PDA

View Full Version : Kad kredit visa untuk blacklist


Pages : [1] 2

sharby
08-10-2009, 10:34 PM
BERMINAT NAK DAPATKAN KAD KREDIT DARI INTERNATIONAL BANK, GLOBAL BANK OF COMMERCE, USA.....SEMUA LAYAK.....TIDAK MENGAMBIL KIRA SAMADA ANDA BLACKLISTED, CTOS, BANKRUP DSBNYA. DISAMPING TU BOLEH DAPAT PENDAPATAN TAMBAHAN YG BOLEH MENCECAH 2500 SEHARI UNTUK KITA BAYAR KAD TU....TAMBAHAN PULA KAD VISA NI DENGAN 0% INTEREST........
BERMINAT CALL SAYA , SHARBY 013-3615889
EMAIL: tsharby@gmail.com

Pak Wan
08-10-2009, 10:40 PM
boleh percaya ke ni?

328i
08-10-2009, 10:42 PM
Huhuhuhu....
Berhati2 semua,,,,,
jgn jadi mcm kad kredit dr singapore tu dah la....
Thread dulu2 tu ada kan.....
Scammer tuh...

abemae
08-10-2009, 10:43 PM
Kad kredit Spore ke?

azriusre
08-10-2009, 10:53 PM
BERMINAT NAK DAPATKAN KAD KREDIT DARI INTERNATIONAL BANK, GLOBAL BANK OF COMMERCE, USA.....SEMUA LAYAK.....TIDAK MENGAMBIL KIRA SAMADA ANDA BLACKLISTED, CTOS, BANKRUP DSBNYA. DISAMPING TU BOLEH DAPAT PENDAPATAN TAMBAHAN YG BOLEH MENCECAH 2500 SEHARI UNTUK KITA BAYAR KAD TU....TAMBAHAN PULA KAD VISA NI DENGAN 0% INTEREST........
BERMINAT CALL SAYA , SHARBY 013-3615889
EMAIL: tsharby@gmail.com

mcm pernah ku lihat iklan ni...tapi dimana ya:-? oooo...baru ku ingat....dari Duit Bagi Scammer Bank Singapore

sharby
08-10-2009, 10:58 PM
ni bukan scam if nak tau call...nanti i citer...jumpa lagi cantik...ni sykt malaysia....

sharby
08-10-2009, 11:02 PM
ini bukan scammer

my.name.is.nad
08-10-2009, 11:03 PM
debit kad ke ...???

donat88
08-10-2009, 11:06 PM
Globe Wallet A Personal Benefits. Smart Global direka mengabungkan ciri lama dan terkini.Dengan kemajuan sistem internet dan telefon (SMS), Smart Global mengorak langkah merealisasikan perniagaan e-commerce sepenuhnya untuk mewujudkan satu rangkaian pemasaran berbentuk e-commerce yang akan melangkaui ke peringkat antarabangsa bagi memenuhi komitmen serta bertanggungjawab terhadap pelanggan,rakan niaga serta masyarakat.

:):) bro sama dgn ini ke..

drakefx
08-10-2009, 11:07 PM
kena upfront ke?

donat88
08-10-2009, 11:08 PM
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=101953 ni link yg aku buka..tak silap email dari bro jugak..hehe..

sharby
09-10-2009, 09:32 AM
yes samala tu ni smart global la

man_spaq
09-10-2009, 09:39 AM
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=101953 ni link yg aku buka..tak silap email dari bro jugak..hehe..

hehehehehe....:D:D

manatauni
09-10-2009, 09:43 AM
kena upfront ke?

yang paling penting..

ada upfront ke..

matalim
09-10-2009, 10:07 AM
kena upfront ke?

x de le upfornt... join e-commerce, bila grup sale kiri kanan dah cukup kuota dapat le kad. pos terus ke rumah

ni kat krdeit VISA... offshore bank... memang duit ade dalam.. kredit limit sampai 100K
cash withdrawal caj 2% je
no late chargers
no coumponding interest
no smart chip (citos n ccris x detect)

nak join juz rm250 je.. dpt product virtual n kompeni bagi hadiah produk fizikal...

memang best sebanarnya untuk kaki-kaki network, sambil2 cari orang... dapat kad kredit.. dpt lak bunus.. hehe:))

sapa2 nak xplain lanjut call le teman 0192356155

matalim
09-10-2009, 10:11 AM
boleh percaya ke ni?

x yah percaya pon x pe... no risk!!!

lutttfi
09-10-2009, 10:13 AM
x de le upfornt... join e-commerce, bila grup sale kiri kanan dah cukup kuota dapat le kad. pos terus ke rumah

ni kat krdeit VISA... offshore bank... memang duit ade dalam.. kredit limit sampai 100K
cash withdrawal caj 2% je
no late chargers
no coumponding interest
no smart chip (citos n ccris x detect)

nak join juz rm250 je.. dpt product virtual n kompeni bagi hadiah produk fizikal...

memang best sebanarnya untuk kaki-kaki network, sambil2 cari orang... dapat kad kredit.. dpt lak bunus.. hehe:))

sapa2 nak xplain lanjut call le teman 0192356155

kalo join dapat aper..???

manatauni
09-10-2009, 10:15 AM
that's mean kena kuar modal rm250 juga la..

abangbeca
09-10-2009, 10:17 AM
macam MLM gak ler...nk kena cari org...aduss...baru minat...baca abis terus x minat....

drakefx
09-10-2009, 10:19 AM
macam MLM gak ler...nk kena cari org...aduss...baru minat...baca abis terus x minat....

sama la kita :p

joned
09-10-2009, 10:20 AM
contoh gambar kad please.....

joned
09-10-2009, 10:22 AM
macam MLM gak ler...nk kena cari org...aduss...baru minat...baca abis terus x minat....

ni mmg mlm ni gang...klu nak kad byr & cari downline...selagi x dpt downline yg d ttpkan ko x dpt kad...aku pernah org ajak tp de kesempatan nk g

chaosiky
09-10-2009, 10:43 AM
kena carik org lak dulu baru dot kad....pelik tul

faris_sn
09-10-2009, 10:58 AM
abg ipo aku dh explain ngan aku...CC style MLM...

lupakan ajaaa...

faris_sn
09-10-2009, 10:58 AM
kena carik org lak dulu baru dot kad....pelik tul

yg best dpt kad tp tak leh guna...kekeke.....kaki kiri kanan tak cukup :eek:

matalim
09-10-2009, 11:03 AM
macam MLM gak ler...nk kena cari org...aduss...baru minat...baca abis terus x minat....

x minat x pe, teman cari orang yg minat je... ada sapa minat?:D PM le.. sy bagi PowerPoint... ade gambor kad, ade crite bank, kompeni so..so...

ramai yg nak CC (credit card), tp x layak, x lepas citos, ccris, blacklist...etc

so now, ade peluang dapat CC tanpa that biokrasi... tapi kena kerja sikit je... sikit je... sikit je... juz share dgn member yg nak CC. ramai kan yg nak...? bila dah dpt 3 member join rilex le... sampai masa dia kembang... bila cukup volume bank hantar ke rumah le CC tu... sempoi...:D

amacam? ada minat:D

matalim
09-10-2009, 11:05 AM
yg best dpt kad tp tak leh guna...kekeke.....kaki kiri kanan tak cukup :eek:

kalau kiri kanan x cukup x dapat le kad... nak guna cam ne.. kad pon x de..:D

tapi bila dah cukup, dapat le kad.. guna le macam biasa...:D

eapui
09-10-2009, 11:07 AM
ada sesiapa yg dah dapat kad ne...

matalim
09-10-2009, 11:09 AM
kena carik org lak dulu baru dot kad....pelik tul

memang pelik yop... tapi BENAR!!

nanti teman up gambor kad kat sini...

matalim
09-10-2009, 11:57 AM
contoh gambar kad please.....

depan...

http://i584.photobucket.com/albums/ss290/matalim/GBCcreditcard-front.jpg

belakang...

http://i584.photobucket.com/albums/ss290/matalim/GBCcreditcard-back.jpg

sila tatapi gambor kredit kad cun ini....

balaklist pon bley lapat...

matalim
09-10-2009, 12:04 PM
kasi up skit sebelum mandi hari JUMAAT...:D

skool87
09-10-2009, 01:28 PM
email bro detailnye ke skool_kmns@yahoo.com.sje nk amik tau

matalim
09-10-2009, 02:53 PM
email bro detailnye ke skool_kmns@yahoo.com.sje nk amik tau

boleh saja.... tambah ilmu..:D

matalim
09-10-2009, 05:39 PM
mana TT...? lupa nak mintak tumpang lalu...


ni up skit utk sebelum balik amik anak...

so, sesapa yg dah dpt pwr point dari email, timbang2 le..
sapa yg teringin gak leh PM email memasing..
TQ:D:D

salam weekend buat semua...

awie_kl
09-10-2009, 06:36 PM
boleh saja.... tambah ilmu..:D

email kat aku sekali leh..awiekl36@gmail.com t.q

matalim
10-10-2009, 09:38 AM
email kat aku sekali leh..awiekl36@gmail.com t.q

sent.

study dulu beb... kalau minat, terus je join. mende ni baru lagi... ramai yg belum tahu..:D

matalim
10-10-2009, 09:39 AM
depan...

http://i584.photobucket.com/albums/ss290/matalim/GBCcreditcard-front.jpg

belakang...

http://i584.photobucket.com/albums/ss290/matalim/GBCcreditcard-back.jpg

sila tatapi gambor kredit kad cun ini....

