PDA

View Full Version : Admiral Markets - my.fxservice.com


Pages : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9

haffez AM
13-06-2011, 11:33 AM
Mari sertai dan mendapatkan promosi terbaru kami dalam menjana dana anda diperingkat yang lebih tinggi. Malah anda juga berpeluang mendapatkan pelbagai hadiah melalui "Card Admiral Club"... Maka, jangan lepaskan peluang ini dengan menyertai kami di "Admiral Markets" (https://tc.fxservice.com/landing/llod-my-ms-8472435.php)...

traderpelampung
16-06-2011, 12:27 PM
admiral islamic akaun ada x

traderpelampung
16-06-2011, 12:36 PM
boleh cube admiral

AM_AM
16-06-2011, 02:35 PM
admiral islamic akaun ada x

Admiral Markets ada Swap-free account, boleh hantar request ke swapfree@fxservice.com

haffez AM
21-06-2011, 11:09 AM
Mari sertai dan mendapatkan promosi terbaru kami dalam menjana dana anda diperingkat yang lebih tinggi. Malah anda juga berpeluang mendapatkan pelbagai hadiah melalui "Card Admiral Club"... Maka, jangan lepaskan peluang ini dengan menyertai kami di "Admiral Markets" (https://tc.fxservice.com/landing/llod-my-ms-8472435.php)...

syam82s
21-06-2011, 12:23 PM
ada lagi x contest mcm dulu tu?

GhostTrader
21-06-2011, 12:38 PM
teringin jugak nk masuk contest

AM_AM
21-06-2011, 08:32 PM
ada lagi x contest mcm dulu tu?

Ada, jadual di sini (http://www.forexball.com/en/schedule) :) ajak ramai2 join ye :D

ahib0205
26-06-2011, 11:21 PM
aik dah tak recommended?

subarulimited
26-06-2011, 11:27 PM
aik dah tak recommended?

iklan kami di CG dah habis boss :D 2 bulan je :)cgrock

haffez AM
28-06-2011, 02:01 PM
Mari sertai dan mendapatkan promosi terbaru kami dalam menjana dana anda diperingkat yang lebih tinggi. Malah anda juga berpeluang mendapatkan pelbagai hadiah melalui "Card Admiral Club"... Maka, jangan lepaskan peluang ini dengan menyertai kami di "Admiral Markets" (https://tc.fxservice.com/landing/llod-my-ms-8472435.php)...

Rizal
28-06-2011, 02:30 PM
debit kad bila nk ada ye?lama dh tggu ni :D nk wire mhl pulak charge

AM_AM
29-06-2011, 07:09 PM
debit kad bila nk ada ye?lama dh tggu ni :D nk wire mhl pulak charge

Kami planning keluar dua Debit card, satu EcoCard satu Payoneer, anda boleh cuba EcoCard dulu yang dilaunch semalam , payoneer pulak akan dilaunch bila kami terima first card :)

Thanks :):)cgrock

Rizal
29-06-2011, 07:15 PM
Kami planning keluar dua Debit card, satu EcoCard satu Payoneer, anda boleh cuba EcoCard dulu yang dilaunch semalam , payoneer pulak akan dilaunch bila kami terima first card :)

Thanks :):)cgrock

mcm mana nk apply :-?

AM_AM
01-07-2011, 07:16 PM
mcm mana nk apply :-?

Boleh visit website ini, ataupun login ke traders rooms (http://tc.fxservice.com) anda http://my.fxservice.com/company_news/introducing-new-ecocard-payment-option-fund-your-trading-account :)cgrock

haffez AM
04-07-2011, 10:37 AM
Mari sertai dan mendapatkan promosi terbaru kami dalam menjana dana anda diperingkat yang lebih tinggi. Malah anda juga berpeluang mendapatkan pelbagai hadiah melalui "Card Admiral Club"... Maka, jangan lepaskan peluang ini dengan menyertai kami di "Admiral Markets" (https://tc.fxservice.com/landing/llod-my-ms-8472435.php)...

AM_AM
18-07-2011, 06:47 PM
Admiral Markets memperkenalkan 3 produk terbaru

1) Admiral Markets Level 2 Quote with 1 Klik trading - Maklumat (http://my.fxservice.com/node/5981)

Kami amat gembira untuk memperkenalkan perkhidmatan terbaru kami - "Admiral.MarketDepth".

Skrip pengguna ini dapat meluas atau mengembangkan MetaTrader4 dan ianya menyediakan dua ciri yang amat berguna. Salah satu daripada mereka membolehkan anda melihat “Market Depth (Level 2)” Kedalaman Pasaran (Aras II) bagi alat yang telah dipilih secara langsung di carta dengan data yang dihantar melalui pelayan BBO (ECN). Ianya termasuk juga"One Click Trading" yang boleh menutup dan membuka kedudukan dagangan didalam satu klik sahaja. Tidak syak lagi perkara ini akan dihargai mahupun diminati oleh pedagang-pedagang yang aktif dan juga pedagang kasual.

Anda boleh melakukannya sekarang:
•Dapatkan maklumat lanjut “Admiral.MarketDepth” di laman web syarikat >> -Sini (http://my.fxservice.com/trader/admiral-marketdepth/)
•Download/Muat turun MetaTrader 4 dengan “Admiral.MarketDepth” >> -Sini (http://my.fxservice.com/custom/downloads/MT_AM/mt4setup.exe)
•Download/Muat turun “Admiral.MarketDepth” archive >> -Sini (http://my.fxservice.com/custom/downloads/MarketDepth/MarketDepth.zip)


2)Debit Card Payoneer - Maklumat (http://my.fxservice.com/node/5969)

Kami dengan bangganya memperkenalkan kepada anda cara baru untuk mengeluarkan wang dari akaun dagangan anda: Payoneer

Payoneer adalah solusi pengedar pembayaran antarabangsa yang membayar secara langsung ke kad Prepaid MasterCard®. Anda boleh menggunakan kad di mana-mana sahaja, membayar online, membayar di kedai dan mengeluarkan wang anda dari ATM.

Apa yang anda perlu adalah anda perlu menempah kad dan menggunakan akaun manager anda untuk mengeluarkan wang. Hanya login ke Trader’s Room, pilih “Operasi Wang”, selepas itu, pilih perkhidmatan Payoneer dan menempah kad prepaid pertama anda! Senang sahaja!

Untuk lebih lagi, sila kunjungi http://www.payoneer.com dan dalam Traders’ Room anda.

Kami harap bahawa cara baru untuk mengeluarkan wang dari akaun anda akan menjimatkan masa, duit dan usaha anda. Semoga berjaya dalam perdagangan anda!



3) Cara Baru untuk deposit

Anda sekarang boleh gunakan deposit dengan kad kredit, PayOnline. Ia membenarkan anda untuk mendeposit dana ke akaun dagangan anda di dalam Trader’s Room dengan Visa ataupun MasterCard (Kad kredit)

Sistem ini menerima RUB, USD dan EUR.

Menggunakan cara baru ini tidak perlu mana-mana pendaftaran luar biasa. Hanya isikan boring dan dana akan dipindah ke akaun anda dalam 24 h! Cara deposit baru ini adalah cepat dan senang digunakan.

Kami harap bahawa cara deposit baru ini akan menjimatkan masa dan usaha anda.




Semuanya di Admiral Markets (my.fxservice.com/ms)

Apexi7
19-07-2011, 01:01 PM
tumpang tanya ada lg ke kempen magictoken $50

AM_AM
19-07-2011, 01:07 PM
tumpang tanya ada lg ke kempen magictoken $50

Hello, kampen MagicToken sudah tamat lama, sekarang kami ada promosi lain pulak, sila layari sini (http://my.fxservice.com/ms/offers/bonus_promotion/promotion) :) :)cgrock Kami juga ada IB/Affiliate program yang Cun! kalau minat, boleh email atapun PM Saya :)cgrock

humaidias
20-07-2011, 01:18 PM
Wow! Market depth level 2 tue.. Masyukkks~

G-Trader
20-07-2011, 01:49 PM
Wow! Market depth level 2 tue.. Masyukkks~

welcome to cg :)

subarulimited
03-08-2011, 08:23 PM
Assalammualaikum & salam sejahtera..

Pertama sekali, saya ingin mengucapkan
selamat berpuasa dan selamat menyambut bulan ramadhan
kepada anda yang beragama islam.

Semoga ramadhan kali ini membawa seribu kebaikan & kenikmatan.

subarulimited
09-08-2011, 01:52 PM
JOM DAPATKAN NILAI TOPUP KAD ANDA DISINI DENGAN SEGERA!!!
WEBSITE RASMI JUALAN TOPUP KAD WWW.CREDITGATES.COM (http://www.creditgates.com)

SiRentap
09-08-2011, 02:07 PM
bawah ni alamat office ker?

Admiral Markets Sdn. Bhd, UOA Centre, Office Suite, Unit 19-8-3A, No.19,
Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

subarulimited
09-08-2011, 03:22 PM
bawah ni alamat office ker?

Admiral Markets Sdn. Bhd, UOA Centre, Office Suite, Unit 19-8-3A, No.19,
Jalan Pinang, 50450 Kuala Lumpur

betul itu alamat office admiral markets :)

SiRentap
09-08-2011, 03:58 PM
betul itu alamat office admiral markets :)

boleh ker aku dtg gi sana buka acct?

subarulimited
10-08-2011, 06:12 AM
boleh ker aku dtg gi sana buka acct?

jauh ye datang semata nak buka acc #:-S
kalau nak saya bantu buka kan acc pun boleh? boleh add YM/SKYPE saya :)

subarulimited
26-08-2011, 07:12 PM
Assalammualaikum & Salam Sejahtera...

Hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi untuk kita menyambut Aidilfitri
dan juga hari kemerdekaan. Sehubungan itu, pihak Admiral Markets Malaysia Partner ingin mengambil
kesempatan ini untuk mengucapkan "Selamat Hari Raya Aidilfitri"
dan "Selamat Menyambut Hari Merdeka!".

Diharapkan, sambutan hari raya dan merdeka pada tahun ini membawa
nikmat yang berganda kepada semua


http://www.youtube.com/watch?v=_Z3trG92eJ0

subarulimited
28-08-2011, 11:17 PM
Pelanggan yang dihormati,

Dengan usaha kami yang memberi pelanggan Admiral Markets dengan pengalaman perdagangan yang terbaik, kami ingin mengumumkan perubahan ke terma perdagangan untuk Emas dan Perak perdagangan spot (GOLD dan SILVER). Kami akan meningkatkan leverage maxima untuk emas dan perak dari 1:50 sehingga 1:100. Kerana kemeruapan pasaran telah bertambah secara dramatik baru-baru ini, sama dengan peluang yang boleh diperolehi dari dagangan emas dan perak.


Kami percaya bahawa leverage yang lebih tinggi ini akan menolong anda memperolehi kelebihan dalam pergerakan yang bertambah dalam pasaran dengan menempatkan anda di posisi untuk mendapatkan keuntungan lebih hebat dari setiap perdagangan yang anda buat.


Admiral Markets adalah komited untuk kejayaan perdagangan anda, dan kami akan sentiasa mencari cara yang berkesan dan baru untuk membantu anda untung dari perdagangan anda.

Harimau_kumbang
29-08-2011, 12:41 AM
Assalamualaikum Rakan2 Seperjuangan Trader & Carigold, :)

Ada kala telinga silap mendengar,
Mata silap memandang,
Fikiran khilaf mentafsir,
Hati silap menduga, dan
Lidah terlanjur berkata,
Maaf dipohon jika ada salah & silap saya secara sengaja mahupun secara tidak segaja semasa berforum. :)
Sesungguhnya yang baik itu datangnya drp Allah SWT dan yg silap itu datang drp saya sendiri. Berhati2 dijalan Raya & semoga bergembira dihari lebaran nanti. Assalamualaikum.. :)

Salam Ikhlas drp saya,
HK

http://i533.photobucket.com/albums/ee338/Harimau_kumbang/selamat-hari-raya-aidifitri.jpg

TradeBank
29-08-2011, 02:54 AM
http://media.onsugar.com/files/ons1/500/5009416/38_2009/8e06a02c78aaddce_SelamatHariRaya-Zabil.gif

Selamat Hari Raya AidilFitri KEpada Semua Trader FOrex

AM_AM
06-09-2011, 05:04 PM
Forexball Telah bermula, mari join sekarang dan menang $50,000!! www.forexball.com dengan akaun DEMO!!

subarulimited
19-09-2011, 03:35 PM
update rate terbaru untuk local deposit admiral markets pada 19/09/2011 $1.00 = rm3.20

subarulimited
20-09-2011, 06:49 PM
BUMP untuk hari ini

subarulimited
19-10-2011, 02:27 AM
Dear Traders,

Admiral Markets management have decided to termination Prepaid card sales permanently, to those who have unused prepaid cards, please do not worry as cards that have been issued will be usable. Termination of Prepaid card sales has been a hard decision for Admiral Markets, but due to certain circumstances, we have made the difficult decision to stop Prepaid card services.

