PDA

View Full Version : Kereta Import Baru , Versi Buat Loan


aurafx
25-12-2009, 09:49 AM
Please provide us the following:

1) Fullname
2) i/c no.
2) Contact No.
4) Dream Car

When meet us, serious buyer should bring:
a. Copy of I/C
b. Copy of driving license
c. Booking Deposit 10%
d. 3 months Income Statement / Pay Slip

Our Cars...(Updated 24 December 2009) - WE ONLY SELL CAR YEAR 2006 AND ABOVE. DON'T ASK FOR CAR BELOW 2006.

MERCEDES
C200K '08 RM 110K
C230K(Sport e) 07/08 RM 112K
E240 07/08 RM 135K
CLS350 07/08 RM 190K
S320 (NEW) 07/08 RM 180K
S280 07 RM 155K

BMW
320i 08 RM 100K
E92 335ci 07/08 RM 190K
525i 05 RM 105k
Z4 07 RM 140K

TOYOTA
ESTIMA 2.4 CBU 07/08 RM 130K (Available in Black, silver, white)
ESTIMA 2.4/3.0 CKD 08 RM 85k (Available in Black, silver, white)
WISH 2.0 (new-unregistered) 07 RM 100K
CALDINA 2.0 GTH TURBO 07/08 RM 130K
HARRIER 07/08 RM 115K

PORSCHE
CAYANNE S 07/08 RM 190K(nego)

HONDA
CRV (New Full spec) 09 RM 105k
JAZZ i-vtec (New) 09 RM 97K

NISSAN
FAIRLADY 06 RM 135K

MAZDA ---- ALL BELOW RM 200K

SPORTS CAR ---- ALL BELOW RM 200K

CAR FINANCING RATE IS BETWEEN 1.38% - 3.3% DEPENDING ON THE CAR MODEL

Deposit is 10% depending on the car model. Mercedes models can go FULL LOAN.

GRAB 1 for U and tell others about this " CANNOT GET ANYWHERE PRICE!!!!"

aku bukan wakil direct company ni... jadi introducer je...sape minat aku boleh directkan ke company..

328i
25-12-2009, 11:37 AM
PORSCHE
CAYANNE S 07/08 RM 190K(nego)

tuan ,,,
biar betool...
kete ni 190k...
kete mana ni.....
singapore gak ke......

viper21my
25-12-2009, 11:59 AM
Estima ACR 50, RM130K, mak aih, murah giler

Procodine
25-12-2009, 12:07 PM
gila murah nie,
hampir xtercapai akalku...

aurafx
25-12-2009, 07:39 PM
PORSCHE
CAYANNE S 07/08 RM 190K(nego)

tuan ,,,
biar betool...
kete ni 190k...
kete mana ni.....
singapore gak ke......

europe mari.... kete sgpore mana leh loan... sbb tu 2-3 bulan sampai... kalau nak cash pun boleh depend pada stok yg ada...stor kat langkawi n miri

yusry2007
25-12-2009, 09:21 PM
bro, nie buat loan kat bank ker mcm maner??? bro kasi num pone senang nak calling2..

norizm72
25-12-2009, 09:54 PM
bro, aku dh pm kat hang.

PiYuk
25-12-2009, 10:44 PM
aku nak bungkus dua hehehe

taufic
25-12-2009, 10:48 PM
cls350 190k?

akustik
26-12-2009, 08:17 PM
Ni kete kastam rampas ka???

mahir79
27-12-2009, 02:32 PM
Kalau amik Merc..nak booking fee 10% jugak ke?

Booking fee takleh ke? Standard dalam 1k-2k..
Paham paham je la..beli keter bukan dari kedai used car yang ada physical location, nak bubuh 10% mesti orang takut (kalau keter 140k dah 14k) hehehehe

jgn marah TT...aku bgtau concern aku je..

aurafx
27-12-2009, 04:24 PM
aku faham, term tu dorang yg letak...aku bukan boss huhu, nak senang cash kete sgpore je... kete ap student pun org bayar cash kot... kete tak sampai lagi pun berani huhu...ofis ada tapi utk serius buyer je

aurafx
27-12-2009, 04:27 PM
Popular FAQ:

Q1) Is the car LEGAL?
A1) of cos !!!every car we sell is legal. if u really a serious customer, u can even see the old VSO document if u want, receipt and etc.