balaklist pon bley lapat...

kasik up skit...:D

donat88
10-10-2009, 11:24 AM
hehe..nak join tak...

matalim
10-10-2009, 07:10 PM
hehe..nak join tak...

nak join ke tak nak jioin nih... x paham le... en donat:D

skool87
10-10-2009, 07:17 PM
bole pki ke kad ni kad malaysia?setau aku skang byk yg nk kad credit ade chip...aku tnye mber aku xbole...

matalim
10-10-2009, 07:49 PM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak power point tu...
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi

matalim
11-10-2009, 04:23 PM
up skit...:D

matalim
11-10-2009, 08:14 PM
tq pd yg berminat... sy sent email ke email2 anda..

sila semak n pertimbangkan lah...

syok jugak layan mende nih 2 in 1. main network dpat bomus, dapat lak kredit Card off shore. 2 kali duit..:D

matalim
12-10-2009, 04:54 AM
up skit sesuboh ni...

sapa nak itut g HQ senawang? RV kat bangi:D

matalim
12-10-2009, 04:30 PM
UP SKIT...


malam ni sy ada lepak kat Nilai... jom join:D

chesnatesz
12-10-2009, 04:39 PM
UP SKIT...


malam ni sy ada lepak kat Nilai... jom join:D

email aku bro

matalim
13-10-2009, 08:18 AM
email aku bro

siap!!!!:D check mailbox yahoo

Jeopardy Lobstermen2
13-10-2009, 08:35 AM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak power point tu...
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi

kalau kiri kanan dah ada 10 org.. dapat kredit card yerk? tapi credit limit hanya RM2000 aje kan?? satu lagi nak bayaq kat bank mana? ada interbanking ke dgn bank ni.. sapa2 buleh scan card credit ni.. clear punya. nak tengok kejap..

matalim
13-10-2009, 09:10 AM
kalau kiri kanan dah ada 10 org.. dapat kredit card yerk? tapi credit limit hanya RM2000 aje kan?? satu lagi nak bayaq kat bank mana? ada interbanking ke dgn bank ni.. sapa2 buleh scan card credit ni.. clear punya. nak tengok kejap..

10kiri 10kanan => kredit 2k, bila kembang lagik kredit up 20K, 50K, 100K
bayar kat maybank
interbanking? camne tu...
gambar ade kat belakang... selak2 le..

kad ni memang boleh guna kat sini, siap bagi sms ke hp owner kad kalau ade transaksi. proven... ramai dah guna..

zookambing
13-10-2009, 10:30 PM
nok gok tahu
cbp4732@gmail.com

matalim
14-10-2009, 11:13 AM
nok gok tahu
cbp4732@gmail.com

done. semak le ye...
:D

matalim
14-10-2009, 06:21 PM
jom lepak ngan otai kredit card kat Vistana malam ni:D

Ruslan
15-10-2009, 01:03 AM
email kat aku sekali
mr_ruslanmy@yahoo.com

matalim
15-10-2009, 11:31 AM
email kat aku sekali
mr_ruslanmy@yahoo.com

done!

nampaknya semakin mantop SMART GLOBAL nih...:D

Ruslan
15-10-2009, 11:42 AM
tq, sudah ada dlm inbox aku....aku study dulu

aes
15-10-2009, 03:22 PM
sapa yg dah dpt cc ni ....
..

carlos_vinyard
15-10-2009, 03:43 PM
aku pun nk jugak.... email aku.. c_vinyard@hotmail.com

matalim
15-10-2009, 04:03 PM
sapa yg dah dpt cc ni ....
..

leader awal dah dapat le...
teman baru nak start...:D

orang melaka x nak terjun ke?
sambil kayuh... dapat lg bunus..

modal rm250 je..
duit rokok lg besau...

dapatkad kita pusing le.. main rumah, main emas, main madu..
amacam? ada bran?

matalim
15-10-2009, 04:09 PM
aku pun nk jugak.... email aku.. c_vinyard@hotmail.com

done... slamat memnbaca

kalau serius nak Kad ni jangan risau nak kembangkan grup.

teman dah siapkan TEKNIK SMARTCARD untuk korang semua dapat orang... dah test semalam... memang sempoi...

aes
15-10-2009, 04:20 PM
leader awal dah dapat le...
teman baru nak start...:D

orang melaka x nak terjun ke?
sambil kayuh... dapat lg bunus..

modal rm250 je..
duit rokok lg besau...

dapatkad kita pusing le.. main rumah, main emas, main madu..
amacam? ada bran?

org melaka pun baru je dpt tau psl cc ni mlm tadi .... itupun tuan hj jeff yg bagitau ....
klu blh tukau rm250 dgn arnab arini pun blh join :D
bsk ada talk kat senawang kan? klu sy smpt , otw dr kl saya singgah
..

matalim
15-10-2009, 08:46 PM
org melaka pun baru je dpt tau psl cc ni mlm tadi .... itupun tuan hj jeff yg bagitau ....
klu blh tukau rm250 dgn arnab arini pun blh join :D
bsk ada talk kat senawang kan? klu sy smpt , otw dr kl saya singgah
..

fuh terus dapat title haji... dok bkt katil je leh dpt hj ke?

wokeh.. besok calling2 ler.... :D musti jadik, strategi dah siap

matalim
15-10-2009, 08:47 PM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak power point tu...
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi

up skit bagi orang baru paham...:D

Pak Leman
16-10-2009, 08:27 AM
assalamualaikum.........
pak leman dah tgk ttg kad kredit nie. baguih jugak no.
rugi klu tak buat.
dengaq cerita ahli baru dalam 100 org
kena pulun cukup2 program nie.
lambat melepas la.. oiiiii

aes
16-10-2009, 08:47 AM
fuh terus dapat title haji... dok bkt katil je leh dpt hj ke?

wokeh.. besok calling2 ler.... :D musti jadik, strategi dah siap

saje usik bro jeff .... doa2kan prjk kitorang akan sukses
klu takde halangan ngan prog. lain insyaallah datang
..

matalim
16-10-2009, 10:47 AM
assalamualaikum.........
pak leman dah tgk ttg kad kredit nie. baguih jugak no.
rugi klu tak buat.
dengaq cerita ahli baru dalam 100 org
kena pulun cukup2 program nie.
lambat melepas la.. oiiiii

SALAM PAK LEMAN,
tul tu baru kurang lebih 100 org je... baru nak panas

jom pulun..:D

revarious
16-10-2009, 10:57 AM
bleh bagi info detail plz.
email : revarious@yahoo.com
tq

matalim
16-10-2009, 11:05 AM
Macam Sukar untuk dipercaya ni....:)

belum ada kad kredit juga.....:D

http://www.yusann.blogspot.com/ << World of Entertainment

memang susah nak percaya. tp dah tengok sendiri kepenggunaanya, memang valid lah...:D

pernah dengar x ayat ni?

APABILA KITA PERCAYA APA YG KITA PERCAYA, MULANYA ORANG TAK PERCAYA TAPI AKHIRNYA ORANG AKAN PERCAYA KERANA KITA PERCAYA APA YNG KITA PERCAYA

MASA ORANG TAK PERCAYA, KITA MULAKAN APA YG KITA PERCAYA
MASA ORANG MULA NAK PERCAYA, KITA MULA BUAT DUIT
MASA ORANG DAH PERCAYA, KITA KAYA RAYA!

renungkan...:-?

kalau en yusan sudi bersama saya, saya dah siapkan strategi untuk tuan:) kat sini dapat kad kredit (ibu duit), dapat bonus(duit pelincir), dan kita terus rolling dgn biz lain dan terus buat duit... ada minat?

PM me. TQ:)

matalim
16-10-2009, 11:12 AM
saje usik bro jeff .... doa2kan prjk kitorang akan sukses
klu takde halangan ngan prog. lain insyaallah datang
..

sy sering mendoakan sejahtera dunia akhirat untuk orang2 yg membantu saya sebagaimana saya sering mendoakan ibu dan ayah saya; termasuk anda, en AES dan Jeff:D (harap2 makbul le doa tu..)

c u insya'allah...

aes
16-10-2009, 11:33 AM
sy sering mendoakan sejahtera dunia akhirat untuk orang2 yg membantu saya sebagaimana saya sering mendoakan ibu dan ayah saya; termasuk anda, en AES dan Jeff:D (harap2 makbul le doa tu..)

c u insya'allah...

amin .....
insyaallah sy dan bro jeff akan datang hari ni .... prog. lain tunda hari isnin. Dah taknak tertinggal bas lagi kali ni
..

matalim
16-10-2009, 11:49 AM
bleh bagi info detail plz.
email : revarious@yahoo.com
tq

done... TQ

Tahukah tuan2 Kad Kredit adalah IBU DUIT.

tp kena betul cara pakai le ye dak...:D

emrans23
16-10-2009, 11:38 PM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak power point tu...
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi


email kat aku bro...emrans_23@yahoo.com

matalim
17-10-2009, 07:29 AM
salam all,

smalam lepak ngan Managing DIirector Smart Global di HQ
banyak gak info2 menarik dikongsi dgn tuan MD

teman nak kongsi sikit apa yg teman gebang dgn dia:
>ahli baru lebih kurang 500 orang
>ramai leader2 besar dah approach company dan mereka alan mula bergerak d Malaysia dan negara sekitar
>Brunei dan Singapore dah start
>web company akan di upgrade dan di alih bahasa ke English bagi membolehkan paparan antarabangsa
> bla...bla...bla..
banyak gak kami bincang. masa depan kompeni dan sebagainya...

tuan2,
apa yg sy nampak ialah PELUANG, peluang untuk kita buat duit.

