PDA

View Full Version : Mencari pembeli penutup tin minuman..


slayhustler
01-12-2009, 09:08 AM
SALAM KEPADA SEMUA...

SY AMAT2 MENCARI SESIAPA YANG MEMBELI..
PENUTUP TIN MINUMAN...


PENUTUP TIN TERSEBUT BIASANYA AKAN DIJUAL..
DI JUAL KE THAILAND UNTUK DIJADIKAN KAKI PALSU..

DIKATAKAN HARGANYA MENCECAH 1ribu ke atas..

amat2 mencari orang yang ingin membelinya...

TQ in Adavance....

TwiStEd pIps
01-12-2009, 09:28 AM
kat tempat aku rm500 1kg.. orang kata boleh jual kat hospital.. tak tau la, tak penah cuba.. >:) >:) >:)

hooree290
01-12-2009, 09:59 AM
hah..penutup tin aper?..tin minuman ker tin2 milo?

Moktey
01-12-2009, 10:53 AM
Apasal benda dia mahal...di buat dari material ape ?

TwiStEd pIps
01-12-2009, 11:03 AM
yang ini dimaksudkan oleh TT..

http://images01.olx.com.my/ui/3/33/83/48423083_2.jpg

kalau nak kumpul 1kg pun payah.. kalau da kedai makan sendiri, senang le..

**sket2 lama2 jadi bukit** >:) >:) >:)

slayhustler
01-12-2009, 12:38 PM
twisted pips...

kalau ko tlg ak ley?

ak nak contact org 2..
kalau tlg ader lah income nyer..

he2..

dan saper2 yang ley tlg ckp2 ar..

aes
01-12-2009, 12:39 PM
nak tau gak jual kat mana ....

slayhustler
01-12-2009, 12:44 PM
ok aec...

benda ni jual kat THAILAND...

tp ak xder contact org thailand..
kat thailand mahal benda nie..

ada dlam RM1000 ke atas ar...

mmg betul xtpu nyer...

tp ak xder contact 2...
jd tgh mencari yang dapat membantu lah...

aes
01-12-2009, 12:46 PM
ok aec...

benda ni jual kat THAILAND...

tp ak xder contact org thailand..
kat thailand mahal benda nie..

ada dlam RM1000 ke atas ar...

mmg betul xtpu nyer...

tp ak xder contact 2...
jd tgh mencari yang dapat membantu lah...

ok .... nak jual kat thailand ke? nanti aku cuba tny kat mmbr tp lmbt lagi dia nak turun sini

TwiStEd pIps
01-12-2009, 12:48 PM
kat tempat korang pun ada.. cuma rega nya mungkin berbeza.. ku dengar ada tempat yang jual rm300 1kg, rm500 1kg, rm1000 1kg, ada yang sampai rm2000 1kg.. buat biz ni pun kira ok gak eh tambah duit pocket.. >:) >:) >:)

aes
01-12-2009, 12:55 PM
kat tempat korang pun ada.. cuma rega nya mungkin berbeza.. ku dengar ada tempat yang jual rm300 1kg, rm500 1kg, rm1000 1kg, ada yang sampai rm2000 1kg.. buat biz ni pun kira ok gak eh tambah duit pocket.. >:) >:) >:)

kat mana tu? dpt yg 1k best tu ... 1kg=1k, best sangat tu

mangkaq
01-12-2009, 01:01 PM
SALAM KEPADA SEMUA...

SY AMAT2 MENCARI SESIAPA YANG MEMBELI..
PENUTUP TIN MINUMAN...


PENUTUP TIN TERSEBUT BIASANYA AKAN DIJUAL..
DI JUAL KE THAILAND UNTUK DIJADIKAN KAKI PALSU..

DIKATAKAN HARGANYA MENCECAH 1ribu ke atas..

amat2 mencari orang yang ingin membelinya...

TQ in Adavance....

Cuba jual kat Hospital Besar!!

mangkaq
01-12-2009, 01:02 PM
kat mana tu? dpt yg 1k best tu ... 1kg=1k, best sangat tu

NAk kumpul penutup tin cukup 1kg ingat senang k??
Bukan jual sekali ngn tin..:)

aes
01-12-2009, 01:03 PM
Cuba jual kat Hospital Besar!!

blh ke? ptg ni gak nak pegi, takpun den call Pengarah Hospital Melaka ni :)):)) . Betul ke ni? :D

aes
01-12-2009, 01:04 PM
NAk kumpul penutup tin cukup 1kg ingat senang k??
Bukan jual sekali ngn tin..:)

klu den pecahkan rahsia den nanti semua nak kawan dgn den :p:p

slayhustler
01-12-2009, 01:05 PM
kat tempat korang pun ada.. cuma rega nya mungkin berbeza.. ku dengar ada tempat yang jual rm300 1kg, rm500 1kg, rm1000 1kg, ada yang sampai rm2000 1kg.. buat biz ni pun kira ok gak eh tambah duit pocket.. >:) >:) >:)

ada contact x yang 1000 ngan 2000 2?..

nak sgt2..

Twisted pipe tlg 2..
bkn tlg sajer2..
ha3..
adalah yang 'mari' 2..
he3

slayhustler
01-12-2009, 01:08 PM
NAk kumpul penutup tin cukup 1kg ingat senang k??
Bukan jual sekali ngn tin..:)

xsusah sgt..

nak cari buyier 2 susah Mangkaq...

skrg kumpulan benda yang anda disini adalah around 10kg..
SERIOUSLY..

TwiStEd pIps
01-12-2009, 01:12 PM
nanti kalau kawan aku ada, aku inform korang.. ok?? nak kluar kejap ni.. ku kumpul belum setengah kilo lagi.. >:) >:) >:)

aes
01-12-2009, 01:13 PM
xsusah sgt..

nak cari buyier 2 susah Mangkaq...

skrg kumpulan benda yang anda disini adalah around 10kg..
SERIOUSLY..

http://www.carigold.com/portal/forums/images/smilies/biggrinn.gifhttp://www.carigold.com/portal/forums/images/smilies/biggrinn.gif

10 kilo tu ... masyuk le.

slayhustler
01-12-2009, 01:19 PM
mmg lar jd..

kalau yang tolong 2 massuk ke engkau skit..

hak3..

slayhustler
01-12-2009, 01:28 PM
kalau ada yang dapat lebih lg tlg2 ler inform..
saper cepat dia rembat..

hak3...

slayhustler
01-12-2009, 01:30 PM
kalau ada yang dapat lebih lg tlg2 ler inform..
saper cepat dia rembat..

hak3...

slayhustler
01-12-2009, 01:31 PM
Twisted Pips kalau tlg dapt besar nyer means besarlah juga yang..
anda kan dapat..

hek2..

