PDA

View Full Version : Mimpi kena rogol


Scorpions10
16-06-2010, 04:46 PM
Salam cgrian..
nk tumpang tanya skit..ni citer kwn opis aku pompuan dh kawen..
malam td dia mimpi kena rogol sampai nangis2..pastu td tanya aku apa maksudnya..mana lah aku tau..sapa2 yg tau..tp aku rasa mainan tidur je kot..tul x..huhu

EzY-eLoaD
16-06-2010, 04:46 PM
maknanya dia x puas dengan servis laki dia kot

manjarina
16-06-2010, 04:47 PM
mimpi hanya mainan tidur...
xder bermaksud pape...

shamrin72
16-06-2010, 04:49 PM
bab2 mimpi ni teman bukannya tao langsong..tapi slalunya mainan tido jek...tatao la kot2 ada makna..

Scorpions10
16-06-2010, 04:49 PM
maknanya dia x puas dengan servis laki dia kot

yeke..xtau la aku..tp dia mcm takut2 je aku nengok..

Abu nawas
16-06-2010, 04:52 PM
dia akan dapat keuntungan yg besar :)

jibam
16-06-2010, 04:53 PM
mimpi hanya mainan tidur...
xder bermaksud pape...

Allah x jadikan menda/sesuatu tu main2.. termasuk dah mmimpi...

BlackPepper
16-06-2010, 04:53 PM
yeke..xtau la aku..tp dia mcm takut2 je aku nengok..

slalunya den kalo mimpi2 yang pelik kejadian seakan2 berlaku lepas tu.. cth kalo cam kwn tt ni.. selang beberapa hari mungkin kita akan nmpak or tgk cerita ke yg ada sangkut paut ngan mimpi tu tp xde kena mengena ngan kita la... tu kalo den la...

tp suma mimpi je.. jgn dok pk2 sgt. xelok...

EzY-eLoaD
16-06-2010, 04:54 PM
yeke..xtau la aku..tp dia mcm takut2 je aku nengok..

yeke.besok ko tnye die,aritu dia mimpi dirogol secara induvidu atau ramai2..kalau ramai bape org..hehehe..melebih2 plak:p:p

Rosman
16-06-2010, 04:55 PM
Yang aku faham mimpi Nabi aje yg betul,
mimpi kita hanya gangguan syaitan aje.

zaidictc
16-06-2010, 04:55 PM
Salam cgrian..
nk tumpang tanya skit..ni citer kwn opis aku pompuan dh kawen..
malam td dia mimpi kena rogol sampai nangis2..pastu td tanya aku apa maksudnya..mana lah aku tau..sapa2 yg tau..tp aku rasa mainan tidur je kot..tul x..huhu

Kalau macam ni..minta kawan TT tu kuat kan amal ibadah dan berdoa kepada ALLAh supaya menjauhi perkara2 yang buruk terjadi ke atas dia....lebih berwaspada...ye lah sekarang ni jeneyah dah tak kenal mangsa...walaupun kanak2 kecil yang tak tahu apa...

TT
16-06-2010, 04:56 PM
trauma masa mlm pertama kot

decalXsia
16-06-2010, 04:56 PM
mimpi x baik xpayah cite kt org...
bnykkn istigfar..n selalu la berhati2 ngn masyarakt..jgn mudh pecaye ngn org...

ajoi24
16-06-2010, 04:57 PM
die suka seks ganas tp malu nk bgtaw laki die..tu yg tebawak2 dlm minpi tuh..sbb ade pakar psikology ckp mimpi ini umpana cara utk kite realisasikan bnda yg kite nk tp x dpt kt alam nyata..hurmmm

Scorpions10
16-06-2010, 05:01 PM
yeke.besok ko tnye die,aritu dia mimpi dirogol secara induvidu atau ramai2..kalau ramai bape org..hehehe..melebih2 plak:p:p

ishh..segan la den nk tanya mcm tuh..kang kata den ni gatai plk..huu

Niyang
16-06-2010, 05:02 PM
tuh tandanya , dia akan dpt cahaya mata lagi tuh.....

Scorpions10
16-06-2010, 05:02 PM
Kalau macam ni..minta kawan TT tu kuat kan amal ibadah dan berdoa kepada ALLAh supaya menjauhi perkara2 yang buruk terjadi ke atas dia....lebih berwaspada...ye lah sekarang ni jeneyah dah tak kenal mangsa...walaupun kanak2 kecil yang tak tahu apa...

tq..nnt sy bgtau dia..:)cgrock

Scorpions10
16-06-2010, 05:03 PM
tuh tandanya , dia akan dpt cahaya mata lagi tuh.....

yeke..tu berita baik kan..apa pun tgk je la nnt..

ray24
16-06-2010, 05:12 PM
Maybe dapat untung besar kot (tapi tak tau la untung money or mani)hehehehehe

Scorpions10
16-06-2010, 05:14 PM
die suka seks ganas tp malu nk bgtaw laki die..tu yg tebawak2 dlm minpi tuh..sbb ade pakar psikology ckp mimpi ini umpana cara utk kite realisasikan bnda yg kite nk tp x dpt kt alam nyata..hurmmm

hrmmm..klau btul nape dia takut ek..:-?:-?

