PDA

View Full Version : Pakej Lawatan Borong di Guangzhou dan percutian di Hong Kong (5 Hari / 4 Malam)


zasa121
18-01-2011, 12:55 PM
Pakej Lawatan Borong di Guangzhou dan percutian di Hong Kong (5 Hari / 4 Malam)
HARGA PAKEJ : RM2,300.00

Saya ingin mempelawa anda yang berminat untuk mengikuti kumpulan saya ke Guangzhou, Macau dan Hong Kong, China pada 15 hingga 19hb March 2011.

Harga termasuk:
- Tiket Air Asia
- Hotel 3*
- Visa (Single Entry)
- Makan pagi dan malam (Restoran Muslim)
- Pengangkutan di China
- Membantu menguruskan barang balik ke Malaysia
- Khidmat nasihat memborong di China

Selain dari melancong di Hong Kong,kita juga akan melawat tempat2 pemborong. Antara tempat yang akan dikunjungi:-
- Plaza borong pakaian berjenama - immitation
- Plaza borong kasut dan beg
- Plaza borong pakaian kanak-kanak
- Plaza borong pakaian dan peralatan sukan
- Plaza borong barangan elektronik
- Plaza borong fabrik dan tekstil


Lawatan ini sesuai untuk mereka yang ingin berniaga barangan China dan mempelajari selok belok memborong barangan di sana sambil melancong di Hong Kong.
Berminat?
Sila hubungi ZUL 019-3334115 atau ym az_zurro
email zasa5811@gmail.com

Budak_Pilah
19-01-2011, 12:08 AM
TT aku mcm berminat.Berapa harga untuk anak aku yang berumur 3 tahu lebih plak? tiket maybe full price..tapi tang bilik tu tak perlu charge kot sebab bleh share ngan aku n bini aku jer

zasa121
25-01-2011, 01:15 PM
TT aku mcm berminat.Berapa harga untuk anak aku yang berumur 3 tahu lebih plak? tiket maybe full price..tapi tang bilik tu tak perlu charge kot sebab bleh share ngan aku n bini aku jer

salam bro..takde masalah..cuma flight tu je kena tambah..yg lain2 kire bro berdua dgn wife jelah..

zasa121
25-01-2011, 01:16 PM
Assalamu'alaikum..

Pakej Lawatan Borong ke Guangzhou dan Percutian d Hong Kong (RM2,300.00)

5 Hari 4 Malam
Tarikh : 15 Mac - 19 Mac 2011
Harga Pakej termasuk :
tiket k/terbang, hotel, makan t/hari & malam, pengangkutan, visa, tambang cruise Pearl River dan tambang feri Hong Kong - Macau.

Bayar deposit RM1,000 untuk tempahan penerbangan...dan bakinya RM1,300 dibayar seminggu sebelum berlepas.

Itinerary:
15/3/11 (Selasa)
6.35 am - Berlepas ke Macau International Airport
10.15 - Tiba di Macau
1.30 pm - Tiba di bandar Guangzhou - check in hotel
- makan t/hari
3.00 pm - Ke Pusat kraftangan dan cenderamata
- Ke Pusat Barangan Elektronik - handphone dll
7.30 - Makan malam
9.00 - Menaiki cruise Pearl River

16/3/11 (Rabu)
9.00 am - Ke Pusat barangan kulit - handbag dll
12.00 - Makan t/hari
2.00 pm - Lawatan ke Masjid Abi Waqas
3.00 - Ke Pusat pakaian, jam, kasut
7.00 pm - Ke Beijing Pedestrian Street
9.00 - Makan malam

17/3/11 (Khamis)
9.00 am - Ke Pusat Aksesori wanita
12.00 - Makan t/hari
2.00 pm - Aturcara bebas

18/3/11 (Jumaat)
7.00 am - Bertolak ke Hong Kong
11.30 - Check in hotel, makan t/hari
2.00 pm - Aturcara bebas

19/3/11
9.00 am - Shopping
12.00 - Bertolak ke Macau menaiki feri
1.00 pm - Sampai di Macau..ke Venetian
3.00 - Ke Airport Macau
5.00 - Berlepas ke LCCT Kuala Lumpur..tiba 9.00 pm

* Aturcara ini hanya cadangan.boleh berubah mengikut kehendak peserta

Berminat boleh call ZUL 019-3334115
zasa_121@yahoo.com.my
ym: az_zurro

zasa121
26-01-2011, 11:19 PM
up satu kali!!

zasa121
27-01-2011, 01:09 PM
Assalamu'alaikum..

Pakej Lawatan Borong ke Guangzhou dan Percutian d Hong Kong (RM2,300.00)

5 Hari 4 Malam
Tarikh : 15 Mac - 19 Mac 2011
Harga Pakej termasuk :
tiket k/terbang, hotel, makan t/hari & malam, pengangkutan, visa, tambang cruise Pearl River dan tambang feri Hong Kong - Macau.

Bayar deposit RM1,000 untuk tempahan penerbangan...dan bakinya RM1,300 dibayar seminggu sebelum berlepas.

