PDA

View Full Version : Van/lori pasar malam utk dijual/sewa


SgtGaNaSz
09-09-2007, 09:55 AM
ade sape2 yang berminat??....email eden sgtganasz_lee@yahoo.com....019-3939797 lee

tOksiak
15-09-2007, 01:42 AM
huh...mcm2 ada...berapa RM kalau sewa....n berapa RM kalau jual...mana tau kalau2 ada org nak....cuba bagi detail sket....

SgtGaNaSz
15-09-2007, 01:53 AM
huh...mcm2 ada...berapa RM kalau sewa....n berapa RM kalau jual...mana tau kalau2 ada org nak....cuba bagi detail sket....

orang yg sewa sebelum nih = RM650 sebulan....kalau ade yang nak sewa...saya bagi RM 590 sebulan....tapi sewa kene 7 bulan keatas...siap aggreement...bayaran untuk permulaan saya ambil Rm590 + road tax + insuran =RM 1010 ...total RM 1600... saya x amik untung pun....janji ade orang sambung....road tax insuran ade lagi 9 bulan.... kalau nak beli...bayar RM 6500...pastu sambung bayar 2 tahun 8 bulan....bulan2 cuma bayar RM xxx...nak tau PM je....sama2 untung...tq..

adar
15-09-2007, 05:54 AM
ade sape2 yang berminat??....email eden sgtganasz_lee@yahoo.com....019-3939797 lee

Bro, ni pickup jenis pe? daihatsu atau nissan? lokasi kat mana?

SgtGaNaSz
15-09-2007, 09:31 AM
Bro, ni pickup jenis pe? daihatsu atau nissan? lokasi kat mana?

jenis daihatsu hijet...1.3...lokasi ampang/sg besi/keramat...area lembah klang je.... :D ...

adar
16-09-2007, 05:21 PM
jenis daihatsu hijet...1.3...lokasi ampang/sg besi/keramat...area lembah klang je.... :D ...

owh..maaf la. org tua aku mmg tgh nak beli tp nak jenis nissan. dah tempah yg baru dlm RM 49K rasanya tp aku rasa membazir tu yg dok cari yg 2nd hand utk org tua aku.

SgtGaNaSz
16-09-2007, 05:24 PM
owh..maaf la. org tua aku mmg tgh nak beli tp nak jenis nissan. dah tempah yg baru dlm RM 49K rasanya tp aku rasa membazir tu yg dok cari yg 2nd hand utk org tua aku.

ooo...x pe...lori baru kene jaga tu....org tua bro meniaga ape?...lauk pauk ke?...lauk pauk nih memang best.masyukkk...takat RM49k tu berbaloi le....

mr_jk
19-10-2007, 03:52 PM
Tanye sket..... van ade lagi ke atau dah ade yang sewa

Kasyidi
28-10-2007, 12:49 PM
dah ada org beli @ Sewa ke...?

azamnetwork
28-10-2007, 02:14 PM
Bro , nak tanye lah...lori ko nie thn bile? kalau nak beli bagitau harga le...senang dikemudian hari terus tukat loan...ipar aku tengah cari lori cam nie....condition camana...maksud aku bagitau apa yg nak kena repair? thanks

SgtGaNaSz
30-10-2007, 09:50 AM
Bro , nak tanye lah...lori ko nie thn bile? kalau nak beli bagitau harga le...senang dikemudian hari terus tukat loan...ipar aku tengah cari lori cam nie....condition camana...maksud aku bagitau apa yg nak kena repair? thanks

ok,...sebenarnya aku tengah deal dgn seorang buyers...lori tu cuma clutch plate jer....aku repair semua tu...lori tu tahun 1998 ujung.....condition nbagus...lori tu kawan aku guna untuk kedai dobi dia je...skang dia dah beli lori baru...nanti kalau apa2 aku update kat sini...

missanne
08-01-2008, 10:32 AM
ermmm...nak tanye la..ade x contct orng yg nk sewa kn lori utk janggka masa pjg..actually my fiance nk start business..nk beli lori baru..dokumen x berape strong..for the beginning nk sewa lori dulu..lori yang di cari..x kisah ape model..tp nk 3 tan..wooden body..tq