alang2 mencari pembeli biarlah dapat yang mahal2..
kah3

TwiStEd pIps
01-12-2009, 01:34 PM
aik.. ko nak bagi aku komisen ke?? tapi tempat nya tak sama, mungkin kat semenanjung atau kat sabah n sarawak.. kalau ko tinggal kat semenanjung sanggup ke turun p borneo island?? esok aku inform kot.. dah nak chow ni.. >:) >:) >:)

azam575
01-12-2009, 01:41 PM
yup..aku pon pernah dengar gak....mahal ooooo..... sampai aku pernah terpikir nak buat mesin cetak benda tuh hahahahahaha :D

sapo pandai....

slayhustler
01-12-2009, 01:42 PM
aik.. ko nak bagi aku komisen ke?? tapi tempat nya tak sama, mungkin kat semenanjung atau kat sabah n sarawak.. kalau ko tinggal kat semenanjung sanggup ke turun p borneo island?? esok aku inform kot.. dah nak chow ni.. >:) >:) >:)

sanggup2...
informler cepat2..

hek2..

ratusanRM
01-12-2009, 01:51 PM
yang ini dimaksudkan oleh TT..

http://images01.olx.com.my/ui/3/33/83/48423083_2.jpg

kalau nak kumpul 1kg pun payah.. kalau da kedai makan sendiri, senang le..

**sket2 lama2 jadi bukit** >:) >:) >:)

benda ni pun ada yang jual :o:o

slayhustler
01-12-2009, 01:57 PM
benda ni pun ada yang jual :o:o

mmg ler...
aduyaie...
tgk ler post2 kat ats 2...

aes
01-12-2009, 02:10 PM
dah blh start kumpul .... tp naya plk takde tmpt nak jual

slayhustler
01-12-2009, 02:24 PM
rakan2 CG nie mesti ada slah sorg yang bleh bantu...

i'm sure..hek3

_killer_
01-12-2009, 02:30 PM
member aku beriya kumpul benda2 ni..last2 gi mengooglekan diri..rupanya benda ni menipu je...sampaikan ade org dermakan kat persatuan je 1 bungkus penuh...aku pun terjebak gak dulu...cube2lah google..1kg rm1k kunun...tipuu je...

slayhustler
01-12-2009, 02:55 PM
member aku beriya kumpul benda2 ni..last2 gi mengooglekan diri..rupanya benda ni menipu je...sampaikan ade org dermakan kat persatuan je 1 bungkus penuh...aku pun terjebak gak dulu...cube2lah google..1kg rm1k kunun...tipuu je...


masyaallah...
kalau stkat nak tipu baik xyah btau...
benda ni dah ad orang dapat..
dkt THAILAND..
maybe sini da orang amik RM300,400,500,1000=1kg...
yang membeli 2 mesti amk untung jgk macam biasa ar..
adulah..
aperlah...

slayhustler
01-12-2009, 03:01 PM
mungkin _killer_ xjumper buyer 2...
sebab cuba pkir..
kenapa orang yang jual besi buruk 2..
tin tu dia cabut penutup tin 2...
there must be a something...
macam emas la..
ada yag 24 karat,10 karat dan sebagainya..
knapa haraga beza2?
sebab jenis nyer lah..
jd..pkir dalam2 dulu..ok

maaf jika terkasar bahasa..
tq...

soulsix
01-12-2009, 04:13 PM
bahan yg dibuat utk penutup tin tu lain ke dr bahan utk tin? mcm special tul benda tu ye

fazlee84
01-12-2009, 04:57 PM
Mcm ade lah skrg ni

slayhustler
01-12-2009, 05:11 PM
bahan yg dibuat utk penutup tin tu lain ke dr bahan utk tin? mcm special tul benda tu ye

solid aluminium rasenyer...
kalau tin dia mungkin campuran...

entah tp ada lainnyer ar..

slayhustler
01-12-2009, 06:27 PM
Camner??

Anybody?

Moktey
01-12-2009, 06:50 PM
Hari saya baru kumpul 2 pcs...sbb lepas baca dalam forum...

slayhustler
01-12-2009, 06:58 PM
tq...

sy mencari pembeli nie...

tq...:)

zerotech
01-12-2009, 06:58 PM
ermm.. tak dapat buyer lagi ker TT...

_killer_
01-12-2009, 07:02 PM
mungkin _killer_ xjumper buyer 2...
sebab cuba pkir..
kenapa orang yang jual besi buruk 2..
tin tu dia cabut penutup tin 2...
there must be a something...
macam emas la..
ada yag 24 karat,10 karat dan sebagainya..
knapa haraga beza2?
sebab jenis nyer lah..
jd..pkir dalam2 dulu..ok

maaf jika terkasar bahasa..
tq...

maaf tuan,

mmg dah siap print artikel yang kata benda ni merapu je. ya betul. memang ramai org kata dia buyer utk projek ni.ade tak yang menjadi? member aku tu dh ade sekarung plastik merah.kalau ditimbang, adela dalam 3-4kg. tapi x done nak jual..ade buyer yg jumpa pun nk beli rm25 - 1kg. percaya tak? nanti aku tepekkan balik artikel siap link lagi ke sumber yang aku jumpa dulu, insyaaALlah.:)cgrock

slayhustler
01-12-2009, 07:07 PM
maaf tuan,

mmg dah siap print artikel yang kata benda ni merapu je. ya betul. memang ramai org kata dia buyer utk projek ni.ade tak yang menjadi? member aku tu dh ade sekarung plastik merah.kalau ditimbang, adela dalam 3-4kg. tapi x done nak jual..ade buyer yg jumpa pun nk beli rm25 - 1kg. percaya tak? nanti aku tepekkan balik artikel siap link lagi ke sumber yang aku jumpa dulu, insyaaALlah.:)cgrock

25??

try cari kat google..rm250 ad lg...
jd xmustahil ada byak lg dr 2..

Tuan seperti mahu memperluluhkan usaha sy..
asthaga..
masyaallah..

tuhan itu adil dan sesiapa yang berusha lebih maka byklah nilainnya...
insyaallah..

building
01-12-2009, 07:09 PM
member aku beriya kumpul benda2 ni..last2 gi mengooglekan diri..rupanya benda ni menipu je...sampaikan ade org dermakan kat persatuan je 1 bungkus penuh...aku pun terjebak gak dulu...cube2lah google..1kg rm1k kunun...tipuu je...

build google tgk2 forum CG yg top 3 :eek::eek:r tuk bg link

menunggu killer tuk bg link as panduan.
Tq in advance killer cuz godek balik info ang tu :D

slayhustler
01-12-2009, 07:18 PM
build google tgk2 forum CG yg top 3 :eek::eek:r tuk bg link

menunggu killer tuk bg link as panduan.
Tq in advance killer cuz godek balik info ang tu :D

ape yang awk ckp nie..
sy ni org Terengganu..
kurang pham percakapan awk..

maaf..
tq in advance..

