dana bsn rm100,000? Betul ke Tipu?

20-04-2017 02:25 PM faizal_waja#1
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya:eek:


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya
Paid Advertisement
20-04-2017 02:28 PM m0mo~#2
perlukan modal atau tidak?
20-04-2017 02:28 PM samad#3
takde maknanya.. yang free hanya dari Allah cthnya: udara, tangan, kaki dll
20-04-2017 02:33 PM extremeagro#4
Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya:eek:


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya
ada gak member apply. takder progress lagi. dah dekat 2 bulan
20-04-2017 02:38 PM faizal_waja#5
Aku takut diorg pergunakan document company aku je
20-04-2017 02:38 PM NightFury#6
Quote:
Originally Posted by faizal_waja View Post
Salam CGrians.

Cerita dia panjanggg. Aku pendekkan.
Ada sorang org UMNO ni invite aku join ada DANA BSN FREE katanya. Bernilai RM100,000. Bukan pinjaman, tapi dana free. Untuk yg berniaga & ada SSM sahaja. Kena pakai akaun BSN.

Betul ke wujud dana macam ni?
Aku dah konfius sebenarnya, sekejap kata UMNO, kejap BN, kejap BSN, kejap Razak Exchange.

Aku hanya percaya 1% sebab dia member aku. Klu bukanmember aku langsung x percaya:eek:


Katanya duit untuk undi Najib masa pilihanraya


kalau ada nak apply :">:">:">:">
20-04-2017 02:39 PM faizal_waja#7
Quote:
Originally Posted by NightFury View Post
kalau ada nak apply :">:">:">:">
Masalahnya ada ke yg dah dapat? haha klu ada satu malaysia nak kot
20-04-2017 02:42 PM faizal_waja#8
Quote:
Originally Posted by extremeagro View Post
ada gak member apply. takder progress lagi. dah dekat 2 bulan
Fishy tu. Dia ada byr apa2 ke?
20-04-2017 02:43 PM faizal_waja#9
Quote:
Originally Posted by m0mo~ View Post
perlukan modal atau tidak?
Setakat ni belum ada. Tak tau la lepas ni. kalau ikut SCAM nigger sebelum dapat duit kena byr duit pemprosesan tah hapa jadah haha
20-04-2017 02:43 PM samad#10
awak orang yang lambat dapat news ni bohh.. dari tahun 2016 lagi tgh tahun org dah bercakap ttg hal ni. takde org yg dpt lagi dan takkan ada.

yang percuma hanya dari Allah saja
Sponsored Links