PDA

View Full Version : askar kena sembelih


rijal2009
30-06-2010, 12:39 AM
http://www.youtube.com/watch?v=J1A1XiSoqRA

http://www.youtube.com/watch?v=5MofjfyjSwo

cpt tgk sblm kena delete. :p

TT
30-06-2010, 12:55 AM
ni mesti ko yg upload..baru 1 view ak bukak td

silverchair959
30-06-2010, 12:58 AM
nak muntah aku...apa punya kejam

prinCeszz LaDy
30-06-2010, 12:58 AM
ne yg sembelih2 ne aku mls..klu tgk mmg rs nk muntah..

prinCeszz LaDy
30-06-2010, 12:59 AM
nak muntah aku...apa punya kejam

sggp gak tgk erk..ee...py la ngerii..~X(#:-S

zerovirus
30-06-2010, 01:03 AM
kalau video2 ni aku tak berani nak tgk :">

Pelesit Api Malaya
30-06-2010, 01:04 AM
Kat mana ni??? Pergh takut pulak nak pegi berperang... Mamat tu sempat ke tak lari... kesian.. aku bayangkan kalau aku kat situ, sempat ke aku lari????
hahah :((

akukurt
30-06-2010, 01:05 AM
pergh.. macam bunyik lembu berdengus kene sembelih... walaupun dah kasik potong urat.. jantung still pam darah... tangan bergerak2.. ades..kejam.. ni askar mana bro?>

blrayban
30-06-2010, 01:08 AM
http://www.laymark.com/i/m/m099.gif

jijigren
30-06-2010, 01:09 AM
Ngerinyer

Askar negara mana tu

kaylis
30-06-2010, 01:16 AM
kalau bab2 sembelih2 ni mcm puak serb jerr, tapi ada dgr mcm cakap bahasa arab tadi, nampak askar pun ada jambang2 mcm Islam jerrr...tak tahu laa aku, ni dah terpesong jauh dahh dari ajaran islam ni kalau dia org Islam...

kalau tgk video ke-2 tu,ada sorg askar tu siap lari lagi pasal takut disembelih....

zerovirus
30-06-2010, 01:22 AM
pergh.. macam bunyik lembu berdengus kene sembelih... walaupun dah kasik potong urat.. jantung still pam darah... tangan bergerak2.. ades..kejam.. ni askar mana bro?>

bro tgk ke ? hati kering bro :)cgrock

GnoLa ®
30-06-2010, 01:23 AM
tak sanggup aku nk tgk... klu tak silap ni yg kat rusia tu kot

faridsylar
30-06-2010, 01:23 AM
askar yahudi kena sembelih i loikeeeeeeeeeeeeeee

zerovirus
30-06-2010, 01:24 AM
kalau bab2 sembelih2 ni mcm puak serb jerr, tapi ada dgr mcm cakap bahasa arab tadi, nampak askar pun ada jambang2 mcm Islam jerrr...tak tahu laa aku, ni dah terpesong jauh dahh dari ajaran islam ni kalau dia org Islam...

kalau tgk video ke-2 tu,ada sorg askar tu siap lari lagi pasal takut disembelih....

bro kalau rajin ... buat la video tu jadi gambar ...

aku kalau picture boleh tgk lagi ... video ni payah siap bunyi2 gerak2 itu yang seram

GnoLa ®
30-06-2010, 01:25 AM
bro kalau rajin ... buat la video tu jadi gambar ...

aku kalau picture boleh tgk lagi ... video ni payah siap bunyi2 gerak2 itu yang seram

tu la pasal bro.. aku tgk kejap je...

:D :D :D

akukurt
30-06-2010, 01:26 AM
bro tgk ke ? hati kering bro :)cgrock
dah selalu tengok mende seram dan darah2 kat CG, tengok video tadi takde hal la bro... huhuhuh:">

try le tengok... sedih nengoknye... tengah2 sembeli tangan bergerak2...

kaylis
30-06-2010, 01:27 AM
bro kalau rajin ... buat la video tu jadi gambar ...

aku kalau picture boleh tgk lagi ... video ni payah siap bunyi2 gerak2 itu yang seram

ishh tak rajin laa nak buat mcm tu...layan jerr laa, bukannya ade apa2 pun....nak tgk sape yg buat jerr....