Jembo
01-12-2009, 07:29 PM
eden kutip penutup tin dah dkt 1kg..

tapi pntup mcm tin alicafe tu diorg xambik ke..

slayhustler
01-12-2009, 07:52 PM
eden kutip penutup tin dah dkt 1kg..

tapi pntup mcm tin alicafe tu diorg xambik ke..

amik kowt..

slayhustler
01-12-2009, 08:09 PM
CAMNER MEMBER2 CG???

hu2..

ada peningkatan??

habiburrahman
01-12-2009, 08:17 PM
wei...benda nie diorg proses jadi ape..???

slayhustler
01-12-2009, 08:18 PM
wei...benda nie diorg proses jadi ape..???

kalau kat Thiland 2 dia buat kaki palsu..
...

ada contact ker?

slayhustler
02-12-2009, 12:14 AM
CAMNER GUYS?

TwiStEd pIps..bro?

camner?

TwiStEd pIps
02-12-2009, 12:15 PM
aha, semalam ku dah tanya kawan ku.. yang 1kg RM2k tu dah tutup.. kat tempat aku dulu rm500 dan rm300 1kg, sekarang tak tau masih kekal ke tak.. ni kena cari kawan aku satu lagi yang tahu ni.. aku akan inform as soon as posibble tapi pastinya tempat ni jauh dari tempat ko.. >:) >:) >:)

wan_ensem501
02-12-2009, 04:41 PM
aha, semalam ku dah tanya kawan ku.. yang 1kg RM2k tu dah tutup.. kat tempat aku dulu rm500 dan rm300 1kg, sekarang tak tau masih kekal ke tak.. ni kena cari kawan aku satu lagi yang tahu ni.. aku akan inform as soon as posibble tapi pastinya tempat ni jauh dari tempat ko.. >:) >:) >:)

kat mana tu?

slayhustler
02-12-2009, 09:52 PM
aha, semalam ku dah tanya kawan ku.. yang 1kg RM2k tu dah tutup.. kat tempat aku dulu rm500 dan rm300 1kg, sekarang tak tau masih kekal ke tak.. ni kena cari kawan aku satu lagi yang tahu ni.. aku akan inform as soon as posibble tapi pastinya tempat ni jauh dari tempat ko.. >:) >:) >:)

bgus2...

twisted pips try ar yang rm500 2 ok...
kalau nak mudah lg bg no twisted pips to my email..
fahslay_619@yahoo.com

ok?

tq byk2...:)cgrock

slayhustler
03-12-2009, 12:55 AM
Camner perkembangan??

tq..

slayhustler
03-12-2009, 08:09 AM
Member of CG?

aper update terbaru?
tq..

khairilhusni
03-12-2009, 08:18 AM
masa aku keje suspermarket, tokey aku simpan sebab nk derma/jual kat persatuan cina diorg. katanya buat kerusi roda. betul ke x aku tatau la. aku tolong kumpul je.

slayhustler
03-12-2009, 08:50 AM
owh..
nice..

more updates...

tq..

waiting for twisted pips updates..

aes
03-12-2009, 09:33 AM
klu dah ada perkembangan share kat sini ye TT

slayhustler
03-12-2009, 01:51 PM
any update guys...??

tq

TwiStEd pIps
03-12-2009, 02:17 PM
aku baru je tanya kawan aku semalam.. dia kata kat hospital tempat aku rm700 1kg.. cuba ko tanya kat hospital ko bro.. aku pun tak pasti betul ke hospital tempat nak jual ni tapi ramai orang kata hospital tempat nak jual sebab untuk buat kaki palsu.. minggu ni kalau ada masa aku try tanya la pegi hospital.. >:) >:) >:)

slayhustler
03-12-2009, 02:26 PM
aku baru je tanya kawan aku semalam.. dia kata kat hospital tempat aku rm700 1kg.. cuba ko tanya kat hospital ko bro.. aku pun tak pasti betul ke hospital tempat nak jual ni tapi ramai orang kata hospital tempat nak jual sebab untuk buat kaki palsu.. minggu ni kalau ada masa aku try tanya la pegi hospital.. >:) >:) >:)

bagus 2 bro...

bg contact kau kat ak..
send to fahslay_619@yahoo.com

ok?

tq...

alliyaz
03-12-2009, 02:44 PM
bkn mende dah lama ke..kawan abg aku jual dpt 600 sekilo...

slayhustler
03-12-2009, 02:55 PM
owh..

lg2?

more updates..
nak cari pembeli nie...

TwiStEd pIps
03-12-2009, 03:22 PM
bro tinggal kat mana ni?? >:) >:) >:)

slayhustler
03-12-2009, 04:49 PM
Terengganu...
Twisted pips ko bg x contact ko..??

tq

FaRid^sp
03-12-2009, 04:52 PM
ermm.. lain kali kalau nak jual tin kena cabut dulu penutup..

asyraf77
03-12-2009, 04:56 PM
kat shah alam 700 sekilo..skang xtau bape..

TwiStEd pIps
03-12-2009, 04:59 PM
pas ku dapat confirm btol2 hospital ku tu tempat jual penutup tu, nanti ku inform ko bro.. takut kalau apa yang orang bagitau aku tu salah.. kena pegi hospital gak ni.. >:) >:) >:)

UntungParok
03-12-2009, 05:04 PM
agak agak seklo penutup tu brape ribu tin ye?

slayhustler
03-12-2009, 05:29 PM
agak agak seklo penutup tu brape ribu tin ye?

...Okw skilo untong parok ar..:D
ader ar dalam 3000tin kowt..dop tau ar..

tq..

slayhustler
03-12-2009, 05:31 PM
kat shah alam 700 sekilo..skang xtau bape..

kalay asyraf dapat tolong nanti kte akn bincang..

bancang camner nak jual 2..

mean sape2 yang toloing ni..

ader 'bahagian'nyer ar...

tq...

slayhustler
03-12-2009, 05:32 PM
pas ku dapat confirm btol2 hospital ku tu tempat jual penutup tu, nanti ku inform ko bro.. takut kalau apa yang orang bagitau aku tu salah.. kena pegi hospital gak ni.. >:) >:) >:)

aku percaya kat ko twisted pips..

ko antare helping hand besor hal nie...

:)cgrock

tq...:D

FaRid^sp
03-12-2009, 05:32 PM
emm.. patut la ramai india yg buka kedai jual brg2 recycle.. ramai lagi yg x tau benda tu lebih berharga..

zerotech
03-12-2009, 05:34 PM
erm.. apa perkemangan terbaru slayhustler??
dah ada jumpa ke???

ratusanRM
03-12-2009, 05:41 PM
jom kumpul tutup tin :)paid

poor_guy
03-12-2009, 05:49 PM
cmne ley pkai kt kaki palsu plak ek..

slayhustler
03-12-2009, 06:33 PM
erm.. apa perkemangan terbaru slayhustler??
dah ada jumpa ke???

sya masih menunggu perkembangan twisted pips..he2.

dia mmg bersungguh2 nampaknyer..

jd saper2 lg yang dpat mencarinya..just..

send me an email..

fahslay_619@yahoo.com..

kalau bleh nak cepat skit benda nie...hek2..