But we have good news for you! To make deposit cheaper, Admiral Markets have decided to offer clients that TT/Wire Transfer monies to Admiral Markets with amount not less than $1000 per transaction, we will cover all domestic and intermediary bank charges (Max 50USD). To redeem your TT/Wire Transfer charges, please send us a copy of your Bank In slip through email and we will reimburse the stated amount back to your trading account.

Thank you for supporting Admiral Markets

RaiĄan
23-10-2011, 02:41 AM
sape nk usd50 free blh contact aku :)

RaiĄan
23-10-2011, 03:21 PM
daftar skrg sblm offer tamat :)

nubiescalper
26-10-2011, 03:32 AM
sape nk usd50 free blh contact aku :)

free apa kejadah nyer kalo demo..:(scam:(scam

subarulimited
26-10-2011, 05:14 PM
sape nk usd50 free blh contact aku :)

free apa lagi? setahu saya free usd50 dah lama tamat :-?

AM_AM
03-11-2011, 09:10 PM
Admiral Markets - Pertandingan ForexBall 2011



Salam sejahtera, kepada pedagang-pedagang yang dihormati...
Pertandingan ForexBall 2011 kembali lagi dengan Hadiah $48,000 untuk dimenangi dan menjadi rebutan. Maka, buat anda dan pedagang-pedagang sekalian, dengan suka cita dan bangganya, kami Admiral Markets menjemput dan mengajak anda semua tidak kira dimana anda berada, untuk bersama-sama menyertai "Pertandingan Forexball 2011" ini, yang akan berlangsung pada 7 November hingga 18 November. Pertandingan ForexBall akan memberi pulangan yang tidak terhingga kepada anda semua, kerana ianya lebih mudah untuk dimenangi..

Maka, apa lagi jangan lengahkan masa anda untuk menyertai pertandingan ini bersama kami, kami percaya dengan penyertaan anda pada pertandingan ForexBall 2011 ini, akan menjadikan anda lebih kehadapan dan maju serta mendapat keuntungan yang berlipat-lipat kali ganda kerana ianya amat mudah untuk dimenangi. Sebarang pertanyaan, dan kemusykilan boleh diutarakan di dalam "thread" ini, setiap (PERTANYAAN, PENDAFTARAN/PENYERTAAN), akan dilayan oleh pihak kami dengan seberapa yang segera di 1300 88 7889 e-mel: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

*Kepada pedagang-pedagang yang bersedia atau ingin mendaftarkan diri, anda sama sekali boleh melakukan pendaftaran seberapa yang segera di:


www.forexball.com

*Cepat-cepat jadikan anda pedagang yang terawal menyertai dan mendaftar bersama kami... lakukan segera pada hari ini... kelewatan anda, membuatkan anda ketinggalan di belakang!!!! mari mendaftar segera dengan kami di Forexball 2011...


Berikut ialah maklumat kami Admiral Markets:

Penubuhan
- Ditubuhkan sejak tahun 2001 dan mempunyai sebanyak 15 buah ofis diseluruh negara.

Lesen "License":
- "License" daripada FSA EE (Financial Supervision Authority of Estonian Republic)

Produk yang ditawarkan untuk pedagang-pedagang kami:
- Forex
- Kontrak Untuk Perbezaan / CFD (Contract For Differences) pada saham U.S
- Indeks (Index)
- Minyak mentah & Gas Asli (Commodity)

Kelebihan:
- Permulaan dagangan yang rendah dari 10-50 USD
- Semua pesanan dilaksanakan segera, tiada kegelinciran pada "pending orders"
- Spread rendah bermula dari 1 pip!
- Perdagangan "hedging" dan "scalping" turut juga dibenarkan
- Akaun Islamic (Swap free)
- Admiral Market Club (point yang dikumpul akan mendapat hadiah yang disediakan)
- Leverage boleh diubah dan volume minimum untuk berdagang ialah 0.01 Lot (Micro lots)
- Pembukaan akaun dalam masa 5 minit

roslinda
04-11-2011, 01:32 AM
ini kene depo dulu kan? $20 kan?

MoShed
04-11-2011, 01:33 AM
uishh..dari admiral ke ni?

RaiĄan
04-11-2011, 09:26 AM
free apa kejadah nyer kalo demo..:(scam:(scam

xnk xyh bising2..baca dulu instruction yg diorg bg.ni msti jenis pemalas nk baca

roslinda
04-11-2011, 11:07 AM
xnk xyh bising2..baca dulu instruction yg diorg bg.ni msti jenis pemalas nk baca

heheheee...saya lagi pemalas...tp berminat gak...klu dapat free $50...saya dah register dlm real..tp x tahu laa layak ke tak utk terima bonus $50...tuuu...cuba tgk akaun sy jap 711671

joerob
04-11-2011, 11:49 AM
xnk xyh bising2..baca dulu instruction yg diorg bg.ni msti jenis pemalas nk baca

aku dah baca...hehehe leh withdraw tuuu...
:)cgrock

RaiĄan
04-11-2011, 12:23 PM
aku dah baca...hehehe leh withdraw tuuu...
:)cgrock

mmg blh wdraw bila balance dh capai $100 :)

subarulimited
04-11-2011, 09:50 PM
mmg blh wdraw bila balance dh capai $100 :)

terbaikkk! :)paid

nrhsmo
16-11-2011, 09:16 PM
mmg blh wdraw bila balance dh capai $100 :)

Aku nak..50usd tu..bole wtdrw plak tu...

trader_sengkek
17-11-2011, 02:46 AM
gua dah buat dari 50usd demo ni skrg dah capai 120usd..or kena byk lagi..
camana gua nak tau duit real tu akan dapat...
adakah dia antar melalui emel ...
tlg gua beb terangkan...

subarulimited
17-11-2011, 11:40 AM
Aku nak..50usd tu..bole wtdrw plak tu...

kalau nak cuba pm beliau sendiri.

subarulimited
17-11-2011, 11:41 AM
gua dah buat dari 50usd demo ni skrg dah capai 120usd..or kena byk lagi..
camana gua nak tau duit real tu akan dapat...
adakah dia antar melalui emel ...
tlg gua beb terangkan...

sila pm beliau cara2 nak withdraw :)

RaiĄan
17-11-2011, 11:43 AM
gua dah buat dari 50usd demo ni skrg dah capai 120usd..or kena byk lagi..
camana gua nak tau duit real tu akan dapat...
adakah dia antar melalui emel ...
tlg gua beb terangkan...

admiral ada bg email cara2 utk withdraw profit tu.check email

meowfx
17-11-2011, 07:28 PM
50 usd demo yang admiral bagi tu..boleh trade kat MT4 admiral x?kalau boleh pada mt4 admiral..dibenarkan guna ea ke untuk trade 50usd demo tu?

albxx83
17-11-2011, 09:08 PM
ade lagi ke 50usd tu?

RaiĄan
18-11-2011, 01:38 AM
malaysia dh xde dalam list.ramai yg popit kot

AM_AM
24-11-2011, 06:58 PM
malaysia dh xde dalam list.ramai yg popit kot


Campaign ini akan ditamatkan globally, malaysia sudah takde campaign ini sekarang kerana banyak sangat orang apply, sudah lepas estimated application, so ambik peluang ini untuk cool :)

:)cgrock Terima kasih kerana menyokong semua

dsp
27-01-2012, 02:16 AM
Campaign ini akan ditamatkan globally, malaysia sudah takde campaign ini sekarang kerana banyak sangat orang apply, sudah lepas estimated application, so ambik peluang ini untuk cool :)

:)cgrock Terima kasih kerana menyokong semua

Admiral Market tak boleh wd melalui payoneer debit ke? tak de option wd ke payoneer lagi lah.. sila bagi pencerahan pls

subarulimited
03-02-2012, 09:52 AM
Admiral Market tak boleh wd melalui payoneer debit ke? tak de option wd ke payoneer lagi lah.. sila bagi pencerahan pls

trader room dalam proses upgrade.
buat sementara boleh pakai tt :)
harap anda bersabar sedikit masa lagi.

Y.O.N
03-02-2012, 12:21 PM
Cara nk depo camne? Ade ib x kat sini?

subarulimited
03-02-2012, 12:33 PM
Cara nk depo camne? Ade ib x kat sini?

cara depo buat masa ini ada 3 cara sahaja.
credit card.
visa.
bank.

saya sendiri IB :D
tapi sebabkan broker ini regulated ketat tiada local deposit.

Y.O.N
03-02-2012, 01:09 PM
cara depo buat masa ini ada 3 cara sahaja.
credit card.
visa.
bank.

saya sendiri IB :D
tapi sebabkan broker ini regulated ketat tiada local deposit.

Orait.. thank you..

AM_AM
21-03-2012, 06:56 PM
Forex ball sudah bermula, lebih daripada $60,000 untuk dimenangi daftar sekarang!! (http://www.forexball.com)

albxx83
21-03-2012, 08:49 PM
Forex ball sudah bermula, lebih daripada $60,000 untuk dimenangi daftar sekarang!! (http://www.forexball.com)

boleh try test ni:)cgrock

subarulimited
23-03-2012, 11:47 AM
Forex ball sudah bermula, lebih daripada $60,000 untuk dimenangi daftar sekarang!! (http://www.forexball.com)

itu dia dah keluar forexball terbaru! pakat ramai2 join wow! :)paid

kenny_admiral
25-04-2012, 04:30 PM
Admiral Markets – Trading for everyone
Admiral Markets Ltd. offers the Brokerage and trading services for traders on the world of finance markets such as Forex markets, CFD, Indices and Commodities.it is also listed as a licensed broker by FSA EE, traders may trade safely and secure. Therefore, we are here to invite various traders to join US!



Product that we offered:

- Forex
- CFD (Contract For Differences)
- Index
- Commodities


Advantages:

- Start an account with as low as 10 USD.
- Low spread 1 pip & crude oil for 10 pips.
- Adjustable Leverage and lowest trading volume which is 0.01 lot.
- Islamic Account (Swap free).
- Admiral Market Club (Point can be redeem prizes).
- Hedging and Scalping trading available.
- Register account in 5 minutes.
- Withdrawing can be done in any bank.
- Trading services available 24 hours for mobile phone.
- Live support 24 hours
- Trading platform Metatrader 4 (PC, Pocket PC, Smart Phone, Blackberry, Ipad)
- System "Trader's room" is user-friendly for traders.


Bonus and Promotion

1. Bonuses up to 1000 USD
Receive up to a 10% BONUS for simply making a deposit into your trading account. Press HERE (http://my.fxservice.com/offers/bonus_promotion/bonus) for more information.

2. Promotion
Insurance or doubler Refer A Friend program
Wire Transfer/TT fee Rebate
Terms and condition applied

3. Free Courses on trading
Terms and condition applied

4. Friend get Friend bonus
Terms and condition applied

For more enquiries about bonus and promotion please click HERE (http://my.fxservice.com/offers/bonus_promotion)


Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

kenny_admiral
25-04-2012, 05:50 PM
Admiral Markets – Trading for everyone
Admiral Markets Ltd. offers the Brokerage and trading services for traders on the world of finance markets such as Forex markets, CFD, Indices and Commodities.it is also listed as a licensed broker by FSA EE, traders maybe trade safely and secure while trading is guaranteed by our regulator. Therefore, we are here to invite various traders to join US!