aku rs laa video ni ms puak serb sembelih askar bosnia dulu around year 1993 kalau tak silap....

phv2787
30-06-2010, 01:29 AM
moral of story...jgn la msk askar..tk berbaloi gaji kecik nk pertahan negara..lgpon bkn org nk menghargai perjuangan diorg...yg org awam tau aman..bknnye org tau diaorg kne misi2 tertentu..tgl ank bini..blk hidup tkpe la..kalau sebaliknya...jd hargai la wira2 kita..jgn nk berpolitik sana sini bikin huru hara..rakyat bertelangkah..puncanya org2 politik.......:mad:

rem.billion
30-06-2010, 01:33 AM
errrkkk...tu laaa saper suruh tengok..

GnoLa ®
30-06-2010, 01:34 AM
errrkkk...tu laaa saper suruh tengok..

padan muka mike, sapa suh tgk....

:eek: :eek: :eek:

TamingSari
30-06-2010, 01:41 AM
perghh... ni baru tul hardcore :))

rem.billion
30-06-2010, 01:41 AM
padan muka mike, sapa suh tgk....

:eek: :eek: :eek:


padan muke ko jugak...takpe nanti time kite makan sama2 teman tayang video ni...hahahaha:eek::eek::eek:

Maelstrom6121
30-06-2010, 01:44 AM
fuhh... dah tgk.. tak tau nak komen.. sakit tol sbb tak mati terus...

GnoLa ®
30-06-2010, 01:45 AM
padan muke ko jugak...takpe nanti time kite makan sama2 teman tayang video ni...hahahaha:eek::eek::eek:

cantik.....

sambil makan sambil layan semelih....

yeahhhh :eek: :eek:

rem.billion
30-06-2010, 01:49 AM
cantik.....

sambil makan sambil layan semelih....

yeahhhh :eek: :eek:


pastu mamak taukeh kedai sembelih ko,sebab ko yang belanjer teman:eek::eek::eek:

najumi
30-06-2010, 02:05 AM
aku tgk sampai abis sambil mengusap2 tengkuk aku..
malawei... :)paid

havrilsz
30-06-2010, 03:36 AM
jahat dan kejam...aku benci la vid ni...

bladefingers
30-06-2010, 03:50 AM
gila ah..
mcm nak pitam secara tiba2..

Joe1911
30-06-2010, 04:39 AM
Kalau aku jadi askar tuh aku lebih suka ditembak dari disembelih,seksa oo... bukannya mati trus,dah mcm lembu kena sembelih...

koman
30-06-2010, 05:05 AM
Kalau aku jadi askar tuh aku lebih suka ditembak dari disembelih,seksa oo... bukannya mati trus,dah mcm lembu kena sembelih...

kalau askar tuh nak perkosa dengan sembelih bro lebih rela yg mana..?wakkkakakak

rijal2009
30-06-2010, 05:22 AM
sape tak takut nak kena sembelih..

jomie
30-06-2010, 05:10 PM
giler ketar lutut tu..tapi baik melawan daripade biar je...

otaida00taj
30-06-2010, 05:41 PM
belum kena 'delete' lagi... layan je.

yazaedar
30-06-2010, 05:46 PM
kalau askar tuh nak perkosa dengan sembelih bro lebih rela yg mana..?wakkkakakak

pilih pilih.....mana satu pilihan anda,....

fms
30-06-2010, 05:53 PM
moral of story...jgn la msk askar..tk berbaloi gaji kecik nk pertahan negara..lgpon bkn org nk menghargai perjuangan diorg...yg org awam tau aman..bknnye org tau diaorg kne misi2 tertentu..tgl ank bini..blk hidup tkpe la..kalau sebaliknya...jd hargai la wira2 kita..jgn nk berpolitik sana sini bikin huru hara..rakyat bertelangkah..puncanya org2 politik.......:mad:

silap tu..
kita mesti galakkan org masuk askar..
baru laa negara x dijajah..

cuma, berdasarkan video tadi, elok kita hormati askar..
diorg sanggup gadaikan nyawa..

fms
30-06-2010, 05:56 PM
kalau askar tuh nak perkosa dengan sembelih bro lebih rela yg mana..?wakkkakakak

klu kene liwat, lagi laa terhina..
kita mati bukan bole mintak2 pon..
mmg kene tembak lebih baik..
tapi tembak kat kepala laa..

aku rasa, yg kene sembelih tu sakit kejap je..
korang tgk, muka mane ade tunjuk sakit..

