PDA

View Full Version : Anda Pembekal? Anda supplier? Mari kumpulkan supplier di sini


Pages : [1] 2 3 4 5

tim90
13-11-2010, 03:29 AM
salam maaf kalau thread ni da ade...

mari kita kongsi2 kt sini..dapat membantu satu sama lain :D

tq:)paid

amy@promatt
13-11-2010, 03:43 AM
http://www.youtube.com/watch?v=Ek-fXGkUkxc

Fresh Palm Kernel Shell
Origin : Malaysia (Johor)

SPECIFICATION
Moisture : 18% Max
Impurity : 3% Max
Fiber : 5% Max
Hard Shell : 90% - 95% Ma
Dirt's : 3% - 5% Max
Gross Calorific Value : 4100-4200Kcal/kg

DELIVERY
Ex-mill

PACKING
Lose / Bulk

QUANTITY
5,000 tons per month
Contract Period : 12 Months

PAYMENT TERMS
Daily / weekly Top Up System by cash / tt

PRICE
RM 140.00 per mt

dreamchaser
13-11-2010, 09:29 AM
Saya dari Nazrihashim Management And Consultant

Pembekal Sistem 1 Way SMS dan 2 Way SMS (http://nmc.bulksms2u.com)

Penjual Baju Branded Kanak-Kanak (http://www.ummiayah.com)

Jika minat leh SMS/Call : 0162031737 (Nazri)

tim90
15-11-2010, 04:30 AM
xde pembekal ke kt cg ni ek?sunyi je kt sini...

adil2604
17-11-2010, 08:00 PM
nak beli aksesori hp secara borong boleh pm

musashibest
17-11-2010, 08:41 PM
ooo..thread supplier berkumpullah ni ye. :)

wan9551
17-11-2010, 09:09 PM
xjadi deal...

musashibest
17-11-2010, 09:39 PM
mungkin supplier2 di sini boleh deal dengan peruncit2 di thread ni http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=105614 :)

ejokz
17-11-2010, 09:46 PM
Saya pembekal mesen photocopy canon n ricoh

musanganggun
19-11-2010, 07:30 AM
Musang Anggun Trading sedang mencari pembeli secara borong untuk kasut gladiator kulit.

Sila klik pada link saya dibawah untuk memilih model yang berkenan. MOQ = 25 pasang dan sangat sesuai untuk berniaga online dan secara kecilan.

http://img.hisupplier.com/var/userImages/2010-10/18/musanganggun_171634310_240.jpg

wbl4352@yahoo.com
07-12-2010, 02:46 PM
mane lagi supplier2 ni?

NIAGA PENDANT
07-12-2010, 07:32 PM
http://www.netbizpowerseller.com/images/hendricmohan/niaga%20pendant/HP-0104-8.jpg

DAPATKAN LOKET SAINS QUANTUM PADA HARGA YANG LEBIH MURAH DARI PASARAN DAN HARGA BORONG BAGI MEREKA YANG BERMINAT JADI AGEN KAMI. LAYARI http://www.niagapendant.com

A4 paper
07-12-2010, 07:39 PM
Kami menyediakan sevice cetak baju, emboidery dan iron on pada harga yang berpatutan mengikut permintaan.

Anda yang berminat boleh juga membeli T-shirt kosong dengan harga RM 10 sehelai untuk mereka yang berbisnes secara kecil-kecilan dengan minima kuntiti 100 pieces.

T-shirt kosong Rm 10 belum cetak 100 pieces
White, Red, Navy, Red, Black 100% cotton quality

T-shirt kosong RM 9 belum cetak 100 pieces
Green, Purple, Pink, Brown, low quality.

Kami juga menyediakan khidmat Cetak Banner untuk majlis atau perniagaan anda.

Sekaki Rm2.50 cash
guna L.O untuk sekolah2 Rm3.00

Jika melebihi 50 pieces kami akan menawarkan harga RM 2.00
tertakluk kepada order anda.

Terima Kasih


Berminat sila hubungi En Amir
014-7572519 jika ingin membuat tempahan.

Order sekitar Johor Bahru
Jika luar Jb dikenekan charge penghantaran.
Untuk 50 pieces charge penghantaran adalah percuma.

Saya juga pembekal buku-buku cerita fiction, novel, buku pelajaran dan buku kanak-kanak. Berminat sila berurusan terus di number yang tertulis di atas.

Tq.

enciklokman
07-12-2010, 07:54 PM
SAYA SUPPLIER PRODUK KESIHATAN DETOX FOOT PATCH, PREMIUM GOLD SLIMMING PATCH .

BOLEH LAWATI WEBSITE KAMI UNTUK DETAIL :


http://enciklokman.blogspot.com/

HARGA TERMURAH UNTUK SEMUA PENGEDAR DI MALAYSIA DAN ASIA TENGGARA!

http://enciklokman.blogspot.com/

Authentic
07-12-2010, 08:02 PM
Sy supply rokok elektronik..PM je..

gee-shock
07-12-2010, 10:10 PM
Saya menyediakan perkhidmatan

1. Sebarang jenis pencetakan dan premium gift seperti payung, mug, pen dsb nya

2. Dropship hp Nokia dan Sony Ericsson..

Sebarang pertanyaan boleh PM saya terima kasih :)

mcberi
07-12-2010, 10:52 PM
salam,
tuan ni pembekal atau pembeli?
saya memerlukan pembekal palm kernal...

mamaimran
11-12-2010, 01:40 PM
Pemborong diapers import melapor diri. Kalau nak dapatkan harga borong leh PM saya. :)cgrock

KakTi
12-12-2010, 01:06 AM
Asslamualaikum,

Sesiapa berminat utk berniaga t-shirt muslimah boleh dapatkan dari KakTi.

Utk stok terkini boleh lihat di sini http://gedung-tshirt-ummah.blogspot.com

http://1.bp.blogspot.com/_Rvm99GhjOLY/TCgwt2P3ExI/AAAAAAAAA8k/oio_oV58wV0/S1600-R/Header+Gedung+T-Shirt+Muslimah+ver+2+copy.jpg

golden_user2006
12-12-2010, 02:03 PM
supply bau2an
yg minat nak join bisness minyak wangi, terdapat pelbagai bauan tp sy fokus pd 26 jenis yg paling laku & ikut pasaran semasa

detail, kat banner siggy bawah tu.......harga borong
agen/pengedar diperlukan

IQmat
12-12-2010, 03:22 PM
Kepada yang berminta nak dapatkan hanger tudung 28 lubang boleh email kat saya . Nanti saya emailkan gambar serta harga pada yang berminat.

Kalau yang berada di sekitar sg. buloh, sri damansara , damansara damai,saujana utama , puncak alam , paya jaras, emkay dan sekitarnya saya boleh hantar hingga ke depan rumah.

email saya di muhamadsokeri@gmail.com
atau hubungi saya 012 2851398 (Mamat)

zieyha
13-12-2010, 12:24 AM
Saya pembekal:

(1)Nasi Ambeng:
Nasi Putih, Ayam Kicap, serunding kelapa, ikan kering, mee goreng dan sambal goreng

(2) Serunding kelapa
80gm: RM2
160 gm: RM4
240gm:RM6

(3) Homemade Donut Sejukbeku
Merupakan resipi keluarga..keistimewaannya , tepung donut sentiasa lembut wpun da lama digoreng...1 paket (10biji) RM3.00

Berminat dgn barang2 diatas boleh emel: authenticsingapura@gmail.com...kami bertempat di KL...

kami juga pembekal dan pemborong TUDUNG DAN KAIN ELA..tudung2 kami mengikut trend semasa spt di butik2 mahal..tp dgn harga yg jauh lebih murah dan berkualiti..harga borong yg sangat berpatutan dr RM11 -RM40 sehelai..berminat, sila emel ke glamouroussisters@gmail.com

naj2921
13-12-2010, 12:38 PM
cloth diaper..:D

rm20/pc ..MOQ 10 pcs:D:D

**free 2 inlet yer..

ape2..pm/email/sms..

idaman
14-12-2010, 11:46 AM
NAMA SAYA RAFIDAH. TINGGAL DI SHAH ALAM. SAYA PEMBORONG HANGER TUDUNG BIASA (28 LUBANG) dan HANGER TUDUNG BUTTERFLY (18 LUBANG)

BORONG SERENDAH RM13 HINGGA RM9.50.. MINIMA BORONG 10 PCS...


check kat sini yer... :D:D
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=163095

atau
http://idamanshop4u.blogspot.com/

REMEDY KARUNG GUNI
14-12-2010, 11:58 AM
As-Salam.

Kenalkan diri dulu...Aku Remedy....

walaupun aku punyai kerjaya tetap tetapi aku juga seorang pembekal. Setakat ini aku mampu membekal

idea-idea perniagaan terbaru,
idea perniagaan kreatif,
offline to online biz...
Bual cara perniagaan
Perniagaan @ Sembang kedai mamak
Yang paling penting....(Membekal idea biz...modal rm50...untung penat nak kira)

So...kepada sesiapa yang buntu, tepu, kusut, pusam, tandus dalam mendapatkan idea perniagaan, peluang perniagaan...ada modal tiada idea biz...ada biz tiada modal...dialu-alukan untuk hubungi remedy...

