PDA

View Full Version : Cosway (M) Sdn Bhd (50118-A) (AJL93012) - cosway.com.my


Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

ikramx
22-07-2011, 08:07 AM
Sorry double posting. Tak jumpa butang edit. Harap admin boleh padam 1 nnt. Thx!

fms
02-08-2011, 11:44 PM
Salam warga Carigold. Berita baik untuk sesiapa yang dah join/belum join/akan join Bisnes Franchise/Franchisor eCosway sbb start bulan Ogos depan dah ade tambahan bonus baru yang lebih menarik. So sesiapa yg belom join/akan join boleh kita diskus panjang.

eCosway juga dah buka Kedai Franchise terbaru iaitu Kedai Organik. Nama kedai organik adalah 'Country Farm Organics' dibawah kumpulan Berjaya Group juga yg mana harga makanan organik jauh lebih murah dr kedai organik yg lain! Guaranteed! Sekarang baru 3 atau 5 cawangan baru dibuka dan masih memerlukan lagi kedai organik dalam masa terdekat (target dalam 2000 kedai akan dtg). So jom kita rebut peluang utk dptkan kedai organik yg masih sikit ni. Yang penting Kedai Franchise yg disediakan adalah TANPA MODAL! (kos sekitar RM1 JUTA termasuk renovatian + barang + etc). Untuk Kedai Organik di luar negara masih belum dibuka (coming soon).

Akan dtg lebih banyak lagi projek Kedai Franchise PERCUMA yg akan dioperate. Cth Kedai Butik Pakaian akan dilancarkan hujung tahun ini. Apa yg saya dpt tahu, pakaian jenama ELLE adalah salah satu produk yg akan dijual. Kedai Farmasi, Salon & Spa, E-MArt (mungkin 7-11?) juga menunggu masa untuk dioperate awal tahun depan.

Jom kita rebut peluang membuka Kedai Franchise PERCUMA. Ada hati semua jadi. Kalau betul˛ nak, insyaALLAH akan dapat!

mcm menarik jerr..

vaquita
03-08-2011, 06:14 AM
kat tmpt sy, stokis kena bukak hari ahad..maklum la kaw.kilang, sentiasa ada permintaan, mmg masyukk la.

adikacu
03-08-2011, 08:22 AM
mcm menarik jerr..

memang menarik dan tertarik.

putrinov
07-08-2011, 08:51 PM
Mcm mane ye prosedure utk bukak kedai ecoswy ni....

fms
07-08-2011, 10:38 PM
kat tmpt sy, stokis kena bukak hari ahad..maklum la kaw.kilang, sentiasa ada permintaan, mmg masyukk la.

bagus laa tu..
kat kawasan aku, kureng ckit..
slalu sgt tukar stokis..
mungkin sbb dekat sgt dgn Ampang Point..

fms
11-09-2011, 02:20 PM
btol ke pil susu kambing ade balik??

syam82s
18-09-2011, 02:57 AM
saya dh bebas kewangan skrg..lihat siggy bawah tu

fms
28-09-2011, 10:48 PM
susu kambing mmg dah ade..
harga mahal ckit jer dari dulu..
tapi klu ade promosi, mmg murah laa..

azam575
13-10-2011, 03:28 AM
Mcm mane ye prosedure utk bukak kedai ecoswy ni....
maintain bulanan rm60K jualan .. hehehe :D

insyaALLAh .. dapat lah kedai percuma tuh :D ....

msazmer
06-12-2011, 03:16 PM
ada member bgtau tadi bukak franchise ecosway tak de modal? betul ke bos?

nona
10-12-2011, 10:35 AM
ada member bgtau tadi bukak franchise ecosway tak de modal? betul ke bos?

mana ada..tipu semua tu

fms
10-12-2011, 08:10 PM
ada member bgtau tadi bukak franchise ecosway tak de modal? betul ke bos?

btol laa tu..
cuma, sediakan deposit RM10k kpd Cosway (bole dpt balik jika tidak mahu teruskan)..

farid37
20-12-2011, 12:17 PM
Kelakar lah..bila kita kata free, orang semua tak percaya

Kedai mmg free, tp nak duit kena la usaha ...jgn ingat boleh goyang kaki pulak...

Siapa nak buka ecosway, atau organic shop, atau farmasi, boleh PM saya atau call 012-2524148 :D

Farid:)cgrock

adikacu
23-12-2011, 01:06 PM
BUSINESS TIP

Increase Your Income by Increasing Your Service
By Bob Proctor

If you’re worried about your income or your future, you’re concentrating on the wrong end of the scale. It’s not about “getting,” it’s about “giving”! Concern yourself only with increasing your service, every hour and every day. From there, your future and your income will take care of themselves.

farmasi
23-12-2011, 04:14 PM
ada member bgtau tadi bukak franchise ecosway tak de modal? betul ke bos?

mana ada takde modal mesti sediakn security deposit rm10k, then mesti bersedia utk sediakn rm5k-rm6k (1000ev) utk pendapatan maksima di masa hadapan. kena juga sediakan guarantor #:-S

adikacu
29-12-2011, 01:13 AM
http://i102.photobucket.com/albums/m82/adikacu/kupon.jpg

fms
29-12-2011, 05:44 PM
http://i102.photobucket.com/albums/m82/adikacu/kupon.jpg

menarik ni..
bole tukar kat mane2 saje??

adikacu
30-12-2011, 08:59 AM
menarik ni..
bole tukar kat mane2 saje??

kat stokis je, beli barang cosway RM30 boleh bayar dgn kupon.:D

fms
30-12-2011, 09:48 AM
kat stokis je, beli barang cosway RM30 boleh bayar dgn kupon.:D

mane2 stokis laa ni kan..
ok laa tu dari biar expired mcm tu jerr..

kawetoksedoh
30-12-2011, 09:55 AM
hai sahabat2 lama.. :) :)

rancak nampaknye kat sini :)

farid37
30-12-2011, 10:52 AM
mana ada takde modal mesti sediakn security deposit rm10k, then mesti bersedia utk sediakn rm5k-rm6k (1000ev) utk pendapatan maksima di masa hadapan. kena juga sediakan guarantor #:-S

Tak silap saya, guarantor is for existing stockist yg nak upgrade to pharmacy. Kalo pharmacist nak bukak ecosway, tak yah guarantor. Plus, security deposit tu boleh buat ansuran i.e. tolak drpd income. Wallahua'lam.

Kalau dah ada kedai farmasi sendiri nak convert to ecosway lagi senang. Duit pon dpt krn ecosway akan beli stok kita sbg ganti rugi utk msk stok cosway :D

Apa-apa pon, masih lagi risiko yg mampu diambil oleh sebahagian drpd kita.

:)cgrock

kawetoksedoh
29-01-2012, 10:50 PM
sekali sekala datang menjenguk kawan2 lama....

camana biz? kencang insyaallah...

kemsalam kat family memasing la yee

JaweWetan
31-01-2012, 02:46 PM
Erm, napa saya tengok ada yang kata Interview lam BI..

And ada yang bagitau peluang interview ni sekali jer.. Kalau tak lulus, dah x boleh apply for next time..

Btw, boleh tak bro bagitau statistik yang join under bro, yang dapat pi interview, dan yang lulus interview serta yang dah berjaya buka kedai..

Coz yang saya tahu, ada pakej2 dia yang kita kena beli lepas register.

saya lebih berminat nak buka kedai instead buat networking or MLM..

Salam.. sy up lg soalan ni.. Ade sape2 yg bo tlg jwb x? terima kasih yg sudi membantu.. PIS!:)

fms
20-03-2012, 11:09 AM
aku tgk owner Cosway cakap pon bahasa Kelantan jerr..
xkan laa interview dlm english plak..
tapi keutamaan mesti yg pandai cakap english..

rumahemas4u
20-03-2012, 11:32 AM
nak tanya sikit, boleh bagi maklumat lanjut tak nak buka pharmacy ni macam mana?????

:)cgrock

fms
22-03-2012, 02:19 PM
spam ni..
x lama lagi kene banned..

AcesHigh
22-03-2012, 02:44 PM
spam ni..
x lama lagi kene banned..

banyak tempat dia taruk

hafizan78
24-03-2012, 08:15 AM
member aku ada tengah nak buka... banyak prosedue dia ghupanya...

airden
22-04-2012, 09:01 AM
As salam,
tolong menyampuk...
If ader sesape yg x lulus kali pertama, company boleh kasi peluang kali kedua tp dgn syarat nak tgk network kita berkembang dulu, dgn kata lain kita promote dkt rakan2 yg lain...then bila confident call hq utk di interview balik...

p/s - sesape rajin meh la dgr business preview kt klana square setiap selasa malam.

fms
08-05-2012, 10:20 AM
As salam,
tolong menyampuk...
If ader sesape yg x lulus kali pertama, company boleh kasi peluang kali kedua tp dgn syarat nak tgk network kita berkembang dulu, dgn kata lain kita promote dkt rakan2 yg lain...then bila confident call hq utk di interview balik...

p/s - sesape rajin meh la dgr business preview kt klana square setiap selasa malam.

menarik nih..

airden
17-05-2012, 10:11 PM
menarik nih..

up skit thread nih...padni nk lepak lame kt sini...:D

Sesiapa yang ader soalan berkaitan ecosway silakan...:">
Mane yang boleh jawab akan dijawab secara telus InsyaAllah...:D

p/s- standby nk open di Rusia...hehehe

airden
19-05-2012, 09:29 AM
As salam,
Hari ini diadakan product training di Klana Square bagi sesiapa yang menginginkan kedai percuma...masa 11.00 pagi - 1.00 tengahari,
Bagi yang berminat sms 0104003696.

