PDA

View Full Version : [WTS] Hilangkan Kesan Hitam di Ketiak, Peha, Leher, Lengan, Siku, Buku Lali, Lutut


MultiSpanar
01-01-2010, 01:24 PM
http://i708.photobucket.com/albums/ww90/kedaineka/krimpencerah.jpg

Krim Pencerah (Berkesan 20 Minit)atau Krim Bleach

250 gm RM90.00 PENGHANTARAN RM5.00

Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya. Dapat menghaluskan kulit.

Berfungsi utk:
1. Menghilangkan kesan gelap / hitam di:-
•ketiak, peha, leher,
•buku lali, siku, lutut, pinggang, lengan, kaki
•pelipat-pelipat
•dan di kawasan2 yang berwarna gelap

2.Mengatasi masalah rekahan hitam di perut selepas bersalin.

3.Masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan atau kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya.

4.Menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit tidak sekata.

Email / Ym: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
0177030759 / 0173720490

alisha_qistina
01-01-2010, 02:50 PM
bleh hilang ke...?

emoney
01-01-2010, 03:56 PM
bleh hilang ke...?

Yup..betul2 mujarab ker nih???

Light
01-01-2010, 04:00 PM
pergh...kepala lutut pn leh kasi ilang..

d@nisy@
01-01-2010, 04:04 PM
20 minit jer...?? leh caye ker..?? klu x jadi leh claim duit balik tak??

MultiSpanar
01-01-2010, 04:50 PM
20 minit jer...?? leh caye ker..?? klu x jadi leh claim duit balik tak??

Leh caya.Produk ada kelulusan dr Kem. Kesihatan. Dah terbukti sblm dan selepas pakai, ada perbezaan. Habis sebotol, cerah lah ia. Teramat laris, permintaan tinggi, repeat order non stop. Biasanya sbb pengguna rekmen kat member2.

bazsh
01-01-2010, 08:46 PM
Wow....kat kawasan yang gile2 hitam pun boleh putih ke TT?
Mantap ni...hydrogen peroxide
Selalu benda ni guna kat dalam bilik bedah ni hehe
Ada money back guarantee ke TT?

GaliGold
01-01-2010, 08:49 PM
20 minit jer...?? leh caye ker..?? klu x jadi leh claim duit balik tak??

kalau mcm tu,tak boleh buat bisnes lah TT,baik TT bagi try sample dulu kan..kan

usahajaya
01-01-2010, 11:15 PM
Betul ke lulus KKM ni?

kaberete
01-01-2010, 11:27 PM
klu bulu yg kat situuuuuu bole ialng gak ke???

azarulez
01-01-2010, 11:34 PM
kalau muka n tangan yg sunburn blh gak ke..:p

clorox_bersih
01-01-2010, 11:44 PM
pergh...kepala lutut pn leh kasi ilang..

da hilang kepala lutut,
apa nak buat??:)):))

RuthlessFairy
02-01-2010, 01:36 AM
bahan apa tu?? bahan bilik bedah?? selamat ke.....

kaklong
02-01-2010, 02:07 AM
pergh...kepala lutut pn leh kasi ilang..

:)):)):)) Apa daaa..

bazsh
02-01-2010, 09:52 AM
Kalo baca kat TT nyer blog...produk ni mcm bleach
Kalo kawasan yg ada bulu tu nnt bulu2 akan jd warna perang

harley
02-01-2010, 04:19 PM
kata lepas 20minit ada perubahan.

la ni , habis sebotol lak, apsal tak cakap, habis 5 botol baru nampak perubahan, leh gak aku beli 5 botol terus, leh kasi kat penghuni tamil kat 10km dari kawasan rumah aku ni..:eek::eek::eek::eek:

kaklong
02-01-2010, 06:25 PM
masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan@kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya

Maknenyer bulu masih kat situ la ek..cuma kaler dia jer bertukar:-?

amazinggold88
02-01-2010, 08:21 PM
klu btl mujarab nk jgk bli

MultiSpanar
03-01-2010, 01:21 PM
kalau mcm tu,tak boleh buat bisnes lah TT,baik TT bagi try sample dulu kan..kan

Jika fikir tak boleh maka benda yg boleh pun jadi tak boleh. Jemput datang ke spa dan cuba dahulu, sekiranya berpuas hati dengan perbezaan, boleh lah membelinya.

MultiSpanar
03-01-2010, 01:23 PM
kalau muka n tangan yg sunburn blh gak ke..:p

Memang sesuai utk masalah tu la.. akan lunturkan balik sunburn tu. Nama pun krim bleach.

MultiSpanar
03-01-2010, 01:27 PM
kata lepas 20minit ada perubahan.

la ni , habis sebotol lak, apsal tak cakap, habis 5 botol baru nampak perubahan, leh gak aku beli 5 botol terus, leh kasi kat penghuni tamil kat 10km dari kawasan rumah aku ni..:eek::eek::eek::eek:

Pembetulan kepada saudara yg quote, krim ni utk hilangkan kesan gelap terutama di celah peha anda yg pada asalnya putih. Tidak boleh cerahkan kulit yg semula jadi gelap. Sekiranya anda ada masalah ketiak hitam atau lain2, anda boleh mencuba secara percuma. Boleh datang ke spa saya untuk demo percuma. Jika ketiak atau tempat gelap di tubuh anda menjadi cerah, anda boleh memilih samada hendak membeli atau tidak. Jika secara semulajadi anda mmg berkulit hitam, itu bukanlah tujuan krim ini di cipta. Ia hanya menghilangkan kesan hitam yg terjadi akibat geseran kulit yang pada asalnya adalah cerah, kemudian mjd semakin hitam mengikut peredaran masa. Harap maklum.

