih...
apa pun, nombor - search tu mmg best...

ps: slamat berpuasa kpd suma rockers di CG....

SgtGaNaSz
12-09-2007, 11:23 PM
aku pun dok cari lagu ciplak how many tears - helloween nih...
apa pun, nombor - search tu mmg best...

ps: slamat berpuasa kpd suma rockers di CG....

ye...selamat berpuasa semua ye.... :D

adar
13-09-2007, 12:00 AM
wakakakaa...umur kau lebih kurang aku gak kot....aku masuk tingkatan satu dah kena tahan dgn cikgu disiplin...hmmm...pakai seluar tempah mcm seluar jean tu..poket blakang tampal...bell bottom...huh...kene tetas la pulak kat tepi dari bawah sampai peha...cittt....beg pun buat sendiri...beli seluar bundle dan jahit sendiri,...perghhh...dasat kalau kenangkan balik....beg gantung la..beg pakai tali sangkut gitar la...apa2 la... :D

bro, ko mmg best la. share la banyak2. aku mmg layan lagu2 mcm ni. aku suka dgr muzik depa. nak2 masa gorang gitar. pergh..sedap walaupun aku tak reti main gitar.

ni bukan zaman aku sbb masa ni aku kecik2 lagi. sek rendah lg rasanya.

SgtGaNaSz
13-09-2007, 12:11 AM
bro, ko mmg best la. share la banyak2. aku mmg layan lagu2 mcm ni. aku suka dgr muzik depa. nak2 masa gorang gitar. pergh..sedap walaupun aku tak reti main gitar.

ni bukan zaman aku sbb masa ni aku kecik2 lagi. sek rendah lg rasanya.

:)cgrock .....hehehe...kalau ade mase aku letak lagi lagu2 rock lama nih.... muzik kumpulan dulu menggunakan skill masing2..diaorg main sendiri bila masuk studio (kebanyakan)...tu yg jadi unik dan best....skang nih dah x dapat dah lagu2 camni...abang2 aku pun masih dengar lagu rock kapak nih...kekadang tu..aku belek gak cd dalam keta dia...puhhh...ngalahkan aku tu... :)) ...sampaikan anak2 lelaki dia pun asyik nyanyi lagu2 rock kapak nih.. :D ...anak laki dia s.p.m dan p.m.r thn nih...penerimaan lagu dulu sampai skang sentiasa panass.sss.ss... :D ...

stevie-g
13-09-2007, 12:19 AM
:)cgrock .....hehehe...kalau ade mase aku letak lagi lagu2 rock lama nih.... muzik kumpulan dulu menggunakan skill masing2..diaorg main sendiri bila masuk studio (kebanyakan)...tu yg jadi unik dan best....skang nih dah x dapat dah lagu2 camni...abang2 aku pun masih dengar lagu rock kapak nih...kekadang tu..aku belek gak cd dalam keta dia...puhhh...ngalahkan aku tu... :)) ...sampaikan anak2 lelaki dia pun asyik nyanyi lagu2 rock kapak nih.. :D ...anak laki dia s.p.m dan p.m.r thn nih...penerimaan lagu dulu sampai skang sentiasa panass.sss.ss... :D ...


tul beb...kump dulu skill mmg tersendiri nya la...
lagu plak mmg best sepanjang zaman....
tp lu minat jugak ye rock leleh 90an....:)

SgtGaNaSz
13-09-2007, 12:21 AM
kumpulan medicine - kerana cinta

8pARTCJEDQs

kumpulan medicine - tika dan saat ini

3vKaOs2WqhA

kumpulan spring - butakah cinta .........dalam video clip tu tengok betul2..budak pompuan yang naik buaian tu...Fatin yang dalam cite manjalara ( adik Farizal )dah cantik dah dia ek..

QVcS2At-_D4

kumpulan Naja - bunga pesona

o2t-vNckUlE

kumpulan Gamma - kembang terhalang

oG9lvFY5r7s

kumpulan rockers - pelangi...

efAytvN9EfI

SgtGaNaSz
13-09-2007, 12:25 AM
tul beb...kump dulu skill mmg tersendiri nya la...
lagu plak mmg best sepanjang zaman....
tp lu minat jugak ye rock leleh 90an....:)

ishhh...rock leleh yg mane tu?.. hehehe... yg eddy lentok tu ke?...ishhh...tak boleh masuk le bro.....kekekek...kang ingus meleleh pulak... :D ..

CikSukan
13-09-2007, 12:35 AM
hehehe:D rock eh..

suka laguni

1.rindu serindu rindunya..:(( -spoon

2.Tiara -?:-? tak ingat kumpulan apa

3.Aku suka aku tak marah ke aku tak marah
tapi dalam lirik intro dia kata camni.."kalau cinta katakanlah..."

4.lena diulit intan..-wing tapi bukan awie nyanyi

5.aris ariwatan -apatah lagu dia "kemanakah hatiku kala aku"..

6.bunga emas-m nasir

:)cgrock

SgtGaNaSz
13-09-2007, 12:54 AM
hehehe:D rock eh..

suka laguni

1.rindu serindu rindunya..:(( -spoon

2.Tiara -?:-? tak ingat kumpulan apa

3.Aku suka aku tak marah ke aku tak marah
tapi dalam lirik intro dia kata camni.."kalau cinta katakanlah..."

4.lena diulit intan..-wing tapi bukan awie nyanyi

5.aris ariwatan -apatah lagu dia "kemanakah hatiku kala aku"..

6.bunga emas-m nasir

:)cgrock


kalau ade yg lain saya pos ye....betul ke lagu nih?...:D layanz je...

kumpulan kris - tiara

LvnAcPExEvU


5.aris ariwatan -apatah lagu dia "kemanakah hatiku kala aku".. lirik dia macam lagu Hattan je...hehehe...kalau x silap le...

SgtGaNaSz
13-09-2007, 01:10 AM
Aris Ariwatan - lamunan terhenti... sedih ooooooooo....

uLGKp82BSXs

kumpula Qiara - hanya padamu

OMvI5022koI

dino
13-09-2007, 01:13 AM
http://www.youtube.com/watch?v=zoCjzSf0xos
Kump Mega ok tak beb?.....:D

SgtGaNaSz
13-09-2007, 01:20 AM
Kump Mega ok tak beb?.....:D


tima kasey...ok tu bro...selak kat belakang pun ade kumpulan mega tajuk dia pasti.. http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=21003&page=5 .tapi nih penyanyi sebelum rahmat....penyanyi asal mega..nama dia zarith...sedap gak bro...

dino
13-09-2007, 01:21 AM
tima kasey...ok tu bro...selak kat belakang pun ade kumpulan mega tajuk dia pasti...tapi nih penyanyi sebelum rahmat....penyanyi asal mega..nama dia zarith...sedap gak bro...