:)cgrock

swingerfx
03-12-2009, 06:49 PM
jual kt kedai besi buruk je x leh ke??dia ambik gak kan..setau aku la..benda bi dia dri bhan pure aluminium..yg tin tu dah campur2..pasal tu benda ni mahal

slayhustler
03-12-2009, 07:48 PM
jual kt kedai besi buruk je x leh ke??dia ambik gak kan..setau aku la..benda bi dia dri bhan pure aluminium..yg tin tu dah campur2..pasal tu benda ni mahal

Betul2...

ak rase pun camtu..
pure aluminium..

cuz xkan org amik mahalkan...

tq..

UPDATES??
>:)>:)>:)>:)

fanlee
03-12-2009, 07:52 PM
aku ade 4kg kat mana nak jual bgtau aku hehe ,kalu nak 10kg pun ade ,member aku banyak simpan

slayhustler
03-12-2009, 07:55 PM
aku ade 4kg kat mana nak jual bgtau aku hehe ,kalu nak 10kg pun ade ,member aku banyak simpan

owh...

he3...
ko ckp kat twisted Pips ar..
ak tggu die ar..
dia bersungguh2..

ak ada 12Kg..

ajid182
03-12-2009, 08:45 PM
aku dgr kat subang ada....1kg rm400...membe ku citela,...hahaha...die xnk bgtau plak

slayhustler
03-12-2009, 08:55 PM
tq for the information...

I need UPDATES from Members...

Tq...

slayhustler
03-12-2009, 09:32 PM
Cg mambers....

Updates??

aes
04-12-2009, 12:24 AM
...Okw skilo untong parok ar..:D
ader ar dalam 3000tin kowt..dop tau ar..

tq..

puas nak kump. 3k tin

slayhustler
04-12-2009, 06:24 AM
puas nak kump. 3k tin

Xkumpul mane jgk..

ada yang beli dgn org jgk...

pandai2 la cari source..

hek3

TQ..UPDATES..

slayhustler
04-12-2009, 09:03 AM
Any updates?

aes
04-12-2009, 09:42 AM
Any updates?

apa kata call je yg beli brg scrap .... tp harga murah giler kot

slayhustler
04-12-2009, 09:46 AM
apa kata call je yg beli brg scrap .... tp harga murah giler kot

aes...mybe ar...

enthlahh..
aes try ar...
kalau berjaya dapat harga yang mahal jgk..
kte akn berbincang ar camner..

ok?

hek2..

nak cari buyer nie...

UPDATES...

:)cgrock

aes
04-12-2009, 09:53 AM
aes...mybe ar...

enthlahh..
aes try ar...
kalau berjaya dapat harga yang mahal jgk..
kte akn berbincang ar camner..

ok?

hek2..

nak cari buyer nie...

UPDATES...

:)cgrock

ok .... nanti den cuba2 tny kat tmpt den

slayhustler
04-12-2009, 10:08 AM
apa kata call je yg beli brg scrap .... tp harga murah giler kot

aes...mybe ar...

enthlahh..
aes try ar...
kalau berjaya dapat harga yang mahal jgk..
kte akn berbincang ar camner..

ok?

hek2..

nak cari buyer nie...

UPDATES...

:)cgrock

slayhustler
04-12-2009, 12:26 PM
GUYS...

MEMBER...of CG

ANY UPDATES?

slayhustler
04-12-2009, 05:31 PM
Updates...

Anyone?

slayhustler
04-12-2009, 11:10 PM
any updates?

slayhustler
05-12-2009, 12:23 AM
more updates?

podgie
05-12-2009, 12:36 AM
ade komisen x klo tolong pomot ni..
brape bnyk ade bro?:)):))

slayhustler
05-12-2009, 01:01 AM
ade komisen x klo tolong pomot ni..
brape bnyk ade bro?:)):))

ada lah...
he2..

12kilo..
ko tlg...
ko dpt ar...

tq
:)cgrock

aes
05-12-2009, 02:28 AM
tak dapat lagi .... sapa2 mai tolong TT

slayhustler
05-12-2009, 05:27 AM
tak dapat lagi .... sapa2 mai tolong TT

ye aec...
sy tgh menunggu lg...

twisted pips jer yang raasenyer dapat membantu..
he2..

len2?

camner?

tq..

slayhustler
05-12-2009, 10:35 AM
CG.UPDATES..??

tq...

aes
05-12-2009, 10:57 AM
ye aec...
sy tgh menunggu lg...

twisted pips jer yang raasenyer dapat membantu..
he2..

len2?

camner?

tq..

twisted pips dah bagitau tmpt nak jual ke blm?

slayhustler
05-12-2009, 12:32 PM
twisted pips dah bagitau tmpt nak jual ke blm?

..blum aec...

dia nak tye dlu camner..

tq..

aes
05-12-2009, 12:37 PM
..blum aec...

dia nak tye dlu camner..

tq..

aes .... bukan aec, :D

klu dah dpt share kat sini ye TT

slayhustler
05-12-2009, 01:10 PM
aes .... bukan aec, :D

klu dah dpt share kat sini ye TT

sowy2..

he3...

aes
05-12-2009, 02:14 PM
sowy2..

he3...

wokey .... nanti dah dpt tmpt nak jual share ngan den :)cgrock:)cgrock

fyreeze
05-12-2009, 02:30 PM
kat tempat korang pun ada.. cuma rega nya mungkin berbeza.. ku dengar ada tempat yang jual rm300 1kg, rm500 1kg, rm1000 1kg, ada yang sampai rm2000 1kg.. buat biz ni pun kira ok gak eh tambah duit pocket.. >:) >:) >:)

Aku nk bukak kilang buat penutup tin la cmni...:D

muhafis
05-12-2009, 02:42 PM
peh kaya siut..
jual kat kedai jual tin ah..
rasa ade yg amik..
masa kat segamat dulu ada

slayhustler
05-12-2009, 03:06 PM
Tq..
Updates...

slayhustler
05-12-2009, 11:25 PM
any news...?
tq..

slayhustler
05-12-2009, 11:59 PM
More upadates?

Tq...

slayhustler
06-12-2009, 12:33 PM
Update...

Guys....

Tq...

wan_ensem501
06-12-2009, 07:00 PM
bump2.. ada update ke?

slayhustler
06-12-2009, 07:27 PM
updates....

guys...

updates...

tq...

podgie
06-12-2009, 09:08 PM
ada lah...
he2..

12kilo..
ko tlg...
ko dpt ar...

tq
:)cgrock

nnt den try tny..kot ade rezki trjualla nnt..:):)

slayhustler
07-12-2009, 01:28 AM
nnt den try tny..kot ade rezki trjualla nnt..:):)

cantik!!!

UPDATES!!!