Satu servis kualiti dari ESL Group...

fms
20-05-2012, 09:33 PM
up skit thread nih...padni nk lepak lame kt sini...:D

Sesiapa yang ader soalan berkaitan ecosway silakan...:">
Mane yang boleh jawab akan dijawab secara telus InsyaAllah...:D

p/s- standby nk open di Rusia...hehehe

mantappp Cosway..
skang ni pon dah ade jus ala2 Monavie..
tapi harga lebih kurang jerr..haha

untung2u
20-05-2012, 11:32 PM
mantappp Cosway..
skang ni pon dah ade jus ala2 Monavie..
tapi harga lebih kurang jerr..haha

jus apa tuh .,..ok ke

airden
21-05-2012, 08:07 PM
Jus tu namanya : Super Berries Plus
Beza dgn monavie yg aku tau, Super Berries Plus ada 4 jenis berry, monavie cuma ada satu. (if salah tolong betulkan...)
Harga dlm RM118 (intro price)
Beli harga kedua : RM74
Berpatutan kan...
Kelebihan...macam macam...sila refer katalog or datang stokis berdekatan untuk penerangan lanjut.

airden
21-05-2012, 08:31 PM
http://s18.postimage.org/x7wuvrlb9/mexico.jpg (http://postimage.org/image/x7wuvrlb9/)


Dh open di Mexico, so boleh la promo kt Javier Hernandez ker...:D

Sesiapa yang nak buka kedai farmasi secara percuma..
Apa yang percuma :
- sewa dan deposit kedai
- bil elektrik
- renovation kedai
- cctv dan komputer
- barang diberi secara consignment (>2000 jenis barang)
- latihan intensif diberikan (baek punya)
- dll...
Do you consider it's free? Yess..

Call/sms : 0104003696

Cepat!!! Jangan ketinggalan...peluang masih terbuka...

airden
24-05-2012, 12:37 AM
up skit
kasi panas...

airden
24-05-2012, 06:45 AM
up up up...

adie@coway
24-05-2012, 04:56 PM
As salam,
Hari ini diadakan product training di Klana Square bagi sesiapa yang menginginkan kedai percuma...masa 11.00 pagi - 1.00 tengahari,
Bagi yang berminat sms 0104003696.

Satu servis kualiti dari ESL Group...


ade lagi ke???

:):):):):):):)

airden
25-05-2012, 12:59 AM
Jadual kami:
Setiap selasa
Masa : 8.30pm
Business Presentation ttg free store concept

Setiap sabtu
Masa : 11.00am - 1.00pm
Product training bagi yang ingin membuka kedai percuma.

sms/call: 0104003696 untuk penerangan lanjut.

airden
25-05-2012, 01:00 AM
Jadual kami:
Setiap selasa
Masa : 8.30pm
Business Presentation ttg free store concept

Setiap sabtu
Masa : 11.00am - 1.00pm
Product training bagi yang ingin membuka kedai percuma.

sms/call: 0104003696 untuk penerangan lanjut.

Semua aktiviti bertempat di Klana Square, Klana Jaya di pejabat rasmi ESL group.

Terima kasih,

airden
26-05-2012, 08:05 AM
update :
Product training di Klana Square 11am - 1pm
Mari meriahkan...

airden
26-05-2012, 12:58 PM
Product training sedang dijalankan...
Ramai nampaknya nk dapat kedai percuma ni...semoga mereka berjaya...

airden
26-05-2012, 01:09 PM
up up up skit...

airden
27-05-2012, 12:44 AM
Alhamdulillah...seorang dh mendaftar utk mendpt kedai konsep percuma. Anda bila lagi?

Jom meriahkan...

airden
02-06-2012, 12:07 PM
up skit..
Product training baru sahaja habis...alhamdulillah,

smartpoint
03-06-2012, 09:24 AM
up skit..
Product training baru sahaja habis...alhamdulillah,

Boleh PM bagi more details informtion........

afiqahkaya
03-06-2012, 09:55 AM
Best ni biz ni..

airden
04-06-2012, 08:22 PM
Alhamdulillah,
Seorang calon baru sahaja lulus interview...next step, propose kedai nk bukak kat mane...hehehe, yes yes...
3 calon still tgh belajar...Insyaallah klu ikut progress mmg mantap mereka nih...
Bagi yang berminat boleh datang utk business preview pada :

Setiap Selasa, 8.30malam di Klana Square Klana Jaya (Belakang Paradigm Mall)

Setiap Sabtu 11pagi hingga 1ptg untuk produk training bagi yang ingin membuka kedai farmasi percuma.

Semuanya disediakan secara percuma untuk anda. Anda buat anda dapat.

Call/sms : 0104003696 untuk maklumat lanjut.

airden
05-06-2012, 06:27 AM
up up up...jumpa malam ni sahabat semua...

airden
05-06-2012, 09:00 PM
Business Presentation di Klana Square, Klana Jaya (Belakang Paradigm Mall) 8.30malam...ramai nampaknya...semangat!!!

airden
05-06-2012, 10:06 PM
up skit...baru habis...ramai peserta baru, dan ramai nampak apa sebenarnya konsep yang ecosway perkenalkan...alhamdulillah...

roshaimi82
05-06-2012, 11:35 PM
Apa produk killer cosway ek.. tengah nak carik produk bagus2

airden
06-06-2012, 09:43 PM
Cosway bukan mengamalkan 1,2 produk untuk dijadikan killer produk yang mana apabila sampai life cycle nya akan pergi ke produk lain.
Produk cosway ni pelbagai...ader 2000 jenis.
Semua bagus2 dengan harga berpatutan.
Buat pengetahuan en.roshaimi82, cosway memperkenalkan konsep kedai percuma kepada yang berminat.
Sekarang sudah masuk fasa ke-3 iaitu kedai farmasi percuma yang mana baru ada sekitar 28 buah kedai di seluruh malaysia. Sasaran pihak cosway adalah sebanyak 2000 buah kedai farmasi percuma ni.
Peluang masih banyak dan terbuka kepada yang berminat.
Apa yang percuma ;
- sewa dan deposit kedai
- renovation kedai
- bil elektrik
- produk 2000 jenis diberi secara consignment(konsep mcm guardian/watson)
- cctv, aircond dan pc
- dll

Berminat : sms/call 0104003696 untuk pertanyaan lanjut.

airden
07-06-2012, 01:20 AM
Melayan sahabat2 yang bertanya kedai percuma...ader kate penipu la, mengarut la...hai macam2...kene tau yang percuma itu ape dulu...best best...

airden
07-06-2012, 06:47 AM
up skit...up skit...

cebisan
08-06-2012, 02:42 AM
Cosway bukan mengamalkan 1,2 produk untuk dijadikan killer produk yang mana apabila sampai life cycle nya akan pergi ke produk lain.
Produk cosway ni pelbagai...ader 2000 jenis.
Semua bagus2 dengan harga berpatutan.
Buat pengetahuan en.roshaimi82, cosway memperkenalkan konsep kedai percuma kepada yang berminat.
Sekarang sudah masuk fasa ke-3 iaitu kedai farmasi percuma yang mana baru ada sekitar 28 buah kedai di seluruh malaysia. Sasaran pihak cosway adalah sebanyak 2000 buah kedai farmasi percuma ni.
Peluang masih banyak dan terbuka kepada yang berminat.
Apa yang percuma ;
- sewa dan deposit kedai
- renovation kedai
- bil elektrik
- produk 2000 jenis diberi secara consignment(konsep mcm guardian/watson)
- cctv, aircond dan pc
- dll

Berminat : sms/call 0104003696 untuk pertanyaan lanjut.

Tolong terangkan lebih lanjut. :D PM ye.

airden
08-06-2012, 06:33 AM
Tolong terangkan lebih lanjut. :D PM ye.

Malam skit saya pm...:D
Maaf sebab sibuk sgt...melayan mereka2 yang nak tau konsep biz nie...:">
Satu satunya didunia...apa yg tuan cebisan nak tau yer...:)

airden
08-06-2012, 06:35 AM
Salam Success kepada Usahawan2 Home Base Business semua..
Saya ingin melontarakan Peluang Tambah Pendapatan dengan lebih MUDAH..
Hanya Minum Kopi 100% Organik Ganoderma..Anda Boleh Buat Duit Selagi ada Orang Minum Kopi..
Anda Tak Perlu Pening Nak Meyakinkan Prospek dengan Isu Kesihatan dan Kandungan Bahan Aktif Produk Berjela2 lagi..

More info Click here >> www.blacktogold.com <<
We Give FREE Coffee by Like Our Page >> http://www.facebook.com/OrganoGoldMalaysiaTeamCt <<

Ingat Tagline ni >> Its Easy, Its Simple Its Coffee! <<
Sekarang masa pra pelancaran yang di tunggu2..
Rebut PELUANG menjadi USAHAWAN TERAWAL menggembur Pasaran Kopi yang LUAS ni..

Jumpa Anda di Puncak Kejayaan!!