KayoSokmo
30-06-2010, 06:04 PM
setahu aku video ni .... yg puak2 pejuang bosnia,depa sembelih askar rusia tu ... ,kalau askar rusia punya kerja lagi la ...benda yg sama jugak depa akan buat kat pejuang bosnia, adil kan ....

Niyang
30-06-2010, 06:10 PM
moral of story...jgn la msk askar..tk berbaloi gaji kecik nk pertahan negara..lgpon bkn org nk menghargai perjuangan diorg...yg org awam tau aman..bknnye org tau diaorg kne misi2 tertentu..tgl ank bini..blk hidup tkpe la..kalau sebaliknya...jd hargai la wira2 kita..jgn nk berpolitik sana sini bikin huru hara..rakyat bertelangkah..puncanya org2 politik.......:mad:

Jgn ckp camtuh bro... Murni keje askar nih... Kalau mati ketika berperang, insyallah Syahid lah dijalannya....#:-S Biar seksa didunia tp di akhirat ia akan terus di sisi ahli syurga.... #:-S

mohdnor
30-06-2010, 06:16 PM
ni perang kat chechnya rasenye

NEMO
30-06-2010, 06:17 PM
nape aku xnampak

baim
30-06-2010, 06:20 PM
setahu aku video ni .... yg puak2 pejuang bosnia,depa sembelih askar rusia tu ... ,kalau askar rusia punya kerja lagi la ...benda yg sama jugak depa akan buat kat pejuang bosnia, adil kan ....

adil dari segi kapir la :)):))
islam mana leh wat mcm ni..
sebab tu islam beza dgn kapir

ExAvantz
30-06-2010, 06:28 PM
setahu aku video ni .... yg puak2 pejuang bosnia,depa sembelih askar rusia tu ... ,kalau askar rusia punya kerja lagi la ...benda yg sama jugak depa akan buat kat pejuang bosnia, adil kan ....

tak silap aku askar ramai2 tu pejuang Islam Chechen !
berdasarkan pakaian dan janggut2 mereka....

mereka berperang dgn pihak askar Russia yg membunuh org2 Islam di Chechen dgn kejam termasuk merogol dan membunuh wanita2 Islam Chechen tak terlepas kanak2...

antara nama tokoh syahid mereka yg ditakuti oleh Rusia ialah As-Syahid SYAMIL BASAYEV

Dkgr@y
30-06-2010, 06:35 PM
kesiannya tgk.. bunuh je la dgn tembak.. sembelih2 ni amat seksa woo..

habiburrahman
30-06-2010, 06:38 PM
Inilah balasannya kepada askar russia yang merobek Chechnya yg berkurun lamanya...

abgmachoo
30-06-2010, 06:38 PM
dekat laman web duk cerita pasal sembelih bomoh,jin la,apa la// bentengjiwa.blogspot.com

ExAvantz
30-06-2010, 06:43 PM
Inilah balasannya kepada askar russia yang merobek Chechnya yg berkurun lamanya...

btol bro...
bertahun2 org Islam di chechnya di bunuh secara kejam
disembelih, dilapah, dirogok, dirobek isi perut...

aku salute kepada Pejuang2 Islam Chechen ni...

kepada para syuhada mereka, semoga bergembira dgn para bidadarimu...

habiburrahman
30-06-2010, 06:44 PM
kesiannya tgk.. bunuh je la dgn tembak.. sembelih2 ni amat seksa woo..


berjuta warga Islam Chechen mati dibunuh oleh askar russia..dibunuh..dirogol..dan mcm2 lagi la...video ini dilakukan untuk perang psikologi...

ExAvantz
30-06-2010, 06:45 PM
ini dia Panglima Perang Askar Chechen...