Dalilnya:
1. service yg kita bagi ialah produk yg sangat-sangat-sangat HOT.
2. setakat semalam baru 500+- org.
3. pasaran sangat luas, antarabangsa

selebihnya saya serah pada tuan2 untuk menilai...

matalim
17-10-2009, 07:33 AM
teman menghentikan seketika perkongsian power point presentatioan kerana teman nak mengupgradekannya (bahasa apa da...)
dijangka hari senin baru siap... insyaAllah
web autodowline juga sedang diusahakan, so pas ni x yah lah nak main powerpowerpoint lagik...:D

harap maklum

Pak Leman
17-10-2009, 01:53 PM
asslamualaikum......
tuan2...
pak leman un dah leak kat hq malam semalam. sangat menberangsangkan.pak leman bukan saja teruja tp dah naik samai terkinja2 jadinya. ada world pool. members baru ayg nak da 500 org. utk dapatkan complete 1 acc insyallah boleh jadi kenyataan. boleh dpt rm88.000. banyak tu. klu ada org melaka yg nak tahu lebih lanjut lg ttg program kad kredit buat duit nie contact pak leman di talaian 0192202468.
wassalam

Pak Leman
17-10-2009, 02:04 PM
Macam Sukar untuk dipercaya ni....:)

belum ada kad kredit juga.....:D

http://www.yusann.blogspot.com/ << World of Entertainment

pak leman harap anak yusann dapatkan dulu maklumat lengkap kemudian baru la buat pertimbangan.usah cepat buat kesimpulan. tak rugi klu bertanya insyallah tak sesat jalan.:D

building
17-10-2009, 03:17 PM
abe alim, jangan lupa kat teman...

matalim
17-10-2009, 07:01 PM
abe alim, jangan lupa kat teman...

Uiks.... leader Sudan sulah mali...

mana leh lupa.... geng kssb ada priority!

matalim
18-10-2009, 03:56 AM
up skit...

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak info
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi


closing rate almost 100%:D:D
memang best

Pak Leman
18-10-2009, 11:28 AM
WOW!!!!!!!!!
Sambutan di luar jangkaan......
90% positif....
jangan lepaskan peluang keemasan ini...
jangan lah kita ketinggalan
mari la bersama pak leman kita letupkan program ini
THE NEXT BIG BIZ.....

mahiscandevil
19-10-2009, 10:45 AM
bro boleh bg info ttg kad ni..
mahiscandevil_corr@yahoo.com
tq

d_kedah
19-10-2009, 04:53 PM
leh email info?...d_kedah@yahoo.com...tq

aes
20-10-2009, 09:08 AM
dijemput seluruh warga cg melaka/n9 / johor datang ke talk [Kredit Kad utk Semua - blacklist/bangkrap/tanpa payslip pun blh dpt CC ]
Tempat - TomYam Klasik: Berhampiran IPK Negeri Melaka , Bukit Beruang.
Masa : 9.00mlm
Tarikh : Hari Ini ( 20/10/2009 )
untuk keterangan lanjut call sy : 0197167847
Kini Semua Orang Boleh Mempunyai Kad Kredit dan Menjana Pendapatan Melaluinya

Pak Leman
20-10-2009, 12:25 PM
salam................
pak leman nak gi ke tom yam klasik mlm nie. hara dapat jumpa geng semua di sana. apa salahnya klu dengar dulu penerangan. kemudian baru buat pertimbangan.

Man bugis
20-10-2009, 12:31 PM
kena bayaran ke bro...kalau nak mohon

aes
20-10-2009, 12:40 PM
kena bayaran ke bro...kalau nak mohon

bayaran bukan utk mendapatkan kad kredit .... kredit kad free. Nak tahu detail refer kat bro matalim ataupun pak leman
katakan tidak kepada upfront
..

aes
20-10-2009, 12:42 PM
salam................
pak leman nak gi ke tom yam klasik mlm nie. hara dapat jumpa geng semua di sana. apa salahnya klu dengar dulu penerangan. kemudian baru buat pertimbangan.

salam pak leman .... team muar tak dpt dtg hari ni. Ada hal di JB, ttp team Melaka insyaallah akan datang
..

rashya
20-10-2009, 12:50 PM
minta info
mzmn4@yahoo.com

aes
20-10-2009, 12:54 PM
minta info
mzmn4@yahoo.com

salam .... harap bro matalim dan pak leman blh bagitau detail kat rashya.
klu nak tgk detail kat blog pun ok jgk
http://matalim.wordpress.com/
..

Pak Leman
20-10-2009, 02:42 PM
assalamualaikum nak rashya
kejap lagi pak leman antar detail ke email . ok? klu tak paham boleh contact pak leman . pak leman sedia membantu.
sekarang nie tgh tunggu website auto downline siap
klu ada web site memudah kan semua org
pak leman - 0192202468

Pak Leman
20-10-2009, 02:47 PM
bro...
mintak email. boleh pak leman hantar kan detail kat awk

matalim
20-10-2009, 02:50 PM
salam all,

harap maap sapa yg nak minta ppt.. x dapat kasik sebab yg baru lum siap. tunggu web autodowline siap le ye...:)


malam ni d IPOHmali, opening untuk leader d PERAK.
maybe kita akan buat regular talk d IPOH hari jumaat.
so, sapa sesat kat IPOHmali mali le ke tesco:D

Pak Leman
20-10-2009, 02:55 PM
sesiapa yg mintak detail , sila tgk email. pak leman baru saja antar detail ke email korang
wassalam

aes
20-10-2009, 03:09 PM
salam all,

harap maap sapa yg nak minta ppt.. x dapat kasik sebab yg baru lum siap. tunggu web autodowline siap le ye...:)


malam ni d IPOHmali, opening untuk leader d PERAK.
maybe kita akan buat regular talk d IPOH hari jumaat.
so, sapa sesat kat IPOHmali mali le ke tesco:D

yg kat IPOH pergi TALK IPOH
yg di MELAKA pergi TALK MELAKA
..

LYNN LYNN
20-10-2009, 03:28 PM
tolong email kat saya detail... norlin948@yahoo.com

aes
20-10-2009, 03:47 PM
sekarang dgn CC pelWANG buat duit
yg biasa dgr psl CC : peluang tambah hutang
CC mana yg akan anda pilih ?
..

aes
20-10-2009, 04:32 PM
tolong email kat saya detail... norlin948@yahoo.com

check PM
hrp blh membantu .... tiada upfront
..

aes
20-10-2009, 04:52 PM
jgn lupa malam ni TALK di TomYam Klasik, Melaka pukul 9
call 0197167847
..

jija.samz
21-10-2009, 02:04 AM
Salam,

Bole tolong email info...xasalfi@yahoo.com

TQ!

ejalmlk
21-10-2009, 02:06 AM
hurmm aku melaka niee .. pm details .. tapi aku tak blacklist leh aply ker >????

ejalmlk
21-10-2009, 02:08 AM
swarg@hotmail.com

Jeopardy Lobstermen2
21-10-2009, 02:45 AM
saya tak risau pasal system dia.. cuma tak confident pasal CC tu aje.. takut bula ramai benda ni tak sampai lak.. nak faultkan compony ni dok jauh.. :p web bank ni macam tak confident aje.. sapa2 gerenti card tu fully buleh pakai?? buleh kasi contoh transaction detail carbon copy tak?? :D

creative
21-10-2009, 06:30 AM
bro email kat aku..zzydin@yahoo.com.sg

tokmat™
21-10-2009, 06:37 AM
ramai juga yang berminat ye.... :)

bladefingers
21-10-2009, 06:49 AM
profiles selamat ke??
em..sangsi!!!

matalim
21-10-2009, 08:08 AM
ramai juga yang berminat ye.... :)

salam TM,
x tau le tok... ramai lak yg minat... termasuk le teman:)) TM x minat ke?

offline lagi ramai minat.. 50-60 respon sehari. sapa yg x tau cari org,leh le kalau nak tumpang keretapi....

matalim
21-10-2009, 08:10 AM
saya tak risau pasal system dia.. cuma tak confident pasal CC tu aje.. takut bula ramai benda ni tak sampai lak.. nak faultkan compony ni dok jauh.. :p web bank ni macam tak confident aje.. sapa2 gerenti card tu fully buleh pakai?? buleh kasi contoh transaction detail carbon copy tak?? :D

100 org dah dapat kad dan dah selamat dgunakan nak tengok resit transaksi buleh je, bayar dulu rm250:)) amacam?

matalim
21-10-2009, 08:12 AM
profiles selamat ke??
em..sangsi!!!

tuan berhak untuk SANGSI.
ia menjadikan hidup anda lebih selamat.
tetapi kesangsian tuan tidak menggugat KEYAKINAN teman...

sekian dimaklumkan:)

Pak Leman
21-10-2009, 12:08 PM
salam......
klu nak transcation prove, boleh pak leman hantar kan cuma bagi email add kat ak leman

Pak Leman
21-10-2009, 12:18 PM
salam nak eja.....,
pak leman kat melaka jugak nie.
klu nak tahu lebih lanjut boleh contact 0192202468
klu yg dah bangkrupt boleh apply , apa tah lagi utk mereka2 yg nama clear mcm pak leman nie.
satu evolusi baru di dunia perniagaan
selalunya kad kredit menambah hutang
sekarang kad kredit penjana pendapatan
samada percaya atau tidak ianya sedang berlaku
jadi jangan ketinggalan.

