PDA

View Full Version : Tanah Dan Rumah Untuk Di Jual:ulu Yam Bharu,selangor.


cikgu
19-08-2007, 10:16 AM
Tanah dan rumah untuk di jual:Lokasi Ulu Yam Bharu,Selangor.

1.2 ekar dusun dengan pokok sudah berbuah.Kereta sampai ke dusun.

2.Rumah banglo 4bilik tidor 2 bilik air.Keluasan tanah 6000kps

3.Tapak rumah di kelilingi pokok buah buahan.Ada kemudahan air,talipon dan jalan tar.Keluasan 36000kps.

Info lanjut,hubungi:

Hj Mohd Nazam Bin Mohd Noor
Tel:0132091405

Mohd Nasir Bin Mohd Noor
Tel:0169481231

cikgu
22-08-2007, 02:20 PM
Tanah dan rumah untuk di jual:Lokasi Ulu Yam Bharu,Selangor.

1.2 ekar dusun dengan pokok sudah berbuah.Kereta sampai ke dusun.

2.Rumah banglo 4bilik tidor 2 bilik air.Keluasan tanah 6000kps

3.Tapak rumah di kelilingi pokok buah buahan.Ada kemudahan air,talipon dan jalan tar.Keluasan 36000kps.

Info lanjut,hubungi:

Hj Mohd Nazam Bin Mohd Noor
Tel:0132091405

Mohd Nasir Bin Mohd Noor
Tel:0169481231

Berminat??
Boleh contact Hj Mohd Nazam directly.
TQ

mattop
22-08-2007, 02:22 PM
bagi lah anggaran harga....

cam berminat nie... heheh..ehheh...

p/s
bayo pakai teleboss bole.... ahaks...

azhas71
23-08-2007, 03:49 PM
bagi lah anggaran harga....

cam berminat nie... heheh..ehheh...

p/s
bayo pakai teleboss bole.... ahaks...

hehehe pakai ewallet pon boleh tu tuan:))

znlftr
23-08-2007, 03:55 PM
tak mampu nak beli, maleh nak tanya harga.

saje nak up thread ni, support cikgu:D

znlftr
23-08-2007, 03:55 PM
bagi lah anggaran harga....

cam berminat nie... heheh..ehheh...

p/s
bayo pakai teleboss bole.... ahaks...
banglo tu boleh bukak Worthmart:D

mattop
23-08-2007, 03:58 PM
cikgu tak jenguk pun thread dia nie...

mentang2 ler mattop jer yg tanyer..... tak per lah....:(

banglo tu boleh bukak Worthmart:D

znlftr
23-08-2007, 04:02 PM
cikgu tak jenguk pun thread dia nie...

mentang2 ler mattop jer yg tanyer..... tak per lah....:(
la...cikgu kate kalu minat contact phone no tu,
bukan reply kat thread huhu:p

area tu ada air terjun tak?

mattop
23-08-2007, 04:04 PM
sunagai ada laaa.... air terjun tak der rasanye...

cikgu tau dah mattop ni sengkek.... kalau bgtau harga cam mampu nak blik... ahaks...

la...cikgu kate kalu minat contact phone no tu,
bukan reply kat thread huhu:p

area tu ada air terjun tak?

azhas71
23-08-2007, 04:15 PM
sunagai ada laaa.... air terjun tak der rasanye...

cikgu tau dah mattop ni sengkek.... kalau bgtau harga cam mampu nak blik... ahaks...

huhuuhuhu tuan tanah nie dok senyap pulak mana pi hehehehe tengah ayat dline kat teleboss ker

adamma
02-09-2007, 01:20 AM
haha mcm² la korang ni, emm dah jual ke tanah ni