Q2) Method of transaction?
A2) LOAN or CASH. We can arrange bank loan for u. Somehow can get a full loan depending on type of car. Cash payment? Definitely can!!!

Q3) How long do we have to wait for the cars?
A3) 21/2 - 3 months.after car arrive, buyers MUST bring with them their own mechanics and inspect the car themselves. then after we will release the car.

Q4) Do you accept Trade-in?
A4) Of cos!However, it depends on what cars u want to trade-in. Negotiation is highly recommended.

Q5) Can i meet the seller for discussion?
A5) Of Cos! However, only serious buyer will be entertained.

Due to the same questions asked, i've updated the Q&A for buyers clarification:

Q6) Why the price is so cheap?
A6) it is because:
- we don't have showroom, so, overhead cost can be eliminated
- we have only few workers, 1 director, 2 managers, 5 salespeople --- variable cost is cheap
- we take all our cars directly from our counterparts, if let say, Mercedes and BMW, we take it directly from Germany.no middle-parties.
- we did not mark up our cars' prices too much since our cost also not high
- we do JIT (Just in Stock) terms of sale. which means, we only sell car when there is a booking from customer. So, we don't have to keep any unsold cars which is liability for a car company.

Q7) So, you don't have showroom. But, do u have store that keep all cars you want to deliver to your customers?
A7) Yes, we have . In fact, if the buyers have doubt on us and want to view the cars in the store themselves, we will let the buyers do it. But, all the expenses incurred for the view, transportation, etc, must be provided by the customer. In addition, we will willingly to waste our time for this, to serious buyer only, in which, they able to show us their deposit. No $$ = No talk Bro!

Q8) Are all the prices you stated = OTR price?
A8) Yes, all prices stated here is OTR price, New, Full Spec. However, if the customer need additional specs and requirement that extraordinary, additional cost may incur.

Q9) My dream car price is not stated here, how can i know the deposit needed?
A9) Deposit for all cars not published publicly is RM 15k no matter the price is lower/higher than RM 150k. This is to ease the booking process. The RM 15k may/may not resemble the true price of the car. if let say, the price is RM 130k, buyer may take RM 2k back. Why RM 15k? because we only want to deal with serious buyer who really able to put commitment in getting their dream cars.Some more, the higher your deposit, the lower your installment right?so, that's the wisdom.

Q10) i'm a serious buyer.What should i do?
A10) Please provide me the following when asking about your dream car to us. We need it to check with our panel bank your status whether you can afford the installment payment for your dream car or not. Status pass? Then we can discuss further. Status fail?bye2!!!.
Y do we have to do this?this is our way to filter playful buyers asking a lot about cars but don't have $$$.

taufic
27-12-2009, 05:14 PM
Popular FAQ:


Q10) i'm a serious buyer.What should i do?
A10) Please provide me the following when asking about your dream car to us. We need it to check with our panel bank your status whether you can afford the installment payment for your dream car or not. Status pass? Then we can discuss further. Status fail?bye2!!!.
Y do we have to do this?this is our way to filter playful buyers asking a lot about cars but don't have $$$.

ayat yg agak lawak :">

mustopa_a
27-12-2009, 05:32 PM
menarik .. la ni ..

aurafx
27-12-2009, 08:35 PM
VSO ( vehicle selling order ) ni perjanjian antara buyer dan seller... so buyer tak perlu risau letak deposit...itu yg diberitahu..sebab laku dimahkamah kalau seller tipu...

ni prosedur pembelian kete baru :

1. Bayar booking deposit, buyer dapat resit dan VSO.Segala perkara berkaitan loan akan settle waktu ni

2. lepas 2-3 bulan kereta sampai

3. Kereta sampai, buyer bawak pomen sendiri, inspect kereta, selesai ambik kereta.

anuarinvestor
27-12-2009, 08:45 PM
emmm menarik ni.....mana satu nak ambik ni

viper21my
27-12-2009, 08:52 PM
amat menarik, n kalo loan max 3.35% tu ok gak tu...