Pak Leman
21-10-2009, 12:26 PM
assalamualaikum tok mat...
pak leman baru kat forum nie
orang hebat macam tok mat sepatutnya jadi leader dalam program kad kredit nie.
masih belum terlambat. baru ada dalam 500 members.
klu ada contact luar negara pun company nak masuk ke negara tu

Authentic
21-10-2009, 12:44 PM
kasi detail haya_ris@yahoo.com

talk kat ipoh ni jumaat 23/10 ka?

anasz
21-10-2009, 08:01 PM
tuan berhak untuk SANGSI.
ia menjadikan hidup anda lebih selamat.
tetapi kesangsian tuan tidak menggugat KEYAKINAN teman...

sekian dimaklumkan:)

salam bro..email info kat saya bodysurfz@yahoo.com

zalnet
21-10-2009, 08:19 PM
Kalau kad kredit, maknanya kita kena bayar balik ya?

nicebiz
21-10-2009, 09:05 PM
minat gak ni..
send la apa2 yg patut ke:
zainul9@yahoo.com

anasz
22-10-2009, 12:49 AM
Kalau kad kredit, maknanya kita kena bayar balik ya?

Ni kad kredit utk yg blacklist..

ejalmlk
22-10-2009, 12:52 AM
salam nak eja.....,
pak leman kat melaka jugak nie.
klu nak tahu lebih lanjut boleh contact 0192202468
klu yg dah bangkrupt boleh apply , apa tah lagi utk mereka2 yg nama clear mcm pak leman nie.
satu evolusi baru di dunia perniagaan
selalunya kad kredit menambah hutang
sekarang kad kredit penjana pendapatan
samada percaya atau tidak ianya sedang berlaku
jadi jangan ketinggalan.

ok bila mau jumpa saya di melaka nieee.. pak leman ...

cepat pm saya .... berminat nieeeee

pojipsy
22-10-2009, 02:52 AM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak power point tu...
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi

Maaf TT, tumpang lalu jap.
Untuk sesiapa yg blacklist / bad ccris / ctos / bankrupsi @ muflis,
jangan lah tunggu lagi...ini adalah peluang!!!

Tak susah...kalau anda betul2 nak dapatkan kad kredit ini.
Pilih salah 1 pakej, taja 3 orang, janakan group sale kiri & kanan
(Group A RM2500 + Group B RM2500) then tunggu dlm 2 minggu,
kad kredit akan sampai ke alamat rumah dgn limit sbyk RM2000.

Sekiranya anda ambik pakej silver/gold/platinum, group anda berkembang
dan bertambah byk sale yg dibuat. Kredit limit anda akan bertambah
mengikut pada pakej yg anda ambil.

Kad kredit dapat!!! Bonus marketing pun dapat!!!

pojipsy
22-10-2009, 03:05 AM
Untuk warga Malaysia sebelah UTARA Semenanjung...
Kami akan ke Penang & Kedah pada 27hb - 29hb Oct untuk
mencari leader2 @ agent2 utk buat marketing kad kredit disebelah sana.

Sekiranya berminat, sila hubungi kami utk setkan appointment.
TQ.

FaRid^sp
22-10-2009, 03:13 AM
nampak mcm plan novalife.. so bonus yg sepatutnya kita dpt dari penajaan @ pairing tu diberi dalam bentuk kredit/loan la ye.. lepas tu kena byr balik ??

kalau
22-10-2009, 03:16 AM
tak reti plak aku nak pakai kedit kad nih........

Nars
22-10-2009, 03:29 AM
sapa kat jb... contact la aku...

matalim
22-10-2009, 02:53 PM
nampak mcm plan novalife.. so bonus yg sepatutnya kita dpt dari penajaan @ pairing tu diberi dalam bentuk kredit/loan la ye.. lepas tu kena byr balik ??

macam novalife???? salah tu yop!!!:))

ni ajaran sesat nih... sapa ajor tu..?:-?

zalnet
22-10-2009, 04:53 PM
So memang kena bayar balik ke?

Pak Leman
23-10-2009, 12:10 AM
sms la kat pak leman . lepas tu jumpa. pak leman akan terang kan ttg kad kredit yg boleh buat duit nie. 019 2202468. cepat buat temu janji sbb pak leman nak round malaya..kekeke

Pak Leman
23-10-2009, 12:13 AM
contact pak leman utkempat anda temujanji. team kami akan datang ke tempat anda. web site autodown line dalam pembikinan. sape dulu join team kami akan dapat keuntungan awal. ape lagi tunggu......

Pak Leman
23-10-2009, 12:17 AM
bro...jumpa pak leman dulu. kemudian cerita....
019 2202468

matalim
23-10-2009, 12:54 AM
Maaf TT, tumpang lalu jap.
Untuk sesiapa yg blacklist / bad ccris / ctos / bankrupsi @ muflis,
jangan lah tunggu lagi...ini adalah peluang!!!

Tak susah...kalau anda betul2 nak dapatkan kad kredit ini.
Pilih salah 1 pakej, taja 3 orang, janakan group sale kiri & kanan
(Group A RM2500 + Group B RM2500) then tunggu dlm 2 minggu,
kad kredit akan sampai ke alamat rumah dgn limit sbyk RM2000.

Sekiranya anda ambik pakej silver/gold/platinum, group anda berkembang
dan bertambah byk sale yg dibuat. Kredit limit anda akan bertambah
mengikut pada pakej yg anda ambil.

Kad kredit dapat!!! Bonus marketing pun dapat!!!

teman bukan TT, marilah kita hijack trhed ni bersama-sama.. TT dah lesap...

en TT kami tumpang lalu yek...:D

ejalmlk
23-10-2009, 01:13 AM
bila nak jumpa ejal nie pak leman

DelisyA
23-10-2009, 01:41 AM
bila nak jumpa ejal nie pak leman

heheh...abg ejal pon bkenan ya..

klau sy pon mcm berkenan...kekekeke

DelisyA
23-10-2009, 01:43 AM
teman bukan TT, marilah kita hijack trhed ni bersama-sama.. TT dah lesap...

en TT kami tumpang lalu yek...:D

tuan jela jd TT...hehe

bg email apa yg patut tuan..

delisya.2008@yahoo.com

aidiryatim
23-10-2009, 01:52 AM
mana website bank nih?

pojipsy
23-10-2009, 02:29 AM
teman bukan TT, marilah kita hijack trhed ni bersama-sama.. TT dah lesap...

en TT kami tumpang lalu yek...:D


Kalau gitu gayenye...
Mintak maaplah TT, kami tumpang promote..

ejalmlk
23-10-2009, 02:30 AM
heheh...abg ejal pon bkenan ya..

klau sy pon mcm berkenan...kekekeke

aaaaaa ko masuk bawah ejal ok ... pasti kering ev2 ko hahahahahaha

DelisyA
23-10-2009, 02:40 AM
aaaaaa ko masuk bawah ejal ok ... pasti kering ev2 ko hahahahahaha

wah...kat sini pong ada mantap gak:)):)cgrock
tawaran yg menarik nih

pojipsy
23-10-2009, 03:16 AM
Up Sikit!!

Untuk warga Malaysia sebelah UTARA Semenanjung yg berminat,
Kami akan ke Penang & Kedah pada 27hb - 29hb Oct.

Sekiranya berminat, sila hubungi kami utk setkan appointment.
TQ.

DelisyA
23-10-2009, 03:18 AM
Up Sikit!!

Untuk warga Malaysia sebelah UTARA Semenanjung yg berminat,
Kami akan ke Penang & Kedah pada 27hb - 29hb Oct.

Sekiranya berminat, sila hubungi kami utk setkan appointment.
TQ.

tq bro....
dah dpt...:)cgrock

tokmat™
23-10-2009, 06:39 AM
laju juga thread ni ye..... :D

Nars
23-10-2009, 06:43 AM
dash laju thred nie.... ade sesapa yang dah cukup kiri kanan?? dah dapat ke kad?

tokmat™
23-10-2009, 06:44 AM
assalamualaikum tok mat...
pak leman baru kat forum nie
orang hebat macam tok mat sepatutnya jadi leader dalam program kad kredit nie.
masih belum terlambat. baru ada dalam 500 members.
klu ada contact luar negara pun company nak masuk ke negara tu
w'salam pak leman...
sia orang biasa je pak leman..... :)
cuba pak leman masuk blog sia...
apa yang ada di sana...? :)

khirul_nizam
23-10-2009, 10:05 AM
baru jumpa member cite pasal bende ni smlm..tak sangka kat cg dah ada tread ni..hasil peneragan member tu mcm menarik je kad visa ni...:):)

pojipsy
23-10-2009, 11:11 AM
Memang menarik tuan!!!

Visa kad dapat!! Bonus2 pun dapat!!
Guna Visa kad...bayar guna duit bonus!!
Barulah smart!!

pojipsy
23-10-2009, 11:17 AM
up sikit!!

Untuk yg berminat untuk mengetahui bagaimana
nak apply Kad Visa ini tanpa perlu payslip / bank statement.
boleh hubungi kami.

TQ.

aes
23-10-2009, 11:31 AM
pelWANG dapat 3 kaki terus utk sapa yg register @pun booking lots arini

info dr Pak Leman dan Bro Matalim.Diowang tgh sibuk buat Autodownline Website dgn buat promotion via Tele-Marketing (sorry kena pecahkan strategi group kita). Insyaallah, Minggu depan CC pasti dlm genggaman.

pada yg malas dan rasa susah nak crk downline pun kami sediakan cara2 dgn syarat anda hny perlu menaja 3 org shj. Yg lain kami uruskan.

