PDA

View Full Version : Untuk apa sewa hotel 1 ke3 jam je?


zairie
29-01-2010, 11:24 AM
http://i176.photobucket.com/albums/w194/zuhairie/DSC00573.jpg

hmm apa yang dia orang buat kat hotel takde star tu kalau sewa sejam dua je??:-?

2-3 ari lepas kecoh negeri Selangor banyak rumah urut..
sok lusa kecoh banyak hotel murah pulak..:(scam
JAIS rajin-rajin la datang melawat hotel sebegini ek:)paid

p/s:nama hotel,lokasi dan contact no terpaksa dipadam untuk mengelakan warga CG berkunjung ke hotel berkenaan:))

twinmos
29-01-2010, 11:28 AM
untuk tenangkan fikiran bro..hehehe

BlackPepper
29-01-2010, 11:28 AM
baik amik 1hari.. berbaloi2 skit...:D:D

Sarkozy
29-01-2010, 11:28 AM
ader org dia suke tido 1 hingga 3 jam je kot

zairie
29-01-2010, 11:31 AM
untuk tenangkan fikiran bro..hehehe

klu ada yang mai sergah bleh tenang ke pikiran tu:))

zairie
29-01-2010, 11:32 AM
baik amik 1hari.. berbaloi2 skit...:D:D

ye tak ye ek..bleh tenangkan pikiran lama ckit:D

bazsh
29-01-2010, 11:33 AM
Mungkin nak tumpang "mandi" jap kot

hisham27
29-01-2010, 11:34 AM
Mungkin nak tumpang "mandi" jap kot

Mandi wajib :)):)):))

azr33na
29-01-2010, 11:38 AM
saja nak merasa duduk hotel:D

twinmos
29-01-2010, 11:40 AM
klu ada yang mai sergah bleh tenang ke pikiran tu:))

klu ada yg mai sergah fikiran celaru..:)):))

geniusneuro
29-01-2010, 11:41 AM
perghh~~ untuk ape la duk 1-3 jam tu...

kalo travel, maybe leh la kot, drive, sekali sampai situ da kul 4 pagi, sewa jap 3-4 jam, sampai kul 8 or 9 pagi ke, pastu sambung drive balik ke...

kalau
29-01-2010, 11:45 AM
guna hotel sewa 1-3 jam? utk 'quickie'.......

2-3 kali blow/trip......check out........

kalo nak lagi........sewa la 1-3 jam lagi......

Lobey
29-01-2010, 11:46 AM
singgah lepak2 pass tu buang air dan mandi. pass tu cepat2 boleh blah.

sureheboh.com
29-01-2010, 11:50 AM
Day USE :eek:

girlsilver
29-01-2010, 11:50 AM
wat tempat rehat kot...sementara tunggu ade hal/kerja,singgah mandi...

xtau la kot wat keje lain,mmg ade pon....

kat shah alam ade hotel 9.90 :D:D

iamloco
29-01-2010, 11:52 AM
nak tumpang toilet ngn tdo skejap kot. :))

sytruly
29-01-2010, 11:52 AM
saja lepak..takde gangguan, tenangkan fikiran selepas jiwa kacau

BlueDream
29-01-2010, 11:54 AM
utk buat projek :eek:
paling lama pun 45min :p

zairie
29-01-2010, 11:55 AM
utk buat projek :eek:
paling lama pun 45min :p

jelas betul tujuan tuan hamba ye:))

tebbaloi
29-01-2010, 11:55 AM
1-3jam tu utk

-mandi
-baring²
-tukor baju
-prepare utk g intebiu
-simpan stok barang² yg di beli
-main dam aji kejap
-tgk DVD (kalu ada)

think positive ok :"> :"> :"> :">

roBUST
29-01-2010, 11:57 AM
utk traveller yg minat berjalan..rugi ler sewa lelama tp gune kejap..traveller mcm mat salleh mane mau duk otel jer cm kiter..kene pk positif n rasional nye gak

mtaufiq89
29-01-2010, 11:57 AM
sesuai utk suami yg kena halau ngan isteri..
tgh berperang dingin..:eek::eek:

taufanmerah
29-01-2010, 12:00 PM
utk menghabiskan sisa2 yg terluang

kalau
29-01-2010, 12:02 PM
1-3jam tu utk

-mandi
-baring²
-tukor baju
-prepare utk g intebiu
-simpan stok barang² yg di beli
-main dam aji kejap
-tgk DVD (kalu ada)