Product that we offered:

- Forex
- CFD (Contract For Differences)
- Index
- Commodities


Advantages:

- Start an account with as low as 10 USD.
- Low spread 1 pip & crude oil for 10 pips.
- Adjustable Leverage and lowest trading volume which is 0.01 lot.
- Islamic Account (Swap free).
- Admiral Market Club (Point can be redeem prizes).
- Hedging and Scalping trading available.
- Register account in 5 minutes.
- Withdrawing can be done in any bank.
- Trading services available 24 hours for mobile phone.
- Live support 24 hours
- Trading platform Metatrader 4 (PC, Pocket PC, Smart Phone, Blackberry, Ipad)
- System "Trader's room" is user-friendly for traders.


Bonus and Promotion

1. Bonuses up to 1000 USD
Receive up to a 10% BONUS for simply making a deposit into your trading account. Press HERE for more information.

2. Promotion
Insurance or doubler Refer A Friend program
Wire Transfer/TT fee Rebate
Terms and condition applied

3. Free Courses on trading
Terms and condition applied

4. Friend get Friend bonus
Terms and condition applied

For more enquiries about bonus and promotion please click HERE


Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

kenny_admiral
30-04-2012, 10:23 AM
The daily Wave Analysis for April, 30th, 2012.


In section the monthly analysis is published the forecast for May, 2012.

1. Currency pair USD/CHF.
http://forum.admiralmarkets.com/attachment.php?attachmentid=24404&d=1335692485


Supposedly, formation of the correctional wave (ii) of [iii] has begun . If this assumption is correct, in the course of the formation development we can expect the upward price movement.

2. Currency pair EUR/USD.
http://forum.admiralmarkets.com/attachment.php?attachmentid=24405&d=1335692486


Supposedly, formation of the correctional wave (ii) of [iii] has begun . If this assumption is correct, in the course of the formation development we can expect a downward price movement.

3. Currency pair GBP/USD.
http://forum.admiralmarkets.com/attachment.php?attachmentid=24407&d=1335692487


Presumably formation of the impulse (iii) of [iii] has continued . If this assumption is correct, in the course of the formation development we can expect the further upward price movement.

4. Currency pair USD/JPY.
http://forum.admiralmarkets.com/attachment.php?attachmentid=24408&d=1335692487


Presumably, the Diagonal Triangle? (C) of [b] of 2 is forming . If this assumption is correct, in the course of the formation development we can expect the further downward price movement.



Igor Pak.
Analyst of company Admiral Markets.
igor.pak@forextrade.ee

At any use of the analytical material taken from the site of company Admiral Markets, and the secondary publication on any other resources, the rights to intellectual property for the dealing center «Admiral Markets», the reference to the company site is obligatory.

kenny_admiral
02-05-2012, 11:55 AM
Admiral Markets | ForexFight demo contest

various gift and prizes are waiting to be giving away.
for more info please contact us.
chia@admiralmarkets.com
or
kenny@admiralmarkets.com

50450 Kuala Lumpur UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A No. 19, Jalan Pinang
Tel. 03 - 2171 1889

kenny_admiral
04-05-2012, 11:13 AM
Should the U.S. return to the gold standard?:-?

http://www.webnuggetz.com/wp-content/uploads/2011/07/Gold-bar-and-coins.jpg

Gold Standard is Changing?:o
Check it out HERE! (http://www.bloomberg.com/news/2012-05-02/gold-standard-for-all-from-nuts-to-paul-krugman.html)

kenny_admiral
07-05-2012, 01:26 PM
Latest Forex update: SARKOZY LOSES FRENCH PRESIDENCY!: French President Nicolas Sarkozy became the next European leader to lose his job in the wake of the EU debt crisis.

Therefore

After the French elections,the Euro is below 1.3000 and might test 1.2870 and then 1.2830 while it trades below 1.3050.

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang
Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com
Tel: 1300 88 7889
Official Facebook Page -
http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

dextershort
08-05-2012, 01:23 AM
bleh withdraw guna payoneer lg x?

kenny_admiral
08-05-2012, 11:54 AM
bleh withdraw guna payoneer lg x?

Dextershort, Payoneer masih tidak boleh digunakan.. masih dalam proses lagi. jikalau nak Withdraw boleh guna bank in Terus ke dalam local bank akaun.

kenny_admiral
08-05-2012, 04:44 PM
Admiral Market | Trading for everyone

Forex Fight Competition!!!!
Prizes Up to 100,000 USD


for more info please contact us.
chia@admiralmarkets.com
or
kenny@admiralmarkets.com

50450 Kuala Lumpur UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A No. 19, Jalan Pinang
Tel. 03 - 2171 1889

kenny_admiral
10-05-2012, 12:01 PM
ForexBall™ Trading Competition

4 Days Left to Start
Register Now

ForexBall™ is an international trading competition that is being carried out on Admiral Markets demo accounts. Basically, it is a competition using virtual money that pits forex traders against each other to see who can generate the most profit within a fixed time frame. The top earners get a cash prize with a total prize pool of $60,000!

Registration

Registration is free and there is no risk of losing your own money, only winning ours! You can hop into the middle of a round any time you like so go ahead and register now! From the beginner to the experienced trader, you can use this opportunity to either learn the ropes or show the world that you really are the best trader out there!

http://admiral.deltaprimecapital.com/wp-content/uploads/2011/02/ForexBall_logo.jpg

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

Official Forex Ball Page - http://www.forexball.com/

kenny_admiral
11-05-2012, 02:45 PM
ForexBall™ Trading Competition

3 Days Left to Start
Register Now

http://admiral.deltaprimecapital.com/wp-content/uploads/2011/02/ForexBall_logo.jpg

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

Official Forex Ball Page - http://www.forexball.com/

kenny_admiral
15-05-2012, 03:57 PM
ForexBall™ Trading Competition

Competition has Started
Register Now if you wish to join us.

Good Luck to All the participant

http://admiral.deltaprimecapital.com/wp-content/uploads/2011/02/ForexBall_logo.jpg

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

Official Forex Ball Page - http://www.forexball.com/

kenny_admiral
16-05-2012, 05:56 PM
Admiral Market - Forex Ball™ | International Trading Championship

Forexball Round is going to end in

08days 23hours



ROUND PARTICIPANTS in Round 2 Forex Ball

2777

kenny_admiral
17-05-2012, 03:09 PM
Admiral Market - Forex Ball™ | International Trading Championship

Forexball Round is going to end in

08days 1hours



Participants are increasing day by day

2914 is the current participant amount

kenny_admiral
18-05-2012, 03:27 PM
Admiral Market

IPO simple contest

1) Predict Social Network's share price after the IPO and win iPad3.

2) Predict Social Network's share price after the IPO and win latest Apple iMac!

3) Predict Social Network's share price after the IPO and win cool stuff worth of up to $5000


Connect on your Facebook:

Win up to 5000$ or some cool apple gadget by simply predicting the price of the biggest social network share. Hurry up with you predictions, the ipo takes place on the 18th of may!
You can place your prediction here https://apps.facebook.com/coolestipo/.
Don't forget to tell your friends about that, who wouldn't want to win some cool gifts!

kenny_admiral
22-05-2012, 05:33 PM
Nickname Country Profit
1 FinalNotice Singapore 57 750
2 Namna Vietnam 51 683
3 yongyuan China 33 076
4 atasku_maho Indonesia 25 939
5 pembalutwanita Indonesia 25 815
6 laomiao China 25 348
7 LeonTey Singapore 23 497
8 WongDusun Indonesia 21 560
9 rh3yna Indonesia 20 984
10 qiuqiu China 18 846

Forex Ball round 2 result before round end in 3 days.
for those trader who are still ongoing...
keep it up and win this contest..
GOOD LUCK!!

kenny_admiral
23-05-2012, 05:15 PM
Nickname Country Profit
1 yongyuan China 84 321
2 pembalutwanita Indonesia 61 125
3 ngtruong2 Vietnam 56 932
4 qiuqiu China 51 146
5 WongDusun Indonesia 50 506
6 sor Malaysia 43 841
7 haihai1122 Vietnam 36 366
8 duykhanhvn2011 Vietnam 25 190
9 lz666 China 25 108
10 fengqinqin China 24 647


Forex Ball round 2 result before round end in 2 days.
for those trader who are still ongoing...
keep it up and win this contest..
GOOD LUCK!!

CONGRATULATION TO SOR, our only Malaysian that successfully place in the 6th rank.

kenny_admiral
24-05-2012, 05:56 PM
Forex Ball going to end in 23 hours.. keep up the good work..

congratulation for those who make it..

for those who didnt make it.. get yourself prepared for the round 3 forex ball on september!

kenny_admiral
25-05-2012, 03:20 PM
Forex Ball going to end in 2 hours.. keep up the good work..

congratulation for those who make it..

for those who didnt make it.. get yourself prepared for the round 3 forex ball on september!

4rx
25-05-2012, 03:33 PM
September?? apsal lama sangat lagi?? :(

kenny_admiral
28-05-2012, 05:46 PM
Finally ForexBall has ended last friday.
Over the twelve days of round 2, congratulation to all the traders as for those who can enter the Final round. but for those who were not success in round 2, dont worry, because round 3 of forex ball will be starting on the 10th of September.

For further information please visit forexball official website.

http://www.forexball.com/en/schedule

kenny_admiral
29-05-2012, 05:06 PM
September?? apsal lama sangat lagi?? :(

Sebab competition ini telah tetap masanya sebelum round 1..

kenny_admiral
29-05-2012, 05:07 PM
Admiral Markets – Trading for everyone
Admiral Markets Ltd. offers the Brokerage and trading services for traders on the world of finance markets such as Forex markets, CFD, Indices and Commodities.it is also listed as a licensed broker by FSA EE, traders may trade safely and secure. Therefore, we are here to invite various traders to join US!



Product that we offered:

- Forex
- CFD (Contract For Differences)
- Index
- Commodities


Advantages:

- Start an account with as low as 10 USD.
- Low spread 1 pip & crude oil for 10 pips.
- Adjustable Leverage and lowest trading volume which is 0.01 lot.
- Islamic Account (Swap free).
- Admiral Market Club (Point can be redeem prizes).
- Hedging and Scalping trading available.
- Register account in 5 minutes.
- Withdrawing can be done in any bank.
- Trading services available 24 hours for mobile phone.
- Live support 24 hours
- Trading platform Metatrader 4 (PC, Pocket PC, Smart Phone, Blackberry, Ipad)
- System "Trader's room" is user-friendly for traders.


Bonus and Promotion

1. Bonuses up to 1000 USD
Receive up to a 10% BONUS for simply making a deposit into your trading account. Press HERE for more information.

2. Promotion
Insurance or doubler Refer A Friend program
Wire Transfer/TT fee Rebate
Terms and condition applied

3. Free Courses on trading
Terms and condition applied

4. Friend get Friend bonus
Terms and condition applied

For more enquiries about bonus and promotion please click HERE


Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

kenny_admiral
31-05-2012, 06:16 PM
EURUSD - Day of Consolidation Ahead
EUR fell to a 2-year low against USD as Spanish government bond yields surged to a 6-month high, adding to mounting concerns that the region’s debt crisis is spreading to other economies.
As was mentioned in our report, that the pair was likely to continue with its strong down-trend and may depreciate till 1.2380 – 1.2370 levels.
On Wednesday, EUR fell to a 2-year low of 1.2361 to finally settle for the day at 1.2368 against USD.
On Thursday, the currency pair is witnessing a mild pull-back after hitting 2-year lows and is currently quoting at 1.2392.
Momentum Oscillator readings (RSI at 25 & Stochastic below 20) incidicate that the currency pair has entered highly oversold territory and may now consolidate between 1.2380 and 1.2430 range, before deciding on the near-term direction.
On the upside, the pair is likely to face resistance around 1.2420 – 1.2450 zone. Should the pair move above the resistance zone of 1.2420 – 1.2450, the pull-back may be extended till 1.2500 levels and the pair might even test 1.2600 levels in short-term.
On the downside, the pair is likely to hold 1.2380 – 1.2370 levels for short-term. And should the pair slip below the support zone of 1.2380 – 1.2370, the pair is likely heading towards 1.2200 – 1.2150 zone.