..

pojipsy
23-10-2009, 07:09 PM
Mari sertai bersama2 peluang terhebat!!
Blacklist, muflis, bankrupsi semua boleh dapat kad kredit.
Boleh berbelanja guna Visa kad kredit...
Dan boleh dapat bonus2 dari Smart Global lagi...peh!!
Jgn lepaskan peluang!!!

matalim
24-10-2009, 12:47 AM
pelWANG dapat 3 kaki terus utk sapa yg register @pun booking lots arini

info dr Pak Leman dan Bro Matalim.Diowang tgh sibuk buat Autodownline Website dgn buat promotion via Tele-Marketing (sorry kena pecahkan strategi group kita). Insyaallah, Minggu depan CC pasti dlm genggaman.

pada yg malas dan rasa susah nak crk downline pun kami sediakan cara2 dgn syarat anda hny perlu menaja 3 org shj. Yg lain kami uruskan.

..

orang MelakaU dah menggegaU...semua cekaU 3 lot...
nak dapat 3 kad kredit le tu.. :Dbijak... bijak...
sekeping 100K, 3 keping 300K..!!!!

beli tanah, buat homestay... pergh!!! bayar kad minimum payment, x de interest..

lu pikir sendiri la beb!!!!:D:D:)cgrock

aes
24-10-2009, 08:43 AM
orang MelakaU dah menggegaU...semua cekaU 3 lot...
nak dapat 3 kad kredit le tu.. :Dbijak... bijak...
sekeping 100K, 3 keping 300K..!!!!

beli tanah, buat homestay... pergh!!! bayar kad minimum payment, x de interest..

lu pikir sendiri la beb!!!!:D:D:)cgrock

tgk le, sapa yg ajau ..... :)):))
..

Man bugis
24-10-2009, 09:05 AM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

So, sapa nak power point tu...
kalau x paham leh call / sms / jumpa saya
matalim 0192356155 BBBangi

banyak tu nak kena bayar..ribu gak
bru boleh dapat kad

Wea Izre
24-10-2009, 09:09 AM
email ko kawe jugak wan_izram@yahoo.com

findemas
24-10-2009, 09:11 AM
Mari sertai bersama2 peluang terhebat!!
Blacklist, muflis, bankrupsi semua boleh dapat kad kredit.
Boleh berbelanja guna Visa kad kredit...
Dan boleh dapat bonus2 dari Smart Global lagi...peh!!
Jgn lepaskan peluang!!!

Cuba PM kat aku semua detail dia.

Wea Izre
24-10-2009, 09:33 AM
email ko kawe jugak wan_izram@yahoo.com

erm x de sape ke nak jadi upline aku nih?huhuhuhuh

pojipsy
24-10-2009, 10:09 AM
Cuba PM kat aku semua detail dia.

bro, kasi email address...nanti saya emailkan.

pojipsy
24-10-2009, 10:23 AM
erm x de sape ke nak jadi upline aku nih?huhuhuhuh

Salam bro, aku dah email.
so, anything boleh sms @ call terus.
mgkn boleh setkan appointment.

pojipsy
24-10-2009, 10:25 AM
Nih, teman layout sikit info

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....


Up Sikit!!

Pak Leman
24-10-2009, 01:14 PM
Assalamualaikum wbt

Sedikit info berkaitan tajuk:

1. Kerjasama antara syarikat tempatan dan offsore bank (US based): SMART GLOBAL NETWORK n GLOBAL BANK of COMMERCE LTD

2. Join RM250 plan Basic

3. Dptkan 3 orang syarat wajib.

4. Bila grup sale kiri dan kanan cukup, dapat card (dihantar terus ke rumah)

kiri kanan kredit limit
-- rm2500 rm2500 rm2000

so, juz perlu 10 kanan, 10 kiri untuk dapat kad. kerja kita juz daptakan 3 member... then besarkan grup.
kredit limit akan bertambah bila grup sale bertambah (sale terkumpul dan sale kumpulan, bukan sale personal).
boleh sampai kredit limit rm100K!!

5. Ni kedit kad, bukan debit kad. So, memang ade duit dalam kad. Kad ni x de chip macam kad tempatan, so bank negara x detect. Tak de late chrages, tak de compound interest. Memang lain skit sebab ni bank offshore...

6. Ada 5 plan marketing. So, dapat bonus lagi. Harian, mingguan, bulanan. Boleh upgrade status basic, silver, gold, platinum...juz topup bukan bayar penuh. So, start dgn basic je dulu.... leader pon bikin tu macam...

7. Bonus masuk bank local, macam biasa. Dalam kredit kad duit lain.
Best, dua kali dapat duit....

klu nak downline contact pek leman cepat. booking tempat.
tanye la.. pada aes.
0192202468

pojipsy
24-10-2009, 06:28 PM
Kepada yg berminat menyertai @ ingin mengetahui mengenai
kad kredit Visa & menjana wang dari program Smart Global.

Group kami akan mengadakan presentation di HQ Smart Global
pada 26hb Okt 2009 jam 9 malam di bertempat di Dataran Senawang,
Seremban.

Hubungi kami segera!!

Wea Izre
24-10-2009, 07:24 PM
Salam bro, aku dah email.
so, anything boleh sms @ call terus.
mgkn boleh setkan appointment.

bro kt area mana

old_code
24-10-2009, 07:45 PM
Assalamualaikum.....

leh saper2 citer kan cara pembayaran balik CC nie x>?

atau leh attachkan contoh aggrement yg akan kita (Pelanggan) tandatangani>??

pojipsy
24-10-2009, 07:59 PM
bro kt area mana

kat PD, kalau nak jumpa boleh set kat mana2...

pojipsy
24-10-2009, 08:08 PM
Assalamualaikum.....

leh saper2 citer kan cara pembayaran balik CC nie x>?

atau leh attachkan contoh aggrement yg akan kita (Pelanggan) tandatangani>??

Bayaran balik bulanan kad kredit melalui Maybank
guna Cash Deposit Machine. Cuma tekan nombor kad kredit anda
dan nama anda akan tertera...pastu bayarlah.

Kredit limit berdasarkan pakej mana yg anda pilih.
Pilih salah 1 pakej, taja 3 orang, janakan group sale kiri
& kanan(Group A RM2500 + Group B RM2500) then tunggu dlm 2 minggu,
anda akan terima kad kredit dgn limit sbyk RM2000.

Kalau tak bayar, kad akan diblok. anda memang tak akan
kena blacklist @ terima surat saman. Cuma Bank akan mohon
pada Smart Global untuk mengambil bonus2 anda.

Kalau nak tengok presentation file, bagi email...
nanti saya emailkan powerpoint.

Izad
24-10-2009, 08:11 PM
Apa syarat2 yg perlu dilakukan,

1)Adakah kena cari org sebanyak 20 org dalam jangkamasa tertentu?
2)Bagaimana kalau tak cukup org dlm masa tertentu, boleh tak di tambah pada bulan seterusnya utk mencukupi baki bagi menjadikan 20 org?
3)Adakah 3 org pertama utk melayakkan kita menerima kad x ada limit itu termasuk di dalam 20 org utk melayakkan kita dapat limit kad sebanyak rm2k tur?
4)Ada tak fee maintain bulanan utk kad ini?

pojipsy
24-10-2009, 08:38 PM
Apa syarat2 yg perlu dilakukan,

1)Adakah kena cari org sebanyak 20 org dalam jangkamasa tertentu?
2)Bagaimana kalau tak cukup org dlm masa tertentu, boleh tak di tambah pada bulan seterusnya utk mencukupi baki bagi menjadikan 20 org?
3)Adakah 3 org pertama utk melayakkan kita menerima kad x ada limit itu termasuk di dalam 20 org utk melayakkan kita dapat limit kad sebanyak rm2k tur?
4)Ada tak fee maintain bulanan utk kad ini?

Salam...

1) Kita cuma perlu menaja 3 org sahaja (syarat wajib)
3 org yg kita taja akan membuat duplikasi dgn cara yg sama.
Tapi sekiranya dapat menaja 20 org...dashat tuh!!

2) Untuk mendapat kad kredit:
Taja 3 org. Buat group sale kiri RM2500 + kanan RM2500,
Kredit kard + limit RM2000 akan dihantar ke rumah anda dlm
masa 2 minggu. Setiap pemohon perlu buat cara begini...

3) Tiada fee maintain utk kad kredit ini...

Platinum-RM3750(byrn sekali jer seumur hidup) akan dapat k.limit sehingga 100k.
Bila anda dapatkan sale group kiri & kanan total RM5000, baru layak
dapat CC dengan limit RM2k. Semua pakej akan bermula dgn k.limit RM2K n akan
meningkat sedikit demi sedikit mengikut sale group.
Pakej Silver RM750 / k.limit RM20k
Pakej Gold RM1750 / k.limit RM50k
Pakej Platinum RM3750 / k.limit RM100...
kecuali Pakej Easy RM250 dia akan mati sampai RM2k shj,
Walaupon sale group dia berkembang.