symori
27-12-2009, 09:13 PM
aissey...kalo dapat keje yang 60k below,cantek!

aurafx
28-12-2009, 12:00 AM
sape minat boleh la nanti aku arrangekan appointment.... wakil syarikat kat area KL je...

airden
28-12-2009, 12:17 AM
cambest nih...caldina pilihanku...

silondeh
28-12-2009, 12:35 AM
bro ni harga otr ke ape? mmg perlu wat deposit ke?

aurafx
28-12-2009, 07:32 AM
bro ni harga otr ke ape? mmg perlu wat deposit ke?

harga memang dah otr... semua kereta baru harga bawah 200k.... GTR R35 pun sama... memang tak masuk akal, tapi itu yang diberitahu... serious buyer kene letak deposit, kalau nak cancel order deposit dikembalikan...

mojotudam
28-12-2009, 09:01 AM
dah ada pembeli berjaya ke? bagi la testimoni sikit

smn
28-12-2009, 11:43 PM
im interested buyer for Wish, pls gv PM me your number. Thx!

smn
28-12-2009, 11:44 PM
:-?:-?:o:o

aurafx
30-12-2009, 01:22 AM
harga yg diletakkan tak boleh mark-up utk broker..... komisen tak berapa syok heheh

fix90
30-12-2009, 04:09 AM
ni menakjubkan neh...

hisham71
30-12-2009, 04:40 AM
Encik TT,

ko kenal rapat ke dgn owner company ni? kawan ko ke?
atau ke pun kenal atas orang je?

in case anything happen along the way, ko bertanggungjawab tak?

fix90
30-12-2009, 04:48 AM
Encik TT,

ko kenal rapat ke dgn owner company ni? kawan ko ke?
atau ke pun kenal atas orang je?

in case anything happen along the way, ko bertanggungjawab tak?

Betul-Betul-Betul emm...:"> :D:D cMana? :-?:-? :):)

min9797
30-12-2009, 08:46 AM
boleh bagi nama company dan no register kompeni tak bro?
serius buyer perlu tahu semua ni.

sprinter
30-12-2009, 02:32 PM
rege patut dah tu...gdluck bro..

hisham71
31-12-2009, 06:09 AM
Encik TT,

ko kenal rapat ke dgn owner company ni? kawan ko ke?
atau ke pun kenal atas orang je?

in case anything happen along the way, ko bertanggungjawab tak?


aku up lagi sekali

aurafx
31-12-2009, 06:43 AM
aku up lagi sekali

terus terang aku tak tanggungjawab... korang leh contact orang yg uruskan ni.... aku pun tekejut dapat offer ni, dan tu yang terfikir nak promote sini.... komisen pun tak best sangat, syok lagi kete sgpore huhu...tu yg aku tak komit sangat... call minah ni...


AWIE - 0122484234 , 0132002131

cakap je la korang serius buyer, mesti dia tunjuk ofis... apa yg diberitahu aku, company ni dapat tax exempted.... dia cakap tak perlu risau, kalau company tipu VSO dan resit dah boleh saman...

apa kata share ramai2 bayar deposit 10k, sorang rm100, cari 100 orang.. guna satu nama yg memang takde hal buat loan...

akustik
31-12-2009, 10:34 AM
terus terang aku tak tanggungjawab... korang leh contact orang yg uruskan ni.... aku pun tekejut dapat offer ni, dan tu yang terfikir nak promote sini.... komisen pun tak best sangat, syok lagi kete sgpore huhu...tu yg aku tak komit sangat... call minah ni...


