PDA

View Full Version : Camne nak kenal Vimax Original Dan Tiruan?


erawan2005
13-10-2009, 03:10 PM
Assalamualaikum.

Kepada semua pembaca dan pengunjung sekelian.

Cuma nak kongsi sikit untuk pengetahuan kita bersama. Bersama2 kita selidik. Bab barang2 tiruan nie jangan main2, lebih2 lagi bahan makanan. Tertelan "intan" ok la juga, berharga!!! tertelan "kaca", sendiri mau ingat!!!..:o

Kat online skrg banyak sangat yang jual Vimax. Pembekal "A" kata Vimax dia tulen, Pembekal "B" kata Vimax dia tulen. Masalahnya "JENAMA" sama, tp packaging, kandungan dan harga dia tak sama.:-?

Aku kompius, ramai juga pelanggan aku yang konfius, asyik tanya je, sebab aku pun makan/jual juga benda alah nie. :-w

Yang aku makan/jual, aku mbik dari pembekal "A", kaler pill dia PERANG. Yang pembekal "B" punya BIRU/PUTIH. Yang nie aku belum pernah makan lagi.

So, pada sapa yang ada info tu..meh la share2. Pada pembekal, pengedar, penjual, pelanggan. Ramai yang nak tahu..mana satu ori, mana satu tiruan, dua2 ori ke atau dua2 tiruan. Kalau ori, mana bukti.. :-?. Jemput kedua2 pihak masuk..

puyong
13-10-2009, 03:13 PM
kalau tak silap aku yg biru putih tu tiruan..
asean vimax...kandungan nye lebih byk steroid..
yg perang tu ori..herbs..
tu yg aku baca la..
yg ori dtgnya dari kanada..

erawan2005
13-10-2009, 03:16 PM
kalau tak silap aku yg biru putih tu tiruan..
asean vimax...kandungan nye lebih byk steroid..
yg perang tu ori..herbs..
tu yg aku baca la..
yg ori dtgnya dari kanada..

Confirm ke yang biru putih tu tiruan? :-? katanya yg biru putih pun dr kanada juga.

erawan2005
13-10-2009, 03:18 PM
Takpe, kita tunggu bukti lain. Ramai juga yang jual biru/putih, tp ramai juga yang jual perang punye..

erawan2005
13-10-2009, 03:21 PM
Tp Vimax biru putih ada sokongan dari local lab. Pembekal utama Vimax Malaysia kaler perang nie aku dah jumpa. Rasanya klu nak jemput dia masuk sini pun boleh. tp hold dulu..

erawan2005
13-10-2009, 03:30 PM
Kepada semua pengedar, pengguna Vimax tak kira biru/putih ke, perang ke..jom sama2 siasat sampai lubang cacing.

Klu perang nyer ori..alhamdullillah..sbb aku mmg jual dan makan yang nie.
Klu biru/putih nyer ori..selamat tinggal Vimax perang.

syafiqu3
13-10-2009, 04:17 PM
Kaler perang original..
sebab vimaxkan 100% menggunakan herba..
Kaler perangkan kaler herba..
kaler putih da macam letak bahan tiruan da...

the_ultimatez_najman
13-10-2009, 04:23 PM
aku jumpe yg nih

http://host.hinetmedia.com/eStore/6/Original%20Vimax%20Vs%20Fake%20VImax.jpg

Rupa Fizikal Vimax : Original/ Tulen VS Tiruan (atau apa yang mereka gelarkan Vimax Asia)

erawan2005
13-10-2009, 04:57 PM
Kaler perang original..
sebab vimaxkan 100% menggunakan herba..
Kaler perangkan kaler herba..
kaler putih da macam letak bahan tiruan da...

tp berapa ramai sangat yang tahu tentangnya..:-?

erawan2005
13-10-2009, 05:03 PM
aku jumpe yg nih

http://host.hinetmedia.com/eStore/6/Original%20Vimax%20Vs%20Fake%20VImax.jpg

Rupa Fizikal Vimax : Original/ Tulen VS Tiruan (atau apa yang mereka gelarkan Vimax Asia)

ada tak bukti2 lain yang boleh menyokong kesahihah yang mana satu tulen?

Contohnya..mesti ada hitam putih..sebab produk nie import dari kanada. Tp firasat aku kuat menyatakan Vimax yg perang nie original. Takde ke wakil dari biru putih? :-?

Mana lagi website2 yg jual biru putih nie..

vedder9
13-10-2009, 05:22 PM
Aku dah beli dari 2 pembekal berbeza....
2-2 dapat yang kaler perang tu :))

erawan2005
13-10-2009, 05:36 PM
Aku dah beli dari 2 pembekal berbeza....
2-2 dapat yang kaler perang tu :))

Ok...so mcm mana kesannya. :-?
Sapa yang pernah makan biru putih?
Ada org cakap makan biru putih, panas dan nafas naik semput..
Betul ke? :-?

aku ada jumpa satu website yang jual biru/putih dan perang. tp x mau highlight..ori pun jual, tiruan pun jual..aduyai..lalang.. :mad:

building
13-10-2009, 05:45 PM
usha kat sini:

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=69544&highlight=vimax

erawan2005
13-10-2009, 05:48 PM
usha kat sini:

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=69544&highlight=vimax

Tu thread en mdnor..mmg kitorang nyer member. :)

za_xc03
13-10-2009, 05:51 PM
untuk apa vimax ni :-?

erawan2005
13-10-2009, 05:53 PM
untuk apa vimax ni :-?

Maklumat lanjut di www.vimax.kedaiwan.com @ Official website www.pillsexpert.com. :)cgrock

misi
13-10-2009, 05:58 PM
untuk apa vimax ni :-?

agak ko untuk ape...????
kalo makan ape jadi...??
TT tlg jelas sikit....kalo mkn apo khasiat nye....ekekek untuk yg kahwin dan bakal naik pelamin jerr..yg belom jgn duk main sabun udah...:eek:

erawan2005
13-10-2009, 05:58 PM
Vimax - World No 1
Sebab tu ada yang buat tiruan :(scam

notrexdame
13-10-2009, 06:13 PM
alamak..sanggup bukak thread nak promote vimax sendiri ke?

notrexdame
13-10-2009, 06:20 PM
Assalamualaikum.

Kepada semua pembaca dan pengunjung sekelian.

Cuma nak kongsi sikit untuk pengetahuan kita bersama. Bersama2 kita selidik. Bab barang2 tiruan nie jangan main2, lebih2 lagi bahan makanan. Tertelan "intan" ok la juga, berharga!!! tertelan "kaca", sendiri mau ingat!!!..:o

Kat online skrg banyak sangat yang jual Vimax. Pembekal "A" kata Vimax dia tulen, Pembekal "B" kata Vimax dia tulen. Masalahnya "JENAMA" sama, tp packaging, kandungan dan harga dia tak sama.:-?

Aku kompius, ramai juga pelanggan aku yang konfius, asyik tanya je, sebab aku pun makan/jual juga benda alah nie. :-w

Yang aku makan/jual, aku mbik dari pembekal "A", kaler pill dia PERANG. Yang pembekal "B" punya BIRU/PUTIH. Yang nie aku belum pernah makan lagi.

So, pada sapa yang ada info tu..meh la share2. Pada pembekal, pengedar, penjual, pelanggan. Ramai yang nak tahu..mana satu ori, mana satu tiruan, dua2 ori ke atau dua2 tiruan. Kalau ori, mana bukti.. :-?. Jemput kedua2 pihak masuk..



nak tengok melayu dengan melayu gaduh,mai la thread ni

http://www.wangcyber.com/forum/ebay/21336-salesdesire-com-dropshipping-and-reseller-for-ebayer-program-12.html

misi
13-10-2009, 06:23 PM
alamak..sanggup bukak thread nak promote vimax sendiri ke?

uik bukak tread nak bincang barang tiruan & ori pun salah gak keee...:-?
fikir positif...

notrexdame
13-10-2009, 06:25 PM
uik bukak tread nak bincang barang tiruan & ori pun salah gak keee...:-?
fikir positif...

http://www.wangcyber.com/forum/ebay/21336-salesdesire-com-dropshipping-and-reseller-for-ebayer-program-12.html


baca je lah sini.vimax perang n biru putih masing2 ada kelebihan.tak perlu nak burukkan lebih2 :)

notrexdame
13-10-2009, 06:29 PM
uik bukak tread nak bincang barang tiruan & ori pun salah gak keee...:-?
fikir positif...

cek page pertama dah ada link jual vimax? postif ni :eek:

geniusneuro
13-10-2009, 06:41 PM
mintak penjelasan encik notty la...

notrexdame
13-10-2009, 07:03 PM
mintak penjelasan encik notty la...

yes my dear? :">

building
13-10-2009, 07:11 PM
alamak..sanggup bukak thread nak promote vimax sendiri ke?

yg ang jual tu pill perang putih/biru notty? :D

hantamsajala
13-10-2009, 07:14 PM
Yang ni baru Ori...... Klu beli....
Tengok botol bro...

http://img40.imagefra.me/img/img40/2/8/30/mdnor34/f_15lf3h1irqdm_0a077b5.jpg

notrexdame
13-10-2009, 07:44 PM
yg ang jual tu pill perang putih/biru notty? :D

perang di ulangi perang :)

haudli
13-10-2009, 07:47 PM
notty x geng ngan tt ke?kan sama perang.

idmar09
13-10-2009, 07:48 PM
yg kaler biru/putih tu x ori.. effect die
mcm viagra..
yg kaler perang tu bru ok... blh kasi
panjang lebar

eboss
13-10-2009, 07:48 PM
Tak pernha tengok/beli/try so tak tau nak kata apa

notrexdame
13-10-2009, 07:50 PM
Tak pernha tengok/beli/try so tak tau nak kata apa

nanti aku bawak :))

notrexdame
13-10-2009, 07:51 PM
notty x geng ngan tt ke?kan sama perang.

sama je perang :eek:

saje je buat kacau :p

eboss
13-10-2009, 07:53 PM
nanti aku bawak :))

Bila :">:p:">

building
13-10-2009, 07:54 PM
yg kaler biru/putih tu x ori.. effect die
mcm viagra..
yg kaler perang tu bru ok... blh kasi
panjang lebar

wah dah de testimoni ni :p

guna 2 2 pil eh?

notrexdame
13-10-2009, 07:57 PM
wah dah de testimoni ni :p

guna 2 2 pil eh?

biru putih untuk tahan lama seks :)

perang untuk pembesaran dan pemanjangan :)

notrexdame
13-10-2009, 07:58 PM
Bila :">:p:">

bila hang nak buat makan kambing golek :">

hantamsajala
13-10-2009, 08:14 PM
Ada pelanggan suka beli original, ada pelanggan suka beli yg tiruan;
ada penjual suka jual yg ori, ada peniaga suka jual yg tiruan;

Ada pelanggan yang MEMANG nak beli Kasut Crocs Ori, tapi terbeli tiruan;
Original punya RM199 tiruan punya Crocs rm99

Ada juga pelanggan yg nak beli Perfume Original... tapi terbeli yg tiruan...
(klu kes macamni... Sakit ati.. bengkek je.. sbb kena tipu idup-idup)

Ada yg tak suka jeans Levi's Ori....
Ada yg bermati-matian carik jeans Levi's yg Original...

Alah membeli, menang memakai....

Tapi kalau ubat-ubatan... yang telan punya...
Waspadalah beb...

erawan2005
13-10-2009, 09:45 PM
alamak..sanggup bukak thread nak promote vimax sendiri ke?

Sambil2 bagi info pada pengguna..ask..kita jawab..help..kita tolong. :)

Rasanya sesuai dah thread nie.

notrexdame
13-10-2009, 09:55 PM
Sambil2 bagi info pada pengguna..ask..kita jawab..help..kita tolong. :)

Rasanya sesuai dah thread nie.

betul2 :">

erawan2005
13-10-2009, 09:55 PM
notty x geng ngan tt ke?kan sama perang.

kawan tetap kawan, niaga tetap niaga, dalam perang, luar boleh lepak minum bersama. :)

erawan2005
13-10-2009, 10:00 PM
betul2 :">

Secara tak langsung..ko pun boleh jual vimax ngan produk lain kat sini..ko nyer signature lagi besar dari aku nyer.. :)

haudli
13-10-2009, 10:16 PM
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (2 members and 1 guests)
haudli, mdnor34


en mdnor pun ada,ada komen??

mdnor34
13-10-2009, 11:19 PM
Wa..panas nampak...

Thread vimax original ni tgklah sape yg mula2 buka dulu...aku buka january tahun ni..yg lain2 ni baru sgt buka thread..