As-Syahid Shamil Basayev

http://graphics8.nytimes.com/images/2006/07/10/world/10cnd-russia190.jpg

ExAvantz
30-06-2010, 06:47 PM
berjuta warga Islam Chechen mati dibunuh oleh askar russia..dibunuh..dirogol..dan mcm2 lagi la...video ini dilakukan untuk perang psikologi...

yap...
dikatakan kesan penyebaran video ni, ribuan askar rusia lari dari medan perang... begitu juga video penyembelihan askar amerika di Iraq dulu... ribuan tentera US lari dr medan perang...

habiburrahman
30-06-2010, 06:53 PM
yap...
dikatakan kesan penyebaran video ni, ribuan askar rusia lari dari medan perang... begitu juga video penyembelihan askar amerika di Iraq dulu... ribuan tentera US lari dr medan perang...

semoga Allah rahmati laluan perjuangan mujahidin menuntut pembelaan..menang atau syahid, itu sahaja.

noraini@azlan
30-06-2010, 06:54 PM
ya allah apa dah jadi

yokosarai
30-06-2010, 07:21 PM
aku ada tengok dulu cerita pasal askar serbia bunuh orang awam bosnia depa susun reramai kat tepi tasik lepas tu sorang sorang depa suruh melutut dan suruh pilih nak pakai hammer 10kilo ke kayu golf ke besi ke belantan kayu ke .... tapi semua jenis pukul kat kepala ....perghh tu lagi kejam (kisah ni benar berlaku) yang tunggu giliran tengok kawan sebelah kena ketuk kat kepala mau tak terkencing sambil tunggu giliran sampai ...

S.Y.E.D
30-06-2010, 07:27 PM
adss.. bab2 semelih manusia aku lemah jantung nih.. kalau semelih ayamm live tu leh je tgk..

Joe1911
30-06-2010, 07:42 PM
kalau askar tuh nak perkosa dengan sembelih bro lebih rela yg mana..?wakkkakakak

Saya lebih rela disembelih,sbb klau kena perkosa,peghh!!!! jiwa merana ooo....

alau
30-06-2010, 09:23 PM
ngeri..kt mne ni?

hafizuka
30-06-2010, 09:27 PM
Ni aku ada dulu VCD ni, askar Russia kena tawan ngan mujahidin Chechnya, pastu kena sembelih

apieh23
30-06-2010, 10:21 PM
urgh....
nak muntah

ryuganz
30-06-2010, 10:46 PM
aku rasa ramai yang salah erti/kurang ilmu, kena sembelih lebih menyiksakan berbanding kena tembak.korang dh rasa ke?kalo kena tembak kepala pun ingat mati on the spot ke?jantung still beating/intact pam dah kt kepala, macam 'cpu' rosak still running.

ape sebab binatang yang kita nak makan kena sembelih, bukan kena tembak/kena letrik/ kena racun?selain buang darah, kenapa masa nabi Ibrahim nak korbankan anaknya sembelih, bukan panah/tembak

sembelih sebenarnya less pain than others, kurang darah oksigen ke kepala/badan sebenarnya buat 'mangsa' ke arah tido,keletihan, berbanding rasa sakit.tapi aku memang tak setuju la apa derang buat

Syedz
30-06-2010, 10:49 PM
askar russia ker?
first time tgk org kena semelih dulu,
2 minggu terbayang-bayang..
ngeri...

Penz
30-06-2010, 10:57 PM
lebih baik lari jer kene tembak dari kene sembelih hidup2 mcm tu

perwajasteel
30-06-2010, 11:34 PM
hmmm.mmg pejuang chechnya sembelih askar russia.nmpk sangat pesong dr pejuangan islam jihad.tp btl la mmg kena sembelih,tangan masih gerak2...mcm sembelih lembu n ayam gak camtu kan..kalau tgk muka diorg mcm x sakit...mgkn btl komen yg katakn ke arah tido gaknya..walau bagaimana pun hanya mereka yg kena sembelih n Yang Maha Esa shj yg tahu sakit ke tidak..huhuhu...

mzak
30-06-2010, 11:40 PM
aku pernah tengok video nie dr kwan aku askar..
mmg pejuang chechnya sembelih askar russia..

asyraf77
30-06-2010, 11:58 PM
btol bro...
bertahun2 org Islam di chechnya di bunuh secara kejam
disembelih, dilapah, dirogok, dirobek isi perut...

aku salute kepada Pejuang2 Islam Chechen ni...

kepada para syuhada mereka, semoga bergembira dgn para bidadarimu...

