PDA

View Full Version : Semburan mujarab untuk anai-anai, tikus, cicak, semut, lipas, kekatu, nyamuk, lalat


deqlis
30-06-2010, 07:11 PM
Salam,

Di sini deqlis menjual Ubat Semburan Haiwan Perosak.
Amat sesuai untuk menghapuskan anai-anai, tikus, semut, lipas, nyamuk, cicak, ulat pokok dll... (semua lah kategori haiwan perosak)

http://i328.photobucket.com/albums/l334/deqlis/P1030984.jpg
HARGA 1 botol = RM35.00
Isipadu sebotol = 800ml (PATI HERBA)

HARGA TIDAK TERMASUK POS.

KELEBIHAN:
ANTI HAIWAN PEROSAK
ELAKKAN ULAT POKOK BUAH/POKOK BUNGA
BOLEH MOP LANTAI DAN TAK PERLU DI BILAS ( ELAK SEMUT, LIPAS, DLL DI LANTAI RUMAH)
BAUNYA WANGI (BAU HERBA)
DIJAMIN LEBIH SELAMAT BERBANDING BAHAN CECAIR RACUN SERANGGA/HAIWAN PEROSAK LAIN.
AWAS
1.Jauhi pati semburan ni dari kanak2, tutup ketat dan simpan lah di tempat yang selamat...

2.Tidak boleh di sembur pada muka dan tidak boleh di minum.

deqlis
30-06-2010, 07:12 PM
CARA2 GUNA:


1. Goncang botol pati semburan haiwan perosak ini terlebih dahulu. MASUK KAN ia ke dalam bekas semburan/baldi sebanyak 1:10 atau 1:5 dengan air. dan semburkan pada permukaan anai2 atau kawasan2 yang terdapat haiwan perosak ini.

CONTOH:
1:10 ( satu nisbah sepuluh)
jika 100ml racun ini digunakan, anda tambah 1000ml air ke dalam bekas semburan. siap utk spray/sembur.

atau Kadar bancuhan satu bahagian pati herba ini dicampur dengan 5 ke 10 kali air. Aromanya bergantung kepada kesesuaian anda.



2. Lakukan sekerap yang difikirkan perlu untuk mengikut jenis2 haiwan perosak. Untuk menjauhkan anai-anai, tikus, cicak, pati boleh digunakan dengan mencampur satu kali ganda air. (Jangan terlalu cair)

3. Jika untuk tikus, sembur di kawasan laluan tikus, contonnya depan pintu rumah. Jika kawasan banyak nyamuk, sembur kan saja di kawasan penuh nyamuk, jika kawasan anai2, sembur pada kawasan2 anai td, jika semut semburkan pada tepi2 kaki meja makan, kira sembur shj pada kawasan atau tepat pada haiwan perosak yg terdapat di rumah anda termasuk kekatu, lipas, cicak, ulat pokok buah/bunga, lipan, kerengga, lalat, tikus dll. Boleh juga sembur di kerusi, meja, kabinet dapur dan di lap dengan tuala basah. Boleh di sembur di ruang2 terbuka dan di dalam bilik.

4. simpan racun ini ditempat yg selamat. jauhkan dari kanak2.

5. Boleh juga dijadikan pencuci tandas dan mop lap lantai, dapur (lantai tak perlu bilas sbb tak licin).

6. Selamat mencuba

deqlis
30-06-2010, 07:13 PM
Testimoni:

TESTIMONI 1 : Mula2 guna ni tengok byk nyer semut keluar... hmm mcm tak mujarab jer.. tp sebb aku dah beli sebotol, terus kan jgk guna..sembur kali ketiga dah takde semut dah kat dapur aku... baru aku percaya...agaknya mula2 tu semut tu pening itu yg kuar semua tak.? sekarang dh suka guna... lipas, nyamuk, semut dan serangga kecik2 pun dah takde kat rumh aku..

TESTIMONI 2 : Salam deqlis, thanks yer perkenalkan semburan racun tu.. anai2 rumah saya yg byk sekali dlm stor dapur tu dah kering... lega rasa.. pasni nk beli lagilah..sy guna utk mop lantai.. ok laniat tak licin dan membersihkan lantai..

TESTIMONI 3: Salam, kat depan rumah selalu byk tikus dan lalat... sejk guna semburan deqlis ni, batang hidung tikus n lalat pun tak nampak dah... nyamuk puntakde bila sembur kat pokok2... nnti habis sy beli lagi

nazwa69.net
30-06-2010, 07:19 PM
lipan boleh ka?