:)cgrock

fanlee
07-12-2009, 04:25 AM
Xkumpul mane jgk..

ada yang beli dgn org jgk...

pandai2 la cari source..

hek3

TQ..UPDATES..

btol beli la denga harga rendah sikit,:)paid:)paid
tp skang aku x berani beli lg bila dah jumpa lubang baru aku berani beli

slayhustler
07-12-2009, 08:28 AM
btol beli la denga harga rendah sikit,:)paid:)paid
tp skang aku x berani beli lg bila dah jumpa lubang baru aku berani beli

Yang 2 la aku kater...
tggu updates....
tgk saper2 yang tau lebih arif tentang nie...

mcm tu laah yang di info2kan...

he3...

UPDATES....
:)cgrock

slayhustler
07-12-2009, 12:03 PM
Updates!!!

More update guys...
Pleasee>>>>

MT5
07-12-2009, 12:56 PM
ok.. aku pun penah dengar jugak pasal ni, dan aku juga ragu2 pasal kebenaran bende ni..

orang yang bercerita pasal ni pangkat pakcik makcik gak.. bila tanya mana diorang dapat info, diorang pun dengar citer orang gak..#:-S

bende ni dipangil "can tabs"

lepas aku buat search kejap tadi, resultnye sangatlah bercampur2..

ada yang kata bende ni tak laku..

ada yang kata bende ni laku kat hospital2..


ni ade beberapa sumber yang aku google kejap tadi yang menidakkan bende ni..:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080419213515AAnIOmw
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080105160028AAyQqwt
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/forum/forum_comments/1740/

dan ni adalah website pengumpul tabs ni macam encik slayhustler di carigold ni..

http://www.druid.net/rides/robert/tabs.html

info yang aku dapat tentang penutup minuman ni atau can tabs:

1.beratnye hanya 0.0104 ounce satu penutup
2.berat 1000 keping penutup adalah lebih kurang 300gram


nasihat aku pada encik slayhustler, jangan putus asa..
jangan dengar ape orang nak cakap, bende tu tak laku ke, ape ke..
aku nasihatkan invest sikit untuk advertise kat suratkhabar..
takkan lah tak de sorang rakyat malaysia ni tahu kat mana nak jual bende ni.. kalau bende ni tak boleh dijual dengan harga tinggi seperti yang dikatakan, kenapa ada jugak orang yang mencarik bende2 ni kumpul bertan-tan..


kalau masih tak de jugak pembeli yang keluar untuk beli bende ni dari ko, aku nasihatkan kau buat propaganda baru (seperti yang terjadi kepada penternak lintah), macam mana nak dapat untung dengan propaganda macam tu? ehehehe.. fikirkan lah, jangan tanya aku..

*teruskan mencari tanpa putus asa dan tanpa meragui kewujudan bende yang kita carik, kompom kite jumpe..

slayhustler
07-12-2009, 02:05 PM
ok.. aku pun penah dengar jugak pasal ni, dan aku juga ragu2 pasal kebenaran bende ni..

orang yang bercerita pasal ni pangkat pakcik makcik gak.. bila tanya mana diorang dapat info, diorang pun dengar citer orang gak..#:-S

bende ni dipangil "can tabs"

lepas aku buat search kejap tadi, resultnye sangatlah bercampur2..

ada yang kata bende ni tak laku..

ada yang kata bende ni laku kat hospital2..


ni ade beberapa sumber yang aku google kejap tadi yang menidakkan bende ni..:

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080419213515AAnIOmw
http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080105160028AAyQqwt
http://www.museumofhoaxes.com/hoax/forum/forum_comments/1740/

dan ni adalah website pengumpul tabs ni macam encik slayhustler di carigold ni..

http://www.druid.net/rides/robert/tabs.html

info yang aku dapat tentang penutup minuman ni atau can tabs:

1.beratnye hanya 0.0104 ounce satu penutup
2.berat 1000 keping penutup adalah lebih kurang 300gram


nasihat aku pada encik slayhustler, jangan putus asa..
jangan dengar ape orang nak cakap, bende tu tak laku ke, ape ke..
aku nasihatkan invest sikit untuk advertise kat suratkhabar..
takkan lah tak de sorang rakyat malaysia ni tahu kat mana nak jual bende ni.. kalau bende ni tak boleh dijual dengan harga tinggi seperti yang dikatakan, kenapa ada jugak orang yang mencarik bende2 ni kumpul bertan-tan..


kalau masih tak de jugak pembeli yang keluar untuk beli bende ni dari ko, aku nasihatkan kau buat propaganda baru (seperti yang terjadi kepada penternak lintah), macam mana nak dapat untung dengan propaganda macam tu? ehehehe.. fikirkan lah, jangan tanya aku..

*teruskan mencari tanpa putus asa dan tanpa meragui kewujudan bende yang kita carik, kompom kite jumpe..

:)cgrock:D

TQ byk2...kepada MT5...

saya mmg mencari contact untuk orang dalam hospital ar..
tp xder...

sesetengah hospital x amik...ada yang amik tp xtau kat ner...

pepepun..advice yang cukp bernas dar MT5..insyaallah i will keep it up...

also..
UPDATES!:eek:

TwiStEd pIps
07-12-2009, 04:40 PM
aku nak sangat tolong update berita terkini tapi takde masa.. sorry le.. >:) >:) >:)

slayhustler
08-12-2009, 12:06 AM
aku nak sangat tolong update berita terkini tapi takde masa.. sorry le.. >:) >:) >:)

twisted pips...

camner?

contact ader dah?

UPDATES....
:)cgrock

aes
08-12-2009, 12:40 AM
berdoa agar tt dpt tmpt nak jual .... den pun tgh crk2 gak ni

slayhustler
08-12-2009, 03:52 PM
berdoa agar tt dpt tmpt nak jual .... den pun tgh crk2 gak ni

amin...amin..

dapat cepat skit insyallah..

nak bkk skull dah ni..

UPDATES!!
:)cgrock

TwiStEd pIps
08-12-2009, 03:54 PM
bro.. cuba ko tanya kat hospital ko.. kawan aku kata kat hospital ada.. aku nak pegi hospital tapi takde masa la.. sorry erk.. >:) >:) >:)

slayhustler
08-12-2009, 04:52 PM
bro.. cuba ko tanya kat hospital ko.. kawan aku kata kat hospital ada.. aku nak pegi hospital tapi takde masa la.. sorry erk.. >:) >:) >:)

bleh ko bg contact kwn ko 2 n contact ko skali?
tlg lar...

send 2 my email...
fahslay_619@yahoo.com..
nanti ak call ko sng sket..
bussines prop ar..
hek2..