yuppp...tul tu beb:D

dino
13-09-2007, 01:23 AM
Alleycats kira rock kapak gak ke beb...?:D

SgtGaNaSz
13-09-2007, 01:27 AM
Alleycats kira rock kapak gak ke beb...?:D

heheheh....nak masuk pun bleh gak....lagu dia dulu memang layanz..... :D ... tapi nak ketegori kan rock kapak tu x masuk kot... hehehe

dino
13-09-2007, 01:29 AM
heheheh....nak masuk pun bleh gak....lagu dia dulu memang layanz...hampir gak le dengan slow rock... :D ...

http://www.youtube.com/watch?v=T77mVetbTvg

ok beb,kalau blh aku post yg ni......banayk lg,tp bg aku lagu ni mmg aku suka,happy go lucy:D

SgtGaNaSz
13-09-2007, 01:35 AM
ok beb,kalau blh aku post yg ni......banayk lg,tp bg aku lagu ni mmg aku suka,happy go lucy:D

ok gak tu...evergreen skit...dia ade pop....tp layanzz aje...malam masih panjang...sedap dengar...sejuk jer telinga.... :D

dino
13-09-2007, 01:38 AM
ok gak tu...evergreen skit...dia ade pop....tp layanzz aje...malam masih panjang...sedap dengar...sejuk jer telinga.... :D

tul beb...........
aku ingat nak post lagu Masih Aku Terasa (Gersang) tadi,selak punya selak,dah ada,tq beb...banyak kenangan aku lagu tu....
Huhuuuuuu.................:D

SgtGaNaSz
13-09-2007, 01:40 AM
tul beb...........
aku ingat nak post lagu Masih Aku Terasa (Gersang) tadi,selak punya selak,dah ada,tq beb...banyak kenangan aku lagu tu....
Huhuuuuuu.................:D


tul tu...tinggal kenangan je....nih kalau tutup lampu..baring jap sambil dengar lagu tu...puhhh....bukak je mata..terlepas sahurrr.... :eek: :))

dino
13-09-2007, 01:42 AM
tul tu...tinggal kenangan je....nih kalau tutup lampu..baring jap sambil dengar lagu tu...puhhh....bukak je mata..terlepas sahurrr.... :eek: :))

member lain tak nak join ke beb layan rock kapak mlm ni?:D ,syahdu ooo.........:D

SgtGaNaSz
13-09-2007, 01:45 AM
member lain tak nak join ke beb layan rock kapak mlm ni?:D ,syahdu ooo.........:D

yg lain sebok memorex...cari luit raya... :D ...


kumpulan fotograf - jangan kau ucap selamat tinggal

J0YV85fuEj4

dino
13-09-2007, 01:54 AM
DI ALAM FANA CINTAMU
-Shamrin Fotograf-
Bila terpejam lena
Jasadku tidak berdaya
Mencari engkau di mana
Hanya dalam mimpi indah

Bila aku terjaga
Jasadku terus berdiri
Mencarimu tiada lagi
Berkubur di alam mimpi

Apakah aku yang terlupa
Antara lena dan terjaga

Di waktu malam pemisah
Yang nyata menjadi mimpi
Di sini engkau menanti
Bersama harum kasturi

Bagai mekarnya bunga cinta
Di alam nyata penuh rahsia

Pabila titisan embun pagi
Mimpi indah
Entah ke mana menghilang
Entah kenyataan
Engkau biarkan aku terbuang
Di alam fana cinta
Kau pula berdusta

Ku terpenjara aku terpenjara
Di dalam lena di dalam jaga

http://www.youtube.com/watch?v=69ya7-kF1tA

yg ni masa aku sekolah dulu beb......

SgtGaNaSz
13-09-2007, 02:04 AM
DI ALAM FANA CINTAMU
-Shamrin Fotograf-
Bila terpejam lena
Jasadku tidak berdaya
Mencari engkau di mana
Hanya dalam mimpi indah

Bila aku terjaga
Jasadku terus berdiri
Mencarimu tiada lagi
Berkubur di alam mimpi

Apakah aku yang terlupa
Antara lena dan terjaga

Di waktu malam pemisah
Yang nyata menjadi mimpi
Di sini engkau menanti
Bersama harum kasturi

Bagai mekarnya bunga cinta
Di alam nyata penuh rahsia

Pabila titisan embun pagi
Mimpi indah
Entah ke mana menghilang
Entah kenyataan
Engkau biarkan aku terbuang
Di alam fana cinta
Kau pula berdusta

Ku terpenjara aku terpenjara
Di dalam lena di dalam jaga



yg ni masa aku sekolah dulu beb......

dasat tu bro..bro macam hafal je lirik dia.... :D

dino
13-09-2007, 02:14 AM
dasat tu bro..bro macam hafal je lirik dia.... :D

bukan hafal beb.............sweet memory:D

stevie-g
13-09-2007, 12:32 PM
bukan hafal beb.............sweet memory:D

yg sad memory lagu mana plak?....:D :D

dino
13-09-2007, 01:06 PM
yg sad memory lagu mana plak?....:D :D

sad memoty ada gak beb....tp bkn rock kapak laaa.....:D

abahmu
22-09-2007, 03:24 AM
ni dia D'Riyadh....Akil Hayy la...skrg dia dh jd penceraman bebas dan telah mengeluarkan album nasyid...siap dpt double platinum lg tu....

M7GdS0Xw-nY

Baby
24-09-2007, 07:53 AM
:"> ahukernyaa lagu rock kapakkkkkkkkkkkkkk!!

Urmm.. hengat MP3 tadik haa... :( leh ahh donlot... uwaaa!!uwaa!!

kufat
24-09-2007, 11:32 AM
Yo la geng bg la link MP3 br la btul2 rock kapak...
Aku ada byk stok tp xtau camne nak upload kat sini...

kufat
24-09-2007, 11:35 AM
Ini link aku punya...lagu raya pon ada...tp kena reg dulu br bleh donlot...

http://dinms3.multiply.com/

Baby
24-09-2007, 11:43 AM
Ini link aku punya...lagu raya pon ada...tp kena reg dulu br bleh donlot...

http://dinms3.multiply.com/

:D haku ada multiply neh.. tapi tak donlot plak.... huhuhu...

tak mekap pun space multiply haku tue..:P

kufat
24-09-2007, 11:51 AM
:D haku ada multiply neh.. tapi tak donlot plak.... huhuhu...

tak mekap pun space multiply haku tue..:P

Add aku nnti aku accept ada la sdikit stok lagu aku upload kat sana...:D :D

putera04
17-10-2007, 04:18 PM
sunyi je thread nih tak der lagu rock lamer lamer lagi ker he he boleh upload kat sini :D

abas_6439
17-10-2007, 04:30 PM
sunyi je thread nih tak der lagu rock lamer lamer lagi ker he he boleh upload kat sini :D

putera....thread ni kan dah lama tak aktif....lalu,jgn lah aktif kan.....:D

dell
17-10-2007, 04:43 PM
kenapa mesti letak Rock Kapak ???