Zul34
30-06-2010, 07:22 PM
gmbr produk mana ?

deqlis
30-06-2010, 07:27 PM
lipan boleh ka?

boleh... kekatu pun boleh, cencorot boleh,anai2 boleh..
alhamdulillah rumah mak saya tak perlu upah org sembur anai2 yg ribu riban dah...selamat duit setelah guna semburan nie..anai2 kering...

deqlis
30-06-2010, 07:28 PM
gmbr produk mana ?

sekejap yer..
baru posting thread nie...
byk yg sy tak masukkan lagi...
tunggu ya..
jemput singgah lagi..

akmal_tawau
30-06-2010, 07:38 PM
wah all in one ye....bagus2. kt gerai byk lalat, dlm kete byk lipas, dlm umah ade tikus kecik....

pesticide05
30-06-2010, 07:49 PM
apa bahan aktifnya bro...
hati2...

marvelous
30-06-2010, 07:51 PM
menarik...

voda
30-06-2010, 08:02 PM
kasi laa pic or bahan nye bagaimana

nurkamar
30-06-2010, 08:09 PM
tepek satu post utk lawatan kemudian..

berminat

burger5440
30-06-2010, 08:35 PM
siap post brp arge bro..

dyean78
30-06-2010, 11:20 PM
benda nie kalau buat mencegah anai2 boleh? ker kena ada anai2 baru boleh pakai.....

cbg5111
30-06-2010, 11:23 PM
wah all in one ye....bagus2. kt gerai byk lalat, dlm kete byk lipas, dlm umah ade tikus kecik....


ni dah tahap gaban nih:eek::eek::eek::eek:

snipers
30-06-2010, 11:23 PM
boleh... kekatu pun boleh, cencorot boleh,anai2 boleh..
alhamdulillah rumah mak saya tak perlu upah org sembur anai2 yg ribu riban dah...selamat duit setelah guna semburan nie..anai2 kering...

kerengge? boleh dok?

mrbesen
30-06-2010, 11:30 PM
nama barang tarak, cecair ka, serbuk ka.

yg ada harga. pelik betoi la

deqlis
01-07-2010, 01:41 AM
sabar yer semua...
deqlis sedang upload..
nnti ku update detail...

jawab sekali semua ya..

produk nie adalah sejenis cecair (dh namapun semburan takkan pepejal pulak nk di sembur ekekeke)..

produk nie sangat2 sesuai utk menghapus haiwan perosak.. kerengga pun boleh.., cacing kat sampah tu pun boleh,...

dan untuk mencegah anai2 pun boleh... semburlah pada tempat2 yg anda tak mahu ada anai2 contohnya dlm stor rumah, bawah karpet dll..

produk ni sebotol kandungannya 800ml dan ianya adalah pati herba.

bukan dapat terus sembur ya.. Lihat cara2nya di page 1. (nnti akan di update)

bau nya tidak busuk...malah aromanya segar..

SeeZ
01-07-2010, 01:58 AM
apa brand nye TT..baru ni ada beli penghalau tikus...ermm test kat dapur...kureng skit..kak ti senyum2 jer. Brand Bio xx

gOdFeLLa
01-07-2010, 02:03 AM
cicak.....
rumah aku banyak cicak......

:)

kalau berkesan, boleh beli ni

deqlis
01-07-2010, 02:04 AM
wah all in one ye....bagus2. kt gerai byk lalat, dlm kete byk lipas, dlm umah ade tikus kecik....

marilah cuba...
belum cuba belum tau..
dah cuba pasti laa menjadi pilihan...:)

RajaLaut
01-07-2010, 02:06 AM
kalo terminum bole jadi apa?

deqlis
01-07-2010, 02:32 AM
apa brand nye TT..baru ni ada beli penghalau tikus...ermm test kat dapur...kureng skit..kak ti senyum2 jer. Brand Bio xx

dah ada gambo kat depan..(1st page)..mmg takde brand apa2.. ianya pati herba aroma nnya segar... cara2 guna boleh tgk di page depan jugak ya.. baru jer update..sorry..

ooo yg ni paling mujarab..sila lah cuba..
stok baru 1 minggu lagi sampai.. nk order bg tau cepat2 ya..