Mari kita berbual cara mengenai masalah anda...remedy sedia membantu...

Perkhidmatan ini semestinya ada caj....Siapa Remedy? jom hallo...016-6059088

rodie
21-12-2010, 03:54 PM
Salam nak mencelah sedikit..

Berhajat nak start bisnes baja n racun untuk kelapa sawit n getah..berharap sangat kot2 ada supplier kat sini yang boleh deal untuk long term..

rodie
21-12-2010, 03:58 PM
Salam nak mencelah sedikit..

Berhajat nak start bisnes baja n racun untuk kelapa sawit n getah..berharap sangat kot2 ada supplier kat sini yang boleh deal untuk long term..

gnomefan
21-12-2010, 04:03 PM
Salam,

Saya supplier untuk daging kambing/lembu/burung puyoh. Perlukan daging atau burung , boleh PM saya.

Tq.

joe_saipul
21-12-2010, 04:22 PM
JATIMAS UTARA ENTERPRISE

MEMBEKAL AIS KIUB SEKITAR ALOR SETAR.
SYARIKAT MILIK PENUH BUMIPUTERA PERTAMA DI ALOR SETAR

NAMA SYARIKAT :JATIMAS UTARA
KELUARAN :AIS KIUB
ALAMAT :LOT 1420 A/B,MUKIM KUBANG ROTAN,
LPN KS 6/1,JLN PUTERA.ALOR SETAR KEDAH
TELEFON :0125644185 ISHAK BIN MAT

KALAU NK AIS TU CALL LA SEKITAR ALOR SETAR :):):):D:D:)cgrock:)cgrock


KALAU NK MESIN AIS PUN BOLEH TOLONG DEAL

hakita00
21-12-2010, 04:38 PM
saya boleh bekalkan Maajun Perancang Kehamilan (MPK) dengan harga yang menarik.

Maajun ini dulunya dinamakan Maajun Anggun Bestari (MAB)

boleh masuk kedai maya saya

http://kedaiazira.blogspot.com

http://maajunperancang.blogspot.com

MASMONA
21-12-2010, 06:09 PM
usaha yg bagus

smnkamil
21-12-2010, 09:45 PM
supplier tak berapa banyak. ada thread untuk biz agent tak? kalau tau bagitau la. terima kasih.:)

fanlee
21-12-2010, 09:56 PM
aku mencari sape yg jual sparepart psp/ps2/xbox

eclipse
22-12-2010, 02:13 AM
kami saudagar timur enterprise
pembekal pakaian kanak2 terpakai/bundle dari US & JAPAN..
kepada sesiapa yg ingin berniaga bundle kanak2..bleh hubungi kami...

MrLED
22-12-2010, 02:55 PM
Salam,

Kami supply produk penjimatan tenaga elektrik melalui LED Lighting
dan juga water pump. Sebarang pertanyaan boleh email ke yusaini@smartgreentech.com.my atau call 1092899277.:D

Ombaq
23-12-2010, 09:53 PM
hi..salam perkenalan..kami Inaqi resources pembekAL BArangan Kraf, Perhiasan rUMAH SEperti Lampu, Pasu dan BUnga kering, Key chain dan handmade bag..boleh tgok produk kami di facebook: inaqi creative tau di blog kami
http://inaqicreative.blogspot.com
http://www.facebook.com/photo.php?pid=208708&id=133029260086593
http://www.facebook.com/photo.php?pid=208707&id=133029260086593

ejalmlk
23-12-2010, 09:55 PM
saya pembekal POPIA OTAK-OTAK yang segar serta LAZAT!!!!

alnisa
23-12-2010, 10:04 PM
salam kami AA AGRO SDN BHD .PEMBEKAL MAKANAN IKAN AIR TAWAR .UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA LAYARI www.aaagro.com.my/perikanan.html

addiaz
23-12-2010, 10:12 PM
Salam...sy pembekal

1.Permainan Remote Control Jet, Heli, Propeller plane dan aksesori.

2.Tungku Letrik

3.Pembekal peralatan perubatan spt Stim Sauna, tens dsb.

sila PM, YM utk sebarang pertanyaan lanjut.terima kasih

rampai
23-12-2010, 10:55 PM
nak tanya pada pembekal

kalau pembekal dapat kan seseorang untuk jadi stockist, macam mana biasa nya deal antara mereka?

peruncit ambik barang dulu dan bayar kemudian atau buat permulaan bayar dulu lumpsum dan lain kali bayar separuh2?

atau dapat harga discount?

atau ada macam2 cara lagi?

matalim
24-12-2010, 12:48 PM
nak tanya pada pembekal

kalau pembekal dapat kan seseorang untuk jadi stockist, macam mana biasa nya deal antara mereka?

peruncit ambik barang dulu dan bayar kemudian atau buat permulaan bayar dulu lumpsum dan lain kali bayar separuh2?

atau dapat harga discount?

atau ada macam2 cara lagi?

macam2 cara buleh

asal selamat dan adil :)

stride
24-12-2010, 12:59 PM
pembekal kuih2 melayu boleh contact aku..0196582786 ....

untuk tempahan kawin dan sebagainya..:-
a.kuih bakar
b.aneka talam
c. dan lain2 lagi

chilll.....untuk semua forumer

datuk harimau
29-12-2010, 03:01 AM
Testing 1, 2, 3...

datuk harimau
29-12-2010, 03:04 AM
Saje nak test... Selamat ke tidak...

Sesape yang ada sebarnag pertanyaan berkenaan Safety Equipment, boleh ajukan pada saya...

Mana yang boleh saya bantu, saya bantu...

datuk harimau
29-12-2010, 03:05 AM
macam2 cara buleh

asal selamat dan adil :)

Betul tu... Setuju... Upon Agreement...

saiful_bee2906
30-12-2010, 02:54 PM
Salam Semua,

Saya pembekal ikan keli dan ada ikan keli matang untuk dijual buat masa ni.
Kolam di Johor Bahru. Harga RM4.50/kg tetapi bergantung kepada kawasan dan jumlah tempahan (kene consider transportation cost).
Bole pm saya kalau berminat atau email saiful_bee2906@yahoo.co.uk

tq...

zainul9
30-12-2010, 03:03 PM
http://i295.photobucket.com/albums/mm128/zainul9/boranggalah2010.jpg

:)cgrock:)paid..
hubungi:

h/p: 019-574 9954
ofis: 05-891 4134
fax: 05-891 6267
email: zainal@spptsb.com

arieys
30-12-2010, 05:36 PM
saya pembekal t-shirt

azaz
17-01-2011, 10:47 AM
Saya adalah pengedar tudung hanger 28 lubang. Kepada yang berminat utk mendapatkan tudung hanger dengan harga borong, sila bawa keratan di bawah ke kedai kami di Setapak. Anda akan mendapat harga promosi - RM10 utk satu unit. Sesiapa yg tinggal di sekitar Lembah Klang , bolehlah datang sendiri ke kedai utk mendapatkannya. Bagi yg tinggal di luar Lembah Klang, boleh juga mendapatkan stok dengan cara pos. :)

http://img138.imageshack.us/img138/2448/promosihanger.jpg

MyEfanZ
18-01-2011, 01:49 AM
saper2 nak berniaga kerepek sedap parit raja, batu pahat
PM ler kawan :)

izack1981
18-01-2011, 02:24 PM
nak beli ps3 atau xbox secara borong pm aku...

Modal berape ni? Best gak kalo leh bukak bisnes game ni...:p:p

arjunawan
18-01-2011, 03:52 PM
Perlukan Produk2 MOSHA keluaran bumiputera? Sila klik pada siggy di bawah.

Produk MOSHA boleh didapati di KOHALAL, Medan Gopeng, Ipoh.

nisuh
18-01-2011, 04:03 PM
ada pembekal pasir sungai x kat sini..?
area Melaka, diperlukan agak segera..:">

riz_network
18-01-2011, 04:18 PM
salam semua,
aku pula jual gelang hand made yg tak ada magnet dan tak ada kuasa hehehehe
hanya untuk kelihatan bergaya je hehehe
harga rm5
klu berminat pm saya ok
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

hurairah01
18-01-2011, 05:22 PM
Saya pembekal kerepek. Sapa - sapa yang order kerepek ngn saya...leh pm saya kay.

kakianime
18-01-2011, 05:32 PM
SUPPLY ANIME


Saya seorng Kaki anime dan telah mengumpul DVD anime sejak 5tahun ...pelbagai cerita anime boleh saya supply kepada anda... anda juga boleh menjadi agen2 007 saya :) komisen boleh dirunding..hanya perlu carir customer...hantar order kpd sy..ACCEPT:)paid:)paid


p/s : skng dah keje..malas plak nak kumpul anime :) tu zaman bujang dulu..huk2

kakianime
18-01-2011, 05:34 PM
Harap2 xde Supplier MLM kat sini erk... xD

Dagang2u
19-01-2011, 04:04 PM
Salam TT, kami pembekal dan pemborong untuk pelbagai barangan daripada China...Kemeja berjenama,Pakaian Wanita & Kanak2, Kain Sutera, Cadar, Lampu hiasan dan lain-lain. Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

faizk
19-01-2011, 04:17 PM
klu ade sesape suplier brg it (toner) area selangor/kl leh la tglkn contact dlm inbox aku. nti opis aku nk beli toner leh aku roger2

SUKIMI_LUBE
21-01-2011, 11:35 AM
salam...
Kami dari syarikat Sukimi Lube (M) Sdn. Bhd. adalah pembekal minyak pelincir, gris dan macam - macam minyak lagi... (minyak hitam dll...)
Syarikat kami adalah syarikat 100% bumiputera (bumiputera sepenuhnya)...