Kalau nak clarify apa2, silalah email pillsexpert canada. Marketing manager dia : octav@pillsexpert.com

tanyalah apa2 soalan..cthnya sape pembekal rasmi (sole distributor) di malaysia yg dilantik pillsexpert Canada ?

Tentunya jawapan dia Myidaman. Ada surat rasmi lagi. Tapi takleh publish kat sini, nanti org tiru & edit.

Lagi satu, kami ada official website yg diberi pillsexpert canada. http://pillsexpert.com/malaysia

Kat msia takleh create web tu sebab http://pillsexpert.com adalah official website Vimax, based kat Canada.

/malaysia kat hjung tu pihak Canada yg bagi.. Dan semua nama2 pembekal didalamnya confirm original. Kalau nak tau, periksa lah penjual vimax dari mana dia dpt sumber, samada myidaman (dah tentu ori) atau bukan.

Setiap botol vimax sumber dari myidaman, ada hologram tertera myidaman dgn no siri yg rawak & unik. Bermakna satu botol nombornya berbeza dgn botol yg lain.

kalau korang nak tau & confirm samada serial nombor pada hologram tu dari myidaman , silalah PM tanya aku..

lagi satu, kalau ada org yg kata dia import direct (selain myidaman), korang kena clarify dgn octav@pillsexpert.com samada betul dari canada atau tak. Octav akan minta ID order & shipment no utk confirmation.

Kalau sumber dari http://pillsexpert.com/malaysia , korang takyah ragu2 lagi...dah tentu original.

haudli
13-10-2009, 11:23 PM
Wa..panas nampak...


kalau korang nak tau & confirm samada serial nombor pada hologram tu dari myidaman , silalah PM tanya aku..

vimax kalau makan sampai 2,3 tahun akan membesar ngan lebih gemilang ke ???

mdnor34
13-10-2009, 11:28 PM
vimax kalau makan sampai 2,3 tahun akan membesar ngan lebih gemilang ke ???


tanyalah octav@pillsexpert.com

setahu aku, selagi mkn vimax, selagi itulah dia akan besar & pjg...vimax ni ibarat naik bukit, makin lama makin meningkat.
tapi ada had setakat mana erectile tissue kita boleh grow...
tak salah aku purata max smpai 9 bulan...tapi lazimnya pillsexpert kata 6 bulan dah cukup bagus...

hasil tambahan saiz kekal.

haudli
13-10-2009, 11:29 PM
waoooow.kene kumpul duit ni.

zerovirus
13-10-2009, 11:32 PM
warna perang ori nyer ...

beli biar btl2 kkeke ... hamba pun jual ..

zerovirus
13-10-2009, 11:44 PM
kes tiruan dan ori ni kena jelas ... hihi

ramai yang nak tau ...

saper2 lagi leh jelaskan ...

mdnor34
13-10-2009, 11:54 PM
info detail tiruan ori
http://originalvimax.blogspot.com

notrexdame
14-10-2009, 12:10 AM
Wa..panas nampak...

Thread vimax original ni tgklah sape yg mula2 buka dulu...aku buka january tahun ni..yg lain2 ni baru sgt buka thread..

Kalau nak clarify apa2, silalah email pillsexpert canada. Marketing manager dia : octav@pillsexpert.com

tanyalah apa2 soalan..cthnya sape pembekal rasmi (sole distributor) di malaysia yg dilantik pillsexpert Canada ?

Tentunya jawapan dia Myidaman. Ada surat rasmi lagi. Tapi takleh publish kat sini, nanti org tiru & edit.

Lagi satu, kami ada official website yg diberi pillsexpert canada. http://pillsexpert.com/malaysia

Kat msia takleh create web tu sebab http://pillsexpert.com adalah official website Vimax, based kat Canada.

/malaysia kat hjung tu pihak Canada yg bagi.. Dan semua nama2 pembekal didalamnya confirm original. Kalau nak tau, periksa lah penjual vimax dari mana dia dpt sumber, samada myidaman (dah tentu ori) atau bukan.

Setiap botol vimax sumber dari myidaman, ada hologram tertera myidaman dgn no siri yg rawak & unik. Bermakna satu botol nombornya berbeza dgn botol yg lain.

kalau korang nak tau & confirm samada serial nombor pada hologram tu dari myidaman , silalah PM tanya aku..

lagi satu, kalau ada org yg kata dia import direct (selain myidaman), korang kena clarify dgn octav@pillsexpert.com samada betul dari canada atau tak. Octav akan minta ID order & shipment no utk confirmation.

Kalau sumber dari http://pillsexpert.com/malaysia , korang takyah ragu2 lagi...dah tentu original.

habis ada customer saya dulu beli direct dengan pill expert canada,tetapi tiada logo hologram,kira pill expert punya tiruan la? :eek:

adar
14-10-2009, 12:17 AM
habis ada customer saya dulu beli direct dengan pill expert canada,tetapi tiada logo hologram,kira pill expert punya tiruan la? :eek:

ish ko ni naza, pillexpert punya tu pun tiruan tu sbb takde logo myidaman. :eek:

kalo risau sgt pasal ori ke tak, g la saman abgpower.com. kan dia jual vimax biru puteh.

menyalak mcm hanjing dlm tenet buat apa? ke sbb vimax tu bukan trade mark milik pillexpert?

kalo vimax tu mmg trademark pillexpert, rasanya pihak pillexpert atau myidaman selaku pengedar tunggal vimax diMalaysia boleh buat laporan kepada pihak berkuasa mengenai perlanggaran hakcipta/ trade mark.

negara kita ada undang2. ari tu les copaq dah buat laporan kepada pihak berkuasa sbb ada org distribute produk upin ipin secara haram di internet. baju2 upin ipin yg tak ori pun abis kena rampas. sbb apa? Malaysia ada undang2 beb.

so, kpd myidaman, sila buat laporan kepada pihak berkuasa jika betul pillexpert memiliki hakcipta terhadap jenama vimax. anda selaku pengedar tunggal patut amik tindakkan. jgn biarkan jenama tiruan berleluasa. anda ada tanggungjawap sbg ejen tunggal diMalysia untuk selamatkan rakyat Malaysia dr terbeli vimax tiruan.

cepat myidaman, report polis. jgn takut jika anda benar. cepat. cepat. :))

haudli
14-10-2009, 12:22 AM
cepat myidaman, report polis. jgn takut jika anda benar. cepat. cepat. :))

xsangka en adar pun bereaksi kat thread ni..

zerovirus
14-10-2009, 12:23 AM
ish ko ni naza, pillexpert punya tu pun tiruan tu sbb takde logo myidaman. :eek:

kalo risau sgt pasal ori ke tak, g la saman abgpower.com. kan dia jual vimax biru puteh.

menyalak mcm hanjing dlm tenet buat apa? ke sbb vimax tu bukan trade mark milik pillexpert?

kalo vimax tu mmg trademark pillexpert, rasanya pihak pillexpert atau myidaman selaku pengedar tunggal vimax diMalaysia boleh buat laporan kepada pihak berkuasa mengenai perlanggaran hakcipta/ trade mark.

negara kita ada undang2. ari tu les copaq dah buat laporan kepada pihak berkuasa sbb ada org distribute produk upin ipin secara haram di internet. baju2 upin ipin yg tak ori pun abis kena rampas. sbb apa? Malaysia ada undang2 beb.

so, kpd myidaman, sila buat laporan kepada pihak berkuasa jika betul pillexpert memiliki hakcipta terhadap jenama vimax. anda selaku pengedar tunggal patut amik tindakkan. jgn biarkan jenama tiruan berleluasa. anda ada tanggungjawap sbg ejen tunggal diMalysia untuk selamatkan rakyat Malaysia dr terbeli vimax tiruan.

cepat myidaman, report polis. jgn takut jika anda benar. cepat. cepat. :))

pergh panas ... tuan admin bersuara

adar
14-10-2009, 12:26 AM
xsangka en adar pun bereaksi kat thread ni..

saja je bro. ntah apa2 ntah. kalo betul dia benar, g la report kepada pihak berkuasa.

bahaya beb pill yg biru puteh tu sbb tak silap aku ada kandungan steroid. rasanya la. sbb kwn aku mkn vimax yg tak ori tu, demam seminggu.

so myidaman sbg ejen unggal vimax di Malaysia patut amik tindakkan undang2 terhadap vimax tak ori sbb perlanggaran hak cipta.

kalo myidaman ada rasa tanggungjawap la sbg ejen tunggal. harap2 tindakkan undang2 dpt diambil. benda ni dah lama. myidaman dah lama tahu pasal ni. depa tahu vimax tak ori ada dadah tp depa masih biarkan. takde kesedaran sivil langsung. patutnya sbg ejen tunggal yg dilantek pillexpert, mrk amik tindakkan undang2. bukan hanya bising dlm tenet je. jgn jd seperti anjing yg menyalak bukit, bukit tak runtuh, tekak sakit. hehe... peace.

haudli
14-10-2009, 12:29 AM
saja je bro. ntah apa2 ntah. kalo betul dia benar, g la report kepada pihak berkuasa.

.

xpun sale myidaman masih kukuh,sebab tu diam jek.

haudli
14-10-2009, 12:30 AM
KENYATAAN SUPPLIER VIMAX(pil biru putih)
Baru – baru ini terdapat banyak persoalan yang timbul mengenai produk vimax. Terdapat beberapa penjual – penjual yang mendakwa bahawa vimax yang dijual mereka adalah yang asli manakala vimax yang kami bekalkan adalah tiruan. Serta kononnya mereka mendapat lesen khas dari pillsexpert untuk menjadi pengedar tunggal vimax di Malaysia.

Ramai yang mempercayai dakwaan ini dan mula mempersoalkan vimax yang kami bekalkan ini.


Tetapi bagaimanakah sekiranya saya memberitahu kepada anda bahawa Vimax ini BUKANNYA dikeluarkan oleh Pillsexpert? Anda pasti terkejut dan tidak kurang juga yang tidak mempercayai kenyataan ini. Saya perkenalkan kepada anda konsep Contract Manufacturing.

Vimax ini dihasilkan di sebuah kilang di Canada dan ianya tiada kena mengena langsung dengan pillsexpert. Kilang ini bukan sahaja mengeluarkan vimax malah beberapa lagi ubat – ubat berasaskan herba yang membawa pelbagai jenis brand yang terkemuka diseluruh dunia.

Sekiranya anda kurang faham, biar saya ceritakan mengenai kilang saya sendiri. Salah satu produk yang kami keluarkan ialah minyak urut untuk pembesaran dan selain dari menjualkannya dengan brand kami sendiri, terdapat beberapa syarikat yang membeli minyak ini secara pukal dan menggunakan brand mereka sendiri.

Perkara seperti inilah yang dilakukan oleh pillsexpert.

Melalui hubungan yang kami ada di Canada, kami berjaya mewujudkan hubungan yang baik dengan pengeluar sebenar vimax ini dan mereka telah mula membekalkan kepada syarikat kami semenjak tahun 2002.

Anda mungkin bertanya sekiranya kami mendapat ubat tersebut secara pukal dari pengeluar asalnya, mengapakah botol vimax kami masih juga tercatat pillsexpert?

Apabila kami mula mendapat bekalan pada tahun 2002 dahulu, kami kekurangan modal untuk membeli secara pukal untuk menggunakan brand kami sendiri, tambahan pula kos untuk mempromosikan suatu produk baru pada ketika itu adalah diluar jangkauan kami yang baru sahaja bermula.

Oleh itu, apa yang kami fikirkan terbaik pada ketika itu ialah mendapatkan produk yang sama seperti yang kilang tersebut bekalkan kepada pillsexpert. Atas sebab itulah kami mula menjual vimax pada pertengahan 2002 yang lalu.

Bagaimana pula dengan warna kapsul yang berbeza diantara vimax kami dan penjual – penjual lain? Vimax yang kami jual ini adalah warna asal Vimax ketika ianya mula diperkenalkan dahulu. Apabila pillsexpert menukarkan warna dan komposisi kapsul mereka, apa yang sebenarnya mereka lakukan ialah menukarkan produk Vimax yang asal dengan produk lain yang juga dikeluarkan oleh kilang pengeluar tersebut.

Syarikat kami juga dahulu pernah cuba untuk menjual Vimax yang baru ini tetapi terpaksa berhenti menjualnya selepas mencuba selama 6 bulan kerana kekurangan respon dari pelanggan akibat dari harganya yang terlalu tinggi.

