PDA

View Full Version : [Nak Beli]gps terpakai


anakberudu
28-12-2010, 11:33 AM
sapa2 ada nak jual Gps terpakai boleh sms saya na,
harga saya berani range Rm200 termasuk pos ke langkawi
apa2 jenma gps pun takpe termasuk eksesori dia kalau ada
0173208005 sham

ahib0205
24-07-2012, 01:14 PM
tumpang thread ni lah

sapa ada gps yang tak dah tak guna tu apa kata PM saya harga nak jual berapa :D

lokasi shah alam

raikko5
24-07-2012, 01:19 PM
tambah lagi rm100... dah leh dpt gps baru......

eez99
24-07-2012, 08:16 PM
sapa2 ada nak jual Gps terpakai boleh sms saya na,
harga saya berani range Rm200 termasuk pos ke langkawi
apa2 jenma gps pun takpe termasuk eksesori dia kalau ada
0173208005 sham

Beli yg baru je bro..hahaha...kat sini pon ade eh bro?welkam to de klab.....igtkn kat LYN je....

hannuz1010
24-07-2012, 08:21 PM
aku ade gps..tapi chargernye mane tah aku letak..lama tak guna..amikla sape nak 150..

CH4
24-07-2012, 08:23 PM
aku ada gps yg proton exora bold punya ...bole ker jual

qarm
24-07-2012, 08:30 PM
aku ada gps yg proton exora bold punya ...bole ker jual

PM ambe berapa harga tuan nak jual

haki
24-07-2012, 08:33 PM
sy de nk jual..7inch.....PM sy klu berminat...tq

CH4
24-07-2012, 08:41 PM
PM ambe berapa harga tuan nak jual

pm harga demo....kawe tok reti nk letak harga

Sendiri
24-07-2012, 08:56 PM
TT aku nk jual leh ??
aku menang bis ari tu..
RM200 termasuk pos ke langkawi..

ahib0205
02-08-2012, 02:19 PM
TT aku nk jual leh ??
aku menang bis ari tu..
RM200 termasuk pos ke langkawi..

bump untuk sapa nak GPS :)paid

ahib0205
04-08-2012, 10:12 PM
sy de nk jual..7inch.....PM sy klu berminat...tq

barang dah sampai dah dah berjaya digunakan petang tadi :)cgrock

ahib0205
12-08-2012, 03:14 AM
sapa nak beli GPS 5''

baru guna 6 bulan

Papago X5 and X8.5 (latest map updates), Mapking , IGO dan lain-lain


RM250 sahaja

PM saya :)

ahib0205
13-08-2012, 06:17 AM
sapa nak beli GPS 5''

baru guna 6 bulan

Papago X5 and X8.5 (latest map updates), Mapking , IGO dan lain-lain


RM250 sahaja

PM saya :)


bump untuk siapa lagi yang tgh cari :)cgrock

dreamchaser
13-08-2012, 10:22 AM
aku nk cari.. pm aku sapa nk jual murah

bro drummer
13-08-2012, 10:26 AM
aku ada gps yg proton exora bold punya ...bole ker jual

exora bold pny?..bleh2....nk beli.siap charger kn?garmin?:)
http://images03.olx.com.my/ui/20/09/39/1336546256_372420039_1-Pictures-of--GPS-New-Exora-Bold.jpg

ahib0205
13-08-2012, 01:02 PM
sapa nak beli GPS 5''

baru guna 6 bulan

Papago X5 and X8.5 (latest map updates), Mapking , IGO dan lain-lain


RM250 sahaja

PM saya :)

Telah di BOOKED sehingga waktu berbuka puasa hari ni :)

adela1183
13-08-2012, 01:07 PM
gps berguna nak jalan rumah kawan2..

CID
13-08-2012, 05:18 PM
Telah di BOOKED sehingga waktu berbuka puasa hari ni :)

yg ni model pe bro

ahib0205
16-08-2012, 12:10 AM
yg ni model pe bro

model biasa-biasa je bro

dah SOLD dah :)