PDA

View Full Version : Renovation Rumah dan sebagainya


aztina
08-03-2010, 02:48 PM
Assalamualaikum warga CariGold.com sekalian dan salam sejahtera. (Kedah/Peneng)

Anda sedang mencari2 kontraktor untuk renovation rumah anda??
Boleh berhubung dengan saya, isyaallah ble bantu anda menyelesaikannya..
Kami merupakan kotraktor perumahan yang berdaftar secara sah dengan Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) untuk menjalankan kerja2 pembinaan dan sebagainya.

Kami juga mempunyai tenaga kerja profesional dan berpengalaman dalam mengendalikan kerja
Jgan anda risau..

Kami juga sedia menerima kerja-kerja tender dan sebutharga.
Lesen Kewangan.

Perkhidmatan Binaan & Pemasangan :-

1) Pembinaan Bangunan Baru
2) Penyelanggaraan Bangunan
3) Pengubahsuaian Bangunan Sediaada
4) Kerja-kerja Pemasangan Tile
5) Kerja-kerja Mengecat (tukang cat mahir)
6) Memasang Pagar
7) Pemasangan Paip Air
8) Kerja-kerja Longkang Dan Saliran
9) Membekal dan Memasang Ceiling Plaster
10) Pemasangan Kabinet Dapur
11) Membekal dan Memasang Pintu dan Tingkap ( kayu & aluminium )


Kerja-kerja kimpalan :-

1) Membuat kerja-kerj membentuk besi
2) Membuat Kerangka besi
3) Awning
4) Pagar Hiasan
5) Pintu Pagar
6) Grill Keselamatan

Lain-lain,

1)Perkhidmatan lukis pelan rumah dengan kelulusan majlis perbandaran dan sebgainya.

Boleh Hubungi,

En. Md Isa - 019 5657357
En. Afif - 014 8442988

KULIM,PADANG SERAI,SUNGAI PETANI,BUKIT MERTAJAM,KEPALA BATAS (KEDAH/PENANG)

Email :- ttkaranganent@yahoo.com
Website :- ttkaranganent.blogspot.com (http://ttkaranganent.blogspot.com)

elan
08-03-2010, 03:26 PM
kawasan mana cover ni?

aztina
08-03-2010, 03:52 PM
alamak terlupa letk kawasan.
area kedah..

ada sapa2 yg nak renovate rumah or ape berkaitan dengan building construction boleh la berhubung dengan saya k...

ble buat quotation harga..

100% bumiputera.

aztina
09-03-2010, 06:12 AM
updating profile...

aznor59
09-03-2010, 06:55 AM
jauh no...kontaktor BUMI belah kedah ok kot...

aztina
09-03-2010, 11:46 AM
aznor59..

salm perkenalan sahabat baru :)
jauh gak la kedah mari haha..

erm untuk tender gov tuh perit skit la skrg nih..
so try cari yg persendirian skit tuk backup balik...
awak kontraktor jugk ke area mane??

ble ja kita tukar2 pendapat or idea baru tentg construction work dekt sni sma2 bincg...

aztina
12-03-2010, 01:43 AM
bump 4 today :)

aztina
13-03-2010, 01:51 PM
bump for today....

aztina
15-03-2010, 07:23 PM
bump lagi hri nih :)

azrine
15-03-2010, 08:30 PM
Assalamualaikum warga CariGold.com sekalian dan salam sejahtera. (Kedah/Peneng)

Anda sedang mencari2 kontraktor untuk renovation rumah anda??
Boleh berhubung dengan saya, isyaallah ble bantu anda menyelesaikannya..
Kami merupakan kotraktor perumahan yang berdaftar secara sah dengan Pusat Khidmat Kontraktor (PKK) untuk menjalankan kerja2 pembinaan dan sebagainya.

Kami juga mempunyai tenaga kerja profesional dan berpengalaman dalam mengendalikan kerja
Jgan anda risau..

Kami juga sedia menerima kerja-kerja tender dan sebutharga.
Lesen Kewangan.

Perkhidmatan Binaan & Pemasangan :-

1) Pembinaan Bangunan Baru
2) Penyelanggaraan Bangunan
3) Pengubahsuaian Bangunan Sediaada
4) Kerja-kerja Pemasangan Tile
5) Kerja-kerja Mengecat (tukang cat mahir)
6) Memasang Pagar
7) Pemasangan Paip Air
8) Kerja-kerja Longkang Dan Saliran
9) Membekal dan Memasang Ceiling Plaster
10) Pemasangan Kabinet Dapur
11) Membekal dan Memasang Pintu dan Tingkap ( kayu & aluminium )


Kerja-kerja kimpalan :-

1) Membuat kerja-kerj membentuk besi
2) Membuat Kerangka besi
3) Awning
4) Pagar Hiasan
5) Pintu Pagar
6) Grill Keselamatan

Lain-lain,

1)Perkhidmatan lukis pelan rumah dengan kelulusan majlis perbandaran dan sebgainya.