Kami fikirkan bahawa adalah menjadi satu kerugian jangka panjang untuk terus menjual Vimax yang baru ini atas respon yang amat lembab dari pelanggan. Oleh itu, sekali lagi kami telah membuat perjanjian dengan kilang pengeluarnya untuk terus membekalkan kepada kami vimax yang asal dengan botol seperti yang asal dahulu.

Sebenarnya, sebab utama kami diserang oleh peniaga – peniaga ini adalah kerana mereka menghadapi kesukaran untuk menjual produk Vimax Baru mereka yang jauh terlalu mahal – Masalah yang sama kami hadapi apabila kami cuba menjual Vimax Baru beberapa tahun yang lalu.

Setelah mencuba selama 6 bulan dan gagal mendapat sambutan, kami akhirnya kembali mendapatkan Vimax asal dan terus membekalkannya hingga sekarang.

Segala tohmahan dari peniaga – peniaga Vimax Baru ini hanya berdasarkan satu sebab sahaja – iaitu mereka gagal mendapat sambutan pelanggan, sepatutnya seorang peniaga yang beretika mereka akan mencari jalan bagaimana untuk meningkatkan keuntungan dan mengatur strategi bukannya dengan memburuk – burukkan peniaga yang lain.

Sikap mereka jelas menunjukkan betapa rendahnya martabat mereka dan betapa tidak yakinnya mereka akan produk mereka sendiri hinggakan terpaksa memburuk – burukkan produk syarikat lain.

Diharapkan bahawa penerangan ini dapat menjelaskan perkara yang sebenarnya dan diharap agar pengguna semua berhati – hati dengan segala tidu daya peniaga – peniaga baru yang tidak beretika ini.

Akhir sekali, ada peniaga yang mengatakan bahawa mereka adalah satu – satunya wakil sah pillsexpert di Malaysia. Itu adalah satu penipuan yang amat nyata. Mengapa? Saya tidak suka membuka aib orang tetapi jawapannya mudah dan anda sendiri boleh mencarinya

PIHAK KAMI JUGA TELAH MENGIKLANKAN VIMAX DI AKHBAR SINAR HARIAN DAN SIASAH TANPA MASALAH DAH LEBIH 3 BULAN

zerovirus
14-10-2009, 12:30 AM
saja je bro. ntah apa2 ntah. kalo betul dia benar, g la report kepada pihak berkuasa.

bahaya beb pill yg biru puteh tu sbb tak silap aku ada kandungan steroid. rasanya la. sbb kwn aku mkn vimax yg tak ori tu, demam seminggu.

so myidaman sbg ejen unggal vimax di Malaysia patut amik tindakkan undang2 terhadap vimax tak ori sbb perlanggaran hak cipta.

kalo myidaman ada rasa tanggungjawap la sbg ejen tunggal. harap2 tindakkan undang2 dpt diambil. benda ni dah lama. myidaman dah lama tahu pasal ni. depa tahu vimax tak ori ada dadah tp depa masih biarkan. takde kesedaran sivil langsung. patutnya sbg ejen tunggal yg dilantek pillexpert, mrk amik tindakkan undang2. bukan hanya bising dlm tenet je. jgn jd seperti anjing yg menyalak bukit, bukit tak runtuh, tekak sakit. hehe... peace.

ana sokong ... kalau tak amik tindakan ... benda ni akan mengelirukan penguna ... sekaligus pelbagai kesan akan diterima oleh penguna tu sendiri ...

kalau benar myidaman tu pengedar tunggal malaysia ...

mdnor34
14-10-2009, 12:30 AM
la hai...kan saya dah bgtau....sini saya highlite lg skali...
Myidaman tu importer tunggal yg sah kat msia...jadi dia lah yg letak hologram tu, bukannya canada..sebab nak menandakan botol vimax tu myidaman yg import....

Jadi kalau org yg gi canada beli, tentunya takde hologram myidaman...hologram tu cuma identiti sole distributor di malaysia (Myidaman) yg dilantik pillsexpert canada.

Info ori/tiruan : http://originalvimax.blogspot.com
INGAT : TINDAKBALAS KAPSUL BIRU PUTIH (DARI CHINA/ASIA VERSON/REPACK)JAUH BERBEZA DGN ORIGINAL (Brown).TIRUAN LANGSUNG TIDAK DPT TAMBAH SAIZ ZKR & SPERM/AIR. TIRUAN ADA STEROID. Tak pecaya boleh bawa sample gi test kat lab.
Aku kenal ramai customer yg penah mkn biru putih smpai berbulan takde kesan. Tapi bila makan original, 3 minggu ada result.

mrfs1978
14-10-2009, 12:33 AM
Wa..panas nampak...

Thread vimax original ni tgklah sape yg mula2 buka dulu...aku buka january tahun ni..yg lain2 ni baru sgt buka thread..

Kalau nak clarify apa2, silalah email pillsexpert canada. Marketing manager dia : octav@pillsexpert.com

tanyalah apa2 soalan..cthnya sape pembekal rasmi (sole distributor) di malaysia yg dilantik pillsexpert Canada ?

Tentunya jawapan dia Myidaman. Ada surat rasmi lagi. Tapi takleh publish kat sini, nanti org tiru & edit.

Lagi satu, kami ada official website yg diberi pillsexpert canada. http://pillsexpert.com/malaysia

Kat msia takleh create web tu sebab http://pillsexpert.com adalah official website Vimax, based kat Canada.

/malaysia kat hjung tu pihak Canada yg bagi.. Dan semua nama2 pembekal didalamnya confirm original. Kalau nak tau, periksa lah penjual vimax dari mana dia dpt sumber, samada myidaman (dah tentu ori) atau bukan.

Setiap botol vimax sumber dari myidaman, ada hologram tertera myidaman dgn no siri yg rawak & unik. Bermakna satu botol nombornya berbeza dgn botol yg lain.

kalau korang nak tau & confirm samada serial nombor pada hologram tu dari myidaman , silalah PM tanya aku..

lagi satu, kalau ada org yg kata dia import direct (selain myidaman), korang kena clarify dgn octav@pillsexpert.com samada betul dari canada atau tak. Octav akan minta ID order & shipment no utk confirmation.

Kalau sumber dari http://pillsexpert.com/malaysia , korang takyah ragu2 lagi...dah tentu original.

saya penah alami kes mcm hang gak.....dulu aku penah jadi sole distributor kat masia utk satu produk nie (barang elektrikal).....jadi mana2 agen lain dlm masia hanya boleh melalui company aku jer.....tp last2 aku dpt tau produk yg sama aku amik dari dari original manufacturer utk market kat masia ada org lain pun supply gak.....memang manufacturer bg hak milik pada company aku.....tp agen2 lain nie ada yg dpt dari sumber sole distributor di luar masia.....contoh dari thailand, indonesia, hong kong dan lain-lain.....bila check n mengadu pada manufacturer kat UK diaorg tak leh buat apa2 kalau ada agen2 dlm masia amik dari negara lain yg dah dilantik jadi sole distributor untuk company tu.....sbb tu benda2 yg hot boleh agen2 lain supply gak dlm masia....akhirnya aku surrender balik sbb rasa mcm kena tipu pun ada.....bila aku nak report dan buat bawah hal nie ke tengah pihak manufacturer bantah....dia ckp kalau aku buat report apa2 pasal hal nie aku leh kena terminate anytime sebagai sole distributor.....ini masalahnya bila kita dilantik sbg sole distributor.....dari segi legal kena betul2 jelas.....kalau tak naya ooooooo......nie pandangan aku......

notrexdame
14-10-2009, 12:36 AM
la hai...kan saya dah bgtau....sini saya highlite lg skali...
Myidaman tu importer tunggal yg sah kat msia...jadi dia lah yg letak hologram tu, bukannya canada..sebab nak menandakan botol vimax tu myidaman yg import....

Jadi kalau org yg gi canada beli, tentunya takde hologram myidaman...hologram tu cuma identiti sole distributor di malaysia (Myidaman) yg dilantik pillsexpert canada.


Wa..panas nampak...

Thread vimax original ni tgklah sape yg mula2 buka dulu...aku buka january tahun ni..yg lain2 ni baru sgt buka thread..

Kalau nak clarify apa2, silalah email pillsexpert canada. Marketing manager dia : octav@pillsexpert.com

tanyalah apa2 soalan..cthnya sape pembekal rasmi (sole distributor) di malaysia yg dilantik pillsexpert Canada ?

Tentunya jawapan dia Myidaman. Ada surat rasmi lagi. Tapi takleh publish kat sini, nanti org tiru & edit.

Lagi satu, kami ada official website yg diberi pillsexpert canada. http://pillsexpert.com/malaysia

Kat msia takleh create web tu sebab http://pillsexpert.com adalah official website Vimax, based kat Canada.

/malaysia kat hjung tu pihak Canada yg bagi.. Dan semua nama2 pembekal didalamnya confirm original. Kalau nak tau, periksa lah penjual vimax dari mana dia dpt sumber, samada myidaman (dah tentu ori) atau bukan.

Setiap botol vimax sumber dari myidaman, ada hologram tertera myidaman dgn no siri yg rawak & unik. Bermakna satu botol nombornya berbeza dgn botol yg lain.

kalau korang nak tau & confirm samada serial nombor pada hologram tu dari myidaman , silalah PM tanya aku..

lagi satu, kalau ada org yg kata dia import direct (selain myidaman), korang kena clarify dgn octav@pillsexpert.com samada betul dari canada atau tak. Octav akan minta ID order & shipment no utk confirmation.

Kalau sumber dari http://pillsexpert.com/malaysia , korang takyah ragu2 lagi...dah tentu original.

bukan masalah baru bukak atau tidak,ada orang lain bukak dulu thread vimax dari bro.jangan salah anggap

jangan risau.disini semua jual kaler perang.kalau nak tentang penjual yang jual biru putih,rasanya baik pergi forum lain yang ada jual biru putih.


semua penjual vimax di CG menjual kapsul perang.sekian terima kasih.

mdnor34
14-10-2009, 12:38 AM
Bukan senang nak perangi cetak rompak/tiruan....

tgk sajelah pelbagai brg cetak rompak di msia....
emas, pakaian, CD, etc....

zerovirus
14-10-2009, 12:40 AM
bukan masalah baru bukak atau tidak,ada orang lain bukak dulu thread vimax dari bro.jangan salah anggap

jangan risau.disini semua jual kaler perang.kalau nak tentang penjual yang jual biru putih,rasanya baik pergi forum lain yang ada jual biru putih.


semua penjual vimax di CG menjual kapsul perang.sekian terima kasih.

btl2 ulang sekali lagi ... kaler perang

sekali lagi kaler perang

mdnor34
14-10-2009, 12:40 AM
bukan masalah baru bukak atau tidak,ada orang lain bukak dulu thread vimax dari bro.jangan salah anggap

jangan risau.disini semua jual kaler perang.kalau nak tentang penjual yang jual biru putih,rasanya baik pergi forum lain yang ada jual biru putih.


semua penjual vimax di CG menjual kapsul perang.sekian terima kasih.



Sebelum january ada bebrapa org buka thread Biru putih (RM150)....yg aku ckp ni Vimax original warna brown...cuba baca balik...aku ckp vimax original...boleh klik & tgk tarikh sape yg mula2 buka...

mmg bukan ini isunya...tapi original....tp cuba search thread vimax, takde sape yg jual tiruan skrang....kalau tahun2 lepas mmg ada...tapi diorg berkubur disebabkan thread vimax original..

haudli
14-10-2009, 12:41 AM
saya penah alami kes mcm hang gak.....dulu aku penah jadi sole distributor kat masia utk satu produk nie (barang elektrikal).....jadi mana2 agen lain dlm masia hanya boleh melalui company aku jer.....tp last2 aku dpt tau produk yg sama aku amik dari dari original manufacturer utk market kat masia ada org lain pun supply gak.....memang manufacturer bg hak milik pada company aku.....tp agen2 lain nie ada yg dpt dari sumber sole distributor di luar masia.....contoh dari thailand, indonesia, hong kong dan lain-lain.....bila check n mengadu pada manufacturer kat UK diaorg tak leh buat apa2 kalau ada agen2 dlm masia amik dari negara lain yg dah dilantik jadi sole distributor untuk company tu.....sbb tu benda2 yg hot boleh agen2 lain supply gak dlm masia....akhirnya aku surrender balik sbb rasa mcm kena tipu pun ada.....bila aku nak report dan buat bawah hal nie ke tengah pihak manufacturer bantah....dia ckp kalau aku buat report apa2 pasal hal nie aku leh kena terminate anytime sebagai sole distributor.....ini masalahnya bila kita dilantik sbg sole distributor.....dari segi legal kena betul2 jelas.....kalau tak naya ooooooo......nie pandangan aku......

sama la kes ni ngan vimax ye...byk yg menjual tapi dari sumber yg berlainan..kekadang customer confuse pasal label kat botol tu..lain pembekal lain labelnye..

haudli
14-10-2009, 12:43 AM
sama la kes ni ngan vimax ye...byk yg menjual tapi dari sumber yg berlainan..kekadang customer confuse pasal label kat botol tu..lain pembekal lain labelnye..

hakikatnya sama ori dan kandungan.

mdnor34
14-10-2009, 12:46 AM
sama la kes ni ngan vimax ye...byk yg menjual tapi dari sumber yg berlainan..kekadang customer confuse pasal label kat botol tu..lain pembekal lain labelnye..