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=203575&highlight=sukimi

roslinda
21-01-2011, 12:28 PM
As salam,

saya pembekal produk microsoft/ atau pelbagai software, cloth diapers, kuih siput, dan ubat kampung resdung dan wanita .

ilhamic
21-01-2011, 07:29 PM
saya pembekal jaket korporat jenama BOSS, yang berkualiti...

Harga murah sahaja ditawarkan.!

lawati saya diweb jualan:

http://jaketkorporat.webs.com

ilhamic
21-01-2011, 08:02 PM
saya pembekal jaket korporat jenama BOSS, yang berkualiti...

Harga murah sahaja ditawarkan.!

lawati saya diweb jualan:

http://jaketkorporat.webs.com

digitalproduk
21-01-2011, 09:48 PM
SESIAPA BERMINAT DENGAN PRODUK CERGAS MINDA

HARGA MURAH

LIHAT

http://cpintrass.com

http://cpintrass.com/imej/cpintrass10.jpg

agen klik sini

http://cpintrass.com/agen.html

digitalproduk
21-01-2011, 09:51 PM
download katalog

http://cpintrass.com/katalog1.zip
http://cpintrass.com/katalog1.zip

terima kasih

slayer7815
21-01-2011, 10:00 PM
saya pembekal kopi susu kambing (MEDIC GOAT) akan berada dipasaran pada bulan 2 ini ... kepada sesiapa yg ingin menjadi pengedar boleh PM saya heheheheh

golden_user2006
21-01-2011, 10:21 PM
saya pembekal jaket korporat jenama BOSS, yang berkualiti...

Harga murah sahaja ditawarkan.!

lawati saya diweb jualan:

http://jaketkorporat.webs.com

dah menjd trend krang ni.......ber'jaket'....
baguz2, ado option memilih

firdausah
27-01-2011, 10:38 PM
salam cg semua,

kami merupakan salah sebuah sykt pembekal bg toner n catridge,chemicals for experiment or research n lab equipments..sila kontek sy:-
email : inotechservices@gmail.com
hp: 019-9805459
tel/fax: 03-9200 8600 (attn firdaus)
nme: firdaus bin abdullah hashim

klu ade sape2 yg ingin dptkn list harga sila email or fax. kami akan memberikan harga terbaik dan servis yg mantap...terima kasih

hairul181
28-01-2011, 12:09 AM
salam

saya adalah pembekal pakaian kanak-kanak direct dari china

baby gap pyjamas RM13@pairs T&C apply

paling murah di pasaran

sesuai utk mereka yg ingin berniaga online secara kecil-kecilan

utk katalog/pertanyaan emailkan kepada thekiddyworld@gmail.com

looking fwd to do business with you.

thekiddyworld.blogspot.com

pyan.software
28-01-2011, 12:22 AM
Salam kepad seluruh warga CG :)cgrock:)cgrock.

Kami dari INVENTION ENT. mempunyai pengalaman luas dan boleh supply barangan ITC, sama ada pelbagai jenis printer, monitor, desktop dan laptop yang terdiri dari pelbagai jenama seperti Apple, Acer, Lenovo,ASUS, Samsung, Canon, HP, Buffalo. Belkin dan mcm2 lg.

Selain itu juga kami juga boleh supply pelbagai jenis software. Antaranya Adobe/CS5, Autodesk/CAD, Apple Final Cut/Logic Studio, Sony Vegas, Microsoft Office/Windos/Mac:Office 2011, Roxio Toast 10 dan pelbagai jenis software antivirus serta mcm2 lg sofware.

Kami juga terlibat dlm bidang multimedia design, advertising, publishing dan printing.

Jika nak beli atau nk khidmat nasihat atau saja2 nk tanya harga, just e-mail ke;
invention@gmx.com atau pyan.software@gmail.com

atau lebih mudah lg sms terus ke no. 019.611.8047

mystiqueen
30-01-2011, 11:11 PM
Saya boleh membekalkan buku2 baru fiction dan non fiction berbahasa inggeris dengan harga diskaun serendah 15% dr harga pasaran. Untuk diskaun yg lebih tinggi,minimum belian 10 title boleh campur2.
Untuk list buku, sila lawati blog saya http://books-2u.blogspot.com

elmotron
30-01-2011, 11:47 PM
saya membekal semua yang ada di siggy tu :)

ahib0205
31-01-2011, 01:19 AM
Saya pembekal Air Zam-Zam 10 Liter

Hubungi 013-2785 103 :)

elmotron
31-01-2011, 01:27 AM
membekal customize keychain/hp strap...

modal pon murah je... x mahal... untung alhamdulillah masyuk... tgk market price kat tempat korg la...

ekmal
31-01-2011, 12:28 PM
Kami sedang mencari Pengedar BGnetwork™. Pakej bagi stokis negeri RM5,000 dan bagi pengedar daerah RM1,000 . BGnetwork™ menampilkan 100% produk makanan segera terbaru di pasaran hasil kerjasama dengan syarikat FaS Delicious Foods. Antara produk terbaru kami Patty Burger, Bologna, Sosej Cili Padi, Nugget dan beberapa produk citarasa baru yang akan menyusul dalam tempoh 3 bulan akan datang.

Berminat? Dapatkan borang permohonan daripada Ekmal (019-5650516), oblong.perak@gmail.com . Pihak kami akan menilai setiap permohonan, buat permulaan kami menumpukan kepada kawasan berdekatan Seri Kembangan, Selangor.

http://sempoioblong.blogspot.com/2011/01/pengedar-bgnetwork.html

Hatizal
28-02-2011, 02:38 AM
Saya dari Cekal Niaga membekal pelbagai jenis kasut untuk kegunaan rasmi, keselamatan dan taktikal, kasut wanita dan lelaki dan lain-lain untuk agensi kerajaan dan swasta.

MOQ: 30 pasang ke atas.
Mempunyai Lesen Kewangan Berdaftar Dengan MOF bagi Sub Bidang berkenaan

Hatizal Ab llah
019-6645735
Cekal Niaga
Taman Perindustrian Bukit Serdang

http://i130.photobucket.com/albums/p254/manasikanak/safeguard-safety-shoes-1.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p254/manasikanak/militaryshoe.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p254/manasikanak/SafetyShoe.jpg
http://i130.photobucket.com/albums/p254/manasikanak/nurseshoe.jpg

Hatizal
28-02-2011, 02:42 AM
Cekal Niaga merupakan pembekal dan perkhidmatan menjilid buku untuk agensi kerajaan dan swasta dengan kadar yang sangat berpatutan. Berminat sila hubungi saya Hatizal 019-6645735 / hatizal@fotomomo.com bagi quotation.

ryuuko
28-02-2011, 09:59 AM
saya ada bekalkan liquid detergen, softener, bleech (20 ltr/10 ltr/ 5 ltr), comercial washer, dryer (wiring + piping installation), coin operated washer/dryer atau apa2 berkenaan dobi tapi dalam sabah aje... terutama sandakan...pm jer kalau nak tau lebih lanjut..

hurairah01
28-02-2011, 10:05 AM
Wak Yah kerepek ada menjual kerepek pisang sedap.

Setengah kilo = RM5.00.

KilangCetak
28-02-2011, 10:09 AM
AZCM (AZ CREATIVE MANAGEMENT), kami membekal peralatan pentas/acara termasuk khemah, booth, sound system dsb. juga membekal pakaian dan kelengkapan sukan.serta khidmat percetakan BUMIPUTERA.

berdaftar MOF...:)

ed_zero
28-02-2011, 12:12 PM
banyaknya suplier2 di CG ni..huhu..:)cgrock:)cgrock

blink_182
01-03-2011, 02:29 PM
aku main jc jer

leh pm aku or sms k

chaphoo
01-03-2011, 03:00 PM
saya membekal MYGREENOIL!!!!,,,

:D:D:)cgrock:)cgrock:D:D

fieza77
02-03-2011, 05:17 PM
Assalamualaikum...baru jer join/ reg grup nie..saya pembekal barang hospital dan makmal..saya kat shah alam sec 7..ada lesen MOF dan Bumiputra..co sendiri tak de share patner..per per hal contct saya 012 341 12 17 <:-P<:-P



Rgds,

Ana Metraniaga

mrfs1978
02-03-2011, 05:36 PM
bagus thread nie.....

Mie2010
03-03-2011, 09:24 AM
makanan sejuk beku & coklat.
klik siggy kt bwh ye..