Hafizi Abdullah,
Protege of Millionaire Mentor
OrGano Gold Malaysia.

Budak baru nie...:">

cebisan
08-06-2012, 06:40 AM
Malam skit saya pm...:D
Maaf sebab sibuk sgt...melayan mereka2 yang nak tau konsep biz nie...:">
Satu satunya didunia...apa yg tuan cebisan nak tau yer...:)

Saya nak tahu segala˛nya tentang PERCUMA. Ngeh ngeh ngeh. :D

airden
08-06-2012, 09:01 PM
up sikit...baru habis jumpa prospek...otai arowana bukit merah n penolong ketua biro akhbar Kosmo...Terbaik!!!!

airden
09-06-2012, 09:13 AM
Saya nak tahu segala˛nya tentang PERCUMA. Ngeh ngeh ngeh. :D

sila cek pm...

airden
09-06-2012, 09:15 AM
Aktiviti hari nie...
Product training bagi sesiapa yang ingin membuka kedai. - Percuma. Datang dan belajar.
Sesi penerangan pada group bagaimana untuk share bisnes nie pada orang lain.

Terbaik!!!

airden
09-06-2012, 01:25 PM
up skit...

airden
10-06-2012, 07:50 AM
eCosway - satu revolusi perniagaan dalam MLM...
- satu satunya syarikat didunia yang menampilkan konsep unik iaitu
"free store concept" kepada yang berkelayakkan.
- pelan rangkaian dan keuntungan yang tiada batasan

Terbaik!!!

Berminat : call / sms : 0104003696

airden
10-06-2012, 09:42 PM
up skit mlm nie...

airden
12-06-2012, 09:07 PM
up skit...business presentation di Klana Square...ramainyer!!!

airden
13-06-2012, 05:30 PM
up skit...
jumpa sorang prospek yang betul2 berminat...Alhamdulillah...

airden
15-06-2012, 12:29 AM
up skit...

airden
15-06-2012, 05:57 AM
Selamat pagi semua...solat subuh dulu...

airden
16-06-2012, 09:55 PM
As salam,
Event terbaru ;
BO seminar di Klana Jaya
Masa : 9pagi - 2ptg
Jemput hadir bagi yang berminat...

airden
20-06-2012, 11:35 PM
As salam,
Saya akan ke Jakarta untuk business preview disana, so kepada sesiapa yang ader rakan2 disana boleh datang ke Ciputra Hotel Jakarta.
Masa seperti berikut :
1. ecosway business preview
Tarikh : 23 Jun 2012
Masa : 11 pagi

2. Business owner seminar
Tarikh : 23 Jun 2012
Masa : 9.00 pagi - 2.00 petang

Jemput datang ya pak...

adamma
21-06-2012, 08:32 AM
kalau nk buka kedai sendiri, brp modal kena labur bro

airden
26-06-2012, 12:00 PM
kalau nk buka kedai sendiri, brp modal kena labur bro

kedai cosway ke kedai sendiri...:D
: if nak buka kedai cosway hanya pendaftaran sebagai ahli BO (business owner) sebanyak RM100 sahaja.
: then, pembelian set (tidak wajib) dan mengisi form utk buka kedai.
: datang training yang disediakan percuma - interview (lulus) - lulus - propose kedai - dapat kedai
: security deposit diperlukan RM10K, jika tiada akan dilihat pada pendapatan rangkaian saudara (dipotong sebanyak rm1K selama 10 bulan).

p/s- perlu diingat bahawa kedai yang tuan dapat bernilai sekitar RM1juta dengan segala kos ditanggung oleh company. So pendapat saya jika ingin bermula berniaga tanpa perlu mengeluarkan modal yang besar disinilah tempatnya. Kami tidak menyediakan kedai online seperti sesetengah mlm yang lain tapi kedai yang boleh dipegang dan disentuh.

Call / sms jika berminat : airden 0104003696

Rakan niaga diperlukan di Surabaya....prospek yang amat luas disana...:D

airden
27-06-2012, 05:01 PM
up skit...mari mari meriahkan ecosway...we colour ur world...

airden
30-06-2012, 12:41 AM
up sikit...

airden
30-06-2012, 04:34 PM
up up up...
Selamat petang warga cgrians...

airden
02-07-2012, 09:32 PM
up skit...jumpa di klana jaya belakang paradign mall esok malam rakan2...

call/sms : 0104003696 utk datang...saya menanti disana

airden
04-07-2012, 01:07 AM
Ecosway memerlukan ahli2 farmasi yang mempunyai lesen farmasi untuk merge dgn pengelola kedai...sesiapa yang mempunyai rakan2 farmasi sila hubungi airden : 0104003696.

Hadiah menarik menanti anda.

airden
04-07-2012, 08:49 PM
up skit...

bizzport
05-07-2012, 11:36 AM
Tawaran memiliki tools untuk pemeriksaan kesihatan pada harga istimewa.Memudahkan anda membantu pelanggan membuat pilihan produk makanan kesihatan yang lebih tepat. Demo boleh diurus bagi pelanggan lembah klang sahaja.
Keterangan lanjut (http://easyscan-dz.blogspot.com/p/q-scan-30.html)

airden
05-07-2012, 10:21 PM
Tawaran memiliki tools untuk pemeriksaan kesihatan pada harga istimewa.Memudahkan anda membantu pelanggan membuat pilihan produk makanan kesihatan yang lebih tepat. Demo boleh diurus bagi pelanggan lembah klang sahaja.
Keterangan lanjut (http://easyscan-dz.blogspot.com/p/q-scan-30.html)

Terbaik!!!

airden
06-07-2012, 06:19 AM
Selamat pagi semua...
Up skit pagi yang ceria nie...

airden
08-07-2012, 09:55 AM
Salam pagi semua,
Appoinment harini di Kota Tinggi...sesape yg ader kt sane nak junmpa2 mehla dtg...
Kita share biz hebat nie...

call/sms : airden 0104003696

airden
11-07-2012, 02:19 AM
UP skit...lame x post...
Prospek di Kota Tinggi closed...Alhamdulillah...
Kepada sesiapa yg berminat nak mengetahui apa yang ada tersirat dalam biz nie, leh teh tarik sama...just inform kita santai2...

airden
11-07-2012, 10:22 AM
Selamat pagi semua...
Semoga anda semua sentiasa berada dalam keadaan positif dan bersemangat untuk berniaga...

p/s - 95% di sekeliling kita kebanyakannya adalah -'ve thinker, so sentiasa mencari dan bergaul dengan orang yang berjaya dan kaya...Insya Allah kita akan jadi seperti mereka juga.

Man bugis
11-07-2012, 12:24 PM
cosway ni memang terbaik ya dr dulu hingga skg

airden
11-07-2012, 01:14 PM
Yup, dh 32 tahun lamanya.
Memegang carta sbg no.1 top mlm company di Malaysia dengan jualan sales paling tinggi dan no.27 dunia if tak salah...Insya Allah kurang 3 tahun akan mencapai top 10 dunia dengan pembukaan kedai2 percuma di seluruh dunia...
Dasyatkan...baru global...hehehe

Berani punya bisnes...

airden
11-07-2012, 01:21 PM
Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi salah seorang warga ecosway, dijemput menghadiri seminar yang akan diberitahu dari semasa ke semasa...

Rakan2 di Indonesia...InsyaAllah 2 minggu lagi saya akan kesana...prospek teramat luas...tunggu ya...

Kepada ahli2 farmasi yang mempunyai lesen farmasi anda dijemput untuk bergabung dengan pengelola kedai yang sedia ada untuk membuka cosway farmasi. Anda akan menerima gaji yang agak lumayan dan insentif2 yang tidak dapat dijangka jika anda bekerja di tempat lain.

Call/sms : airden - 0104003696 untuk pertanyaan lanjut

airden
11-07-2012, 06:23 PM
up skit thread nie....

airden
11-07-2012, 09:58 PM
Up skit!!!
Sesiapa disini ahli farmasi berlesen?
Berminat untuk berniaga dibawah jenama cosway?
Gaji yang lumayan dan insentif yang tinggi...cepat, kaum lain dh mula ambil tempat...anda bila lagi...

Call/sms : airden 0104003696 untuk maklumat lanjut.

airden
12-07-2012, 08:21 PM
Selamt malam semua...semoga malam ni diberkati olehNya...

airden
14-07-2012, 12:01 AM
Selamat pagi semua...Sabtu dh...

airden
14-07-2012, 08:18 AM
Program hari nie :

Product Training
Tempat : Klana Jaya
Masa : 12.00 - 2.00 ptg

Role play
Tempat : Klana Jaya
Masa : 2.30ptg

Semuanya disediakan percuma untuk ahli ESL group...ayuh...maju bersama kami...

airden
14-07-2012, 10:32 PM
as salam semua,
semoga anda lebih kaya dan berjaya...aminn
tak kisah apa sahaja bidang yg anda ceburi, saya doakan anda semua terus sukses dan berjaya dunia akhirat...

airden
16-07-2012, 06:31 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi semua,
Semoga anda semua beradaa dibawah lindunganNya...aminn

airden
16-07-2012, 08:52 PM
Selamat malam semua, jom Isyak...

airden
17-07-2012, 06:20 AM
Selamat pagi semua...
Semoga anda semua lebih kaya dan berjaya, bersemangat nk menjadi lebih baik...aminn

airden
17-07-2012, 10:26 PM
up skit malam nie...