Kenapa tak Rock keris ke..rock kayu ke..rock lembing ke...

rock pisau ke...rockpedang ke...

goldtrader
17-10-2007, 04:47 PM
sebab pengasas die kumpulan kapak .. dalam kungfu hustle tu

tXEUrTzIW9g

abas_6439
17-10-2007, 04:48 PM
eeee.ganas betoi....tak kan sampai macam tu skali...beb

zuljaalaa
19-11-2007, 10:24 PM
pencabar Nash.. :D

pnmJKrO1YoE

SgtGaNaSz
19-11-2007, 10:31 PM
[QUOTE=zuljaalaa;738843]pencabar Nash.. :D



:eek: :eek: ...camne Nash nak cari makan kalau camnih gaya dia nyanyi...siot tol... :)) :)) ....

abas_6439
19-11-2007, 10:39 PM
lentuk habis......:D

http://www.youtube.com/watch?v=CreKbwMTZA8

shariff812
01-04-2008, 10:18 PM
naaaaaaaaaaaaak donlod laaaaaaaaaaaguuuuuuuuuuuu.............:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

thegreat
01-04-2008, 11:10 PM
apasal nama dia Rock Kapak ek..... leh citer sikit tak tuan tanah

rissa
01-04-2008, 11:12 PM
apasal nama dia Rock Kapak ek..... leh citer sikit tak tuan tanah

hai bang, sesat ke?

thegreat
01-04-2008, 11:13 PM
tu tanya tu nak kepastian jer....nanti leh bagi tau kat awak...

bengang2003
15-12-2008, 10:46 AM
up balik thread nih...

brozul
15-12-2008, 11:15 AM
wat format mp3 la baru layan...

arulgit
15-12-2008, 11:21 AM
kasila format mp3 baru power..

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:02 PM
dengar2 jer lah kat sini...heheheh

bellaluna
02-01-2009, 05:04 PM
suare mus mmg best lar. :)cgrock

http://www.youtube.com/watch?v=VQd110o_hUQ

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:06 PM
suare mus mmg best lar. :)cgrock

ada lagu rock kapak tu meh la masuk kan kat sini....gua ada bz skit le...:)cgrock

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:09 PM
baguih...memang sodap...sound pun sodap...tq..

Azrienaldinho
02-01-2009, 05:12 PM
rock kapak je? rock yg agak keras melampau x leh ker? huhuhuhu..

bellaluna
02-01-2009, 05:12 PM
ada lagu rock kapak tu meh la masuk kan kat sini....gua ada bz skit le...:)cgrock

nt aku korek2 lagu rock kapak taruk sini.

melayu ker english ker x kesah kan? :D:D

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:14 PM
nt aku korek2 lagu rock kapak taruk sini.

melayu ker english ker x kesah kan? :D:D

boleyy....janji kapak....wakaka...:)paid

little_lily
02-01-2009, 05:16 PM
boleyy....janji kapak....wakaka...:)paid

kalo def leppard kapak gak ke :-?

putat76
02-01-2009, 05:18 PM
kalo def leppard kapak gak ke :-?

sis kapak melayu sahaja la

Azrienaldinho
02-01-2009, 05:20 PM
huhuhu.. ni lagu aku layan kecik2 dulu sebelum berhijrah ke irama rock keras melampau..


http://www.youtube.com/watch?v=OMvI5022koI&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=oHVAj5X7LPM&feature=related


ntah mana gi tape diorg ni, 5,6 tahun lepas aku ada jumpe sebelum family aku pindah..

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:22 PM
rock kapak je? rock yg agak keras melampau x leh ker? huhuhuhu..

boleh masuk je....banyak pilihan nanti...kalau ada kumpulan Manowar pun best...hehehe

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:24 PM
sis kapak melayu sahaja la

ye betul...kalau melayu lagi baguih...:)cgrock

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:26 PM
lagu yg kan terjadi tetap terjadi tu...banyak kenangan daaaaaa....:((:((

putat76
02-01-2009, 05:27 PM
ye betul...kalau melayu lagi baguih...:)cgrock

bro tukar la tajuk tu jadi rock kapak je
aku ada dalam format mp3 je
yang videoclip ni tarak la

wak
02-01-2009, 05:27 PM
ffffuuuuulllaaaammmaaakkkkkkkkkk.... rock kapak tuuu...

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:29 PM
bro tukar la tajuk tu jadi rock kapak je
aku ada dalam format mp3 je
yang videoclip ni tarak la

ala..nanti aku tukau le....tak tukar pun x pe....:D

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:31 PM
ffffuuuuulllaaaammmaaakkkkkkkkkk.... rock kapak tuuu...

jangan main kapak sudeyy...masa raya korban jer bley guna...:))

putat76
02-01-2009, 05:31 PM
ala..nanti aku tukau le....tak tukar pun x pe....:D

ek tak melanggar hak cipta ke
kang kena saman lak

Azrienaldinho
02-01-2009, 05:34 PM
boleh masuk je....banyak pilihan nanti...kalau ada kumpulan Manowar pun best...hehehe

so, cradle of filth, dimmu borgir, therion dan seangkatan denganye bleh la ni.. huhuhuhu.. x pe la, layan rock kapak zaman kecik2 dulu la.. 2 lagu qiara tu aku ade je mp3nye.. huhuhu..

SgtGaNaSz
02-01-2009, 05:34 PM
ek tak melanggar hak cipta ke
kang kena saman lak

saman la youtube...heheheh

maibee71
02-01-2009, 05:51 PM
kumpula d'riyadh - Hanya Ketenangan...sekarang dah jadi Ustaz..ustaz Akill Hayy....suara tak tukar....sedap lagu nih...masuk hit carta skarang nih memang bleh menang nih...:D

M7GdS0Xw-nY

p/s : sarung tangan sebelah tu...jangan main2..ade berani ke?

Vokalist asal dia dolu nama Fazlee budak gopeng classmate aku masa form 5 kat subang jaya... Memang suara power.

shamil91
02-01-2009, 06:07 PM
pERH !!! LAYAN bEB rOCK kAPAK niH !!