jai_x5
16-06-2010, 05:16 PM
yeke.besok ko tnye die,aritu dia mimpi dirogol secara induvidu atau ramai2..kalau ramai bape org..hehehe..melebih2 plak:p:p

ahaks..dah macam csi lak..

mimpi tu hanya mainan tidur.. :D

ps: bile lah aku nak mimpi camtu pulak..best gak.. :">

bintang4
16-06-2010, 05:19 PM
Nengok citer sumpahan org minyak terlebih konsentrate ni...:p

yeahboy
16-06-2010, 05:21 PM
maknanya dia x puas dengan servis laki dia kot

i like this...:-?

Pelesit Api Malaya
16-06-2010, 05:21 PM
Best giler ar mimpi dia,... :D

Scorpions10
16-06-2010, 05:24 PM
ahaks..dah macam csi lak..

mimpi tu hanya mainan tidur.. :D

ps: bile lah aku nak mimpi camtu pulak..best gak.. :">

ni laki ke pompuan nih..:eek::eek:

Dkgr@y
16-06-2010, 05:30 PM
mungkin takde pape tu.. hanya mimpi jer.. dun worie
aku nih plak.. dlm 2 minggu lepas ade termimpi main dgn perempuan.. hahaha.. bahagia rasanya.. walaupun seketika jer.. :)

jai_x5
16-06-2010, 05:31 PM
ni laki ke pompuan nih..:eek::eek:

hahahaha..simpang 44..aku lelaki..perogol2 tu wajib perempuan..baru syok.. :)cgrock

ps: gurau je.. :p

manjarina
16-06-2010, 05:33 PM
Yang aku faham mimpi Nabi aje yg betul,
mimpi kita hanya gangguan syaitan aje.
betul tu bro...aku setuju...

irfan
16-06-2010, 05:37 PM
violent wet dream je tu..ekelawkelka

Scorpions10
16-06-2010, 05:55 PM
violent wet dream je tu..ekelawkelka

mimpi basah tu time nk baligh je kan..tp ni dh anak dh pon..bkn apa selalunya mimpi2 hantu dll ni biasa la kan..tp ni mimpi yg jarang2 org dpt..setahu den mmg payah org nk dpt mimpi2 mcm nih..tul x..

space2010
16-06-2010, 06:00 PM
mimpi yg baik oleh mukmin yg soleh mimpi yg benar,mimpi yg tak baik cuma gangguan syaitan/mainan tido..mimpi bermimpi Nabi SAW cnfirm benar..:D

btolkan kalo silap..:)cgrock

kaylis
16-06-2010, 06:05 PM
mimpi ni mainan syaitan melainkan ada air sembahyang dalam tido tu...

akukurt
16-06-2010, 06:15 PM
mimpi basah ke ni? hehehe

lamborghini06
16-06-2010, 06:16 PM
Mimpi merupakan alam roh yang keluar dari badan tetapi bukannya mati. Sebelum tertidur eloklah dalam keadaan berwuduk. Kalau mimpi baik seperti melihat Kaabah, melihat bidadari, melihat Wali Allah, melihat Rasulullah s.a.w menandakan roh kita yang baik keadaannya. Mimpi berjumpa hantu, dikejar harimau, dirogol atau merogol di antara mimpi yang tidak baik. Banyakkan ibadat dan beristighfar!

Scorpions10
16-06-2010, 06:26 PM
Mimpi merupakan alam roh yang keluar dari badan tetapi bukannya mati. Sebelum tertidur eloklah dalam keadaan berwuduk. Kalau mimpi baik seperti melihat Kaabah, melihat bidadari, melihat Wali Allah, melihat Rasulullah s.a.w menandakan roh kita yang baik keadaannya. Mimpi berjumpa hantu, dikejar harimau, dirogol atau merogol di antara mimpi yang tidak baik. Banyakkan ibadat dan beristighfar!

hrmmm..tq kwn..:)paid

aliQue
16-06-2010, 07:09 PM
Kalau mimpi tu buruk, lagi baik jgn disebarkan atau diceritakan kat orang..

Scorpions10
16-06-2010, 07:31 PM
Kalau mimpi tu buruk, lagi baik jgn disebarkan atau diceritakan kat orang..

alamak..dh sebar la plk..mod blh tlg delete kan..sorry..

idil
18-06-2010, 03:46 PM
tu lar kena gak tengok org 2 yg nak di tanya..lbh baik tanya orang2 alim..sbb apa kt masing2 pandangan berbeze2..sori geng bkn maksud nak perli apa..tp mimpi dia ni violent sangat ganaz abih woo..kalau jd bebetul pun naya gak...mana tau 1 hari nanti anak kita , sedara kt , bini kt dapat mimpi gini..kt pun tak sedap gak dengar mimpi violent nih..