InsyaAllah CIK TI pun tak berani dtg dah... sembur jer kat depan pintu rumah...confirm lalu pun tak nak dah..

klu sy ni pandai upload2 video kat youtube dah upload dah sembur kat haiwan2 perosak nie macam lalat sembur terus mati..

so siapa yg beli dan pandai upload youtube tu silalah upload jika rajin ya..

tq2x..

deqlis
01-07-2010, 02:36 AM
kalo terminum bole jadi apa?

bahaya..nie kan racun..bukan minuman..usahlah di minum:D:D:D minumlah tongkat ALI ke, sirap bandung ke...semburan ni jgn di minum ya...8-**

jauhi pati semburan ni dari kanak2, tutup ketat dan simpan lah di tempat yang selamat...

tidak boleh di sembur pada muka dan tidak boleh di minum.

bazsh
01-07-2010, 02:39 AM
Tak bahaya ke mop kat lantai TT?
Nnt anak2 main toys & masuk mulut huhu

kalau
01-07-2010, 02:42 AM
err.....boleh pakai mop utk mop lantai....

jauhi dari kanak2.......

bebudak yg baru tau merangkak caner boss?

abis sumer lantai dia kasi drift tue....

deqlis
01-07-2010, 02:57 AM
apa bahan aktifnya bro...
hati2...

sejenis herba..
bau aromanya segar,,
nk cuba PM ya.

deqlis
01-07-2010, 02:59 AM
Tak bahaya ke mop kat lantai TT?
Nnt anak2 main toys & masuk mulut huhu


bila dah di campur dengan air, bahannya spt pencuci lantai shj..
tidak membahayakan jika di mop di lantai.. bila lantai dah kering takde masalah anak nk main atas lantai..

deqlis
01-07-2010, 03:03 AM
err.....boleh pakai mop utk mop lantai....

jauhi dari kanak2.......

bebudak yg baru tau merangkak caner boss?

abis sumer lantai dia kasi drift tue....

boleh guna mop..

jauhi kanak2 adalah pati nyer.. moh lah baca cara2 guna di page depan ...

sama shj, jika kita guna kiwi kleen mop lantai, mestilah lantai dah kering barulah anak main2 kan? sama juga dengan pati ni, camprkan pati dgn air (sukatan yg besesuaian dgn aroma yg tuan rumah inginkan) mop shj lantai.. tiada masalah... rumah saya nie ok no prob..bau pun wangi....

hmm itulah kelebihan semburan ni.. :)

bintang4
01-07-2010, 03:07 AM
boleh guna mop..

jauhi kanak2 adalah pati nyer.. moh lah baca cara2 guna di page depan ...

sama shj, jika kita guna kiwi kleen mop lantai, mestilah lantai dah kering barulah anak main2 kan? sama juga dengan pati ni, camprkan pati dgn air (sukatan yg besesuaian dgn aroma yg tuan rumah inginkan) mop shj lantai.. tiada masalah... rumah saya nie ok no prob..bau pun wangi....

hmm itulah kelebihan semburan ni.. :)

Byk soal lak derang ni yer TT..bila brand2 glamer tu tak pernah nk kisah lak bab2 selamat kat anak2 ke idak..ishh..ishh..ishh..

deqlis
01-07-2010, 03:13 AM
Byk soal lak derang ni yer TT..bila brand2 glamer tu tak pernah nk kisah lak bab2 selamat kat anak2 ke idak..ishh..ishh..ishh..

xper2x....
nnti mereka trs terpikat ngan semburan nie mcm lah TT sendiri ekekeke...:D:D

byk kelebihannya..1 botol kegunaan dalam rumah biasa tahan sebulan.

guna utk pelbagai boleh... mmg besttt...!

bintang4
01-07-2010, 03:15 AM
xper2x....
nnti mereka trs terpikat ngan semburan nie mcm lah TT sendiri ekekeke...:D:D

byk kelebihannya..1 botol kegunaan dalam rumah biasa tahan sebulan.

guna utk pelbagai boleh... mmg besttt...!