SgtGaNaSz
02-01-2009, 07:01 PM
Vokalist asal dia dolu nama Fazlee budak gopeng classmate aku masa form 5 kat subang jaya... Memang suara power.

aku kot...sebab nama aku pun fazli jugak...:))

maibee71
08-01-2009, 04:18 PM
aku kot...sebab nama aku pun fazli jugak...:))

Ye keee??!! Tak silap aku si gopeng tu dah masuk belakang!:D

MasterZen
08-01-2009, 04:25 PM
nih kumpulam rockers lagu kekejaman...suara garau...dan masih main lagi kat singapore...tapi mamat nih gaya nyanyian dia klakar sikit...hehehe...takpe suare rock kapak tu...

p/s : kartun dalam video klip tu macam avatar jutaonefahmi versi ****** je...:D ...jgn marah ye...:D

Wa still simpan lg kaset band nie... sanggup carik kat victoria station pertama kompleks! :D

Uzyr R
12-01-2009, 11:46 AM
dah lama cari lagu yg
liriknya lebih kuarang mcm ni ' terdengar-dengar suaramu manja
mengguris jiwa yang dicengkam luka..
bila berpaling kau tiada di samping, yg tinggal kini hanya hati yang sepi..sendiri..'
lagu apa ek??siapa tau memang peminat rock 80/90an sejati..

iedaz
19-01-2009, 09:47 AM
dah lama cari lagu yg
liriknya lebih kuarang mcm ni ' terdengar-dengar suaramu manja
mengguris jiwa yang dicengkam luka..
bila berpaling kau tiada di samping, yg tinggal kini hanya hati yang sepi..sendiri..'
lagu apa ek??siapa tau memang peminat rock 80/90an sejati..
wah...;lirik jiwang x ingat..:)

SgtGaNaSz
19-01-2009, 10:11 AM
jiwang jgn tak jiwang

sick_66
11-02-2009, 11:16 PM
Bro bagi lagu Srikandi Cintaku..perghh :(( :(( :(( meleleh...
layanzzz

cari kat you tube..srikandi cintaku by serdang angel:)cgrock

inna
14-03-2009, 09:16 PM
tak sangka ekk..nick ganas la sangat tapi rupanyer jiwang gak kawan kita nih..sgtganasz..lagu takdir dan waktu (mega) takde ke..tq

SgtGaNaSz
20-03-2009, 12:40 PM
tak sangka ekk..nick ganas la sangat tapi rupanyer jiwang gak kawan kita nih..sgtganasz..lagu takdir dan waktu (mega) takde ke..tq

tak kenal maka tak cinta...ngeh ngeh...:p....nah amik satu lagu untuk inna comeyyy...:)cgrock:)paid


http://www.youtube.com/watch?v=vFhiGDfD0R0

takdir dan waktu (MEGA)

ExAvantz
20-03-2009, 12:58 PM
korang jangan gelak ye video clip nih....hehehhe...lagu memang pun power....perghhh...dulu jamming lagu zaleha dgn kekejaman ni memang layan gile...

http://www.youtube.com/watch?v=dpuiMgbtZ14

tergelak jugak aku bro kita nih nyanyi...excited..hehehe...

:eek::eek::eek::eek::eek:
ko tengok ... golek2 aku gelak tgk video ni

aku rasa laa bro dlm video ni mental laa
pasal tak dpt berlakon watak ultraman...
ko tgk seluar dia... cam ultraman...

:eek::eek::eek::eek::eek:

jap2...

nak golek lagi skali

:eek::eek::eek::eek::eek:

pastu korang tgk tang korus... nape dia terkinja2 camtu ?

lagi skali... adoiiiiiiiii

:eek::eek::eek::eek::eek:

SgtGaNaSz
20-03-2009, 01:02 PM
[QUOTE=ExAvantz;[/QUOTE]

hahaha....aku rasa kalau org lalu mestih berenti punye tengok shooting tu sampai habis....:)):))

ExAvantz
20-03-2009, 01:04 PM
hahaha....aku rasa kalau org lalu mestih berenti punye tengok shooting tu sampai habis....:)):))

aku takut org booo jek :eek::eek::eek:

SgtGaNaSz
20-03-2009, 01:05 PM
aku takut org booo jek :eek::eek::eek:

org camnih tak kisah kene boo...hehehe...satu dalam sejuta...:)):))

inna
20-03-2009, 06:24 PM
tak kenal maka tak cinta...ngeh ngeh...:p....nah amik satu lagu untuk inna comeyyy...:)cgrock:)paid


http://www.youtube.com/watch?v=vFhiGDfD0R0

takdir dan waktu (MEGA)

sgtganasz..macih bebanyak..inna dah layan lagu yg ganas kasik nih..macih banyak2..inna suka la..nanti2 inna nak mintak lagi leh tak, lagu lain lak:">:">:">

SgtGaNaSz
22-03-2009, 04:31 PM
sgtganasz..macih bebanyak..inna dah layan lagu yg ganas kasik nih..macih banyak2..inna suka la..nanti2 inna nak mintak lagi leh tak, lagu lain lak:">:">:">

sama2 inna nak lagi bleh pm lagik..hehehe...:p

SgtGaNaSz
25-03-2009, 09:57 AM
Ku tetap menanti-Lovehunter

http://www.youtube.com/watch?v=hHLlOUMPn54

BLOODSHED - Samarkand

http://www.youtube.com/watch?v=NW-TajgXPK4

kapak
21-11-2009, 04:37 PM
aku tgh cari video battle of the band terutamanya band syj. sesapa ada tolong pm yer.. tq :)

SgtGaNaSz
21-11-2009, 05:13 PM
aku tgh cari video battle of the band terutamanya band syj. sesapa ada tolong pm yer.. tq :)

wahh...bro..bebudak yg perform konsert rock kangkang tu power...terutama gitarist dia....kualiti bunyi gitar sama sperti dulu...aku rasa gitar turun temurun tu...hihihih...betul2 kapak...nak upload sini pun boleyyy gak tu...:)cgrock

SgtGaNaSz
23-11-2009, 06:29 PM
sapa ade video clip tu meh la letak sini.....

ogheklate
23-11-2009, 06:34 PM
http://www.youtube.com/watch?v=63b96PqQfnk

ogheklate
23-11-2009, 06:36 PM
http://www.youtube.com/watch?v=iKNZk7eh49I

SgtGaNaSz
23-11-2009, 06:49 PM
belantara nih abang aku cukup minat lagu dia....hari tu ada kluar kat muzik fm temuramah...rock selamba...tq bro....

SgtGaNaSz
17-12-2009, 01:32 AM
bump sikit....nak layan lagu jap....lama x dengar nih...huhuhu

SgtGaNaSz
18-12-2009, 12:53 AM
Kumpulan Crossfire - Bisikan

http://www.youtube.com/watch?v=Yy42J-zWBJY

Kumpulan Crossfire - Fikirkan

http://www.youtube.com/watch?v=41q9SxF-bC4

Kumpulan Crossfire - kasih berduka

http://www.youtube.com/watch?v=gS9sY5JkkGA

Kumpulan Crossfire - batu bersurat

http://www.youtube.com/watch?v=D2E16zzoy0A

SgtGaNaSz
18-12-2009, 01:03 AM
Kumpulan Crossfire - Bujang Di Rantau (Black Dog Bone)

http://www.youtube.com/watch?v=iMhKA_i_xx4

Kumpulan Crossfire - Pelangi Jingga (HQ Audio) SLOW ROCK
http://www.youtube.com/watch?v=3X0PtY9qnlI

Kumpulan Crossfire - Samudera SLOW ROCK

http://www.youtube.com/watch?v=QlxH3HbqZwY

Kumpulan Crossfire - Illusi Sebuah Mimpi

http://www.youtube.com/watch?v=oSDOOa-tIck

SgtGaNaSz
18-12-2009, 01:09 AM
Bahang Kota-Crossfire

http://www.youtube.com/watch?v=zhhpl1Q1Me4

Emosi-Crossfire

http://www.youtube.com/watch?v=Dd8KoMSsIKw

Ambisi-Crossfire

http://www.youtube.com/watch?v=kG12v_mInhk

Niyang
18-12-2009, 01:33 AM
http://www.youtube.com/watch?v=dpuiMgbtZ14

Oh sungguh tidak adil dunia ini....

wakakakak... aKU Harap mamat nih masih sihat dan berbahagia dgn insan tersyang..