MultiSpanar
04-01-2010, 09:20 AM
klu bulu yg kat situuuuuu bole ialng gak ke???

Bukan hilangkan, menjadikan bulu berwarna perang, so tak nampak.

MultiSpanar
05-01-2010, 11:56 AM
bahan apa tu?? bahan bilik bedah?? selamat ke.....

Selamat. Di Luluskan Oleh KKM

amazinggold88
06-01-2010, 03:44 PM
ade testimoni x bro
klu ade nk try gak

usahajaya
06-01-2010, 09:01 PM
Rase2 cam nak try gak

kaberete
06-01-2010, 09:05 PM
Bukan hilangkan, menjadikan bulu berwarna perang, so tak nampak.

produk ilgkn bulu terus cm mat saleh ade??aku nk togelkan binik aku nih... hhahah

amazinggold88
07-01-2010, 02:07 AM
produk ilgkn bulu terus cm mat saleh ade??aku nk togelkan binik aku nih... hhahah

:eek::eek:
gna gelette lh bro

soulsix
07-01-2010, 09:55 AM
ish korang ni beli la dulu baru tau berkesan atau tak. TT sila pm aku detail, aku nak beli 1

amazinggold88
07-01-2010, 09:57 AM
ish korang ni beli la dulu baru tau berkesan atau tak. TT sila pm aku detail, aku nak beli 1

kau bli dlu k
berksn nnt up kat cnei :D:D

ckama33
07-01-2010, 10:06 AM
tunggu testimoni pengguna dari CG :) bukan testimoni dari luar..

soulsix
07-01-2010, 10:11 AM
ye la nanti aku bg testimoni. kalau aku senyap je tu faham2 sendiri la ye. hehe

amazinggold88
07-01-2010, 10:54 AM
ye la nanti aku bg testimoni. kalau aku senyap je tu faham2 sendiri la ye. hehe

:)):))
bereh bro

MultiSpanar
07-01-2010, 11:55 AM
ikh, testimoni ketiak.. ada ke org nak tunjuk nanti..

cikepong
07-01-2010, 12:04 PM
boleh jadi putih macam mikel jeksen tak? awek-awek suka lelaki putih...

bazsh
07-01-2010, 01:20 PM
Dah ada testimoni ker? :p

soulsix
07-01-2010, 02:50 PM
hish mane t.t ni, bg la detail camne nak bayar. aku nak beli ni

amazinggold88
07-01-2010, 04:44 PM
ikh, testimoni ketiak.. ada ke org nak tunjuk nanti..

plng2 pn bgi stetement ayt pn ok

MultiSpanar
10-01-2010, 04:40 PM
ish korang ni beli la dulu baru tau berkesan atau tak. TT sila pm aku detail, aku nak beli 1

OK. Nanti i pm u.

MultiSpanar
11-01-2010, 09:28 PM
hish mane t.t ni, bg la detail camne nak bayar. aku nak beli ni

Salam, saya dah Pm tuan. Nanti boleh lah kongsikan testimoni bersama. Tq

amazinggold88
12-01-2010, 04:03 PM
tnggu respon dri bro soulsix :D

MultiSpanar
13-01-2010, 01:33 PM
tnggu respon dri bro soulsix :D

Yer la izan..

MultiSpanar
13-01-2010, 01:36 PM
Untuk order, hubungi 017-3720490 / 017-7030759

amazinggold88
13-01-2010, 05:08 PM
Yer la izan..

klu berkesan serius aku bli bro

usahajaya
13-01-2010, 09:42 PM
klu berkesan serius aku bli bro

Samala.....

MultiSpanar
14-01-2010, 08:55 AM
klu berkesan serius aku bli bro Izan, nanti de testimoni, sy send kat awak. Nak tau, ada jual alat utk jdkan broadband sbgi wifi?

amazinggold88
14-01-2010, 09:11 AM
Izan, nanti de testimoni, sy send kat awak. Nak tau, ada jual alat utk jdkan broadband sbgi wifi?

bereh bro
xde lh bos..ade usb modem jek

saigonz
14-01-2010, 09:50 AM
2.Mengatasi masalah rekahan hitam di perut semasa mengandung.




kira memang selamat lah yer diguna bg wanita yg mengandung...produk dari mana yer?

MultiSpanar
14-01-2010, 02:50 PM
kira memang selamat lah yer diguna bg wanita yg mengandung...produk dari mana yer?

tidak boleh pakai waktu mengandung. Maksud saya ialah, menghilangkan kesan hitam yg terjadi ketika (semasa) mengandung. Selepas bersalin, barulah gunakan krim pencerah utk hilangkannnya.

KarimDaud
14-01-2010, 03:31 PM
Err TT krim pengelap kulit ada x? Tanya je kalo ada..

RuthlessFairy
14-01-2010, 04:31 PM
tnggu respon dri bro soulsix :D

dia senyap je~~~

:(( :(( kan dia dah pesan, kalau dia senyap maknanye..... :((

harley
14-01-2010, 04:59 PM
dia senyap je~~~

:(( :(( kan dia dah pesan, kalau dia senyap maknanye..... :((

Ko nk cuba jgk ke :-?

ko nk cuba kat ne ni :-?:eek::eek::eek::eek::eek::eek:

MultiSpanar
15-01-2010, 09:56 AM
Krim Pencerah 250 Gram Rm90.00 dan penghantaran tambah Rm5.00

PELIKAN
15-01-2010, 10:04 AM
byk benda yang merapu dapat KKM..tak tahu underground punya cert atau apa..entah KKM pun merapu buat keje..tidak macamana ubat spring ada sindefil pun ada KKM....coba fikir

MultiSpanar
16-01-2010, 12:20 PM
byk benda yang merapu dapat kkm..tak tahu underground punya cert atau apa..entah kkm pun merapu buat keje..tidak macamana ubat spring ada sindefil pun ada kkm....coba fikir

kkm sila jawab.