Apa yg susah, kalau customer nak tau vimax original sape yg bekal di msia, tanyalah dgn pillsexpert canada...
website diorg kan ada...http://pillsexpert.com
atau email kat marketing manager octav@pillsexpert.com

MOD jr.
14-10-2009, 01:19 AM
bak mai 2-3 bijik meh nak try :D

haudli
14-10-2009, 01:21 AM
bak mai 2-3 bijik meh nak try :D

kalau dapat,bg saya try sebijik

mdnor34
14-10-2009, 01:45 AM
thread ttg kenali info tiruan/ori jadi tak salah bg link yg berkaitan...

org lain pun ada letak link website kat signature dia...

notrexdame
14-10-2009, 01:49 AM
thread ttg kenali info tiruan/ori jadi tak salah bg link yg berkaitan...

org lain pun ada letak link website kat signature dia...

signature tiada masalah.sebab itu dikenakan bayaran untuk letak link bawah signature :D

adar
14-10-2009, 01:50 AM
thread ttg kenali info tiruan/ori jadi tak salah bg link yg berkaitan...

org lain pun ada letak link website kat signature dia...

jgn spam sgt link dlm thread ni. last warning. kalo tak aku akan move ke thread jual barang. nak bubuh link, sila bubuh link vimax.my kat post pertama. bukannya spam link blogspot. sekian terima kaseh.

building
14-10-2009, 01:54 AM
jgn spam sgt link dlm thread ni. last warning. kalo tak aku akan move ke thread jual barang. nak bubuh link, sila bubuh link vimax.my kat post pertama. bukannya spam link blogspot. sekian terima kaseh.

besa arr... citer best2 kena da iklan, adar.

baru arr tak klimaks cepat :eek::eek:

mdnor34
14-10-2009, 02:01 AM
ok, lupakan..anyway kalau nak tau detail ori/tiruan mcm admin kata tgk post pertama aku..kat situ ada detail...

bg info link detail supaya org lebih faham dikira spam...taktahu pulak.....aku jarang masuk chat tapi section jual brg selalulah..

notrexdame
14-10-2009, 02:07 AM
ok, lupakan..anyway kalau nak tau detail ori/tiruan mcm admin kata tgk post pertama aku..kat situ ada detail...

bg info link detail supaya org lebih faham dikira spam...taktahu pulak.....aku jarang masuk chat tapi section jual brg selalulah..

better bro paste je detail kat sini :)

mdnor34
14-10-2009, 02:21 AM
http://img39.imagefra.me/img/img39/2/10/13/mdnor34/f_u9iu035ybovm_9dcaa13.jpg (http://imagefra.me/)

mdnor34
14-10-2009, 02:28 AM
Ciri Holografik

Untuk memastikan ketulenan dan integriti produk, setiap botol Vimax yang diimport dari Canada oleh Myidaman Enterprise (pengimport sah) telah dipertingkatkan ciri ketulenan dengan pelekat holografik. Perhatikan gambar di bawah:

http://img40.imagefra.me/img/img40/2/8/30/mdnor34/f_15lf3h1irqdm_0a077b5.jpg (http://imagefra.me/)

Setiap unit Vimax akan dilekatkan dengan pelekat holografik yang mempunyai nombor sekuriti (nombor rawak - 6 digit). Oleh itu, setiap unit Vimax yang dipasarkan adalah bersifat unik .

Lot no terkini ialah:

LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)



Jaminan Kami, Kebahagian Anda


Kami di Myidaman Enterprise menawarkan Jaminan 300% Wang Anda Dikembalikan sekiranya anda mendapati Vimax yang diedarkan oleh pihak kami ada TIRUAN .

mdnor34
14-10-2009, 02:32 AM
Sila ambil perhatian , kami menerima banyak pertanyaan mengenai penjual penjual Vimax yang mengaku menjual Vimax yang Original dan adalah pengedar Myidaman , disini kami ingin memaklumkan kepada kesemua pelanggan-pelanggan bahawa kesemua produk-produk Vimax edaran Myidaman mempunyai pelekat hologram yang berkualiti tinggi.

Ciri-ciri pelekat Hologram Myidaman
1) Dikilangkan di kilang yang mendapat pengiktirafan kerajaan Malaysia
2)Mempunyai no siri yang unik
3) No siri yang dicetak secara rawak
4) Ciri-ciri keselamatan yang unik dan boleh dikenal pasti sama ada ia adalah pelekat asli ataupun tiruan
5)Setiap unit Vimax yang dibekalkan kepada pengedar akan mempunyai pelekat hologram
6)Mempunyai rekod pengedaran pengedar (Setiap pengedar akan di pantau penjualannya)
7)Mempunyai data base no siri
8)Tidak mudah tanggal
9)Meninggalkan kesan jika dikoyak

Sekiranya pelanggan-pelanggan meragui kesahihan Vimax yang dibeli oleh pihak tuan ,
sila e mailkan
1)no siri Vimax tuan
2) nama penjual
3)web penjual
4)no talipon penjual

Ke sales@myidaman.com

Kami juga berharap agar tuan tidak terpedaya dengan alasan-alasan yang dibuat oleh pengedar Vimax yang tidak sah seperti

1) Myidaman tak sempat nak lekat label sebab terlalu banyak
2)Myidaman terlepas pandang
3)Mempercepatkan proses pengedaran
4)Myidaman kehabisan pelekat hologram
5)Hologram tertanggal

Akhir kata ,walau apapun alasan penjual tersebut , sila pastikan Pelekat Hologram Myidaman berserta No Siri ada pada setiap produk yang hendak dibeli.

Jangan menjadi mangsa penipuan produk.

notrexdame
14-10-2009, 02:59 AM
http://i763.photobucket.com/albums/xx277/untuklelaki/dsc00257.jpg


nah bantuan lagi,pastikan ada no siri.baru original.

vedder9
14-10-2009, 09:03 AM
No. siri tu mesti berbeza setiap botol or berkemungkinan sama pun ada..??

erawan2005
14-10-2009, 09:35 AM
http://www.wangcyber.com/forum/ebay/21336-salesdesire-com-dropshipping-and-reseller-for-ebayer-program-12.html


baca je lah sini.vimax perang n biru putih masing2 ada kelebihan.tak perlu nak burukkan lebih2 :)

Hmm..bagus juga ko paste link wangcyber kat sini..bukan semua org tahu wangcyber..pasni sesapa yang tak pernah masuk wangcyber..singgah2 la yer. :)

eizzbizz
14-10-2009, 09:44 AM
yg kaler biru/putih tu x ori.. effect die
mcm viagra..
yg kaler perang tu bru ok... blh kasi
panjang lebar
waahhh !! panjang + lebar = aku nak jugak la .. mana boleh beli nih ... ?? rega berapa ..?? saiz negro boleh ke .. ?? hehehe:D

erawan2005
14-10-2009, 09:50 AM
Dah byk org jual, cuma pastikan dapat yg kaler brown dan ada pelekat hologram 3 demensi myidaman. :)

eizzbizz
14-10-2009, 09:50 AM
mak aaii rega sebotol 30 cap. = RM 3++ .. ada sesapa boleh offer DISCOUNT % ??? hehehe

mdnor34
14-10-2009, 10:01 AM
No. siri tu mesti berbeza setiap botol or berkemungkinan sama pun ada..??

Ada 2 no siri pada setiap botol vimax...

1) No batch daripada pillsexpert canada. Semua botol pun ada no yg sama. perubahan biasanya berlaku lambat, mungkin beberapa bulan ataupun lebih lagi.
Lot no terkini ialah: LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)


2) No siri pada hologram myidaman. No ini adalah unik. maksudnya setiap botol tidak sama nombornya. Ia telah direkodkan pada database sistem myidaman office di penang. Myidaman telah belanjakan 10 ribu utk sistem ini. Supaya semua stok dari myidaman boleh dipantau utk elakkan cetak rompak.

notrexdame
14-10-2009, 10:07 AM
No. siri tu mesti berbeza setiap botol or berkemungkinan sama pun ada..??

no siri berbeza.kalau asyik no siri yang sama,memang sah tak update stok baru.stok lama berhabuk tu :eek:

hantamsajala
14-10-2009, 11:03 AM
Vimax Biru Putih... RM150
Vimax Perang RM329

Pengedar Biru Putih kata dia yang original.. beli dari kilang yang sama...

Kilang hanya buat MOQ - Min order quantity... 1000 botol pada pillsexpert.com
Jadi pillsexpert.com agih-agihkan stok pada myidaman.com dan distributor lain.

Jadi kalau Pengimport biru-putih ambil dari kilang yang sama... Mesti mereka ada 1000 botol dalam tangan mereka....
Dan mereka juga boleh order Vimax Patch, Vimax Volume....

Cuba snap sikit gambar STOK anda yang ada... tak perlu banyak 500 botol cukup... Saya nak tengok gambar...
Kalau Pengimport biru-putih ambil dari kilang yang sama...
Cubalah jual Vimax Volume RM150 dan VImax patch RM150...

Tolong la bawa masuk Vimax Patch... (Tak kan kilang tak bagi sample 10 kotak)
Saya nak beli VImax PAtch... sebab mudah diguna...

So kepada rakan niaga biru putih... silalah jual Vimax Patch RM150 pada saya ...

vedder9
14-10-2009, 11:24 AM
Vimax Patch tu camna lak..? :)

abgzan303
14-10-2009, 11:56 AM
dah ada testimoni ke ? Kalau ada bagitau kat sini ye...

adamma
14-10-2009, 12:02 PM
btl2 ulang sekali lagi ... kaler perang

sekali lagi kaler perang

btul tu....:D

hantamsajala
14-10-2009, 12:12 PM
btul tu....:D

Tak kiralaa perang ke apa ke.. janji ORI...

Beli yang Pillsexpert.com punya...
Kalau tak beli dari myidaman.com pun takpe...

Janji Vimax tu datang dari Pillsexpert.com

Bukan yang beli kat ebay.com
Sebab banyak FAKE...

Dapatkan VImax ori yg warna perang... dari mana-mana penjual pun...

Pastikan mereka tunjuk bukti yg mereka ambil/beli dari Pillsexpert.com

Contoh; Pillsexpert.com akan pos guna parcel... pada parcel ada tertera address Pillsexpert.com

cth:
http://www.pillsreview.com/wp-content/themes/pillsreview/images/vimax-pills-review-2.jpg

mdnor34
14-10-2009, 01:08 PM
Vimax Patch tu camna lak..? :)

type je vimax patch kat google...bolh buka official website dia...
aku pun jual gak..harga sama...tp org islam nak mandi wajib payah sikit...sebab 3 hari takleh buka satu patch....kena air mandi biasa takpe, tpi nak mandi wajib air tak mengalir.

melainkan kita plan lepas salin patch, baru mandi wajib....
sekotak ada 10 patch, satu patch pkai 3 hari..

lagi cepat bertindak dari kapsul sebab herba pada patch tu terus masuk dalam bdn tanpa perlu diproses bdn...

boleh pakai patch kat mana2 anggota badan..takde hal...

mdnor34
14-10-2009, 01:13 PM
dah ada testimoni ke ? Kalau ada bagitau kat sini ye...

testomoni mulut cukup byk...aku dah jual hampir setahun original...tapi ramai tak mau bg testimoni bergambar walaupun muka sahaja...walaupun kita offer 50% less tapi diorg taknak muka masuk dl official website vimax malaysia yg aku dah bagi dlm komen semalam. nak bagi lagi skali kang admin tak bagi pulak...

mdnor34
14-10-2009, 01:18 PM
-------------

hantamsajala
14-10-2009, 01:57 PM
type je vimax patch kat google...bolh buka official website dia...
aku pun jual gak..harga sama...tp org islam nak mandi wajib payah sikit...sebab 3 hari takleh buka satu patch....kena air mandi biasa takpe, tpi nak mandi wajib air tak mengalir.

melainkan kita plan lepas salin patch, baru mandi wajib....
sekotak ada 10 patch, satu patch pkai 3 hari..

lagi cepat bertindak dari kapsul sebab herba pada patch tu terus masuk dalam bdn tanpa perlu diproses bdn...

boleh pakai patch kat mana2 anggota badan..takde hal...