Rimau_jatae
05-03-2011, 06:06 PM
Assalamualaikum...baru jer join/ reg grup nie..saya pembekal barang hospital dan makmal..saya kat shah alam sec 7..ada lesen MOF dan Bumiputra..co sendiri tak de share patner..per per hal contct saya 012 341 12 17 <:-P<:-P



Rgds,

Ana Metraniaga

Blh tanya fieza bekal barang hospital?jenis apa tu?air garam ke?:)

arjunawan
05-03-2011, 09:09 PM
Kopi Dagang Resources (M) Sdn Bhd yang terkenal dgn brand MOSHA akan berada di Terminal Makanan Negara (TEMAN) Gopeng, Perak pada 24 Mac - 4 April 2011.

Rakan-rakan di perak, kedah, selangor dan lain-lain dijemput hadiur bagi mengetahui dan mengenali MOSHA dgn lebih dekat lagi... datang ler dan try sendiri MOSHA ice blend dan produk2 lain...

trustunit
08-03-2011, 01:53 AM
Preloved - RM10,RM15,RM20,RM25

Chic tops,Molitting Bra,Cheongsam and more; GOOD CONDITION!!GREAT PRICE! Shopping Paradise
Need to clear everything, You may have a look at mine - updated - everything below RM30
Preloved - Molliting Bra+Cheongsam, Kebaya, Silk N Baju Kurung ,Top, Blouse, Dress, Cardigan N Sports Wear ,Hot N Sexy ,Corporate N Office Wear ,Cheong Sam ,Lingeries N Nighties ,Accesories ,Wedding Dress ,Fashion for Kids ,BedSheets N Comforter and many more and PM me if interested, some of them sold. Others will be uploaded soon.
Thanx

at my blog shop
http://clothingavenue.blogspot.com

smiler
09-03-2011, 03:58 PM
Pelbagai produk dijual secara borong..murah ..dan berbaloi-baloi. MOQ nya sedikit sahaja. Hanger 28 Lubang, Shoe Organizer, Car Seat Organizer, Spy Pen, Spy Watch, Payung Pelangi, Payung Rose, Lampu Tidur Apple dan macam2 lg. Lehlah jenguk2 blog saya KAT SINI (http://afhwenterprise.blogspot.com/) or klik kat signature bawah ni.

cikgusimple
09-03-2011, 04:52 PM
saya pengedar syarikat public gold dan gcp..

antara produk yg dijual :

Gold bar,dinar,silver,barang kemas 916,da barang kemas 999..

nk tmbh info..blh baca di kedai maya saya ..klik di siggy..

jual beli dengan ilmu.. :)

trustunit
10-03-2011, 02:22 AM
sesapa yg berminat nak beli... leh visit blog :-
http://8dragon.blogspot.com/2011/01/hot-pepper-security-spray_16.html

Hot pepper spray is a great self protection and defense device against all kinds of disturbances such as robbery, lechery, rapist, road-hog, kidnapper, violent animals, and etc. it fits easily in pocket or purse. Compact design and finger grip dispenser are easy for emergency use. It stops the attacker and slams their eyes shut for 20-30 minutes while you safely get away and looking for helps. Always stay alert and get prepared when walking alone at night, using elevator, or sense of insecurity.

MALAYSIAN LOCAL PRODUCT

Another production objective of this product :

1. PREVENTIVE FROM RAPE CASE
2. PREVENTIVE FROM SNATCH THIEF OR THIEF
3. PREVENT FROM ROBBED
4. REDUCE CRIME ON WOMAN DRIVER
5. AVOID KIDNAPPING CRIME

Or email us at : eightdragon at ymail.com

mronizuka
10-03-2011, 04:58 PM
Kami pembekal daging puyuh beku,induk puyuh,benih anak puyuh dari kedah, sesiapa yg berminat untuk membeli atau menjadi pengedar boleh PM sy. Untuk maklumat lanjut sila lawat blog sy di FN PUYUH (http://fnpuyuh.blogspot.com/)

MrSempoi
14-03-2011, 04:18 PM
pembekal accessories kenderaan utk

tingkatkan performence ..
bagi penuh meter atas dashboard..
bagi make up kete...

skadar supply barangan .. installation x dibuat

cemarabiru
14-03-2011, 06:19 PM
pengedar busana muslimah bersulam
untuk sampel layari http://www.cemarabiru.com
setiap bulan ada design baru.
borong minimal 10helai.
emel: rlina_g@yahoo.com
inna 019-2166255

KilangCetak
14-03-2011, 06:39 PM
wah, ramai pembekal di sini..:)

bagus2...

arjunawan
14-03-2011, 11:17 PM
Mencari serbuk coklat utk minuman harian anda atau berniaga minuman di gerai2 atau restoran?

Atau mencari supplier serbuk coklat keluaran BUMIPUTERA?

Tak perlu cari lagi... Dapatkan dari arjunawan...

sila PM sy utk keterangan lanjut.

MAR Trading
15-03-2011, 02:00 PM
Salam..

Saya menyediakan service mencetak cenderahati seperti corporate gift, personalise mug, mouse pad, keychain, photo cushion dan pelbagai lagi.

Saya juga bleh supply pada kedai2 cenderahati yang berminat.

Jika berminat bleh PM @ email saya.

ayie147
19-03-2011, 12:33 AM
kalau ade SUPPLIER kasut berjenama sila PM sy ye..
sy minat nk buat pre-order..tq
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

alex
19-03-2011, 12:44 AM
Salam. saya membekal web pengiklanan | Susu HiGoat | Pad Herba Harga Runcit

cth :
Promosimudah.com (http://promosimudah.com)

isyida
19-03-2011, 12:52 AM
saya dealer emas gcp & public gold.. boleh join sekali tak

dsufira
19-03-2011, 03:35 PM
sy pembekal detox foot patch dan sabun susu beras citra

vc2216
19-03-2011, 04:59 PM
Hi semua saya Ahmad, Business Marketing Engineer dr Dynamic Pro Sdn Bhd

Nature of business : Supplier, Distributor, Repair & Maintenance of Electrical & Electronic Engineering

Untuk semua jenis industri hospitality(hotel,resort dsb),Commercial (rapidkl, boustead, ytl)

dakwan
20-03-2011, 11:38 AM
Hi. Saya Wan .Pembekal baju kaftan a.k.a baju kelawar bercorak batik yang berkualiti.
Harga borong baju kaftan yang tiada lengan ,rm25 sehelai - minima 10 helai. Harga pasaran rm35

Harga borong baju kaftan ada lengan ,rm28 sehelai - minima 10 helai. Harga pasaran rm38

Jangan malu, jangan segan , hello/sms saja 0136823369 - wan

3keris
21-03-2011, 09:33 PM
salam...area penang ade tak?:)

zanie lab
21-03-2011, 11:01 PM
Saya membekal glove dan face mask.

-Nitrile Glove
-Latex Glove
-Face mask, 3-ply, tie-on, with nose guard.

Sang Sapurba
21-03-2011, 11:57 PM
Salam nak mencelah sedikit..

Berhajat nak start bisnes baja n racun untuk kelapa sawit n getah..berharap sangat kot2 ada supplier kat sini yang boleh deal untuk long term..

sy ader kenal pembekal baja dan racun nih..bleh la nak tolong kenal kan..area peneng..da send msg dah..

zanie lab
25-03-2011, 07:35 PM
Syarikat saya adalah pembekal barangan makmal jenama Hettich. Sila lawati laman web www.marislinkenterprise.webs.com atau email ke marislinkenterprise@gmail.com untuk sebarang pertanyaan.

Syarikat kami juga menyelengara (service) mikroskop.

https://lh5.googleusercontent.com/-L1OiiFo84fc/TYyIGNh07aI/AAAAAAAAAHk/EjZcU2FZcM8/s1600/h4.bmp

website : www.marislinkenterprise.webs.com
email : marislinkenterprise@gmail.com

backlink
28-03-2011, 12:19 AM
Hai CG, saya pembekal produk makanan JALEN, ini email saya backlinkmarkets@yahoo.com

KilangCetak
28-03-2011, 12:28 AM
Poster:
http://img838.imageshack.us/img838/4082/bannerrvy.jpg

Blog: pasarcendawan.Blogspot.C0m

Thread CG: http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=219423

lovelornprincess
28-03-2011, 10:49 AM
Salam warga CG,

Kami merupakan pemborong dan pengimport kain sulam dari toko tanah abang, indonesia. Butik2, pengedar kain, Owner kedai jahit yang memerlukan kain pasang untuk menjahit baju, orang2 perseorangan yg baru nak start bisnes, student yg sanggup keluar modal bawah RM1000, agen2 yg ingin tambah pendapatan sampingan,kepada sesiapa sahaja yang berminat ingin berniaga secara kecil-kecilan atau besar-besaran telekung sulam serta kain pasang sulam dan kebaya dr indonesia boleh lah menghubungi kami untuk keterangan lanjut. Kain dijamin dari kualiti yang terbaik. jika anda sekitar area K.L., jika hendak tengok dan rasa sendiri kainnya, sgt dialu-alukan. Minimum kuantiti untuk melayakkan anda mendapat harga borong adalah 5 helai sahaja..sedikit kan? sesiapa yang baru berjinak2 untuk mencuba berniaga, sgt dialu-alukan untuk membeli secara borong iaitu hanya 5 helai... jika berminat untuk beli sepasang pon saya alu2 kan.