AWIE - 0122484234 , 0132002131

cakap je la korang serius buyer, mesti dia tunjuk ofis... apa yg diberitahu aku, company ni dapat tax exempted.... dia cakap tak perlu risau, kalau company tipu VSO dan resit dah boleh saman...

apa kata share ramai2 bayar deposit 10k, sorang rm100, cari 100 orang.. guna satu nama yg memang takde hal buat loan...


betulla aurafx..modus operandinya sama dgn 3 org budak yang aku jumpa tempoh ari..wish baru 08 baru rm75k

17k deposit balance buat loan...tapi dorang bg comfort time 6 bulan siap wat agreement, nak pakai lawyer pun leh no hal...so dr segi ketulusan aku bagi 70%

aku perlukan testimoni..

hisham71
31-12-2009, 11:49 AM
terus terang aku tak tanggungjawab... korang leh contact orang yg uruskan ni.... aku pun tekejut dapat offer ni, dan tu yang terfikir nak promote sini.... komisen pun tak best sangat, syok lagi kete sgpore huhu...tu yg aku tak komit sangat... call minah ni...


AWIE - 0122484234 , 0132002131

cakap je la korang serius buyer, mesti dia tunjuk ofis... apa yg diberitahu aku, company ni dapat tax exempted.... dia cakap tak perlu risau, kalau company tipu VSO dan resit dah boleh saman...

apa kata share ramai2 bayar deposit 10k, sorang rm100, cari 100 orang.. guna satu nama yg memang takde hal buat loan...


camana boleh dapat tax exemption tu....musykil gak ni...bab saman menyaman ni dah jadi leceh
takpe....kalau aku tkde kawan nak tngk wayang, aku call minah tu

aurafx
31-12-2009, 02:24 PM
camana boleh dapat tax exemption tu....musykil gak ni...bab saman menyaman ni dah jadi leceh
takpe....kalau aku tkde kawan nak tngk wayang, aku call minah tu

minah tu ada facebook kalau tak silap.... tak la lawa sangat hehe

darwish_86@gmail.com cuba check

satu lagi, kete ni dia kata kete import direct..modus operandi kete kastam lain... tapi ntah la...Allah lebih tahu...

hisham71
31-12-2009, 03:07 PM
minah tu ada facebook kalau tak silap.... tak la lawa sangat hehe

darwish_86@gmail.com cuba check

satu lagi, kete ni dia kata kete import direct..modus operandi kete kastam lain... tapi ntah la...Allah lebih tahu...


dah check FB dia...tkde pun email add tu
kalau yahoo ada la...tak tau org yg sama ke tk

aurafx
31-12-2009, 03:18 PM
dah check FB dia...tkde pun email add tu
kalau yahoo ada la...tak tau org yg sama ke tk

silap betul la tu yahhooo.. adawiyah

akustik
31-12-2009, 10:55 PM
mcm x cayer...ada ker estima pasang ckd sini...bukan sumer grey import ke

akustik
31-12-2009, 11:08 PM
depa jual estima ckd 75k estima cbu 130k..


tolong clarified

papaddom
31-12-2009, 11:17 PM
Modus operasi mcm nak sebat duit deposit org jerrr....kena check dulu company status...baru leh caya....wasappp

akustik
31-12-2009, 11:31 PM
Modus operasi mcm nak sebat duit deposit org jerrr....kena check dulu company status...baru leh caya....wasappp

tula pasai...siapa ariff dlm hal kete bole tolong clarified ada tak estima ckd 2008????

mahir79
31-12-2009, 11:40 PM
memang sah..nak kebas deposit aja..
aku dah call..lama argue dengan minah tu...
aku cakap..aku boleh bayar deposit double..tapi guna konsep escrow payment..or provide bank guarantee..bukan bagi cash
pastu bila aku berlakon setuju term dia nak cash..dia push push..cakap...hari ni cut off date kalau nak kereta bulan 3.
Deposit takleh kurang 5k...
Kalau bank draft kena buat atas nama director personal...fuhh kaya kaya
kalau sebaiknya cash.


Karut
memang nak scam

anep
31-12-2009, 11:49 PM
Ish..ish..bahaya ni. Aku pun juai kete jugak..tp takdela smpai nak rembat duit org..anak bini nak makan oi..

akustik
31-12-2009, 11:54 PM
memang sah..nak kebas deposit aja..
aku dah call..lama argue dengan minah tu...
aku cakap..aku boleh bayar deposit double..tapi guna konsep escrow payment..or provide bank guarantee..bukan bagi cash
pastu bila aku berlakon setuju term dia nak cash..dia push push..cakap...hari ni cut off date kalau nak kereta bulan 3.
Deposit takleh kurang 5k...
Kalau bank draft kena buat atas nama director personal...fuhh kaya kaya
kalau sebaiknya cash.