MultiSpanar
18-01-2010, 09:07 AM
Nak Cantik, nak cerah, gunalah krim pencerah Shakila.

http://rienabeauty.blogspot.com

amazinggold88
20-01-2010, 01:19 AM
dh ade testis lum tt

MultiSpanar
22-01-2010, 09:11 AM
Sabtu ngn ahad ni i masukkan testi yer izan.

put3bayu@yahoo.com
22-01-2010, 09:41 AM
a'ah klu betul2 berkesan nk gak try..

ckama33
22-01-2010, 10:00 AM
izan, dah ade ke testimoni? tak sabar ni.

MultiSpanar
26-01-2010, 07:45 PM
Testimoni diri sendiri...
Klu x pahit bkn tongkat ali namanya,
Klu x cerah bukan krim pencerah namanya..

amazinggold88
26-01-2010, 07:51 PM
izan, dah ade ke testimoni? tak sabar ni.

x taulh
tngh tnggu dri tuan tnh

hazirah
26-01-2010, 07:56 PM
contains hydrogen peroxide? brape peratus tuh?

aku guna hidrogen proxide tuk cuci contact lens aku jer.. tu pun kandungan 3% saja... agak2 bleh guna yg tu teros dak tuang ke siku aku neh... :p :p

MultiSpanar
26-01-2010, 08:04 PM
contains hydrogen peroxide? brape peratus tuh?

aku guna hidrogen proxide tuk cuci contact lens aku jer.. tu pun kandungan 3% saja... agak2 bleh guna yg tu teros dak tuang ke siku aku neh... :p :p

ada bakat cipta produk sendiri..:eek:

MultiSpanar
29-01-2010, 11:25 PM
kepada yg dh guna krim pencerah, di alu-alukan memberi testimoni di sini. tq

MultiSpanar
03-02-2010, 11:44 AM
hanya 20 minit sahaja untuk rasai perbezaan.

traderfox
03-02-2010, 11:56 AM
Leh caya.Produk ada kelulusan dr Kem. Kesihatan. Dah terbukti sblm dan selepas pakai, ada perbezaan. Habis sebotol, cerah lah ia. Teramat laris, permintaan tinggi, repeat order non stop. Biasanya sbb pengguna rekmen kat member2.

Hati yang hitam boleh kasi cerah balik jugak ke :-?

traderfox
03-02-2010, 12:01 PM
Kasi approved testi dululah tuan tanah...kate ade continuous order ttakkan sorang pun takde bagi testi...kalo jadi aku pun berminat nak beli nak letak kat hati hihi

ckama33
03-02-2010, 03:08 PM
izan ade beli, tpi sampai sekarnag masih belum ada testimoni ni...

MultiSpanar
04-02-2010, 01:29 PM
apa yang penting, setelah memakainya, adalah lebih cerah dr sebelum menggunakannya. di sini saya mengalu-alukan testimoni, tetapi tidak memaksa privacy seseorang utk berkongsi atau tidak. apa yg dapat bantu, anda boleh datang ke spa untuk demo percuma dan melihat sendiri perbezaan ke atas diri anda, kemudian anda boleh memilih utk menggunakannya atau tidak.

rokiahronggeng
04-02-2010, 01:42 PM
hik hik hik

saigonz
06-02-2010, 12:15 PM
xder testi lagi ker...huh penat tgu..

traderfox
06-02-2010, 12:27 PM
Bump utk encik spanar, kalo ada testi dari bro sendiri pun ok gak...siku bukannye aurat lelaki pun janganlah privacy sangat hehe

huuhaa
06-02-2010, 12:49 PM
nak2... cm mne nk byr..

MultiSpanar
10-02-2010, 10:59 PM
huhaa, nanti sy pm awk.

MultiSpanar
11-02-2010, 01:40 PM
nak2... cm mne nk byr..

Salam, saya dah pm..

MultiSpanar
13-02-2010, 12:41 PM
http://i708.photobucket.com/albums/ww90/kedaineka/krimpencerah.jpg

Krim Pencerah (Berkesan 20 Minit)atau Krim Bleach

250 gm RM90.00 Penghantaran Rm5.00

Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya. Dapat menghaluskan kulit.

Berfungsi utk:
1. Menghilangkan kesan gelap / hitam di:-
•ketiak, peha, leher,
•buku lali, siku, lutut, pinggang, lengan, kaki
•pelipat-pelipat
•dan di kawasan2 yang berwarna gelap

2.Mengatasi masalah rekahan hitam di perut semasa mengandung.

3.Masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan atau kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya.

4.Menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit tidak sekata.

http://rienabeauty.blogspot.com
rin_zam79@yahoo.com
0127043573 / 0123126478

Menyelesaikan masalah yang membelenggu anda..

zaralove
13-02-2010, 07:06 PM
ni bedak sengkuang ker?

amazinggold88
13-02-2010, 07:35 PM
izan ade beli, tpi sampai sekarnag masih belum ada testimoni ni...

:((:((:((
aku pn tnggu testimoni jgk

desire
13-02-2010, 09:40 PM
http://i708.photobucket.com/albums/ww90/kedaineka/krimpencerah.jpg

Krim Pencerah (Berkesan 20 Minit)atau Krim Bleach
50 gm RM49.90
250 gm RM79.90

Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya. Dapat menghaluskan kulit.

