Nak tahu modus operandi peniaga iPhone dan PS4 murah dkt Instagram dan Facebook.

01-01-2016 01:21 AM lpsoldier007#1
Salam.

Aku banyak nampak iklan iPhone dan PS4 murah dkt Instagram dan Facebook. Harga murah tp kena pre order sampai 10-12 minggu hari bekerja.

Aku nak tahu macam mana diorg berniaga eh? Aku tgk banyak jgk yg berjaya beli dgn diorg. Tak tipu la kiranya setakat ni.

Link: https://www.instagram.com/lan.iphone/ Siap ada SSM. Hahaha.

(kena ada instagram)

Ni antara iklan diorang.

Quote:
-- Year End Sale #YEShantugadget --
(Valid until 3 JAN 2016 before 12 pm)

iPhone 6s 16GB RM2109 (normal price: RM3199)
iPhone 6s 64GB RM2909 (normal price: RM3699)
iPhone 6 16GB RM1309 (normal price: RM2699)
iPhone 5s 16GB RM809 (normal price: RM2199)
iPhone 5s 32GB RM1109 (normal price: RM2499)
iPod Touch 6th Gen 16GB: RM239

iPad Mini 1 16gb Wifi SECOND : RM3999
Warranty 2 months with us

Go Pro Hero 4 Silver: RM549
Cam, Box and Cables
Warranty 1year with funsportz

Play station 4:
500GB RM559
1TB RM859
(Limited for 150 first customers only ;)).
Full set with one controller.
Post fees rm40
Warranty 1 year with SONY

iWatch Sport 38mm: RM599
Warranty 1 year with us

**BORONG 5 PERCUMA 1! ;)—RM199 (Malaysia set & New set)**
Warranty with center

Samsung Tab3v
Lenovo A2010
Lenovo A5000
Lenovo A606
Asus Zenfone C
Zenfone Go
Huawei Y5C
Huawei Y6
Vivo Y15
Vivo Y31

**BORONG 5 PERCUMA 1! ;)—RM199 (Import Set)**
Huawei:
Ascend Y520
Y3c
Honor 4c
Honor 6
HTC:
Desire 620G
Desire 816G
HTC Ve Camera
Desire 526G
Lenovo:
Tab 2 A7
Tab 2 A8
Tab S
A6000plus
A7000plus
A7000
P70
P90
S856
A606
Samsung:
A5
A3
J7
J1 Ace
J5
Vplus

———————————————
- All items are Malaysia Set unless stated
- Colour will be given randomly. (But can request for 6s with additional charges)
- All items are full set unless stated. (included with earpod and charger)
- All item is a preorder basis and not ready stock. (8 - 12 weeks)

------Payment Method-------
Kami tidak membuat any booking, cod, deposit, trade in or swap.
We'll proceed with your order once we have received your full payment.


For payments,
Add RM20 (SM)/RM25 (SS) per unit (or RM15 for selfpickup)
Paid Advertisement
01-01-2016 01:43 AM pecot85#2
murah tu ps4..ada link?
01-01-2016 01:44 AM magnesium#3
Kasi link nak siasat
01-01-2016 01:51 AM narutoreader#4
Pelik jugak. Jual murah dari pasaran. Ori ke tak ni?
01-01-2016 01:54 AM hsco#5
Ni biasanya barang2 yang kat US dan UK customer return balik sebab ada problem atau tak suka. So depa ni jual balik dengan harga murah
01-01-2016 02:00 AM kiddd2#6
Elakkan je laa dari beli dari iklan yang suspicious macam tu..

Beli ribu2 unit hp yang sama model pon belum tentu bley dapat harga kurang sampai 50%..
01-01-2016 02:02 AM lpsoldier007#7
Quote:
Originally Posted by narutoreader View Post
Pelik jugak. Jual murah dari pasaran. Ori ke tak ni?
Kalau ikutkan ori. Bukan clone.
01-01-2016 02:03 AM lpsoldier007#8
Quote:
Originally Posted by hsco View Post
Ni biasanya barang2 yang kat US dan UK customer return balik sebab ada problem atau tak suka. So depa ni jual balik dengan harga murah
Ni bukan set refusbished tuan.. Set baru, MY set.

Seller ckp dia kumpul order banyak2, lepas tu buat bulk order sbb tu dpt murah..
01-01-2016 02:07 AM lpsoldier007#9
Quote:
Originally Posted by magnesium View Post
Kasi link nak siasat
Quote:
Originally Posted by pecot85 View Post
murah tu ps4..ada link?
Link dah update tp kena ada instagram.. Hahaha. Ni je yg aku rasa cm boleh caya.
01-01-2016 02:07 AM arang67#10
iphone ni kalau beli banyak2 diorang memang bagi lagi murah ke?

bukan diorang control harga ke?
Sponsored Links