PDA

View Full Version : tanah nk dijual di seremban 1ekar rm40k


trust me
19-04-2010, 05:39 PM
salam.... ade sape2 mau beli tanah tak kt seremban kg pantai tepi jalan... harga market rm100k tp jual rm40k sebab nk pakai duit... kalo ade sape2 berminat bole pm saya...

myvision2u
19-04-2010, 05:43 PM
kalu betul bagai dikata.. murah tu... diskaun 60%

lutttfi
19-04-2010, 05:51 PM
bia betol~
murah yg amat~

Q-pid
19-04-2010, 05:52 PM
salam.... ade sape2 mau beli tanah tak kt seremban kg pantai tepi jalan... harga market rm100k tp jual rm40k sebab nk pakai duit... kalo ade sape2 berminat bole pm saya...

cantik gak tu...:)

lagi cantik kalau bleh letak details skit...:D

cam status, keluasan, keliling ade ape...:)paid

Hanney
19-04-2010, 05:58 PM
Tanah ni x ada masalah nk tukar nama ke? Psl undang2 nogoi ni laen ckt...:-?

trust me
20-04-2010, 11:04 AM
detail die akan ku letak kemudian, pasal legal tu aku tak tau la... tuan tanah ckp tu semua bole di uruskan... die nk jual sebab nk pakai duit utk hospital kalo tak silap tu.... nk tau lebih lanjut bole pm aku atau pos kt sini gak

syaq
20-04-2010, 11:47 AM
bapo ekar tanah ni?...

duan47
20-04-2010, 01:40 PM
salam.... ade sape2 mau beli tanah tak kt seremban kg pantai tepi jalan... harga market rm100k tp jual rm40k sebab nk pakai duit... kalo ade sape2 berminat bole pm saya...

Tanah kebun / tapak rumah ni? Tanah adat ke?

Jika tanah kebun, tgh tanam pe skrg ni?

Murah. :-?

328i
20-04-2010, 01:44 PM
saya berminat...
minta tepek gambar sekali dan salinan doc berkaitan....

bintang4
20-04-2010, 01:47 PM
Lagi elok kalo TT dpt bagi koordinat lokasi tanah tu..
Bleh reki2 kat google earth..tgk kawasan mcm maner :D

putra1234
23-04-2010, 12:19 AM
salam

bro. aku ada pm kau semalam. bila agak2 boleh respons?:-?

puteri warisan
23-04-2010, 01:02 AM
Den tinggal kek Soromban. Boleh pegi tgk ni. Berminat gak!!

naj2921
23-04-2010, 10:41 AM
tepek gamba sket tt.. jadi broker kena mantap :D:D

adam2010
28-04-2010, 05:57 PM
menarik gak ni..

serunding2u
10-05-2010, 04:55 PM
menarik ni.. available lagi ker? ada orang berminat bayar cash :)

radhiradhi79
26-05-2010, 09:23 PM
TT tolong pm aku.. aku minat nak sambar kalau masih ada...

Dev
26-05-2010, 09:27 PM
60% diskaun??? memang banyak tu...

Rajamelewar
30-05-2010, 06:33 PM
Salam Bro,

Saya berminat nak beli tanah tu.
Sekarang ni mmg tgh serius cari tanah.
Klu boleh email saya details ke rajamelewar@gmail.com ataupun sms 012-6138314.
Blh bayar cash upon transfer. Insya Allah

tuah
30-05-2010, 08:17 PM
ramai yg berminat tu TT..

seeloknya bg detail ...atleast leh gak wat carian status tanah....

PulunSakan
30-05-2010, 08:32 PM
CGrian ni banyak kaya raya ni.. nak beli tanah cash.. hehe
:)paid

bebird
31-05-2010, 12:07 PM
biar betul tanah 1 ekar RM40k...?? murah tu.. biar betul.. kalo betul nak pakai cash pun.. kalo market value 100k.. letak 60-70k pun konpem orang sapu punye... ntah2 tanah ni ada 10nama...

havrilsz
07-06-2010, 10:55 PM
TT mane pegi nih? bagi info lebey skit..kasi mantap.
ramai peminat ni..

Bro_Izantie
07-06-2010, 10:59 PM
reserve kat aku bole tak TT? heheheheh

zkry
07-06-2010, 11:04 PM
Waduh2...ramai yang berminat nihh...
Dapatkan detail TT...:D:D

Cadangan aku, sapa yang bagi harga tertinggi boleh lego...
Rugi kalau jual murah sangat...

iswaraburuk
08-06-2010, 04:00 PM
dah jual ke belum nitanah nye???

sedanfx
08-06-2010, 04:03 PM
biar betul. seremban tuh! aku smlm baru bayar tanah 1200 depa, rm100k kat kelantan. ni murah bebenar ni tt.

iswaraburuk
08-06-2010, 04:04 PM
biar betik!!mana TT ni.sonyap yor..

dayof40
23-06-2010, 10:52 PM
Tanah dengan TT sekali dah dibeli org tu sbb TT x bersuara

eday84
23-06-2010, 11:09 PM
huhu buat rumah ke tanah buat apa tu?
1 ekar besar mana ye? aku jarang tgk tanah camni

dadihsoya
23-06-2010, 11:32 PM
tt ilang..dah close deal kot