Luk2755
17-07-2012, 10:31 PM
"free store concept" kepada yang berkelayakkan.

airden
18-07-2012, 07:11 PM
"free store concept" kepada yang berkelayakkan.

Semua orang layak. Yang penting komited dgn perkara yang nak dibuat...:D

airden
20-07-2012, 10:34 PM
As salam semua,
Sempena bulan Ramadan, saya memohon maaf jika ada tersalah tulis yang menguris hati member2 CG...

Aktiviti :
Esok saya akan berada di JB untuk present pada beberapa org yang berminat untuk mengetahui selok belok perniagaan dalam ecosway. Member2 CG area JB nak join boleh kontek sy di no 0104003696...kita jumpa sane ye...

airden
21-07-2012, 08:35 PM
Alhamdulillah...selamat sampai ke rumah, dan syukur 3 orang mendaftar menjadi ahli dan berminat untuk membuka kedai farmasi percuma setelah penerangan secara panjang lebar diadakan...

OK, stop jap utk harini...terawih dulu...

airden
22-07-2012, 11:28 AM
Selamat pagi semua...
Semoga rezeki rakan2 di CG semakin murah dan bertambah harini...aminn

airden
23-07-2012, 12:15 AM
up skit...

airden
23-07-2012, 05:39 AM
Selamat pagi semua, jom sahur...
Jadikan hari ini lebih baik dari semalam...
Pada sesiapa yg hendak mengetahui peluang perniagaan bersama ecosway boleh call/sms ke 0104003696, akan diterangkan dengan baik InsyaAllah... peluang yang tiada di tempat lain dan satu satunya didunia...

Ayuh...go global...

airden
23-07-2012, 08:36 PM
up skit untuk malam nie...

airden
24-07-2012, 05:34 AM
Selamat pagi semua dan selamat bersahur...

airden
24-07-2012, 11:23 PM
As salam, up skit malam ni...

airden
27-07-2012, 02:49 AM
Assalamualaikum semua,
Saya akan ke Surabaya pada harini (Jumaat hingga Ahad) untuk mempromosikan ecosway disana. Sesiapa ahli CG dari Indonesia nak jumpa bolehlah berbuat demikian dengan sms/call 0104003696.

Global business.

Jumpa disana...

airden
28-07-2012, 10:06 AM
Selamat pagi semua, saya di Surabaya-Malang,sambutan hangat disini...

paksuli
28-07-2012, 11:06 PM
nak tanya..mudah ke nak dapatkan kedai ni...apa syaratnya? berminat sgt sgt ni...

paksuli
29-07-2012, 10:10 PM
tak ada org boleh bantu ke....berminat sgt ni..

airden
31-07-2012, 01:44 AM
As salam paksuli,
Salam perkenalan...moga jodoh kita berpanjangan...aminn

airden
31-07-2012, 07:11 PM
As salam...
Selamat berbuka semua...
Semua anda sentiasa positif dalam menghadapi kehidupan harian...

paksuli
31-07-2012, 11:01 PM
satu bisness yang baik untuk jangka panjang..

paksuli
31-07-2012, 11:45 PM
airden..ni email saya..paksuli@gmail.com

azizi230388
01-08-2012, 10:28 AM
slm satu mlysia semua...pada yg berminat utk mendapatkan farmasi sendiri dan jadi salah seorang dari kami...call saya 0126643640(azizi cosway farmasi)...sini adalah permulaan yg baru dlm idup anda,,100% akan berpuas hati:D

azizi230388
01-08-2012, 10:29 AM
benda yang baik elok baik di kongsi bersama...0126643640..azizi

umitdawala
01-08-2012, 01:28 PM
assalamualaikum......................saya berminat nak buat e cosway kat ipoh...sapa otai kat ipoh yg dah ada kedai e cosway..wa mau minta tunjuk ajar...10q

airden
02-08-2012, 10:57 PM
assalamualaikum......................saya berminat nak buat e cosway kat ipoh...sapa otai kat ipoh yg dah ada kedai e cosway..wa mau minta tunjuk ajar...10q

As salam, sy ke Kedah esok ader presentation kt sana hingga hari sabtu, jumpa ptg sabtu boleh bro...otw balik dr kedah

call/sms : 0104003696 - airden :D

Jumpa sana, saya bagi baik punya...hehehe

airden
02-08-2012, 11:01 PM
airden..ni email saya..paksuli@gmail.com

Paksuli, sy reg esok...nnt borak lagi, ajak geng2 paksuli, byk pengalaman n otai mlm...hehehe :D

Seronok dpt bekerjasama...:)paid

airden
03-08-2012, 06:24 AM
As salam semua,
Selamat berpuasa, saya akan ke Kedah untuk presentation disana, pada warga Kedah yang berminat nak dengar amatlah dialukan...

Call / sms : 0104003696 - airden

Terima kasih,

Bro umitdawala : sms ke no. saya, InsyaAllah kita boleh berjumpa.

airden
04-08-2012, 11:09 AM
Selamat pagi semua...
Saya berada di Bandar Perdana, Sungai Petani dalam mempromosikan ecosway. Sesiapa yang ada kt sini bolehlah jumpa...nak teh tarik mungkin xdpt kot...pose...hehehe

azizi230388
05-08-2012, 01:49 AM
Melalui perniagaan ini anda boleh mendapat faedah menjadi Business Owner melalui 2 aspek :
FRANCISEE - Mendaftar sebagai Pengendali Kedai Francais Farmasi
Mendaftar sebagai “Business Owner” (BO) – RM100
Beli set produk bernilai RM2500 atau RM5000 untuk kegunaan peribadi (satu kali sahaja).
Isi borang permohonan untuk memiliki Kedai Francais Farmasi
Belajar teknik bisnes dan membina jaringan
Seterusnya, anda akan dipanggil untuk sesi ujian lisan atau temuduga tentang produk syarikat
Selepas lulus, barulah anda layak mendapatkan Kedai Francais Farmasi
Anda mencadangkan lokasi dan diluluskan oleh syarikat
Kemukakan “Security Deposit” RM10,000 sebelum kunci kedai diserahkan kepada anda. Deposit ini akan dikembalikan semula jika anda berhenti menguruskan kedai
Pendapatan Francisee
Komisen jualan berdasarkan jualan bulanan runcit daripada jualan bulanan barangan.
Bonus (empat jenis Bonus) dari rekrutmen BO dan pembeli aktif.
Bonus daripada Kedai yang dibuka di bawah jaringan anda. (cth : 2 kedai di bawah jaringan anda, anda boleh menjana pendapatan RM7350)
FRANCISOR - Memberi tumpuan sebagai pemilik jaringan perniagaan
Mendaftar sebagai “Business Owner” (BO) – RM100
Beli set produk bernilai RM2500 atau RM5000 untuk kegunaan peribadi (satu kali sahaja).
Belajar teknik bisnes dan membina jaringan
Memperkenalkan orang yang berminat dengan peluang perniagaan ini.
Memperkenalkan orang untuk membeli-belah di mana-mana kedai.
Memperkenalkan orang yang berminat mengendalikan Kedai Francais Farmasi
Pendapatan Francisor
Bonus (empat jenis Bonus) dari rekrutmen BO dan pembeli aktif.
Bonus daripada Kedai yang dibuka di bawah jaringan anda. (cth : 2 kedai di bawah jaringan anda, anda boleh menjana pendapatan RM7350)
Cepatlah bertindak merebut peluang ini, dengan modal yang cukup rendah anda dapat memilik jaringan perniagaan dan menjana pendapatan yang amat lumayan sehingga mencapai tahap Financial Freedom! Peluang tidak akan menunggu anda sekiranya anda masih mengambil sikap tunggu dan lihat sahaja.

jika berminat call:0126643640(azizi cosway)

airden
05-08-2012, 06:27 AM
Melalui perniagaan ini anda boleh mendapat faedah menjadi Business Owner melalui 2 aspek :
FRANCISEE - Mendaftar sebagai Pengendali Kedai Francais Farmasi
Mendaftar sebagai “Business Owner” (BO) – RM100
Beli set produk bernilai RM2500 atau RM5000 untuk kegunaan peribadi (satu kali sahaja).
Isi borang permohonan untuk memiliki Kedai Francais Farmasi
Belajar teknik bisnes dan membina jaringan
Seterusnya, anda akan dipanggil untuk sesi ujian lisan atau temuduga tentang produk syarikat
Selepas lulus, barulah anda layak mendapatkan Kedai Francais Farmasi
Anda mencadangkan lokasi dan diluluskan oleh syarikat
Kemukakan “Security Deposit” RM10,000 sebelum kunci kedai diserahkan kepada anda. Deposit ini akan dikembalikan semula jika anda berhenti menguruskan kedai
Pendapatan Francisee
Komisen jualan berdasarkan jualan bulanan runcit daripada jualan bulanan barangan.
Bonus (empat jenis Bonus) dari rekrutmen BO dan pembeli aktif.
Bonus daripada Kedai yang dibuka di bawah jaringan anda. (cth : 2 kedai di bawah jaringan anda, anda boleh menjana pendapatan RM7350)
FRANCISOR - Memberi tumpuan sebagai pemilik jaringan perniagaan
Mendaftar sebagai “Business Owner” (BO) – RM100
Beli set produk bernilai RM2500 atau RM5000 untuk kegunaan peribadi (satu kali sahaja).
Belajar teknik bisnes dan membina jaringan
Memperkenalkan orang yang berminat dengan peluang perniagaan ini.
Memperkenalkan orang untuk membeli-belah di mana-mana kedai.
Memperkenalkan orang yang berminat mengendalikan Kedai Francais Farmasi
Pendapatan Francisor
Bonus (empat jenis Bonus) dari rekrutmen BO dan pembeli aktif.
Bonus daripada Kedai yang dibuka di bawah jaringan anda. (cth : 2 kedai di bawah jaringan anda, anda boleh menjana pendapatan RM7350)
Cepatlah bertindak merebut peluang ini, dengan modal yang cukup rendah anda dapat memilik jaringan perniagaan dan menjana pendapatan yang amat lumayan sehingga mencapai tahap Financial Freedom! Peluang tidak akan menunggu anda sekiranya anda masih mengambil sikap tunggu dan lihat sahaja.

jika berminat call:0126643640(azizi cosway)

Terbaik...teruskan tuan azizi...:D

airden
05-08-2012, 06:30 AM
Selamat pagi semua,
Hari ada soft launch cosway pharmacy di No 63A Jalan Diplomatik, Presint 15 Putrajaya kemudian disusuli dengan perkongsian presentation skill oleh leader sementara manunggu waktu berbuka puasa bersama sama.