Kita blh upgread kita punya pakej....
cthny mula2 kita ambil pakej silver (RM750)...
Lps tu kita tgk group kita bkembang n kita nak dptkn
k.limit RM50k (Gold-RM1750)...
Upgread Silver ke Gold...cuma bayar bakinya shj RM1750-RM750= RM1000(jumlah perlu dbayar)

Izad
24-10-2009, 08:48 PM
Katakan
sales kiri pada bulan semasa rm1250
sales kanan pada bulan semasa rm1750

Bolehkah, pada bulan selepas bulan semasa
ditambahkan sales pada kiri dan kanan seperti di bawah

sales kiri selepas bulan semasa ( tak kira bulan ke berapa )
dicukupkan rm1250 menjadi jumlah rm2500 ( iaitu jumlah sales bulan sebelum itu rm1250 dicampur dengan tambahan rm1250 punya sales yang mungkin terjadi selepas beberapa bulan )

sales kanan selepas bulan semasa ( tak kira bulan ke berapa )
dicukupkan rm750 menjadi jumlah rm2500 ( iaitu jumlah sales bulan sebelum itu rm1750 dicampur dengan tambahan rm750 punya sales yang mungkin terjadi selepas beberapa bulan )

Adakah dalam senario di atas seseorang itu layak mendapat limit 2k dari kad tersebut yang pada mulanya ia hanya terima kad tanpa dimasukkan lagi 2k selepas lepas layak sponsor 3 org?

pojipsy
24-10-2009, 10:11 PM
Katakan
sales kiri pada bulan semasa rm1250
sales kanan pada bulan semasa rm1750

Bolehkah, pada bulan selepas bulan semasa
ditambahkan sales pada kiri dan kanan seperti di bawah

sales kiri selepas bulan semasa ( tak kira bulan ke berapa )
dicukupkan rm1250 menjadi jumlah rm2500 ( iaitu jumlah sales bulan sebelum itu rm1250 dicampur dengan tambahan rm1250 punya sales yang mungkin terjadi selepas beberapa bulan )

sales kanan selepas bulan semasa ( tak kira bulan ke berapa )
dicukupkan rm750 menjadi jumlah rm2500 ( iaitu jumlah sales bulan sebelum itu rm1750 dicampur dengan tambahan rm750 punya sales yang mungkin terjadi selepas beberapa bulan )

Adakah dalam senario di atas seseorang itu layak mendapat limit 2k dari kad tersebut yang pada mulanya ia hanya terima kad tanpa dimasukkan lagi 2k selepas lepas layak sponsor 3 org?

Sales kiri & kanan dikira utk 1 bulan shj.
utk bulan hadapan akan dikira lain...
so, mmg kita perlu target sales group kita.
Sales bergantung pada group kiri & kanan kita.
ianya mudah coz org dibawah kita akan menduplikasikan
apa yg kita buat.

Statement group sales kita akan dihantar oleh Smart Global
ke Global Bank of Commerce ltd untuk mendapatkan kad VISA
dan kredit limit RM2k.

aidiryatim
24-10-2009, 10:17 PM
kad kredit VISA nih terkecuali x dr dikenakan cukai perkhidmatan thnn RM50 ?

pojipsy
24-10-2009, 10:49 PM
kad kredit VISA nih terkecuali x dr dikenakan cukai perkhidmatan thnn RM50 ?

cukai prkhdmtn takde bro...
tapi, setiap transaction apabila kita guna kad tu
akan di caj USD 2.

eapui
24-10-2009, 10:51 PM
penat dah aku pakai cc ne bkn penat ape tp penat nak bayar..:))

goognio
24-10-2009, 11:26 PM
cukai prkhdmtn takde bro...
tapi, setiap transaction apabila kita guna kad tu
akan di caj USD 2.

Bagus juga kad ni yer sebab tak ada cukai perkhidmatan. Kad dalam negeri bukan saja kena annual fee tapi dah kena cukai kerajaan RM50 dalam pengumuman budget semalam.

pojipsy
24-10-2009, 11:39 PM
Dapat kad Visa...swipe, cash pun boleh ambik dari Atm..
bayar guna duit bonus2 dari Smart Global...

Pak Leman
25-10-2009, 12:15 AM
assalamualaikum..............
mari la bersama pak leman. bersama2 memajukan ekonomi kita
grup pak leman skrg ada di seluruh malaya
kerja berkumpulan nie memang hebat
tgk la pada semut
makanan yg besar pun dapat angkat
jangan ketinggalan
sesal dulu pendapatan
sesal kemudian padan muka
wassalam

syahminabeela
25-10-2009, 12:15 AM
salam tuan nak join leh ke

pojipsy
25-10-2009, 11:29 AM
salam tuan nak join leh ke

Join...jgn tak join!!!
Program terhebat!!
Kad kredit dapat...Privilege Card pun dapat!!
Bonus2 hebat pun dapat...bonus harian, bulanan & tahunan!!

Hubungi kami segera!!

goognio
25-10-2009, 11:29 AM
salam tuan nak join leh ke

Boleh. memang dialu2kan.boleh hubungi saya at 012 2336265 atau boleh hubungi pojipsy. kami semua dalam team Turbo Power. Team paling aktif seantario Malaysia. Kerjasama adalah motto utama kami.

goognio
25-10-2009, 11:43 AM
Kami dari team Turbo Power juga akan mengadakan tour ke Perak, P Pinang, Kedah dan Perlis dari 27-29 Oktober ni. Sesiapa yang nak dapat penerangan boleh arrange appointment dgn kami.

9w2mlw
25-10-2009, 11:57 AM
waha... baguss2...area selatan, saper nak join contact saya... best..!!!

mattop
25-10-2009, 07:59 PM
nampak newbie jer ramai dok promote kat sini....

meh mattop tlg promote.... sapa nak penerangan lanjut jom lepak mattop.... kita sembang...

mattop
26-10-2009, 09:37 AM
tolong up sket... :D

9w2mlw
26-10-2009, 10:03 AM
up lagi ....:p:p:p:p

matalim
26-10-2009, 04:43 PM
nampak newbie jer ramai dok promote kat sini....

meh mattop tlg promote.... sapa nak penerangan lanjut jom lepak mattop.... kita sembang...

ketapi dah panjang yop... :D
nak cari kepala ketapi satu lagi je...:)cgrock

matalim
26-10-2009, 04:45 PM
Kami dari team Turbo Power juga akan mengadakan tour ke Perak, P Pinang, Kedah dan Perlis dari 27-29 Oktober ni. Sesiapa yang nak dapat penerangan boleh arrange appointment dgn kami.

TURBO POWER brapa cc nih....?

mantop nama tu...:)cgrock

mattop
26-10-2009, 04:46 PM
mereka masih lom nampak lagi peluang yg terbuka luas nie....

satu hari diorg akan cari kita jugak...:D

ketapi dah panjang yop... :D
nak cari kepala ketapi satu lagi je...:)cgrock

syahminabeela
26-10-2009, 04:51 PM
mereka masih lom nampak lagi peluang yg terbuka luas nie....

satu hari diorg akan cari kita jugak...:D

kat mana nak jumpa mattop

mattop
26-10-2009, 04:52 PM
restoran mattop bariani, bb bangi... reko sentral pun bole... :D

kat mana nak jumpa mattop

amazinggold88
26-10-2009, 04:53 PM
restoran mattop bariani, bb bangi... reko sentral pun bole... :D

wah,mattop ade bsns bru lh

syahminabeela
26-10-2009, 04:55 PM
restoran mattop bariani, bb bangi... reko sentral pun bole... :D

adeh aku fail tul la area bangi ni
mattop leh kasi map tak hehehehe

mattop
26-10-2009, 05:04 PM
sini ader...

http://farm4.static.flickr.com/3155/2759551408_5d44b4e519.jpg

kalau masuk sini... http://mattopbariani.blogspot.com gi kat 1st post... :D

adeh aku fail tul la area bangi ni
mattop leh kasi map tak hehehehe

mattop
26-10-2009, 05:04 PM
ader berani?:D:D

wah,mattop ade bsns bru lh

syahminabeela
26-10-2009, 05:07 PM
sini ader...

http://farm4.static.flickr.com/3155/2759551408_5d44b4e519.jpg

kalau masuk sini... http://mattopbariani.blogspot.com gi kat 1st post... :D

ok thanks mattop
insyaallah suatu hari nanti sampai la ke tempat mattop

mattop
26-10-2009, 05:09 PM
jgn kata suatu hari.... hari hari pun boleh...:)):))

ok thanks mattop
insyaallah suatu hari nanti sampai la ke tempat mattop

syahminabeela
26-10-2009, 05:11 PM
jgn kata suatu hari.... hari hari pun boleh...:)):))

insyaallah

tetiap hari pun boleh :D

amazinggold88
26-10-2009, 05:25 PM
ader berani?:D:D

tktnye [-([-([-(:D

mattop
26-10-2009, 05:26 PM
cittt.... tokey beso.. cek baru dapat... jual no riban2... tak besh la kalau tak der kad kredit...:eek::eek:

tktnye [-([-([-(:D

amazinggold88
26-10-2009, 05:28 PM
cittt.... tokey beso.. cek baru dapat... jual no riban2... tak besh la kalau tak der kad kredit...:eek::eek:

:eek::eek::eek:
cek kne bgi 3.no yng riban2 orng pny :((

greatjuice
26-10-2009, 05:34 PM
Bayaran balik bulanan kad kredit melalui Maybank
guna Cash Deposit Machine. Cuma tekan nombor kad kredit anda
dan nama anda akan tertera...pastu bayarlah.

Kredit limit berdasarkan pakej mana yg anda pilih.
Pilih salah 1 pakej, taja 3 orang, janakan group sale kiri
& kanan(Group A RM2500 + Group B RM2500) then tunggu dlm 2 minggu,
anda akan terima kad kredit dgn limit sbyk RM2000.