Band nih aku rase salah pilih penyanyi la... terguling2 aku gelak wakakka

alisha_qistina
18-12-2009, 06:02 AM
ramai citan-citun kt CG nih....

fredo
18-12-2009, 08:53 AM
aramak bro...sarjan kembali mengganas,
gua selalu merindui lu bro......:)):)):))
ok juga tuuuuu...
:)cgrock
:)cgrock
:)cgrock

ayie206
18-12-2009, 10:27 AM
lagu asal by damasutera..
nyanyain balik by salemmm
syokkk gler lagu ni

http://www.youtube.com/watch?v=UiUfR0-rn24

SgtGaNaSz
19-12-2009, 02:39 PM
aramak bro...sarjan kembali mengganas,
gua selalu merindui lu bro......:)):)):))
ok juga tuuuuu...
:)cgrock
:)cgrock
:)cgrock


gua pun merindui lu juga.....senang2 call la bro....:)cgrock:)cgrock

ramai citan-citun kt CG nih....


tak semua cintan cintun tauu....:D



Oh sungguh tidak adil dunia ini....

wakakakak... aKU Harap mamat nih masih sihat dan berbahagia dgn insan tersyang..

Band nih aku rase salah pilih penyanyi la... terguling2 aku gelak wakakka

memang lawak oooo....lagu dah post awal2 tu yg ramai yg terguling2 tengok bideo dia nih.....tapi suara dia mantap gile itu je....heheheh

junior27
19-12-2009, 03:27 PM
try donload kat sini http://rockduludulu.blogspot.com/

anak_jatiperak
19-12-2009, 10:35 PM
Salam....lagu rock 80 an memang kapak

kapak
20-12-2009, 10:16 PM
Salam....lagu rock 80 an memang kapak

betul3

kapak tul diorang ni:))

kapak
20-12-2009, 10:19 PM
sape ada video battle of the band terutamanya kumpulan syj? susah tul nk cari video tu

kapak
20-12-2009, 10:20 PM
sofea - bunga padang pasir

http://www.youtube.com/watch?v=IkUVFmbVlO0

azanney
20-12-2009, 10:20 PM
nah amik..mesti dengar sampai abis..sampai abis tau...
http://www.youtube.com/watch?v=HVVtG3U5G5U

kapak
20-12-2009, 10:23 PM
Petikan daripada sebuah konsert rock ketika zaman kebangkitan muzik rock di Malaysia pada 1985.

http://www.youtube.com/watch?v=-8e_zjIPfN0

Ketika itu band Search belum mengeluarkan album (Cinta Buatan Malaysia dikeluarkan pada Ogos '85), projek Battle Of The Bands '86 belum terjadi, dan Sweet Charity pula telah menjadi legenda (album ke-6 Berita Gempa dikeluarkan pada 1985 sebelum berpecah dengan Ramli Sarip tidak lama kemudian)

kapak
20-12-2009, 10:23 PM
Petikan daripada sebuah konsert rock ketika zaman kebangkitan muzik rock di Malaysia pada 1985.

http://www.youtube.com/watch?v=-8e_zjIPfN0

Ketika itu band Search belum mengeluarkan album (Cinta Buatan Malaysia dikeluarkan pada Ogos '85), projek Battle Of The Bands '86 belum terjadi, dan Sweet Charity pula telah menjadi legenda (album ke-6 Berita Gempa dikeluarkan pada 1985 sebelum berpecah dengan Ramli Sarip tidak lama kemudian)

Pada permulaan konsert ini dapat dilihat kelibat band SYJ berjalan masuk, diikuti pandangan tempat duduk penonton yang penuh sesak. Betapa popularnya muzik rock ketika itu. Tapi ada sesuatu yang mengganggu penonton. Mereka menjerit "lampu, lampu, tutup lampu!", Rosdan menjawab "diorang tak bagi tutup, nak buat macam mana?". Sambil bergurau Rosdan menyambung "kalau kat Red Rooster boleh la tutup lampu". Pasti ada sebab tertentu lampu tidak boleh dipadamkan, mungkin untuk menjaga suasana kerana penonton terlampau ramai dan mungkin boleh mendatangkan kekecohan?

kapak
20-12-2009, 10:25 PM
sesapa ada koleksi video battle of the band 1985 tu tolong la share ye:D

vedder9
07-01-2010, 11:49 AM
ERmm...sapa ada link MP3 untuk lagu Bunga - Thomas...powerr gak lagu ni...

Layan.....

Ved dok cari Mp3 dia..sapa2 boleh tolong..???

Thanks


http://www.youtube.com/watch?v=G02tdo9W2ew

jincapit
21-02-2010, 05:26 AM
lagu2 yg aku layan masa zaman muda2 dlu.. banyak lagi kalau nak di ikutkan.. tapi kat sini aku listkan lagu2 yg memang susah kita nak dengar.. hampir hilang ditelan zaman.. dan mungkin ramai yg dah biasa dengar tapi lupa tajuk dan kumpulan.. aku kurang skit lagu2 heavy.. nie semua rock kapak slow.. :P


sejati - bila bunga dipetik org
sera - di badai asmara
zabarjad - karam
slash - taman astakona
mutiara - mutiara
menara - sayang
mercury - kamus asmara
lipan bara - moga sempurna
teja - kenagan ditaman cinta
kalahari - kesucian cinta tiada bandingan
olan - hiasan
desire - bias cinta
analisa - lakaran cinta suci
terarossa - gering
samudera - bila diburu kenangan
melissa - cinta utk nabila
meditasi - bidadari
medicine - rimba cinta
ilusi - segalanya ku terima
graviti - kau salju cintaku
gamma - bahang asmara
febians - eva natasha
dinamik - dilema rindu
damasutra - antara sutra dan bulan
bpr - air mata jernih
black rose - cinta abadi

p/s : nak pakai seluaq kena sarung plastik dlu kat kaki.. baru senang masuk beb.. wkakakaka.. penuh dengan kenangan..

myonline
21-02-2010, 10:46 AM
lagu lama2 ni lagi best layan...
siap burn dlm cd lagi..