Kepada yg free harini bolehlah jengok cosway pharmacy sahabat saya di Presint 15 dan Alamanda Putrajaya...

Best woo...naikkan semangat...

Jom cosway...

Call/sms : 0104003696 untuk maklumat lanjut.

shidie35
05-08-2012, 06:19 PM
Salam Admin,
Apa beza kedai cosway yg sedia ada dgn cosway farmasi? Saya ada dapat email pasal farmasi cosway ni.

Dobit127
05-08-2012, 06:29 PM
Salam Admin,
Apa beza kedai cosway yg sedia ada dgn cosway farmasi? Saya ada dapat email pasal farmasi cosway ni.
cosway sedia ada adalah stokis yang diuruskan sendiri totally oleh stokis itu..

Cosway farmasy pulak adalah kedai stokis yang dijenamakan kembali oleh pihak pengurusan dengan pelbagai pembaharuan dibuat.

Ada banyak pro dan contra mana yang lebih untung atau bagus.. Bagi ahli lama yang aktif tahu perbezaannya..Tapi bagi ahli baru, better ke farmasy untuk lebih menyenangkan...Modal tiada. Hanya bon jaminan sebanyak RM10,000 sahaja yang berbentuk deposit...

shidie35
05-08-2012, 07:19 PM
cosway sedia ada adalah stokis yang diuruskan sendiri totally oleh stokis itu..

Cosway farmasy pulak adalah kedai stokis yang dijenamakan kembali oleh pihak pengurusan dengan pelbagai pembaharuan dibuat.

Ada banyak pro dan contra mana yang lebih untung atau bagus.. Bagi ahli lama yang aktif tahu perbezaannya..Tapi bagi ahli baru, better ke farmasy untuk lebih menyenangkan...Modal tiada. Hanya bon jaminan sebanyak RM10,000 sahaja yang berbentuk deposit...

So maksudnya produk dia tak sama juga ler yer?

airden
06-08-2012, 05:51 AM
So maksudnya produk dia tak sama juga ler yer?

produk di cosway farmasi menggabungkan produk cosway + produk bukan cosway (mcm dlm guardian / watson) dan ubat ubatan(farmasi). So boleh anggarkan byknya qty produk di dalam cosway farmasi itu.

Ape2 boleh call/sms 0104003696 untuk perbincangan lanjut...kita sembang2 teh tarik...:D

airden
06-08-2012, 11:29 PM
Selamat malam semua...

Up skit thread nie...

airden
07-08-2012, 05:42 AM
Assalamualaikum, selamat bersahur semua...
Jadikan hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik daripada hari ini...InsyaAllah...

airden
08-08-2012, 05:48 AM
As salam semua,
Selamat bersahur dan selamat berpuasa...
Tinggal 10hari sahaja lagi...tingkatkan amalan, InsyaAllah semoga warga cg dimurah dan dipermudahkan segala urusan...

azizi230388
08-08-2012, 10:13 PM
As salam semua,
Selamat bersahur dan selamat berpuasa...
Tinggal 10hari sahaja lagi...tingkatkan amalan, InsyaAllah semoga warga cg dimurah dan dipermudahkan segala urusan...


btol23x..mari beramal

airden
10-08-2012, 07:29 AM
Selamat pagi semua...
Up skit thread nie...

Ada calon farmasi berlesen disini?
Berminat berniaga bersama ecosway?
Menjana pendapatan 5angka sebulan...

Dengar penerangan dr sy dulu....

call/sms : airden 0104003696

airden
12-08-2012, 06:20 AM
Selamat pagi semua...
Semua hari ini menjadi lebih bermakna bagi anda semua..

airden
12-08-2012, 11:36 PM
Selamat malam tuan2...
BUMP skit malam ni...

airden
16-08-2012, 05:57 AM
Assalamualaikum,
Selamat berpuasa CGrian semua,

Up skit thread nie...

Cepat!!!
Berminat untuk mengelola kedai farmasi ecosway?
Pelaburan yang rendah dengan keuntungan yang berganda....
Satu satunya di dunia dengan "konsep kedai percuma"...
Dengar dan anda pasti setuju...
Kenapa anda perlu mengeluarkan modal yang besar sedangkan ada cara yang lebih mudah dan murah?

Call/sms : airden 0104003696 untuk maklumat lanjut...

"Think big, go global"

jaketworld
16-08-2012, 05:58 AM
terbaekk tuan tanah... kasi up skit..hehehe

airden
16-08-2012, 06:14 AM
Thanks tuan jakethitam...otai n sifu nie...hehehe

Harimau_kumbang
16-08-2012, 02:31 PM
Assalamualaikum,
Selamat berpuasa CGrian semua,

Up skit thread nie...

Cepat!!!
Berminat untuk mengelola kedai farmasi ecosway?
Pelaburan yang rendah dengan keuntungan yang berganda....
Satu satunya di dunia dengan "konsep kedai percuma"...
Dengar dan anda pasti setuju...
Kenapa anda perlu mengeluarkan modal yang besar sedangkan ada cara yang lebih mudah dan murah?

Call/sms : airden 0104003696 untuk maklumat lanjut...

"Think big, go global"

1st step bersama Cosway. Harap tunjuk ajar drp bro airden & rakan2 Cosway semua. :)

airden
16-08-2012, 08:00 PM
1st step bersama Cosway. Harap tunjuk ajar drp bro airden & rakan2 Cosway semua. :)

InsyaAllah, kita akan bergerak sama-sama, yang penting teamwork...
:)paid

airden
17-08-2012, 06:03 AM
As salam dan selamat berpuasa semua,
Malam terakhir terawih insyaAllah...so manfaatkan bersama sama.

airden
18-08-2012, 07:11 PM
Assalamualaikum semua,

Menunggu saat berbuka puasa, menanti lebaran dgn penuh makna,ucapan post ini pengganti bicara, minta ampun dan maaf semua..

Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada semua warga CG, jika ada tersalah post semasa berforum harap dimaafkan.

airden
19-08-2012, 03:37 PM
Assalamualaikum semua,

Semoga anda menjadi lebih kaya dan berjaya..
serta sentiasa positif dalam apa jua bidang yang diceburi...

airden
21-08-2012, 07:10 PM
Assalamualaikum semua,
Semua anda lebih kaya dan berjaya...
Kepada sesiapa warga CG yang ingin memulakan bisnes freestoreconcept bersama ecosway (COSWAY FARMASI) dengan modal yang teramat rendah, boleh berbuat demikian dengan menghubungi saya di

airden : 0104003696

Anda akan diberi penerangan dengan jelas dan segala pertanyaan anda akan dijawab dengan telus berdasarkan pengalaman saya didalam ecosway selama 2 tahun ini.

Cepat!!! Peluang tidak datang selalu. Mungkin ini adalah rezeki anda siapa yang tahu...

Hubungi airden : 0104003696

Anda pasti setuju....

airden
22-08-2012, 09:10 AM
Assalamualaikum semua,

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

airden
22-08-2012, 09:11 AM
Assalamualaikum semua,

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

airden
22-08-2012, 07:25 PM
B.U.M.P untuk saat ini...

airden
23-08-2012, 08:58 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi semua,

On the way ke Shah Alam - Klang jumpa prospek...

Bersemangat!!!

airden
24-08-2012, 06:43 PM
Assalamualaikum semua,

Semoga anda lebih kaya dan berjaya dunia dan akhirat...

mega02
25-08-2012, 10:42 AM
mari mari join segera

azizi230388
27-08-2012, 01:19 AM
salam satu malaysia semua,,

pada yang berada di bukit mertajam,p.pinang cosawy mengadakan satu taklimat OPP disana


Alamat : 107 Lorong Tembikai 1 kawasan perniagaan seri rambai Penang.
Masa : 8 malam
Tarikh : 27hb Ogos 2012 (esok)
Speaker : Mr Tan Too Hou.