Berfungsi utk:
1. Menghilangkan kesan gelap / hitam di:-
•ketiak, peha, leher,
•buku lali, siku, lutut, pinggang, lengan, kaki
•pelipat-pelipat
•dan di kawasan2 yang berwarna gelap

2.Mengatasi masalah rekahan hitam di perut semasa mengandung.

3.Masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan atau kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya.

4.Menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit tidak sekata.

http://rienabeauty.blogspot.com
rin_zam79@yahoo.com
0127043573 / 0123126478

TT,

leh kasi list ingredients yang terkandung dalam produk tersebut?

bukan apa, senang nak buat kajian kot2 ada side effects bagi certains chemicals yang terdapat dalam produk ni.

TQ

lutttfi
13-02-2010, 09:45 PM
ader testi x dari tt?
kalo ader lg bagus~

MultiSpanar
14-02-2010, 02:35 PM
huhuhuhuhu-takde sape nak bg testimoni lg...

MultiSpanar
19-02-2010, 03:23 PM
cerahkan diri anda dengan krim pencerah

MultiSpanar
22-02-2010, 10:21 AM
Salam, kpd yg nak order, harap sms dahulu kerana stok dah tak banyak. Stok baru akan tiba tak berapa lama lagi.

ckama33
22-02-2010, 10:30 AM
wahai rakan CGRIAN semua, yang dah beli tuh boleh testimoni kat sini. hanya dengan testimoni kalian akan melariskan lagi jualan kawan kita ini.. ehehehehhee izan? where r u?

MultiSpanar
23-02-2010, 04:07 PM
ya betul..

Joe1911
23-02-2010, 04:24 PM
ada testimoni x????x yakin nak guna la...

MultiSpanar
26-02-2010, 09:57 PM
guna cam biasa jer user biasa..

amazinggold88
26-02-2010, 10:19 PM
wahai rakan CGRIAN semua, yang dah beli tuh boleh testimoni kat sini. hanya dengan testimoni kalian akan melariskan lagi jualan kawan kita ini.. ehehehehhee izan? where r u?

den x bli lgi lh bos :((:((

parcofolgore
28-02-2010, 10:13 AM
x bahaya ker?ade kesan sampingan?

Anonymous89
28-02-2010, 03:42 PM
wa tol ke leh putih nie ? aku nak cerahkan sikit tangan aku ..
kene sunburn .. bleh kew ?

hazirah
28-02-2010, 03:51 PM
tt, pedih x pakai neh? hydrogen peroxide tu, mcm rs burning effect je..

MultiSpanar
02-03-2010, 12:31 PM
Takde burning effect. cuma klut sensitif akan gatal semasa pakai. dan bersihkan, gatal 2 akan hilang.

MultiSpanar
02-03-2010, 12:33 PM
wa tol ke leh putih nie ? aku nak cerahkan sikit tangan aku ..
kene sunburn .. bleh kew ?

Sangat Boleh..huhu.. Tujuan produk ni di cipta utk tu la..

MultiSpanar
08-03-2010, 10:19 PM
Jian, sy dH balas kt pm.. check ..

amazinggold88
09-03-2010, 10:15 AM
aku akn try nnt

ZURA-SAN
09-03-2010, 10:18 AM
blh jd x ni???

snipers
09-03-2010, 10:22 AM
Guna benda ni kat bulu hidung leh hilang tak?. Atau dengan2 hidung sekali hilang?.:-?

soulsix
12-03-2010, 10:50 AM
huhu blom sempat guna lg laaa

amazinggold88
12-03-2010, 03:30 PM
huhu blom sempat guna lg laaa

dh bli ke bro

MultiSpanar
14-03-2010, 08:22 PM
aper2 je..

strawda
16-03-2010, 05:04 AM
seyes ke berkesan?
klo nak hilangkan kesan lebam kat siku n lutut, 20min gak ke?
Cam nak try jek.. siku ni diserang kekering ritu,pastu jadi lebam..
camne ntah nak ilangkan..

MultiSpanar
17-03-2010, 10:22 AM
seyes ke berkesan?
klo nak hilangkan kesan lebam kat siku n lutut, 20min gak ke?
Cam nak try jek.. siku ni diserang kekering ritu,pastu jadi lebam..
camne ntah nak ilangkan..
sudah gaharu cendana pula, sudah tahu caranya, guna krim pencerah..

kunci moto
18-03-2010, 12:29 AM
teringin nk g kedai u la.. rase nk wt facial..
tp jauh :((

kalau harga bleach tu termasuk kos pos berapa eyh??

kunci moto
18-03-2010, 12:31 AM
sis.. i x pernah pakai bleach nie...

ok ke x eyh? isau t pakai naik bintik2 merah je.. t gatal2.. i garu2 jd parut lak.. huhu..

if ok i mmg nk try...

hmm ke u ade jual sample.. boleh x i beli smple dlu.. then if ok i beli y lam botol 2.. :-?
:D

strawda
18-03-2010, 02:16 AM
sudah gaharu cendana pula, sudah tahu caranya, guna krim pencerah..

E-mail sudaa..

MultiSpanar
22-03-2010, 10:45 AM
E-mail sudaa..dah email pong..

kunci moto
22-03-2010, 11:38 PM
aduh... penatnyer mencari thread nie.. akirnyer jmpe jua..hhuhuhu...
so gane?? ade x nie? nk beli nie...

kunci moto
22-03-2010, 11:50 PM
email i ape2 t yea.. adminon9shop@gmail.com

kunci moto
22-03-2010, 11:53 PM
Y 250ML X LEY KURANG LAGI KE HARGANAYE??
rse nk beli la..