Tapi nengok gaya liquid dlm botol tu..bkn mcm utk semburan jer TT..:p

tokeikang
01-07-2010, 03:17 AM
berminat gak ni,
klu pos sampai teganu berapa harga TT ?

deqlis
01-07-2010, 03:18 AM
Tapi nengok gaya liquid dlm botol tu..bkn mcm utk semburan jer TT..:p

itulah hakikatnya gitu lah rupernyer...
meh cuba sebotol br tau penangannya..:)):)cgrock

monohaihyip
01-07-2010, 03:20 AM
Aku sedang mencari ubat yang benar2 berkesan untuk menghalau atau membunuh pijat, ada sapa tau? ubat yang ada dpasaran x mampu sepenuh nya utk memulih kan keadaan

deqlis
01-07-2010, 03:20 AM
berminat gak ni,
klu pos sampai teganu berapa harga TT ?


klu pos laju ke teganu add RM10 shj..Total RM45 shj..

pos parcel add RM8 shj.. Total RM43.00

deqlis
01-07-2010, 03:23 AM
Aku sedang mencari ubat yang benar2 berkesan untuk menghalau atau membunuh pijat, ada sapa tau? ubat yang ada dpasaran x mampu sepenuh nya utk memulih kan keadaan

cubalah semburan paling mujarab nie... sembur pada kawasan pijat2 tu..insyaAllah akan hilang pijat2 tue..:)

deqlis
01-07-2010, 03:27 AM
SALAM SEMUA,

ok, sy nk offline dulu...
insyaAllah segala soklan & PM akan di lihat esok.
thank you

Zul34
01-07-2010, 03:40 AM
mcm mnarik je, hehe

deqlis
01-07-2010, 11:18 AM
mcm mnarik je, hehe

hai Zul34, meh laa cuba...
mmg menarik...

deqlis
01-07-2010, 11:28 AM
pengumuman:

Pos pada hari Jumaat (esok) akan di buat pada hari ini jam 12 tghari. Segala order selepas 12tghari hari ini akan di pos pada hari Selasa depan.

Thanks you.


Pada sesiapa yg berminat utk membeli semburan paling mujarab utk haiwan perosak nie..sila beri nama ya,,, jika stok baru dah sampai next week sy akan inform dan anda dah boleh buat pembayaran. Stok yg ada dah di tempah 2nd batch oleh forum sebelah. T/Kasih di ats kerjasama anda.

Sila kunjungi lagi kedai online nie...:)cgrock

biomedik
01-07-2010, 11:40 AM
kalau terjilat kucing kt umah, tak goal ke kucing aku tu?

smartzac
01-07-2010, 11:47 AM
kalau terjilat kucing kt umah, tak goal ke kucing aku tu?

Kena check guna goal line technology dulu, tengok gol ke tak...:))

biomedik
01-07-2010, 11:57 AM
Kena check guna goal line technology dulu, tengok gol ke tak...:))

kalau guna teknology england vs germany...sure tak goal la..:eek:

oxygenO2
01-07-2010, 12:16 PM
tt,kitaorg bnyk tanye sbb nk tau ingredients..kalau mop lantai yg branded jus nk kilatkan tiles jer,tt nyer de function lain..so risau kalau ade bdak2 main kt lantai,camne derang nnti ek?

anuarul
01-07-2010, 12:24 PM
TT...elok ke ni?? cara guna sembur je? ke mop? umah ako banyak sarang anai2 ni..boleh halau dorang terus tak? hehe..bunuh terus ke...kalau power..ako nak beli..kalau tak power..ako nak cari ubat khas utk anai2 je...ehhehe..ade org gune kat anai2 dan elok tak???

deqlis
01-07-2010, 12:24 PM
kalau terjilat kucing kt umah, tak goal ke kucing aku tu?


insyaAllah tak goal..
melainkan u kasi/paksa minum yg pati dia...

rasanya kucing pun tak mau jilat..sebb kucing ni deria dia kuat..

deqlis
01-07-2010, 12:29 PM
TT...elok ke ni?? cara guna sembur je? ke mop? umah ako banyak sarang anai2 ni..boleh halau dorang terus tak? hehe..bunuh terus ke...kalau power..ako nak beli..kalau tak power..ako nak cari ubat khas utk anai2 je...ehhehe..ade org gune kat anai2 dan elok tak???

cara guna di page 1 telah dinyatkan..
byk cara guna dia..

boleh di sembur shj,

boleh di letak dlm baldi pastu mop ..

ianya tak lah semerbahaya racun2 perosak lain..lebih selamat.. cuma baca tentang kelebihannya di page 1.

ubat ni sesuai utk semua...so tak perlu kuar modal byk beli satu utk anai2, satu utk lipas, satu utk nyamuk..yg nie serba serbi boleh.... tak percaya? mari cuba dulu satu...


dan ianya sejenis herba semulajadi... bukan yg racun bau kuat busuk tu...ianya wangi tau..

selamat mencuba..

