PDA

View Full Version : Anak Ayam Api-api mutiara


Zam_Nap
24-09-2010, 02:41 AM
Ade beberape ekor anak ayam mutiara untuk dijual.....

Stock x berape byk
bole call untuk comfirmkan stock dan harga....

Telefon
(azam):012-3327252
lokasi: Jasin Melaka

http://4.bp.blogspot.com/_FAFp_7fg1bo/TMqN_O_DDhI/AAAAAAAAADU/_HpmLURqsT0/s1600/DSC000213.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_FAFp_7fg1bo/TMqN-eBEJYI/AAAAAAAAAC0/9gj5QA8Hsy8/s1600/DSC000187.jpg

eboss
24-09-2010, 04:01 AM
cute nye :)

Zam_Nap
24-09-2010, 11:45 PM
cute nye :)

haha da besar sume jadik ganas

Zam_Nap
08-10-2010, 12:53 AM
Masih ade beberape ekor untuk dijual

hubungi (azam):012-3327252

ahib0205
09-10-2010, 10:57 PM
daging ayam ni sama macam daging ayam kampung ke bro?

mudah tak nak bela atau ayam ni jenis mudah dapat penyakit?

ahib0205
09-10-2010, 11:04 PM
satu lagi ayam ni ada jenis yang bertelur punya? sedap tak telur dia? :D

mrlan09
09-10-2010, 11:07 PM
Ade beberape ekor anak ayam mutiara untuk dijual.....

Stock x berape byk
bole call untuk comfirmkan stock dan harga....

Telefon
(azam):012-3327252
lokasi: Jasin Melaka

http://mymilescity.com/guineafowl/wp-content/uploads/2010/05/brooder-box-1.jpg
Gambar Hiasan

anak2 ayam ni terpinga-pinga,...."dahsyat tul manusia ni wat bisnes,..tak cukup forex,..aku plak jadi mangsa"..:)):))

Zam_Nap
14-10-2010, 06:30 AM
satu lagi ayam ni ada jenis yang bertelur punya? sedap tak telur dia? :D

Telur x penah makan tp bertelur memang byk 20-30 biji skali.
Daging die cam ayam kampung.
Kalau nak rase saya ade jual yg besar gak.

Kalau di bahagian selatan memang susah sket nak carik ayam ni
saya dpt pon org bagi

buat mase ni saye bela ade jugak kene penyakit tp x seteruk ayam kampung.
Ikut pengalaman saya lg bagus kalau x campur ngan ayam kampung.
ayam ni tahan penyakit tp kalau kite campur dengan ayam kampung yang senang kene penyakit memang akan kene.

Zam_Nap
14-10-2010, 06:37 AM
anak2 ayam ni terpinga-pinga,...."dahsyat tul manusia ni wat bisnes,..tak cukup forex,..aku plak jadi mangsa"..:)):))

hehe..
Ni gamba hiasan jer...
Ayam ni sebenar nyer agak susah gak nk amik gambar die pasal asyik bergerak jer tp yg besar la.
yg kecil lak malas nak ambil takut die stress lak.

Zam_Nap
21-10-2010, 01:31 PM
Masih ade beberape ekor untuk dijual

hubungi (azam):012-3327252
or 016-2888874

Zam_Nap
29-10-2010, 06:24 PM
Masih ade beberape ekor untuk dijual

hubungi (azam):012-3327252
or 016-2888874

rijal2009
29-10-2010, 06:29 PM
peh sampai anak ayam pun orang jual kt cg ni.. :D
anways gud luck TT.. :D
buat masak kicap sodap ni.. :D

astrowan
29-10-2010, 06:32 PM
nyam nyam nyam

Zam_Nap
29-10-2010, 08:51 PM
Blasah jer....

Try2 market hehe...

Zam_Nap
03-11-2010, 04:56 AM
Masih ade beberape ekor untuk dijual

hubungi (azam):012-3327252
or 016-2888874

musashibest
03-11-2010, 11:31 PM
ada orang jual ayam kat cg..hehe :) gd luck