Itinerary:
15/3/11 (Selasa)
6.35 am - Berlepas ke Macau International Airport
10.15 - Tiba di Macau
1.30 pm - Tiba di bandar Guangzhou - check in hotel
- makan t/hari
3.00 pm - Ke Pusat kraftangan dan cenderamata
- Ke Pusat Barangan Elektronik - handphone dll
7.30 - Makan malam
9.00 - Menaiki cruise Pearl River

16/3/11 (Rabu)
9.00 am - Ke Pusat barangan kulit - handbag dll
12.00 - Makan t/hari
2.00 pm - Lawatan ke Masjid Abi Waqas
3.00 - Ke Pusat pakaian, jam, kasut
7.00 pm - Ke Beijing Pedestrian Street
9.00 - Makan malam

17/3/11 (Khamis)
9.00 am - Ke Pusat Aksesori wanita
12.00 - Makan t/hari
2.00 pm - Aturcara bebas

18/3/11 (Jumaat)
7.00 am - Bertolak ke Hong Kong
11.30 - Check in hotel, makan t/hari
2.00 pm - Aturcara bebas

19/3/11
9.00 am - Shopping
12.00 - Bertolak ke Macau menaiki feri
1.00 pm - Sampai di Macau..ke Venetian
3.00 - Ke Airport Macau
5.00 - Berlepas ke LCCT Kuala Lumpur..tiba 9.00 pm

* Aturcara ini hanya cadangan.boleh berubah mengikut kehendak peserta

Berminat boleh call ZUL 019-3334115
zasa_121@yahoo.com.my
ym: az_zurro


Masih ada kekosongan lagi utk trip kali ini..Mari reramai kite memborong!!:)cgrock

zasa121
28-01-2011, 10:48 AM
Masih ada kekosongan lagi utk trip kali ini..Mari reramai kite memborong!!:)cgrock

up satu kali utk pagi jumaat..:)

fyz_2006
28-01-2011, 11:04 AM
mmg menarik trip ni...
sbelum ni mmg dah wat trip mcm ni ke TT..???

kainlangsir
28-01-2011, 11:07 AM
kalo gonzo shj ada tak..


mmg tabiat warga CG tanya servis yg tak ditawarkan..ahhah :D

anuarul
28-01-2011, 11:09 AM
best ni...........

zijeann
28-01-2011, 11:17 AM
bajet brapa bro..??

zasa121
29-01-2011, 10:06 AM
mmg menarik trip ni...
sbelum ni mmg dah wat trip mcm ni ke TT..???

memang sejak 3 tahun setiap cuti sekolah kite pergi ke china untuk ambil pergi memborong..:)

zasa121
29-01-2011, 10:07 AM
kalo gonzo shj ada tak..


mmg tabiat warga CG tanya servis yg tak ditawarkan..ahhah :D


kain langsir..actually trip ni mmg utk gonzo ke tapi kita bagi extra lepak hong kong sehari..:D

zasa121
29-01-2011, 10:08 AM
bajet brapa bro..??

zijean,RM2,300 NETT..:)paid

zasa121
29-01-2011, 10:10 AM
Assalamu'alaikum..

Pakej Lawatan Borong ke Guangzhou dan Percutian d Hong Kong (RM2,300.00)

5 Hari 4 Malam
Tarikh : 15 Mac - 19 Mac 2011
Harga Pakej RM2,300 termasuk :
tiket k/terbang, hotel, makan t/hari & malam, pengangkutan, visa, tambang cruise Pearl River dan tambang feri Hong Kong - Macau.

Bayar deposit RM1,000 untuk tempahan penerbangan...dan bakinya RM1,300 dibayar seminggu sebelum berlepas.

Itinerary:
15/3/11 (Selasa)
6.35 am - Berlepas ke Macau International Airport
10.15 - Tiba di Macau
1.30 pm - Tiba di bandar Guangzhou - check in hotel
- makan t/hari
3.00 pm - Ke Pusat kraftangan dan cenderamata
- Ke Pusat Barangan Elektronik - handphone dll
7.30 - Makan malam
9.00 - Menaiki cruise Pearl River

16/3/11 (Rabu)
9.00 am - Ke Pusat barangan kulit - handbag dll
12.00 - Makan t/hari
2.00 pm - Lawatan ke Masjid Abi Waqas
3.00 - Ke Pusat pakaian, jam, kasut
7.00 pm - Ke Beijing Pedestrian Street
9.00 - Makan malam

17/3/11 (Khamis)
9.00 am - Ke Pusat Aksesori wanita
12.00 - Makan t/hari
2.00 pm - Aturcara bebas

18/3/11 (Jumaat)
7.00 am - Bertolak ke Hong Kong
11.30 - Check in hotel, makan t/hari
2.00 pm - Aturcara bebas

19/3/11
9.00 am - Shopping
12.00 - Bertolak ke Macau menaiki feri
1.00 pm - Sampai di Macau..ke Venetian
3.00 - Ke Airport Macau
5.00 - Berlepas ke LCCT Kuala Lumpur..tiba 9.00 pm

* Aturcara ini hanya cadangan.boleh berubah mengikut kehendak peserta

Berminat boleh call ZUL 019-3334115
zasa_121@yahoo.com.my
ym: az_zurro

up pagi sabtu:)cgrock

zasa121
31-01-2011, 11:38 AM
up pagi Isnin..hari terakhir untuk january 2011

msazmer
31-01-2011, 01:44 PM
salam, kami sekeluarga akan melancong ke guangzhou pada 21-26 Julai 2011..5 dewasa 2 kanak2.tiket pergi balik dh beli...