MdNor...

Sahaja aku... mandi... wajib... kerana...

:))

hahahaha

eLLYaNa
14-10-2009, 02:01 PM
apa fungsi vimax ni?

notrexdame
14-10-2009, 02:14 PM
dah jadi tempat menjual beli plak kat sini.tak lama la thread ni

pecot85
14-10-2009, 02:26 PM
vimax ade kelulusan dari KKM ke:-?

mdnor34
14-10-2009, 02:32 PM
apa fungsi vimax ni?

type je kat google vimax...anda akan tau....topik ni bekaitan dgn ori & tiruan je....

eLLYaNa
14-10-2009, 05:33 PM
type je kat google vimax...anda akan tau....topik ni bekaitan dgn ori & tiruan je....

sbenanya td aku nak tanya amende vimax neyh?

berkaitan ori & tiruan je ke? apesal mcm thread pomot brg je td:p

vedder9
14-10-2009, 05:41 PM
sbenanya td aku nak tanya amende vimax neyh?

berkaitan ori & tiruan je ke? apesal mcm thread pomot brg je td:p

Amboi Cik Ellyana :D

erawan2005
19-10-2009, 02:27 AM
Assalamualaikum.

Kepada semua pembaca dan pengunjung sekelian.

Cuma nak kongsi sikit untuk pengetahuan kita bersama. Bersama2 kita selidik. Bab barang2 tiruan nie jangan main2, lebih2 lagi bahan makanan. Tertelan "intan" ok la juga, berharga!!! tertelan "kaca", sendiri mau ingat!!!..:o

Kat online skrg banyak sangat yang jual Vimax. Pembekal "A" kata Vimax dia tulen, Pembekal "B" kata Vimax dia tulen. Masalahnya "JENAMA" sama, tp packaging, kandungan dan harga dia tak sama.:-?

Aku kompius, ramai juga pelanggan aku yang konfius, asyik tanya je, sebab aku pun makan/jual juga benda alah nie. :-w

Yang aku makan/jual, aku mbik dari pembekal "A", kaler pill dia PERANG. Yang pembekal "B" punya BIRU/PUTIH. Yang nie aku belum pernah makan lagi.

So, pada sapa yang ada info tu..meh la share2. Pada pembekal, pengedar, penjual, pelanggan. Ramai yang nak tahu..mana satu ori, mana satu tiruan, dua2 ori ke atau dua2 tiruan. Kalau ori, mana bukti.. :-?. Jemput kedua2 pihak masuk..

Kenape plak thread nie pindah ke sini..:-? Rasanya aku masuk kat sec Ask/Help..dah jadi thread jual barang la plak. :mad:

haudli
19-10-2009, 03:32 AM
admin nampak cam lebih kepada intro seller nye thread kot tt???

erawan2005
19-10-2009, 07:45 AM
admin nampak cam lebih kepada intro seller nye thread kot tt???

Admin nampak..ko ada nampak tak? :-? Ko tgk la 1st page..aduh..x pro langsung. :mad:

erawan2005
19-10-2009, 02:46 PM
http://www.youtube.com/watch?v=oCAUp4XVRtA

erawan2005
19-10-2009, 02:53 PM
Payah nyer nak kopek seal vimax ori yer...hehehe..

erawan2005
19-10-2009, 03:33 PM
Vimax juga best jual..

erawan2005
19-10-2009, 04:55 PM
Up skit sblm balik...

erawan2005
19-10-2009, 09:03 PM
Bump utk kawan mlm nie..up..up..on da way..

erawan2005
20-10-2009, 07:57 AM
Bump sampai lebam dipagi selasa..

hantamsajala
20-10-2009, 08:46 AM
yang aku pasti yang biru putih ciplak buatan chaina.. ada pakai bahan testolic rasa aku.. ada orang pernah jual dgn aku pil vimax ni dalam bola kecik plak tue.. lagi ler banyak plak version nya ciplak ni.. so jadilah agent aku jual VIGRX PLUS hahahhahaa.. takda ciplak.. yang pastinya ori..

VigrX Plus or Vimax...?
Kalau aku ... aku tak kesah... dua-dua aku akan try beli, pakai sendirik, then JUAL...

Janji Ori...

Aku tak suka JUAL barang TIPU... @ TIRUAN...

erawan2005
20-10-2009, 09:11 AM
kain baju boleh pakai tiruan..makan jangan sama sekali mbik yg tiruan.

matdz
20-10-2009, 05:33 PM
kain baju boleh pakai tiruan..makan jangan sama sekali mbik yg tiruan.

Aku sokong..:)cgrock

erawan2005
21-10-2009, 09:30 AM
Bump topic di pagi rabu..pi dok first page..

zanuddin
21-10-2009, 08:56 PM
bump dimalam khamis

harley
21-10-2009, 09:54 PM
alamak..sanggup bukak thread nak promote vimax sendiri ke?

huhu, aku rasa mcm tu jgk,

lepas tu aku baru perasan kat siggy dia :eek::eek:

tanye ori ke tidak, habis yg di jual tu ori ke tidak.. :eek::eek::eek::)):))

mdnor34
21-10-2009, 11:50 PM
1- Dptkan hanya vimax daripada pembekal sah di Malaysia, Myidaman di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my. Silalah tanya pillsexpert Canada siapa pembekal sah di Malaysia. pasti jawapannya Myidaman. Email Canada (marketing manager) : octav@pillsexpert.com

2- Dptkan hanya vimax yg mempunyai hologram Myidaman utk elak tertipu.

3- Setiap Botol Vimax mempunyai no siri berbeza2 pada hologram Myidaman sebagai identiti untuk elakkan penipuan.

4- Boleh periksa no siri pada hologram, rujuk kpd sales@myidaman.com utk kepastian no siri tersebut adalah benar. Jika anda membeli daripada pengedar sah di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my pastinya anda akan mendapat Vimax original yang sah.
Nama saya juga ada dlm senarai tersebut.

5 - Selain no siri hologram Myidaman yg unik & rawak, ada lagi satu no siri daripada Canada. Tetapi semua botol mempunyai no siri yang sama. Lot no terkini ialah: LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)

mdnor34
22-10-2009, 09:51 AM
1- Dptkan hanya vimax daripada pembekal sah di Malaysia, Myidaman di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my. Silalah tanya pillsexpert Canada siapa pembekal sah di Malaysia. pasti jawapannya Myidaman. Email Canada (marketing manager) : octav@pillsexpert.com

2- Dptkan hanya vimax yg mempunyai hologram Myidaman utk elak tertipu.

3- Setiap Botol Vimax mempunyai no siri berbeza2 pada hologram Myidaman sebagai identiti untuk elakkan penipuan.

4- Boleh periksa no siri pada hologram, rujuk kpd sales@myidaman.com utk kepastian no siri tersebut adalah benar. Jika anda membeli daripada pengedar sah di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my pastinya anda akan mendapat Vimax original yang sah.
Nama saya juga ada dlm senarai tersebut.

5 - Selain no siri hologram Myidaman yg unik & rawak, ada lagi satu no siri daripada Canada. Tetapi semua botol mempunyai no siri yang sama. Lot no terkini ialah: LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)

Myidaman
22-10-2009, 04:55 PM
1- Dptkan hanya vimax daripada pembekal sah di Malaysia, Myidaman di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my. Silalah tanya pillsexpert Canada siapa pembekal sah di Malaysia. pasti jawapannya Myidaman. Email Canada (marketing manager) : octav@pillsexpert.com

2- Dptkan hanya vimax yg mempunyai hologram Myidaman utk elak tertipu.

3- Setiap Botol Vimax mempunyai no siri berbeza2 pada hologram Myidaman sebagai identiti untuk elakkan penipuan.

4- Boleh periksa no siri pada hologram, rujuk kpd sales@myidaman.com utk kepastian no siri tersebut adalah benar. Jika anda membeli daripada pengedar sah di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my pastinya anda akan mendapat Vimax original yang sah.
Nama saya juga ada dlm senarai tersebut.

5 - Selain no siri hologram Myidaman yg unik & rawak, ada lagi satu no siri daripada Canada. Tetapi semua botol mempunyai no siri yang sama. Lot no terkini ialah: LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)




Pastikan hologram kualiti myidaman disetiap botol Vimax anda...itu adalah jaminan ketulenan produk.

Silap beli seluar boleh tukar..silap makan kalau...>> Lu pikirlah sendiri:eek:

building
22-10-2009, 05:05 PM
Pastikan hologram kualiti myidaman disetiap botol Vimax anda...itu adalah jaminan ketulenan produk.

Silap beli seluar boleh tukar..silap makan kalau...>> Lu pikirlah sendiri:eek:

Kalo beli dgn myidaman, pastu de side efek, myidaman akan bagi ganti rugi ke?? :-?:-?

Myidaman
22-10-2009, 05:07 PM
Kalo beli dgn myidaman, pastu de side efek, myidaman akan bagi ganti rugi ke?? :-?:-?

Mintalah dengan Pillsexpert..sebab mereka pengeluar...kita hanya pengedar yang diberi hak...:D

Myidaman
22-10-2009, 05:08 PM
Kalo beli dgn myidaman, pastu de side efek, myidaman akan bagi ganti rugi ke?? :-?:-?

Side efek jadi besar pun nak minta ganti rugi ker?:))

building
22-10-2009, 05:25 PM
Mintalah dengan Pillsexpert..sebab mereka pengeluar...kita hanya pengedar yang diberi hak...:D

Kalo camtu kan ke sama jek kalo beli dgn penjual VIMAX yang lain? Cuma myidaman adalah pengedar kat Malaysia diiktiraf oleh pillsexpert dan dorang not registed. Not registed bukan bermakna x ori kan?? :-?:-?

zerovirus
22-10-2009, 05:27 PM
Mintalah dengan Pillsexpert..sebab mereka pengeluar...kita hanya pengedar yang diberi hak...:D

oh mcm tu :)cgrock

building
22-10-2009, 05:27 PM
Side efek jadi besar pun nak minta ganti rugi ker?:))

err... kalo jadi besar tu = side efek dia ke?

mcm tak btol je ni.

kalo jadi besar = side efek, jadi pe efek sebenar ubat ni? :-?

Myidaman
22-10-2009, 05:36 PM
Kalo camtu kan ke sama jek kalo beli dgn penjual VIMAX yang lain? Cuma myidaman adalah pengedar kat Malaysia diiktiraf oleh pillsexpert dan dorang not registed. Not registed bukan bermakna x ori kan?? :-?:-?

Kita kalau tak confirmed ,tak pernah kata tak ori..cuma jangan tanya pada kita orang sebab kalau dia tak ambil dengan kita,macam mana nak buat pengesahan..tanyalah octav:D, tapi yang penting kita jual yang ori...pilihan di tangan anda...

haudli
22-10-2009, 05:50 PM
err... kalo jadi besar tu = side efek dia ke?

mcm tak btol je ni.

kalo jadi besar = side efek, jadi pe efek sebenar ubat ni? :-?

wah bahaya gak efek vimax ni...

Myidaman
22-10-2009, 09:22 PM
wah bahaya gak efek vimax ni...

Efek dia besar & Panjang:D

mdnor34
23-10-2009, 04:47 PM
AWAS JGN TERTIPU DGN VIMAX TIRUAN YG BEWARNA KAPSUL BIRU PUTIH YG JAUH LEBIH MURAH (RM150) KERANA KESANNYA TIDAK SAMA & TIRUAN, ADA STEROID. DAN TAKKAN BOLEH TAMBAH SAIZ ZAKAR ANDA TETAPI ADA SIDE EFFECT MCM VIAGRA - BAHAYA JIKA MAKAN SELALU.

ORIGINAL KAMI JUAL 100% HERBA, KAPSUL WARNA BROWN & TAKDE KESAN BURUK. lihat http://originalvimax.blogspot.com

erawan2005
24-10-2009, 09:41 AM
Kalo beli dgn myidaman, pastu de side efek, myidaman akan bagi ganti rugi ke?? :-?:-?

Alhamdullillah, saya makan dah masuk 4 botol...side effect yg merbahaya pada alat sulit atau pada anggota lain pada badan memang tak ada. :)

erawan2005
24-10-2009, 10:04 AM
Tak kisah sebenarnya nak beli ngan siapa pun..cuma dapatkan yang original..panduan nak kenal yang ori dengan yang tiruan rasanya dah jelas.