MultiSpanar
23-03-2010, 09:19 AM
Y 250ML X LEY KURANG LAGI KE HARGANAYE??
rse nk beli la..
harga camtu la..tak naik n tak turun..

MultiSpanar
23-03-2010, 09:21 AM
aduh... penatnyer mencari thread nie.. akirnyer jmpe jua..hhuhuhu...
so gane?? ade x nie? nk beli nie...

kuang3..taip krim pencerah then klick search mesti jumpe thread ni..

MultiSpanar
23-03-2010, 09:37 AM
http://i708.photobucket.com/albums/ww90/kedaineka/krimpencerah.jpg

krim pencerah (berkesan 20 minit)atau krim bleach

250 gm rm90

krim pencerah shakila dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.tanpa ada kesan sampingan.terbukti kesannya. Dapat menghaluskan kulit.

berfungsi utk:
1. Menghilangkan kesan gelap / hitam di:-
•ketiak, peha, leher,
•buku lali, siku, lutut, pinggang, lengan, kaki
•pelipat-pelipat
•dan di kawasan2 yang berwarna gelap

2.mengatasi masalah rekahan hitam di perut selepas bersalin.

3.masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan atau kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya.

4.menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit tidak sekata.

http://rienabeauty.blogspot.com
rin_zam79@yahoo.com
0127043573 / 0123126478

contact no di atas..

kunci moto
23-03-2010, 11:59 PM
termasuk postage berapa untuk y 250ml 2?

MultiSpanar
24-03-2010, 04:22 PM
termasuk postage berapa untuk y 250ml 2?

rm95 termasuk postage

MultiSpanar
24-03-2010, 07:45 PM
Kunci moto..tak jumpe cri lg ker..

strawda
28-03-2010, 07:47 PM
Haaa.. dear.. sorry xsempat nak reply... i still interested tau, cuma haritu masa tunggu u reply, beberapa hari u xreply e-mail i.. biler u reply i lak dah start busy... ke sana ke mari.. then sibuk setup rumah untuk senang customer nak buat home visit purchase..

i nak yang size besar... if i try okay, boleh promote... keke..

strawda
29-03-2010, 06:20 AM
Paid..
check emel utk alamat saya...
thanks..

MultiSpanar
29-03-2010, 08:06 PM
Paid..
check emel utk alamat saya...
thanks..

Salam, barang awak saya dah pos yer..

strawda
31-03-2010, 03:32 PM
alamak..u guna kangaroo ke?
sahla 3-4 hari dia xjumpa rumah i.. call 10x pun xjumpa... Tadi i dah soh derang google map alamat i.. taktau la derang buat ke tak.. if buat, alhamdulillah, dapatla brg awal skit..

dulu pernah, i order brg, 2minggu buat pekasam.. i call, soh derang masukkan alamat i, tekan google search map, mmg jatuh betul2 depan rumah, diorg xcaya.. last2 i soh dtg tgh malam tu gak sbb nak pakai brg esoknya, boleh plak derang jumpa rumah, tgk googlemap.. T_T

strawda
31-03-2010, 03:36 PM
Tapi xpela.. boleh gak i pakai lepas balik cuti hujung minggu ni..
if benda ni tul2 berkesan, confem i rekemen kat rakan2 model, bagi putih skit kepala lutut derang yg berkarat tu.. =p

MultiSpanar
31-03-2010, 08:17 PM
klu dh dpt bgtau sy yer..

MultiSpanar
01-04-2010, 10:18 AM
Krim Pencerah 250 Gram Rm90 dan penghantaran tambah Rm5.00

MultiSpanar
01-04-2010, 07:54 PM
Dapatkannya sekarang!!!

Zul34
02-04-2010, 02:09 PM
ni pun x ada testimonial, camane org nak beli, huhu

strawda
05-04-2010, 02:19 PM
hi dear..
dah dapat.. xsempat pakai lagi.. baru balik dari snorkeling trip...
ni sunburn habis ni... sebab almost setiap masa dalam air... bolehla mengetest krim ni kan?

MultiSpanar
05-04-2010, 08:16 PM
hi dear..
dah dapat.. xsempat pakai lagi.. baru balik dari snorkeling trip...
ni sunburn habis ni... sebab almost setiap masa dalam air... bolehla mengetest krim ni kan?

masa terbaik mengetest ni...dh sunburn..

strawda
06-04-2010, 09:31 AM
masa terbaik mengetest ni...dh sunburn..

ermm.. ni activator ni nak kena gaul terus semua ngan cream ke? ke buat biler perlu?

MultiSpanar
07-04-2010, 10:51 PM
ermm.. ni activator ni nak kena gaul terus semua ngan cream ke? ke buat biler perlu?

gaul bila perlu shja. bila dah gaul, kena pakai habis semua..simpan pun x leh lama..rosak..so gaul tu agak2 nak pki byk mana..