vtec
18-06-2010, 03:55 PM
klau ikut firasat aku la.....tandanya dia nie kuat seks, perlu diberi perhatian lebih nie, klau skrg sehari sekali ....lepas nie kena tambah dah, sehari 3 kali, tiap2 hari, lepas makan.:D

khuzai
18-06-2010, 04:07 PM
mainan tido je tu,,
amik air smayang sblm tdo

jiwo kacau
18-06-2010, 04:09 PM
musti jin yg tibai tu....adehhhh...jgn jin lapar sudahh...:))

Cuppy Cakes
18-06-2010, 04:15 PM
mungkin takde pape tu.. hanya mimpi jer.. dun worie
aku nih plak.. dlm 2 minggu lepas ade termimpi main dgn perempuan.. hahaha.. bahagia rasanya.. walaupun seketika jer.. :)

basah ke x? :p

isixisixisisix
18-06-2010, 04:17 PM
klau ikut firasat aku la.....tandanya dia nie kuat seks, perlu diberi perhatian lebih nie, klau skrg sehari sekali ....lepas nie kena tambah dah, sehari 3 kali, tiap2 hari, lepas makan.:D

dah macam nak makan ubat KK plak dah..:)):))...


..hrmm pada aku x elok(ditegah) pompuan tu tanya kat saudara perihal peribadi.. lebih2 lagi dia dah kawen.. seeloknya dia cerita kat hubby dia dan bukan org lain sbb andaian org lain terhadap dia/laki dia..

peace bro..

mutanic
18-06-2010, 04:25 PM
dia x kena mandi wajib ka pastu? :p kalu x sure mainan tido jer :))

dejavu
18-06-2010, 04:39 PM
jika kita bermimpi buruk sebaik2nya jgn cerita kat org moga2 mimpi tu xjd kenyataan....kalo mimpi baik kita leh share dgn org tp tgk juga orgnya...

mazri_myie
18-06-2010, 04:46 PM
mimpi basah mimpi buruk ke baik?

albagold99
18-06-2010, 04:53 PM
klu aku la, aku aggp itu mmpi permainan tdo je..unles mmpi yg sama berulang kali berlaku bru la sibuk duk cri alamat mmpi, klu gini, elok abaikn je..byk lg pkara ptg nk fkir, mslh dnia n mslh hrian pn tk hbis nk slsai, ni kan plak nk sibuk cri alamt mmpi je, nnti tkut tpcya bnda karut-marut plak..klu blh bykkn bdoa n beribadat moga djauhi bala bencana..itu yg sbaiknya slagin mjaga diri tiap msa trtm bla kuar rmh atau duk tggl sndirian drumah..

alisha_nabila
18-06-2010, 04:57 PM
mimpi tuh mainan tidur jer..walaupon fantasi tp kita bahagia sekejap..hihihi..:">

naz84
18-06-2010, 04:59 PM
dia akan dapat keuntungan yg besar :)

hehehe..keuntungan camna tu:eek:

hello4u
18-06-2010, 05:04 PM
Mimpi x baek jgn percaya...mimpi baik sekadar kiasan...buat baik sentiasa,,

pakaji
18-06-2010, 05:06 PM
hmm..ntah la..cuma suruh kwn ko tu berhati-hati je
aku plak pnh mimpi mcm2, org rogol aku, aku rogol org :))

D8Gz
18-06-2010, 05:13 PM
aku plak pernah mimpi baca ayat al-quran surah ape aku tak tau...
tapi sekejap je mimpi tu berlangsung...
apa pendapat rakan2?

am2020
18-06-2010, 05:39 PM
aku pun selalu mimpi..tah sape2 tah aku belasah...mgkn dia salah sorang yg aku belasah kot dlm mimpi...huah huah huah..:D

silentkiller
18-06-2010, 06:08 PM
mimpi adalah permainan syaitan..
tetapi jika kita masih ingat mimpi itu 100% sehingga hari kedua..
bermakna mimpi itu adalah bukan permainan syaitan..so kena la cari ertinya..huhu

arcilist
18-06-2010, 07:03 PM
aku prnah denga ceramah tokoh ilmu hadis terkenal malaysia

dia kata, mimpi bukanla boleh percaya sngat, tapi taknak percaya terus pun tak boleh juga..sbb kalau baca surah nabi yusuf, banyak kali juga baginda takwil mimpi

tp untuk sesebuah mimpi tu dikira sebagai petanda, kena ada suatu kejadian berkait sngat rapat yg terjadi banyak kali...baru la boleh dikatakan sebagai satu tanda..still...kita sama sekali diharamkan membuat/mempercayai ramalan masa depan tanpa penjelasan/hujah ilmu seperti ramalan kaji cuaca...

NYIBLORONG
18-06-2010, 07:12 PM
tanye die..die kaki layan movie porn ganas kot..
sure terbawak2 dalam mimpi..:p

nsriza
18-06-2010, 07:29 PM
Ada kemugkinan dia banyak membaca cerita2 kat metro tu... jangan risau if bukan jenis mimpi yang berulang, tu cuma mainan tidur.
Kalau mimpi tu asyik berulang, elok lah banyak kan solat sunat dan beramal ibadat.