Karut
memang nak scam

aku x puas hati pasai estima ckd lagi ni hehehe...kalu ckd pasang sini...mana bole tunggu 3bulan sama mcm kete di import...sape bos die ni

T2T
01-01-2010, 12:43 AM
ermm.. aurafx, ko kenal ke minah ni direct? atau kau kenal gitu2 apek je?

mahir79
01-01-2010, 01:40 AM
ermm.. aurafx, ko kenal ke minah ni direct? atau kau kenal gitu2 apek je?

aurafx..okay..aku dah jumpa..dia orang tengah je..
tukang sampai aja..dia okay, transparent

cuma dia pun mungkin tak tau modus operandi company tu.
harap dia buat detail checking sikit je la...

:)cgrock

T2T
01-01-2010, 02:03 AM
aurafx..okay..aku dah jumpa..dia orang tengah je..
tukang sampai aja..dia okay, transparent

cuma dia pun mungkin tak tau modus operandi company tu.
harap dia buat detail checking sikit je la...

:)cgrock

kalau betul ok la, kalau tak betul tu yang payah. nanti market jadi busuk.

aurafx
01-01-2010, 02:43 AM
minah ni advertise kat ZTH laa....forum kete....so aku promote sini....sebab mcm menarik... ramai yg nak beli kete singapore asyik tanya aku loan....nak kete murah dan loan...so aku fikir ni la bendenya.... memang kalau dinilai operasinya mcm nak scam.... sebab kalau dah bagi duit, masuk mahkamah pun tak guna...company pun tak tahu asal usul...aku cadang, bawak lawyer masa nak deposit...pastu 5k tu share ramai2....50 orang ke..sorang seratus je.... try masukkan satu kete... hahah pastu masa nak sign agreement ke, rakamkan video minah tu.... kalau korang hanya spekulasi..bende tak jadi... penjahat ni kita kene perangkap dia...bukan lari dari dia

akustik
01-01-2010, 08:15 AM
aurafx..okay..aku dah jumpa..dia orang tengah je..
tukang sampai aja..dia okay, transparent

cuma dia pun mungkin tak tau modus operandi company tu.
harap dia buat detail checking sikit je la...

:)cgrock

yup awie ni ok...budak uia x silap..tapi die baru lagi dlm field ni..bulan 12 baru start berjinak ternak jd broker. One thing yg die leh promis...contact owner yg dah deal dan dapat kereta.so benda tu hya leh dapat once u r serious to throw your deposit.


ramai dah yg jd org tgh...kalu tgk muka2 sume jenis baik2.aku da jumpa.so kat sini cume nak confirm balik with testimoni.

aku nak estima ckd...tp kenapa kene tunggu 3 bulan gak..

kalu da byr deposit..kalu kene scam, wa ckp lu proses da panjang nak report sana sini, trun naik mahkamah, tribunal, 999, jumpa mazidul lg, zakiah anas. muka kene masuk metro, tp hide kat mata...muka depan lagi....tajuknya Tertipu Tipah.

kat metro pun da byk reveal masalah org kene tpu...takut menambahkan statistik jer...wlaupun hati kecil aku berkata ape salahnya terai dulu..ishh222 baik amik kete ngan aura..semenggoo siap.

aurafx
01-01-2010, 12:44 PM
sape setuju share deposit ramai2 ? minimum deposit rm5k....agak2 dalam 10 orang..nanti jual kereta balik, untung bagi sama rata...amcam?

mahir79
01-01-2010, 12:44 PM
yup awie ni ok...budak uia x silap..tapi die baru lagi dlm field ni..bulan 12 baru start berjinak ternak jd broker. One thing yg die leh promis...contact owner yg dah deal dan dapat kereta.so benda tu hya leh dapat once u r serious to throw your deposit.


ramai dah yg jd org tgh...kalu tgk muka2 sume jenis baik2.aku da jumpa.so kat sini cume nak confirm balik with testimoni.

aku nak estima ckd...tp kenapa kene tunggu 3 bulan gak..

kalu da byr deposit..kalu kene scam, wa ckp lu proses da panjang nak report sana sini, trun naik mahkamah, tribunal, 999, jumpa mazidul lg, zakiah anas. muka kene masuk metro, tp hide kat mata...muka depan lagi....tajuknya Tertipu Tipah.

kat metro pun da byk reveal masalah org kene tpu...takut menambahkan statistik jer...wlaupun hati kecil aku berkata ape salahnya terai dulu..ishh222 baik amik kete ngan aura..semenggoo siap.