UPDATES..:)cgrock

slayhustler
08-12-2009, 07:46 PM
Guys...
Updates lah...

he2

oldschool
08-12-2009, 11:15 PM
alaa slay..
xyah pkir nk cr pat mhl la..
ko ckp big bro ko dah jmpa pat metal scrap yg beli 300..
jual aje la..

oldschool
08-12-2009, 11:16 PM
aku try2 jg g tny pat metal scrap tp xde yg nk ambil pn..
kat mana yg big bro ko g tny tu?

slayhustler
08-12-2009, 11:52 PM
aku try2 jg g tny pat metal scrap tp xde yg nk ambil pn..
kat mana yg big bro ko g tny tu?

yang big bro ak tya 2 dkt penang tp skrang they all x amik dah..

tp mcm MT5 ckp..
jgn lyan orng nak kate pe..

yang penting usaha dulu..

tq..UPDATES!
:)cgrock

TwiStEd pIps
09-12-2009, 01:44 AM
sebelum tu, aku nak tanya, bro sanggup ke pegi sarawak @ sabah untuk jual tab tu?? >:) >:) >:)

slayhustler
09-12-2009, 03:42 AM
sanggup2...

ko bg contact ko 2..

kalau bleh slum abis cutie nie nak settle...

slayhustler
09-12-2009, 03:44 AM
sebelum tu, aku nak tanya, bro sanggup ke pegi sarawak @ sabah untuk jual tab tu?? >:) >:) >:)

sanggup2...

ko bg contact ko 2..

kalau bleh slum abis cutie nie nak settle...
:)cgrock

UPDATES!

TwiStEd pIps
09-12-2009, 03:54 AM
ok2.. kalau macam tu.. esok aku confimkan untuk ko pasal tempat tu.. n kalau jadi, sila booking flight untuk datang ke sarawak ok.. aku sekarang ni ada masalah contact no ni.. tapi itu hal boleh tolak tepi la.. esok atau petang ni aku inform ko.. >:) >:) >:)

slayhustler
09-12-2009, 08:20 AM
ok2.. kalau macam tu.. esok aku confimkan untuk ko pasal tempat tu.. n kalau jadi, sila booking flight untuk datang ke sarawak ok.. aku sekarang ni ada masalah contact no ni.. tapi itu hal boleh tolak tepi la.. esok atau petang ni aku inform ko.. >:) >:) >:)


cantik kalau btul2 jadi,mggu dpn insyaallah jd...
cuz bro ak ad dkt KL skrg...

confirmkn tempat dan harga dia...

dan ko bg ar no. hp ko cepat,
snang sket ak nak tya pepe nanti...
bg kot email ak...
fahslay_619@yahoo.com

:)cgrock

slayhustler
09-12-2009, 09:36 AM
Updates!!!

He2...

DanielAriffin
09-12-2009, 10:33 AM
Hello geng...
Korang nak ke benda tu.. jap aku tengok balik.. kot2 ada lagi.. dulu aku ada tolak jugak..

Saudagar Online
09-12-2009, 10:44 AM
salam semua.... aku pun ada dalam 2 kg penutup tin air tu...kalau ada tempat nak di jual benda tu...aku nak tumpang sekaki jual..

slayhustler
09-12-2009, 10:47 AM
Hello geng...
Korang nak ke benda tu.. jap aku tengok balik.. kot2 ada lagi.. dulu aku ada tolak jugak..

kalau ley talh ia sgt2 membatu kteorg...

keh3..

kalau jumper kte sharing ar..

keh3...

UPDATES

:)cgrock

DanielAriffin
09-12-2009, 10:56 AM
kalau ley talh ia sgt2 membatu kteorg...

keh3..

kalau jumper kte sharing ar..

keh3...

UPDATES

:)cgrock

Hello geng...
dulu ada org indon yg datang beli kat aku.. so la ni aku tak tau mana dia pi dah.. phone lama aku pon kong.. contact pon terlepas mana ntah.. dulu my famili ada restoren so senang nak kumpul lar.. cepat aje.. tambahan lah lak aku rajin pi tanya kedai lain suruh simpan... :D

slayhustler
09-12-2009, 11:11 AM
Hello geng...
dulu ada org indon yg datang beli kat aku.. so la ni aku tak tau mana dia pi dah.. phone lama aku pon kong.. contact pon terlepas mana ntah.. dulu my famili ada restoren so senang nak kumpul lar.. cepat aje.. tambahan lah lak aku rajin pi tanya kedai lain suruh simpan... :D

Daniel dia beli brape eyh??

DanielAriffin
09-12-2009, 11:17 AM
Daniel dia beli brape eyh??

Hello geng..
Dulu dia angkat RM600 sekilo.. then kalau overstock dia ambik Rm500 aje.. ni masa 1998 la..

slayhustler
09-12-2009, 11:29 AM
Hello geng..
Dulu dia angkat RM600 sekilo.. then kalau overstock dia ambik Rm500 aje.. ni masa 1998 la..

dia amik RM600 1kg,tp jual mahal lg 2...

ada orng ckp dkt2 2K pun ada..

try2 cari bro...

TQ..

UPDATES...
:)cgrock

DanielAriffin
09-12-2009, 12:11 PM
dia amik RM600 1kg,tp jual mahal lg 2...

ada orng ckp dkt2 2K pun ada..

try2 cari bro...

TQ..

UPDATES...
:)cgrock

Hello geng...
okey ler.. dia org tengah aje.. kalau kita nak deal direct pon kita bukan ada pengalaman pon.. macam mana reject yg tak buleh accept.. mcam2 hal ler.. so dah lepas kat dia.. bukan kita punya hal.. :D

slayhustler
09-12-2009, 12:34 PM
Hello geng...
okey ler.. dia org tengah aje.. kalau kita nak deal direct pon kita bukan ada pengalaman pon.. macam mana reject yg tak buleh accept.. mcam2 hal ler.. so dah lepas kat dia.. bukan kita punya hal.. :D

yup btul2..

bersyukur aje lah...

ada contact x?
buyer needed nie..

slayhustler
09-12-2009, 01:20 PM
camner newest UPDATES??

slayhustler
09-12-2009, 03:21 PM
Updates....
Updates....

Hek3...

slayhustler
09-12-2009, 07:40 PM
Guys...

Updates....
Hek3...

slayhustler
10-12-2009, 12:34 AM
Up to dates...

Hek3...

shide
10-12-2009, 01:01 AM
nak kumpul setengah kilo pun cam susah je aku tgk..adeh

slayhustler
10-12-2009, 02:08 AM
nak kumpul setengah kilo pun cam susah je aku tgk..adeh

Kumpul byk x mustahil...

skit2 lame2 jd bukit..

kn?

UPDATES...
:)cgrock

Saudagar Online
10-12-2009, 10:21 AM
salam semua...lum ada perkembangan lagi ke...update.update.....

slayhustler
10-12-2009, 10:41 AM
Upadates perkembagan terbaru....

slayhustler
10-12-2009, 11:48 AM
Up to dates....

slayhustler
10-12-2009, 01:36 PM
member of CG...

UPDATES!!!

TQ..

slayhustler
10-12-2009, 04:36 PM
Updates...
Updates>>>>

slayhustler
10-12-2009, 07:11 PM
Cg members...