Myidaman adalah pengedar yang diberi hak untuk mengedarkan Vimax di malaysia oleh Pillsexpert. Kebarangkalian untuk berlaku kes-kes barang tiruan tidak mungkin berlaku.

Awas, jika anda ke pasar malam utk membeli seluar jeans levis, sememangnya anda mencari seluar levis yang bukan original.

Myidaman
25-10-2009, 08:48 PM
Tak kisah sebenarnya nak beli ngan siapa pun..cuma dapatkan yang original..panduan nak kenal yang ori dengan yang tiruan rasanya dah jelas.

Myidaman adalah pengedar yang diberi hak untuk mengedarkan Vimax di malaysia oleh Pillsexpert. Kebarangkalian untuk berlaku kes-kes barang tiruan tidak mungkin berlaku.

Awas, jika anda ke pasar malam utk membeli seluar jeans levis, sememangnya anda mencari seluar levis yang bukan original.

Setiap botol yang kami impot akan dilekatkan hologram kualiti myidaman,ini adalah untuk memastikan agar pengguna tidak terpedaya.

mdnor34
25-10-2009, 09:08 PM
ramai gak cust aku yg penah makan "vimax" kapsul biru putih harga rm150 takde kesan, dtg beli original warna brown....depa habaq langsung takde perubahan saiz...lepas makan original, baru dorg tau biru putih sebenarnya TIRUAN. jauh perbezaannya dgn original kami jual warna brown...biarpun harganya lagi mahal, tapi berbaloi...

oleh itu, JGN beli vimax biru putih kerana ia BUKANNYA Vimax. Konon2nya asia version, repack...mengarut saje tu....tiada seumpamanya...vimax hanya keluaran USA dan canada...

zerovirus
25-10-2009, 09:12 PM
ramai gak cust aku yg penah makan "vimax" kapsul biru putih harga rm150 takde kesan, dtg beli original warna brown....depa habaq langsung takde perubahan saiz...lepas makan original, baru dorg tau biru putih sebenarnya TIRUAN. jauh perbezaannya dgn original kami jual warna brown...biarpun harganya lagi mahal, tapi berbaloi...

oleh itu, JGN beli vimax biru putih kerana ia BUKANNYA Vimax. Konon2nya asia version, repack...mengarut saje tu....tiada seumpamanya...vimax hanya keluaran USA dan canada...


btl2 ... saya sokong dato :D

Myidaman
25-10-2009, 09:48 PM
btl2 ... saya sokong dato :D

Setiap botol Vimax yang kami impot akan dilekatkan hologram kualiti myidaman,ini adalah untuk memastikan agar pengguna tidak terpedaya.

Jangan ambil risiko...pastikan ianya asli..pastikan hologram kualiti myidaman pada botol Vimax anda

mdnor34
25-10-2009, 10:05 PM
Ada gak sebilangan customer aku yg penah mkn kapsul biru putih (tiruan) harga rm150 dtg beli yg original (brown)....diorg bgtau takde kesan mkan biru putih walau dah berbulan2...

lepas try makan original 2-3 minggu, diorg leh nampak perubahan saiz zkr...infact lepas makan beberapa hari, air makin pekat...

harus diingat, "vimax" kapsul biru putih bukannya vimax, tapi tiruan dari china...ada steroid...makan sebiji lepas setengah jam rasa pening2, mata kebiruan, zkr tegang tanpa rangsangan mcm viagra...original brown langsung takde kesan mcmtu...

Tiruan takde khasiat vimax original..tiruan takkan boleh tmbah saiz zkr walaupun mkn setahun...tiruan TAKKAN boleh tambah keinginan, sperm, testosterone level, kuanliti dan kuantiti air mani sebagaimana original

Tiruan ada steroid...tak caye gi buat lab test...serbuk tiruan warna putih, original pula serbuk color brown....

aku tau org ckp makan biru putih (tiruan) boleh hilang sakit lutut dll...sebabnya steroid mmg boleh bg hilang sakit, ketegangan segera...oleh itu jgn tertipu dgn tiruan....kesan jangka panjang amat buruk..ada yg makan tiruan 4 bulan ckp sakit pinggang....

oleh itu, dptkan hanya yg orginal dari importer sah, Myidaman. Saya adalah pembekal sah Myidaman.

mdnor34
25-10-2009, 10:12 PM
Tips nak beli vimax original -

Dptkan hanya vimax daripada pembekal sah di Malaysia, Myidaman di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my. Silalah tanya pillsexpert Canada siapa pembekal sah di Malaysia. pasti jawapannya Myidaman. Email Canada (marketing manager) : octav@pillsexpert.com

2- Dptkan hanya vimax yg mempunyai hologram Myidaman utk elak tertipu.

3- Setiap Botol Vimax mempunyai no siri berbeza2 pada hologram Myidaman sebagai identiti untuk elakkan penipuan.

4- Boleh periksa no siri pada hologram, rujuk kpd sales@myidaman.com utk kepastian no siri tersebut adalah benar. Jika anda membeli daripada pengedar sah di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my pastinya anda akan mendapat Vimax original yang sah.
Nama saya juga ada dlm senarai tersebut.

5 - Selain no siri hologram Myidaman yg unik & rawak, ada lagi satu no siri daripada Canada. Tetapi semua botol mempunyai no siri yang sama. Lot no terkini ialah: LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)

erawan2005
27-10-2009, 02:31 PM
Bump tuk tengahari..meh..meh...stok ada lagi..

mdnor34
27-10-2009, 05:22 PM
Semua penjual kata vimax mereka original. Tapi apa buktinya ?? kdg2 ckp je ada botol myidaman tapi takde. Kami, myidaman ada bukti.

Tips nak beli vimax original -

Dptkan hanya vimax daripada pembekal sah di Malaysia, Myidaman di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my. Silalah tanya pillsexpert Canada siapa pembekal sah di Malaysia. pasti jawapannya Myidaman. Email Canada (marketing manager) : octav@pillsexpert.com

2- Dptkan hanya vimax yg mempunyai hologram Myidaman utk elak tertipu.

3- Setiap Botol Vimax mempunyai no siri berbeza2 pada hologram Myidaman sebagai identiti untuk elakkan penipuan.

4- Boleh periksa no siri pada hologram, rujuk kpd sales@myidaman.com utk kepastian no siri tersebut adalah benar. Jika anda membeli daripada pengedar sah di http://pillsexpert.com/malaysia ataupun http://vimax.com.my pastinya anda akan mendapat Vimax original yang sah.
Nama saya juga ada dlm senarai tersebut.

5 - Selain no siri hologram Myidaman yg unik & rawak, ada lagi satu no siri daripada Canada. Tetapi semua botol mempunyai no siri yang sama. Lot no terkini ialah: LOT 7412 EXP JL 12 (sehingga diberitahu kelak)

erawan2005
29-10-2009, 11:58 PM
Up thread sahabat handai...

zanuddin
30-10-2009, 12:32 PM
up sikit thread ni untuk teman seperguruan

erawan2005
30-10-2009, 10:28 PM
Up skit utk mlm nie...bumpppp.. :)cgrock:)cgrock:)cgrock

erawan2005
02-11-2009, 01:15 AM
Up skit thread..bump forever..

aku_nagasakti
02-11-2009, 06:17 PM
Up skit thread..bump forever..

Bro..Bump tu ape?

erawan2005
02-11-2009, 06:58 PM
Bro..Bump tu ape?

Bump tu maksudnya angkat topic letak kat firstpage..:) Cuba bro cuba angkat topic yg erawan2005 buka..nnti bro akan dapat rating. :D:D

aku_nagasakti
02-11-2009, 09:22 PM
Bump tu maksudnya angkat topic letak kat firstpage..:) Cuba bro cuba angkat topic yg erawan2005 buka..nnti bro akan dapat rating. :D:D

OK..Saya pun nak bump sikit..:D

janggut_X
02-11-2009, 11:16 PM
up kan sikit la malam ni.

erawan2005
03-11-2009, 08:08 AM
Up skit thread di pagi selasa...bump...

zanuddin
03-11-2009, 10:17 AM
up sikit lagi,mai ramai2 pakat beli

mdnor34
03-11-2009, 12:01 PM
meh beli vimax original...elakkan produk tiruan....

aku_nagasakti
03-11-2009, 09:31 PM
Arrrhhh..bump utk tokeh Vimax yang sporting ni:D

erawan2005
04-11-2009, 07:55 PM
Up skit sebelum makan malam..

hantamsajala
04-11-2009, 10:43 PM
Kengkawan semua... jangan lupa telan Vimax esok pagi k....
Hidup Vimax....

janggut_X
05-11-2009, 01:10 AM
kasi upkan sekali la.

erawan2005
05-11-2009, 08:52 AM
Dapat kan vimax yang mempunyai pelekat hologram myidaman saje untuk mengelak daripada terbeli produk tiruan. Beli hanya dari wakil pengedar tunggal yang sah sahaja.

janggut_X
05-11-2009, 10:30 AM
Dapat kan vimax yang mempunyai pelekat hologram myidaman saje untuk mengelak daripada terbeli produk tiruan. Beli hanya dari wakil pengedar tunggal yang sah sahaja.


ya betul janji ada hologram MYIDAMAN

aku_nagasakti
05-11-2009, 03:09 PM
ya betul janji ada hologram MYIDAMAN

hologram = radiogram :-?

nurmillionare
05-11-2009, 03:16 PM
ada jugak yg tiruan yer#:-S

mdnor34
05-11-2009, 05:36 PM
ya...90% "vimax" dlm msia bukan vimax original dari canada/usa...tapi tiruan dari china, pil warna biru putih...kesan & tindakbalas jauh berbeza...mknlah setahun pun takkan tambah saiz dan lain2 faedah mcm original.

akukayo
05-11-2009, 06:16 PM
ya...90% "vimax" dlm msia bukan vimax original dari canada/usa...tapi tiruan dari china, pil warna biru putih...kesan & tindakbalas jauh berbeza...mknlah setahun pun takkan tambah saiz dan lain2 faedah mcm original.

Nampaknya siu vimax di CG ni makin panas...emmm...nampaknya kena try ni...hehehehe:">:">:">

erawan2005
05-11-2009, 06:36 PM
Nampaknya siu vimax di CG ni makin panas...emmm...nampaknya kena try ni...hehehehe:">:">:">

kena cuba..baru tau..insyaallah..selamat.. :)

akukayo
05-11-2009, 06:53 PM
kena cuba..baru tau..insyaallah..selamat.. :)

Kalau order satu tanpa apa2 free gift brapa bro..?

aku_nagasakti
05-11-2009, 08:20 PM
Kalau order satu tanpa apa2 free gift brapa bro..?

Bro..

Saya dah pos hari ini...bila boleh dapat free gift tu?:)paid:)paid

janggut_X
05-11-2009, 09:35 PM
wow ada free gift...

vedder9
06-11-2009, 08:03 AM
Nampaknya siu vimax di CG ni makin panas...emmm...nampaknya kena try ni...hehehehe:">:">:">

Laaa.....ingatkan dah try dah.. :D

erawan2005
06-11-2009, 08:14 AM
Kalau order satu tanpa apa2 free gift brapa bro..?

nie yang ym ngan saya semlm kan?? :)

erawan2005
06-11-2009, 08:15 AM
Bro..

Saya dah pos hari ini...bila boleh dapat free gift tu?:)paid:)paid

Insyaallah..sepantas kilat distributor hantar. :) Group kami mmg telah terbukti memberikan servis penghantaran terpantas...berbaloi..baloi.. :)

zanuddin
07-11-2009, 02:21 AM
bump tipik dipagi sabtu

janggut_X
07-11-2009, 02:26 AM
tinggi sangat topik ni,aku down kan sekali buleh tak?

zanuddin
07-11-2009, 02:27 AM
bump tipik dipagi sabtu

hantamsajala
07-11-2009, 02:27 AM
Downkannn topik takper...
Janji Bawahhh ada NAIK.....