Cepaaaat..mana yang ada prospek dekat Penang dijemput untuk mendengar taklimat tentang kedai kos rendah yang ditawarkan oleh cosway.
First come first serve.
Rebutlah peluang yang tidak akan pernah anda jumpa nanti.

airden
27-08-2012, 09:04 PM
Ye...orang penang, mai jgn x mai...

Sekitar lembah klang, anytime anywhere InsyaAllah jumpa saya...saya citer detail, baik punya!!!

Call airden@0104003696

Anda pasti setuju...

airden
27-08-2012, 11:28 PM
bump skit untuk jam ini....

airden
28-08-2012, 07:19 PM
Assalamualaikum...
BUMP utk malam nie...

airden
01-09-2012, 06:32 PM
Assalamualaikum dan selamat petang semua...

up skit...

emas baladi
03-09-2012, 12:16 PM
terbaikkkk

miliki emas sekang ..
beli
simpan/hiasan
dapat duit

smartpoint
04-09-2012, 08:01 PM
Assalamualaikum semua,

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...


Aiden , tolong clear stored private messages ..tak dapat hantar message kepada awak. Saya mahu tanya tentang buka ecosway ini. Mahu tanya, saya tengok dari forumer. Kenapa some people cakap different. satu cakap kalau ada pharmacist sudah boleh buka ecosway. Yang satu cakap must got 10000ev ...apa itu ? Baru buka buka. Some said pay Rm6000 can open ady..Some say must got 6 or 10 network downline. Which one say is true or fake....?

airden
04-09-2012, 10:32 PM
As salam,
Saudaraku smartpoint, dh clearkn inbox...tq
Meh jumpa, kita ngeteh sambil tu awak nk tanye ape boleh jer...mane yg tau sy akan share, tiada selindung...
Bila awak puas hati...terpulang pada awak nak joint ke x...dlm biz nie byk case study..

pm sy masa dan tempat ok...jgn hujung bulan, sy nk kawin...hehehe

airden
07-09-2012, 12:06 AM
Selamat pagi...
BUMP skit utk pagi2 nie...
Esok g HQ untuk propose 1 kedai di Bangi...InsyaAllah dpt la tu...hehe

airden
07-09-2012, 09:26 AM
As salam,
On the ke Wisma Cosway...
BUMP untuk saat ini...

aiman27
07-09-2012, 11:53 AM
betul ker yg dgr khabar biz cosway mula menurun slps steven tan memberi tggjwb kpd anaknya menjaga company ni termasuk kedai 7e.. mmg nmpk kedai xtutup tp owner yg bertukar2 ?

airden
08-09-2012, 10:43 AM
owner sahaja yg berpindah tangan,
yg handle cosway,ceo dia mr.al chua...InsyaAllah selagi mr.al yg jaga cosway, semuanya akan berjalan lancar...

airden
09-09-2012, 11:03 AM
Selamat pagi semua,
Semoga anda lebih kaya dan berjaya...

airden
11-09-2012, 11:52 PM
As salam,
lama x update kt sini...
Sibuk sikit dekat HQ cosway...

BUMP utk malam nie...

airden
15-09-2012, 03:38 AM
As salam semua,
Up skit pepagi nie...

Kaya_Emas
19-09-2012, 05:39 AM
tahniah bos nak kawen... :D

airden
19-09-2012, 05:48 AM
TQ tuan kayaemas...
Terpaksa stop kejap...
Pas kawen start balik...

airden
25-09-2012, 08:14 PM
As salam...
BUMP skit malam ni,
tengah ader masa terluang...

airden
09-10-2012, 08:42 PM
Assalamualaikum semua,

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

p/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi bersebelahan
mymydin...

airden
20-10-2012, 10:17 PM
As salam, BUMP untuk malam nie...

jzie85
25-10-2012, 04:11 PM
Aku tolong promote:
Go Cosway. Sape nak tau lbh lanjut atau bli barangan cosway bole gi ke Cosway Tampin sebelah bank Rakyat. sederet dengan Giant

airden
27-10-2012, 08:10 PM
Ko punya cosway ke jzie85, tahniah...

Jemput datang cosway saya di Bangi Seksyen 7...
Insya Allah akan convert ke cosway farmasi tak lama lagi...

Ape2 pun call/sms : 0104003696 untuk maklumat lanjut...

ronaldinhood
27-10-2012, 08:56 PM
Antara MLM terbaik di Malaysia!

airden
28-10-2012, 12:50 PM
Antara MLM terbaik di Malaysia!

Thanks, Ronaldinhood...:D
Klu ikut sejarah dulu join cosway ni sejak 2002 pastu menggatal join MLM lain, almaklum la darah muda...last2 dtg kt sini balik lepas tgk background, produk dan plan marketing sykt2 yg lain yg byk guna teknik "hit n run" , komisen berdasarkan pendaftaran ahli dan sbgnya...

Jemput datang di kedai saya di Seksyen 7 Bangi...:D

Sape2 yg nak tau ttg cosway dan bagaimana mendapatkan kedai free mcm saya dpt boleh sms/call di 0104003696...

jzie85
28-10-2012, 07:15 PM
Aku tolong promote:
Go Cosway. Sape nak tau lbh lanjut atau bli barangan cosway bole gi ke Cosway Tampin sebelah bank Rakyat. sederet dengan Giant

uisshhh. bukn la. aku tlg romote je. Aku skang tgh cari business (berpremis) yg nk jd merchant Affiliate Junction. ko minat tak?

Total cost: FREE (serius):D

Aku ingt nk try approach cosway at tampin tu. tp xtau sape owner dia. xgi lagi pon. Klo ko interested, sok lusa aku dtg kita leh bincang

airden
03-11-2012, 02:03 PM
update di hari Sabtu yang hujan lebat...melayang customer yg ramai...Alhamdulillah...

airden
07-11-2012, 09:27 PM
UPDATE malam ni...

Qushairi76
20-11-2012, 12:30 AM
tumpang lalu..hehehe...

MILIKI BISNES KONSEP (FRANCAIS + NETWORKING) TERBAIK

- Perniagaan dengan modal yang teramat rendah > serendah 5 ribu ringgit
- Risiko paling terendah
- Tiada kerugian
- Senang diuruskan & Boleh diwarisi oleh isteri/anak anak
Kos sewa kedai, ubahsuai, penyelenggaraan, stok barang hatta bil elektrik SEGALANYA DITANGGUNG DAN DIURUSKAN OLEH SYARIKAT…TAK PERCAYA???
YA!!!!! SEMUANYA PERCUMA ….…
1. kos renovation kedai
2. sewa bulanan kedai
3. Bil elektrik (setiap bulan)
4. Stok Barangan kedai
5. Penyelenggaraan kedai
6. Kelengkapan kedai seperti cctv, komputer, meja, kerusi, air cond dan lain2.
Buka pintu kejayaan anda sekarang!!! Miliki kedai impian anda sekarang!!!
Untuk yang berminat sahaja…Hubungi atau SMS

019-3871581 – Ayie ( Mr.Q )
019-3871583 Kak Atie ( sms sahaja)
Email: bizrayyan61112@gmail.com

PELUANG KEEMASAN UNTUK MERUBAH KEHIDUPAN ANDA DAN KELUARGA
Cepat…peluang datang sekali sahaja…

airden
22-11-2012, 02:10 AM
up skit...mlm ni, jom meriahkan...

airden
25-11-2012, 06:48 PM
Assalamualaikum semua,

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

p/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi bersebelahan
mymydin...

up skit untuk hari ini....jom cosway...:D

Qushairi76
25-11-2012, 10:54 PM
up skit untuk hari ini....jom cosway...:D

kesian kat bangsa sendiri..bangsa lain terus merebut peluang ini tetapi bangsa sendiri melihat sahaja....dan akhirnya terlopong kerana terlepas peluang....

airden
26-11-2012, 12:36 AM
kesian kat bangsa sendiri..bangsa lain terus merebut peluang ini tetapi bangsa sendiri melihat sahaja....dan akhirnya terlopong kerana terlepas peluang....

tuan sudah join? jom meriahkan di thread...amik peluang selagi ada... yg tak nak sbb blum terbuka minda tu....

airden
26-11-2012, 01:02 PM
up up untuk hari ini...jemput datang ke kedai untuk sesi penerangan percuma...

sms/call - 0104003696 (Selangor, N9, Melaka)

airden
27-11-2012, 03:26 PM
BUMP untuk hari ini...

rmbiz
01-12-2012, 02:40 AM
kesian kat bangsa sendiri..bangsa lain terus merebut peluang ini tetapi bangsa sendiri melihat sahaja....dan akhirnya terlopong kerana terlepas peluang....

bangsa sendiri ni suka makan gaji agaknya..tak suka bisnes...byk risiko katanya..

Qushairi76
01-12-2012, 09:47 PM
yg penting..ilmu kena penuh didada..faham selok belok bisnes yg kita nak joint...kalau setakat beli produk mahal,lepas tu kena jual produk..sedangkan harga sebenar produk tak la mahal..emmm..baik tak yah...

Cosway farmasi nie,bukan jual barang tapi bisnes buka kedai..bila dah ada kedai..baru leh jual brg..kalau tak jual brg nak jual pe....nak jual kedai..heheheh

rmbiz
05-12-2012, 12:46 AM
kesian kat bangsa sendiri..bangsa lain terus merebut peluang ini tetapi bangsa sendiri melihat sahaja....dan akhirnya terlopong kerana terlepas peluang....