1.cuma skrg ni sy perlukan pemandu pelancong yg boleh bwk kami tour ke kwsn sekitar utk membeli barang2 secara borong..

2.mencari hotel dgn kadar yg terbaik..

kalo TT ada sediakan servis ni, boleh email quatation pada email sy
msazmer[@]gmail.com


tq

zasa121
01-02-2011, 09:24 AM
salam, kami sekeluarga akan melancong ke guangzhou pada 21-26 Julai 2011..5 dewasa 2 kanak2.tiket pergi balik dh beli...

1.cuma skrg ni sy perlukan pemandu pelancong yg boleh bwk kami tour ke kwsn sekitar utk membeli barang2 secara borong..

2.mencari hotel dgn kadar yg terbaik..

kalo TT ada sediakan servis ni, boleh email quatation pada email sy
msazmer[@]gmail.com


tq


maaf bro,kita cuma arrange trip semasa cuti sekolah jer..

Dagang2u
01-02-2011, 11:51 AM
salam, kami sekeluarga akan melancong ke guangzhou pada 21-26 Julai 2011..5 dewasa 2 kanak2.tiket pergi balik dh beli...

1.cuma skrg ni sy perlukan pemandu pelancong yg boleh bwk kami tour ke kwsn sekitar utk membeli barang2 secara borong..

2.mencari hotel dgn kadar yg terbaik..

kalo TT ada sediakan servis ni, boleh email quatation pada email sy
msazmer[@]gmail.com


tq

Salam saudara, untuk transport saudara boleh cuba search di google tentang perkhidmatan taxi di china..ada boleh booking van untuk sehari. saya pernah guna semasa ke beijing, saudara boleh minta driver yang boleh berbahasa inggeris sebagai tour guide, kos dalam 300-400 untuk 8jam....dan tambahan 40/jam.

untuk tempat2 di sana...sila layari travelchinaguide/guangzhou..banyak maklumat saudara boleh perolehi, dan gunakan google translate untuk translate ke bahasa mandarin supaya mudah untuk bagi pada driver taxi...

hotel juga saudara boleh cuba Lido Hotel kerana ia berdekatan dengan beijing lu ( pedestrian market ) waktu malam..hanya jalan kaki sahaja dan terdapat restoran muslim yang berdekatan.

wish u luck

zasa121
10-02-2011, 01:06 PM
jom ade lagi 3 orang lagi kuota..

ibn_wan
11-02-2011, 05:36 PM
harga ni tmasuk smua pakej ke?
tak ade caj tambahan?PM ye..

cyberalam
11-02-2011, 05:49 PM
teringin nk p trip2 camni.. kalau team lain kena p kursus dulu sblum bleh gi onsite.. yg ni xde ke tt.. insya Allah next time aku join..

msazmer
11-02-2011, 07:52 PM
Salam saudara, untuk transport saudara boleh cuba search di google tentang perkhidmatan taxi di china..ada boleh booking van untuk sehari. saya pernah guna semasa ke beijing, saudara boleh minta driver yang boleh berbahasa inggeris sebagai tour guide, kos dalam 300-400 untuk 8jam....dan tambahan 40/jam.

untuk tempat2 di sana...sila layari travelchinaguide/guangzhou..banyak maklumat saudara boleh perolehi, dan gunakan google translate untuk translate ke bahasa mandarin supaya mudah untuk bagi pada driver taxi...

hotel juga saudara boleh cuba Lido Hotel kerana ia berdekatan dengan beijing lu ( pedestrian market ) waktu malam..hanya jalan kaki sahaja dan terdapat restoran muslim yang berdekatan.

wish u luck

terima kasih tuan atas maklumat tersebut....insyaAllah saya cuba dapatkan...harap yang terbaik utk kami sekeluarga...:)paid

Usahawan Muda
13-02-2011, 06:06 PM
Utk hujung tahun nie ada x?
Dalam bulan 11 or 12 mcm tu.
Saya nak gi Disney Land skali...huhu.

zaidictc
24-02-2011, 04:01 PM
TT..maih buka untuk pendaftaran ke?..kalau tak sempat yang ini..bila lagi next trip?..terima kasih

luhur_lestari
24-02-2011, 04:55 PM
mari2...murah dah nie...

matrider
13-12-2012, 01:40 PM
salam...kalau utk taun 2012 cmane ? bile tarikhnya ??

FwiMfi
13-12-2012, 01:41 PM
terbaik nie tt

zasa121
14-12-2012, 09:23 AM
mari3..offer masih dibuka:D

imjustme
14-12-2012, 10:23 AM
wow. manarik

zasa121
15-12-2012, 10:02 AM
menarik pasti boomm