Anda punya bawah naik? Kalau tak naik... telanlah Vimax...

zanuddin
07-11-2009, 02:34 AM
bump tipik dipagi sabtu

zanuddin
07-11-2009, 03:04 AM
up thread kengkawan up up

janggut_X
07-11-2009, 03:07 AM
up skali...

hantamsajala
07-11-2009, 03:13 AM
Uppppp... seven....

janggut_X
07-11-2009, 03:29 AM
u[p] 2x ni .takle tido mlm ni

zanuddin
07-11-2009, 03:29 AM
up thread kengkawan up up

janggut_X
07-11-2009, 03:39 AM
dapatkan vimax yang ada cop myidaman.pengedar rasmi di malaysia

erawan2005
07-11-2009, 11:38 AM
Up skit tuk pagi sabtu yang suam nie..:))

aku_nagasakti
10-11-2009, 01:49 PM
dapatkan vimax yang ada cop myidaman.pengedar rasmi di malaysia

up up and awayyyyy

nurmillionare
11-11-2009, 01:25 AM
Nampaknya siu vimax di CG ni makin panas...emmm...nampaknya kena try ni...hehehehe:">:">:">

cepat2 la try..nanti sejuk lak :D

zanuddin
11-11-2009, 04:52 AM
maso untuk bump thread kengkawan

mdnor34
11-11-2009, 01:41 PM
dari dulu ramai org tanya kat aku...nape kat akhbar sinar iklan vimax rm150 je...jawapannya itu palsu....tak ori...warna kapsul biru putih...kesan & tindakbalas amat jauh beza dgn original (kapsul brown transparent).

pakku
12-11-2009, 07:17 AM
doa pagi:
YA ALLAH...
Murahkanlah rezeki ku dan sahabat2ku..
Sesungguhnya KAU MAHA PENGASIH dan MAHA PENYAYANG~
AMIN.

janggut_X
12-11-2009, 08:32 PM
dari dulu ramai org tanya kat aku...nape kat akhbar sinar iklan vimax rm150 je...jawapannya itu palsu....tak ori...warna kapsul biru putih...kesan & tindakbalas amat jauh beza dgn original (kapsul brown transparent).

jawapan paling memuaskan.,up up away

nurmillionare
12-11-2009, 09:02 PM
doa pagi:
YA ALLAH...
Murahkanlah rezeki ku dan sahabat2ku..
Sesungguhnya KAU MAHA PENGASIH dan MAHA PENYAYANG~
AMIN.

AMIN....

Moga-moga diberkati...

zanuddin
13-11-2009, 04:17 AM
aku dtg up sikit topik ni

mdnor34
14-11-2009, 09:52 AM
Berhati2 dgn taktik penipuan penjual tiruan biru putih.
diorg kata ada 2 version vimax - biru putih 30 biji rm150 & warna brown Rm175.

diorg ckp sebenarnya yg warna brown tu 60 biji sebotol,harga RM350. Jadi bila dijual 30biji, harga Rm175 je.

Sebenarnya Vimax Ori HANYA 30 biji sebotol, TIADA 60 biji sebotol. Kapsul warna brown dalam botol 60biji tu tu sebenarnya BUKAN vimax, tapi TIRUAN.

Ni copy email yg saya dpt dari octav@pillsexpert.com -

Vimax has 30 capsules not 60. if you see a 60 it is a fake.

Jadi berhati2lah dgn taktik penjual tiruan ni....

misscordelia
14-11-2009, 10:01 AM
berhati2 semua sbb nak masuk dlm badan yer? :)

mdnor34
14-11-2009, 10:25 AM
lagi satu, penjual tiruan tiada official web mcm original edaran myidaman (lihat http://pillsexpert.com/malaysia)

diorg tak berani ada offical web sebab bukan ori. tapi diorg letak http://vimax.com - ini offical canada punya website, bukan malaysia.

lagi satu, kami, myidaman bagi jaminan wang dikembalikan 300% kalau bukan Ori.
tapi yg jual tiruan boleh bagi jamin gitu ? diorg cuma ckp gerenti ori....semua org leh ckp kan...

bab saman ni bukannya senang...sedangkan CD, pakaian dan mcm2 barang org buat tiruan tapi tetap berleluasa kan...kalau senang boleh saman, takdelah produk2 tiruan kat msia...

mdnor34
14-11-2009, 11:33 AM
Berhati2 dgn taktik penipuan penjual tiruan biru putih.
diorg kata ada 2 version vimax - biru putih 30 biji rm150 & warna brown Rm175.

diorg ckp sebenarnya yg warna brown tu 60 biji sebotol,harga RM350. Jadi bila dijual 30biji, harga Rm175 je.

Sebenarnya Vimax Ori HANYA 30 biji sebotol, TIADA 60 biji sebotol. Kapsul warna brown dalam botol 60biji tu tu sebenarnya BUKAN vimax, tapi TIRUAN.

Ni copy email yg saya dpt dari octav@pillsexpert.com -

Vimax has 30 capsules not 60. if you see a 60 it is a fake.

Jadi berhati2lah dgn taktik penjual tiruan ni....

mdnor34
14-11-2009, 01:51 PM
up sikit....bump

nurmillionare
15-11-2009, 09:39 AM
Dapatkan dari pengedar yg sah...jgn beli yg tiruan:D

mdnor34
15-11-2009, 09:44 AM
kalau korang nak chat online dgn pillsexpert Canada. Ni link dia...
tanyalah apa2pun berkaitan vimax....cthnya siapa pembekal sah di Malaysia, dan lain2 soalan berkaitan vimax..

http://liveoffice.c-solution.biz/SVDApp.asp?lang=eng&site=pillsexpert.com&user=Visitor

mdnor34
15-11-2009, 02:15 PM
kalau korang nak chat online dgn pillsexpert Canada. Ni link dia...

http://liveoffice.c-solution.biz/SVDApp.asp?lang=eng&site=pillsexpert.com&user=Visitor

tanyalah apa2pun berkaitan vimax....cthnya siapa pembekal sah di Malaysia, dan lain2 soalan berkaitan vimax..

janggut_X
15-11-2009, 04:56 PM
Berhati2 dgn taktik penipuan penjual tiruan biru putih.
diorg kata ada 2 version vimax - biru putih 30 biji rm150 & warna brown Rm175.

diorg ckp sebenarnya yg warna brown tu 60 biji sebotol,harga RM350. Jadi bila dijual 30biji, harga Rm175 je.

Sebenarnya Vimax Ori HANYA 30 biji sebotol, TIADA 60 biji sebotol. Kapsul warna brown dalam botol 60biji tu tu sebenarnya BUKAN vimax, tapi TIRUAN.

Ni copy email yg saya dpt dari octav@pillsexpert.com -

Vimax has 30 capsules not 60. if you see a 60 it is a fake.

Jadi berhati2lah dgn taktik penjual tiruan ni....

good info bro...kipidap kipidap.ramai yang jual tiruan punyer ni.

aku_nagasakti
15-11-2009, 07:43 PM
Berhati2 dgn taktik penipuan penjual tiruan biru putih.
diorg kata ada 2 version vimax - biru putih 30 biji rm150 & warna brown Rm175.

diorg ckp sebenarnya yg warna brown tu 60 biji sebotol,harga RM350. Jadi bila dijual 30biji, harga Rm175 je.

Sebenarnya Vimax Ori HANYA 30 biji sebotol, TIADA 60 biji sebotol. Kapsul warna brown dalam botol 60biji tu tu sebenarnya BUKAN vimax, tapi TIRUAN.

Ni copy email yg saya dpt dari octav@pillsexpert.com -

Vimax has 30 capsules not 60. if you see a 60 it is a fake.

Jadi berhati2lah dgn taktik penjual tiruan ni....

Fuh..kalau aku..aku sumpah mamat yang jual barangan tiruan tu di laknati Allah...Aku tak halalkan hasil keuntungannya yang berasaskan Penipuan...Semoga kau jadi penghuni NERAKA DUNIA & AKHIRAT.. Tarbiyah sikit dgn Setan-Setan Gondol Nih:mad:

zanuddin
16-11-2009, 08:31 AM
best gak bump thread pagi2 ni,

mdnor34
16-11-2009, 09:49 AM
penjual tiruan takde official website, ID importer, nama & alamat syarikat.....diorg takberani ada official web, nama, alamat syarikat sebab pillsexpert Canada boleh ambil tindakan seperti saman....

kalau betul diorg import dari Canada, tentu ada maklumat2 tersebut....

ntah dari mana diorg dpt barang....bila tanya diorg ckp gerenti ori, import direct tapi minta bukti takboleh bagi...

mdnor34
16-11-2009, 11:11 AM
bump....dapatkan vimax original dari pembekal sah..

twitter
16-11-2009, 11:17 AM
ada jugak wimax tiruan ek..erm...

erawan2005
16-11-2009, 12:21 PM
ada jugak wimax tiruan ek..erm...

Ada...banyak..cuma kena bijak la investigate.. :)

tapirbawaklori
16-11-2009, 12:31 PM
braper harga VIMAX ni bro..puas aku carik harga dia...

mdnor34
16-11-2009, 12:33 PM
braper harga VIMAX ni bro..puas aku carik harga dia...

harga original rm329...dpt freegift lagi....apa2....PM aku

tapirbawaklori
16-11-2009, 12:37 PM
harga original rm329...dpt freegift lagi....apa2....PM aku

pantas tul :)).....satu botol ada kesan ker?

erawan2005
16-11-2009, 12:41 PM
http://i394.photobucket.com/albums/pp23/erawan2005/november-09-en.gif

Promosi Hebat Pembelian Original Vimax Canada edaran Myidaman
(Malaysia`s Official Vimax Distributor)
http://i394.photobucket.com/albums/pp23/erawan2005/vimaxoriginal.jpg

1-50 customers
1)Diem Cream RM 69.00
2) Wild X RM 60.00
3) Flaming Desire RM 79.00
Total Value RM 208.00
Vimax RM 329.00 Free Gift RM 208.00 = RM 121.00 :)cgrock

51-100 customers
1)Diem Cream RM 69.00
2) Flaming Desire RM 79.00
Total Value RM 148.00
Vimax RM 329.00 Free Gift RM 148.00 = RM 181.00 :)cgrock

101 and above
1Diem Cream RM 69.00
Vimax RM 329.00 RM 69.00 = RM260.00 :)cgrock

Download Attached File (http://www.carigold.com/portal/forums/attachment.php?attachmentid=33780&d=1257092632). Koyak pelekat Vimax beserta pelekat HOLOGRAM 3 Dimensi yang terdapat pada botol dan tampalkan pada borang Promosi dan hantar ke :-

Myidaman Enterprise
P.O Box 2, Jalan Jelutong
11600 Jelutong
Pulau Pinang

Untuk membuat tempahan. Sila ikuti panduan tempahan mudah di bawah :-

Tempah Original Vimax Canada Online

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
CimbClicks / Cimb Atm Cash Deposit

1. Bankin RM329 ke Akaun :

Nama : Wan Hasrol Bin Wan Ismail
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 162263111821
( 3rd Party Email Address : admin@kedaiwan.com )
@
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 12470081815528

Perhatian : Pembayaran melalui Maybank2u, anda di galakan membuat lebihan bayaran
sebanyak 1, 2 @ 3 sen. Ini untuk memudahkan kami mengesan bayaran tempahan anda.

2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 019-6097 483
Berikan butiran lengkap berikut :

Nama anda
Alamat Anda
Bank In
Jumlah Transaksi
Masa transaksi
Tarikh transaksi
Kod Produk : Vimax

Contoh :-
Ahmad Bin Mohamad<space>No 2, Jalan P/9a, Kawasan Perusahaan Sek 13, 43650 Bandar Baru Bangi Selangor<space>Maybank<space>RM329<space>10.00AM <space>231108<space>Vimax

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://i394.photobucket.com/albums/pp23/erawan2005/vimaxoriginal.jpg

A Vimax Original (Pil Herba Seksual Hebat, Besar & Panjang Zakar import dari canada)

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%. Tiada kesan sampingan


VIMAX . Kapsul yang diimport khas dari Kanada yang telah mula mendapat tempat di kalangan pengguna Malaysia.

PENAMBAHAN BESAR, PANJANG sehingga 3 inci dalam masa 6 bulan
KEKERASAN MAKSIMA
KETAHANAN LEBIH LAMA

* Tiada pantang larang dan sesuai walaupun untuk mereka dengan masalah jantung, darah tinggi atau kencing manis.

Vimax Produk Yang Diperbuat dari Herba 100%
Selepas banyak tahun Research dan Development, syarikat ini dengan bangga menawarkan anda satu produk 100% Natural herba dan secara tetap memanjangkan saiz zakar sehingga 3-4 inci dalam panjang dan sehingga 25% dalam lilitan

Adakah Hasilnya Kekal?
Ya, kekal. Anda mengawal pertumbuhan kerana sekali anda mencapai saiz optimum anda anda boleh berhenti mengambil VIMAX PILLS. Kita berkata anda boleh berhenti mengambil PIL-PIL VIMAX kerana ia tidak mustahak adalah lebih besar daripada 9 inci.. Sesuatu lebih besar daripada itu mungkin terlalu besar untuk kebanyakan wanita. Satu zakar yang sangat besar sembilan inci atau lebih 9 inci, pilihan adalah milik anda.