Barang juga boleh dipos kepada anda. Hraga postage untuk sehelai kain ialah RM7 dan jika beli dalam kuantiti yang banyak, harga postage bergantung kepada berat kain.


sebarang pertanyaan boleh dilakukan secara email atau hubungi saya di talian 013-3134984 atau email ke ddgcollections@gmail.com (lebih baik call/sms/email kerana mgkin kami terlepas pandang komen anda yang berminat di sini).
Kotak ekslusif juga disediakan. sgt sesuai untuk dijual di butik.

UMOFX.Singapore
02-04-2011, 12:31 PM
Boleh tak sesiapa compile resource ni dlm 1 website? Organised sikit...

zanie lab
02-04-2011, 09:20 PM
We provide services for various laboratory equipments. Please contact us for further info.

We are specialist in:

Centrifuge, Incubator & Freezer
Stirrers, Shakers, Dispersers, Evaporation.
Electronic Balance
Weighing System
Oven & Incubator
Vacuum Pumps
Microscope & Inspection System

http://2.bp.blogspot.com/_fa53G8aV_vg/TQzhmPdDyqI/AAAAAAAAAFQ/VIK4FBu7t8g/s1600/Microscopes.JPG


Email : marislinkenterprise@gmail.com
Website : marislinkenterprise.webs.com
Tel : 019-2145948 (Zanie)

KilangCetak
03-04-2011, 01:58 AM
Boleh tak sesiapa compile resource ni dlm 1 website? Organised sikit...

macam 1 directory book,,betul2...:D

UMOFX.Singapore
03-04-2011, 11:40 AM
macam 1 directory book,,betul2...:D

Aah kat msia sy xtau ape

Kn spore ada greenbook yellow book mcm2

Kalau ada masa nk je uat website compilekn sume ni.. unfortunately my time scares...

P.s: its not abt the money

Studio Hafiz
03-04-2011, 01:25 PM
Sape yg boleh supply barang computer atau hset..??

fanlee
03-04-2011, 01:46 PM
Sape yg boleh supply barang computer atau hset..??

barang henset tue ank barang ape

putihperang
09-04-2011, 05:46 AM
saya pemborong rokok elektronik

silverchair959
09-04-2011, 05:49 AM
saya membekalkan perkhidmatan dobi

akmal_tawau
09-04-2011, 07:55 AM
assalam.
saya pengasas produk dan mencari agen seluruh negara untuk :
1. Cloth diaper jenama, DYANACD
2. NANO MAGIC SPRAY-lebih dari penjimat minyak
3. Dinar Borneo-matawang syariah
saya menjual borong untuk:
1. emas rantai tangan 999-diskaun 5%
2. Barbeque Fancy Grill.
kawan2 yang minat berniaga, boleh pilih produk mana yang berminat.
p/s saya terima dinar dan dirham (keluaran mana-mana sykt) untuk muamalah.

shah79
10-04-2011, 08:12 PM
aku mencari pembekal kitchen equipment, pinggan mangkuk utk buka sebuah restaurant.. area kota damansara.

ismail_haniyeh
23-04-2011, 08:21 PM
aku mencari pembekal kitchen equipment, pinggan mangkuk utk buka sebuah restaurant.. area kota damansara.

bro... try tgk kat SINI (http://rcmesinmakanan.wordpress.com).

company melayu bumiputera aku rasa... area batu caves.

kichee
24-04-2011, 04:57 PM
sy pembekal sarang burung walit yg sudah diproses...

qassam
25-04-2011, 04:39 PM
dealer dinar/dirham kgt serta produk gcp.area KL.

www.nubex.com.my
www.dinarkel.com
www.gcp.com.my

thetrader
25-04-2011, 05:01 PM
Salam
Saya supplier untuk minyak pelincir jenama KAIZEN. Japan Technology.
http://i596.photobucket.com/albums/tt41/thefxtrader/IMG_2876.jpg
Semi 10w30 3 liter RM42
Semi 10w40 4 liter RM55

Pengedar setiap daerah diperlukan
Harga lebih murah untuk pengedar..minimun order 6 kotak = 36 botol
COD area sg, buloh, shah alam, kl, klang,
PM untuk harga pengedar.

Lana_Lang
25-04-2011, 11:31 PM
http://img18.imageshack.us/img18/1063/avatarfbu.jpg

sy adalah pengasas bagi Produk kecantikan Lanaesteem Beauty Solution dan jugak Maajun Bondaku

Pengedar diperlukan - nikmati diskaun hebat & lebat .. papehal PM me hoccay :)cgrock

kenali saya ngan lebih rapat kat fesbuk

klik sini ea

http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Kzanah-Bonda/119203301470782

wandotshop
25-04-2011, 11:33 PM
Jom advertisment dalam website aku dibawah.. trafik lingkunngan 100 org sehari... kalau berminat ..email aku Thanks..

aziz_7088
27-04-2011, 03:02 PM
Salam...
Sy mencari supplier otak2 area serdang/balakong...
Nk buat menu tambahan utk perniagaan satay sy.... :)
sape2 ade info blh pm sy, t.q....

tuksidang
27-04-2011, 03:13 PM
Kepada anda yang berminat untuk buka kedai serbaneka RM2 @ peniaga kedai runcit yg perlukan brg2 serbaneka di kedai anda, saya boleh membantu utk setup kedai anda. Kedai saya di Seremban. Saya boleh supplykan HARGA BORONG barang2 yang anda perlukan. Khidmat nasihat FREE jer..

SMS email anda dan saya akan sent kan katalog. Ada 400 jenis barang semuanya. Saya bukan penganjur kursus / pemborong..Saya memang peniaga kedai serbaneka RM2. Saya cerita dari A to Z pasal bisnes ni. Bukan sekadar teori semata2..Boleh datang ke kedai saya jika nak tengok..

Minima untuk order dengan harga borong HANYA RM500!! Tak masuk kos penghantaran lah yea..

Nizam 0162631453

aes
27-04-2011, 04:22 PM
den mencari pengeluar kecil2an gula melaka .....

nak buat sendiri cam rumit plk.

tanpa label atau seumpama dgnnya

kakasih
27-04-2011, 06:07 PM
pembekal alat ganti hp x de ke? kalau ada senang sikit leh beli on9....

tahir85
27-04-2011, 06:18 PM
saya supplier serbuk ice blended, tepung waffle, pearl , coconut ciub :) 0198417520

manddcreative
16-05-2011, 10:24 AM
M & D CREATIVE Design & Printing menawarkan servis percetakan
murah, cepat & lengkap:

* Printing bunting/banner serendah 1.50/sf (tiada charge design dikenakan, ianya percuma. menawarkan servis pemasangan & penanggalan banner/bunting.-Juga menawarkan license runner servis dengan majlis perbandaran.
* Printing flayers/brochure/pamplet dll. design percuma.menawarkan servis mengedar flayers di tempat tumpuan ramai cth di masjid, shopping complex, shop lot, parking dll.
* Corporate gifts & premium item(printed/embroidery company logo/name on item), cuma minta katalog dari kami.
* Display system (booth/counter/brochure stand/bunting stand/3D Signage with lighting/slim lighting frame)

Free Design
Free Delivery
(terms & conditions apply)

Banners | Buntings | Display System | Custom Printing | Offset Printing | Ink-jet Printing | Booklets | Brochures | Business Cards | Calendars | Catalogs | Envelopes | Flyers | Leaflet | Greeting Cards | | Letterhead | Magazines | Postcards | Posters | Diary | Door Hangers | Stickers | Car Stickers | Bill Book | Wedding Cards | Corporate Folders |

all in 1,one stop printing services.

email- manddcreative@gmail.com

jefry/izzati- 017.2362.443/.393

http://manddcreative.blogspot.com/


M & D CREATIVE Registered with:

Ministry of Finance (MOF)

Bumiputra Status

little_lily
16-05-2011, 10:57 AM
We provide services for various laboratory equipments. Please contact us for further info.

We are specialist in:

Centrifuge, Incubator & Freezer
Stirrers, Shakers, Dispersers, Evaporation.
Electronic Balance
Weighing System
Oven & Incubator
Vacuum Pumps
Microscope & Inspection System

http://2.bp.blogspot.com/_fa53G8aV_vg/TQzhmPdDyqI/AAAAAAAAAFQ/VIK4FBu7t8g/s1600/Microscopes.JPG


Email : marislinkenterprise@gmail.com
Website : marislinkenterprise.webs.com
Tel : 019-2145948 (Zanie)

besh gak kalo ader mikroskop kat umah ek, leh letak mcm2 tgk ruper dier dr dekat 8->8->

little_lily
16-05-2011, 11:01 AM
den mencari pengeluar kecil2an gula melaka .....

nak buat sendiri cam rumit plk.

tanpa label atau seumpama dgnnya

kt klebang byk, ader yg rm2.50 utk 1 pek (3 ketul)
xder pengawet, xtau lak harga borong dier baper :-?:-?

hoyeea
16-05-2011, 12:29 PM
besh gak kalo ader mikroskop kat umah ek, leh letak mcm2 tgk ruper dier dr dekat 8->8->

Servis jer ker ada?supply untuk lab equipments punya xder ker?

dapatduit
16-05-2011, 12:38 PM
Ada laptop murah2 nk beli ni area bndr jb..law ada pm

lovelornprincess
16-05-2011, 04:26 PM
sesiapa yang nak beli baju korea secara borong, kain sulam indonesia secara retail/borong, kek lapis sarawak secara retail/borong boleh email saya

mylikenlove@gmail.com

FB page : Like N Love
atau klik sini

https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Like-N-Love/175450582502380

Trupert
18-05-2011, 10:06 PM
Saya mencari pembekal minyak masak subsidi pek 1kg . Anggaran kuantiti dalam 2-4tan setiap minggu . Kalau sesiap ada , pm saya harga .