MultiSpanar
12-04-2010, 09:44 AM
Krim pencerah, lihat perbezaan selepas 20 minit memakainya.

pekasam sepat
18-04-2010, 09:56 PM
Sambil2 tgk krim pencerah ni, boleh gi kat http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=135872 ada jualan clear stock.

barang baik ni..

dumik
21-04-2010, 05:26 PM
TT sila pm aku detail, aku nak beli 1 , buat hadiah kt bini..

amazinggold88
21-04-2010, 10:56 PM
hi dear..
dah dapat.. xsempat pakai lagi.. baru balik dari snorkeling trip...
ni sunburn habis ni... sebab almost setiap masa dalam air... bolehla mengetest krim ni kan?

dh try x?
leh bgi testimoni di sini

Halimm
21-04-2010, 10:59 PM
testimoni bergambo pls...wakkakaaaa

saigonz
22-04-2010, 10:17 AM
TT pm aku detail...berminat nak try.

ckama33
22-04-2010, 10:24 AM
dh try x?
leh bgi testimoni di sini

laaaaaa aku tunggu testimoni izan.. rupa2nya izan pun tunggu testimoni orang... :eek::eek::eek:

acHnuLL aDnan
22-04-2010, 12:08 PM
tesTis Plzzzz.....

anipo
26-04-2010, 08:41 AM
bahan apa yang digunakan ni ha..?? sesuai untuk semua kulit ker..?? kang tak pasal2 merah jer nanti.. :))

MultiSpanar
26-04-2010, 09:20 PM
bahan apa yang digunakan ni ha..?? sesuai untuk semua kulit ker..?? kang tak pasal2 merah jer nanti.. :))

yang kurik itu kendi yang merah itu saga... krim ni x la sesuai dgn yg kulit terlalu sensitif. bgmana pun klu rasa merah dan gatal tu berlaku, selepas cuci krim dgn air, akan hilang..

amazinggold88
26-04-2010, 09:22 PM
laaaaaa aku tunggu testimoni izan.. rupa2nya izan pun tunggu testimoni orang... :eek::eek::eek:

:eek::eek:
same2 lh kte mnggu

MultiSpanar
27-04-2010, 01:20 PM
Stok baru dah sampai, tapi hanya cukup utk cover order2 yg lepas. baki ada 1 shj lagi.. sapa cepat dia dapat. utk next order..tunggu stok dr hq lg..

MultiSpanar
28-04-2010, 01:54 PM
order mai order..

saigonz
05-05-2010, 10:39 AM
xsabar tgu testi so aku dah cuba dulu produk ni...so far dah 3 kali aku pakai sapu kat tgn untuk hilangkan sunburn time swimming haritu...yg ketara bulu roma aku jd perang,tp kulit mcm xder beza sgt jerk...ada komen tak tt..ke aku yg xreti cara guna yg betul...

amazinggold88
05-05-2010, 10:44 AM
xsabar tgu testi so aku dah cuba dulu produk ni...so far dah 3 kali aku pakai sapu kat tgn untuk hilangkan sunburn time swimming haritu...yg ketara bulu roma aku jd perang,tp kulit mcm xder beza sgt jerk...ada komen tak tt..ke aku yg xreti cara guna yg betul...

:o:o:o
ngeri lak aku nk gna mcm nie

cheah9395
05-05-2010, 01:18 PM
:o:o:o
ngeri lak aku nk gna mcm nie

Izan.. kalo awak guna sabun yg br beli dr saya tu blh hilang hitam di bhgn2 tertentu tu...

amazinggold88
05-05-2010, 01:20 PM
Izan.. kalo awak guna sabun yg br beli dr saya tu blh hilang hitam di bhgn2 tertentu tu...

baiklh
tu tujuan sya bli sabun tu

cheah9395
05-05-2010, 01:37 PM
ok.. nnt ade perubahan... bgtau ye.. sori TT... mencelah kat thread awak..

MultiSpanar
06-05-2010, 08:54 AM
Cheah, he.. he.. takper...ter up skit thread ni.

MultiSpanar
09-06-2010, 10:35 AM
trial pek pun ada limited

MultiSpanar
14-06-2010, 09:54 AM
lihat iklan di majalah harmoni

MultiSpanar
25-06-2010, 10:58 AM
Stok Terhad, Sila Buat Tempahan Awal.

MultiSpanar
25-06-2010, 07:45 PM
Email / Ym: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
0177030759 / 0173720490

Paling Laris!!! Dapatkannya, Tempahan Awal Kerana Stok Terhad.

MultiSpanar
01-07-2010, 12:18 PM
Telah order beratus2 krim pencerah, tention stok selalu tak cukup...mari2 wat tempahan awal.

D8Gz
01-07-2010, 12:20 PM
kalau kesan parut yang lama berkesan tak?

MultiSpanar
01-07-2010, 12:44 PM
kalau kesan parut yang lama berkesan tak?

akan pudar sedikit demi sedikit..amik masa..akhirnya anda akan berpuas hati juga setelah habis menggunakan semua 250gram krim pencerah.

parcofolgore
01-07-2010, 01:03 PM
malas nak selak..testimoni dr mmbg cg sendiri camne??sape dh try?

husniezar
01-07-2010, 04:15 PM
memang bagus....produk sebegini...wlwpun sy pakai jenama lain..tp function dia tetap sma...produk sebegini tidak menyakitkan....mcm sabun kita sampu sambil gosok2 tempat yg berkenaan

MultiSpanar
01-07-2010, 06:59 PM
memang bagus....produk sebegini...wlwpun sy pakai jenama lain..tp function dia tetap sma...produk sebegini tidak menyakitkan....mcm sabun kita sampu sambil gosok2 tempat yg berkenaan

yup husni..tq

MultiSpanar
02-07-2010, 09:54 AM
malas nak selak..testimoni dr mmbg cg sendiri camne??sape dh try?

yang dah try, malu nak bg testimoni bergambar...

MultiSpanar
05-07-2010, 09:35 AM
Cerahkan kulit dalam masa 20 minit..Lihat sendiri perbezaannya.

zairulnizwan
07-07-2010, 06:39 AM
Berminat....tp jaoh la plak nak oder....