Intraday Important Technical Levels

Support 1 – 1.2357 Resistance 1 – 1.2417
Support 2 – 1.2333 Resistance 2 – 1.2461
Support 3 – 1.2288 Resistance 3 – 1.2507


Haresh Menghani
Market Analyst
Admiral Markets

At any use of the analytical material taken from a site of company Admiral Markets, and the secondary publication on any other resources, the rights to intellectual property for a dealing center «Admiral Markets», the reference to a company site is obligatory.

rgcxmalaysia
31-05-2012, 06:19 PM
September?? apsal lama sangat lagi?? :(

mungkin bz tu yg skrg bru nk smbung kot

kenny_admiral
06-06-2012, 04:52 PM
Admiral Markets Malaysia
Admiral Markets is the leading provider of online trading services for the Forex market as well as up-and-coming online trading markets such as stocks, commodities, futures, and option.

Interested in Stock Exchange and Financial trading?
Open Admiral Markets demo account and get access to the most popular trading software Metatrader 4 which offers you a unique opportunity to trade Apple, Facebook, Google, as well as over 3000 other stocks and commodities!

https://www.facebook.com/AdmiralMarkets/app_284800264899269
Sign up for Free Account directly from our Facebook tab and test your trading skills in real market conditions!

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556756_429548930398918_589527585_n.jpg

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

kenny_admiral
07-06-2012, 05:48 PM
Admiral Markets Malaysia
Admiral Markets is the leading provider of online trading services for the Forex market as well as up-and-coming online trading markets such as stocks, commodities, futures, and option.

Interested in Stock Exchange and Financial trading?
Open Admiral Markets demo account and get access to the most popular trading software Metatrader 4 which offers you a unique opportunity to trade Apple, Facebook, Google, as well as over 3000 other stocks and commodities!

https://www.facebook.com/AdmiralMarkets/app_284800264899269
Sign up for Free Account directly from our Facebook tab and test your trading skills in real market conditions!

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556756_429548930398918_589527585_n.jpg

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

kenny_admiral
12-06-2012, 05:55 PM
Admiral Markets Malaysia
Admiral Markets is the leading provider of online trading services for the Forex market as well as up-and-coming online trading markets such as stocks, commodities, futures, and option.

Interested in Stock Exchange and Financial trading?
Open Admiral Markets demo account and get access to the most popular trading software Metatrader 4 which offers you a unique opportunity to trade Apple, Facebook, Google, as well as over 3000 other stocks and commodities!

https://www.facebook.com/AdmiralMarkets/app_284800264899269
Sign up for Free Account directly from our Facebook tab and test your trading skills in real market conditions!

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/556756_429548930398918_589527585_n.jpg

Enquiries

50450 Kuala Lumpur
UOA Centre, Office Suite Unit 19-8-3A
No. 19, Jalan Pinang

Email: kuala-lumpur@admiralmarkets.com

Tel: 1300 88 7889

Official Facebook Page - http://www.facebook.com/AdmiralMarkets.my

Official Website Page - http://my.fxservice.com/

kenny_admiral
29-06-2012, 05:54 PM
Interested in Stock Exchange and Financial trading but dont want to risk your own funds?
Check out our free practice account and get access to the most advanced trading software Metatrader 4, which offers a unique opportunity to trade Apple, Facebook, Google, as well as over 3000 other stocks and commodities! https://www.facebook.com/AdmiralMarkets/app_284800264899269
Sign up for Free Account directly from our Facebook tab and test your trading skills in real market conditions!

http://imageshack.us/photo/my-images/441/123zpn.jpg/

AM-Official
03-05-2013, 02:41 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Mengapa Admiral Markets?
Admiral Markets adalah pembekal Forex talian dagangan utama, serta platform baru untuk perdagangan logam berharga, CFD, saham, dan bahan api fosil. Dedikasi kami yang kukuh kepada perisian-of-the-art dan jaminan kualiti mendorong kami untuk membuat memastikan bahawa pelanggan kami menerima pengalaman dagangan terbaik dalam talian dengan telus.

Kehadiran Global

Sejak operasi bermula pada tahun 2001, Admiral Markets telah berjaya berkembang ke 27 buah negara di seluruh dunia, sekali gus menjadi sebuah organisasi yang benar-benar global. Di Admiral Markets, kita yakin bahawa kehadiran fizikal kita dalam setiap kawasan geografi membolehkan kami untuk menyediakan pelanggan kami dengan sokongan dan bantuan yang terbaik mungkin.

Akaun Dagangan Fleksibel

Semua instrumen kewangan memerlukan hanya satu akaun dagangan. Deposit boleh dibuat dalam kebanyakan mata wang negara, yang kemudiannya ditukar kepada USD atau EUR. Selain itu, jika anda mahu untuk melindungi modal anda dari turun naik mata wang, anda boleh mempunyai beberapa akaun dagangan dalam mata wang yang berbeza pada masa yang sama, itu mendapatkan peluang untuk memindahkan wang dari satu akaun kepada yang lain melalui pemindahan yang mudah dalaman terus dari Bilik Traders'.

Lesen Kami

Admiral Markets SEBAGAI dikendalikan dan dilesenkan di Kesatuan Eropah dan kerana itu kita mematuhi sepenuhnya semua undang-undang Eropah kewangan termasuk MiFID (Pasaran dalam Instrumen Arahan Kewangan).

Admiral Markets juga diberi kuasa dan dikawal selia oleh Australia Sekuriti & Pelaburan Suruhanjaya (ASIC) di Australia, itu mempunyai kebenaran untuk menjalankan aktiviti pelaburan dan pembrokeran dalam pasaran kewangan Australia.

Pendidikan dan Analytics

Di Admiral Markets, keutamaan kami adalah untuk memberi kuasa kepada pelanggan kami untuk membuat keputusan perdagangan yang bernas dan bijak. Ini dilakukan melalui pelbagai program pendidikan, yang direka untuk mengajar kemahiran dagangan dan menjelaskan peluang-peluang kewangan pedagang mempunyai dalam Forex dan lain-lain pasaran Kewangan. Selain itu, kami menerbitkan buku-buku pendidikan dan risalah dalam beberapa bahasa, yang diedarkan di peringkat antarabangsa. Semua bahan boleh didapati dalam seksyen pendidikan.

Keselamatan dan Perisian

Untuk memastikan bahawa pelanggan kami dapat untuk mendapat akses yang selamat dan selesa kepada Pasaran Kewangan di seluruh dunia, kami bekerjasama dengan pemimpin industri dalam keselamatan dalam talian, ESET LLC, dan menawarkan platform dagangan yang paling dipercayai dan terkenal, Meta Trader 4, yang telah dibangunkan olehpemimpin dunia dalam perisian dagangan - perisian MetaQuotes Corp.

AM-Official
03-05-2013, 02:43 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Why Admiral Markets?
Admiral Markets is a leading online Forex trading provider, as well as an emerging platform for trading precious metals, CFDs, stocks, and fossil fuels. Our strong dedication to state-of-the-art software and quality assurance drives us to make certain that our clients receive the best online trading experience with full transparency.

Global presence

Since operations began in 2001, Admiral Markets has successfully expanded to 27 countries worldwide, thus turning into a truly global organization. At Admiral Markets we are convinced that our physical presence in each geographical region enables us to provide our clients with the best possible support and assistance.

Flexible Trading accounts

All financial instruments require only one trading account. Deposits can be made in the most national currencies, which are subsequently converted to USD or EUR. Additionally, in case you want to protect your capital from currency fluctuation you can have multiple trading accounts in different currencies at the same time, thus obtaining an opportunity to transfer funds from one account to another through a convenient internal transfer straight from the Traders’ Room.

Our License

Admiral Markets AS is operated and licensed in the European Union and thus we fully comply with all European financial laws including the MiFID (Markets in Financial Instruments Directive).

Admiral Markets is also authorized and regulated by the Australian Securities & Investments Commission (ASIC) in Australia, hence has a permission to conduct investment and brokerage activities in Australian financial market.

Education and Analytics

At Admiral Markets, our priority is to empower our clients to make thoughtful and intelligent trading decisions. This is done via numerous educational programs, which are designed to teach trading skills and explain the financial opportunities traders have within Forex and other Financial markets. Additionally, we publish educational books and brochures in several languages, which are distributed internationally. All the material can be found in the education section.

Security and Software

To ensure that our clients are able to gain secure and comfortable access to the worldwide Financial Markets, we cooperate with an industry leader in online security, ESET LLC, and offer the most reliable and prominent trading platform, Meta Trader 4, which was developed by a worldwide leader in trading software - MetaQuotes Software Corp.

AM-Official
03-05-2013, 02:46 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

为何选择纵海金融?
Admiral Markets(纵海金融)是在线外汇交易以及新兴网上交易市场例如股票,期货等的交易商。我们能提供关于 金融市场实时信息的软件并保证交易安全。确保所有交易尽可能透明,客户能体验最好的在线交易体 验。

遍布全球

自2001年成立以来,纵海金融已成功将业务拓展到全世界27个国家,已真正成为一家全球性的机构。我们关 注每一个地区,力争为客户提供最好的支持和帮助。

灵活的交易账户

所有的金融投资只需要设立一个账户。支持大多数可以兑换成美金或者欧元的货币存款业务。如果你想避免汇率波 动带来的损失,你可以在同一时间开设不同货币账户,在交易室里,您将资金从一个账户转移到另一个的时候,你 还能从中获取收益。

我们的许可证

纵海金融是一家在欧盟获得许可并进行经营的公司,我们完全遵从欧洲金融市场的法律,包括MiF ID。

纵海金融同样受到澳大利亚ASIC的许可和监管,因此有权在澳洲金融市场进行投资和经纪活动。

培训和分析

在纵海金融,我们致力于帮助我们的客户做出明智的交易决定。因此我们会定期举办各类培训项目,主要讲解交易 技术以及怎么样抓住外汇市场和其他金融市场的机会。除此之外,我们在全球范围内发现了不同语言版本的教学书 和指导手册。所有提到的相关材料都可以再培训专栏找到。

安全和软件

为了保障我们的客户享有安全和舒适的网络金融市场,我们与在线安全专家ESET LLC合作,提供最为可靠的交易平台,MT4是由全球交易软件领先者MetaQuotes 软件有限公司发行的。

AM-Official
03-05-2013, 02:52 PM
Dear all trader & member,
We will share more information in here about Admiral Markets. Let us share about forex thing, talk about forex thing.:)cgrock

AM-Official
03-05-2013, 02:56 PM
Corporate Values
Mission

Being a client-oriented company, Admiral Markets mission is to become a global leader in providing comfortable access to every type of financial market, while providing clients with relevant education, competitive trading terms, an engaging community, prompt customer service, and quality support.

Vision

We believe that every person is a builder of his/her own success, therefore our goal is to make sure that our clients are equipped with the set of powerful of tools, and knowledge to make thoughtful trading decisions.



Goals
Global Marketplace

Our goal is to create a worldwide marketplace, where people can enjoy high quality service and access to a wide range of financial instruments, regardless of geographical location. Furthermore, we encourage our clients to be a part of our growing online community.

Information isn’t Knowledge

Trading on online financial markets requires a certain amount of knowledge. Due to the abundant amount of information about financial markets, it can sometimes be overwhelming and confusing. Therefore, through various educational practices, we aim to help our clients to transfer this enormous amount of information into directly applicable knowledge.

Financial empowerment

Admiral Markets recognizes that different investors have different needs, based on their resources. Therefore, as a well-established financially organization we guarantee that our clients will receive appropriate trading conditions based on each client’s individual needs.

Transparency

Each and every day our main goal is to make sure that our clients have confidence when using our services. Building trust is a long and difficult journey; however at Admiral Markets we are confident that only through a policy of full transparency and compliance with regulations of Required Financial Institutions (Mifid) is it possible to create a favorable investment environment. Moreover, we want to make sure that our investors fully realize the risks associated with financial trading, hence the absolute necessity for appropriate technical and emotional education.

AM-Official
03-05-2013, 02:57 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Global Presence

http://my.fxservice.com/custom/map-world.png

Sejak operasi bermula pada tahun 2001, Admiral Markets telah berjaya berkembang ke 27 buah negara di seluruh dunia, sekali gus menjadi sebuah organisasi yang benar-benar global.Di Admiral Markets, kita yakin bahawa kehadiran fizikal kita dalam setiap kawasan geografi membolehkan kami untuk menyediakan pelanggan kami dengan sokongan dan bantuan yang terbaik mungkin.