Bangsa sendiri biasanya agak terketinggalan sikit..

airden
09-12-2012, 02:57 PM
Assalamualaikum semua,
BUMP untuk harini...

Alhamdulillah harini ada 3 org dh sign up jadi Business Owner, InsyaAllah akan mambuka kedai di Perak nanti.

Anda semua bila lagi? Tepuk dada tanya selera...Anda buat anda dapat...

JAngan nak tunggu sampai kedai farmasi cosway yg ke-1000 baru nak bertindak...

Sekarang tak sampai pun seratus, jangan tunggu lama2, jangan fikir lama2...

Call/sms : airden 0104003696...

...Jom Cosway...

airden
10-12-2012, 11:29 AM
As salam dan selamat pagi semua...

BUMP untuk harini...

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 11:31 AM
Assalamualaikum semua,
BUMP untuk harini...

Alhamdulillah harini ada 3 org dh sign up jadi Business Owner, InsyaAllah akan mambuka kedai di Perak nanti.

Anda semua bila lagi? Tepuk dada tanya selera...Anda buat anda dapat...

JAngan nak tunggu sampai kedai farmasi cosway yg ke-1000 baru nak bertindak...

Sekarang tak sampai pun seratus, jangan tunggu lama2, jangan fikir lama2...

Call/sms : airden 0104003696...

...Jom Cosway...

Bila nak buka tuan ? Tahniah perak tang mana tu:)paid

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 11:34 AM
Thanks, Ronaldinhood...:D
Klu ikut sejarah dulu join cosway ni sejak 2002 pastu menggatal join MLM lain, almaklum la darah muda...last2 dtg kt sini balik lepas tgk background, produk dan plan marketing sykt2 yg lain yg byk guna teknik "hit n run" , komisen berdasarkan pendaftaran ahli dan sbgnya...

Jemput datang di kedai saya di Seksyen 7 Bangi...:D

Sape2 yg nak tau ttg cosway dan bagaimana mendapatkan kedai free mcm saya dpt boleh sms/call di 0104003696...

Wah dh ada ni..owner cosway d JPJ sy kenal..zainal u kenal x? U punya seksyen 7 d mana ya..bgunan situ landamrk pe dh lupa

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 11:47 AM
Aik bz ka airden xdan reply hehe

airden
10-12-2012, 01:41 PM
Aik bz ka airden xdan reply hehe

Sori2 tuan baru online...kt luar tadi nie...

Betulla kt JPJ Seksyen 7, owner asal bkn zainal...tp Faizal bersama isteri...sebelah mymydin...dtg la ye, boleh kenal2...

Sekarang kami suami isteri take over sebelum diconvert ke farmasi cosway...:D InsyaAllah awal tahun depan...doakan ye...

Yang dekat perak InsyaAllah sekitar Batu Gajah...:D Perak amat luas dan prospek pun ramai kt sane...

Jom bergerak bersama tuan...InsyaAllah klu kerja berjemaah ader rezeki tu...:D

Salam perniagaan dari saya,
airden
0104003696

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 01:47 PM
Sori2 tuan baru online...kt luar tadi nie...

Betulla kt JPJ Seksyen 7, owner asal bkn zainal...tp Faizal bersama isteri...sebelah mymydin...dtg la ye, boleh kenal2...

Sekarang kami suami isteri take over sebelum diconvert ke farmasi cosway...:D InsyaAllah awal tahun depan...doakan ye...

Yang dekat perak InsyaAllah sekitar Batu Gajah...:D Perak amat luas dan prospek pun ramai kt sane...

Jom bergerak bersama tuan...InsyaAllah klu kerja berjemaah ader rezeki tu...:D

Salam perniagaan dari saya,
airden
0104003696
Ok tq atas info check pm tuan:)cgrock

AzMiLLioNaiRe
10-12-2012, 01:48 PM
Maknanya zainal tu berlakon lah sebelum nia aduushh

airden
10-12-2012, 03:04 PM
Dh reply...saya ke wisma cosway jap..ada sedikit urusan...nnt sambung.

Tq

zasa121
10-12-2012, 03:11 PM
peh bleh tahan bisnes cosway nie..

airden
10-12-2012, 07:51 PM
peh bleh tahan bisnes cosway nie..

Jom join tuan...sambil2 buat loan tu...:D

zasa121
10-12-2012, 10:09 PM
Jom join tuan...sambil2 buat loan tu...:D

boleh pm detail tak tuan..:D

airden
11-12-2012, 03:44 PM
As salam semua,
BUMP untuk hari ini...jom cosway...

airden
11-12-2012, 09:02 PM
up up skit malam nie...
Jom cosway...
Penerangan percuma datang di stokis saya di Seksyen 7 Bangi...layanan mesra akan diberikan...InsyaAllah...

Call/sms : 0104003696

Ridwan.Evo
12-12-2012, 01:11 AM
Nak bukak stokis yg 5 ribu tu cmana tt?

airden
12-12-2012, 01:14 AM
Nak bukak stokis yg 5 ribu tu cmana tt?

Tuan ridhwan.evo duduk mana? Kita jumpa...saya explain semua...:)paid

airden
12-12-2012, 10:44 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi semua...

BUMP untuk harini...

misscordelia
12-12-2012, 12:09 PM
Saya beli utk pakai. pernah terpk gak mcm mana nak buka kedai jual brg2 cosway ni//

airden
12-12-2012, 12:34 PM
Saya beli utk pakai. pernah terpk gak mcm mana nak buka kedai jual brg2 cosway ni//

Duduk kt mane? Jemput datang kedai saya di seksyen 7 Bangi. Dengar dulu penerangan saya. Klu berminat boleh join...

Call/sms : 0104003696 :)paid

misscordelia
12-12-2012, 03:19 PM
Duduk kt mane? Jemput datang kedai saya di seksyen 7 Bangi. Dengar dulu penerangan saya. Klu berminat boleh join...

Call/sms : 0104003696 :)paid

Duk Cheras, insyaAllah, apa2 saya bgtau :D

Ridwan.Evo
12-12-2012, 03:33 PM
Tuan ridhwan.evo duduk mana? Kita jumpa...saya explain semua...:)paid

Johor Bahru

airden
12-12-2012, 07:57 PM
Johor Bahru

Saya turun JB Isnin depan :D jumpa downline dan prospek baru kt sana...

Call/sms : 0104003696 or pm no awak nnt sy dh sampai sana sy call...:D

airden
12-12-2012, 07:58 PM
Duk Cheras, insyaAllah, apa2 saya bgtau :D

Dekat jer tu...:D:D:D

airden
13-12-2012, 01:52 PM
As salam semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari harini...

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

p/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi bersebelahan
mymydin...

rmbiz
15-12-2012, 12:45 AM
as salam semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari harini...

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga cg semua,

sedikit penerangan tentang ecosway :
Ecosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- sewa dan deposit kedai
- renovasi kedai
- bil elektrik
- aircond / cctv / dan pc
- barang bernilai >rm500k dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung segalanya oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

Risiko jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >rm1juta...

Apa? Rm1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : Airden 0104003696

servis baik untuk anda... Call aje...

P/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di seksyen 7 bangi bersebelahan
mymydin...

idea perniagaan sebegini memang bagus..

airden
15-12-2012, 10:04 AM
idea perniagaan sebegini memang bagus..

thanks :D:D:D

jemput datang kedai saya di seksyen 7 bangi...

p/s : sedang berada di Penang...annual dinner group ecosway. Combine dgn group Indonesia dan Thailand. :D

airden
15-12-2012, 10:44 AM
Bump utk harini....:D

As salam semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari harini...

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

p/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi bersebelahan
mymydin...

muse89
15-12-2012, 10:49 AM
forex VS cosway?konpem forex menang..huhu

zasa121
15-12-2012, 11:04 AM
ecosway is a genuine business :D

airden
15-12-2012, 01:12 PM
forex VS cosway?konpem forex menang..huhu

lain cabang tu saudara...:D

airden
17-12-2012, 04:34 PM
As salam semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari harini...

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...

p/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi bersebelahan
mymydin...

airden
17-12-2012, 08:22 PM
BUMP untuk malam ni...

sunardi
17-12-2012, 08:43 PM
salam..leh join thread x?
beli produk cosway nih mmg best..
murah dan mudah diperolehi sbb byk stokis..

airden
17-12-2012, 09:43 PM
salam..leh join thread x?

Tuan sunardi, thread ni untuk semua, so sesiapa pun boleh guna thread ni utk promote cosway masing2...:D

Cheers...

airden
17-12-2012, 10:34 PM
As salam semua, semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari harini...

Semoga hari ini memberi lebih keberkatan kepada warga CG semua,

Sedikit penerangan tentang eCosway :
eCosway menawarkan kepada sesiapa yang berminat untuk memulakan perniagaan dengan menyediakan sebuah kedai farmasi berkonsep franchise dengan modal yang sangat minima. (jika anda kreatif tidak perlu mengeluarkan modal ini pun).
Segala kos seperti :-
- Sewa dan deposit kedai
- Renovasi kedai
- Bil elektrik
- Aircond / CCTV / dan PC
- Barang bernilai >RM500K dan keatas diberi secara consignment
- system operasi
ditanggung SEGALANYA oleh syarikat.

Apa? Betul ke???