think positive ok :"> :"> :"> :">

nih memang selalu pakai otel 1-3 jam ooooo............:eek:

am_a_Golfer
29-01-2010, 12:02 PM
kalau stamina tak cukup 3 jam, bule call tauke tuh mintak pil sekali

virtualbiz
29-01-2010, 12:03 PM
untuk berenti ber@k di kala perut memulas masa perjalanan jauh :D
berehat sekejap jadi la..kalau kt RnR cam tak puas pulak :))

tebbaloi
29-01-2010, 12:10 PM
nih memang selalu pakai otel 1-3 jam ooooo............:eek:

orang sarawak slalu lepak kat nobel hotel jalan TAR utk beli kain :)paid

roBUST
29-01-2010, 12:13 PM
sesuai utk anak2 dara yg sampai dari utara/selatan dgn bas d kala pukul 2 3 pg..x kn nk tdo kt pudu..kang terselak kain kang..think positif :p

badawidollah2
29-01-2010, 12:19 PM
1 jam plak
wakakakakakaka

baru nak tido dah bangun semula

kokorez
29-01-2010, 12:22 PM
kenduri kandang2 nak salin baju.. perjalanan jauh nak mandi..n tido kejap.

yg niat jahat..

semua korang leh pikir sendiri

mimie813
29-01-2010, 12:33 PM
hahhahahaa....kepada yg membaca...

sendiri2 mau paham lah.......

hazirah
29-01-2010, 12:33 PM
byk je sebab dan alasan yg baik untuk sewa hotel 2 3 jam je..


aku pun biasa , ms g jalan2 bcuti kt waterpark kt cuma ambik sewa otel yg 2 3 jam ni... sbb lps mandi manda nak balik rehat kejap dlm bilik kemas2 brg tp xmo tido pun....

klau yg nak guna bab2 maksiat tu, x yh ckp otel yg 2 3 jam, bwh pokok ke tepi tasik tepi lalang pun bleh jd....

cik dila sayang
29-01-2010, 12:35 PM
sesuai utk anak2 dara yg sampai dari utara/selatan dgn bas d kala pukul 2 3 pg..x kn nk tdo kt pudu..kang terselak kain kang..think positif :p

betul-betul!
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

imatheonlyone
29-01-2010, 12:36 PM
ade beberapa sebab...kadang2 yg memandu dari jauh nak rehat or mandi dan sbg nye...leh gne kan khidmat hotel cmni..

roBUST
29-01-2010, 12:44 PM
betul-betul!
:)cgrock:)cgrock:)cgrock

jgn sebab maksiat berleluasa menjadi faktor kepada kenegatifan pakej tersebut

pd aku pakej tersebut x salah..tokey salah.sbb bg sewa kt golongan cmni
sendiri mau ingat la..hotel murah mane secure.konfom kene rush..x hari ni,esok,tak esok,lusa

tp hotel 5star??

privacy customer mane leh kaco..(serve for customer satisfaction)..penah ke dgr jais p serbu hilton?meridien etc?kalo report pn,kes2 artis..tu pn pekerja yg report.or ada papparazi follow..

Putra_Quezee
29-01-2010, 01:01 PM
q pernah je sewa hotel kira jam macam nie.. masa jadi transpoter dulu la... just sewa untuk mandi dan tidur kejap tunggu org sampai... ahaks..

BlackPepper
29-01-2010, 01:03 PM
jgn sebab maksiat berleluasa menjadi faktor kepada kenegatifan pakej tersebut

pd aku pakej tersebut x salah..tokey salah.sbb bg sewa kt golongan cmni
sendiri mau ingat la..hotel murah mane secure.konfom kene rush..x hari ni,esok,tak esok,lusa

tp hotel 5star??

privacy customer mane leh kaco..(serve for customer satisfaction)..penah ke dgr jais p serbu hilton?meridien etc?kalo report pn,kes2 artis..tu pn pekerja yg report.or ada papparazi follow..