Aku rasa..aurafx okay..dia introkan aja
tapi Awie tu dan company dia konon dapat AP pastu dapat tax exempted tu penipu!

nak scam duit ornag aja..
ada ke bayar deposit atas nama director

resit ke agreement ke..mmg la laku kat mahkamah..
tapi lepas berapa tahun dapat balik?
itu kalau mujur tauke tu tak lari..

penipu company ni:(scam:(scam:(scam

jgn try...
mmg tak masuk akal

konon kereta boleh jual kat bumiputra aja.

mahir79
01-01-2010, 12:47 PM
Senang macam ni..nanti call MITI...check dengan MITI...tanya company dia betul ke ada AP boleh bawak masuk kereta

pastu check plak dengan Kastam..betul ke company tu.. dapat tax exemption untuk kereta..

next message aku post nama company seperti didakwa oleh awie tu..

aurafx
01-01-2010, 12:57 PM
awie tak reveal nama company camne? kene take risk ramai2 baru boleh tahu sume detail.... well pada aku kalau bende ni betul, mesti ada lubang dia... kalau kita check guna jalan lurus dengan kastam, memang confirm dorang takkan bagitau... apa2 bisnes pun memang ada short cut...malaysia kan semua boleh.... so tak mustahil bende macam ni kalau betul... macam main forex gak, kita kene tengok risk n reward...how to minimize risk.... sape yg tak setuju, tak perlu kondem... just baca je

beautifulmind
01-01-2010, 01:00 PM
kalo dia betul2 berani..better guna escrow payment.

mmg terbukti escrow ni..dlm ebay ke apa2 ke utk beli kereta mmg guna escrow.

hisham71
01-01-2010, 03:36 PM
apa yang special sangat company ni sampai boleh dapat tax exemption???
hilang akal aku pikir benda ni

hisham71
01-01-2010, 03:40 PM
yup awie ni ok...budak uia x silap..tapi die baru lagi dlm field ni..bulan 12 baru start berjinak ternak jd broker. One thing yg die leh promis...contact owner yg dah deal dan dapat kereta.so benda tu hya leh dapat once u r serious to throw your deposit.


ramai dah yg jd org tgh...kalu tgk muka2 sume jenis baik2.aku da jumpa.so kat sini cume nak confirm balik with testimoni.

aku nak estima ckd...tp kenapa kene tunggu 3 bulan gak..

kalu da byr deposit..kalu kene scam, wa ckp lu proses da panjang nak report sana sini, trun naik mahkamah, tribunal, 999, jumpa mazidul lg, zakiah anas. muka kene masuk metro, tp hide kat mata...muka depan lagi....tajuknya Tertipu Tipah.

kat metro pun da byk reveal masalah org kene tpu...takut menambahkan statistik jer...wlaupun hati kecil aku berkata ape salahnya terai dulu..ishh222 baik amik kete ngan aura..semenggoo siap.


guna budak UIA ni pun salah satu taktik nak bagi ko percaya je bro...ko pulak dengar nama UIA je terus kata ok hehehe.....meh aku tunjuk kat ko kat mana budak2 UIA berpesta every weekend