Ya, memang betul. Mangapa anda perlu mengeluarkan belanja besar untuk memulakan perniagaan sedangkan ada cara yang termudah untuk anda memulakannya.

Dan lagi...

RISIKO jika berlakunya bencana alam (banjir, gempa bumi, tsunami dll) keatas kedai anda akan ditanggung oleh syarikat.

Gilerkan...mmg giler.

Tahukah anda kos keseluruhan sebuah kedai bernilai >RM1juta...

Apa? RM1juta???

Ya betul, anda pergi kemana mana cosway farmasi yang sudah dibuka, anda lihat dan anda taksirkan sendiri...

Mampukah kita untuk menyediakan modal sebegitu untuk berniaga? Sejujurnya saya sendiri tidak mampu.

Berminat nak tau lebih lanjut?

Call / sms hotline : airden 0104003696

Servis baik untuk anda... call aje...


p/s - sudi sudikanlah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi bersebelahan
mymydin...

Up skit...
Jadual saya :

Selasa (18/12) - Ecosway Business Presentation di Klana Jaya
Rabu (19/12) - Ecosway Business Presentation di Johor Bahru

Call/sms hotline : 0104003696 untuk maklumat lanjut. :D

Jom cosway!!!

airden
18-12-2012, 04:46 PM
Assalamualaikum dan selamat petang semua,

Up skit utk harini...

Kepada geng2 CG yg berminat untuk mendengar tentang peluang perniagaan dalam ecosway, anda semua dijemput datang ke Klana Jaya (Belakang Paradigm Mall) pada malam ini jam 8.30malam. Semua dijemput hadir.

Call/sms 0104003696 utk maklumat lanjut. Masuk adalah PERCUMA...

Jom cosway!!!

MoHa
19-12-2012, 12:08 AM
Sesape berminat nk bukak farmasi blh contact sy gak..... 0122190818

airden
19-12-2012, 07:17 AM
As salam,
BUMP untuk hari ni...

On the way ke Johor...

Jom cosway...

sunardi
19-12-2012, 03:07 PM
Tuan sunardi, thread ni untuk semua, so sesiapa pun boleh guna thread ni utk promote cosway masing2...:D

Cheers...
tq..bro hidup cosway..:D:D

airden
19-12-2012, 09:42 PM
As salam,
Update!!!
Alhamdulillah 2 org JB sign up utk buat network dan buka kedai cosway...InsyaAllah maju bersama.

Jom cosway!!!

Call/sms : airden 0104003696

airden
20-12-2012, 07:01 AM
As salam semua,
Semoga hari ini lebih baik dari semalam dan hari esok lebih baik dari hari ini...InsyaALLAH

BUMP untuk hari ini...

Jom cosway!!!

Call/sms 0104003696 pada sesiapa yang nk mengetahui maklumat lanjut ttg bisnes hebat ini...

Yang berada di lembah klang, jemput2lah datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi...

airden
21-12-2012, 10:04 AM
ASsalamualaikum dan selamat pagi semua,

BUMP di pagi Jumaat yang mulia ini...

airden
24-12-2012, 12:09 PM
Assalamualaikum dan selamat pagi forumers semua,

Bagaimana azam tahun lepas? dan
Sudahkah anda membuat perancangan untuk azam tahun baru (2013) yang akan menjelang beberapa hari sahaja lagi.

Bagi yang berniat untuk menceburi bidang perniagaan, apa kata anda mencuba dahulu berniaga di dalam cosway. Dengan program "free store concept" yang telah melahirkan beratus-ratus usahawan di Malaysia dan beribu-ribu di seluruh dunia, dan telah menjadikan mereka dari hidup yang biasa2 kepada luar biasa, anda juga boleh menjadi seperti mereka.

Cosway menawarkan kedai/perniagaan berkonsep "franchise" kepada sesiapa yang berminat. Dengan segala kos-kos yang besar seperti :
- deposit dan sewa kedai
- renovasi kedai
- bil elektrik
- lebih 2000 jenis produk diberi secara consignment
- risiko yang ditanggung oleh cosway jika berlaku sebarang bencana alam

Yang mana semua diatas ditanggung oleh Cosway menjadikan bisnes ini semakin mudah untuk diurus/dilaksanakan.

Kos yang diperuntukkan untuk membuka sebuah kedai sekitar RM750K - RM1juta. Adakah kita mampu untuk membuka sebuah kedai dengan modal sebegitu. Secara jujur saya sendiri pun belum mampu.

Tetapi dengan Cosway semuanya menjadi mudah. Dengan modal minima, saya telah membukanya di seksyen 7 Bangi. Jemput datang pad yang kelapangan...

Pada yang berminat untuk membuka kedai macam saya atau ingin mendengar sesi penerangan secara "one2one" boleh sms / call di :

airden : 0104003696

InsyaAllah anda akan dilayan dan segala pertanyaan anda akan dijawab dengan telus.

Terima kasih,
airden
International Business Consultant
eCosway (M) Sdn Bhd.

p/s : sedang mencari networker2 tegar untuk bergerak dibawah rangkaian saya terutama di kawasan selatan dan utara...Promosi "giler2" akan dibuat menjelang 2013 nanti...

airden
24-12-2012, 07:40 PM
As salam, update untuk malam ni...

Jom cosway...

airden
25-12-2012, 11:00 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi forumers...

Masa orang bercutilah kita berbisnes...

Jemput datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi...

Free penerangan percuma ttg bisnes ecosway...sambil kenal2 geng CG nie...

Call/sms : airden 0104003696

p/s : new item dh launch, produk belum sampai tp dh ade org nak beli...hehehe best2...

ilhamjabil
25-12-2012, 11:49 AM
Produk Cosway yang paling sy suka 'Chia Seeds' memang mantop untuk darah tinggi...Tekanan darah sebelum nie 150 turun 130 hehe..baru makan 3 pack...skg promosi satu pack 38rm beli 2 pack dpt hadiah 1pack

DAN-kelisa
25-12-2012, 11:51 AM
Assalamualaikum dan selamat pagi forumers...

Masa orang bercutilah kita berbisnes...

Jemput datang ke kedai saya di Seksyen 7 Bangi...

Free penerangan percuma ttg bisnes ecosway...sambil kenal2 geng CG nie...

Call/sms : airden 0104003696

p/s : new item dh launch, produk belum sampai tp dh ade org nak beli...hehehe best2...


Bro,mcm mana syarat nak bukak kedai Cosway....blh pm tak?

airden
25-12-2012, 11:59 AM
Bro,mcm mana syarat nak bukak kedai Cosway....blh pm tak?

Dh reply...tuan duduk mane?
Jom teh tarik sambil citer pasal cosway?

airden
25-12-2012, 12:21 PM
up up skit...

Jom cosway forumers!!!

DAN-kelisa
25-12-2012, 12:49 PM
Dh reply...tuan duduk mane?
Jom teh tarik sambil citer pasal cosway?

Kalau kebetulan ke Kuantan,jgn lupa kita ngeteh.......
Thanks bro. :D

airden
25-12-2012, 12:50 PM
Kalau kebetulan ke Kuantan,jgn lupa kita ngeteh.......
Thanks bro. :D

Ok bereh...
Jumpa nanti...:D

airden
25-12-2012, 01:37 PM
As salam,
Selain daripada yg berminat dgn pemilikan kedai percuma, kami juga ingin meramaikan dgn networker2. So ianya terbuka kepada sesiapa yang masih bekerja, yang sentiasa sibuk dan yang sedang mancari haluan dlm hidup.

Cepat!!! Rakan2 di seluruh negara diperlukan untuk meluaskan bisnes eCosway.

Call/sms 0104003696 untuk maklumat lanjut...

Jom cosway!!!

airden
25-12-2012, 08:11 PM
Assalamualaikum semua,

Up skit malam nie...

Ramai dtg kedai...Alhamdulillah...best best...

airden
26-12-2012, 12:29 AM
Up tengah malam...

Biz 24jam non stop...

Online / Offline

Jom cosway!!!

Call/sms : 0104003696 untuk info

Keputusan ditangan anda...jadikan 2013 tahun perubahan anda. Tahun menjadikan anda lebih baik dan berkualiti di dunia dan akhirat...InsyaAllah

Jazakallah...

airden
26-12-2012, 09:45 AM
Assalamualaikum semua...

Pagi yang indah, penuh bersemangat...anda bagaimana?

airden
27-12-2012, 01:24 PM
Assalamualaikum dan selamat tengahari...

Semoga anda lebih ceria dan bahagia...

Apa aktiviti anda sekarang?

Jika sedang mencari bisnes, apa kata anda mencuba dalam ecosway...suatu revolusi dalam bidang perniagaan yang menawarkan kedai farmasi percuma kepada sesiapa yang berminat...

Dengan hampir kos keseluruhan dibiayai oleh cosway, kami gerenti ia adalah suatu pelaburan minima yang paling berbaloi untuk anda.

Jemput datang dan dengar penerangan dari saya

Call/sms : 0104003696 talian HOTLINE untuk anda 24jam...

Jom cosway!!!

MoHa
27-12-2012, 10:17 PM
Sape2 area shah alam bminat nk tau pasal cosway ni blh pm teman...

adizaid
28-12-2012, 12:25 AM
Area kajang/semenyih bole PM saya..tq

poknik
28-12-2012, 12:48 AM
takde katalog online ke?