Apa Vimax dapat melakukan untuk saya?
Memanjangkan zakar sehingga 2 inci dalam masa 3 bulan !
Sebahagian besarnya meningkatkan keinginan seks dan stamina anda;

Pembinaan zakar yang lebih besar, lebih keras;
Lebih kukuh dan kepuasan seks yang lebih maksimum;
Berhenti pramatang pancutan mani;
Rupa zakar anda yang besar dan panjang akan membangkitkan keinginan pasangan anda untuk seks.
Darah akan mengalir dengan sempurna ke daerah zakar untuk maksimumkan kekerasan zakar dalam jangka masa yang panjang seperti yang anda mahukan.


Bilakah keputusan maksimum dapat dilihat ?
MINGGU 4: Dalam beberapa minggu perubahan ketara akan kelihatan di mana keluasan zakar anda dan pembinaan lebih panjang berkekalan
MINGGU 8: Kemudian, selepas sebulan atau dua, anda akan menyaksikan satu perubahan dalam kepanjangan zakar anda dan sekali lagi anda akan perhatikan zakar lebih besar dan lebih tebal.
MINGGU 9+: Perubahan ketara di mana saiz yang lebih panjang dan besar seperti yang anda idamkan dan mimpikan selama ini.

Sebarang kesan sampingan akan dialami?
Jawapan adalah TIDAK. Vimax Pills dibuat dari 100% bahan semula jadi. Ia adalah satu formula herba yang selamat yang tidak memerlukan preskripsi doctor. Apa yang anda perlukan ialah anda perlu minum air suam dengan kadar yang banyak.

Ada tak faedah lain daripada Vimax Pills?
Pil-pil kita akan memperbaiki anda kesihatan seksual keseluruhan, membuat anda berasa lebih muda dan anda akan telah kepuasan seks lebih menyeronokkan. Anda boleh mengambil satu biji pil 2 kali setiap hari untuk mengekalkan kesan-kesan VIMAX PILLS dalam sistem anda dan untuk menggalakkan peningkatan kelelakian.

Vimax %100 Herba Selamat Dan Alam Bahan-bahan semulajadi.

Epunedum Sagitum Atau Rumpai Kambing Kasar - Dikenali Di China Memandangkan Yin Yang Huo. Laporan doktor-doktor perubatan yang teratas dan Cina rumpai kambing yang begitu kasar libido peningkatan dan bertambah baik erektil berfungsi. Diguna bagi memulihkan seksual dan mengurangkan keletihan. Bekerja untuk membolehkan testosteron membenarkan untuk anda untuk memiliki satu dorongan seks dan ketahanan yang makin tidak masuk akal. Telah dibuktikan berkuasa secara semula jadi yang akan meningkatkan sensasi fizikal dan seksual.

Ginkgo - Penggunaan ubat ginkgo boleh disusur kembali 5,000 tahun dalam ubat herba Cina. Tindakan herba boleh membantu menyokong otak, sistem saraf pusat dan ketidakupayaan. Ginkgo adalah untuk membantu aliran darah ke otak yang penting dalam fungsi mental. Herba juga membantu aliran darah ke kemaluan yang bertambah yang baik untuk fungsi seksual. Dalam satu kajian 78% sekumpulan lelaki mati pucuk dilaporkan penting dalam pembaikan.

Ginseng - Terpakai untuk memperbaiki kelemahan dan tenaga tambahan. Ahli-ahli sains orang Rusia menunjukkan bahawa ginseng merangsang kedua-dua fizikal dan kegiatan mental dan mempunyai satu perasaan yang positif kelenjar-kelenjar seks dan menambah prestasi olahraga. Digunakan untuk mati pucuk sebagai ia normalizes tekanan darah dan meremajakan dan menyegarkan semula badan dan menaikkan pertumbuhan tisu saraf. Bahan-bahan utama adalah ginsenosides yang memindahkan aliran darah ke otak dan zakar. Sumbangan herba kemandulan, dan pancutan pramatang. Ia cenderung membina darah dan sperma.

Saw Palmetto (sejenis pokok Palma)- Dikenali untuk merangsang satu libido yang rendah pada jantan dan untuk menambah tenaga seksual. Satu sebatian dalam gergaji sejenis pokok palma telah afrodisiak kesan-kesan. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan bahawa sejenis pokok palma gergaji adalah satu rawatan berkesan untuk ramai manusia, BPH ditemui satu petikan itu sejenis pokok palma gergaji dikurangkan saiz prostat dengan 13 peratus. Menambah seksual berfungsi dan mengurangkan kolesterol dan asid lemak dalam darah.

Buah Cayenne- Digunakan untuk menangkis penyakit dan menyamakan peredaran darah. Ia boleh juga mencegah pukulan dan serangan jantung tetapi tingkah-laku hati bukan tekanan darah. Ia mempunyai kebolehan untuk membina semula tisu dan juga menolong kelesuan bertempur.

Apa hasilnya?
Sedang menggunakan pil-pil VIMAX, anda akan mengalami 3 perubahan besar dalam kehidupan seks anda!

Keseronokan seksual yang bertambah.
Lebih keras, lebih panjang
Dorongan seks bertambah..


Bagaimana saya menggunakan Vimax Pills?
Mengambil 1 pil sehari di waktu pagi dengan air. Juga sekiranya anda mahu untuk mengukuhkan prestasi seksual anda kesan 1 pil 30 minit di sebelum seks.

Untuk berapa lama anda mencadangkan penggunaan vimax untuk kesan yang lebih baik?
Kita mencadangkan membeli sekurang-kurangnya 3 atau 4 Vimax Bottles untuk hasil-hasil terbaik. Anda perlu memahami bahawa struktur badan amat penting dalam pembinaan zakar anda.

Segala maklumat ini diambil daripada web di bawah:-
www.ordervimax.com (http://www.ordervimax.com)
www.pillsexpert.com (http://www.pillsexpert.com)

Amaran ...jangan ambil lebih daripada 2 biji sehari.

mdnor34
16-11-2009, 12:41 PM
soalan yg biasa..ada kesan punya...tp kalau botol ke2 & seterusnya lagi bertambah kesan...

koolman
16-11-2009, 12:46 PM
tapi pasti ke yang warna brown tu pun betul-betul ori?
dari 2 penjual yang saya beli, dua-dua berbeza pada SAIZ kapsul dan juga pelekat/stiker pada botol... so????

mdnor34
16-11-2009, 12:48 PM
cuba baca info saya page belakang....
warna brown pun ada yg tiruan..
jadi berhati2....
dptkan dari pembekal sah....usah ambik risiko...

erawan2005
16-11-2009, 12:48 PM
tapi pasti ke yang warna brown tu pun betul-betul ori?
dari 2 penjual yang saya beli, dua-dua berbeza pada SAIZ kapsul dan juga pelekat/stiker pada botol... so????

Pastikan ada pelekat hologram 3 dimensi Myidaman..confirm ori..selain daripada tu tak dapat dipastikan kesahihan ketulenannya. :)

PainKiller
16-11-2009, 12:49 PM
tapi pasti ke yang warna brown tu pun betul-betul ori?
dari 2 penjual yang saya beli, dua-dua berbeza pada SAIZ kapsul dan juga pelekat/stiker pada botol... so????

Bro.apa mcm....?? apa kesannya makan vimax?

mdnor34
16-11-2009, 12:49 PM
saya paste info page belakang...

Berhati2 dgn taktik penipuan penjual tiruan biru putih.
diorg kata ada 2 version vimax - biru putih 30 biji rm150 & warna brown Rm175.

diorg ckp sebenarnya yg warna brown tu 60 biji sebotol,harga RM350. Jadi bila dijual 30biji, harga Rm175 je.

Sebenarnya Vimax Ori HANYA 30 biji sebotol, TIADA 60 biji sebotol. Kapsul warna brown dalam botol 60biji tu tu sebenarnya BUKAN vimax, tapi TIRUAN.

Ni copy email yg saya dpt dari octav@pillsexpert.com -

Vimax has 30 capsules not 60. if you see a 60 it is a fake.

Jadi berhati2lah dgn taktik penjual tiruan ni....
__________________

mdnor34
16-11-2009, 12:54 PM
kalau korang nak chat online dgn pillsexpert Canada. Ni link dia...
tanyalah apa2pun berkaitan vimax....cthnya siapa pembekal sah di Malaysia, dan lain2 soalan berkaitan vimax..(aku ambik link dari www.pillsexpert.com )

http://liveoffice.c-solution.biz/SVDApp.asp?lang=eng&site=pillsexpert.com&user=Visitor

koolman
16-11-2009, 01:02 PM
Bro.apa mcm....?? apa kesannya makan vimax?

dr 2 jenis tu, salah satu memang bg aktif waktu pagi, tu pun baru makan sekali je...

mdnor34
16-11-2009, 01:05 PM
nampak mcm anda telah terambil salah satu tiruan...
sbb vimax original kesannya sama saje...

masalahnya produk tiruan ni nak menumpang populariti vimax...

tapirbawaklori
16-11-2009, 01:06 PM
soalan yg biasa..ada kesan punya...tp kalau botol ke2 & seterusnya lagi bertambah kesan...

ok bro..nanti gua korek duit ...kalau ada gua pm lu..

mdnor34
16-11-2009, 01:35 PM
penjual tiruan takde official website, ID importer, nama & alamat syarikat.....diorg takberani ada official web, nama, alamat syarikat sebab pillsexpert Canada boleh ambil tindakan seperti saman....

kalau betul diorg import dari Canada, tentu ada maklumat2 tersebut....

ntah dari mana diorg dpt barang....bila tanya diorg ckp gerenti ori, import direct tapi minta bukti takboleh bagi...
__________________

aku_nagasakti
18-11-2009, 08:19 AM
Pastikan ada pelekat hologram 3 dimensi Myidaman..confirm ori..selain daripada tu tak dapat dipastikan kesahihan ketulenannya. :)

Tempah-tempah , jangan tak tempah , nanti kalau habis siapa yang rugi...:eek::eek:

mdnor34
18-11-2009, 05:52 PM
jom beli vimax ori....jgn nak yg murah terbeli yg tiruan....
kesan & tdkbalas berbeza antara ori & tiruan...

aku_nagasakti
19-11-2009, 10:20 PM
jom beli vimax ori....jgn nak yg murah terbeli yg tiruan....
kesan & tdkbalas berbeza antara ori & tiruan...

Tempah-tempah , jangan tak tempah , nanti kalau habis siapa yang rugi...

aku_nagasakti
20-11-2009, 12:21 PM
harga original rm329...dpt freegift lagi....apa2....PM aku

Tempah-tempah , jangan tak tempah , nanti kalau habis siapa yang rugi...

janggut_X
20-11-2009, 07:59 PM
lelaki.............jom buat tempahan yer..

lelakighairah
21-11-2009, 12:28 AM
kalau inginkan kuasa vimax,moh beli vimax reramai..

janggut_X
22-11-2009, 03:34 PM
vimax ni mmg power..giler best.result boleh jadi teruje..

aku_nagasakti
22-11-2009, 11:25 PM
vimax ni mmg power..giler best.result boleh jadi teruje..

Tempah-tempah , jangan tak tempah , nanti kalau habis siapa yang rugi...

aku_nagasakti
28-11-2009, 01:30 AM
AWAS JGN TERTIPU DGN VIMAX TIRUAN YG BEWARNA KAPSUL BIRU PUTIH YG JAUH LEBIH MURAH (RM150) KERANA KESANNYA TIDAK SAMA & TIRUAN, ADA STEROID. DAN TAKKAN BOLEH TAMBAH SAIZ ZAKAR ANDA TETAPI ADA SIDE EFFECT MCM VIAGRA - BAHAYA JIKA MAKAN SELALU.

ORIGINAL KAMI JUAL 100% HERBA, KAPSUL WARNA BROWN & TAKDE KESAN BURUK. lihat http://originalvimax.blogspot.com

bump bump bump utk bro Wan

comelcomot
28-11-2009, 11:40 AM
comel nak tolong up kan sket untuk bisnes abg erawan ni..

zanuddin
30-11-2009, 09:59 AM
jauh betul thread ni.up sikit

aku_nagasakti
30-11-2009, 11:23 AM
jauh betul thread ni.up sikit

Jauh di Thread....dekat di hati:D... kena beli yg ada hologram myidaman ye abg wan....:D , takut yang tak ada tu tiruankan ?

janggut_X
30-11-2009, 09:53 PM
betul tu.dapatkan yang ada sticker dari myidaman.

aku_nagasakti
02-12-2009, 12:26 PM
betul tu.dapatkan yang ada sticker dari myidaman.

UUpppppppp sikit