MultiSpanar
07-07-2010, 06:42 PM
Berminat....tp jaoh la plak nak oder....

krim pencerah ni harga rm80.00. courier ke semenanjung tambah rm5. total rm 85.00. penghantaran 1-2 hari.

zairulnizwan
09-07-2010, 06:23 AM
krim pencerah ni harga rm80.00. courier ke semenanjung tambah rm5. total rm 85.00. penghantaran 1-2 hari.

Simpan 1 utk den bleh....den balek mesia baru den amek...

bazsh
09-07-2010, 06:55 AM
Ada money back guarantee ke TT?

MHN
09-07-2010, 12:54 PM
bagi detail bro sklai dengan cara pembelian - tq

MultiSpanar
09-07-2010, 01:51 PM
Simpan 1 utk den bleh....den balek mesia baru den amek...

ok..skrg stock byk..

MultiSpanar
09-07-2010, 01:56 PM
bagi detail bro sklai dengan cara pembelian - tq

Bank in dalam akaun maybank or cimb. Kemudian inform sy setelah byrn di buat, sms nama, alamat utk penghantaran ke 0177030759.

MultiSpanar
10-07-2010, 11:45 PM
Stok Krim Pencerah berbaki 6 pcs. Jika ingin order, sms terlebih dahulu utk check stok. Stok akan tiba pada Rabu, 14 Julai 2010.

MultiSpanar
14-07-2010, 09:37 AM
Email / Ym: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
0177030759 / 0173720490

Mencerahkan dalam masa 20 minit sahaja.

AdiPuteh
14-07-2010, 09:41 AM
Hebatnya product u moga maju jaya

AdiPuteh
14-07-2010, 09:43 AM
Bagus product u

regaltaipan
14-07-2010, 09:56 AM
http://i708.photobucket.com/albums/ww90/kedaineka/krimpencerah.jpg

Krim Pencerah (Berkesan 20 Minit)atau Krim Bleach
50 gm RM49.90
250 gm RM79.90

Krim Pencerah SHAKILA dapat mencerahkan dalam masa 20 minit.Tanpa ada kesan sampingan.Terbukti kesannya. Dapat menghaluskan kulit.

Berfungsi utk:
1. Menghilangkan kesan gelap / hitam di:-
•ketiak, peha, leher,
•buku lali, siku, lutut, pinggang, lengan, kaki
•pelipat-pelipat
•dan di kawasan2 yang berwarna gelap

2.Mengatasi masalah rekahan hitam di perut selepas bersalin.

3.Masalah wanita yang bermisai/berbulu tangan atau kaki tak perlu wax atau cabut hanya sapukan krim ni sudah bersih rambut berubah warna perang seperti kita mencabutnya.

4.Menghaluskan kulit, mengatasi masalah kulit tidak sekata.

Email / Ym: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
0177030759 / 0173720490
erm... leh try nie....

MultiSpanar
15-07-2010, 03:34 PM
erm... leh try nie....

try ler..berbaloi..

tudung87
15-07-2010, 03:56 PM
ada testimoni tak?

kalo ada testimoni, baru saya nak beli..

betul ke bole ilangkan kesan hitam/parut ni?

sesapa warga CG yg dh pakai, bole la bg testimoni..

haudli
15-07-2010, 04:02 PM
siku aku itam betul,mungkin produk ni ade penyelesaiaanye..

MultiSpanar
17-07-2010, 07:30 PM
siku aku itam betul,mungkin produk ni ade penyelesaiaanye..

Inilah penyelesaiannya..

MultiSpanar
19-07-2010, 09:02 AM
ada testimoni tak?

kalo ada testimoni, baru saya nak beli..

betul ke bole ilangkan kesan hitam/parut ni?

sesapa warga CG yg dh pakai, bole la bg testimoni..

beli trial pek, cuba dulu..20 minit leh tgk kesan.

MultiSpanar
21-07-2010, 10:02 AM
Ramai org beli krim ni secara PM...Testimoni di alu-alukan.

MultiSpanar
25-07-2010, 12:11 PM
20 minit lihat perbezaan pd kulit anda.

MultiSpanar
26-07-2010, 09:42 AM
Stok hanya 80gram sahaja yang ada.

MultiSpanar
02-08-2010, 08:55 AM
Email / Ym: rin_zam79@yahoo.com
http://rienabeauty.blogspot.com
0177030759 / 0173720490


Krim yg sangat efektif untuk menghilangkan kesan gelap di bahagian tertentu tubuh badan.

MultiSpanar
09-08-2010, 01:42 PM
Penghantaran pada Rabu, sila order sebelum selasa.

MultiSpanar
12-08-2010, 10:52 AM
mencerahkan dalam masa 20 minit..

MaNJaa 2500
18-08-2010, 11:56 PM
trial pek tu brapa RM??

MultiSpanar
02-09-2010, 01:34 PM
trial pek tu brapa RM??

Trial pek dah tak di keluarkan lagi, hanya 250 gram.

MultiSpanar
06-09-2010, 12:31 AM
Hanya stok 250 gram sahaja yg ada.

parcofolgore
06-09-2010, 02:34 AM
salam tt...ni produk xde bahan kimia bahaya ke?byk sgt skrg ni baca paper..ingt nak try gak

mrbesen
06-09-2010, 03:03 AM
salam tt...ni produk xde bahan kimia bahaya ke?byk sgt skrg ni baca paper..ingt nak try gak

hang takot ada clorox ka? :))

MultiSpanar
06-09-2010, 10:40 AM
salam tt...ni produk xde bahan kimia bahaya ke?byk sgt skrg ni baca paper..ingt nak try gak

takde bahayernyer.

szlym60
06-09-2010, 11:26 AM
20 minit jer...?? leh caye ker..?? klu x jadi leh claim duit balik tak??

kalu nk putehkan sluruh badan amek mase braper lamer:)):)):))
slorry....gurau ek

MultiSpanar
11-09-2010, 08:28 PM
hang takot ada clorox ka? :))

tak sama tu..