robust sejak katam sendiri mau ingat ni... mcm2 pedoman kita dpt dari dia ni...:D:)cgrock:)cgrock

kez
29-01-2010, 01:06 PM
xsalah pun pakej mcm ni.
mmg patut ada mcm kat pudu.
bila sampai pukul 4-5 pagi, boleh tido jap sementara tunggu bas.
aku penah sewa hotel pudu 2 jam, untuk solat subuh dan bersiap2 nak pi kursus kat PWTC. (gerak dari penang naik bas).
klu xde mcm ni susah gak nak mandi dlm public toilet. kalau toilet mcm RnR ok la gak.
ini public toilet semua mcm hampes.. harap bayar je mahal

roBUST
29-01-2010, 02:08 PM
robust sejak katam sendiri mau ingat ni... mcm2 pedoman kita dpt dari dia ni...:D:)cgrock:)cgrock

ades..aku jawab berdasarkn opinion aku sendiri la

buku tu bantu kt tempat lain

sume ni reverse psiklogi yg aku belajar time kelas psiko dulu :))

CyberMachine
29-01-2010, 02:23 PM
kalo pikir positif..bgs promosi ni. mmg sesuai sgt untuk org2 yang terdesak.....

eboss
29-01-2010, 02:24 PM
http://i176.photobucket.com/albums/w194/zuhairie/DSC00573.jpg

hmm apa yang dia orang buat kat hotel takde star tu kalau sewa sejam dua je??:-?

2-3 ari lepas kecoh negeri Selangor banyak rumah urut..
sok lusa kecoh banyak hotel murah pulak..:(scam
JAIS rajin-rajin la datang melawat hotel sebegini ek:)paid

p/s:nama hotel,lokasi dan contact no terpaksa dipadam untuk mengelakan warga CG berkunjung ke hotel berkenaan:))

Macam iklan kat kajang ajer :-?:-?:-?:-?

abahmu
29-01-2010, 02:28 PM
untuk main la..ape lagi..jarang skali klu skadar utk mandi....

nazrirazra
29-01-2010, 02:28 PM
wat hape sewa 1-3 jam kalau takder projek terlarang?:)

zairie
29-01-2010, 02:30 PM
Macam iklan kat kajang ajer :-?:-?:-?:-?

kalau kat kajang teman tak heran eboos..
p ni kat tempat jin bertendang..:D
ramai org nepal,bangla ngan myanmar jew ctu..

girlsilver
29-01-2010, 02:31 PM
utk buat projek :eek:
paling lama pun 45min :p

:eek::eek::eek::eek:

straight to the point :p:p:))

Bravo Veto
29-01-2010, 02:32 PM
Untuk sesiapa yang tak de air kat umah...
Tak pun kalau waktu keja tak de port nak tido...

fising
29-01-2010, 02:33 PM
wow..kira jam lagi untung nie dari ambik hari...

Ahwazi Mustafa
29-01-2010, 02:50 PM
Org yg dtg dari jauh balik pd hari yg sama. may be ada meeting ke ape ke. nak gak rehat2 jap. kalo sewa 1 hari, rugi daa.. nak duk sekejap je kan..

Anonymous89
29-01-2010, 03:01 PM
ntuk tidur seketika nie ... ilangkan mengantuk .. :p

kez
29-01-2010, 03:01 PM
kalau orang dari jauh book tempat tu xkisah. maybe mmg nk rest.
yg risau nye bila mat2 rempit, orang kampung2 situ gak yg book.
samting rong...

satsepit
29-01-2010, 03:08 PM
buang air..
dah melekat2 dalam kepala

zairie
29-01-2010, 03:14 PM
kalau orang dari jauh book tempat tu xkisah. maybe mmg nk rest.
yg risau nye bila mat2 rempit, orang kampung2 situ gak yg book.
samting rong...

samting rong..samting rong...:-?

fix90
29-01-2010, 03:24 PM
samting rong..samting rong...:-?

klu nak dok rehat jap.. g la tempat awam..peranginan awam.. pantai je.. amik udara.. baring kejap..

klu hotel 3jam mat2 rempit pun xpuas..tido

kawecool
29-01-2010, 03:30 PM
patut pihak berkuasa ambik tindakan terhadap tempat nie..meragukan!!