Anyway, budak ni aku rasa tak tau apa benda pun....jadi alat je ni

aurafx
01-01-2010, 03:51 PM
budak ni baru je jadi broker....ramai yg booking ngan dia...tapi delivery belum dapat...dia cakap director company ni stay kat army camp...wife dia major..... tak tahu la sejauh mana kebenaran.... tgok la kalau untung jual kete sgpore bulan depan masyuk, aku cuba kot angkat wish 2.0 thn 07 full spec...100k jek...jual 120k laku kot

akustik
01-01-2010, 09:30 PM
nama company tu tak silap aku TMR AUTOMOBILE...cube sesape p check ada ke company ni reg dlm ssm

chel_fi82
01-01-2010, 09:33 PM
Murah juga

andy23
04-01-2010, 04:04 PM
guna budak UIA ni pun salah satu taktik nak bagi ko percaya je bro...ko pulak dengar nama UIA je terus kata ok hehehe.....meh aku tunjuk kat ko kat mana budak2 UIA berpesta every weekend

Anyway, budak ni aku rasa tak tau apa benda pun....jadi alat je ni

masa nak tunjuk tu nanti ajak aku skali ye broo... nak juga berpesta ngan bebudak uia yg bertudung litup tu,.... hehehehe

yusry2007
04-01-2010, 04:21 PM
masa nak tunjuk tu nanti ajak aku skali ye broo... nak juga berpesta ngan bebudak uia yg bertudung litup tu,.... hehehehe

hehehhe.. bro, den pon nak join... mcm best jerk...

:)cgrock:)paid

haudli
04-01-2010, 11:07 PM
xde update da ke//

jutawan_kokusba89
05-01-2010, 12:56 AM
murah bapaknye

abahmu
05-01-2010, 01:08 AM
aku ada tanya kwn aku yg keja kat naza psl harga keta ni..diaorg cakap klu harga mcm tu dan cara membeli mcm tu dia cakap itu cara nak scam tu...banyak org yg pnh kena mcm ni..elok elak la terjebak dri membeli cara yg mcm ni...

andy23
05-01-2010, 09:37 PM
murah bapaknye

brape harge bapaknye bro? for sale ke? wkakakaka:eek::eek:

@rmtrader
05-01-2010, 09:59 PM
aku rasa baik berhati2...benda mcm ni susah nk ckp..cuba try mintak copy AP dulu..kes yg lepas2..check dulu dgn miti..aku keje dlm bidang kete impot ni bole tahan laa jugak..mcm mn company dia leh dpt tax exempted..special sgt ke company tu? yg dok ada skrang pon bole tahan jugak kabel dia..ada 3 4 thn lepas ada 1 company baru dpt AP..kabel kuat tu..nk try pon berpada2..lg 1..kete maybe bole dpt..dh pakai pas2 kete kena sita dgn kastam..pasal tax ler...just pandangan dr xperience aku la dlm bidang ni..:D

uckiller
15-01-2010, 07:11 AM
nape takde testimoni?

jutawan_kokusba89
15-01-2010, 07:41 AM
susah wooo harga mcm ni

smn
17-01-2010, 08:26 AM
:(scam:(scam:(scam:(scam:(scam
Lagi satu aku nak ubah persepsi korang...takdernyer keta singapore murah...keta diorang lagi mahal kalau kita dah convert currentcy...lagi2 currentcy Mesia skang tgh lemah sgt.. Kalau keta curik nak buat spare part mungkin byk...or keta curik didalangi org dlm utk sattle kan documentation maybe ada.

jutawan_kokusba89
18-01-2010, 01:47 AM
kena deposit tu yang xtahan..aduh

langmas
19-01-2010, 01:16 PM
europe mari.... kete sgpore mana leh loan... sbb tu 2-3 bulan sampai... kalau nak cash pun boleh depend pada stok yg ada...stor kat langkawi n miri

lagkawi kat nak bro.boleh aku raking

akustik
19-01-2010, 01:27 PM
minah tu dah tak angkat fon/sms la aura..pergh..selamat tak ambik..da ada unsur scam plak.

Putra_Quezee
19-01-2010, 01:31 PM
boleh buat loan yg power nie... ahaks.... tapi hati2.... hehehehe...

ko'bek
19-01-2010, 01:37 PM
ada plan2 tersembunyi x nie? TT..murah riban ni..

T2T
19-01-2010, 04:18 PM
ada plan2 tersembunyi x nie? Tt..murah riban ni..

*terms & conditions applied heheh..

kawecool
19-01-2010, 05:34 PM
Sape2 yg kene SCAM nie? Auro bagi fed back la sket..