AM-Official
03-05-2013, 03:01 PM
Admiral.Pro
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-admiral-pro-card.png

Minimum Deposit $1000
Leverage 1:100 for Currencies, 1:50 for Metals
Currency pairs (Forex Spot) 25
Precious metals (Metals Spot) 2 (Gold and Silver)
Minimum order size 0.01 lots to 50 lots (Step – 0.01 Lot)
Spreads from 0.00001 (0.1 pips)
Commission 0.0020%*
Order fulfillment technology Market Execution (NDD)
Limit/Stop Levels for Pending Orders inside spread
Margin Call/Stop Out Levels 100%/30%

Please visit http://my.fxservice.com/trader/admiral_pro_trading_terms

AM-Official
03-05-2013, 03:03 PM
Admiral.Standard
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-admiral-standard-card.png

Minimum deposit: No restrictions, the trading could be started with as low as 100 USD.
Leverage:
Balance below 5,000 USD 1:500
Balance of 5,000 - 10,000 USD 1:200
Balance of 10,000-100,000 USD 1:100
Balance above 100,000 USD 1:50
For trading US stocks CFDs 1:10
For trading Stock Indices 1:50 - 1:100
Available financial instruments:
Currency pairs (Forex Spot) 45 (9 Majors, 17 Cross-Rates, 19 Minors & Exotics)
Precious metals (Metals Spot) 2 (Gold, Silver)
Energies (CFD Futures) 2 (Crude Oil, Natural Gas)
Stocks (CFD) 30 (NYSE & NASDAQ listed largest capitalization corporations)
Indices (CFD) 7 (DJIA 30, S&P 500, NASDAQ 100, FTSE 100, DAX 30, CAC 40, Nikkei 225)
Minimum contract size:
Forex, Metals, Futures 0.01 Lot (Step – 0.01 Lot)
Stock CFDs 100 CFDs (Step – 100 CFDs)
Indices CFDs 1 Lot (Step – 1 lot)
Fixed spreads:
Currency pairs From 1 pip
Crude Oil contracts Only 10 pips (exclusively for Admiral Markets Customers)
Stock CFDs Floating spreads, from 1 pip
Other financial instruments Tight competitive spreads
Commission in Forex, Metals, Futures, Indices: 0%
Commission for Stock CFDs 0.10 USD (or equivalent amount in any deposit currency) for 1 CFD
Dividend adjustments on Stocks CFDs Yes (85% longs, 100% shorts)
Order fulfillment technology: Instant Execution
Limit/Stop Levels for Pending Orders: Fixed
Stop-Out Level: 30%
Please note that total number of trading accounts one customer may have at a time is limited to 10 whereas the total number of Admiral.Standard accounts (including accounts in golden units) related to the same customer is limited to 5.


Please visit http://my.fxservice.com/trader/admiral_standard_trading_terms

khairul385
03-05-2013, 03:07 PM
trader ni ke yang bagi bonus 100 tu?

Augustine
03-05-2013, 03:18 PM
broker terbaik!! :)paid :)paid :)paid

AM-Official
03-05-2013, 03:25 PM
broker terbaik!! :)paid :)paid :)paid

Thank Augustine :) . Can visit more information from my.fxservice.com

AM-Official
03-05-2013, 03:29 PM
trader ni ke yang bagi bonus 100 tu?

Hi khairul385, apa bonus you nak mendapatkan? :) .
Bonus
Receive up to a 10% BONUS for simply making a deposit into your trading account.
http://my.fxservice.com/offers/bonus_promotion/bonus

Trade More Get More
http://my.fxservice.com/trade-more/campaign-rules

Support Manager
03-05-2013, 03:29 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral.Prohttp://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-admiral-pro-card.png
Walaupun beberapa tahun yang lalu semua ini tidak mungkin, hari ini dengan realitinya ternyata pembangunan teknologi baru pada dagangan secara talian "online". Dengan kemajuan ini, kami menawarkan secara akses langsung ke pasaran Forex antara bank. Mengutip "Quoting" dan kecairan "Liquidity" pada akaun Admiral.Pro, datang secara langsung lebih daripada sedozen bank yang terbesar di dunia ini seperti City Bank, Morgan Stanley, Deutsche Bank, UBS, dan banyak lagi. Kami memberikan anda tawaran terbaik harga Bid/Ask secara langsung ke terminal MetaTrader 4 anda keseluruhannya secara masa sebenar. Dengan mengambil kelebihan daripada teknologi ini (ECN), anda akan mendapatkan kelebihan untuk bekerja di dalam pasaran Forex dengan ketelitian yang maksimum " ("quotes" kutipan tepat sehingga 0.00001) dan spreads yang paling rendah (0,1 pips)!

AM-Official
03-05-2013, 03:32 PM
Payment Systems

Visit our Payment system http://my.fxservice.com/forex/payment-systems/

http://my.fxservice.com/images/payments/standart-chartered_bank.png
Standard and Charted Bank


The Chartered Bank was founded by James Wilson following the grant of a Royal Charter by Queen Victoria in 1853.

The Standard Bank was founded in the Cape Province of South Africa in 1862 by John Paterson, and started business in Port Elizabeth in the following year.

The bank was prominent in financing the development of the diamond fields of Kimberley from 1867. It later extended its network further north to the new town of Johannesburg when gold was discovered there in 1885.
The Standard Chartered Bank is proclaimed one of the most reliable and innovative Financial Institution in its region for many consecutive years.

Learn more

Available for:
Withdrawal and Deposit
Beneficiary’s bank: Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited
Bank’s Address: Payment Centre, 15/F Standard Chartered Tower, 388 Kwun Tong Road, Hong Kong.
Swift Code: SCBLHKHHXXX
Beneficiary’s Account Number (USD): USD A/C: 447-0-675960-8
Beneficiary’s Name: ADMIRAL MARKETS LTD
Receiver's Correspondent: Standard Chartered Bank New York
Swift Code:SCBLUS33


http://my.fxservice.com/images/payments/skrill.png
Skrill

Skrill is the first e-money issuer to obtain an electronic money license from the FSA. With a mix of solutions for both consumers and businesses, Skrill has become one of Europe’s leading digital money companies, and operates one of the world’s largest independent eWallet platforms on the internet.


http://my.fxservice.com/images/payments/libertyreserve.png
Liberty Reserve

Liberty Reserve is an account-based payment system where you can store value in U.S. dollars, Euro or Gold Grams and transfer payments as well as payments from other people. This method is safe, reliable and confidential. Liberty Reserve makes payments immediately, in real-time for international trade. Within minutes, you can send and receive payments from anyone, from anywhere in the world.
One of the most important features of Liberty Reserve is the security of your account. Password, PIN, stop account feature, and anti key logger login system (trojans) are just a few of the security measures warning that Liberty Reserve has added to keep your value safe and security in your account.

Customer Support
03-05-2013, 03:34 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

好消息^^各位专业的外汇投资者

我们的诚信和服务,得到外汇投资者的支持。为了提供更多信息与服务,我们在(马来西亚-槟诚州)设立客户服务中心。

我们希望继续为您提供最佳的服务。

Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Customer Support
03-05-2013, 03:35 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

优秀的投资者 - 优秀的外汇投资平台

对了^^就是您

一直深受投资者追求完美的外汇交易平台 - Admiral Markets


my.fxservice.com

http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/paid.gif

Customer Support
03-05-2013, 04:13 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral markets的成就来自于 ~~~

优秀的投资者与卓越的我们(Admiral Markets)共同创造未来的承诺^^

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Louis Loo| Penang Customer Support Manager| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
louis.loo@admiralmarkets.com
010-800 1128
my.fxservice.com

AM-Official
07-05-2013, 02:58 PM
TO Admiral Markets member/carigol forum member.
We will handle this thread. Anything can ask us from here:)

Penang Regional Director
penang@admiralmarkets.com

dhiaperfumes
07-05-2013, 03:01 PM
terbaik....admiral markets

AM-Official
07-05-2013, 03:01 PM
http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/Bonus.jpg

Kita ada dua deposit bonus, boleh visit link di sini
http://my.fxservice.com/ms/offers/bonus_promotion/bonus

http://my.fxservice.com/trade-more/campaign-rules

AM-Official
07-05-2013, 03:02 PM
terbaik....admiral markets

Terima Kasih.
Best service for you!!!:)cgrock:)

http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

AM-Official
07-05-2013, 03:05 PM
Admiral Club™
Admiral Club daripada Admiral Markets memberikan pelabur satu lagi alasan mengapa mereka perlu memilih kami sebagai broker dagangan mereka, ini adalah kerana dengan Admiral Club anda hanya perlu berdagang dan juga mengumpulkan mata "point" Admiral Club, mata "point" ini boleh ditukar ke hadiah-hadiah yang menarik seperti dibawah.

0.01lot Micro = 1Mata

0.1 lot Mini = 10Mata

1 Lot Standard = 100Mata

Dibawah merupakan hadiah yang boleh anda tukarkan melalui mata terkumpul anda, anda perlu mendaftar sebagai ahli Admiral Club terlebih dahulu sebulum mengumpul hadiah, anda juga boleh mendaftar Admiral Club di Traders Room anda. Untuk menukar mata terkumpul Admiral Club kepada hadiah, sila log masuk ke Traders Room anda dan pilih hadiah yang anda hendak tukarkan.


http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/ipad.png
Ipad 300,000 pt (64GB)

http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/iphone.png
Iphone4 350,000 pt (32GB)


Visit more prizes di link http://my.fxservice.com/ms/offers/bonus_promotion/admiralclub

:)cgrock:)paid

AM-Official
07-05-2013, 03:08 PM
We are searching potential IB now. Who interest to join please send email to us.

BS.Choo-Penang Regional Director
penang@admiralmarkets.com
019-4643802
Tel: 04-6401068

Support Manager
07-05-2013, 03:29 PM
http://carigold.com/portal/forums/image.php?u=241611&dateline=1366200887


We are searching potential IB now. Who interest to join please send email to us.
If you have any problem, do not hesitate to contact or email me. I will try my best to assist you
Best Regards,
STANLEY.CHOO| Penang Customer Support Manager| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
stanley.choo@admiralmarkets.com
016-5026272
my.fxservice.com

Thank you

Support Manager
07-05-2013, 03:40 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

An Admiral Markets Demo account allows you to experience trading in real market conditions without depositing funds. Demo accounts have flexible settings that will allow you to explore the benefits of trading with Admiral Markets using a variety of settings. Additionally, demo accounts will let you test trading strategies, explore your favorite trading instruments, leverage levels, stop-loss, take-profit tactics, and much more.