Trupert
18-05-2011, 10:14 PM
Saya boleh supply beras siam gred A , max kuantiti supply 10tan seminggu . Harga : rm200 bagi setiap 50kg . Kalau ada yg berminat , sila pm saya .

vc2216
19-05-2011, 01:32 AM
Saya pembekal untuk elektronik & elektrikal serta hardware...Menceburi business ni dah 1 tahun..tapi kerja makan gaji dgn company lain dah 8~9 tahun

Saya pun melakukan kerja-kerja me-repair & modified hal-hal elektronik & elektrikal..ambil tempahan buat PCB layout(Altium), fabricate PCB, Power supply

Boleh surf website saya: http://dynamicprotradingservices.blogspot.com

Barang safety pun ader jugak,..

Still mencari business partner untuk improvement...

vc2216
19-05-2011, 09:33 AM
Mana TT niey

mangsaprejudis
26-05-2011, 08:14 PM
Supplier utk baja and racun and segala bagai chemicals utk ladang kelapa sawit. Kalau nk info, email kan sy jenis baja and chemicals yg di cari. Insyaallah akan provide harga cantik.

shahrir.idzuan(at)kanemochi(dot)com(dot)my

saya jarang online..thks

qilajamal
26-05-2011, 09:25 PM
KAMI ADA MENERIMA TEMPAHAN:

1. HABBATUS SAUDA

http://img846.imageshack.us/img846/1033/20559318959818108487916.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/846/20559318959818108487916.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

HANYA RM5 PER KOTAK

2. PATI MINYAK WANGI

http://img842.imageshack.us/img842/1263/perfumeu.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/842/perfumeu.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

3.PELBAGAI JENIS KAIN (CHIFFON, SATIN, LYCRA, COTTON)

http://img4.imageshack.us/img4/2005/chiffon2.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/4/chiffon2.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

4. PAKAIAN MUSLIMAH

SILA LAYARI http://store-muslim.blogspot.com/

ATAU HUBUNGI store_muslim@yahoo.com

arayle
28-05-2011, 02:06 AM
Nur Iman Marketing

Pengasas Produk Iman Detox : KOYOK HALIA

Revolusi Baru utk Bakar Lemak!!!


Stokis dan Pengedar Seluruh Malaysia diperlukan.Hubungi 0175620005

www.imanherbs.com (http://www.imanherbs.com)

Merupakan stokis Jerslin Power Oil serta sebagai stor online yang menjual pelbagai jenis jamu yang boleh dipos sahaja ke pintu rumah anda menggunakan perkhidmatan poslaju.Keupayaan syarikat ialah membekal hampir kesemua jenis jamu-jamu yang terdapat di pasaran Malaysia.

Selain itu Nur Iman Marketing merupakan pengimport terus produk-produk berikut:(Berikan harga borong terendah kepada anda)

1.Vimax Canada Original
2. Vakoou Amerika Original
3. Detox Foot Patch

Stokis dan Pengedar Seluruh Malaysia diperlukan.Hubungi 0175620005

www.imanherbs.com (http://www.imanherbs.com)

sikhalifah
02-06-2011, 01:10 AM
saya mencari pembekal buah sukun. kalau ada offer sila pm saya.

felixthemira
02-06-2011, 01:52 AM
mencari suplier beg/ handbag berjenama gred AA adex?

detroithomme
02-06-2011, 02:21 AM
:)cgrocksy nk cari pembekal alat tulis...pembekal yg sedia ada tolak mahal sgt..klo ade pm sy k...

shafixxx
02-06-2011, 03:20 PM
Urban Destiny Enterprise
- menjalankan perniagaEan supply and service untuk alatan mesin,elektrik,membekal dan menyelerenggara penghawa dingin.
-membekal cenderahati

xanavi_kiriu
05-06-2011, 02:59 PM
salam sy pembekal petai & kerepek sesiapa yg berminat bleh la pm @ email ke xanavi_kiriu07@yahoo.com

tahir85
05-06-2011, 03:02 PM
saya pembekal ice blended jenama saya sendiri onebucks. dan sekali menyediakan khidmat nasihat dan franchise :)

call me 0198417520

ijam_j
20-06-2011, 01:51 PM
sedih aku tengok thread nih. banyak bende scam yang dijual(scientifically proven scam).

gee-shock
21-06-2011, 04:34 PM
Saya menyediakan perkhidmatan

1. Sebarang jenis pencetakan dan premium gift seperti payung, mug, pen dsb nya

2. Dropship hp Nokia dan Sony Ericsson..

Sebarang pertanyaan boleh PM saya terima kasih :)

lizzqute
21-06-2011, 06:19 PM
Saya boleh supply beras siam gred A , max kuantiti supply 10tan seminggu . Harga : rm200 bagi setiap 50kg . Kalau ada yg berminat , sila pm saya .

Mahal Giler..... 50KG RM110 la.....

syam dungun
21-06-2011, 07:15 PM
salam..
sy pembekal ubat kecantikan dari jepun yang dapat mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan lain2.
sila baca thread sy..
http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=208823

carlos_vinyard
28-06-2011, 10:47 AM
Salam.... company aku jadi EJEN utk LED drp KILANG... pd sesapa tuake2 hardware bleh kasi tau klu mau LED....

012-2462784 wan

gransazer
28-06-2011, 11:21 AM
Salam,

syarikat saya menjalankan perniagaan PAD PRINTING. Kami menerima tempahan untuk mencetak gift samada gift adalah anda yang punya kami cetak sahaja atau gift kami dan kami cetak.

Biasa menerima tempahan untuk mencetak pen,mug, thermos, key chain dll.
berminat blh PM saya.

afifdaud
28-06-2011, 11:46 AM
sapa di sini ada supply laptop/netbook?
boleh sembang2 dulu camne..

gandalf
28-06-2011, 11:53 AM
salam semua..:)
Sy menjual dan menyediakan cutting sticker.
Pelbagai design boleh diuruskan.
Sticker moto,kete,iklan,kaligrafi khat..
Harga terbaik sebab buat sendiri.

PM sy kalau berminat ye..:):)

simpoloi
12-07-2011, 10:19 PM
saya menjual walkie talkie.
jenama motorola, kenwood, vertex, smp.
anda nyatakan walkie talkie jenis apa...

vhf dan uhf

panglima_ayam
12-07-2011, 11:59 PM
Saya mencari pembekal minyak masak subsidi pek 1kg . Anggaran kuantiti dalam 2-4tan setiap minggu . Kalau sesiap ada , pm saya harga .

aku ada minyak saji 2kg nak kira rm 7.00 bole le sebotol hehe

panglima_ayam
13-07-2011, 12:00 AM
Saya boleh supply beras siam gred A , max kuantiti supply 10tan seminggu . Harga : rm200 bagi setiap 50kg . Kalau ada yg berminat , sila pm saya .

ko jual beras apa mahal sangat

panglima_ayam
13-07-2011, 12:01 AM
aku pemborong beras 5% ,10% 15%,gula,minyak,beras pulut,tepung gandum dan banyak lagi ,term cash,hutang 2 tak main sorry lokasi bukit mertajam ,harga special kalau sendiri ambil di gudang tq

kaYaIlmu
13-07-2011, 12:58 AM
saya supplier BISKUT RAYA 2011..kalau nak sila klik signature saya ...

ajib88
13-07-2011, 11:04 AM
waahh..makin banyak supplier dalam ni...hehehe..gud luck you all

___KIPITOP___
13-07-2011, 11:07 AM
Salam...aku nak carik supplier dslr and gadgets...sapa ada PM aku...tq

reena azrien
13-07-2011, 11:16 AM
sy pembekal tat nenas & kek coklat.. :)

gnomefan
14-07-2011, 06:07 AM
saya menjual kambing secara bulk untuk penternakan

white_shoes
14-07-2011, 02:19 PM
saya menjual kambing secara bulk untuk penternakan

ym ada tak?

perantauan
14-07-2011, 04:17 PM
pembekal madu sidir dari yaman dan minyak habbatu yang asli.... sape yang berminat PM sy

gnomefan
14-07-2011, 04:57 PM
reyza2020@yahoo.com.my bro

saiful_bee2906
15-07-2011, 05:52 PM
:)cgrocksy nk cari pembekal alat tulis...pembekal yg sedia ada tolak mahal sgt..klo ade pm sy k...