More updates?

Tq..

slayhustler
10-12-2009, 09:58 PM
Updates....

TwiStEd pIps
11-12-2009, 12:19 AM
aku dah try contact kawan aku tu 2 kali, line bz memanjang.. mungkin dia kat kpg.. sok aku try lagi.. >:) >:) >:)

slayhustler
11-12-2009, 07:25 AM
ok2...

updates......

FaRid^sp
11-12-2009, 07:26 AM
aku dah standby dalam 3 kilo..

slayhustler
11-12-2009, 02:03 PM
aku dah standby dalam 3 kilo..

Tq..

Cari orang yang pembeli dlu..
Buyer needed sgt2 nie..

xjmper lg siot...

Camner nie..

UPDATES...

slayhustler
11-12-2009, 06:15 PM
Updates...

Member of cb??

slayhustler
11-12-2009, 06:20 PM
member of CG..

UPDATES...

slayhustler
11-12-2009, 10:28 PM
Updates............

slayhustler
12-12-2009, 12:46 AM
Updates....

Updates........

TwiStEd pIps
12-12-2009, 02:26 AM
adeh.. rasanya ku tak dapat tolong la bro.. kawan aku sambung study kat miri untuk 6 bulan.. ku contact2 pun tak dapat, kawan aku contact pun tak dapat.. nanti aku cari carikan la orang lain yang tahu k.. >:) >:) >:)

slayhustler
12-12-2009, 03:28 AM
adeh.. rasanya ku tak dapat tolong la bro.. kawan aku sambung study kat miri untuk 6 bulan.. ku contact2 pun tak dapat, kawan aku contact pun tak dapat.. nanti aku cari carikan la orang lain yang tahu k.. >:) >:) >:)

ok2....

cuba sedaya upaya lah....

xmen2 nie....

kalau bleh sblum 16/12 nie...

tq..

UPDATES!

slayhustler
12-12-2009, 05:49 PM
Updates...

Tq!!!!!!

slayhustler
12-12-2009, 09:56 PM
Updates!!!!!!!!!

Tq!!!!!!!

zerotech
13-12-2009, 02:53 AM
aku dah standby dalam 3 kilo..

3 kilo??:o:o
bump utk bro slayhustler:D

slayhustler
13-12-2009, 07:54 AM
3 kilo??:o:o
bump utk bro slayhustler:D

3,4,5 KG ker...

mslhnyer,buyer2...

buyer xjmper lg...

aduyaie..

camner ar..???

UPDATES

slayhustler
13-12-2009, 06:50 PM
updates------
-------------
hustler____

slayhustler
14-12-2009, 08:38 AM
cg member...

please updates...

slayhustler
14-12-2009, 02:58 PM
Guys........

Please........

UPDATES......

OK???


TQ>>>>>>

slayhustler
15-12-2009, 11:00 PM
Guys....

Tolong ler updates...

Ok..

fanlee
16-12-2009, 03:34 AM
updates lg dari member cg

zkry
16-12-2009, 03:38 AM
Tak dapat buyer lagi kerr...:-?:-?

slayhustler
16-12-2009, 12:29 PM
Tak dapat buyer lagi kerr...:-?:-?

xjumper lagi lah nie...

aduyaie...

UPDATES:)cgrock

slayhustler
16-12-2009, 07:54 PM
GUYs...

MEMBER OF CG...

UPDATES....

slayhustler
17-12-2009, 01:04 AM
Updates!!!!!!!!!!!!!

slayhustler
18-12-2009, 01:01 AM
Updates!!!!

eapui
18-12-2009, 01:07 AM
sapo nak beli ne?

aku add dalam 2 kg..hehe...

eligator
18-12-2009, 07:51 PM
TT..skrg..brp harga yg plg tggi org nk amik???

slayhustler
18-12-2009, 11:29 PM
TT..skrg..brp harga yg plg tggi org nk amik???

Skarg?
buyer x jumper lg nie...
camner...

UPDATES!!!

c3kgo
19-12-2009, 03:50 AM
cuba bro tanya kat bandar bro tu...xkn nak g jauh2 sllnya mesti ada pembeli punya

fotosintesis
19-12-2009, 03:55 AM
Skarg?
buyer x jumper lg nie...
camner...

UPDATES!!!

hadoi, xjumpa lg kaaa?

eapui
19-12-2009, 11:39 PM
mana buyer ne........................

MrKacanG
19-12-2009, 11:49 PM
tmpt jual besi buruk x ambik ka

slayhustler
20-12-2009, 11:50 PM
tmpt jual besi buruk x ambik ka

updates ler...

Xder lagi nie..

Camner...

slayhustler
21-12-2009, 01:42 PM
Updates!!!!!!!!!!!!!

slayhustler
22-12-2009, 09:10 AM
Updates!!!!!!!!!!!!!
Tq!!!!!

slayhustler
27-12-2009, 01:06 PM
Updatezs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slayhustler
27-12-2009, 11:57 PM
kengkawan..

tolong ler..

xkan xder updates baru2...

ok!!!

car_they
28-12-2009, 01:36 AM
x dapat buyer lagi ekk..

slayhustler
28-12-2009, 11:05 PM
x dapat buyer lagi ekk..

xler...

Nie mendesak nie...

Aduyaie..

Camner nie...

Updates!!!!:-?

panglima_ayam
30-12-2009, 01:18 AM
nak kena minum air gas hari 2 la kalau mcm ni baru boleh dapat 1kg penutup tu

Actifast
30-12-2009, 01:21 AM
berapa ketoi benda nie kalu 1kg?

slayhustler
30-12-2009, 01:50 AM
berapa ketoi benda nie kalu 1kg?

satu plastik amik ubat dekat farmasi kot..
jap2..
satu plastik yang ko beli makanan pasar malam 2 ar..
plastik beg yang kecik warne hijau,merah 2..ha3..
ak ader 12Kg..

buyer needed sgt2 nie..

aes
30-12-2009, 09:36 AM
tak dapat lagi ke?

mana yg kata ada tmpt nak menjual benda ni hari tu ?

chel_fi82
30-12-2009, 09:39 AM
cuba kau pegi dekat bukit puchong tu byk kilang amik barang terpakai maybe diorg amik penutup tin ni..

slayhustler
07-01-2010, 05:46 PM
Long Lasting forever..

UPDATES!!!!

NO ONE ELSE HERE>>>

UPDATE2

kita_serupa89
07-01-2010, 05:52 PM
kalau jual penutup ceper ade harga x? pnutup yg bdk2 main lambung2 tu
:D

slayhustler
09-01-2010, 01:00 AM
kalau jual penutup ceper ade harga x? pnutup yg bdk2 main lambung2 tu
:D

ader..tp murah ler...
UPDATES!!!!!!!!!!!!!!

slayhustler
22-01-2010, 02:42 PM
All member of cg...

Long last...