Customer Support
07-05-2013, 03:44 PM
http://carigold.com/portal/forums/image.php?u=241611&dateline=1366200887


We are searching potential IB now. Who interest to join please send email to us.
If you have any problem, do not hesitate to contact or email me. I will try my best to assist you
Best Regards,
STANLEY.CHOO| Penang Customer Support Manager| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
stanley.choo@admiralmarkets.com
016-5026272
my.fxservice.com

Thank you

http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gifhttp://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gifhttp://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Customer Support
07-05-2013, 03:46 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral markets的成就来自于 ~~~

优秀的投资者与卓越的我们(Admiral Markets)共同创造未来的承诺^^

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Louis Loo| Penang Customer Support Manager| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
louis.loo@admiralmarkets.com
010-800 1128
my.fxservice.com

http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/laughing.gifhttp://carigold.com/portal/forums/images/smilies/laughing.gif

Customer Support
07-05-2013, 03:47 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

优秀的投资者 - 优秀的外汇投资平台

对了^^就是您

一直深受投资者追求完美的外汇交易平台 - Admiral Markets


my.fxservice.com

http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/kekeke.gif

Customer Support
07-05-2013, 03:49 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

If you have any problem, do not hesitate to contact or email me. I will try my best to assist you

Best Regards,
Louis Loo| Penang Customer Support Manager| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
louis.loo@admiralmarkets.com
010-800 1128
my.fxservice.com

Thank you

Customer Support
07-05-2013, 03:50 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

好消息^^各位专业的外汇投资者

我们的诚信和服务,得到外汇投资者的支持。为了提供更多信息与服务,我们在(马来西亚-槟诚州)设立客户服务中心。

我们希望继续为您提供最佳的服务。

Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

my.fxservice.com http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Customer Support
07-05-2013, 03:51 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

http://www.admiralmarkets.com/images/forexball-logo.png

更多详情请浏览:http://my.fxservice.com/forexball

Customer Support
07-05-2013, 03:52 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Education:
*Forex Articles
*Trading Examples
*Webinars

To Know More Detail: http://my.fxservice.com/education/

If you have any problem, do not hesitate to contact or email me. I will try my best to assist you
Best Regards,
Louis Loo| Penang Customer Support Manager| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
louis.loo@admiralmarkets.com
010-800 1128


my.fxservice.com http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Customer Support
07-05-2013, 03:54 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

If you have any problem, do not hesitate to contact or email me. I will try my best to assist you http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

Customer Support
07-05-2013, 03:55 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif
Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

Customer Support
07-05-2013, 03:57 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

卓越的平台来自于~良好的名誉与服务^^ http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/laughing.gif http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/laughing.gif

任何疑问及了解更多详情请浏览:my.fxservice.com

Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

Support Manager
08-05-2013, 11:02 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

If you have any problem, do not hesitate to contact or email me. I will try my best to assist you

Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Stanley Choo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
my.fxservice.com
stanley.choo@admiralmarkets.com

Customer Support
08-05-2013, 11:04 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


“你”准备好了吗?

我们Admiral Markets希望与你共同创造未来^^ my.fxservice.com


Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

Support Manager
08-05-2013, 11:06 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
优秀的投资者 - 优秀的外汇投资平台

对了^^就是您

一直深受投资者追求完美的外汇交易平台 - Admiral Markets

AM-Official
08-05-2013, 11:09 AM
Morning member,
Waktu kerja kami,
9:30-6:30 (Friday-Monday)
Break time 1:30-2:30.
:)cgrock

dhiaperfumes
08-05-2013, 11:11 AM
IB di penang yer

AM-Official
08-05-2013, 11:35 AM
Selamat pagi, tuan-tuan dan puan-puan,

Jika anda mempunyai sebarang soalan dan mahu kami untuk perkhidmatan, dialu-alukan untuk menghubungi saya dalam masa kerja-kerja kami
9:30-06:30 (Isnin hingga Jumaat), 1:30-02:30 masa untuk berehat.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi saya.

BS.CHOO| Penang Regional Director | Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: penang@admiralmarkets.com
Phone: 019-4643802
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 11:38 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


We have a complete forex trading platform^^
We have a complete and easy operate remittance system^^
We established good service branch ~ Penang Branch^^

Our confidence comes from ~ The Investors

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

AM-Official
08-05-2013, 11:41 AM
IB di penang yer

Hi dhiaperfumes,
Masuk you apa? You IB Admiral Markets atau kami?
Kami bukan IB, Kami employee Admiral Markets.

Kami sedang mencari orang yang berminat dalam melakukan IB, kami akan berbincang bersama-sama bagaimana untuk menjalankan perniagaan ini, jika anda berminat boleh menghantar kepada saya

dhiaperfumes
08-05-2013, 11:44 AM
ooo i ingat u IB

Customer Support
08-05-2013, 11:46 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Penang Branch ~ Working Time
Working Our: 9:30am - 6:30pm
Lunch Break: 1:30pm - 2:30pm
Working Day: Monday - Friday


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 12:18 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


SUB-IB ~ Listen Listen Listen
Become successful in not your person own matter, that is depent how you build a group.

We have a Complete system offering your to become success^^


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 12:47 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Investor are you here?
Our Penang Branch will intend to plan about Member gathering and Basic Course in future...

More Detail please contact:

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 04:03 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
08-05-2013, 04:30 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral Club™

Admiral Makets Admiral Club ™ memberikan pelabur satu lagi sebab mengapa mereka harus memilih kami sebagai broker dagangan mereka, semua yang anda perlu lakukan adalah untuk memohon Admiral Club melalui bilik yout Peniaga dan ikut arahan yang diberikan bersama dengan Kanun Club Admiral anda dan Pin, semasa anda adalah perdagangan, anda akan terkumpul mata.

Customer Support
08-05-2013, 04:34 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Admiral Markets will offering intimate service,and a good trading platform will be accompanied by your road to success...

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
08-05-2013, 04:41 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

MetaTrader 4
The MetaTrader 4 (MT4) is the most popular and most widespread platform for trading Forex worldwide. It was introduced in 2005 and constantly improved since then by the developers, trading software pioneer MetaQuotes Softwares Corp. The terminal is one of the most reliable ones in the industry and is known for its high security standards.
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-metatrader4-pic1.png
The MT4 is highly versatile and user-friendly, making it the ideal platform for beginners and experienced traders alike. The “Market Watch” window gives traders an overview over the current market prices for all available products. Powerful charting options make trading on the MT4 convenient and easily accessible. Nine timeframes, from one minute to one month, are available to display currency price developments in charts and therefore enabling customers to analyze trends. Charts can be customized, allowing traders to keep an overview of the most important factors at any time.
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-metatrader4-pic2.png
With a whole variety of built-in technical indicators and Expert Advisors (EAs), MT4 users have access to high-level automated trading. Through a simple drag and drop, traders can add them to their charts. Indicators, such as Moving Averages, Parabolic SAR and Bollinger Bands, can help discover trends and detect turning points in the price movement. Expert Advisors, also called trading robots, are computer programs designed to analyze market data; they can process large amounts of information and produce trading signals. Both indicators and EAs can be customized, using MT4’s original programming language MQL4.
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-metatrader4-pic3.png
Unlike other trading platforms, the MetaTraders 4 allows for locking positions: A trader might hold positions to buy and sell the same amount of the same currency at a time. Hedging positions like this allows clients to use enhanced trading strategies not available on other platforms.

Customer Support
08-05-2013, 05:07 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Investor are you here?
Our Penang Branch will intend to plan about Member gathering and Basic Course in future...

More Detail please contact:

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:17 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral Markets will offering intimate service,and a good trading platform will be accompanied by your road to success...

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:17 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


SUB-IB ~ Listen Listen Listen
Become successful in not your person own matter, that is depent how you build a group.

We have a Complete system offering your to become success^^


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:18 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


We have a complete forex trading platform^^
We have a complete and easy to operate remittance system^^
We have established good service branch ~ Penang Branch

Our confidence comes from ~ The Investor


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:19 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Selamat pagi, tuan-tuan dan puan-puan,

Jika anda mempunyai sebarang soalan dan mahu kami untuk perkhidmatan, dialu-alukan untuk menghubungi saya dalam masa kerja-kerja kami
9:30-06:30 (Isnin hingga Jumaat), 1:30-02:30 masa untuk berehat.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, sila tidak teragak-agak untuk menghubungi saya.
http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:19 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


“你”准备好了吗?

我们Admiral Markets希望与你共同创造未来^^ my.fxservice.com


Admiral Consulting Sdn Bhd
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-6401068 (Louis Loo - Customer Support Manager)
Fax.: 04-6115091
E-mail:
louis.loo@admiralmarkets.com

Customer Support
08-05-2013, 05:20 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

http://www.admiralmarkets.com/images/forexball-logo.png

For More Detail please Visit: http://my.fxservice.com/forexball

Customer Support
08-05-2013, 05:21 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:45 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Excellent Trader ~ Excellent Forex Trading Platform

Right^^That is You http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Has been well received by investors in pursuit of the Forex Trading platform... http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/cgrocks.gif

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
08-05-2013, 05:53 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Are you Ready? http://carigold.com/portal/forums/images/smilies/laughing.gif

We hope that Admiral Markets will together with you to create future...

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
09-05-2013, 11:49 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Good News ^^

We are looking for a person whom has dream to become success^^ Become Our SUB-IB

We have a complete system to lead you easier towards to success^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
09-05-2013, 11:56 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Looking for Foreign Exchange Brokerage~

If interested,Please contact:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

AM-Official
09-05-2013, 12:11 PM
http://my.fxservice.com/custom/banners/newtmgm.png

Anda kami sedang mencari rakan kongsi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai perkongsian itu, sila hubungi saya

If you have any problem, do not hesitate to contact me.
Best Regards,
BS.CHOO| Penang Regional Director| Admiral Markets| Admiral Consulting SDN. BHD.
Email: penang@admiralmarkets.com
Phone: 019-4643802
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
my.fxservice.com

Thank you

dhiaperfumes
09-05-2013, 12:18 PM
semoga terus success di malaysia

Customer Support
09-05-2013, 12:20 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

In the near future, We intend to plan Gathering and Foreign Exchange Basic Course in Penang Regional Branch Office. We urge investors to active participation.

We will work with Brokerage together to create future^^

You can contact me at:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

AM-Official
09-05-2013, 12:22 PM
semoga terus success di malaysia

Thank you guy :) .
Together go to success , Admiral Markets Has been established for 12 years (2001-2013). :)cgrock

Mcm dhiaperfumes , you ada buat trading ka ?

Customer Support
09-05-2013, 12:25 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Penang Branch Office:


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
09-05-2013, 12:54 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Whether you are an investor or a Forex SUB-IB, as long as you have a good plan may wish you to contact us, we willing to work with you to create future.

Please contact:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
09-05-2013, 03:29 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


In recent years, Foreign Exchange become preferred investment.Become Foreign Exchange brokerage more numerous.
But many brokerage focus on commission side but ignored the understanding of the company and stability.

Admiral Markets is particularly concerned about the broad range of issues ... We will carefully before foreign exchange brokers to take the interests of the company and the relevant rules and regulations, which makes forex broker a better understanding and more confidence for everyone to share information.

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
09-05-2013, 03:31 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
09-05-2013, 03:36 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Financial Instruments
*Admiral.Standard
*Admiral.Pro

More Detail: http://my.fxservice.com/

Customer Support
09-05-2013, 03:38 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png



ForexBall™ - The Contest with a Prize Pool of $541,000

http://www.admiralmarkets.com/images/forexball-logo.png

Customer Support
09-05-2013, 03:42 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
09-05-2013, 03:46 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Penang Regional Branch Office^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
10-05-2013, 03:41 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
10-05-2013, 04:05 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

We welcome you to Admiral Markets^^

Excellent Investors, hope that we can here to sharing investment experiance together...


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

dhiaperfumes
10-05-2013, 04:06 PM
selamat petang admiral markets

Customer Support
10-05-2013, 04:17 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Admiral Markets by Foreign Exchange Investor attention^^

Our Confidence comes from Investors' confidence in us^^


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

dhiaperfumes
10-05-2013, 04:19 PM
petang admiral markets

Customer Support
10-05-2013, 04:23 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Our Excellent result comes from providing the Best Service^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
10-05-2013, 05:07 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
10-05-2013, 05:49 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Investor should noted that^^

Admiral Markets has provided various incentives^^

Predict more information:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

AM-Official
11-05-2013, 06:43 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Membuka Akaun Nyata "Real Account"
1. Akaun perdagangan Admiral Markets Ltd boleh dengan mudahnya dibuka dalam Trader's Room dalam 5 minit dimana jua anda berada dengan mendaftar dan menerima satu e-perjanjian. Selepas proses pendaftaran, profil Trader's Room anda akan diwujudkan. Dengan Trader's Room, anda boleh membuka akaun nyata ataupun akaun demo dan mata wang deposit, menguruskan operasi-operasi wang, daftar untuk sertai pelbagai pertandingan, dan menjadi seorang ahli Admiral Club™ serta membuat pesanan hadiah anda.

2. Langkah berikutnya ialah membuka akaun nyata di seksyen “Pengurusan Akaun” Trader’s Room anda. Sila pilih “Open private Account” dari menu di bahagian kanan isikan borang melalui 'online'. Anda akan menerima butiran login dan kata laluan untuk akaun dagangan anda. Hanya dengan memuat turun pangkalan dagangan pelanggan MetaTrader 4, seterusnya memasangkan ia pada komputer anda dan memasukkan "login" untuk memulakan dagangan didalam pasaran kewangan. Anda juga boleh mendeposit wang ke dalam akaun nyata "Real Account" anda dengan menggunakan butiran bank Admiral Markets Ltd yang disediakan didalam Trader Room. Pengeluaran wang juga dengan mudah diuruskan dari menu Trader Room.