RINI ROSES
29-01-2010, 03:31 PM
kalau hotel cikai nak tenang hapenya...
ahahahaha

myprepaidz
29-01-2010, 03:34 PM
Mandi wajib :)):)):))

Apasal kat sini takde hotel2 mcm ni? :D

roBUST
29-01-2010, 03:35 PM
bg aku..traveler asing suka kn hotel budget..sbb dgn cara ni,mrk lebih dekat ngn cara hidup org Malaysia.pernah bapak aku bersembang ngn sorang traveler German.die travel naik basikal sampai taiping.agak2 dah malam,singgah budget hotel..rehat kejap.b4 tu x silap dari Thailand..mrk ni suka kn adventure

kalo setakat nk hotel mahal (mahal d malaysia),bg aku,dorang ni mampu jer..tp watpe?kt negara mrk sendiri pn dah ade..so what the culture yg die nk rasa?

persoalan negatif tu salah satu faktor..tp semua hal mesti ada negatif n positif nya

azamgamat
29-01-2010, 03:40 PM
mungkin kat umah air kena potong so kenalah mandi kat hotel

Cuppy Cakes
29-01-2010, 03:42 PM
guna utk wut projek masa lunch time......:))

hazirah
29-01-2010, 03:47 PM
klu nak dok rehat jap.. g la tempat awam..peranginan awam.. pantai je.. amik udara.. baring kejap..

klu hotel 3jam mat2 rempit pun xpuas..tido


rehat ni bukan merehatkan minda cmtu je...


kdg2 kne g interview ke, meeting ke, jauh2, naik bas tp smpai kul 3 4 pg...

nak mandi rehat kejap 2 3 jam kt otel camni time ni la perlu, jenuh juga kalau nak tunggu lepak kt surau, nak mandi suma pun payah... public toilet pun bukannya bersih sgt...

kdg2 aku g brcuti tp balik hari pun sewa gak otel 2 3 jam ni... nak ambik ms kemas2 brg, bersihkan diri sblm bertolak balik...

tp aku tetap sokong pemeriksaan kerap oleh pihak berkuasa bg mengelakkan aktiviti negatif dkt hotel2 cmni...

mokhaini
29-01-2010, 03:50 PM
byr bil tertunggak le

yokosarai
29-01-2010, 07:36 PM
mesyuarat tender projek....

mns9178
29-01-2010, 07:41 PM
buat ape lagi...
lu pkir la sendiri...:)):))

akuslamberjer
29-01-2010, 07:44 PM
ishhh..musykil musykil..

arafatprofit
29-01-2010, 07:50 PM
hotel camni yang aku cari...senang. Kalau sampai awal pagi je, leh tido kat hotel ni. Pastu pas pukul 12 tghari, tambah lagi RM50 bagi cukup sehari. Skrg ni, kalau sampai awal-awal pagi kena tunggu sampai pukul 12 tghari baru leh check in. Sebelum tu, kena tido dalam kete lah, tido dalam stesen bas lar..dan macam-macam lagi.

wak lan
29-01-2010, 08:04 PM
untuk melelapkan mata yg terlalu ngantok ketika memandu.. kalau tido kat kereta mungkin selesa tak kot....

smartincome
29-01-2010, 08:23 PM
Untuk mandi dan salin baju...

Maklum la dari jauh...

Scorpions10
29-01-2010, 08:30 PM
Untuk mandi dan salin baju...

Maklum la dari jauh...

yg ni aku setuju..

habiburrahman
29-01-2010, 08:37 PM
Nie mesti mcm air asia nie...Everyone Can Try Hotel.

ismandi76
29-01-2010, 09:03 PM
saja utk hilangkan penat atau lepaskan hajat (nafsu syafwat kah..kah)

reizwana
29-01-2010, 09:07 PM
saje nk cek bilik baru...org malaysia kan peramah :))

lambda123
29-01-2010, 09:16 PM
apalagi menabur benih secara haram la.

ayie147
29-01-2010, 09:18 PM
agak mencurigakan..stakat 3 jam je sewa..org dh boleh agk glongan mne yg akn sewa..JAIS buat jerat kot..he3

malkovich
31-01-2010, 02:58 AM
pk positif...pk positif....pk positif >:)

MyRedz
31-01-2010, 03:07 AM
wow..kt mane bro??
ak nak cop jap hehe
gurau jee

zairie
01-02-2010, 09:45 AM
aku dah p skodeng otel ni malam minggu..
dapat sambutan jugak promosi dia...
ramainya mat-mat rempit berkunjung kat ctu..
tak ketinggalan minah indon pun ada..
meriah!!!!:mad:
p lupa lak amik gambo..huhuhu...~X(

haudli
02-02-2010, 09:02 AM
bole utg besar toke hotel ni..

alonso
02-02-2010, 09:05 AM
http://i176.photobucket.com/albums/w194/zuhairie/DSC00573.jpg

hmm apa yang dia orang buat kat hotel takde star tu kalau sewa sejam dua je??:-?