Bro,

alat tulis macamane nak? brape kuantiti? area mane? maybe bole bincang2...

ismael
15-07-2011, 06:04 PM
Saya ada pembekal dari luar negara untuk bawang,kentang, cili, buah2an, makanan laut dan lain2 lagi.....:)cgrock

robinskiz
15-07-2011, 11:44 PM
masih mencari lagi supplier utk racun n baja sawit dan getah?

golden_user2006
16-07-2011, 03:32 PM
salam,
saya mewakili koperasi baru membuka kedai koperasi dan masih memerlukan pelbagai barangan yang perlu diisi

terbuka kpd semua supplier.......yg boleh supply
lokasi: salah satu dari pusat latihan di serdang
pelajar: 200 org

brg yg masih boleh supply:
alatulis, makanan ringan, produk kesihatan, keperluan membasuh (sabun2), mesin photostat.........

nak tgk kedai sila kat sini >> http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=10126150#post10126150

dan juga, brg2 kat kedai juga akan kami jual secara online jugok (dlm proses upload brg2), nak tgk sila kat sini....... (http://koips.com.my/myshop/)

sila2, wahai supplier semua............peluang terbuka, cepat sebelum ditutup/penuh :D

sylarempire
16-07-2011, 03:39 PM
Jom Wangi Wangi..klik link bawah tu..
terbaekkkkkkkkkkk.....
Pereka, Pembekal, Penjual, Beli 7 Jual semula..ahaks..:)

albertchia
17-07-2011, 07:12 PM
Saya Adalah dealer untuk universal studios Singapore package, ramai belum lagi pergi USS kat Singapore, boleh lah organize group ke Singapore,....

awhere
17-07-2011, 07:15 PM
saya mencari pembekal plain velvet berat 600-650gsm. TQ :)

abah_betty
17-07-2011, 08:53 PM
aku jual khal cuka kurma dari iran. rege RM25.00 sebotol...kat luar org jual RM35 sebotol..nak ejen pun bole..0137751328

adlie83
17-07-2011, 09:17 PM
saya pembekal buku bacaan nilam sekolahnegeri sabah..
cikgu2 yg disabah sila PM sy..TQ

saifuladli83[at]gmail.com

sopianothman
17-07-2011, 09:33 PM
Salam Tuan

Email detail n phone di sopian,othman@koopmmhe.com.my

Tqvm

sopianothman
17-07-2011, 09:35 PM
Salam Tuan

Boleh email detail n phone number di sopian.othman@koopmmhe.com.my..harga kau dgn Radii Tech boleh lebih rendah x

danx
17-07-2011, 09:38 PM
Supplier barangan eksesori silver ada x?

green_maskman
17-07-2011, 11:02 PM
Saya supply carpet....
Saya juga agen hartanah n unit trust area lembah klang...

grafboy
18-07-2011, 05:43 PM
sory mcm lambat jer..haha..nak tanye xde supplier tshirt n mug@cnederahati ke kat cg nie..?:)cgrock thanx!

sheila
18-07-2011, 06:06 PM
saya suplier produki kecantikan
sabun susu beras citra
Boleh guna kat muka, badan & rambut
Murah dan berkesan:)paid

Lepas tu barangan avail
Yg plg dpt permintaan pad herba
Sapa2 berminat
PM me
Nak tgk produk, click siggy sy k:)paid

little_lily
18-07-2011, 07:41 PM
maner org yg supply mesin basuh coin toshiba dgn kelvinator tu? cari2 xjumper..

juweialhaj
18-07-2011, 11:58 PM
salam warga CG.
saya supplier bg produk2 muslim bumiputera.
makanan, produk kecantikan, penjagaan diri, sabun pencuci dan lain2.
kalo baru nak cari barang setup kedai pun boleh.

sokonglah produk muslim! :) :)cgrock

narutokun
19-07-2011, 12:04 AM
sory mcm lambat jer..haha..nak tanye xde supplier tshirt n mug@cnederahati ke kat cg nie..?:)cgrock thanx!

saya ada.. :)
masuk web kt siggy saya dan isi form pertanyaan.. :D

paksuli
19-07-2011, 02:55 AM
sy supply seluar jean LV,BMW dr indonesia.. pm sy utk pre order. Stok baru dah sampai tapi dah booking penuh. Minggu depan masuk order lagi..sapa cepat dia da.pat. Stok terhad

siSYUmie
19-07-2011, 03:22 AM
salam semua

sy nak msuk juga..leh r PM sy untuk wangian perfume paradise tanpa alkohal..yg pasti selamat digunakan..dan pasti harum..

fyreeze
19-07-2011, 11:25 AM
Saya pembekal tiles.. Bleh klik siggy kat bawah sy ni..

robinskiz
22-07-2011, 08:30 AM
kat sini tak der supplier pks ker??

lovelornprincess
24-07-2011, 06:32 PM
Salam, sesiapa yang nak beli perfume branded from dubai (contoh : dkny, dior, carolina herrera, bvalgari etc).
Perfume tahan sehingga 5 jam

Email : mylikenlove@gmail.com

Boleh juga lawat FB = Perfecto DDG(Like N Love) (http://www.facebook.com/pages/Like-N-Love/175450582502380#!/profile.php?id=100001227255050)

lovelornprincess
24-07-2011, 06:33 PM
FB Perfecto DDG = http://www.facebook.com/?ref=home

eslife
24-07-2011, 10:26 PM
pembekal bar code solution (bar code, kertas, sticker, printer, scanner dan sebagainya) ke kilang,supermarket, telekomunikasi, dan tempat2 seperti sunway, a famosa dan sebagainya

husniezar
25-07-2011, 01:08 AM
bole saya nk tayer...ade x sape2 kt sni supplier bundle kanak-kanak email sy husniezar@gmail.com, klw bole sy nk yg berdekatan dgn sy...sy di puncak alam...

gongbatu
25-07-2011, 03:06 AM
maner org yg supply mesin basuh coin toshiba dgn kelvinator tu? cari2 xjumper..


saya suply mesin basuh coin,, npleh ke web saya http://mydobilayandiri.blogspot.com/

zaimi2
25-07-2011, 03:10 AM
pembekal : kuih raya 2011

minat?

www.facebook.com/kuihrayabiz

lovelornprincess
25-07-2011, 10:04 AM
Salam, sesiapa yang ingin membeli produk Hi-Goat dari HR Marketing boleh hubungi man - 016-3739789 (stokis).

Terima kasih.

zan drenthe
25-07-2011, 10:51 AM
Assalamualaikum...

sy pembekal benih ikan ketutu
saiz 4' ke 8'
harga RM 4
untuk pertanyaan hubungi 0175297805

KUDIN78
25-07-2011, 11:18 AM
Salam,

Saya supplier untuk daging kambing/lembu/burung puyoh. Perlukan daging atau burung , boleh PM saya.

Tq.

kambing utk akikah ada..berapa seekor??

kitar semula
30-07-2011, 12:53 PM
terbaek....

rickyricardo
30-07-2011, 01:04 PM
Saya pembekal seperti di signature.. :D

yongyap
30-07-2011, 01:12 PM
saya pembekal kepada dropshipper
niche sunglasses boleh jengok ke www.esmilestore.com
untuk maklumat lanjut sila click siggy saya
sekian

Jutawan
30-07-2011, 01:24 PM
Naper tak update summary kat page 1, senang nak tengok kan...

ceehedi
14-08-2011, 06:26 AM
saya pembekal ice blended jenama saya sendiri onebucks. dan sekali menyediakan khidmat nasihat dan franchise :)

call me 0198417520

modal berapa ni...? :)

xaimisa
16-08-2011, 02:32 AM
Sy pembekal polymer untuk plastic industry..

Jenis-jenis polymer yang kami supply adalah :
LDPE,HDPE,LLDPE
PP
PVC

Sila hubungi sy
0199000403 - xaim
Thanks!

xaimisa
16-08-2011, 02:49 AM
Sy pembekal polymer untuk plastic industry..
Jenis-jenis polymer yang kami supply adalah :
LDPE,HDPE,LLDPE
PP
PVC

Selain itu sy juga supply barangan2 shisha dan packaging untuk produk kecantikan..

Sila hubungi sy
0199000403 - xaim
Thanks!

firdaus_zulkefle
16-08-2011, 03:11 AM
the best la korang !

arjunawan
16-08-2011, 05:31 AM
Assalamualaikum...

Kepakaran saya ialah dalam bidang ice blended dan hot beverages. Saya membekalkan serbuk ice blended dan espreso gold powder bagi penyediaan cappuccino etc. Saya menawarkan kualiti yang tinggi dengan harga yang kompetitif serta ianya keluaran bumiputera yang dijamin halal.

Sila layari www.mosha2u.com

keChiQue_ RosSi
17-08-2011, 02:23 PM
sapa di sini ada supply laptop/netbook?
boleh sembang2 dulu camne..


cr model ape ye

ezul82
17-08-2011, 02:25 PM
pening la nk short by item category klu page campur2 mcm ni?

ezul82
17-08-2011, 02:26 PM
Assalamualaikum...

Kepakaran saya ialah dalam bidang ice blended dan hot beverages. Saya membekalkan serbuk ice blended dan espreso gold powder bagi penyediaan cappuccino etc. Saya menawarkan kualiti yang tinggi dengan harga yang kompetitif serta ianya keluaran bumiputera yang dijamin halal.