Updates!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fanlee
30-01-2010, 03:12 AM
update mana nak jual ye benda alah nie

amer87
10-09-2011, 01:02 PM
update.

sy berani beli penutup tin minuman aluminium RM 50 per kilo. sebulan sy perlukan 10kilo shj. call sy 0193195211 utk urusan jual beli.

nazzcasarox
12-09-2011, 01:16 AM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

syaq90
12-09-2011, 01:28 AM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

sempoi nie..t aku nk timbang le akunye dh bape kilo.. :)

cyberiz
12-09-2011, 01:39 AM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

uiks..2kg rm1300:o
lps ni aku pi cari penutup tin plak lah

gerbangkayangan
12-09-2011, 08:42 AM
btul ke benda ala ni mahal klau jual balik..aku ada 6 keping je...hahahaha..

skYnEt-gEnIUs
12-09-2011, 10:09 AM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

ade lg member tolak ke....?

kalo ade bgth,nk tumpang skali....

little_lily
12-09-2011, 11:06 AM
wow, bahan aper penutup nie.. bkn aluminum jgk?

danzaimar
12-09-2011, 11:11 AM
dulu aku ada simpan..tp susah nk cr buyer..aku jual tin je dulu..tin aluminium 1kg = RM5

teapear
12-09-2011, 11:19 AM
cerita ni macam isu tokek.. mengarut jer.. aku dah lama dengar sejak 2005 lagi.. :eek:

saga merah
12-09-2011, 11:24 AM
nk dpt 100g pn menyeksa..huhu..

nazzcasarox
12-09-2011, 06:41 PM
tutup tin ni mula2 pon aku x caye biar betol harga macam tu..tapi die bergantung kepada buyer gak...rezeki member aku dapat buyer..tu yg riban2 gak die bawak balik..nak kumpul dekat 2kg tu pon mencanak gak..tu pon kongsi2 dengan member2..

ismailmohamad
12-09-2011, 06:47 PM
Ntah.. mcm2 cite..

Kate nye hsptl kt kl ad beli tutup tin ni..

Lagi satu.. dunhill punye timah tu pon hsptl tu nk..

Tapi kbnrn nyee.. mmg xtau..

lubuklobster
23-09-2011, 02:55 AM
tak tau pulak tutup tin ni mahal kalo jual balek .. member aku kumpul tapi last2 tinggal cam tuh jer kat dalam laci opis ..

http://lubuklobster.blogspot.com (http://lubuklobster.blogspot.com)

Guanjiek
23-09-2011, 03:07 AM
tutup tin. yang ni bagi aku tak pelik pasal selalu dengar.

aku baru dengar member aku kumpul sticker aluminium kat dalam kotak rokok dunhill. katanya benda tu RM1 untuk 1.

Forex888
23-09-2011, 09:57 PM
aku ada 2kg penutup tin ni..tapi mana nak jual?...

bakks
21-01-2012, 12:18 AM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

area mn bro????

rebellion
21-01-2012, 12:25 AM
area mn bro????

bro ambik ker bro?

piracy_agen
30-01-2012, 12:42 PM
benda ni org buat besi support tulang ni

Keju Massam
30-01-2012, 12:57 PM
masak nak kumpul berkilo2 ni.. makan taun wooo...

skYnEt-gEnIUs
30-01-2012, 03:09 PM
area mn bro????

bro ada tmpt nk tolak ke,kalo ade nk numpang skaki....

unies75
02-03-2012, 05:33 PM
kat tempat aku rm500 1kg.. orang kata boleh jual kat hospital.. tak tau la, tak penah cuba.. >:) >:) >:)

Boley tlg bgtau tmpt saudara kt mna sbb sy pun byk kmpul benda ni..cuma xtau je nk jual kt mana, klu kt bli tin tu dia ambk harga sama tin...murah sgt...sy tau benda ni mahal ad kta sekg rm900...org ad bgtau kt hospital assunta tp bla tnya diorg pn xtau...

unies75
02-03-2012, 05:40 PM
SALAM KEPADA SEMUA...

SY AMAT2 MENCARI SESIAPA YANG MEMBELI..
PENUTUP TIN MINUMAN...


PENUTUP TIN TERSEBUT BIASANYA AKAN DIJUAL..
DI JUAL KE THAILAND UNTUK DIJADIKAN KAKI PALSU..

DIKATAKAN HARGANYA MENCECAH 1ribu ke atas..

amat2 mencari orang yang ingin membelinya...

TQ in Adavance....

Salam,

Nnti klu tau tmptnya leh tlg bgtau skli kt mana ya, sbb sy pn ad kmpl jugak benda ni..da lma sy kmpl cuma nk jual je xtau kt mana..org ckp kt spital assunta tp bla ditanya diorg pun xtau..

pamie_fahmie
25-06-2012, 06:53 PM
area mn bro????
kt mane bro...reply urgent bro..farofmie@yahoo.com / 017-38397578 fahmie.tq

Nurainmohdsith
27-01-2013, 04:01 PM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

saya ada dekat 3kg..boleh tahu di mana nak jual or tolong jualkan

Nurainmohdsith
27-01-2013, 04:02 PM
kt mane bro...reply urgent bro..farofmie@yahoo.com / 017-38397578 fahmie.tq
dekat mana nak jual

zamreda
27-01-2013, 04:07 PM
ptt lah member aku cdgkan simpan penutup tin upernya buat kaki palsu upernya...nasib baik aku tak kena kelentong dgn pemborong besi terpakai...

Shazwan Mas
17-04-2013, 10:41 PM
member aku jual dekat 2kg dapat la rm1300...klo bro nak jual leh bgtau aku..t aku roger member aku..

Salam,bru collect dpat 1 kilo bleh tlg crikan pembeli x?tq

TT
17-04-2013, 10:45 PM
kt kedai mana dulu ak jumpa apek tu kumpul letak dlm balang kaca besar..saiz tong gas balang tu..agak ak mau 3,4kilo ade tu

miezanq
17-04-2013, 10:53 PM
mmg mahal bnde ni, ada india beli besi buruk kt tempat aku bgtau suh asingkan tin2 sadin dgn tin air, tin air 2 pulak kene cabut dia pnye besi pembuka 2.. harga lain2 sume 2.. paling mahal mmg pembukak tin air 2..

tenungskrin
17-04-2013, 11:33 PM
x sangko den bondo ni mahal..

pokyo
18-04-2013, 06:02 PM
baru aku tau!!....
takpe lepas ni akan simpan slow2, dia mahal sebab alumunium kan?

AdamFayyadh
29-04-2013, 04:02 PM
Mmbr aku ada 6kg. Dah bertahun2 kumpul ,tp smp skrg tak tau kat mana nak jual.

zerkz
29-04-2013, 04:12 PM
penutup tin yang belah mane? yang macam cincin ke? kalau yang macam cincin ada sekalung kat rumah.. leh buat rantai leher.. huuhu..