Kalau tak bayar, kad akan diblok. anda memang tak akan
kena blacklist @ terima surat saman. Cuma Bank akan mohon
pada Smart Global untuk mengambil bonus2 anda.

Kalau nak tengok presentation file, bagi email...
nanti saya emailkan powerpoint.

bro, boleh tolong email kat greatjuice09@gmail.com ?

Thank you..

matalim
26-10-2009, 05:34 PM
cittt.... tokey beso.. cek baru dapat... jual no riban2... tak besh la kalau tak der kad kredit...:eek::eek:

tu la pasal... niaga kilo2.. hantar setahil je kat sini...:)):))

pojipsy
26-10-2009, 06:36 PM
bro, boleh tolong email kat greatjuice09@gmail.com ?

Thank you..

Salam tuan...
presentation dah diemailkan.

pojipsy
26-10-2009, 06:49 PM
Dapatkan kad kredit VISA dari international bank,
Global Bank Of Commerce Ltd, usa !!
Semua layak...blacklist, ctos, muflis, bankrupsi pun layak!!
Kad kredit visa tanpa interest (0% interest)!!
Disamping menambah pendapatan dengan program smart global yg
boleh kita gunakan utk bayaran balik penggunaan kad kredit
tersebut.

Tak nak bayar...kad kena blok je...tak kena blacklist &
anda tak akan terima surat saman..

Utk details...bagi email, then saya emailkan presentation.
Atau boleh hubungi kami...

zahiruddin
27-10-2009, 12:34 AM
Dapatkan kad kredit VISA dari international bank,
Global Bank Of Commerce Ltd, usa !!
Semua layak...blacklist, ctos, muflis, bankrupsi pun layak!!
Kad kredit visa tanpa interest (0% interest)!!
Disamping menambah pendapatan dengan program smart global yg
boleh kita gunakan utk bayaran balik penggunaan kad kredit
tersebut.

Tak nak bayar...kad kena blok je...tak kena blacklist &
anda tak akan terima surat saman..

Utk details...bagi email, then saya emailkan presentation.
Atau boleh hubungi kami...


tu yg syok,tak kena blacklist pun :)

goldtrader
27-10-2009, 12:44 AM
kad kredit ke kad debit ni ?? senangnya bank commerce USA tu bagi hutang kat orang ... orang malaysia plak tu

ash79
27-10-2009, 01:38 AM
hello bro.. macam mana ney kalau sarawakian nak join

matalim
27-10-2009, 01:52 AM
kad kredit ke kad debit ni ?? senangnya bank commerce USA tu bagi hutang kat orang ... orang malaysia plak tu

memang pelik le... tapi benar:)

kat Malaysia yang 1 nih memang banyak mende pelik....
tapi mende pelik le senang buat duit:))

ejalmlk
27-10-2009, 02:30 AM
Dapatkan kad kredit VISA dari international bank,
Global Bank Of Commerce Ltd, usa !!
Semua layak...blacklist, ctos, muflis, bankrupsi pun layak!!
Kad kredit visa tanpa interest (0% interest)!!
Disamping menambah pendapatan dengan program smart global yg
boleh kita gunakan utk bayaran balik penggunaan kad kredit
tersebut.

Tak nak bayar...kad kena blok je...tak kena blacklist &
anda tak akan terima surat saman..

Utk details...bagi email, then saya emailkan presentation.
Atau boleh hubungi kami...

send to swarg@hotmail.com

pojipsy
27-10-2009, 02:33 AM
hello bro.. macam mana ney kalau sarawakian nak join

anda boleh hubungi kami bila2 saja.
kami sememangnya akan mengembangkan program kad kredit
ini ke sabah & sarawak.
anda mungkin akan menjadi salah seorang yg terawal &
bakal menjadi leader utama disana.

tq.

pojipsy
27-10-2009, 02:37 AM
send to swarg@hotmail.com

salam...ada email address lain tak selain hotmail
coz, hotmail tak leh lepas.
kalau ada yahoo mail atau gmail pun ok.
tq.

LYNN LYNN
27-10-2009, 02:50 AM
matalim, tlg check PM ye....

albana
27-10-2009, 02:51 AM
utara boleh email ke lija_ads@yahoo.com utk maklumat lanjut,peneng,kulim,sg petani,alor star dan taiping semua tempat ini ada leader2 menanti anda utk taklimat...cepat jadi yg terawal sblm leader2 k lumpur turun menggamok area2 utara

Pak Wan
27-10-2009, 02:53 AM
aku dah nak potong semua kredit kad aku... tahun depan dah kena bayar RM50 sekeping kad...kalau ada 8 keping?

pojipsy
27-10-2009, 03:17 AM
Dapatkan kad kredit VISA dari international bank,
Global Bank Of Commerce Ltd, USA !!
Semua layak...blacklist, ctos, muflis, bankrupsi pun layak!!
Kad kredit visa tanpa interest (0% interest)!!
Disamping menambah pendapatan dengan program Smart Global yg
boleh kita gunakan utk bayaran balik penggunaan kad kredit
tersebut.

Tak nak bayar...kad kena blok je...tak kena blacklist &
anda tak akan terima surat saman..

Utk details...bagi email, then saya emailkan presentation.
Atau boleh hubungi kami...

matalim
27-10-2009, 03:37 AM
matalim, tlg check PM ye....

dah tengok... tq...

so, geng CG sapa nak upline awek????
power nih... international ni... smalam baru balik obersi:D

mattop, lu lapat awek lo...:))

(#:-Sfuh... harap2 LYNN x marah le aku nyakat dia...)#:-S

matalim
27-10-2009, 03:38 AM
aku dah nak potong semua kredit kad aku... tahun depan dah kena bayar RM50 sekeping kad...kalau ada 8 keping?

amik yg ni le pakwan... ni baik punya...:))

matalim
27-10-2009, 03:42 AM
Dapatkan kad kredit VISA dari international bank,
Global Bank Of Commerce Ltd, USA !!
Semua layak...blacklist, ctos, muflis, bankrupsi pun layak!!
Kad kredit visa tanpa interest (0% interest)!!
Disamping menambah pendapatan dengan program Smart Global yg
boleh kita gunakan utk bayaran balik penggunaan kad kredit
tersebut.

Tak nak bayar...kad kena blok je...tak kena blacklist &
anda tak akan terima surat saman..

Utk details...bagi email, then saya emailkan presentation.
Atau boleh hubungi kami...

rajin nye... x tido lagi ke dik?

dah layak kad ke? boss nak submit borang ke US besok:D kalu x dan, kena tunggu 15hb plak...:-?

pojipsy
27-10-2009, 03:55 AM
rajin nye... x tido lagi ke dik?

dah layak kad ke? boss nak submit borang ke US besok:D kalu x dan, kena tunggu 15hb plak...:-?

biasalah tu....marketing ni tak kira time tuan
kad belum lagi...tgh tunggu sales lagi sikit

* minggu depan lagi 15 org akan dapat kad kredit

pojipsy
27-10-2009, 04:00 AM
Utk yg berminat di bahagian utara...
group kami akan berada di Penang (Butterworth & Bayan Lepas)
pada 27hb ptg - 29hb Okt.

hubungi kami segera utk appointment.

tq.

Pak Leman
27-10-2009, 07:49 AM
send to swarg@hotmail.com
assalamualaikum
anak talipon la pak leman. nanti pak leman uruskan utk anak. ari pak leman gi kuala terengganu. semalam kat seremban. esok ke kl pulak. grup pak leman power beb.
rugi tak ikut. keretapi dah panjang ni. jangan ketinggalan . call 0192202468. wasalam

Pak Leman
27-10-2009, 07:55 AM
aku dah nak potong semua kredit kad aku... tahun depan dah kena bayar RM50 sekeping kad...kalau ada 8 keping?
asalamualaikum pak wan. kad kredit gbc nie dr luar negara. jd tak perlu bayar rn50 setahun tu. byk lg kelebihan kad kredit nie. join la grup pak leman. web nak siap nie. call/sms 0192202468

LYNN LYNN
27-10-2009, 08:51 AM
dah tengok... tq...

so, geng CG sapa nak upline awek????
power nih... international ni... smalam baru balik obersi:D

mattop, lu lapat awek lo...:))

(#:-Sfuh... harap2 LYNN x marah le aku nyakat dia...)#:-S

hhaa..hhaa.. mana ada. setakat pi s'pore je. sesapa yg perlukan bantuan blh la consult dgn i gak lps nie kan...

aes
27-10-2009, 09:00 AM
pelWANG buit duit dgn CC.
utk penerangan di Melaka.... jgn malu jgn segan call2 le aku @pun pak leman
..

mattop
27-10-2009, 09:28 AM
up sket.... :D

tuan matalim... leh buat talk kat JB?

aes
27-10-2009, 09:34 AM
up sket.... :D

tuan matalim... leh buat talk kat JB?

bro matalim skang tgh round ONE MALAYA
takde masalah le kot
..

syahminabeela
27-10-2009, 09:35 AM
tunggu jumpa mattop dulu la layan beriani kekekeke

mattop
27-10-2009, 09:36 AM
tunggu dia response...

network lama kat JB sedang menanti tuh...:)paid:)paid

bro matalim skang tgh round ONE MALAYA
takde masalah le kot
..

pojipsy
27-10-2009, 09:39 AM
Bagi yg berminat utk mendapatkan kad kredit
& ingin mengetahui bagaimana nak buat duit dari kad kredit,
hubungi kami segera!!