Boleh Hubungi,

En. Md Isa - 019 5657357
En. Afif - 014 8442988

KULIM,PADANG SERAI,SUNGAI PETANI,BUKIT MERTAJAM,KEPALA BATAS (KEDAH/PENANG)

Email :- ttkaranganent@yahoo.com
Website :- ttkaranganent.blogspot.com (http://ttkaranganent.blogspot.com)

salam bro..

walaupon hang jauh kat utara..pihak saya ada menjual building material untuk kegunaan seperti yang bro jalankan sekarang..

lagipon..pihak saya ada customer yang datang dari serata Malaysia..

click kat siggy saya tu..

insya allah..jika diberikan keizinan..kita bule collaborate..

harga dijamin berbaloi..coz pihak saya sendiri yang producekan all this material..



:D

aztina
17-03-2010, 01:07 PM
salam bro..

walaupon hang jauh kat utara..pihak saya ada menjual building material untuk kegunaan seperti yang bro jalankan sekarang..

lagipon..pihak saya ada customer yang datang dari serata Malaysia..

click kat siggy saya tu..

insya allah..jika diberikan keizinan..kita bule collaborate..

harga dijamin berbaloi..coz pihak saya sendiri yang producekan all this material..



:D

tq saudara azrine..

xda hal kalau projek bnyak nnti..
ble try ushar barg sana plak :)
harga ble tahan..

aztina
18-03-2010, 10:07 AM
bump tuk today

aztina
19-03-2010, 09:37 AM
bump lagi untuk hari nih

aztina
21-03-2010, 05:04 PM
bump tyuk petg nuih...

akusS
21-03-2010, 05:27 PM
salam...nak tanye skit ni...aku dok apartment...blik air umah aku syiling dia pecah skit2,jd simen dia tertanggal dan serpihan simen jatuh skit2...lantai plak tilesnye dh terkopek dgn sdrinye....ape masalahnye tu? syling pecah2 tu sbb blik air dr umah atas leakage ke?

azrine
21-03-2010, 07:12 PM
tq saudara azrine..

xda hal kalau projek bnyak nnti..
ble try ushar barg sana plak :)
harga ble tahan..

ok..

lagipon..harga adalah harga kilang..

means..hang paham2 sendiri jer lah kan..


=D>

aztina
22-03-2010, 09:00 PM
salam...nak tanye skit ni...aku dok apartment...blik air umah aku syiling dia pecah skit2,jd simen dia tertanggal dan serpihan simen jatuh skit2...lantai plak tilesnye dh terkopek dgn sdrinye....ape masalahnye tu? syling pecah2 tu sbb blik air dr umah atas leakage ke?

slulanya kalau apartment nh diorg x guna sling kapur dah rasa..
kalau apartmnt lama juz guna simen je then kerja cat..
so kalu dah pecah2 2 kemungkinan ade air leaking kat bwh dia or faktor usia mungkin dh lama dah..

pasal mozek 2 aku x berani bagi komen lagi sebb mcm2 faktor..

aztina
28-03-2010, 01:57 PM
bump for 2 day....

azrine
09-04-2010, 01:57 AM
kasik tolong sama TT..

haudli
09-04-2010, 09:28 AM
up skali untuk tt..semoga makin maju berbisnes

aztina
10-04-2010, 03:33 PM
thank suma sape yg tulun upkan skit... :)

MAIDIN
10-04-2010, 04:34 PM
ada pm utk tt

aztina
11-04-2010, 09:49 AM
bumpppp 34x for today.......

MAIDIN
12-04-2010, 01:18 AM
bro aztina, ada dpt PM dari saya tak . saya tanya ttg budget buat bilik air lengkap berapa ya ?

aztina
12-04-2010, 08:21 AM
bro aztina, ada dpt PM dari saya tak . saya tanya ttg budget buat bilik air lengkap berapa ya ?

yup bro, i dah reply dah psal budget bilik air 2...
cube check semula..kalau x dapat ckap kat saya k....

aztina
13-04-2010, 05:58 PM
bump for today....

MAIDIN
14-04-2010, 04:29 AM
saya belum terima lagi PM dari bro tu ? sorry

aryan_audi
17-05-2010, 11:33 AM
sapa2 berminat nk kontraktor renovation @ buat rumah i can give good recommendation

ADI78
30-08-2010, 04:33 AM
aku nak wat KC berukuran 16' atas n bawah...leh tak tt bg quo...hud,hod,sinki aku dah ada...worktop aku nak pakai slab je ukuran 2'X2'..umah area sungai petani

car_they
16-01-2011, 01:45 AM
up sikit..bisnes ni jalan lagi ker?