opps jgn pening2 kepala..boleh cuba dulu n berilah komen seikhlas anda di sini.

tq.:):):)

deqlis
01-07-2010, 12:31 PM
TT...elok ke ni?? cara guna sembur je? ke mop? umah ako banyak sarang anai2 ni..boleh halau dorang terus tak? hehe..bunuh terus ke...kalau power..ako nak beli..kalau tak power..ako nak cari ubat khas utk anai2 je...ehhehe..ade org gune kat anai2 dan elok tak???

mak saya guna kat anai2 dalam ya ada stor dan kat dapur rumah dah hilang..anai2 pun takde dah...

selamatlah duit ribu riban...sebb hari tu dah panggil org utk sembur 2 bulan sekali yg tebuk2 dinding tu, sebb ribu riban so mak saya cuba yg nie dulu..alhamdulillah hilang...

deqlis
01-07-2010, 12:38 PM
CARA GUNA
1:10 dah dinyatakan di page 1

NIlai 1 utk pati semburan yg sy jual nie, dan nilai 10 utk air..

mula2 goncang botol pati, masukkan dlm bekas semburan spray anda/baldi dan masukkan air dlm skala 1 nisbah 10 atau nk pekat sikit boleh letak 2:10..


Kadar bancuhan satu bahagian pati herba dicampur dengan 5 ke 10 kali air. Aromanya bergantung kepada kesesuaian anda.


utk haiwan2 spt anai2, tikus dan cicak boleh digunakan dengan mencampur satu kali ganda air. (Jangan terlalu cair)

anuarul
01-07-2010, 12:38 PM
mak saya guna kat anai2 dalam ya ada stor dan kat dapur rumah dah hilang..anai2 pun takde dah...

selamatlah duit ribu riban...sebb hari tu dah panggil org utk sembur 2 bulan sekali yg tebuk2 dinding tu, sebb ribu riban so mak saya cuba yg nie dulu..alhamdulillah hilang...


ooho..yeke....nnti saye pikir dulu....heheh..kalau jadi saya amik..kalau cod area mane? kalau pos berapa tambah???:D

silvermaddness
01-07-2010, 12:41 PM
menarik ni..umah aku pon banyak semut...boleh test nie

deqlis
01-07-2010, 12:50 PM
ooho..yeke....nnti saye pikir dulu....heheh..kalau jadi saya amik..kalau cod area mane? kalau pos berapa tambah???:D

COD di bukit jali/sri petaling/LRT bukit jalil.

klu berminat beri nama ya..

jika pos laju semenanjung add RM10.

thanks you.

deqlis
01-07-2010, 12:51 PM
menarik ni..umah aku pon banyak semut...boleh test nie

boleh..klu confirm kasi nama/nickname ya..

nnti sy buka list name yg berminat.
tq

deqlis
01-07-2010, 12:54 PM
Senarai nama yang berminat untuk mencuba semburan mujarab ni.

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Saya akan beritahu anda setelah stok baru sampai next week. Stok limited, siapa cepat dia dapat dulu.. klu tak kena tunggu 4th batch pula ya.. thank you.

silvermaddness
01-07-2010, 01:06 PM
boleh..klu confirm kasi nama/nickname ya..

nnti sy buka list name yg berminat.
tq

cantek...buh nick sy..stok sampai nnt TT PM detail nk bank in duit ok? :)cgrock

deqlis
01-07-2010, 01:08 PM
cantek...buh nick sy..stok sampai nnt TT PM detail nk bank in duit ok? :)cgrock

okay no prob.
thank you:)cgrock

deqlis
01-07-2010, 01:09 PM
UPDATE:
Senarai nama yang berminat untuk mencuba semburan mujarab ni.

1. silvermaddness
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.


Saya akan beritahu anda setelah stok baru sampai next week. Stok limited, siapa cepat dia dapat dulu.. klu tak kena tunggu 4th batch pula ya.. thank you.

bg yg lain..jom berikan nama/nick anda...

Atuk_Kunn
01-07-2010, 01:19 PM
UPDATE:


bg yg lain..jom berikan nama/nick anda...