SgtGaNaSz
06-03-2010, 12:41 AM
lagu lama2 ni lagi best layan...
siap burn dlm cd lagi..

burn cd?...bak mai la satu ketui..listkan lagu yg hang burn kan tu...bley kongsi2...hihi

SgtGaNaSz
08-04-2010, 12:27 AM
tak boley tido pulok....layan jap la lagu nih....jgn pulok lagu hantu...kang x bleh lelap terus...hihihi...

SgtGaNaSz
08-04-2010, 01:26 AM
Crash - Abadikan Salam

http://www.youtube.com/watch?v=GXws9_I3nlc&feature=related

Crash - Mahsuri

http://www.youtube.com/watch?v=8PBaskW5vzI&feature=related


p/s : inilah geng2 aku masa jamming dulu...sebabkan x nak lebih serius den terpaksa tarik diri...:D...sekarang ammar pun dah join handy black...dinz nih je still jumpa...hihihi...kenangan

SgtGaNaSz
08-04-2010, 10:58 PM
tak habih dengar lg nih..layanz jap....hihihi

TXT
17-05-2010, 09:04 PM
waaah
respek la sama TT
wa ingt xder thread rock kapak kat CG ni
rupa ny TT da buat
respek sama TT =D>

ni lagu feveret gua sepanjang zaman :)

http://www.youtube.com/watch?v=wmwYo5ueitg

TXT
17-05-2010, 09:10 PM
ni lagu mutiara lak
layan gak lagu ni :)

http://www.youtube.com/watch?v=LntvVaP6VKs

TXT
17-05-2010, 09:29 PM
ni lagi satu lagu feveret ku
layan je :D

http://www.youtube.com/watch?v=M_hy6aBiesw

kerunai
17-05-2010, 09:44 PM
kawe layan Naratu jah band mesia ni..heheh

TXT
18-05-2010, 07:53 PM
kawe layan Naratu jah band mesia ni..heheh

Naratu ap dia bro
x penah dgr pon
kalau ada video letak la sini
ley gak tgk :)

SgtGaNaSz
24-05-2010, 05:27 PM
Naratu ap dia bro
x penah dgr pon
kalau ada video letak la sini
ley gak tgk :)

thanks TXT...ade lg mai upload...ye la bro kerunai...apa naratu bro?...mcm naratiwat jer...hihihi...mai la upload...bleh sama2 layannnn...:D

ogheklate
24-05-2010, 05:35 PM
http://www.youtube.com/watch?v=iKNZk7eh49I&feature=related

yeahboy
24-05-2010, 05:36 PM
xpdc - mse zaman early trash kat mesia ni...spe ade...

BlackPepper
24-05-2010, 05:36 PM
try ni plak..

http://www.youtube.com/watch?v=2dxaSJMaTyc

TXT
24-05-2010, 05:37 PM
thanks TXT...ade lg mai upload...ye la bro kerunai...apa naratu bro?...mcm naratiwat jer...hihihi...mai la upload...bleh sama2 layannnn...:D

no hal la bro
gua tetap rock kapak :p

ogheklate
24-05-2010, 05:37 PM
Belantara - cubaan bukan satu
http://www.youtube.com/watch?v=_PGAv-k9t6c&feature=related

Belantara - Jebat
http://www.youtube.com/watch?v=HHiVIz0FcKo&feature=related

TXT
24-05-2010, 05:37 PM
xpdc - mse zaman early trash kat mesia ni...spe ade...

lagu ap bro
album mana

rizan
24-05-2010, 05:40 PM
xpdc - mse zaman early trash kat mesia ni...spe ade...

ni zaman awl ftg ngn cromok ni..xpdc pun naik zaman2 ni

TXT
24-05-2010, 05:42 PM
ni zaman awl ftg ngn cromok ni..xpdc pun naik zaman2 ni

letak la video kt sini bro
ley tumpang layan skali :p

rizan
24-05-2010, 05:56 PM
xpdc x la rock kapak sgt..rock kapak ni lebih pada heavy rock tp xpdc ni dah byk ke arah heavy metal huhu

http://www.youtube.com/watch?v=Z_ReDbCCVtM

TXT
24-05-2010, 05:57 PM
xpdc x la rock kapak sgt..rock kapak ni lebih pada heavy rock tp xpdc ni dah byk ke arah heavy metal huhu

http://www.youtube.com/watch?v=Z_ReDbCCVtM

yg ni pon layan gak :p

harriemaulana
24-05-2010, 05:59 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mEPS5c4is-M&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mEPS5c4is-M&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

yeahboy
24-05-2010, 06:00 PM
tp dolu2 dorg otai gak ar

rizan
24-05-2010, 06:00 PM
yg ni pon layan gak :p

heheh janji italy mau suppoort kuat skit:p

TXT
24-05-2010, 06:03 PM
heheh janji italy mau suppoort kuat skit:p

jgn off topik
nanti kena ban :))

xpdc pon start zaman rock kapak gak
cuma dorg ny genre lain skt

harriemaulana
24-05-2010, 06:05 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4fsbIbAt_mo&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4fsbIbAt_mo&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

harriemaulana
24-05-2010, 06:16 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qCTQ6enLGsM&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qCTQ6enLGsM&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Sape2 rockers pada tahun 1982 mesti tau lagu ni pnyer

TXT
24-05-2010, 07:30 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4fsbIbAt_mo&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4fsbIbAt_mo&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

lagu ni pon best gak

Musicaldeath_00
24-05-2010, 07:55 PM
http://www.youtube.com/watch?v=Y_VIdjfnmAo

harriemaulana
24-05-2010, 08:13 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/i6IO5EN49hY&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/i6IO5EN49hY&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ini la lagu yg mengimbau kembali masa aku dan si dia, masa tu sekitar 1991 aku
penah jammed lagu ni di river bank central market dulu:">

harriemaulana
24-05-2010, 08:29 PM
Aku mintak maaf kpd tuan pembuka thread krn salah parking ni... aku tak nampak pada mulanya ingat
koleksi semua lagu2 rock kapak antarabangsa.. rupenya lagu Melayu sahaja...
kalo mods nak delete pun takpe:)

TXT
24-05-2010, 08:44 PM
Aku mintak maaf kpd tuan pembuka thread krn salah parking ni... aku tak nampak pada mulanya ingat
koleksi semua lagu2 rock kapak antarabangsa.. rupenya lagu Melayu sahaja...
kalo mods nak delete pun takpe:)

bro edit je
letak link lagu melayu
rock kapak nyer :D

harriemaulana
24-05-2010, 09:18 PM
Mslhnye aku lagu2 rock Melayu ni tak brape tau sangat hehehe:D
kumpulan yg aku tau mslhnye takde plak dlm youtube ni spt
The Unwanted dan seangkatannya.