3. Anda juga boleh mendeposit wang ke akaun nyata "Real Account" anda melalui bank transfer, credit card (VISA/MasterCard) ataupun e-money. Sila melayari ke bahagian “Operasi Wang” di dalam Trader’s Room anda untuk maklumat lanjut. Proses pengeluaran wang juga boleh dilakukan dengan mudah di Trader’s Room.

Sila notis: Jika anda membuka atau menguruskan akaun perdagangan anda daripada "Trader Room", anda tidak perlu lagi menandatangani mana-mana kertas kontrak atau mengisi borang pengeluaran kerana ianya mudah untuk keseluruhan pelanggan-pelanggan kami, serta keseluruhan operasi sepenuhnya dapat dilakukan secara mudah di profil Trader Room anda.

AM-Official
11-05-2013, 06:53 PM
Spread dan Margin Kami

AM-Official
11-05-2013, 06:58 PM
http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/Bonus.jpg


Trade More - Get More
We increase your deposit up to 3000 USD

Admiral Markets
Penang

Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Tel.: 04-64010 68/67/66/65
Fax.: 04-6115091
E-mail:
penang@admiralmarkets.com

Customer Support
13-05-2013, 01:07 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
13-05-2013, 01:13 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


We are willing to provide you with the best service^^


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
13-05-2013, 03:09 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Financial Instruments:
*Admiral.Standard
*Admiral.Pro

To know more account type please visit:
my.fxservice.com

Customer Support
13-05-2013, 03:35 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Financial Instruments:
*Admiral.Standard
*Admiral.Pro

To know more account type please visit:
my.fxservice.com

Customer Support
13-05-2013, 03:38 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png



Corporate Values
Mission

Being a client-oriented company, Admiral Markets mission is to become a global leader in providing comfortable access to every type of financial market, while providing clients with relevant education, competitive trading terms, an engaging community, prompt customer service, and quality support.

Vision

We believe that every person is a builder of his/her own success, therefore our goal is to make sure that our clients are equipped with the set of powerful of tools, and knowledge to make thoughtful trading decisions.

Customer Support
14-05-2013, 10:14 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

dhiaperfumes
14-05-2013, 10:29 AM
morning Admiral Markets

Customer Support
14-05-2013, 01:26 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Professional Investors^^
Do you know that?
Every day,Thousands of Investors using Admiral Markets Platform^^

The reason why investors chose us,that is our service and platform.


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
14-05-2013, 03:23 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

We are proud to be able to provide you with the perfect trading platform^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

dhiaperfumes
14-05-2013, 03:24 PM
selamat petang Admiral Markets

Customer Support
14-05-2013, 03:40 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Investors looking for:
*Investment Profit
*Stable Investment Growth
*Advanced Technology Trading Platform.

Everything start from Admiral Markets

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: Louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
14-05-2013, 04:10 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Welcome to join us^^

If have any technical and investment issue, are welcome to share here^^


Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
14-05-2013, 06:20 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Admiral Markets provide a perfect system for deposit and withdrawal fun...

We committed to provide investors a simply and easy to operate system, and we did ^^ Admiral Markets

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 10:04 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
15-05-2013, 10:09 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Financial Instruments

http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-standard-card.png

Instant Execution
30 Currency pairs
Precious metals (Gold, Silver)
CFD (Energies, Stocks, Indices 7)
Leverage- up to 1:500
Spreads From 1 pip

Learn More: my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 10:18 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-pro-card.png

Admiral.Pro

Market execution (ECN)
27 Currency pairs
Precious metals (Gold, Silver)
Leverage: Currencies- up to 1:100
Metals- up to 1:50
Spreads From 0.1 pip

Learn more: my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 10:28 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

ForexBall™ - The Contest with a Prize Pool of $541,000
Play for fun, learn for real – with the ForexBall™ International Trading Championship.

Admiral Markets presents the new ForexBall™ competition: The most social, most lucrative and above all most educational trading contest there is. Rounding up Admiral Markets’ extensive information and education offers, the ForexBall™ is a comprehensive training and learning opportunity for all participants. With contest rounds running every week, players can track their successes, learn from their mistakes and work on their strategies in the long-term. News feeds, analyses and expert articles are just some of the informative features of the ForexBall™ website.

Besides great learning opportunities, the trading competition offers attractive prizes: More than half a million US dollars are awarded every year to the traders with the best weekly and monthly performances. New social networking features allow contestants to connect and interact with each other, as well as to learn from the most successful participants’ strategies.

http://www.admiralmarkets.com/images/forexball-logo.png

Customer Support
15-05-2013, 10:35 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 10:55 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

In the near future, we will plan a series of foreign exchange course and seminars.

Hope Professional Investor active attend^^

For more information, Please contact:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 11:04 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Welcome Professional Investors come here^^

Any issue, Please do not hesitate to contact me:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 11:15 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Good News ^^ Investors of Northern Region

We set up "Customer Support Office" in Penang.

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 11:33 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Investors of Northern Region^^

We hope to offering you the best of servce^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 11:55 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Investor of Northern Region

Any issue, Please do not hesitate to contact me:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
15-05-2013, 12:02 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

好消息^北部地区投资者

我们建立了“客户支持办公室”在槟城.
请不要犹豫,联系我们.
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Customer Support
15-05-2013, 12:07 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Investor Of Northern Region^^

Admiral Markets in order to allow investor more convenient, already set up "Customer Service Center" in penang^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
15-05-2013, 12:12 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral Markets Service Center of Northern Region

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

dhiaperfumes
15-05-2013, 12:18 PM
selamat tgh hari admiral markets

Support Manager
15-05-2013, 03:58 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
再不久,我们将规划一系列的外汇课程和研讨会。

希望专业投资者积极参加^^
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 04:04 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
北部地区的投资者
欢迎加入我们^ ^

如果有任何的技术和投资的问题,欢迎在这里分享^ ^
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 04:08 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
Admiral Markets的系统提供了一个完美的存款和取款的乐趣...

我们致力为投资者提供一个简单和易于操作的系统.^^
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 04:14 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
We are willing to provide you with the best service^^
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 04:25 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
Financial Instruments:
*Admiral.Standard
*Admiral.Pro

To know more account type please visit:
my.fxservice.com
OR
Fellas can contact me^^
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 04:32 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Financial Instruments
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-standard-card.png
.Instant Execution
.30 Currency pairs
.Precious metals (Gold, Silver)
.CFD (Energies, Stocks, Indices 7)
.Leverage- up to 1:500
.Spreads From 1 pip
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 05:08 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
Anyone who interested to learn more about investment,we are providing seminars and courses,and it only available at Admiral Markets_Penang Branch~!
please do not hesitate to contact us for further info. Tq
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

Support Manager
15-05-2013, 05:17 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
We are proud to be able to provide you with the perfect trading platform^^

Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email:stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
16-05-2013, 05:57 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
16-05-2013, 06:05 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

To Welcome Northern Region Traders^^

Hope can offering you the best of service and trading platform^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
16-05-2013, 06:11 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

News^^

Admiral Markets head office has opened a "Customers Support Center" in Penang^^

Any Issue, Please Contact:
Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
16-05-2013, 06:28 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

The good news is announced^^

Admiral Markets head office bring a good news for Northern Region's Traders.

Admiral Markets set up a "Customer Service Center" in Penang^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
16-05-2013, 06:29 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
17-05-2013, 12:22 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Support Manager
17-05-2013, 12:28 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
http://my.fxservice.com/images/payments/standart-chartered_bank.png
http://my.fxservice.com/forex/payment-systems/
Payment Systems
Standard and Charted Bank


The Chartered Bank was founded by James Wilson following the grant of a Royal Charter by Queen Victoria in 1853.

The Standard Bank was founded in the Cape Province of South Africa in 1862 by John Paterson, and started business in Port Elizabeth in the following year.

The bank was prominent in financing the development of the diamond fields of Kimberley from 1867. It later extended its network further north to the new town of Johannesburg when gold was discovered there in 1885.
The Standard Chartered Bank is proclaimed one of the most reliable and innovative Financial Institution in its region for many consecutive years.


Available for:
Withdrawal and Deposit
Beneficiary’s bank: Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited
Bank’s Address: Payment Centre, 15/F Standard Chartered Tower, 388 Kwun Tong Road, Hong Kong.
Swift Code: SCBLHKHHXXX
Beneficiary’s Account Number (USD): USD A/C: 447-0-675960-8
Beneficiary’s Name: ADMIRAL MARKETS LTD
Receiver's Correspondent: Standard Chartered Bank New York
Swift Code:SCBLUS33
Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
17-05-2013, 12:28 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Support Manager
17-05-2013, 12:33 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
Introducing Broker
The Introducing Broker (IB) program is a great opportunity for agents, entrepreneurs and corporate introducers who would like to develop their business by attracting clients to Admiral Markets and earning commissions from those clients’ trading activity. Any individual or organization with contacts in the financial trading community can become a successful IB.

Our goal is to develop a mutually beneficial relationship in order to serve your clients at the highest professional level while offering competitive compensation packages and other rewards to you.

Here is how it works:

1. Register your IB partnership with Admiral Markets and receive an IB Account.
2. Promote the services of Admiral Markets to potential clients, eventually attract them to open an account and start trading with us.
3. Start receiving an IB Fee.

Here is how our relationship works:
http://www.sabahforex.com/t2081-admiral-markets-myfxservicecom# (http://www.sabahforex.com/t2081-admiral-markets-
myfxservicecom#)
http://my.fxservice.com/images/affiliate-program/am-introducing-broker-sch.jpg
http://my.fxservice.com/images/affiliate-program/am-introducing-broker-sch.jpg
More Detail:http://my.fxservice.com/about-us/affiliate-programs/introducing-broker/

Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
17-05-2013, 12:38 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
Events
Admiral Markets global presents requires keeping our customers updated with latest events, which involves Admiral Market’s activity. Therefore, in this section we will keep updates of our latest activities worldwide.
please vist:http://my.fxservice.com/about-us/events/

Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
20-05-2013, 02:52 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

How does Admiral.MAM work?

This service is meant for combining the funds of several investors (account type Admiral.MAM-Invest, hereinafter MAMI) under one account (account type Admiral.MAM-Manager, hereinafter MAMM) that is managed by lead trader.

In the MAM system whole trading is performed on the MAM-Manager account, i.e. where all the investors’ deposits are united. Only result of trading on the manager’s account is shown on the certain investor’s account which is calculated basing on the ratio of deposits on manager’s and investor’s accounts.
To describe briefly, the principle of MAM system can be represented as follows. For example, there is a MAMM_01 with a deposit of $10,000 and three investor’s accounts – MAMI_01_01, MAMI_01_02, MAMI_01_03 with deposits of $10,000, $20,000, and $30,000 respectively. In this case MAMM_01 would have deposit 60K. For example lead trader get the profit $6000 as a result of trading. When the trader closes the position and profit compensation procedure would activate (remuneration procedure activates automatically after a certain time period) following profit shares will be transferred to the investors’ accounts.

MAMI_01_01 - $1000.00;
MAMI_01_02 - $2000.00;
MAMI_01_03 - $3000.00;
As a result the new balance ammounts would be:
MAMI_01_01 - $11000.00;
MAMI_01_02 - $22000.00;
MAMI_01_03 - $33000.00;
-----------------------------------
MAMM_01 - $66000;
As said above, In the MAM system all the deposits are combined under one managers account, i.e. sum of the investors’ deposits is equal to the deposit on manager’s account.

Manager defines parameters of two types of compensation for managing investors deposits:

«Profit fee» - Specifies the fees an investor has to pay their manager as a percentage of the profit. It is charged from investors accounts and transferred to a managers control account. The value can range from 0% to 100%, but the generally accepted normal values for this parameter do not exceed 30-40%. In the MAM system the procedure for the calculation of profits is activated automatically after certain time interval, provided the Manager-account has no open positions and/or pending orders.