2-3 ari lepas kecoh negeri Selangor banyak rumah urut..
sok lusa kecoh banyak hotel murah pulak..:(scam
JAIS rajin-rajin la datang melawat hotel sebegini ek:)paid

p/s:nama hotel,lokasi dan contact no terpaksa dipadam untuk mengelakan warga CG berkunjung ke hotel berkenaan:))

aku jumpe banner camni sebijik kat kajang:))

myprepaidz
02-02-2010, 09:12 AM
aku jumpe banner camni sebijik kat kajang:))

Wah... byk ker? :eek:

erDrAg00n
02-02-2010, 09:25 AM
huahuahua...
ni sape yg bese check in untung la...
huahuahua...
terang2 offer tempat maksiat

little_lily
02-02-2010, 09:29 AM
tp kan, lily mmg slalu cari hotel camnie kat stesen bas atau pun kat airport.. #:-S

apeng8264
02-02-2010, 09:42 AM
1 - 2 jam.... lepas lah 2 - 3 round... huhuhuuhu

mangkaq
02-02-2010, 10:13 AM
Ada la menda laen dibuat tu kalo sewa 2-3 jam aje...huhuhuhu

little_lily
02-02-2010, 10:15 AM
nak tido dgn salin baju jer la :D

roBUST
02-02-2010, 11:03 AM
maksiat terjadi kalo org yg pk nak buat maksiat tu buat

x payah ofer hotel murah,
kalo nk mengangkang tu dlm longkang pn boleh jer
dalam surau pn ader kes...

camno pulak tu?

tokey dah tentu2 cino..mano plak dio tahu sex/maksiat tu tale..kt mesia ni,kalo main ngn bukan Islam,yg Islam jer kena..yg bukan Islam x kena..so boleh jamin yg Islam tu :))

roBUST
02-02-2010, 11:18 AM
aku dah p skodeng otel ni malam minggu..
dapat sambutan jugak promosi dia...
ramainya mat-mat rempit berkunjung kat ctu..
tak ketinggalan minah indon pun ada..
meriah!!!!:mad:
p lupa lak amik gambo..huhuhu...~X(

tu d panggil matlamat menghalalkan cara
tale salahkn pgurusan otel yg buat pakej ni..rasa nya dalam usul dan cadangan pn tadak tulis d buat utk org melampias nafsu..dalam usul dan cadangan mesti tulis utk kegunaan org memerlukan..d samping mgaut utk..tu semestinya..sape nk bisnez x untung..makcik jual karipap tepi jalan tu pn nak untung

kedua nya:kenapa jabatan agama x haramkan pakej ni?kita kene pk,dorang x buat salah pn dari segi promotion.yg salah mat2 melayu yg mengongkek pasangan nya d kala malam hari..nak letak dosa sendiri kt beban kt org lain plak..

ni la istilah nye: lu org punya 2 2 sedap,wa kene tanggung

kalo yer pn nk letak beban dosa tu kt toke,kite kene ingat,yg toke tu bukan islam..mane de istilah dosa..terus ke neraka kalo die x tobat n masuk islam :D

so,jgn krn sbb mat2 rempit pilih destinasi murah ni,kita nk p bakor hotel tu plak..p bakor mat rempit tu..persoalan akar umbi...:)

hairl
02-02-2010, 11:20 AM
haha gila la aku rasa mesti menggalakkan orang untuk melancong 2-3 jam di hotel tu

alonso
02-02-2010, 11:24 AM
Wah... byk ker? :eek:

masa aku g tekala kelmarin..aku jumpe kat semenyih:eek:

serai
02-02-2010, 11:26 AM
biasa lah og jauh2 datang nk mandi2 rehat2 kejap..
think +ve

baby_mng
02-02-2010, 11:31 AM
satu alternatif tuk tourist basck-pack @ org2 jauh.. mungkin nk rehat kejap sblm sambung memandu semula.. kan keselamatan tue penting..
dan mungkin toke hotel tue nk wat promotion len drpd yg len..

hairl
02-02-2010, 11:48 AM
haha kena think positif ni haha

biezzto
10-02-2010, 04:34 PM
aku penah masuk hotel pacific klia tu kurang dr 3 jam.
smpi je msia aku trus check in-tido jap dlm sejam, mandi, solat, blah amek flight.

tp hotel gini, org tu pun nk kejar 'flight' gk la kot~

building
10-02-2010, 04:43 PM
hmm... actually de ghak para backpackers suka cari tempat berteduh murah... lagi satu kalo kena transit lama (sesetengah negara akan minta ktk dok hotel kalo transit lebey 6 jam)

jadi xde salah nyer konsep hotel sebegini cuma kesedaran para pengunjung je arr.. kalo niat mmg dah xbaik tang tu tang tu akan jadi x baik ghak kan?

