PDA

View Full Version : bilik sewa / rumah sewa di KUANTAN, PAHANG


KIOS
04-01-2010, 10:28 AM
salam.

aku nak carik bilik sewa kat area kuantan / taman2 sekitar kuantan. utk member aku da..(perempuan).

kalo takde sangat, rumah pon boley.

sapa2 bleh tulun, dlm minggu ni...:((:((
dia kene report duty senin nih...

bantuan anda amat dihargai. tq.:)cgrock:)cgrock

KIOS
04-01-2010, 11:08 AM
mana org2 kuantan nih... hehe

gandaduit
04-01-2010, 11:15 AM
kawasan bukit sekilau ada.dekat ngn bandar..jln kaki cuma 10 minit nk sampai stadium

KIOS
04-01-2010, 11:17 AM
kawasan bukit sekilau ada.dekat ngn bandar..jln kaki cuma 10 minit nk sampai stadium

rumah ke bilik?
ade kontek no? meh bg aku...:)cgrock

angah83
04-01-2010, 11:23 AM
hala.. kt sg.isap damai byk umah kosong.. murah˛ lg.. (sewa sebulan dlm RM250 - RM300) try cari kt sana. kompom ade punye. tp tiap hujung taun musim tengkujuh kemungkinan kene banjir tu adela. tp umah mmg selesa. besau.. bkn hari˛ banjir pon.. klu banjir pon dpt pampasan rm500 sbijik umah. eheheh.. :)

p/s: aku pnah dok sana ms blaja kt Kolej Shahputra, Kuantan.

KIOS
04-01-2010, 11:26 AM
hala.. kt sg.isap damai byk umah kosong.. murah˛ lg.. (sewa sebulan dlm RM250 - RM300) try cari kt sana. kompom ade punye. tp tiap hujung taun musim tengkujuh kemungkinan kene banjir tu adela. tp umah mmg selesa. besau.. bkn hari˛ banjir pon.. klu banjir pon dpt pampasan rm500 sbijik umah. eheheh.. :)

p/s: aku pnah dok sana ms blaja kt Kolej Shahputra, Kuantan.

tq bro...
nnti try tgk sana.

KIOS
05-01-2010, 09:03 AM
tolong..tolong... tolong sayeeeee... hehe

shamputra
06-01-2010, 04:53 PM
bro nk area mana.bgtau detail skit....area semambu ke?jaya gading ke? sungai isap ke?permatang badak ke

fipi
13-06-2010, 01:30 PM
salam semua

fipi
13-06-2010, 01:32 PM
salam semua
sy nk crik bilik untuk disewa
di kwsn semambu
ad cpew2
bley tlg x
tlg sgt2

yudiliya
11-10-2010, 11:11 AM
salam....
saya pun mencari umah sewa dkt indera mahkota 2
anggaran RM300-RM400

yudiliya
11-10-2010, 11:20 AM
tolong...tolong

shane
24-10-2010, 10:22 PM
Salam, tumpang menempek!
Nak cari bilik sewa yg kedudukannya mudah ke bandar Kuantan dengan bas.
Sapa2 boleh tulun'?

world
24-10-2010, 10:35 PM
Aku ada sebijik kat area taman pelindung Indah 5 minit pi bandar kuantan , 10 minit pi semambu , 3 minit pi pantai batu hitam ... sewa RM500.00 , tapi Jan 2011 baru boleh masuk pasal skarang masih ada penyewa .. dia nak masuk rumah sendiri taun depan.. minat PM aku ..

yudiliya
24-10-2010, 10:45 PM
area indera mahkota 2 ada tak
Budget sekitarRM400-RM450

wak
24-10-2010, 10:48 PM
salam.

bro, member pompuan tu ada transpot sndrik x?

azrul282
24-10-2010, 10:53 PM
nanti aku kuar bandar sok..aku tlg tgok..tgokkan..

shane
27-10-2010, 10:36 AM
nanti aku kuar bandar sok..aku tlg tgok..tgokkan..
Lama nye ko ke bandor, tak balik2 lagi!!! :)):)):))

shane
29-10-2010, 10:30 AM
Salam, tumpang menempek!
Nak cari bilik sewa yg kedudukannya mudah ke bandar Kuantan dengan bas.
Sapa2 boleh tulun'?

Ada sapa2 boleh tolong???? Buat sementara sebulan pun takpe. 31 hb kena masuk dah, start kerja 1 Nov!!!!

isoflavone
03-11-2010, 07:15 PM
slm..nk tmpg jgk.tgh cr umah kat kuantan jgk ni..sape2 bleh tlg?

aedes
19-11-2010, 05:09 PM
Aku ada sebijik kat area taman pelindung Indah 5 minit pi bandar kuantan , 10 minit pi semambu , 3 minit pi pantai batu hitam ... sewa RM500.00 , tapi Jan 2011 baru boleh masuk pasal skarang masih ada penyewa .. dia nak masuk rumah sendiri taun depan.. minat PM aku ..

salam..
bro..umah ni ada lg x?TQ

zuhairi6368
29-11-2010, 10:26 PM
saya ade bilik utk disewa..area balok kuantan..btol2 dpn KFC balok..dalam 20minit ke town..bole masuk bln dec/jan...

bole contact @ 0196530062

hardrace
18-12-2010, 11:19 AM
aku nk cari rumah sewa area2 semambu,bkt skilau n air putih...
spe2 ade tau mne2 rumah nak sewe...pm aku k...tq all

IzanRaid
07-04-2012, 11:13 PM
urgent!! ada x bilik sewa(untuk lelaki)area2 indera makhota sy nk sewa sampai bulan5 sahaja,urgent!! (sbb sy mula exam bulan5,so perlu tempat untuk duduk sementara menunggu exam bulan5 nanti) harap2 dpt masuk dgn segera yg mungkin(esok/lusa??!!).. ada siapa2 yg dpt tolong x?? please.. mintak tolong sgt2.. klu ada tolong la sms sy dgr segera!! tlg sgt2 tel:0139031476 :)cgrock