yup aku sokong bro..
video ni mujahid chechen
koleksi cd perang russia-checen de aku simpan lg.
slepas sedara2 kita kat sana dizalimi,perempuan2 dirogol,kanak2 dibunuh,disembelih maka lahirlah mujahid2 chechen ni..
kt yg kat cni masih duk seronok2 ngan hiburan..

rijal2009
01-07-2010, 12:00 AM
seksa woo kena sembelih, kalau dia sembelih tak putus urat tengkok mmg merana la.

kancil biru
01-07-2010, 12:09 AM
ermmmm kejam sifat manusia manusia nie......

eapui
01-07-2010, 12:30 AM
fuhhh....ngeri klip video ne...:o:((

silverchair959
01-07-2010, 12:42 AM
takder sambungan ker aaa...

rijal2009
01-07-2010, 02:10 AM
takder sambungan ker aaa...dah ketagih ke tgk video2 sembelih ni? :))

perwajasteel
01-07-2010, 08:16 AM
x silap aku mamat yg lari tu kena tangkap jugak semula..pastu ramai-ramai duk cucuk & kelar leher dia dgn pisau n parang..xleh lari lagi la sbb dh kena kerumun..

saigonz
01-07-2010, 09:33 AM
aduh.... x sanggup aku nak tekan button play... x sampai hati nak tgk....

firzmitchy
01-07-2010, 10:15 PM
sy yg ari2 post mtem mayat dlm klas anatomy pon sram sjuk tgok vid ni
huhu
ni vid askar chechen ngan rusia..
korg kate kejam?
pe yg dorg wat kat awam lg kejam
bile kite sndri yg prang,ni la yg kite wat..:)cgrock

Jingo
02-07-2010, 01:03 AM
bunyi cam tentera islam. Bosnia kot. Memang dorang marah sgt keluarga di bunuh dgn kejam. Dapat balasan. Tapi nabi tak ajar sembelih2 ni. Nak bunuh pancung elok2. Takde pedang panjang kot.

dinbrabus
02-07-2010, 07:59 AM
aku rasa ramai yang salah erti/kurang ilmu, kena sembelih lebih menyiksakan berbanding kena tembak.korang dh rasa ke?kalo kena tembak kepala pun ingat mati on the spot ke?jantung still beating/intact pam dah kt kepala, ..

ape sebab binatang yang kita nak makan kena sembelih, bukan kena tembak/kena letrik/ kena racun?selain buang darah, kenapa masa nabi Ibrahim nak korbankan anaknya sembelih, bukan panah/tembak

sembelih sebenarnya less pain than others, kurang darah oksigen ke kepala/badan sebenarnya buat 'mangsa' ke arah tido,keletihan, berbanding rasa sakit.tapi aku memang tak setuju la apa derang buat

Setuju dgn pendapat saudara. Mungkin kita tidak berada dalam keadaan 'stress'(luar batas kemanusiaan) dan melihat sendiri keluarga dibunuh dgn kejam, dirogol dll (keadaan perang yg sebenarnya). Zaman nabi pun berperang, tapi tidaklah sampai berbuat demikian kepada tawanan macam zaman perang sekarang.

wak_handalan
02-07-2010, 08:06 AM
moral of story...jgn la msk askar..tk berbaloi gaji kecik nk pertahan negara..lgpon bkn org nk menghargai perjuangan diorg...yg org awam tau aman..bknnye org tau diaorg kne misi2 tertentu..tgl ank bini..blk hidup tkpe la..kalau sebaliknya...jd hargai la wira2 kita..jgn nk berpolitik sana sini bikin huru hara..rakyat bertelangkah..puncanya org2 politik.......:mad:

kalo xde askar sp nak pertahankan negara bro..yg bab politik tu aku sokong statement ko bro..mmng org politik bikin taik kat malaysia ni..yg untungnya mata sepet :)cgrock

tokeikang
02-07-2010, 08:11 PM
woi ganaz gak puak-puak ni, sembelih gitu jer,,,
cuba dengor betul2 video kedua tu,,
aku dengar ada yang takbir: Allahhuakbar 2x
tak pastilah orang yang kena sembelih atau yang menyembelih

Takbir,,,

Hitman™
03-07-2010, 10:34 PM
aku sre nie lah vid Chechnya yg dikatakan dlm series "Generation Kill" kat hbo tue..