«Volume fee» - The managing trader’s fee from the transaction volume of Invest-accounts, defined as a percentage. The value can range from 0% to 0.1%. For example, if the volume fee is 0,005% and the investor's account opened and closed the deal buy 1 lot eurusd at 1.27580. Then from that Invest-account $6,38 will be debited to managers control account. It would be a balance operation based on the following calculation:
1lot eurusd = 100000 EUR = 100000 * 1.27580 = 127580$
127580$ / 100% * 0.005% = 6.38$
Volume fee calculations are made automatically, in real time, upon the closing of transactions in the accounts of the Invest-MAMM.

«Minimal investor deposit» - Minimal deposit required by the investor shown in the currency used on MAM-Manager. Investors with smaller deposits are permitted to connect to the MAM-Manager. The value can range from 0 (in this case, there are no restrictions) to infinity. Careful attention should be paid when filling out these fields, as after connecting the first subscriber it will be impossible to change them.
After successful registration MAM-Manager account will be activated and ready for use. The manager can receive connections and begin trading. The account will be displayed in the rankings of MAM-Manager accounts, and subscribers will be able to choose it for managing their Invest-accounts.

How to become an investor?
In order to become an investor and connect to the lead trader, it is necessary to:
1. Open and fund an Admiral.MAM-Invest type account.
2. Link this account to the MAM system, i.e. to the account of a lead trader.
To open an Admiral.MAM-Invest type account, it is necessary to open the "Investor accounts" section in the "Traders Room" and click on "Open MAM-Invest account". The registration form is not different from the usual account registration form, nor are the methods of its deposit.

Once the account is opened and funded, it will be possible to connect to signals of a MAM-Manager. In order to do that, select "Subscribe" from the Admiral.MAM-Invest shortcut menu. The form of connection has only one parameter:

“Manager account” – number of Admiral.MAM-Manager account

After the system has reported a successful connection of the MAM-Invest to the selected MAM-Manager, your account will remain in Pending status for some time. For how long it will stay in Pending status will depend on the state of the MAM-Manager account. If there is no open positions or pending orders on the MAM-Manger account then Pending status will change to Subscribe status as soon as profit calculation procedure is completed (it is activated automatically after certain time interval). But if there are some open positions on Mangers account, then Pending status will change as soon as they will be closed and profit calculation procedure is completed.
The same algorithm will apply for disconnecting MAM-Investor from MAM-Manger and also for deposit/withdrawal operations to/from MAM-Invest account. Funds will remain in Pending status till there are open positions on MAM-Manager account and profit calculation procedure is not completed.

MAM-Invest and MAM-Manager connection statuses:
“Subscribe” - MAM-Invest agrees with MAM-Manager proposal and is connected to it
“Pending” - MAM-Invest is awaiting (subscribe, unsubscribe, deposit, witdrawal);
“UnSubscribe” - MAM-Invest is not connected to any MAM-Manager;

When connecting to a MAM-Manager , it is recommended to pay special attention to the following parameters:
«Profit fee» - The trader’s fee as a percentage of the profit. The value can range from 0% to 100%, but the generally accepted normal values for this parameter do not exceed 30-40%. The MAM system activates profit calculation procedure automatically after certain time interval, on condition that there are no open positions on MAM-Manager, and there is a profit that is not yet compensated.

«Volume fee» - This fee is paid for the volume of the trade transactions made in Invest-accounts, shown in percent, regardless of the financial result of these transactions. This type of fee is deducted from the account of the MAM-Invest upon the closing of each transaction. The value can range from 0% to 0.1%. This means that, for example, when you close a deal to buy EURUSD 1 lot at 1.2550 in the MAM-Invest, from this account will be debited the following amounts, depending on the setting of "Volume fee":

• Volume fee = 0.1 100,000EUR/100% * 0.1% = 100EUR
• Volume fee = 0.01 100,000EUR/100% * 0.01% = 10EUR
• Volume fee = 0.001 100,000EUR/100% * 0.001% = 1EUR

Thus, in most cases where the value of the parameter "Volume fee" exceeds 0.01%, it is too costly for the MAM-Invest and should be treated with caution.

On the MAM-Invest accounts in trading terminal an opened order MAM_PL can be seen periodically. This non-trading symbol is MAM system is used to show the investor the equity state on his account.

In the MAM system whole trading is performed on the MAM-Manager account, i.e. where all the investors’ deposits are united. Only result of trading on the manager’s account is shown on the certain investors account which is calculated basing on the shares of deposits.
This trading result is written in the MAM-Invest history as a sum of closed positions. If there are open positions on the MAM-Manger account then financial result (floating) is shown it the trading terminal as an open position with a symbol MAM_PL (Multi Account Manager Profit/Loss). The value of MAM_PL is renewed every time after profit calculation procedure is completed.

Stanley Choo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
21-05-2013, 12:46 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
21-05-2013, 12:52 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral.Standard

Instant Execution
30 Currency pairs
Precious metals (Gold, Silver)
CFD (Energies, Stocks, Indices 7)
Leverage- up to 1:500
Spreads From 1 pip

http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-standard-card.png

Customer Support
21-05-2013, 12:53 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral.Pro

Market execution (ECN)
27 Currency pairs
Precious metals (Gold, Silver)
Leverage: Currencies- up to 1:100
Metals- up to 1:50
Spreads From 0.1 pip

http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-pro-card.png

Customer Support
21-05-2013, 12:55 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
21-05-2013, 12:58 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

ForexBall™ - The Contest with a Prize Pool of $541,000
Play for fun, learn for real – with the ForexBall™ International Trading Championship.

Admiral Markets presents the new ForexBall™ competition: The most social, most lucrative and above all most educational trading contest there is. Rounding up Admiral Markets’ extensive information and education offers, the ForexBall™ is a comprehensive training and learning opportunity for all participants. With contest rounds running every week, players can track their successes, learn from their mistakes and work on their strategies in the long-term. News feeds, analyses and expert articles are just some of the informative features of the ForexBall™ website.

Besides great learning opportunities, the trading competition offers attractive prizes: More than half a million US dollars are awarded every year to the traders with the best weekly and monthly performances. New social networking features allow contestants to connect and interact with each other, as well as to learn from the most successful participants’ strategies.

http://www.admiralmarkets.com/images/forexball-logo.png

Customer Support
21-05-2013, 01:06 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Bonus and promotion
For more details about our promotions, please email to: Penang@admiralmarkets.com

http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/Bonus.jpg
http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/Promotion.jpghttp://my.fxservice.com/custom/uploads/10/banner_310x160_AdClub.jpg

Customer Support
21-05-2013, 01:10 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Payment Systems
Standard and Charted Bank

The Chartered Bank was founded by James Wilson following the grant of a Royal Charter by Queen Victoria in 1853.

The Standard Bank was founded in the Cape Province of South Africa in 1862 by John Paterson, and started business in Port Elizabeth in the following year.

The bank was prominent in financing the development of the diamond fields of Kimberley from 1867. It later extended its network further north to the new town of Johannesburg when gold was discovered there in 1885.
The Standard Chartered Bank is proclaimed one of the most reliable and innovative Financial Institution in its region for many consecutive years.

http://my.fxservice.com/images/payments/standart-chartered_bank.png

Beneficiary’s bank: Standard Chartered Bank (Hong Kong) Limited
Bank’s Address: Payment Centre, 15/F Standard Chartered Tower, 388 Kwun Tong Road, Hong Kong.
Swift Code: SCBLHKHHXXX
Beneficiary’s Account Number (USD): USD A/C: 447-0-675960-8
Beneficiary’s Name: ADMIRAL MARKETS LTD
Receiver's Correspondent: Standard Chartered Bank New York
Swift Code:SCBLUS33

Customer Support
21-05-2013, 01:11 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
21-05-2013, 01:16 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Admiral Markets will offering you the best of service^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
21-05-2013, 01:30 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

We plan will be held in June this year,Foreign Exchange Basic Lecture course, at Penang Branch Office^^

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
21-05-2013, 03:24 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

.Anyone who interested to know more about Admiral Markets MAM system ,please do contact me. tq^^

.sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Admiral Markets sistem MAM, sila hubungi saya. terima kasih^^

Stanley Choo| Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
21-05-2013, 03:35 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png
Our plan on month of June---Foreign Exchange Basic Lecture course,at penang branch office~!!
Stanley Choo| Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
22-05-2013, 10:27 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Customer Support
22-05-2013, 03:37 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png


Good News^^

John Hopson will conduct a Foreign Exchange Course on 30/6/2013 ( Thursday )

Location: Penang Branch
Date: 30/5/2013
Time: 7:30 pm to 9:30 pm
Address: D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang.

*The course will be in English speaker.
*We serve food and beverange.

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
22-05-2013, 04:04 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Hi Fellas and Traders,
does anyone familiar who is John Hopson?
He is currently a Full Time Forex And Gold Trader,specialties in publication,education about trading,professional money manager,etc.
He will be conducting a preview and some education such like
•Foreign Exchange and Interest Rate Futures.
•Futures and Options.
•Technical Analysis.
•Art of Floor Trading.
at Admiral Markets_Penang Branch on Thursday,30th May 2013,time-7.30pm till 9.30pm.
Registration is required due to the limitation of numbers.

Stanley Choo| Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Support Manager
27-05-2013, 03:45 PM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Hi Fellas and Traders,
the preview of John Hopson is launching on this coming Thursday(30.5.2013).
people are filling up the seats yet still left a few.anyone who interested,please do not hesitate to contact us.tq
Stanley Choo| Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: stanley.choo@admiralmarkets.com
Phone: 016-5026272
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
28-05-2013, 10:44 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

dhiaperfumes
28-05-2013, 10:47 AM
morning admiral markets

Customer Support
28-05-2013, 10:48 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Financial Instruments
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/am-standard-card.png

Admiral.Standard

Instant Execution
30 Currency pairs
Precious metals (Gold, Silver)
CFD (Energies, Stocks, Indices 7)
Leverage- up to 1:500
Spreads From 1 pip

Customer Support
28-05-2013, 10:52 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

ForexBall™ - The Contest with a Prize Pool of $541,000
Play for fun, learn for real – with the ForexBall™ International Trading Championship.

Admiral Markets presents the new ForexBall™ competition: The most social, most lucrative and above all most educational trading contest there is. Rounding up Admiral Markets’ extensive information and education offers, the ForexBall™ is a comprehensive training and learning opportunity for all participants. With contest rounds running every week, players can track their successes, learn from their mistakes and work on their strategies in the long-term. News feeds, analyses and expert articles are just some of the informative features of the ForexBall™ website.

Besides great learning opportunities, the trading competition offers attractive prizes: More than half a million US dollars are awarded every year to the traders with the best weekly and monthly performances. New social networking features allow contestants to connect and interact with each other, as well as to learn from the most successful participants’ strategies.

http://www.admiralmarkets.com/images/forexball-logo.png

Customer Support
28-05-2013, 10:55 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

http://my.fxservice.com/custom/uploads/10/Bonus.jpg

Customer Support
28-05-2013, 10:59 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

John Hopson will conduct a Foreign Exchange Course on 30/5/2013 ( Thursday )

Location: Penang Branch
Date: 30/5/2013
Time: 7:30 pm to 9:30 pm
Address: D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang.

*The course will be in English speaker.
*We serve food and beverange.

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
28-05-2013, 11:01 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

北马区外汇投资者请注意^^

John Hopson will conduct a Foreign Exchange Course on 30/6/2013 ( Thursday )

Location: Penang Branch
Date: 30/5/2013
Time: 7:30 pm to 9:30 pm
Address: D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang.

*The course will be in English speaker.
*We serve food and beverange.

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
28-05-2013, 11:09 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png

Traders of the Northern Region

Admiral Markets has set up a "Customer Service Center" in Penang...

Welcome to contact us:

Louis Loo | Customer Support Manager| Admiral Markets |Admiral Markets SDN. BHD.
Email: louis.loo@admiralmarkets.com
Phone: 010-800 1128
Office: 04-6401068
Fax: 04-6115091
Address:
D-13-2 Lorong Bayan Indah 2, Bay Avenue, 11900 Bayan Lepas Penang

my.fxservice.com

Customer Support
28-05-2013, 11:13 AM
http://my.fxservice.com/themes/admiral_new2/images/forex-admiral-markets.png