SgtGaNaSz
08-01-2008, 10:39 AM
ermmm...nak tanye la..ade x contct orng yg nk sewa kn lori utk janggka masa pjg..actually my fiance nk start business..nk beli lori baru..dokumen x berape strong..for the beginning nk sewa lori dulu..lori yang di cari..x kisah ape model..tp nk 3 tan..wooden body..tq

kalau ada saya bagi tau...lori saya pun dah terjual...time kasih CG..:)cgrock

adam hakim
08-01-2008, 11:59 AM
lori sewa untuk sehari n 1 jam ader ker.?
kalau ader info tlg bagi tahu:)cgrock

amin_a_abdullah
17-01-2008, 11:13 AM
lori sewa untuk sehari n 1 jam ader ker.?
kalau ader info tlg bagi tahu:)cgrock

haa ada ada..kalo nk sewa van, ada. skali dgn driver. van vanette.


contact amin 0172115519. dijamin beres.
(available mulai 20/jan/08)

amin_a_abdullah
18-01-2008, 02:18 PM
assalamualaikum

ini maklumat kalo nk sewa van yer..yg terbaru nye :

sewa van skali dgn driver : RM150 (tak kira, ke mana saja-selangor atau luar negeri selangor seluruh mesia kecuali sabah sarawak).

minyak dan tol: ditanggung oleh penyewa

amin_a_abdullah
24-01-2008, 10:39 PM
van vannette amin

pakej2 yang ditawarkan

pakej A : sewa ikut jam (rm20 sejam)/ jika lebih masa lebih dari
8 jam,byr rm150shj.

pakej B : sewa sehari rm150shj


0196185963/0172115519 amin

SgtGaNaSz
24-01-2008, 10:47 PM
assalamualaikum

ini maklumat kalo nk sewa van yer..yg terbaru nye :

sewa van skali dgn driver : RM150 (tak kira, ke mana saja-selangor atau luar negeri selangor seluruh mesia kecuali sabah sarawak).

minyak dan tol: ditanggung oleh penyewa

wahh...itu hari baru je org tepon aku nak sewa van utk bercuti....terlambat sikit jer....tak pe...lain kali...

deepsilentz
13-02-2008, 06:53 PM
gua tgh ushar2 survey lori pasar malam nih..gua cuma xclear pasal prosedur pembelian lori jenis nih..time nk wat loan tu nk kene ada daftar perniagaan ker?or ada dokumen2 len lagi? sesapa tau explain kt gua...time kasey..:-?

SgtGaNaSz
13-02-2008, 07:19 PM
gua tgh ushar2 survey lori pasar malam nih..gua cuma xclear pasal prosedur pembelian lori jenis nih..time nk wat loan tu nk kene ada daftar perniagaan ker?or ada dokumen2 len lagi? sesapa tau explain kt gua...time kasey..:-?

kalau nak wat loan yg penting sekali mesti mau daftar perniagaan..kira macam kad pengenalan kita la....yg lelain tu macam biasa la...

applejulyron
10-12-2008, 11:26 AM
nak tanye lori daihatsu hijet 1300 hawker lorry(pasar malam ada lg tak...)

coz.. I tengah cari yang 2nd hand je..perjalanan pun tak jauh so x payah le beli yang baru....

tahun berapa,harga on the road dan down payment berapa ye...
urgent ni...

SgtGaNaSz
28-12-2008, 05:07 PM
nak tanye lori daihatsu hijet 1300 hawker lorry(pasar malam ada lg tak...)

coz.. I tengah cari yang 2nd hand je..perjalanan pun tak jauh so x payah le beli yang baru....

tahun berapa,harga on the road dan down payment berapa ye...
urgent ni...

salam...buat masa nih belum ade lagi...nanti kalau ade saya update dalam nih....:)cgrock

my.name.is.nad
28-12-2008, 10:54 PM
kalau nak beli cash terus tuka nama berapa ni ek ..?

SgtGaNaSz
21-02-2010, 11:49 PM
salam....untuk pengetahuan lori yg terjual tu aku dah amik balik...sbb org tu dah surrender....dan dah kena tarik dan hampir kene lelong...terpaksa la selamatkan dari kene blacklist....rabak gak....mungkin dibuka utk sewa akan dtg nih...so amik masa sikit utk buat balik lori tu.... any update aku update kat sini....