Sila layari www.mosha2u.com

brand apa? origin mana?

arjunawan
17-08-2011, 05:59 PM
brand apa? origin mana?

Brand MOSHA, Taman Sementa, Klang.

keChiQue_ RosSi
19-08-2011, 11:58 PM
saya disini adalah sama-sama membantu dalam membekalkan beberapa keperluan dan kehendak pengunna yang mungkin digunapakai.. saya terlibat dalam membekalkan barangan 2nd hand ..... penjualan tanah dan sebagainya... boleh refer blog yg ada pada signature saya... http://aremeerulez.blogspot.com ni kira supplier juga kew..wink3:D

little_lily
20-08-2011, 12:04 AM
ader saper2 x yg ader info pasal Atlas vending machine yg boleh beli kopi panas 90sen tu?

little_lily
20-08-2011, 12:05 AM
saya disini adalah sama-sama membantu dalam membekalkan beberapa keperluan dan kehendak pengunna yang mungkin digunapakai.. saya terlibat dalam membekalkan barangan 2nd hand ..... penjualan tanah dan sebagainya... boleh refer blog yg ada pada signature saya... http://aremeerulez.blogspot.com ni kira supplier juga kew..wink3:D

maner kosong jer siggy
cuba g quicklinks pastu edit signature
lps tu letak insert link :-?:-?

keChiQue_ RosSi
20-08-2011, 12:10 AM
testing 1..2...3

keChiQue_ RosSi
20-08-2011, 12:11 AM
maner kosong jer siggy
cuba g quicklinks pastu edit signature
lps tu letak insert link :-?:-?

saya post b4 edit signature td.. now cuba tgk saya try post dah ade da.. cuma post yg b4 saya edit my signature tu ja xde.. :D

safariatech
20-08-2011, 12:17 AM
dah terlambt ke nak masuk sini,,hehe

keChiQue_ RosSi
20-08-2011, 12:31 AM
dah terlambt ke nak masuk sini,,hehe


xpun memang tgh nk ramaikn blh share2 ... neway bos supply apa ya :)

ytlum23
27-08-2011, 12:16 AM
Hi Amy,

Pls contact me at ytlum23@ymail.com. or call +65 92383293 if you still hv fresh PKS ex mill or FOB Pasir Gudang/Klang

Thks

rulzqd
08-09-2011, 02:20 PM
Kepada sesiapa yang ingin mendapatkan khidmat segala jenis printing : offset/inkjet/merchandiser/kad kahwin/dll boleh layari www.gemilangpress.com atau hubungi terus En Izuan 0107814639

keChiQue_ RosSi
08-09-2011, 10:01 PM
kami sedang mencari pemborong untuk minyak itam yg baru sahaj memasuki pasaran malaysia.... lihat video ini http://embedr.com/playlist/demotechno-tv

riwanzi
08-09-2011, 10:22 PM
Saya menawarkan khidmat kitchen cabinet, wardrobe & renovation terus dari kilang dengan harga berpatutan....sebarang pertanyaan sila pm saya....

Cover Area : Selangor, KL, N9

BeritaGempak
08-09-2011, 10:27 PM
x de ke pembekal kasut kat sini?

zaharibj
08-09-2011, 10:40 PM
Garam bukit
Leather hand bag....

nservas.sales
21-09-2011, 02:08 PM
nak listing produk kat sini jgk lah :

comp dulu dlam bidang kontrak - bidang pencucian bangunan kerajaan dan swasta ttp skrg dah menambah bidang ( pengeluar produk kecantikan dan kesihatan, penternakan dan pertanian )

Antara produk yang baru dikeluarkan adalah seperti di bwh :

http://i1113.photobucket.com/albums/k518/nservas/01.jpg
http://i1113.photobucket.com/albums/k518/nservas/04.jpg

nservas.sales
21-09-2011, 04:51 PM
kebetulan dah ada kat sini
tmpg tny sapa yg ada supply botol kaca blh PM sy ASAP

magicmoney
22-09-2011, 07:41 PM
sesiapa berminat membeli product hi-goat.
4 kotak cuma RM10X.00 shj....
hi-goat premium 4 kotak cuma RM140.00*stock terhad*
jus monavie...
ungu atau merah....cuma RM110.00 SEBOTOL.
PM INBOX...ATAU aneka_coffee@yahoo.com

masiHMencaRiHiduP
22-09-2011, 11:35 PM
SAYA MENJUAL PASIR SUNGAI TERBAIK DARI LUBUK....SEBARANG PERTANYAAN BOLEH EMAIL SAYA amri_star85@yahoo.com ....

masiHMencaRiHiduP
22-09-2011, 11:37 PM
SAYA JUGA MENJUAL JONGKONG 99.98% EMAS....SEBARANG PERTANYAAN BOLEH EMAIL SAYA amri_star85@yahoo.com

REMEDY KARUNG GUNI
22-09-2011, 11:44 PM
Kalau nak beriklan menggunakan platform/segmen online boleh hubungi saya ya

husinlempoyang
22-09-2011, 11:46 PM
saya pembekal Jun Gong Detox Foot Patch (ori).. sila rujuk post ni )BIAR BETUL!! Beli Jun Gong Detox Foot Patch Dapat Handphone FREE?!! (http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=269112)) untuk maklumat lanjut.. atau follow link kat siggy tu untuk terus ke blog saya.

pokyo
22-09-2011, 11:50 PM
Salam, sesiapa yg boleh supply safety helmet, vest, kasut dll
pendek kata semua utk kegunaan kakitangan syarikat di tapak pembinaan & jugak utk agensi penguatkuasaan diminta sms saya 0193760250. URGENT!

ezwan82
22-09-2011, 11:53 PM
salam semua..klu nak meniaga jeans levis 501 original made in

japan,mexico,hongkong n piliphine..leh PM ako

ok..rege borong..min 1 set (24 lai n saiz 28-38) min tuk 1

pattern..

emasmoden
22-09-2011, 11:54 PM
Pembekal ayam kampung blh gak ke iklan kat sini.
Kalau nak leh contact aku.

kurosaki
22-09-2011, 11:54 PM
bagus ni..leh jd persatuan peniaga..
mari reramai pelbagaikan lg bisnes..:)cgrock

jiy
23-09-2011, 12:05 AM
pembekal minyak masak
cp 8 dan cp 10
kouta adalah terhad
berminat boleh pm saya kita deal

[V]endetta
23-09-2011, 12:09 AM
aku mencari pembekal kasut2 replika berjenama seperti adidas, nike, onitsuka tiger, supra... siapa2 yg ada boleh PM ke aku ok...

abesoff
23-09-2011, 12:19 AM
Salam, sesiapa yg boleh supply safety helmet, vest, kasut dll
pendek kata semua utk kegunaan kakitangan syarikat di tapak pembinaan & jugak utk agensi penguatkuasaan diminta sms saya 0193760250. URGENT!

kalau nak dapatkan safety shoes boleh tengok di website syarikat saya berkeja... www.sepatutimur.com boleh PM saya kalau nak order...

lubuklobster
23-09-2011, 02:21 AM
saya pembekal lobster import .. sesiapa yang berminat nak rasa American Lobster dan Australian Lobster, pm saya .. murah dan mudah !!

http://lubuklobster.blogspot.com

narutokun
23-09-2011, 03:21 AM
sape2 carik tshirt rians sport / brothers..roger2... :)

shahbiah
24-09-2011, 12:54 AM
aku pemborong beras 5% ,10% 15%,gula,minyak,beras pulut,tepung gandum dan banyak lagi ,term cash,hutang 2 tak main sorry lokasi bukit mertajam ,harga special kalau sendiri ambil di gudang tq


Salam,
Bro saya nak gunakan lesen pemborong gula tu boleh.
Saya nak guna sehingga lesen saya on semula... tak lama dalam sebulan je..kuota gula daripada kilang saya sendiri ada.
Shahar
010 525 9326
shahbiahssp@yahoo.com

shahbiah
24-09-2011, 01:05 AM
Hai... Masih memerlukan PKS ( Palm Kernel Shell )
Sila hantar LOI ke shahbiahssp@yahoo.com.
Shahar

shahbiah
24-09-2011, 01:10 AM
pembekal minyak masak
cp 8 dan cp 10
kouta adalah terhad
berminat boleh pm saya kita deal


Bro... call saya.
Shah
0105259326.

Nor4485
24-09-2011, 06:18 PM
Saya menyediakan perkhidmatan

1. Sebarang jenis pencetakan dan premium gift seperti payung, mug, pen dsb nya

2. Dropship hp Nokia dan Sony Ericsson..

Sebarang pertanyaan boleh PM saya terima kasih :)

leh detail x? kasi pm inbox sy nk tau lanjut psl dropship

Nor4485
24-09-2011, 06:19 PM
Pemborong diapers import melapor diri. Kalau nak dapatkan harga borong leh PM saya. :)cgrock

diaper brand ape ye pm sy

azryn81
24-09-2011, 06:44 PM
Sy penjual & pemborong tudung lycra bersaiz labuh (spt cth dibawah), akan dtg insyaallah jubah plak..sape2 berminat boleh pm :)

http://i1123.photobucket.com/albums/l550/azryn_1891/53-1.jpg