* Petang ni kami akan berada di Penang selama 2 - 3 hari.
Berminat...call utk set appointment.
TQ.

matalim
27-10-2009, 09:40 AM
up sket.... :D

tuan matalim... leh buat talk kat JB?

secara dasarnye buleh,
secara teknikalnya...bila tu yop?:D

matalim
27-10-2009, 09:48 AM
hhaa..hhaa.. mana ada. setakat pi s'pore je. sesapa yg perlukan bantuan blh la consult dgn i gak lps nie kan...

s'pore tu oberi le lynn..:D

i bagi u kaki2 kat Subang n sewaktunya... depa ni i dah tapis, org2 positif semua.. nanti i email..

buleh ke? nak kursus dulu ke? kalau nak kursus gan abang MATTOP pon buleh..:D

(alamak.. pakai i u la plak... ilang lorat tempoyak:)))

mattop
27-10-2009, 09:52 AM
kalau perkara dasar dah diputuskan.... tiada masalah... teknikalnya akan di perincikan kemudian...

dah dpt sms teman yeop?:">

secara dasarnye buleh,
secara teknikalnya...bila tu yop?:D

matalim
27-10-2009, 09:52 AM
bro matalim skang tgh round ONE MALAYA
takde masalah le kot
..

pak leman lagi ganaz...
gi ganu balik hari...

wa salut lu pak leman:)cgrock

mattop
27-10-2009, 09:52 AM
nak kursus ngan abg mattop? kursus menda... kurus bole ler...:eek::eek:

s'pore tu oberi le lynn..:D

i bagi u kaki2 kat Subang n sewaktunya... depa ni i dah tapis, org2 positif semua.. nanti i email..

buleh ke? nak kursus dulu ke? kalau nak kursus gan abang MATTOP pon buleh..:D

(alamak.. pakai i u la plak... ilang lorat tempoyak:)))

LYNN LYNN
27-10-2009, 09:56 AM
matalim.. blh email presentation semlm tu kat i? linda_azanan@yahoo.co.uk thanx.. kalau ada masa blh jumpa, just need more info.

aes
27-10-2009, 10:02 AM
pak leman lagi ganaz...
gi ganu balik hari...

wa salut lu pak leman:)cgrock

wa jugak salut pak leman .... kesian dia, penat nau smlm
..

mattop
27-10-2009, 10:07 AM
makin mendapat sambutan nampaknya... tunggukan kehadiran leader2 plak pas nie....

gengjawa
27-10-2009, 11:10 AM
makin mendapat sambutan nampaknya... tunggukan kehadiran leader2 plak pas nie....

nie mesti sbb ada mattop nie
b\ditambah dgn bukti yg kad tersebut mmg boleh guna di m`sia & serata dunia mmg meriah la thread nie nnt

*lgpun ianya sesuatu yg baru:)paid

mattop
27-10-2009, 11:14 AM
tuh dia... leader yg lama menyepikan diri telah kembali bersuara...

matalim, ready utk GJ nie... kasi cucuk baik nyer bawah dia... kalau bole bg geng ibu tunggal pun canteek... hehehhe....:)):))

nie mesti sbb ada mattop nie
b\ditambah dgn bukti yg kad tersebut mmg boleh guna di m`sia & serata dunia mmg meriah la thread nie nnt

*lgpun ianya sesuatu yg baru:)paid

ikmal3425
27-10-2009, 12:13 PM
aku nk jgk..leh email kt ikmal3425@yahoo.com

syahminabeela
27-10-2009, 12:32 PM
wah makin menggalakkan nampaknya
rugi tak join skang ni

gengjawa
27-10-2009, 12:34 PM
tuh dia... leader yg lama menyepikan diri telah kembali bersuara...

matalim, ready utk GJ nie... kasi cucuk baik nyer bawah dia... kalau bole bg geng ibu tunggal pun canteek... hehehhe....:)):))

waduh2..
wak pulak di lambung2kannya:o

greatjuice
27-10-2009, 01:33 PM
tumpang tanya, apa yg saya faham nak kena sales kita jadi RM2500 belah kiri, and RM2500 belah kanan baru kita akan dapat kad kredit tu ke?

aes
27-10-2009, 02:25 PM
tumpang tanya, apa yg saya faham nak kena sales kita jadi RM2500 belah kiri, and RM2500 belah kanan baru kita akan dapat kad kredit tu ke?

ye betul .... yg wajib kena crk direct sponsor 3 org aje. Yg lain akan datang sendiri. Tak percaya tny le sapa2 yg dah join kat sini.
..

gengjawa
27-10-2009, 02:37 PM
ye betul .... yg wajib kena crk direct sponsor 3 org aje. Yg lain akan datang sendiri. Tak percaya tny le sapa2 yg dah join kat sini.
..

betul tu..
w/pun wak belom join lagi:D

greatjuice
27-10-2009, 03:28 PM
ye betul .... yg wajib kena crk direct sponsor 3 org aje. Yg lain akan datang sendiri. Tak percaya tny le sapa2 yg dah join kat sini.
..

ok.. ada sapa dlm CG ni yg da dpt ke?
leh pakai wat shopping ke?

mattop
27-10-2009, 04:27 PM
tunggu matalim...:)paid:)paid

ok.. ada sapa dlm CG ni yg da dpt ke?
leh pakai wat shopping ke?

kajcorp
27-10-2009, 07:50 PM
macam menarik aje ...

mattop
27-10-2009, 07:52 PM
bukak la lg 2 kaki...:">:">

macam menarik aje ...

botcare
27-10-2009, 10:21 PM
kalau kiri kanan x cukup x dapat le kad... nak guna cam ne.. kad pon x de..:D

tapi bila dah cukup, dapat le kad.. guna le macam biasa...:D

kaki kiri dan kanan cukup berapa baru kad CC di pos ke rumah?

gengjawa
28-10-2009, 07:31 AM
nampaknya program nie dah mula dpt perhatian
hasil kajian wak mmg bergeliga otak pencipta program nie
dinamakan kredit kad
tp bg wak ianya adalah debit card
sbb hasil 100k adalah dari pendaftaran downline2
pihak sykt sndr akan masukkan 100k tersebut
lepas tu klu xmau byr pun xper
klu byr,maknanya kad tersebut boleh guna lagi

*mybe lepas nie ada program yg seumpama ini hasil buatan malaysia, cuma penangan dia dah xsehebat 1st program nie le.

mattop
28-10-2009, 09:41 AM
sepuluh kanan... sepuluh kiri...:D

kaki kiri dan kanan cukup berapa baru kad CC di pos ke rumah?

mattop
28-10-2009, 09:42 AM
wak buat lah.....

kasi kerjasama ngan bank2 tempatan...:">

nampaknya program nie dah mula dpt perhatian
hasil kajian wak mmg bergeliga otak pencipta program nie
dinamakan kredit kad
tp bg wak ianya adalah debit card
sbb hasil 100k adalah dari pendaftaran downline2
pihak sykt sndr akan masukkan 100k tersebut
lepas tu klu xmau byr pun xper
klu byr,maknanya kad tersebut boleh guna lagi

*mybe lepas nie ada program yg seumpama ini hasil buatan malaysia, cuma penangan dia dah xsehebat 1st program nie le.

Pak Leman
28-10-2009, 12:25 PM
pak leman lagi ganaz...
gi ganu balik hari...

wa salut lu pak leman:)cgrock

assalamualaikum
g pak leman semalam di ganu kite. alhamdulillah dapat sign up 3 new members. nak berjaya kena keluar dari kepompong. kena berhijrah dan lakukan yang lebih baik dari semalam. apa2 pun mari la kita bersama2 secara berjemaah dan bekerjasama utk memajukan diri. wassalam

aes
28-10-2009, 01:29 PM
assalamualaikum
g pak leman semalam di ganu kite. alhamdulillah dapat sign up 3 new members. nak berjaya kena keluar dari kepompong. kena berhijrah dan lakukan yang lebih baik dari semalam. apa2 pun mari la kita bersama2 secara berjemaah dan bekerjasama utk memajukan diri. wassalam

smlm gi Terengganu, arini gi KL , bsk gi Jb .... jgn lupa orang kat melaka ni :D:D
..

greatjuice
28-10-2009, 04:33 PM
nampaknya program nie dah mula dpt perhatian
hasil kajian wak mmg bergeliga otak pencipta program nie
dinamakan kredit kad
tp bg wak ianya adalah debit card
sbb hasil 100k adalah dari pendaftaran downline2
pihak sykt sndr akan masukkan 100k tersebut
lepas tu klu xmau byr pun xper
klu byr,maknanya kad tersebut boleh guna lagi

*mybe lepas nie ada program yg seumpama ini hasil buatan malaysia, cuma penangan dia dah xsehebat 1st program nie le.

btul tu wak..
sbb apa tau, atas kad tu ada tertulis -for electronic use only-..
biasanya yg ada tulis macam ni debit kad ambank yg ada jual kat 7-11 jek..

tak cayer, cuba hangpa tgk.. try compare ngan credit card..

botcare
28-10-2009, 04:37 PM
btul tu wak..
sbb apa tau, atas kad tu ada tertulis -for electronic use only-..
biasanya yg ada tulis macam ni debit kad ambank yg ada jual kat 7-11 jek..

tak cayer, cuba hangpa tgk.. try compare ngan credit card..

memang debit kad:)tapi tak rugi JOIN!!!

greatjuice
28-10-2009, 04:41 PM
dalam ertikata lain, duit yg ada dalam kad tu, adalah duit hasil kerjasama downline2 yg disponsor..

sbb tu la agaknya nak kena ada sales RM2,500 di kiri dan RM2,500 di kanan..