His777ham
10-02-2010, 05:08 PM
sebab kadang kadang kita ade temujanji pada waktu waktu tertentu..so sementara nak menunggu masa tu ade yg suka sewa sejam ke dua untuk tido japs.. ataw kadang kadang tunggu time untuk nek bas ke..cam aku kadang kadang bila beli tiket bas kat pudu kdng kdang dpt yg 2-3 jam lagi..so aku akan sewa otel 2 jam utk tido sementara..

kni
10-02-2010, 05:13 PM
ada kawan aku 2-3 org sewa bilik hotel utk 3 jam sebab nak belajar forex...

tapi semua lelaki ler... hehehe
kalau ada campur pompuan... cam tak sesuai plak...

kay ee
10-02-2010, 05:17 PM
aku pernah jer tido hotel budget 3jam.. sebab terlalu letih drive (dari johor nak ke perak) masa tu kat tg.malim, dia bagi tuala good morning sabun kecik bungkus dalam plastik.. satu tuala nipis hehehe bilik tak de tingkap.. tapi sekarang highway Plus pun dah ader hotel... :)cgrock

kinta
10-02-2010, 05:27 PM
utk buat projek :eek:
paling lama pun 45min :p

45 min je??? adehhh foreplay pun tak sempat...
#:-S

haynee
10-02-2010, 06:11 PM
buang air..
dah melekat2 dalam kepala

Buang air???

:eek::eek::eek::eek::eek:

kinta
10-02-2010, 06:17 PM
Buang air???

:eek::eek::eek::eek::eek:

:eek::eek: public toilet doposen je :)) :))

wazir
10-02-2010, 06:20 PM
boleh jugak nak isap dadah or cucuk tangan 2-3 round!

dengee
10-02-2010, 06:24 PM
bandar baru bangi ker.....

kebabom
10-02-2010, 06:41 PM
hahahahah.....mesti trget dia muda mudi ni..........jbtn agama mesti rajin2 dtg jenguk 1-3 jam sehari.......

zerorise
10-02-2010, 06:43 PM
mandi apa, pi 'isi minyak' jap . dapat 2-3 das ok arr :))

geniusneuro
12-02-2010, 04:12 PM
aku jumpe banner camni sebijik kat kajang:))

kajang?? ko biar betul aku duk kajang n semenyih, xde pon nampak hotel nye banner camni... :-?

geniusneuro
12-02-2010, 04:13 PM
tapi neem mmg jenis suke travel, n kdg2 da tgh2 malam dalam kul 3 pagi camtu, mmg carik hotel rehat jap beberape jam, dapat tdo kejap jadi ar... then esok pagi sambung travel balik...

technod
12-02-2010, 04:47 PM
Betul juga nih.

alonso
12-02-2010, 04:55 PM
kajang?? ko biar betul aku duk kajang n semenyih, xde pon nampak hotel nye banner camni... :-?

aku nampak banner ni mase nak menghala ke sg.tekala tu..sejibik camni:eek:

bumantara
12-02-2010, 11:10 PM
hehe...g romen tk smpai sejam dh lepas

alia_angel
12-02-2010, 11:45 PM
tuk lelapkan mata sementara tgu luch hour abis....