"should we cut his throat like the Chechnya army?"

nadyasweet
03-08-2010, 03:13 AM
yeker tentera cech? sekali tentera rusia yg sembelih nie...org islam x wat benda2 kejam camni...bersangka baik...tak berani nak tekan play, lagipun benda2 camni tak elok tgk, gelap hati..

kyzee_zul
03-08-2010, 12:49 PM
mmg korang sume marah bab sembelih2 tu..islam mmg x ajar..kite buat mcm tu..x de keganasan pon.walaupun dlm peperangan sekalipun..tu bezanye islam dgn kapir..cara yg paling baik..kalo bole maafkan,maafkan la..mana tau hati org tu tersentuh..masuk islam..tak gune balas2 dendam ni..kalo da jahat sgt org tu,darah da halal nk dibunuh..pancung je la..x perlu mcm ni..tak offence kat sape2..pendapat aku..

tar_wow1983
03-08-2010, 01:34 PM
geng mana kejam sangat ni...

kintuterer
03-08-2010, 10:28 PM
Ni tentera chechen sembelih russian army, mungkin ade sbb tersendiri penyembelihan ni berlaku, sbb penyembelihan nilah ade tentera russia lari... mungkin satu hari bende ni bley berlaku disini jugak... mintak dijauhkan...

neceolite
04-08-2010, 01:18 AM
ya aku pun rasa geng2 chechen ni ... kesian sorang askat tu ... siap ngelak2... tapi kena zas satu kali terus diam ...

aniqhamizan
05-08-2010, 11:07 AM
Ni la video yg heboh hujung tahun lepas..

Askar Israil sembelih org Palestin..

???

achok
05-08-2010, 11:55 AM
apsal tk pancung je?

fxfreakstar
05-08-2010, 12:28 PM
penyembelihan berlaku kerana rasa benci yg melampau2...dan xde pegangan iman...sadisnye..:(

Syedz
05-08-2010, 09:30 PM
adoi...
jgn la semelih-menyembelih...
kalo kena tembak ok lagi..
tros mati..ni semelih ngeri sket...

mustopa_a
05-08-2010, 09:39 PM
nak tembak kena jimat peluru.. bantai ngan batu besar.. cepat mati..

hisham27
05-08-2010, 10:04 PM
Kalau mengikut sejarah Salahuddin Ayub askar tawanan ada yang diberikan duit & disuruh pulang tetapi jangan datang lagi .. kalau datang nahas... nih kes yang datang semula kot :-?

liza4549
05-08-2010, 10:06 PM
Nak tengok kucing kena sembelih pun, aku tak mampu. Ini kan pulak .... huhu

ady80
05-08-2010, 10:14 PM
:-SS:-SS:-SS...eeee...takut lak pokcik nengoknye...

hisham27
05-08-2010, 10:16 PM
Nak tengok kucing kena sembelih pun, aku tak mampu. Ini kan pulak .... huhu

Ada ke orang sembelih kucing ? :-?

zulqarnain
05-08-2010, 10:25 PM
perghh... ganas giler.. dulu Ariel Sharon (bekas PM Israel albangsati) pernah gak ketuai penyembelihan orang Islam. Kalau org Islam pun sembelih cmni, sama cam Ariel Sharon la kot..

CikSukan
05-08-2010, 10:26 PM
Kalau mengikut sejarah Salahuddin Ayub askar tawanan ada yang diberikan duit & disuruh pulang tetapi jangan datang lagi .. kalau datang nahas... nih kes yang datang semula kot :-?

Pergh dasyat video tu, macam sembelih ayam.

http://www.youtube.com/watch?v=p43TKmJ3Nd0

nadyasweet
06-08-2010, 12:38 AM
buat ape la tgk video2 tak senonoh nie...hitam hati..dpt mimpi ngeri lagi ada..

prinCeszz LaDy
06-08-2010, 09:53 AM
huh,tgk sal sembelih ne,mmg xkn tgk la,xde kekuatan nk tgk..

janggut_X
06-08-2010, 10:59 AM
akut den tengok bideo camni......isshh,korang tak takut ko ek?

muz79
06-08-2010, 12:28 PM
sian gak kt mamat nie....