MaNJaa 2500
15-09-2010, 10:54 PM
brapa harga 250gram?

MaNJaa 2500
15-09-2010, 10:55 PM
Hanya stok 250 gram sahaja yg ada.

brapa harga 250gram?

amazinggold88
15-09-2010, 10:57 PM
mmg nk bli.tp tnggi testimoni dlu

MaNJaa 2500
15-09-2010, 11:10 PM
a'a la..nak gak tgk testimoni dulu..

MultiSpanar
16-09-2010, 11:49 PM
250 gram rm90. courier tambah rm5.

MultiSpanar
26-10-2010, 12:55 PM
Esok ada penghantaran. Sebarang bayaran, plz kompemkan stok dulu..

sunrise
20-12-2010, 05:02 PM
Leh caya.Produk ada kelulusan dr Kem. Kesihatan. Dah terbukti sblm dan selepas pakai, ada perbezaan. Habis sebotol, cerah lah ia. Teramat laris, permintaan tinggi, repeat order non stop. Biasanya sbb pengguna rekmen kat member2.

aik td ckp 20 minit...n ckp sbotol lak...so mane satu confirm berkesan????:-? :-? :-?:D

sunrise
20-12-2010, 05:07 PM
kau bli dlu k
berksn nnt up kat cnei :D:D

heheh sokong!!:)):)):)):)cgrock:)cgrock

akukurt
20-12-2010, 05:14 PM
takde testi moni ke??? den nak taruk kat parut den jatuh kat kaki ni..boleh ilang ke?? takde testimoni ke??

MultiSpanar
24-12-2010, 10:16 PM
stok 250 gram penghantrn pada setiap rabu shj.

-qaseh-
24-12-2010, 10:40 PM
TT..xkan xde testi lgsg??b'derettt da page ni.TT tepek r pic sblom n slepas gne..bru npak k'brkesanannye 2..

amazinggold88
24-12-2010, 11:07 PM
lpa lak thread nie
msh xde testi ke

jutawan_kokusba89
24-12-2010, 11:43 PM
ada yang dah beli ke?

MultiSpanar
25-12-2010, 12:45 PM
saya dah jual banyak anggaran dah 1 ribu botol lebih dr pelbagai kaedah jualan...produk ni di gunakan di spa utk rawatan pencerahan badan.

amazinggold88
25-12-2010, 12:54 PM
nnt den nk beli k bro
tnggu duit msk dlu
klu den brjya mst rmi nk beli nnt :D

nam3701
25-12-2010, 01:27 PM
kesan kurap leh ilang tak??

MultiSpanar
26-12-2010, 04:21 PM
kesan kurap yg berparut x leh hilang tp kesan gelap oleh kurap tu bleh hilang.

amazinggold88
26-12-2010, 04:37 PM
bulu leh jdi perang ke klu pki
ngeri lak den dgr

MultiSpanar
28-12-2010, 11:34 AM
bulu leh jdi perang ke klu pki
ngeri lak den dgr

bulu perang la best...

pengemis_pip90
28-12-2010, 12:23 PM
TT..kalo kulit kite memang putih..tp..yg kt *&^%$# tu gelap..blh ilangkn x kesan gelap tuh..??kalo boleh..sy mesti piley..jgn lupe pm kalo jwpn pd soklan sy tu boley..

amazinggold88
28-12-2010, 12:31 PM
bulu perang la best...

adeh..klu xde effect bulu cnfrm den bli

Ranggi
28-12-2010, 12:51 PM
owh krim nier ader hydrogen pyroxide...
Hehehe mmg hydogrn pyroxide nier agen bleeching...Ada kawan kerja dengan hydogen pyroxide, mmg bulu tangan dier tak nampak tp bile kene cahaya matahari bulu die colour perang...tp bile dah lame tak kene hydogen pyroxide, bulu tangan nye kembali hitam..kalo bulu lebat lambat le effectiveness dier..

MultiSpanar
28-12-2010, 03:38 PM
yer betul tu..tq kongsikan mklumt..

owh krim nier ader hydrogen pyroxide...
Hehehe mmg hydogrn pyroxide nier agen bleeching...Ada kawan kerja dengan hydogen pyroxide, mmg bulu tangan dier tak nampak tp bile kene cahaya matahari bulu die colour perang...tp bile dah lame tak kene hydogen pyroxide, bulu tangan nye kembali hitam..kalo bulu lebat lambat le effectiveness dier..

MultiSpanar
03-01-2011, 02:20 PM
Stok dikilangkan hanya 250gram Rm90.00

MultiSpanar
22-02-2011, 11:10 AM
Dapatkan krim pencerah sekarang!!!

mie_amour
22-02-2011, 06:43 PM
as salam bro..betul ka krim ni berkesan?ade website ke ape ke nak rujuk?sy ingat nak try..hrga tu hrga mati ke?xde diskaun pernafasan?ehehehe..tq..

lurvinrpeace
22-02-2011, 07:28 PM
mcm best jer TT...
an t mau order gak la..
tnggu 25 dlu.. time gaji.. hehehe~

bumP sket utk TT!!!

Nadia Halim
07-03-2011, 04:23 PM
bole caye ker nie?
nk try pek percubaan leh?