TT
13-02-2010, 12:22 AM
beromen 3,4 round la ape lagi

geniusneuro
13-02-2010, 12:23 AM
aku nampak banner ni mase nak menghala ke sg.tekala tu..sejibik camni:eek:

yeke... da lame x lalu jalan tu....

hafizan78
13-02-2010, 12:25 AM
Nie untuk emergency case nie... tiba2 taik burung jatuh atas kepala... dah kena mandi... kawasan banayk burung berak cair hehehe...

burukayangan
13-02-2010, 11:25 AM
nak tidur2 ayam je tu...
takpun nak tidur ngan ayam

geniusneuro
17-02-2010, 12:22 AM
haha, tadi from kajang nak balik umah kat semenyih, baru neem prasan ade banner tu...

mmg sah lokasi hotel ni kat semenyih, area ke sg tekale...

n ayah ckp mmg port maksiat kat stu...

bleh la report kat jasi camni... sure ramai kene cekup nanti...

nasibungkus
17-02-2010, 08:57 AM
bgus juga hotel mcm ni..bg org yg musafir,nak mandi,nak bersihkan diri pun selesa sikit..sbb nk teruskan perjalanan dan lain2..

bg yg niat nk menempiaskan nafsu tu,baik tk payah la..sbb kita buat dinding hotel guna plywood je..bunyi pelik je terus helo jabatan pencegah maksiat..

lepas tu panggil mak bapak,kawinkan terus..sediakan pakej terus..

lama2 maksiat tkde lg..i.Allah..

geniusneuro
17-02-2010, 01:53 PM
bgus juga hotel mcm ni..bg org yg musafir,nak mandi,nak bersihkan diri pun selesa sikit..sbb nk teruskan perjalanan dan lain2..

bg yg niat nk menempiaskan nafsu tu,baik tk payah la..sbb kita buat dinding hotel guna plywood je..bunyi pelik je terus helo jabatan pencegah maksiat..

lepas tu panggil mak bapak,kawinkan terus..sediakan pakej terus..

lama2 maksiat tkde lg..i.Allah..

btul tu, kalo neem setuju penggunaan utk musafir... utk maksiat tu, hello je pegawai maksiat trus...

kptm
17-02-2010, 02:04 PM
klu dok lama2 takut kena serbu.
tak pasal2 kena sawan **** bila kena serbu.
sewa ikut jam dah ok kot.. hu hu..

kambing gurun
17-02-2010, 03:38 PM
Utk merehatkan otot2 2 insan yg sedang bercinta, yg sedang kemarok ingin mengetahui anatomi tubuh pasangan masing2.. & cuba utk recycle.. Manusia kan dr tanah.. so, diorg cuba kluarkan manusia dr tubuh diorg, tunggu hampir 1 tahun, & tanam.. Pulangkan ke tanah balik.. Bukan ke recycle camtu???:p:p

janggut_X
17-02-2010, 03:44 PM
untuk yang tak pernah rasa nak tido otel,ni la kot peluang.takdo mahal save budget.mukekeke

janggut_X
17-02-2010, 03:45 PM
klu dok lama2 takut kena serbu.
tak pasal2 kena sawan **** bila kena serbu.
sewa ikut jam dah ok kot.. hu hu..

aku agak setuju la komen ko ni bro...:D

kambing gurun
17-02-2010, 03:59 PM
untuk yang tak pernah rasa nak tido otel,ni la kot peluang.takdo mahal save budget.mukekeke

:eek::eek::eek:
Betul gak tuh...

kptm
20-02-2010, 09:09 PM
untuk yang tak pernah rasa nak tido otel,ni la kot peluang.takdo mahal save budget.mukekeke

ubah ayat sikit.. 'utk yg tak pernah rasa nak tidur otel dg awek...'

trigger_86
20-02-2010, 09:22 PM
biasanya sewa 1-3 jam ni untuk pelancong luar yang setakat nak mandi2 jap. baring2 sebelum meneruskan perjalanan. tapi rugi kan ? :D

fAtiN2007
20-02-2010, 09:23 PM
ubah ayat sikit.. 'utk yg tak pernah rasa nak tidur otel dg awek...'

Hahar..tu mcm ayt nk cari bala je tu..:p

ape2 pn, matlamat tk menghalalkan cara..:D

tar_wow1983
23-02-2010, 01:21 PM
Buat banner besar-besar...macam perangkap je...

eilynda
24-02-2010, 01:25 PM
aku rasa la kan....hotel tu utk sesapa yg takde keje dan mencari keje....muahahahaha

302
26-02-2010, 02:42 AM
ala bak kate org puteh..diorang nak take a nap je tuh:D

smoulder88
02-03-2010, 12:38 AM
aku tau di mana hotel itu..hu3 depan kwsn perumahan aku je..hu3 maybe die wat tuk parents2 yg dtg dr jauh sbb ade kolej sblah 2.. parents dorg nk mndi2 ke kn..hu3 tp bhy gak hotel ni dkt ngan kolej yg rmai org mude2 2..hu2:p

usdtrader007
02-03-2010, 04:00 PM
baca tajuk pun rasa cm nak stim jer.. wakaaka!