Kalo Sweet Charity boleh la

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wc8dj19PGiU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wc8dj19PGiU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Aku dah start ikuti music rock dan heavy metal ni dari tahun 1978 lagi... keseluruhannya lagu2 dari barat saja:)

harriemaulana
24-05-2010, 09:25 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/6D7h0rgnck4&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/6D7h0rgnck4&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Ok kita imbau kembali zaman Battle Of The Bands 1985

harriemaulana
24-05-2010, 09:28 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Hz6gO0WmQuI&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Hz6gO0WmQuI&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Mari berkaraoke bersama ELLA

harriemaulana
24-05-2010, 09:31 PM
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/X2C-VpgmPGA&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/X2C-VpgmPGA&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Bersama2 Rosdan Bloodshed (budak kampung aku tu)

harriemaulana
24-05-2010, 09:36 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xyv3TgUjCZI&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xyv3TgUjCZI&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Dulu kami biasa jammed sesama... masa tu Abu pun blom start main guitar lagi:D

TXT
24-05-2010, 09:45 PM
yang ni pon layan bro
no hal ny
janji rock :p

wak lan
24-05-2010, 11:29 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rRmdyWatRiI&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rRmdyWatRiI&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

wak lan
24-05-2010, 11:34 PM
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lg6iSj2wLeE&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lg6iSj2wLeE&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

irsaffy
24-05-2010, 11:41 PM
May - Mai Pen Rai

http://www.youtube.com/watch?v=fYjTmiz7JNo

wak lan
24-05-2010, 11:56 PM
Harapan - Wings

http://www.youtube.com/watch?v=AbvMb2Eo0w4&feature=related

:)cgrock:)cgrock:)cgrock

wak lan
25-05-2010, 12:09 AM
Biarkan berlalu -wings ( 1987 )

http://www.youtube.com/watch?v=eGnuU4LL37k&feature=related

LAYAN.....

wak lan
25-05-2010, 12:29 AM
jerangkap Samar - Wings:)cgrock

http://www.youtube.com/watch?v=xHraJq_olj8&feature=related

AmirLestari
25-05-2010, 02:00 AM
http://www.youtube.com/watch?v=gr0mVGMCvcU&feature=related

Lagu kump aku nie adalah diantara lagu yg paling byk ditonton di laman You Tube...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Nie buktinya...
- Mahligai Mu Dari Airmata Ku Lestari Total Views: 344,706

Lagu nie pun...

http://www.youtube.com/watch?v=pp0SqJCbcJ8&feature=related

Total Views: 409,468

Lagu nie jugak...

http://www.youtube.com/watch?v=HILPGIH59bI&feature=related

Total Views: 263,928

Lagu nie...

http://www.youtube.com/watch?v=3IsV2F-cI0A&feature=related

Total Views: 177,404

AmirLestari
25-05-2010, 02:25 AM
http://www.youtube.com/watch?v=z_ah6mey4II&feature=related

LESTARI - Sekelip Mata Kau Berubah ***klip terbaru***

BlackPepper
25-05-2010, 01:57 PM
http://www.youtube.com/watch?v=iivJKqVDXrQ

BlackPepper
25-05-2010, 02:00 PM
http://www.youtube.com/watch?v=Y9sHAitW1Ao&feature=related

BlackPepper
25-05-2010, 02:02 PM
http://www.youtube.com/watch?v=LN2yehvLGTw

BlackPepper
25-05-2010, 02:21 PM
may-suci

http://www.youtube.com/watch?v=4LRiaX_KXfM&feature=related

SgtGaNaSz
25-05-2010, 05:50 PM
salam...thanx to yg upload kat sini lagu2 rock kapak....mmg syiookk...tragis dgn kenangan....lagu search,may,wings saje je aku x upload...sbb nanti mestih org upload...baru skang ade org upload...ekekeke....lagi pun lagu dia banyak...takut x terlayan nak upload...thanx 2 ols....

e.k.
25-05-2010, 05:59 PM
errmm...mmg best Rock 80's there no rock like rock 80's

kalau ada program Rock selamba bulan 6 ni turun la semua old timer band sy kumpulan CROPOX akan back up MUS May & Ali Empire/Terra rossa/XPDC/, Affey Utopia maybe back up utk show lain

rock..terus rock hehehehe

http://www.youtube.com/watch?v=JZYy7IEgW-o

http://www.youtube.com/watch?v=0UG1itAzCRI

http://www.youtube.com/watch?v=NJK2Q5cAdmo

TXT
25-05-2010, 08:44 PM
errmm...mmg best Rock 80's there no rock like rock 80's

kalau ada program Rock selamba bulan 6 ni turun la semua old timer band sy kumpulan CROPOX akan back up MUS May & Ali Empire/Terra rossa/XPDC/, Affey Utopia maybe back up utk show lain

rock..terus rock hehehehe

http://www.youtube.com/watch?v=JZYy7IEgW-o

http://www.youtube.com/watch?v=0UG1itAzCRI

http://www.youtube.com/watch?v=NJK2Q5cAdmo

no hal bro
kalau xder aral
mesti sampai punya sana :p

BlackPepper
26-05-2010, 03:25 PM
layu di hujung mekar-rio

http://www.youtube.com/watch?v=qIuHLEZGp4k

BlackPepper
26-05-2010, 03:27 PM
fantasia bulan madu

http://www.youtube.com/watch?v=lzBYTiwAAgQ&feature=related

BlackPepper
26-05-2010, 03:28 PM
aku hanya serangga

http://www.youtube.com/watch?v=gDMEsRgDrHA&feature=related

BlackPepper
26-05-2010, 03:31 PM
dari sinar mata-bpr

http://www.youtube.com/watch?v=q7mllEIjpzA&feature=related

BlackPepper
26-05-2010, 03:32 PM
mithali cintaku

http://www.youtube.com/watch?v=06VGDSrdCqA

BlackPepper
26-05-2010, 03:38 PM
aku tak bersalah-pearl

http://www.youtube.com/watch?v=ctLzyFkUENE&feature=related

AMICO66
26-05-2010, 03:44 PM
http://www.youtube.com/watch?v=5bQK1Y0VOUM&feature=related

BlackPepper
26-05-2010, 03:44 PM
cinta pantai merdeka..original

http://www.youtube.com/watch?v=FzV13-Cq3s8&feature=related

TXT
26-05-2010, 03:46 PM
layu di hujung mekar-rio

http://www.youtube.com/watch?v=qIuHLEZGp4k

ni lagu feveret gak ni
best layan karok :p

SgtGaNaSz
27-05-2010, 01:34 PM
http://www.youtube.com/watch?v=z_ah6mey4II&feature=related

LESTARI - Sekelip Mata Kau Berubah ***klip terbaru***

Wahhh...baru aku pasan...rupanya nih kumpulan hang ye....bravo bro.....thanx bro.....:)cgrock:)cgrock

AmirLestari
27-05-2010, 04:39 PM
Wahhh...baru aku pasan...rupanya nih kumpulan hang ye....bravo bro.....thanx bro.....:)cgrock:)cgrock