TT..saya nak satu...kalau sampai saya g ambil n bayar terus.Saya kat Seri kembangan :D

anipo
01-07-2010, 01:27 PM
salam tt, cecair ni macam serai wangi ker..?? :-?

rizalstudio
01-07-2010, 01:35 PM
apa beza dengan serai wangi??

kaylis
01-07-2010, 02:03 PM
wah!!! satu lagi produk menarik dari TT, bole laa nak cuba yg ini pulak...:):)

nurkamar
01-07-2010, 10:29 PM
up nama dlm list...

umah abg saya banyak anai2. nak suh dia try

adamma
02-07-2010, 11:52 AM
tt.. letak nama saya juga.. saya nk satu...

maun
02-07-2010, 12:00 PM
TT...aku nk amek 2 botol siap pos...tarikh expired bla..? PM aku no . acc ko..

kainlangsir
02-07-2010, 12:01 PM
Senarai nama yang berminat untuk mencuba semburan mujarab ni.

1. silvermaddness
2. kainlangsir
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

heheh..tamatlah riwayat anai-anai kat umah aku...padan muko..

saxsor
02-07-2010, 12:06 PM
Masukkan nama saya sekali yer...

saxsor
05-07-2010, 06:17 PM
Masukkan nama saya sekali yer...


kensel ar...

dah beli dah....

deqlis
05-07-2010, 09:44 PM
Salam semua,

minta maaf bg yg bertanya soalan, saya blk kg dari Jumaat - Ahad.. Isnin ni barulah dpt online semula malam ni.. kat kg takde tenet.

utk dodol dan SHP yg dah di order telah sy pos pada hari Khamis lepas..

salam tt, cecair ni macam serai wangi ker..?? :-?



apa beza dengan serai wangi??

anipo dan rizalstudio,
minta maaf sy tidak tahu ttg produk serai wangi...setahu sy produk ini mmg wangi.... utk hapuskan anai2 dgn lebih cepat.. pati yg di jual ni terus di tuangkan/di curah/di sembur ke kawasan anai2 itu untuk pertama kali servis... kali kedua dan ketiga boleh masukkan nisbah 5:5 antara pati dan air..

dan utk yg dah beri nama, saya akan PM anda jika stok baru telah sampai dari supplier. insyaAllah minggu ni Jumaat atau next week.
TQVM.

wan85
30-08-2010, 02:02 AM
bro kalau harga sekali pos berapa ye ?????

deqlis
03-09-2010, 01:13 PM
bro kalau harga sekali pos berapa ye ?????


sorry bro, now out of stock...
akan di war2kan jika stok kembali ada with new price n postage.

Thanks you.

mfaiz
03-09-2010, 04:01 PM
salam TT,

saya nak order satu.

plez list name saya dlm list tu...






.
.

mfaiz
04-09-2010, 03:16 PM
BUMP for TT.

klau dah ada stok, PM saya!

nak urgent...





.
.

egg_toast
23-10-2010, 10:39 AM
TT..dh ada stok ke?

deqlis
02-12-2010, 08:04 AM
Salam semua,

stok belum ada, saya tak dapat amik stok sebab now dealer dah jual in cartons ... tak dapat amik dalam kuantiti min lagi..

sorry sangat2x sebab saya peniaga kecil2an shj.
jadi buat sementara nie saya tutup jualan semburan nie.
harap maklum

pinot17
02-12-2010, 08:16 AM
lipan bleh tak??adoyai..ada lipan dalam bilik air leee

badrush
02-12-2010, 08:20 AM
pepijat kat tilam bleh ke??

ajim2002
02-12-2010, 10:24 PM
kalau ada stok baru baru saya nak ode satu

bazsh
02-12-2010, 10:27 PM
Ni guna lemon grass ke?

aries_642003
30-01-2012, 07:26 PM
sapa yang penah guna product ni..betui-betui bekesan ke..citer la pengalaman korang guna product TT ni..aku ni sedang mencari product yang betui-betui berkesan bunuh pepijat jahanam....

Orait

SHiNiGaM!
30-01-2012, 07:53 PM
Adoi syok2 baca dr 1st page las2 dh tak jual..br nk bli..:((

bazsh
30-01-2012, 08:15 PM
Aku beli serai wangi Afi Haneef
Sebijik color mcmni
Mmg mujarab

JaweWetan
02-02-2012, 04:18 PM
alamak.. dah x jual ke? bru nak bli.. tgh terdesak ni. kat umah tikus tgh bermaharajalawakgoblok!!. tiap2 pg hidu bau semerbak najis tikus. sape2 bo bantu sy. .pm sy plez.. Tq

emasmoden
25-12-2012, 09:54 PM
laa aku pun excited nak beli, dah tak jual dah lah pulak.
huhu