tirani
02-03-2010, 04:03 PM
mcm kat bandar baru bangi aje..utk student UKM nih..

endingman86
02-03-2010, 04:05 PM
dulu....aku ade urusan di ipoh....sampai dalam kul 7 pagi....badan mengantuk nieh.......carik la hotel yang ade sevis 2-3 jam nieh....sebab aku ade meeting tengahari....mane plak aku nak lepak nieh...hehhehe...jadik carik la hotel.....kene rm30 area dekat ngan hotel syuen ipoh......


motifnye...untuk brehat sebentar bersama kitkat...

neo_laguna
02-03-2010, 04:24 PM
kok dah book ngan awek 2 3 jam...kene plak sergah...mmg kono sawan b.a.b.i nnt ni...

abgyin
04-03-2010, 01:27 PM
ni sebab sewa 1jam 2 jam msti r sb murh ...n selesa think posotif.nak mandi tempat selesa r kot..dpt rht jap bdn yg pnt kot...hahah

tokputih
04-03-2010, 01:30 PM
tok dulupun rajin gak hotel camni... setiap kali masuk.. perkara utama yang tok cek ialah CCTV dalam bilik :D

girlsilver
04-03-2010, 01:47 PM
tu la...ade keperluannya...tp byk yg slah guna :p:p

dlu pernah lepak kat pulau pangkor...yer la bwk anak2 ssh kalu xde hotel, wpon bali hari kami sewa utk anak2 yg nk mandi, ade salin2 baju, nk tido sng kn...:D:D kita pon bleh rehat... :D

lelakigila
04-03-2010, 01:51 PM
nak singgah mandi kejap.., perjalanan jauh dari utara ke selatan... :)

anak_jatiperak
04-03-2010, 02:38 PM
Salam..ni sesuai da dengan golongan yg gila seks da

TwiStEd pIps
05-03-2010, 01:41 AM
pada yang fikr positif, positif la jawapannya.. pada yang fikir negatif, negatif la jawapannya.. >:) >:) >:)

copy left
05-03-2010, 11:27 AM
utk tengok TV,takut tertinggal citer yg best tu,ahaksss

Guys Peace
05-03-2010, 11:37 AM
nak tumpang mandi jap kot..skrg air kt selangor kotor arr kuning jer..dan skrg kan panas jer..hehe :D

idrissamk
06-03-2010, 09:07 PM
ikut dielah nak baper jam pun.... JAIS relaks jea kat opis. jawapan diorang tak cukup kakitangan muka ketiak idung mulut. yang menganggur bersepah. tak diamik nyer....

mr_man
06-03-2010, 09:11 PM
huhu... kalau laa tujuan dia utk maksiat laaa... maksudnya iklan untuk wat maksiat berleluasa ahh..

idrissamk
06-03-2010, 09:14 PM
tido tgh hari takleh lama. sunnah nabi.

Hafiz1990
06-03-2010, 09:24 PM
buat apa lagi. menggalakkan kaum manusia ni melakukan maksiat lah.

otaida00taj
06-03-2010, 09:48 PM
untuk sesiapa yang tak pernah masuk hotel tapi mahu cuba, boleh la kot...

ZURA-SAN
07-03-2010, 12:41 AM
nk merasa aircond kot..

al maklumla..

kat umah pkai kipas je...

hehehehhehehe....

roBUST
07-03-2010, 12:42 AM
x habis lagi bicara pasal otel murah nie :eek:

ZURA-SAN
07-03-2010, 12:48 AM
x habis lagi bicara pasal otel murah nie :eek:

2la..

makin rancak lak...

Forex888
07-03-2010, 12:49 AM
nak berak kot....

iluminati destroyer
07-03-2010, 12:54 AM
fikirkan yg positif ,mungkin tidur sekejap atau berak aje sebelum naik bas ke:)):)):))

ZURA-SAN
07-03-2010, 01:00 AM
fikirkan yg positif ,mungkin tidur sekejap atau berak aje sebelum naik bas ke:)):)):))

blh tima akal gak..

tpi mbazir la...

huhuhuhu