Agak2nyer Kumpulan Lestari ni msh ader peminat ker lagik...???:(( :(( :((

SgtGaNaSz
28-05-2010, 12:31 AM
Agak2nyer Kumpulan Lestari ni msh ader peminat ker lagik...???:(( :(( :((

ape x de pulak bro...mestih ade punye tu...:)cgrock:)cgrock

hello4u
28-05-2010, 12:45 AM
erm........dulu suka gak rock axe ....skunk suka dangdut lakk......

fredo
28-05-2010, 12:52 AM
ape x de pulak bro...mestih ade punye tu...:)cgrock:)cgrock

aku pun minat lestari jg...
betul ke kump lestari ada buka kedai alat muzik kt
plaza alam sentral shah alam...
itu yg nak kepastian ni...:)cgrock
:-h

SgtGaNaSz
28-05-2010, 12:57 AM
aku pun minat lestari jg...
betul ke kump lestari ada buka kedai alat muzik kt
plaza alam sentral shah alam...
itu yg nak kepastian ni...:)cgrock
:-h

haaa...tu dia peminat dah mai...:)paid


p/s: sihat ke bro?...lama x dengar cito...

SgtGaNaSz
28-05-2010, 12:59 AM
erm........dulu suka gak rock axe ....skunk suka dangdut lakk......

ratu dangdut pun nak jd rock dah,,..hihih

TXT
28-05-2010, 01:02 AM
Wahhh...baru aku pasan...rupanya nih kumpulan hang ye....bravo bro.....thanx bro.....:)cgrock:)cgrock

ni betul2 ahli kumpulan Lestari ka bro

TXT
28-05-2010, 01:04 AM
Agak2nyer Kumpulan Lestari ni msh ader peminat ker lagik...???:(( :(( :((

mesti masih ada
peminat yg setia tetap ada :cool:

SgtGaNaSz
28-05-2010, 01:05 AM
ni betul2 ahli kumpulan Lestari ka bro

betul la tu...nanti dia lalu dia jawap la...hihihihi...

TXT
28-05-2010, 01:11 AM
betul la tu...nanti dia lalu dia jawap la...hihihihi...

wa bangga der kalau betul2 ahli Lestari join sini
mmg betul2 rock kapak

SgtGaNaSz
28-05-2010, 01:24 AM
wa bangga der kalau betul2 ahli Lestari join sini
mmg betul2 rock kapak

kene le bangga gak kan...mungkin ade lg kot yg menyembunyikan diri tu.....hehehhe...hang x upload lagi ke?...ekekkee

TXT
28-05-2010, 01:27 AM
kene le bangga gak kan...mungkin ade lg kot yg menyembunyikan diri tu.....hehehhe...hang x upload lagi ke?...ekekkee

harap2 dorg tonjolkan diri nanti :)cgrock
den da byk upload der
suma lagu feveret den
kalau ada yg da upload
den x nk astrok :p

fredo
28-05-2010, 01:36 AM
haaa...tu dia peminat dah mai...:)paid


p/s: sihat ke bro?...lama x dengar cito...

kalau rock kapak sihat...so aku pun sihat,,,:))

p/s aku kan silenth rockkk...:o
:eek:

TXT
28-05-2010, 01:46 AM
kalau rock kapak sihat...so aku pun sihat,,,:))

p/s aku kan silenth rockkk...:o
:eek:

rock kapak tetap sihat d hati peminat tegar :)

fredo
28-05-2010, 01:51 AM
kalu rock kapak 60an boleh masuk ke sargent...:D
rock kapak tetap dihati,tp rindu jg dgn rockkapak 60an.:((

TXT
28-05-2010, 01:57 AM
kalu rock kapak 60an boleh masuk ke sargent...:D
rock kapak tetap dihati,tp rindu jg dgn rockkapak 60an.:((

rock kapak 60an pon best
unik :)cgrock

SgtGaNaSz
28-05-2010, 02:07 AM
kalu rock kapak 60an boleh masuk ke sargent...:D
rock kapak tetap dihati,tp rindu jg dgn rockkapak 60an.:((

masuk je bro...dedah kan aje kalau ade...:)paid

TXT
28-05-2010, 02:08 AM
masuk je bro...dedah kan aje kalau ade...:)paid

kasi tampal kat sini je bro
terus wa ley layan :D

SgtGaNaSz
28-05-2010, 02:14 AM
kasi tampal kat sini je bro
terus wa ley layan :D

ehh..bukan aku le...fredo le...aku tgh layan lain nih...haha..:))

TXT
28-05-2010, 02:19 AM
ehh..bukan aku le...fredo le...aku tgh layan lain nih...haha..:))

ye la der
wa suruh bro fredo la tampal kat sini :D

SgtGaNaSz
30-05-2010, 12:37 AM
layan untuk mlm minggu...fuhhh

AmirLestari
31-05-2010, 10:31 PM
aku pun minat lestari jg...
betul ke kump lestari ada buka kedai alat muzik kt
plaza alam sentral shah alam...
itu yg nak kepastian ni...:)cgrock
:-h

Mmg benar kump Lestari ader buka kedai jual alatan muzik di Plaza alam sentral....:D :D :D

Sesapa yg nk beli alatan muzik jemputlah ke kedai kami yerrr...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Kalor nk diskaun pun no hal punyolah....set dulu per brg nk carik then call bro AmirLestari 013-2140062 utk nego rega...:-h :-h :-h

AmirLestari
31-05-2010, 10:35 PM
ni betul2 ahli kumpulan Lestari ka bro

Tak main la menyamar-nyamar bro...:"> :"> :">

e.k.
02-06-2010, 05:06 PM
http://www.youtube.com/watch?v=9Odh0Js2uoE

band cropox...(heheh promote band sendiri)

TXT
03-06-2010, 06:39 PM
Mmg benar kump Lestari ader buka kedai jual alatan muzik di Plaza alam sentral....:D :D :D

Sesapa yg nk beli alatan muzik jemputlah ke kedai kami yerrr...:)cgrock :)cgrock :)cgrock

Kalor nk diskaun pun no hal punyolah....set dulu per brg nk carik then call bro AmirLestari 013-2140062 begin_of_the_skype_highlighting**************013-2140062******end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting**************013-2140062******end_of_the_skype_highlighting utk nego rega...:-h :-h :-h

k la tu bro
Lestari masih ada lg :D

TXT
03-06-2010, 06:42 PM
Tak main la menyamar-nyamar bro...:"> :"> :">

skrg ni suma boleh bro :p
kalau cam tu k la
nice to meet u bro :D

AmirLestari
05-06-2010, 01:47 PM
skrg ni suma boleh bro :p
kalau cam tu k la
nice to meet u bro :D

Nice 2 meet u 2 bro...!:)cgrock :)cgrock :)cgrock

TXT
06-06-2010, 03:46 AM
layan beb lagu ni:)

http://www.youtube.com/watch?v=VnMzj6rOesk&feature=related